Kissmanó: annyira jó nézegetni a képeket, de jó, h ilyen sokat raktál fel!
Biztos remek lehetett, főleg az a sok gyerkőc, volt ám társaság! Azért remélem, Te is jól érezted magad a fáradtság ellenére, és nem árt meg a hétvége. Húgod esete szomorú, de jobb, mintha az esküvő után egy évre már válnának, nem? Írok pü-t a táblázathoz.
Orsi: üdv közöttünk! Mennyi idő is van a két gyerek között? Úgy tűnik, mintha nem lenne túl sok... Bár mi az elsőt várjuk, így könnyű ugye tervezni, de úgy szeretnénk a következőt, h kb másfél év legyen köztük... Majd meglátjuk, bírható-e.
Köszönöm a kedves együttérző szavakat, a barátnőm az évfolyamból azt mondta, h tavaly őket is szétszivatta, mivel egyáltalán nem adott meg világos követelményeket- na ez a gáz a pontos felkészüléssel, de ami van (hihi, persze nem túl sok, mert annyira 0 a tárgya), azt benyalom. Jó lesz nekem a kettes is, úgyis azt osztogatott másoknak is
Ja, a másik véglet, vkitől semmit nem kérdezett, csak lecseszte, és beírt egy jegyet...
Védőnő: na, ezzel is jól megjártam (volna. hihi). Remélem, a hétre már nem lesz több értetlen ember. Múltkor szerda du. voltam, mint mindig, erre megkérdezte, h nekem a de. nem jó sose? Jó, erre most elmegyek de, h a napom se törjön ketté. 10re odaérek, éktelen ricsaj, vagy 5 purdé rohangászik leföl, a szülők üvöltöznek,h ők többet ide nem jönnek, az ajtón is alig lehet beférni. Leülök a váróba, kijön egy védőnő, megkérdezi, h XY-ra (a védőnőmre) várok-e. Mondom, h igen. Erre rámnéz, megkérdezi, h első jelentkezésen van? (ja, persze, csak eddig hasra híztam, amúgy tényleg csak a 10. hétben vagyok...
), majd mégegyszer megkérdezi, h XY-t várom-e és elmegy. Várok vagy 40 perce, végre elfogy az összes előttemlévő, de senki nem hív be. 10 perc múlva kerítek egy védőnőt (egy másikat, mint az előbbi észlényt), hogy én még itt volnék. Erre ő nagy csodálkozva rámnéz, h XY csak du rendel ám, mondtam,h nem baj, ha már ennyit várakoztam, én csak nem jönnék vissza, úgysincs semmi fontos, ami miatt a saját védőnőm kellene. na, így nagynehezen végre elláttak, jövő hétre kaptam egy teljes vérkép beutalót, kb ez volt az egész érdemi része. Kezdem azt hinni, h IQteszt van náluk, és csak azokat veszik fel, akiknek negatív lesz az eredmény... És 2 hét múlva megint mehetek, az enyém tuti meg lesz bántódva, h miért nem hozzá mentem. De most már megyek du, akármit is mond!
Hazafele legalább kárpótoltam magam egy nagy adag fagyival.
Vizesedés: szerencsére ez a csaj azt mondta, h nem gond, amennyim van, úgyhogy nem fogok drasztikusan sót megvonni, de azért igyekszem akkor egy kicsit kevesebbet.
Őssejt: végül mi is úgy döntöttünk, mint Cincibabusék, talán a köv. gyereknél. A dokink azt mondta, amikor kikértük a véleményét, h a kollégái közül még senki nem vetette le a saját gyerekének, pedig nekik elég nagy kedvezmény van rá. Mert Magyarországon most még nagyon kevés betegségre tudják felhasználni. Talán pár év múlva biztosabbat hallunk majd...