Új privát üzeneted érkezett!

Na, azt hiszem ideje életjelet adnom magunkról.
Megvagyunk, relatív gyógyultan (két kisebb taknyol ám még rendesen), de nagyon kipihentem, kialudtam magam. Eső volt 2 részletben, de egyik sem kevert be a programba, már begubóztunk a lakókocsiba. Iszonyat jól telt, ezért csak ma jöttünk haza. Utolsók között. És jövőre ismét oda megyünk.

Visszaolvastam. Sokmindenre nem emlékszem, bocsi. Úgy látszik a sok pihi is megártott.
Noémi: ügyes vagy a dokiváltással, nálam szerencsére egy spontán vetélés alkalmával jött össze a dokicsere 3 éve.
Anuk: hurrá, sínen vagytok lakásügyben, ahogy olvasom.
Pocis képek szuperek, ha majd látok érdemlegeset az elmúlt napok képei közt, megosztom veletek.

Na lépek, vegyek valamit magamra, nehezen melegszik fel a lakás, 15 fokra hűlt le a hiányunkban. Csajokra rásóztam a cuccot, én meg rövidujjúban nyomom.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Niki, kicsit megijedtem a méretektől! Igaz Áron méretei holnap derülnek ki, de 1 hete a feje 89 mm volt, a combija 64...szóval kicsit aggódok, hogy mekkora lehet ő most, ha neked 2,5 kg-ot becsültek...

Annyira felidegesítettem magam az előbb, hogy alig bírtam lenyugodni. Lényeg, hogy sógórnőmék hetek óta be akarnak minket szervezni az amway-be, és nem értik a nemet...ez mostanra odáig fajult, hogy annyira bepipultam felhívtam, és szinte eltorzult hangon kiabáltam...egyszerűen nem tudtam magamnak megálljt parancsolni.
Mostanra már minden oké, bevettem egy magnéziumot, és a légzőgyakorlatokat is csináltam.
De egyetértek Csillaggal: miért kell egy 8 hónapos kismamát baszogatni...

Elolvastam még 1 beszámolót a Margit kórházról - egyre jobban tetszik! Remélem holnap csupa pozitív beszámolóval jöhetek! :)

Na megpróbálok babaszoba képet csinálni...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: voltál már az új dokinál? Vagy csak holnap mész- nekem vhogy a ma rémlett... Ilyen erőszakos beszervezős élményem nekem is volt nemrég, ráadásul a nő azt akarta, h Ausztriában szervezzek be neki vmi magyar ismerőst. Egy vkit megkérdeztem, de ugye őt sem érdekelte... Én meg vhogy megvagyok a több ezer Ft-os lötyik nélkül is egyelőre :lol: Ezt az amwayt nem ismerem, nekem mást akartak. Még egyetemistaként koliban kb fél évig avonoztam, de annak se volt sok értelme, mert ahhoz, h tényleg megérje a pénzt a ráfordított idő, sokkal nyomulósabbnak kellett volna lenni, én meg ehhez túl nyugis vagyok. Sógornődék gondolom most ki vannak akadva, h te milyen bunkó vagy, de ha másból nem értenek... Emiatt utálom ezeket a piramisos rendszereket, mert csak a veszekedés van belőle...

Ráadásul ma még szegény Istvánnak tök váratlanul Bp-re kellett utaznia, nemrég hívott, h későre várjam. Arról már ne is szóljak, h a kutya szétcincálta az otthonról hozott hóvirághagymákat, amik esti elültetésre várnak, remélem, túlélik.
Asszem, nem az én napom ez a mai.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Végre itt.
A hétvégénk nagyon jól telt, hétfőn matyóföldön jártunk. Jól éreztük magunkat, és nem is volt nagyon fárasztó.

Visszaolvastam, de reagálni már nem tudok mindenre.(lyukas fej szindróma :oops: )

Kiságy: a miénk még nem is készült el. Még két hete van az asztalosnak rá. Remélem meg is csinálja..

Cincibabus, nagyon jó az ágynemű, szeretem a zöldet.

Niki, nagyon csini vagy, és a tesód is. Jó lehet így egyszerre várni a babákat.

Noémi, szorítok,hogy a doki váltás jól sikerüljön. Ha holnap szimpi lesz, akihez mész, akkor én is azt mondom,hogy válts bátran. Bár ez nehéz kérdés, de ha már nem bízol a régiben, akkor nincs min gondolkodni. Ill. van, de ne rágódj sokat ezen a témán. Hiszen olyan kiszolgáltatott ilyenkor az ember, legalább a dokiban bízhassunk.

Csillag, privi ment.

Anuk, mindjárt írok neked is.

Még dobok egy képet, aztán robogok tovább.
Rám most tört rám a fészekrakás, ill. inkább be vagyok sózva. Állandóan pörögnék.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, ez álomszép!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Na sikerült!

A képek sorrendben:

1.) a babaszoba - kicsi, ahogy írtam - a hálószobánk egy része, de szerintem nagyon édes lett! :)

2.) a teszveszelt ágynemű :)

3.) a pelenkacserék helyszíne...a báránykákkal... :)

4.) a babruhák - felső polc 56-os, középső 62-es, alsó 68-as. A többit nem raktam ki, mert kell még hely a pelusoknak is!

5.) a fogantyúk!

Ahonnan fotóztam kb ott lesznek a térelválasztók, majd arról is megy kép. Az ágyra még jön a körforgó!

Ez a függöny a sötétítő, a sima függöny még szintén készül.

A szoba másik oldala még nincs készen - ott is lesz egy szekrény a mérlegnek + a játékoknak, illetve a falon lesznek még képek!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi Csillag! :)

Igen nagyon bosszantó az ilyen, ráadásul úgy hogy az ember a saját rokonának nem mondhatja azt, hogy menj a fenébe...
Mindegy, szerintem a mai kirohanásom után többször meg sem említik - de ha ez kellett!

Remélem a hagymák "túlélték". Este lesz a született feleségek - egy kis kikapcsolódás, utána pedig feküdj le, hogy minél előbb vége legyen ennek a kevésbé szerencsés napnak!

Még korábban kérdezted: holnap reggel 9.20-ra megyek az új dokihoz. Utána majd jelentkezek! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

s akkor a múlt heti tábla......

Kép
Kép

Kép
kissmanó

ha jól számolom, 14 fiú és 14 leány várható az előrejelzések alapján. Ezek szerint Tabati babája dönti majd el a nemek közti harcot? :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Noémi!

Nagyon szép a babu helye! :wink: A kiságyat alvó részét nem lehet feljebb emelni? Ez lesz a végleges, vagy most csak úgy lefényképeztétek? (nekünk 3 fokozatba állítható, még ugye nem raktuk össze, csak kíváncsi lennék, hogy ez ágy függő, vagy hogy is van ez... én azt hittem magasabbra kell rakni)

Nagyon kíváncsi leszek a dokira, akkor úgy látom már tutira döntöttél és váltasz, ugye? A réginek hogy mondod meg? Vagy nem csinálsz különösebb lelkiismereti kérdést belőle?

Csillag!

Peches nap husss!!! :wink: A holnapi jobb lesz meglásd! :wink:

Zsu!

Szép kis bölcső! Gondolom nem vettétek meg csak a kép kedvéért...mennyiért vesztegetik?

Kép
Kép
tabati

Csillag!

Húha!! Milyen nagy szerepe van a babunknak, majd meg is mondom neki este! :lol: Egyébként mindenki tippelget, és a legtöbben lányt jósolnak. Meglátjuk... :wink: Van aki meg is gyanúsított, hogy én már biztos tudom, csak húzom az emberek agyát. :lol: De tééééényleg nem tudom!!

Kép
Kép
tabati

Tabati, a bölcső nem volt eladó, egy bútorfestő házban volt kiállítva. Meg volt kiságy is, az is festett.Meg persze más bútorok is, de engem most ez vonzott. Ki tudja miért....

Egyébként amiért még feljöttem:
Ma voltam a DM-ben, ahol a régi 10 pontomért kaptam új, 50 pont után járó kuponfüzetet. Ehhez még felhasználhattam a régi 15%-os pontgyűjtőmet is. Az új kuponfüzetben volt egy 25%-os joker kupon. Gyorsan vettem is érte egy csomag pelust. Libero 2-est. Így 3.399.- helyett 2.167.-volt.
Szóval, ha még valakinek van ilyen, akkor érdemes beváltani.
Egyébként az új kártyára is adnak 50 pontot ajándékba. Én most minden családtagomnak csináltatok, ha másért nem akkor azért az egy 25%-ért megéri.

Zsu

Kép
bvigh

Tabati, a mi ágyunk is 3 fokozatban állítható - és ez a legfelső :evil:
Nekem sem szimpi így, pláne hogy van egy luk még feljebb - ez lenne a 4., de nincs kifúrva, és sajnos mi sem tudjuk, mert a rács akadályoz, ha nem szemből fúrod nem biztonságos...

Azt írja a használati utasítás, hogy minimum 50 cm-re kell feküdnie a babának az ágy tetejéről...de nem értem egy újszülöttnek minden az 50 cm...mindegy!!

Hát én most azt hiszem döntöttem doki ügyben - a váltás mellett. Remélem a holnapi megerősít ebben. A másikat felhívom, és gondoltam, hogy azt mondom neki, hogy vele maximálisan elégedett voltam, de a kórházról nem csak jót hallottam, így másikat választottam. Köszönöm az eddigieket. - nem akarom túlspirázni, végtére is busásan kifizettem.
A másik ötlet, hogy azt mondom megváltozott az anyagi helyzetünk...még nem döntöttem el.

megyek, olvasok egy kicsit, és megpróbálok Áronnal beszélgetni...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Cinci!
Nagyon klassz az ágynemű!!!

Csillagtáncos!
Nem egyszerű a helyzeted, de kitartás!!! Remélem gyorsan és szerencsésen megoldódik!!!

Niki!
Nagyon szépek vagytok :wink:

Kissmanó!
Szuper, hogy sikerült kipihenned magad!!!Tényleg dobhatnál pár képet, csajaidra is kíváncsiak vagyunk ám :wink:
És köszi, hogy feltetted az adataimat a tábliba, tudom, kicsit későn küldtem :oops: ....

Noémi!
Beszervezősdi nálunk is ismerős :? ,de csak azért sem :D

Zsu!
Te is nagyon csini vagy!!! :D

Noémi!
Nagyon klassz szobája lesz Áronnak!!!!Egyáltalán nem tűnik kicsinek és tök jól mutatnak a barik! :D

No, mi összeraktuk a szekrényt (miénket) és az ágyikómat...szép lassan én is jövök a képekkel.....

KépKép
amadea

Noémi!

na meg is nézem majd nekünk milyen fent van a lyuk, kíváncsi vagyok. Így se rossz, nem azért, csak biztos kényelmesebb lenne neked, ha feljebb lenne.

Hú, dokinak ne mond, hogy megváltozott az anyagi helyzetetek, mert még azt válaszolja, hogy nem kell annyit fizetni és akkor meg hogy szabadulsz meg tőle? :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Látom, mindenki túlélte a nagy húsvéti evészetet. :lol:
Én még nem mertem mérlegre állni, bár azért nem ettem halálra magam. Prüntyi nem is engedi, egyszerre nagyon keveset bírok csak enni.
Sajna megint le vagyok maradva, úgyhogy csak egy-két reagálás!

Noémi!
Szerintem jól tetted, hogy váltottál. Akinek van pofája ennyit elkérni, abban biztos nem lenne bizodalmam, ráadásul a helyes döntésedet az is igazolja, amit a két orvosról olvastál.
Szerintem is a kórházváltásos a jobb szöveg, az anyagi helyzetet vagy nem hiszi el, vagy tényleg lejjebb viszi, és akkor tényleg ciki...

Anuk!
Örülök, hogy rendeződni látszik a lakásügy. Hát, őszintén megmondom, én is irigylem a talpraesettségedet, határozottságodat. Le a kalappal előtted!

Mukkancs, Zsu, Niki!
Szépek vagytok a képeken!

CTG: ez tényleg gáz, hogy van, ahol fizetni kell, ezt a TB-nek kéne fizetnie!!!!
Jó, hogy nálunk ingyenes.

Szépek a babaszobák, kiságyikók, amiket feltettetek. Már én is nagyon várom, hogy beszerezzük ezeket a dolgokat, annyira jó lenne rendezkedni. Igaz, nem bírtam magammal, és kimostam a babaruhákat. :D A napokban vasalgatom, persze csak apránként, mert mindent vasalok, és hát nem mondom, hogy kevés. Némely ruciról nem tudom megállapítani, hányas, mert nincs rajta címke.
Ti ezekről hogy döntenétek el?

Végül is már nem emlékszem, van köztünk olyan, aki leveteti a köldökzsinórvért? Talán Amadea?
Mi még vacillálunk. Részletekben talán ki tudnánk fizetni... Nem tudom, belevágjunk-e.

Ma a szülésfelkészítőn a szülésről volt szó, erre ki kellett mennem, mert rosszul lettem. Mindenki azt hitte, azért, amit hallottam, pedig csak egyszerűen elfogyott a levegő a helyiségben... :o
Jár oda egy 16 éves kismami is. Ma láttam az apajelöltet is, hát a gyerekem lehetne... :roll:
De azért aranyosak együtt, nagyon szeretik egymást... csak olyan furi volt látni őket.
Na nem karattyolok többet!
Vigyázzatok magatokra! Jó éjt!

Kép
ácica

Jó reggelt Lányok!

Köszi a hozzászólásokat - szerintem is a kórház valamennyivel jobb szöveg, de még "ki kell dolgoznom", mert nem akarom, hogy megpróbáljon meggyőzni.
Már izgulok mi lesz ma a dokinál - csak még rendbe kell tetetnem magam odalent...hajnyíróval :?

Ácica, úgy emlékszem Amadeáék és Tökmagék is biztosan levetetik az őssejtet! Szerintem ők nagyon kiokosították már magukat ezen a téren.
Én a ruhákat mosás után összemértem: a legkisebbek lettek az 56-osok, és így tovább. Van olyan body-m pl. amibe 62-es van írva, de a többi 62nél jóval nagyobb - szóval kb így. Ez volt a tudományos módszer!

Lányok, nektek mit ügyködnek esténként a babók? Áron mostanság nagyon be van indulva - kb. 9 kor kezdi, és amíg el nem alszom csinálja. Néha-néha már kellemetlen is, de végtére is érhető, hiszen ő már egy nagy baba, tud rúgni elég embereseket. Azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy megfordulni próbál ennyire? Nem tudom - mindenesetre kíváncsi vagyok, nálatok mi a helyzet..
A másik amit nem tudom hogy fogok megoldani az a vasalás - egyszerűen utálja - gondolom a meleget...dehát a vasaló az meleg! Talán majd apránként...

Tök jó, hogy ma már szerda van! Mindjárt vége is a hétnek! :) Nekem az az utolsó! :):):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó reggelt!

Engem egy nyugtalanul forgolódós éjjel után ilyen korán kidobott az ágy! :( Majd alszom napközben...

Mennem kell védőnőhöz is, semmi kedvem, másfél hete voltam, nem tudom, mit akar már megint. Viszont tegnap estére nagyon vizesedett a lábam. A felpolcoláson kívül csináltok vele valamit? Mert engem csak riasztgatott múltkor a nő, h mi lesz, ha vizesedni fog, de használhatót nem mondott. Ja, és ráadásul megint jönni akar, nagyon nem érek rá áprilisban, majd vhogy megpróbálom leszerelni. Bár biztos azért akar ennyire, mert magában már eldöntötte,h korábban fogok szülni mint kellene. De nem tudja, h ez a Borcsa milyen stramm kis csaj! :lol:

Ácica: hozzámértem ahhoz, amelyiken van címke, és eszerint raktam el őket. nagyjából már kimosogottam, de vasalni majd csak akkor, ha lesz végleges helyük.

Zsu: akkor jó, h eddig nem váltottam be, most akarom a héten. A kártyát ott az üzletben lehet igényelni? Én úgy akarom, h először kiváltom a füzetet, megnézem, mit érdemes a kuponról venni és mit inkább a 15%-al, aztán majd utána vásárolunk. Úgyis annyi minden kell, h viszem Istvánt is.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Noémi: de hogy érzi a meleget? Elvégre nem a hasaddal vasalsz... :lol: :lol: Nem lehet, h az ácsorgást nem kedveli? Borcsa maúgy szokásosan 10 körül beindul, és akkor mocorog jó sokat. Tegnap szerintem vagy negyed órán át csuklott. Délelőttönként aktívabb még, du mostanában nyugi van. Hú, én már nem látom magam odalent, már meg is kértem Istvánt, h nyírjon le :lol: Ő is a hajnyírót ajánlgatja erősen. hát meglátjuk.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Jó reggelt!

Nem szoktam így eltűnni, csak most 2 napig nem vagyunk itthon, de amennyit ti termeltek, ezt tényleg nehéz behozni :D

Szóval az első lányom Kitti, a második is lány lesz, de szegénynek még nincs neve. Pedig már ideje lenne, mindig újabbak jönnek.

A lábdagadás ellen sómentes diéta, nekem ez vált be, szörnyű, de meg lehet szokni. De teljesen, nem csak kevesebbet belerakni, kiiktatni. Az elsőnél is ezt kellett csinálnom, ráadásul rögtön látta a dokim, ha nem tartottam be, és leszúrt. És most megint! Holnap megyek hozzá, most 2 napig szigorú diétán vagyok, így húsvét után :lol: De úgy is kapok a fejemre.

Nekem szerencsém van, mert a lányomtól minden meg van, csak át kellene őket nézni, meg újból kimosni, de hogy mikor?- fogalmam sincs.

Van valaki köztetek, akinek ilyen korkülönbség van a gyerkőcök között? Nem látom át, hogy mihez kezdek majd a két lurkóval. Azt mondják az első évet kell túlélni, és utána már jobb :oops:

És most persze felkelt, úgyhogy mennem kell, igyekszek jönni!

Szép napot mindenkinek!

Családient.hu vonalzók

Kép
orsica

Jó reggelt Anyócák!

Már tegnap is akartam írni, de lomtalanítás van, és volt mit csinálni idehaza. Remélem mihamarább elviszik, mert ősember csordák garázdálkodnak odakinn. Már nagyon elegem van a pakolásból, de legalább a gyerekcuccokkal teljesen készen vagyok, már csak csinosítani kell a szobát. Nosztalgiázva nézem a készülő gyönyörű babaszobákat, nálunk hármaska igen hátrányos helyzetű, minden ilyesmit örökölt.

Heni,
milyen képeket rejtegetsz előlünk?

Noémi,
drukkolok a mai doki-vizithez, minden jó lesz, meglátod! Hajrá! Honnan érzed, hogy merre van a bébid? Én nem tudom behatárolni, mindenütt ott van, de milye? Ez az utolsó munkaheted? De jó! Gyönyörű a szoba!

Manó,
szia itthon! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás, gondoltunk rád, remélem tudtál pihenni, kikapcsolódni! Képeket én is szeretnék!

Mniki,
nagyon szépek vagytok a tesóddal, ez aztán az időzítés! Az a képen a ti kertetek? Nagyon rendezettt, guszta!

Csillag,
a vizsga-dolgot sajnálom, biztos valami boldogtalan agglegény a pasi, ez legyen a legnagyobb öröme.

Zsu,
nagyon csinos mami vagy!

Vizesedés:
1. Orvos, mérjetek gyakrabban vérnyomást, nézessetek vizeletet a védőnővel nincs-e fehérje
2. Sószegény diéta, lehet venni nátrium-csökkentett sót, abból is igen kevés. Folyadékon spórolni tilos! Sok alma, lehet heti 1 alma-nap. Zeller rágcsálva. Kompressziós harisnya.

Aki kérdezett tesómról: 10 héttel várja későbbre a bébit, mint én, és igen, anyuámnak nagyon jó :lol: Nagymamámnak is izgalmas, négyen vagyunk unokái, eből 3-nál baba lesz idén :lol:

Puszi csajok, szép napot!

Benta

Kép
benta

Sziasztok Kismamik!

Na jó régen írtam megint,de mentségemre legyen hogy rengeteget vagyunk kinnt a kertben amióta ilyen szép idő van!
Napokban nem is olvastalak benneteket,mert elég sok vendégünk volt na és mi is mentünk többfelé!
Most egyedül vagyok itthon így most van egy kis idöm!
Remélem mindenkivel minden rendben van!
Rólunk!
Benedek baba nagyon jól van,sokat nött a pocakméretemből ítélve,most már kevesebbet érzem a rugdosást, inkább helyezkedik!
Néha egyik oldalon kinyomja kis buksiját,másik oldalon a popsit,na és a lábacskákat is!
Estére azért már kidölök,na meg ugye azért a két lányzó is vesz el az energiáimból rendesen!
Sajnos most azért a nap végére dagad kicsit a lábam,de nagyon fura mert az elözö terhességeknél nem volt ilyen!
Voltam orvosnál is,minden oké,majd 29.én kell mennem legközelebb!

Na akkor most megpróbálok visszaolvasni,gondolom nem lesz egyszerű!

Szép napot!
20140328174041

na, mielőtt ismét lepattannék a képből (a szünidő hátralevő részére mennek a csajok falura a szüleimhez......anyósnak ismét aranyos húzása lenne, ha....ha-ha-ha hagynám magam), küldök pár képet.
ha nagyon tele lesz velem az oldal, bocsi.

apa a pici lányával
Kép

a középső bírja, a nagyobb kevésbé a békákat
Kép

béka szex szezon
Kép

csacsi húzta szekéren a kemping gyermekei egy része
Kép

csacsis szekér 2
Kép

Kép
kissmanó

folyt.

durcás biciklis
Kép

vídám rolleres
Kép

első déli séta
Kép

huncut túrista
Kép

Kiss szék a lányoknak
Kép

szénás szekérben
Kép

vonat a következőkből: traktor, utánfutó, kisautó, no meg egy kutya
Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Férjem felvetette, h jövőre menjen minden babanetes apuka együtt locsolkodni. Különben nagyon tetszett neki a sok dícséret :) Köszöni szépen.
Tegnap egész nap kiságyat rakott össze, de azt nem engedte, h én is hozzányúljak. Kicsit még korrekciózni is kellett, mérgelődtünk is, h azért ennyi pénzért lehetett volna kicsit precízebb a gyártó.
De kész van és csudaklassz :) Tegnap elalvás előtt vagy egy órát nézegettük.

Cinci, nagyon szép az ágyneműtök.
Niki, csinik vagytok tesóddal. Érdekes, h milyen sokunk babájára mondják, h nagyobb az átlagnál. Ez lehet, vmi "babanetes" mellékhatás :)
Noémi, tetszik a babaszoba/sarok. Nálunk is a mi szobánk része lesz a Bogi-birodalom. Apa amúgy, amikor hazaállított a hintaállvánnyal, azt is közölte, h át kell rendeznünk a lakást. Korábban, amikor babakocsit keresgéltünk, akkor az autót akarta lecserélni :)
Dokiváltás: nekem muszáj volt a költözés miatt, 300 km-re nehezen jártam volna dokihoz, meg majd szülni. Bár megkérdeztük a régi dokit, h nem jönne-e velünk :) Ettől a mostanitól pedig első alkalommal simán megkérdezte a férjem, h mennyi az annyi, a doki meg simán megmondta (50ezer), én meg csak néztem ki bután a fejemből, de végül örültem, h nem nekem kellett és így már jó előre tisztában vagyunk az összeggel. Most már csak azon izgulok, h nehogy a doki szülinapját (jún. 5) válassza Bogink a saját szülinapjának is, mert akkor nem lesz itthon. Amadea, ott lesz a közeledben, ha mégis akkor jön Bogi, akkor zavard haza, légyszi! :)

Húúú, mit is akartam még? Nem tudom, de majd biztos eszembe jut.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mimmi

Manó, nagyon arik vagytok, jók a képek! :)
Ahogy elnézlek, mintha magamat látnám, detto ugyanaz a forma :)

Jaj és tegnap de jó gatyókat vettem magamnak a kínaiban. Nem kismama, csak XL-es és gumis derekú csípőnaci, halász-szerűség, az alja is gumis és olyan hosszúra állítom, ahogy épp tetszik. Tök olcsó volt, úgyhogy vettem egy feketét és egy fehéret és részemről itt szeretném befejezni a terhesruha-vásárlást. Utána még úgyis vehetek egy csomót, mert a régiekbe százezer százalék, h nem férek bele.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok! :D

Kissmanó!
Képek nagyon klasszak, ici-picit irigy is vagyok :oops:. Lánykáid nagyon édesek, és hogy hasonlítanak, lazán ikreknek néztem volna őket...Te pedig nagyon is szép kismami vagy, jó nagy a pocid:wink: (már az enyémhez képest)
De, hogy a békát, hogy sikerült kiszúrni???:wink:

Mimmi!
Én is ilyen gatyót szeretnék, csak még nem volt időm szétnézni....
Rendicsek, a dokit hazazavarom:wink: ....de jó lenne akkor már itthon lenni....

Moncsi!
Örülök, hogy jelentkeztél. ezek szerint jól telt a húsvét? :wink:

Noémi!
Nóri is inkább esténként mocorog. Az elmúlt pár napban keveset pihentem, sokat hajoltam, lépcsőztem, volt, hogy akkorát rúgott az oldalamba, hogy felszisszentem. A meleget valószínűleg érzik, én az asztali grillel kapcsolatban tettem ilyen felfedezést.
Majd írj, mi volt az új dokinál. Drukkolok, hogy simán menjen a váltás!

Ácica!
Én nagyon körbe néztem a őssejtbankokat, a Humancellt egyből kilőttem, a Krio intézet a legolcsóbb és Magyarországon tárolják, de igazából nincs részletfizetési lehetőség. Nekünk a Őssejtbank volt a legszimpibb, van lehetőség havi részletfizetésre is, 2 évig 17e és a vizsgálatokat megcsinálják a mintából, tehát azért se kell külön fizetni.
http://www.sejtbank.hu/
http://www.humancell.hu/
http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=0hu

Van valakinek valami tippje, hol nézzek szét falvédő-ügyben?

KépKép
amadea

Manó,
hát ez maga lehetett a paradicsom a lánykáidnak! Nagyon helyes a lánycsapat, apa készülhet a sóspuskával! Te pedig tele vagy energiával, csak úgy sugárzol! Mi a titkod? :lol:

Kép
benta

Hahó Kismamik!

Olyan jókat mosolyogtam most, hogy visszaolvastam tegnapig.... :-) Noémi "b-szogatós" megnyilvánulása, Tőle nem megszokott módon és a gondolat, hogy a babanet növeszti a babáinkat.... :-) Aranyosak vagytok na! :D

Köszönöm a véleményezéseket, örülök, hogy Nektek is tetszik az ágynemű!

Niki! Gratula a szép fejlett Lilienhez, már én is nagyon várom a következő infókat, de sajnos április 30-án megyek majd csak.

Nagyon jók a képek, szépek vagytok mind!

Csillag! Ha van rá lehetőséged, készülj fel úgy a tárgyból, hogy ne találjon fogást Rajtad ez a megkeseredett pasas! Egyébként Tesóm kint lakik Londonban, így ő hozza haza a rendelt szajrét általában, de most már csak júniusban jön sajnos, így az ágyneműnek valóban lesz postaköltsége. Pont tegnap kértem meg, hogy nézzen utána, mert nem kockáztatnám meg, hogy késve érjen ide, no meg én addig még kimosni, vasalni és tapogatni szeretném! :lol: (mármint az ágyneműt.... :lol: )

Kissmanó! Üdv újra itthon! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulásotok! Azt hiszem, már Rád fért egy kis lazítás. Nagyon szép a családotok, büszke lehetsz rájuk és Magadra!

Noémi! Nagyon jól tetted, hogy nem hagyod a b-szogatást! :lol: Engem is borzasztóan fel tudnak idegesíteni ezek a dolgok, amikor az én életemre akarnak valami olyat ráerőltetni, amiről korábban már megmondtam, hogy nem érdekel. Biztosan csak jót akarnak, mert hisznek a dologban, de egy kismamának nincs szüksége "energiavámpírokra"- sajnos nekem is van egy és küzdök vele rendesen....

Babamozgás: nálam Nellike akt van kezdi a napot, majd délelőtt nagyon visszafogott, ebéd után elkezd mocorogni finoman és estére teljes gőzzel tornázik! Azt figyeltem meg, hogy ha a nap süti a pocakomat (pl.:autóban), akkor oda húzódik, illetve a kezünkhöz is. Nagyon jó "kommunikálni" Vele!

Ácica! Mi végül úgy döntöttünk, hogy nem vetetjük le az őssejtet, mert tervezünk második babát is néhány év múlva és bízunk benne, hogy addigra ez a tudomány is fejlettebb lesz és konkrétabb eredményekkel bizonyíthatják a "sikerét. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy sokat agyaltunk rajta és ha nem épp ház befejezés és költözködés közepén lennénk, azaz nem mástól "létfontosságú" dologtól kellene elvenni a levételre az összeget, akkor valószínűleg, megcsináltatnánk mi is. Nehéz kérdés szerintem...

Most beszéltem a szülésznőnkkel, április 25-én megyünk szülőszobát látogatni, ha minden jól megy! Sok mindenről beszéltünk, de ami a leginkább megfogott, hogy azt mondta, a legfontosabb az, hogy maximálisan megbízzak benne és a dokiban. Ha ez a komfort érzetem meg van, akkor nem lehet gond. Tudom, hogy ez evidens, de ennek ellenére a hátralévő időben még inkább dolgozni fogok én is a bizalmam erősítésében. Szerencsére, ők is mindent megtesznek ennek érdekében.

Megyek gyerekszobát függönyözni és elvileg este hozzuk is kiságyat mi is!

Puszi Nektek!

Kép
cincibabus

Na végigolvastam,de azt hiszem vissza kell rázódnom!

Nagyon szépek a fotók:pocik,babaszobák ágyneműk,tesók! :lol: :lol: :lol:
Noémi a tiétek különösen tetszik igazi kispasis!
Most már az én fejem is kezd átállni a fiúsabb dolgokra!

Olyan jó hogy már ennyien rendezgetitek a babaszobát,nálunk még csak május elsö hetében lesz kifestve a szoba!
De talán azért utánna 3 hét alatt csak elpakolok!
Május végét tűztem ki hogy minden a helyére kerüljön!
Végülis sokminden már megvan,pár dolgot kell csak beszereznünk!

Benta!
Neked akartam még írni,hogy képzeld az én hugom is kisbabát vár,Ő októberben fog szülni,ezelött is egyszererre voltunk várandóssak,és olyan jó nem???
Főleg hogy kevés a különbség a lányok között és tök jól elvannak egymással!

Kismanó!
Szeretnék én is bekerülni a táblába ha lehet!
Privit küldejek?
Elöre is köszi!

Na azt hiszem megyek kicsit pakolgatok!!

További szép napot Mindenkinek!
20140328174041

Lányok....annyit írtok a gyerekszobákról, hogy ismételten lelkifurdancsom kezdett lenni. Hasonlóan mint hármaskánál. Hisz nuku szoba, nuku sarok neki, a hálószobában az ágyam mellé fog költözni szűk egy évig, aztán a továbbiakat meglátjuk.

Persze a szívem egyik csücske fáj, hogy nem szépítgetem a környezetet a legény érkezésére, de azért veletek együtt örülök, hogy nektek sikerül (na jó, Anuknak szurkolok, hogy legyen neki is ahova visszamenteni az Emma baba cuccait, Bentát is megértem, hogy azért a hármaska érkezése már nem olyan mint anno az elsőszülötté)

CTG: na, itt se pénzért, se támogatva nincs. csak döntsem el, hogy ez most jó vagy rossz.

löketem nincs, hogy a hátralevő papír szerinti 8 hetet hogyan bírom ki. egyszerűen a hasam alja szakad le, menni is alig bírok.

most mondja apa, hogy anyós hívta: jönnek vasárnap. tiszta szerencse, hogy tegnap beszéltek, s akkor az volt, hogy majd mi megmondjuk szombat-vasárnap-hétfő (az az ortodox húsvét, uhhó akkor is szabadnap) közül melyik nap jöjjenek. hát a kedvükért nem fogom szombaton hazahozni a lányokat, kénytelenek lesznek beérni az én fejemmel (amelyik majd jól kiordibátorkodja magát, ha az ők hibájukból a múltkor náluk maradt középsőm bicijét nem hozzák haza). jó a rosszban, hogy legalább kevesebbet kell szökdösnöm, így kevésbé lesz észlelhető a teherbírásom csökkenése, s nem lesz amin csámcsogjon. hú, még meg sem jöttek, s máris készülök ellenük.

Csillag: tényleg a relatív alapos felkészülés (francba, hogy épp ilyen egykredites, ritka tárgy a szóbanforgó) az egyik lehetőség a pasi rigolyáin átlépni.

Pocaklakó aktivitás: bizisten annyit pihiztem a napokban, hogy éccaka nem bírtam magammal, forogtam mint a körforgó. naná a bébi is ébren volt akkor. amúgy sokat nyomja ki valamelyik porcikáját a jobb oldalamnál, de nem tudom megmondani a nap melyik szakában aktívabb.

sajna kezdek picikét én is vizesedni, látom a lábszáramon ha benyomom az ujjammal. no, de a hátralevő idő majdcsak eltelik valahogy. csak a baj annyi, hogy ha a fiam "gyártási" idejét számolom, akkor nem 8, hanem 9 hét a hátralevő. remélem így pocaklakóként nem olyan jó matekből mint az anyja. Bizisten nem bánnám, ha az apja szülinapjára kibújna. Apájának is jobb lenne, júniusban már mehetne versenyre.

Húgom összeveszett a vőlegényével. Állítólag végérvényes. Na, akkor egyhamar ismét nem lesz unokatesó onnan. Az a baj, hogy ez már a második esküvő ami nem lesz megtartva :(

Noémi: csak az első kirohanás a nehéz. Utána majd hamarabb tudod megmondani a tutit. Meg majd nehezebben akarnak bevonni az MLM rendszerekbe. Engem egyszer akartak átverni, hogy sem nem Amway, sem nem Avon, nem is Oriflame, az MLM-es kérdésemre nem válaszoltak. De mondtam, hogy ha hasonló elvű "gyűlésbe" várnak, akkor utólag hallhatják a mondanivalóm. Még akkor is volt bőr a pofájukon tagadni. Hát kicsin múlott, hogy nem rendeztem cirkuszt az összejövetel közepén.

Benta: semmi titok, qrvára fáradok. Enerdzsi: volt ezelőtt max 2-3 hétig. Amúgy voltak kevésbé fényes momentumok, pl. a nagyobbam hazudozásai, meg a tojásfestés utáni incidens, mikor a középsőm a tojásai nélkül maradt (na, majd jövőre viszek tojást itthonról, s annyit festünk amennyit akarunk, addig a pasik szabadprogramban részesülnek.

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a dokitól! Nagyon jól sikerült - úgyhogy eldöntöttem végérvényesen nála fogok szülni!

Ahogy írták is a fórumon nagyon szerény a dr, de határozott, hogy ha kell. Türelmesen végignézte az összes leletemet, persze minden rendben volt, szerinte is. Csodálkozott, hogy milyen sok uh-m volt, hozzátette ő nem szokta, csak a kötelezőket - nálunk gazdagabb országok is csak 1et csinálnak, szerine nincs rá szükség. (mondjuk azért örülök, hogy eddig sok volt, főleg az elején)
Mondta, hogy ő már nem nagyon vállal új betegeket, meg ilyen korban sem szokott, de mivel régi kedves pácienseire hivatkoztam - kivételt tett. :)
Megvizsgált: Áron még mindig faros. Mondta, hogy ha így marad, császár - 50% esély van még rá, hogy megfordul, és ez el fog dőlni a következő 2 hétben! Azt mondta, hogy az utolsó hónapban az első babák nem szoktak megfordulni...(nekem pont a kolléganőm babája fordult meg az utolsó hónapban, de gondolom ez a kivétel...)
Megbeszéltük a továbbiakat: május 5-én be kell ugranom hozzá egy uh-ra, hogy befordult e Áron. Az már a 36. hét lesz. Megbeszéltük, hogy csak akkor választok szülésznőt, ha befordul. Onnantól kell járnom majd Ctg-re a kórházba (nem mondta, hogy pénzbe kerülne). Ha lesz szülésznő hozzá, ha nem akkor simán a kórházba kell majd járnom. A 36. héten lesz még kenetlevétel, a 37.-en labor, a 38.-on pedig az utolsó uh. Utána meg már csak ctg.

A szülésért azt mondta ő nemszokott tarifát meghatározni. Azt mondta, hogy azt döntsük el mi a megelégedettségünktől és anyagi helyzetünktől függően. Ő nem szeretne senkit sem anyagi nyomorba dönteni, és azt sem szeretné, ha a tarifája miatt valaki nem tudna nála szülni...ez nagyon szimpatikus volt!

A szülés után - akár császár, akár sima 3 napot kell bent maradni a kórházban. Ha császár lesz 6 órát kell az őrzőben maradni, egy részében ott maradhat a baba, de hozzátette császár után az első 24 órában nehéz ellátni a babát - hiszen ez mégiscsak egy hasi műtét!

A végén 7000-et fizettem, de maximálisan meg vagyok vele elégedve! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kissmanó: annyira jó nézegetni a képeket, de jó, h ilyen sokat raktál fel! :lol: Biztos remek lehetett, főleg az a sok gyerkőc, volt ám társaság! Azért remélem, Te is jól érezted magad a fáradtság ellenére, és nem árt meg a hétvége. Húgod esete szomorú, de jobb, mintha az esküvő után egy évre már válnának, nem? Írok pü-t a táblázathoz.

Orsi:
üdv közöttünk! Mennyi idő is van a két gyerek között? Úgy tűnik, mintha nem lenne túl sok... Bár mi az elsőt várjuk, így könnyű ugye tervezni, de úgy szeretnénk a következőt, h kb másfél év legyen köztük... Majd meglátjuk, bírható-e.

Köszönöm a kedves együttérző szavakat, a barátnőm az évfolyamból azt mondta, h tavaly őket is szétszivatta, mivel egyáltalán nem adott meg világos követelményeket- na ez a gáz a pontos felkészüléssel, de ami van (hihi, persze nem túl sok, mert annyira 0 a tárgya), azt benyalom. Jó lesz nekem a kettes is, úgyis azt osztogatott másoknak is :lol: Ja, a másik véglet, vkitől semmit nem kérdezett, csak lecseszte, és beírt egy jegyet...

Védőnő: na, ezzel is jól megjártam (volna. hihi). Remélem, a hétre már nem lesz több értetlen ember. Múltkor szerda du. voltam, mint mindig, erre megkérdezte, h nekem a de. nem jó sose? Jó, erre most elmegyek de, h a napom se törjön ketté. 10re odaérek, éktelen ricsaj, vagy 5 purdé rohangászik leföl, a szülők üvöltöznek,h ők többet ide nem jönnek, az ajtón is alig lehet beférni. Leülök a váróba, kijön egy védőnő, megkérdezi, h XY-ra (a védőnőmre) várok-e. Mondom, h igen. Erre rámnéz, megkérdezi, h első jelentkezésen van? (ja, persze, csak eddig hasra híztam, amúgy tényleg csak a 10. hétben vagyok... :lol: ), majd mégegyszer megkérdezi, h XY-t várom-e és elmegy. Várok vagy 40 perce, végre elfogy az összes előttemlévő, de senki nem hív be. 10 perc múlva kerítek egy védőnőt (egy másikat, mint az előbbi észlényt), hogy én még itt volnék. Erre ő nagy csodálkozva rámnéz, h XY csak du rendel ám, mondtam,h nem baj, ha már ennyit várakoztam, én csak nem jönnék vissza, úgysincs semmi fontos, ami miatt a saját védőnőm kellene. na, így nagynehezen végre elláttak, jövő hétre kaptam egy teljes vérkép beutalót, kb ez volt az egész érdemi része. Kezdem azt hinni, h IQteszt van náluk, és csak azokat veszik fel, akiknek negatív lesz az eredmény... És 2 hét múlva megint mehetek, az enyém tuti meg lesz bántódva, h miért nem hozzá mentem. De most már megyek du, akármit is mond!
Hazafele legalább kárpótoltam magam egy nagy adag fagyival. :lol: :lol: :lol:

Vizesedés: szerencsére ez a csaj azt mondta, h nem gond, amennyim van, úgyhogy nem fogok drasztikusan sót megvonni, de azért igyekszem akkor egy kicsit kevesebbet.

Őssejt: végül mi is úgy döntöttünk, mint Cincibabusék, talán a köv. gyereknél. A dokink azt mondta, amikor kikértük a véleményét, h a kollégái közül még senki nem vetette le a saját gyerekének, pedig nekik elég nagy kedvezmény van rá. Mert Magyarországon most még nagyon kevés betegségre tudják felhasználni. Talán pár év múlva biztosabbat hallunk majd...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag - nem a hasammal vasalok! :):):)
De a gőz pont oda megy...

Benta, múlt kedden voltam uh-n, ott megmutatták milye merre van - azóta csak követem, de igazából nem nagyon mozdul semerre. a fejét dugja kifelé, illetve néha feljebb, lejebb rakosgatja...

Kismanó, nekem Áron még tökre fent van - összerakhatnánk a hasainkat, és akkor neked is jobb lenne és nekem is! :) Nagyon jók a képek, és tényleg nagyon hasonlítanak egymársa a lánykák! Anyósékhoz kitartás!
Ez az mlm nagy szívás...én is elküldtem volna már őket korábban melegebb éghajlatra, de hát mégiscsak család....tegnapig bírtam. Még lehet hogy anyósom tesz majd megjegyzést - akkor ő is kaphat majd egy adagot a hormonjaimból! :)

Jaj lányok, olyan boldog vagyok a doki miatt! :) Most már alig várom, hogy teljen az idő! Már csak 7 hét! :):)
Viszont mától alaposan gyúrnom kell a megfordulásra! Csinálom a gyakorlatokat ezerrel, meg találtam egy homeopátiás szert is.
Pulsatilla a neve - hallottatok már róla?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!

Na, ez nagyon jó hír!!! :D Gratulálok az új dokidhoz!! :wink: Ahogy így leírtad, tényleg nagyon szimpinek tűnik és határozottnak. Anyagiakhoz való hozzáállása is szuper, gondolom nem is volt olyan kínos ezt szóbahozni. Régi dokiddal mikor beszélsz?

Kép
Kép
tabati

Noémi, úgy örülök, h meg vagy elégedve az új dokival!! Tényleg szimpatikusnak tűnik az alapján, amiket leírtál! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Moncsy: persze jöhetsz a táblába, akárcsak Orsica.
Nézzétek meg a tábla fejlécét, s akkor rögtön tudjátok milyen adatokat várok, privibe.
Péntekenként van az aktuális tábla, a múlt heti kissé kitolódott, mert nem voltunk itthon.
De remélem helyreáll a rend most már.

Kép
kissmanó

Csillag!

Jaj, én is csak ilyen képeket tudok vágni :shock: :shock: , egy egy emberre és néha ufónak érzem magam. Tehát no comment a védőnődre...

Noémi!

Megy a drukk, hogy Áron beforduljon, nálunk is ez volt még nemrég, holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mi hol tartunk a befordulásban. Nekem mindenki azt mondta, hogy ne aggódjunk mert még az uccsó héten is befordulhat, ezzel szemben szülésznő (meg ezek szerint a te dokid is) nem kecsegtetett ezzel a lehetőséggel. De kedvesek azért azok, akik ezzel nyugtatgatnak! :lol: Én már nem hiszek nekik. :twisted: :lol: Mondjuk nekünk azért van még egy kis időnk... :roll:

Kép
Kép
tabati

Noémi: gondolom nem 1-2 ívpapír fér be a talpad s a föld közé (azaz lebegsz az örömtől az új doki miatt). De ez így jó.
Pocak: hát ha netán bevállalsz 4 gyerkőcöt, tuti a 4-iknél nem arra fogsz panaszkodni, hogy annyira fent nyomul, hogy nem kapsz levegőt.

Anyós meg ha szóbahozná a dolgot, nyugiban közöld vele, hogy talán nem telefon, nem muszáj beleszólni.

Kép
kissmanó

Ja, igen ezekre a pilótajátékokra is akartam még reagálni. Szörnyű, hogy családtagokat, barátokat hogy tud elszakítani egymástól. Mi pár emberkét ilyenek miatt nem keresünk már, meg nem reagálunk a megkeresésükre (iwiwen, smsben), mert tudom, ha találkozunk, akkor rátérnek ezekre a témákra is, és az elég kínos. nemrég is felhívott egy régi osztálytársam, hogy látja hogy babát várok és valami jó kis pénzkereseti lehetőséget tud, amit baba mellett is lehet csinálni. Úgy tudtam csak lerázni, hogy mondtam még dolgozom, úgyhogy nem aktuális. Pedig a közelünkben lakik, ő is babázik és annyira örültem volna neki, ha összejártunk volna, de így inkább kerülöm őt.

Kép
Kép
tabati

Noémi, császár után is csak 3 nap? Nem semmi! Örülök, h szimpi az új doki.

Azt felejtettem el korábban írni, h jó volt tegnap a szülésfelkészítő. Ott is volt egy vicces szitu, mert szóba került a 36. heti hüvelyi kenetvizsgálat, egy csajszi volt, aki láthatóan mindenórás, neki és nekem mondták, h mi már ezen tuti túlvagyunk.
Amúgy rajtam kívül egy anyuka volt, akinek már van gyereke.
Fő téma a szoptatás volt. Beszéltek homeopátiás szerekről is, meg egy csomó mindenről, ami miatt örültem, h elmentem. Aztán hazafelé vettem még egy könyvet is erről a témáról, úgyhogy elméletben már profi vagyok, remélem gyakorlatban is menni fog a dolog :) A mellszívó vételről viszont sikerült lebeszélnem magam, tényleg csak akkor veszünk, ha már meglesz Bogi és biztos hogy kell.

Kép
Kép
mimmi

Noémi, császár után is csak 3 nap? Nem semmi! Örülök, h szimpi az új doki.

Azt felejtettem el korábban írni, h jó volt tegnap a szülésfelkészítő. Ott is volt egy vicces szitu, mert szóba került a 36. heti hüvelyi kenetvizsgálat, egy csajszi volt, aki láthatóan mindenórás, neki és nekem mondták, h mi már ezen tuti túlvagyunk.
Amúgy rajtam kívül egy anyuka volt, akinek már van gyereke.
Fő téma a szoptatás volt. Beszéltek homeopátiás szerekről is, meg egy csomó mindenről, ami miatt örültem, h elmentem. Aztán hazafelé vettem még egy könyvet is erről a témáról, úgyhogy elméletben már profi vagyok, remélem gyakorlatban is menni fog a dolog :) A mellszívó vételről viszont sikerült lebeszélnem magam, tényleg csak akkor veszünk, ha már meglesz Bogi és biztos hogy kell.

Kép
Kép
mimmi

Bocsiiiiiiiiii :(

Kép
Kép
mimmi

Noémi!
Jajj de jó, hogy jó fej a doki és elvállalt!!!Tényleg szimpatikus a hozzáállása. Drukkolok, hogy Áron beforduljon, csendben tenném hozzá, hogy én is az utolsó percben fordultam be....(első gyerkőc, 3600g, 62 cm és apukám is faros volt).

KépKép
amadea

Amadea!

62 cm? :shock: Nem semmi!

Kép
Kép
tabati

Köszönöm Lányok!

Tabati, jó kérdés, hogy mikor beszélek a régi dokimmal - ez is olyan nemszeretem téma, amiket szeretek húzni, de ezen a héten meglépem!

Amadea, köszi a bíztatást - tényleg lehetséges, mert én is hallottam többeket is, akik befordultak, de nyugodtabb lennék, ha már befordult volna. Ráadásul esténként akkorákat kapálódzik, hogy szerintem próbálkozik, csak lehet, hogy már kicsi a hely neki?
Ez a szer, amit írtam egy homeos bogyó, azt írják róla:

A Pulsatilla nevű homeopátiás szer is segíthet – csakúgy, mint a farfekvésnél – mivel a méh izomzatának feszültségét kiegyenlíti és ezzel lehetővé teszi, hogy a baba megtalálja az optimális helyzetet.

Lehet, hogy hülyeséget írok, de az én méhem nagyon feszes...a hasam is az, de szerintem a méhem is. Lehet, hogy ezért nem megy neki? Amadea, javíts ki ha hülyeséget írok! :)

Szóval ezt tervezem megvenni...de nem tudom mikortól lehet. Az egyik helyen azt találtam, hogy a 36. héttől C30 - napi 3-4*5 golyó, vagy a C200- egyszer 5 golyó összesen.
Lehet, hogy a C30at kellene esetleg még csak napi 2x? Nem tudom, de a doki szerint még 2 hete van megfordulni...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi,
nagyon örülök, hogy minden ok-s volt a dokinál! Szuper!

Kép
benta

Noémi!

Írják még a Sepia-t meg a Tuberculinum-ot. Szerintem ahol megveszed, ott kérdezz rá, hogy mikortól és mennyit.

Ja! És keress rá a neten a moxarúdra! :wink: Állítólag a bábák azzal sikeresen befordítják a babut, hasonló, mint az akupunktúra.

És azt találtam még, hogy attól lehet farfekvéses, hogy túl szűk a medencéd, vagy amit már korábban írtatok is, valami van a köldökzsinórral, rövid vagy ilyesmi.

De aromaterápiával is lehet segíteni, különböző olajokat masszírozni a hasadra. Ajánlom nagyon A bába válaszol c. könyvet még nem késő megvenni, a gyermekágyi, meg a szoptatási problémákat is lehet homeopátiával kezelni, és sok jó tanács van benne. Látom téged érdekel az ilyesmi, azért ajánlom. :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Puszedli, Ácica!
Mi holnapra jelentkeztünk szülőszoba látogatásra, de sajnos nem tudunk elmenni :( , valamelyikőtöket esetleg nem érdekli? Negyed 5-től lenne a Női Klinikán 2 fő részére, 380 Ft /fő (a beöltözős cucc kerül ennyibe). Csak akkor tartják meg, ha kivan a létszám és elég kevesen jelentkeztünk erre az időpontra, nem szeretném, ha miattunk szívnának a többiek.

Noémi!
Nagyon sok oka lehet, hogy egy baba miért faros, okozhatja a feszesebb méh is, vagy útjában van a placenta, illetve mindaz, amit Tabati már felsorolt. A homeopátiás cucc maximum segíteni fog, egy próbát mindenképp megér. Te mindent elkövetsz, ha mégse fordul meg, annak is megvan a jó oka......de azért még reménykedjünk, még bármi lehet!

Juppííí.Találtam falvédőt! :wink:

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?