Bocseszku, hogy így eltűntem... olvasgattam én hellyel-közzel, de vagy időm vagy kedvem nem volt már írni... meg úgyis elfelejtek majd valakinek írni tudom, de sajnos egyenlőre még mindig szét vagyok csúszva...
Bence jól van, tegnap délután kezdtük gyakorolni az egyedül elalvást ebéd után.... háromnegyed 4-kor sikerült neki...., mert megfenyegettem, hogy ha nem alszik, bentről fogja délután nézni a kisbarátait, ahogyan kint játszanak az utcán...
Marci beteg. Egyébként is ott tartottunk az éjszakázásokkal, hogy már este háromnegyed 12-től szinte minden hajnalban 5-ig kézben volt... hol én, hol az apja sétálgatott vele... Most nem tud kiabálni... gége gyulladása van. Megfázítottam. Először túlöltöztettem, utána pedig nagyon le. Tele van az orra sűrű sárgával, egyáltalán nincs hangja, max. nyüszít, fáj neki a nyelés (tegnap voltunk doki néninél).
Nem messze tőlünk tegnap hajnalra volt megint betörés itt a telepen (a nődoki bácsinkhoz), elég zombi módjára közlekedtek tegnap, ahogy láttam őket. Otthon aludtak, úgy... Én meg már aludni sem merek, fülelek, de minden nyáron ez van... attól rettegek, hogy valaki bejön... valamit most már sürgősen ki kell találni, mert begolyózok. A saját magántulajdonú ingatlanunkban rettegnem kell, hogy nehogy összefussak éjszaka valakivel a nappaliban... És akik bemennek nem megélhetési barna bűnözők... A lényeg, hogy olyan helyekre mennek itt be, ahol jó takarós növényzet van a ház körül, amelyik emeletes (padlásteres), mert jellemzően ugye fent vannak a háló szobák így lent lehet garázdálkodni. Tegnap nem mertem elaludni addig, amíg Pisti haza nem ért angolról.
Anikó: nagyon tuti ruhákat vettél a börzén! És csak ámulok, hogy milyen parasztok is laknak felétek...
Ildi: hála égnek, hogy most már megmarad Nimiben ennivaló.
Dorka: csak ne legyen nagyobb baja Szabinak! Mi is tegnap még a hosszú hétvége előtt gyógyszereztük fel magunkat a saját doki néninknél. Nem nagyon bízom meg másban. Majd írj, hogy van Szabi! Neked meg már csak másfél hónapod van papíron!
A helyedben most nem lennék, de majd szülnék helyetted
Szilbee: takony kórság múljon el! Milyen ügyes Dév!!!
Bbj: de jó neked, biztosan már túl vagy a nagytakarításon... én még tervbe sem vettem. Feltöltötték a medence helyét? Közben tömörítették?
Jlevay: én köszönöm, hogy van ez a bababörze, amit szerveztek. Nekem sikerült Bencének melegítőket és rövidnadrágokat vennem, mert ezek hiánycikkesek nálunk... 100-200 Ft-ért
Alma együttesre mi is vevők vagyunk.
Olga: gratula, hogy készen van a szakdolid, ez olyan nagy megkönnyebbülés
Érdekes nevelési elvek voltak régen... Balázs hogy van?
Betti: neked is gratula a szakdolihoz, hogy készen van!!! És végre gyakorlaton lehetsz a kedvenc helyeden... izgalommal várom, hogy ott leszel-e Dorkáéknál Bálint születésén. Bettike hogy van? Róla nem is írsz. A DM-ben dolgozol még?
Katlina: hajrá kistesó projekt!!! És ez az építkezés olyan jó lesz, valami izgi és új
A másik topikos babatalis képeken Robika olyan sokat változott megint!
Szamóca: nekem a fényképekről ez jutott eszembe: nagyon állat!
Hogy Jázmin milyen egy nőcis
Anna, mint Hófehérke, a fiad meg nagyon jó pasi
Csapkodhatod majd a nőket
Érezd kint jól magad!
Balwin Judit: majd megnő idekint!
És hogy van AnnaLuca kisasszony? Majd tegyél már róla képeket, benne is gyönyörködhessünk
Mennem kell...