Új privát üzeneted érkezett!

jajj-jajj! Most nézem csak, hogy a második oldalon, a Kölyökhajó a Dunán cím alatti felvételen ott vannak az én gyerekei is többször. Sőt Mártici közelről arcfestés közben, a mókusos pólójában.
Sőt a MÜPA-s Minimax farsangon is ott voltunk, de a felvétel épp mellettünk készült :s

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szép estét,

Kis és nagybetegek hogy vannak????

mi végül voltunk dokinéninél, mert délelőtt is megindult felfelé Szabi hője, de semmi komoylat nem talált, kcist pirosabb a torka. A kedve, étvágya a régi, nem tűnik betegnek, bár most így este megint lázasodik, érzem... :cry:
Én megvagyok, köszönöm, már kifelé jövök a göthösségből. CSak (ismét-még mindig) fáradt vagyok, nem sokat aludtam.

Judit, küldöm majd a számot priviben!
Kitartást a nagytakarításhoz! De jó, hogy a csajok elvoltak, így biztos haladósabb volt!

Ildi, de jó, hogy Nimród ismét kezd szilárd kajákból is egyre többet enni! Biztos szép és fincsi lesz a tortája is!
Nekünk is túrós volt, hmm, mst is meg tudnék enni belőlőe pár szeletet :)

Szilbee, mi holnap megyünk anyáékhoz, ha nem feledem el, kiviszem a pizsit, hétfőn el tudjátok majd hozni!
MI még a hétfőt nem tudjuk, hogy lesz! Elutazni nem fogunk, azt már látom.

Elnézést, mennem kell, iygekszem majd reagállni mindenkinek!!
Jó éjt!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! 7főn beugrok én érte hozzátok... meg akkor elvinném a zsét is és a baldachint is álványostul.

Örülök hogy jobban vagy! Remélem Szabi is gyorsan kilábal belőle!!! (Eszembe volt ma sokat... mi is lehet vele..)
szilbee

Bocseszku, hogy így eltűntem... olvasgattam én hellyel-közzel, de vagy időm vagy kedvem nem volt már írni... meg úgyis elfelejtek majd valakinek írni tudom, de sajnos egyenlőre még mindig szét vagyok csúszva...

Bence jól van, tegnap délután kezdtük gyakorolni az egyedül elalvást ebéd után.... háromnegyed 4-kor sikerült neki...., mert megfenyegettem, hogy ha nem alszik, bentről fogja délután nézni a kisbarátait, ahogyan kint játszanak az utcán...

Marci beteg. Egyébként is ott tartottunk az éjszakázásokkal, hogy már este háromnegyed 12-től szinte minden hajnalban 5-ig kézben volt... hol én, hol az apja sétálgatott vele... Most nem tud kiabálni... gége gyulladása van. Megfázítottam. Először túlöltöztettem, utána pedig nagyon le. Tele van az orra sűrű sárgával, egyáltalán nincs hangja, max. nyüszít, fáj neki a nyelés (tegnap voltunk doki néninél).

Nem messze tőlünk tegnap hajnalra volt megint betörés itt a telepen (a nődoki bácsinkhoz), elég zombi módjára közlekedtek tegnap, ahogy láttam őket. Otthon aludtak, úgy... Én meg már aludni sem merek, fülelek, de minden nyáron ez van... attól rettegek, hogy valaki bejön... valamit most már sürgősen ki kell találni, mert begolyózok. A saját magántulajdonú ingatlanunkban rettegnem kell, hogy nehogy összefussak éjszaka valakivel a nappaliban... És akik bemennek nem megélhetési barna bűnözők... A lényeg, hogy olyan helyekre mennek itt be, ahol jó takarós növényzet van a ház körül, amelyik emeletes (padlásteres), mert jellemzően ugye fent vannak a háló szobák így lent lehet garázdálkodni. Tegnap nem mertem elaludni addig, amíg Pisti haza nem ért angolról.

Anikó: nagyon tuti ruhákat vettél a börzén! És csak ámulok, hogy milyen parasztok is laknak felétek...

Ildi: hála égnek, hogy most már megmarad Nimiben ennivaló.

Dorka: csak ne legyen nagyobb baja Szabinak! Mi is tegnap még a hosszú hétvége előtt gyógyszereztük fel magunkat a saját doki néninknél. Nem nagyon bízom meg másban. Majd írj, hogy van Szabi! Neked meg már csak másfél hónapod van papíron! :lol: A helyedben most nem lennék, de majd szülnék helyetted :lol:

Szilbee: takony kórság múljon el! Milyen ügyes Dév!!!

Bbj: de jó neked, biztosan már túl vagy a nagytakarításon... én még tervbe sem vettem. Feltöltötték a medence helyét? Közben tömörítették?

Jlevay: én köszönöm, hogy van ez a bababörze, amit szerveztek. Nekem sikerült Bencének melegítőket és rövidnadrágokat vennem, mert ezek hiánycikkesek nálunk... 100-200 Ft-ért :lol: Alma együttesre mi is vevők vagyunk.

Olga: gratula, hogy készen van a szakdolid, ez olyan nagy megkönnyebbülés :lol: Érdekes nevelési elvek voltak régen... Balázs hogy van?

Betti: neked is gratula a szakdolihoz, hogy készen van!!! És végre gyakorlaton lehetsz a kedvenc helyeden... izgalommal várom, hogy ott leszel-e Dorkáéknál Bálint születésén. Bettike hogy van? Róla nem is írsz. A DM-ben dolgozol még?

Katlina: hajrá kistesó projekt!!! És ez az építkezés olyan jó lesz, valami izgi és új :lol: A másik topikos babatalis képeken Robika olyan sokat változott megint!

Szamóca: nekem a fényképekről ez jutott eszembe: nagyon állat! :oops: :lol: Hogy Jázmin milyen egy nőcis :shock: Anna, mint Hófehérke, a fiad meg nagyon jó pasi :lol: Csapkodhatod majd a nőket :lol: Érezd kint jól magad!

Balwin Judit: majd megnő idekint! :lol: És hogy van AnnaLuca kisasszony? Majd tegyél már róla képeket, benne is gyönyörködhessünk :lol:

Mennem kell...

Kép

Kép
szolkata

Betegeknek gyors gyógyulást!+++

KÍVÁNUNK MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

NAGYON SZÉP HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Niki

Kép
Kép
csni

Kép
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Kép

kellemes húsvéti ünepeket kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk Mindenkinek!!!

Kép

Kép
szolkata

Mi is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Szabi, Bálint Babi, Dorka, Peti
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kellemes Húvséti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
katlina

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!

donkoaniko

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbernadett 2009.04.13 17:16-kor.

Kép
kbernadett

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Judit
Kép

Kép
balwin

ohh nem ezt akartam

Kép
kbernadett

Kép

kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!
én hoztam pár képet nézegetni a húsvétról, várom a tieteket is!

Kép húsvét vasárnap a helyi vidámparkban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Húsvét másnapja Nikiékkel Szentendrén
Kép Repülnek a csajok

Kép

Kép belváros

Kép

Kép ezt a látvány még egy japán túristacsoport is megörökítette....

Kép Duna-korzó

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

:D De szép képeket raktatok! Ügyik vagytok!

Kinél hogy zajlott az ünnep? Majd rakok néhány képet. Majd...

Van egy sztorim!!! :lol:
Hugom élettársának az apukája szívrohamot kapott, biciklivel volt (Nagymacson laknak), összeesett, leesett a bicikliről. Nagynehezen valaki megállt mellette (egy autós), hívta a mentőket. Jött a rendősrég is. Mázlijuk volt, mert amúgy is tartott Nagymacs felé egy mentő, idős néni lábtörése miatt, és ami igazán mázli, hogy volt náluk ujjraélesztő (deffibli..... valami-leírni nem tudom). 15 percig élesztették újjá, de nem indult be a légzés, vitték Debrecenbe, ott lehűtötték a testét, lélegeztetőn volt. 3 nap múlva "felmelegítették", levették a lélegeztetőről és újra lélegzett magától! Doki mondta ezerből egy embernél sikerül. És mondta, saját szavaimmal, nem a dokiéval, hogy már nem lesz agyilag 100 %-os. Szerencsére nem így történt, teljesen jól van az öreg.
De nem is igazán ez a sztori, hanem: a rendősrég hivatalból feljelentette az öreget, mert az út mellett "halt" meg, és veszélyeztette a közúti forgalmat! Na erre varrjatok gombot! Bíróságra kellett mennie az öregnek védekezni!!!
Igazából nem tudtam, hogy a fejem verjem a falba, vagy röhögjek rajta egy jót...

Olga

Kép
juhaszolga

De jók a képek Judit! Nem mondod, hogy Leti is lecsúszott azon az életveszélyes légcsúszdááááán? :shock:
(Életveszélyest értem úgy: hogy én lehet nem mertem volna lecsúszni róla!)

Olga

Kép
juhaszolga

olga!

ez aztán az igen.........sztori!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok,

Judit, nagyon jók a képek, a programok is tök szuperek, a csajok egészen összenőttek már így négyen, nagyon aranyosak!

Olga, ezek nem százasok akkor.... Durva nagyon....

Mi mamáknál, dédiknél, voltunk, nagyon jól telt a 3 nap, aranyosan locsolkodott Szabi az apjával. Láza már nem volt többször, és 3 éjjel az új nagyágyában aludt már! :) Igaz, még éjjelente vagy én, vagy Peti vele alszunk egy szobában, amíg tényleg hozzászokik, de úgy tűnik, sínen vagyunk :)
Kép húsvéti hintázás

Kép
Kép
dorkáék

hűűűű, de messze jár mindenki!!! én bejárót építtetek és biztonságtechnikai cégekkel tárgyalok...

Nagyon szupik a hétvégi eseményes képek :lol: És a nőcis beállások... :shock: :lol: Na, ilyet én csak rajtatok keresztül láthatok :lol:

Olga: őrület ez a rendőrös sztori :shock: esztelenség...

Kép

Kép
szolkata

vonalzóim kanyarba...

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

kit érdekel akkor a szakdolgozatom? most már teljesen készen itthon van( ma adtam be- s képzeljétek el volt három kép amit nem jól nyomtattak ki....... :cry: )
eltudom küldeni

Olga BBj rátok emlékszem, de a többire nem......bocsi....csak nem akarom olyannak is elküldeni akit nem érdekel!

Olga te elküldöd majd a tiédet nekem megnézhetem?

Kép
kbernadett

Betti! Nekem jöhet! Bár nem mondom, hogy azonnal el tudom olvasni.. de érdekel a dolog!

Kata! Ti meggyógyultatok már??? A vonalzóid már nem is lesznek, mert a Nőivonal megszünt.

Dorka! És Ti??

Judit! Niki! Jók a képek!!! :D
szilbee

Húsvéti képek:

Kép

Kép

És "néhány" kép a debreceni kiruccanásunkról, Leventével.
szilbee

Tényleg elég nagy a pangááááás! :D

Szilbee! Jó volt nézegetni a debreceni képeket! :D Hogy tetszett Levinek? Publikus-e, hogy mi volt a dokinál?
Dávid meg pont úgy néz ki, mint akit rejtegetsz a Nap elől! :lol:
Jók az új vonalzóid!

Betty! Ne is ifegesíts ezzel a rohadt szakdogával! Én is már leadom köttetni, és lett itthon egy-két selejt lap, akkor nézem, hogy az egyik lábjegyzetet a másik oldalra áttette, nem is oda ahol a hivatkozás van! Meg még egy-két apróság... Na mindegy. Jó lesz a 4-es is! :lol:
Küldöm majd, de melléklet-képek nélkül, mert különben sose menne át.
Tiéd jöhet!

Na úgy látom új vonalzókat kell gyártanom.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Hát a lényeg, hogy autizmusról szó sincs, hanem valószinűleg diszfázia. Bár még előttünk áll a logopédus látogatás (nev.tan.). De az biztos, hogy az autisztikus tünetek a kései beszéd következménye... és el fognak maradni. Már most is sokkal jobb a helyzet, mint korábban. A doktornő már nem is igen tudott mondani ilyen autisztikus tünetet.
Ez legalább kizárva... Hál"stennek!!! De az okot még keressük. Illetve most kezdődik majd a fejlesztés.
szilbee

Szilbee! Ezek jó hírek! Bár nem is vártam mást! A nevelési tanácsadó az, ami a Mária uton van a ped.intézetben?

Elkéne menni a szakdogámért. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Hja és Levente imádta... Mindent.. a sétát, a dokit, a villamosozást, hogy róla szólt és hogy érte volt az egész nap.
Hazafelé rákérdezett, hogy akkor megyünk e a kórházba is... :lol: Pedig mondtuk neki délelőtt, mikor a dokihoz mentünk, de annyira nem volt kórház jellege az egésznek. Fel se tűnt neki, hogy vizsgálgatták. Szimpi volt neki a dokinő is. Még oda is bújt hozzá. Irtó édes volt! :D
szilbee

Nem.. Itt van kint a Tallinban, a mozival szemben.
szilbee

Áve.

Ódejó ennyi kípet nézegetni! :lol: Hoztam én is, tegnapi/maiakot. Húsvétkor nem fotóztunk :oops:

Taliztunk ma Nikiékkel, illetve Ő vett észre minket, ahogy kászálódtunk be a kocsiba :) Csak beszélni nem tudtunk, me siettünk - mint mindig.

Ildi, csak így tovább a hozzátápival :) Remélhetőleg minél többminden megmarad majd Nimródban.

Szilbee, ezek tényleg jó hírek! A fejlesztés miből fog állni (járni kell majd valakihez/valahova)? Vagy majd a logopédus után derül ki?...

Betti, szakdoga nekem is jöhet :)

Olga, sztori... :shock:

Dorka, nagyon fajin a Zúj ágyikó :D Noakkor mosmán mekkérdem, hogy hol van ennek a Zügyeskezű asztalosnak az üzlete...? Jó áron dolgozik. Mosmán nem kérincsélek máshol árajánlatot, velük csináltatom meg én is Luci gyerekágyát.

Noa képek:

Kép

A képen (ien kicsiben) nem látszik jól, de ez örömsikoly :)
Kép

Fekszik a kutyus...
Kép

Eszik a kutyus...
Kép

Anyával
Kép

Apa-pacin :)
Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Hjaigen, a hétvége óta megmarad a hajgumi Muci hajában! 8) Kicsit megszívattam - befőttes gumival fogtam fel a haját, osztán asztat csak egy-két alkalommal próbálta meg kivenni a hajából :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali,

Judit, épp gondotlam rátok, hogy hogy vagytok, mi újság, rég írtál!!!
De látom, nagyon szépen cseperedtek, kisfiatok is nagyon jól mutat a képeken :wink:
A nallányotokat meg már meg sem ismerném :shock: Olyan, de oylan NAGYlányos.... :D És nekem most már szőkének tűnik. Vagy a nap szívja meg ennyire?
Az asztalos boltja a Mária utca elején, a régi Baby bell helyén van!
MAjd írok privit is mingyá!

Betti, szakdogát én is kérek szépen!
Kár, hogy ma sietned kellett, jó lett volna egyet dumcsizni! De hátha máj. 11-ig a kórházban talizunk :wink:
első NST: jövő hét csütörtök dél körül!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Végre itt tartok! Remélem összefutunk majd!

Szilbee, Dév egyre csokibb! :) Szupik a képek!
Hétvégén merre lesztek, tudjátok már?

Kata, riasztót szereltettek? Vagy hogyna próbáltok a betörők ellen védekezni? Sűrűn előfordul arrafelé betörés?

Judit, újból munka? Csajok bölcsiben-oviban?
MIkor indul a nagy méz-szezon? Vagy már beindult?

Olga, azért gondolom nem fognak ennyi kis hibába belekötni...
Az ember 100x is átnézi, mégis bele-belecsúszik oylan hiba, amit persze köttetés után vezs észre az ember.

Mi meggyógyultunk, kopp-kopp, gyorsan átszaladhatott a vírus Szabin! Remélem most már kihúzzuk betegség nélkül mondjuk a köv. télig... :)
Amúgy jól megvagyunk, továbbra sincs gond az éjjeli új ágyas alvással, és Apa holnaptól itthon van vasárnapig :) Ettől olyan jó a kedvem!!! Végre eljutok pedikűröshöz, délelőtt jön majd az egyik szintén kismama barátnőm, úgyhogy kikapcs lesz egy pindurkát! :)

Kép
Kép
dorkáék

Nagyon klasszak a képek!!

Bbj!
Hát a csajok nagyon aranyosak így négyen,nemcsoda hogy még a kínai túrista csoport is megnézte őket :wink: :wink:

Bawlin!
AnnaLuca nagyon széééééééééééép,és jó nagy pocakod van,de úgy emlékszem Lucival sokkal-sokkal nagyobb volt(vagy ott már a 40.hét körül láttunk képet-erre már nem emlékszem)

Dorka!
Szabi is nagyon sokat változott,jó kishapsi!!!!
Amiről beszéltünk,viszem jövőhét pénteken-igaz Robika nélkül

Szilvi!
Látszik Leventén hogy nagyon jól érezte magát,Dávidon meglepődtem hogy milyen szép barna a pofija :wink:

Ildi!
Már ez is haladás hogy ezek bennmaradnak neki,hátha fokozatosan javulgat majd a helyzet

Robika és a halacska :wink: Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina: nagyon dógos Robika :lol: Komoly munkaerő lesz az építkezésnél is :lol:

Betti: én is elolvasnám majd a szakdolidat.... :lol:

Szilbee: Leventéről sugárzik a jókedv, tök jó képek. Dávid hol volt egész nap, mamázott? Vonalzókat nézegetvén Dávid ma hófordulós...Kis Drága..... és innen jutott az eszembe, hogy akkor Marci meg holnap... és már csak egy hónap és kezdődik nálunk is a hozzátápi :lol: Meggyógyult most már Marci is .. még kicsit liftezik benne cucc, de ez már semmi, hangja is visszatért. Viszont a betegsége helyretette az agyát is... már hogy ne szívasson éjszaka... fél2-2 körül cumit kér, fél 4-4 körül szopizunk, utána reggelig már bírja (6-7 között ébred). Szóval alszunk mi is apával.

Dorka: igen, lesz riasztónk... sok, egyre több a betörés, biztosan elkerülte a figyelmed, írtam, hogy a múlt héten épp a közös dokinkhoz mentek be... Tegnap volt 2 biztonságtechnikai cégtől szakember, ma is jön majd 1. Nekünk leginkább a külső infra sorompó megoldás tetszene... azaz az udvarra sem lehet bejutni típusú...az árát még nem tudjuk. Mert mi úgy gondolkodunk, hogy az már nagy baj, ha bejut valaki a házba... és ott a mozgásérzékelő aktiválódik... akkor már bent van.... Ne jusson be. Meg nyáron nyitott (valamennyire) ablaknál lenne jó aludni...
Bútorasztalos: nekünk sajnos rossz a tapasztalatunk ezzel a gyártóval... mi meg sem tudtunk rendelni nála munkát júliusban... azt mondta fél év múlva lenne készen az emeletes ágyunk... biztosan csak nem voltunk szimpatikusak ...

Balwin Judit: én meglepődtem a pocid nagyságán... de hát no, nő... :lol: Jó nagy :lol: Luci gyönyörű, mint mindig :lol: Édes a kis ölebbel :lol:

Most menek, hív Emezke :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Reagálni még nem tudok, de egy pár képet én is teszek ! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Kata! A Kinder Möbelesre gondolsz? csak mert a fickónak most született meg a második gyerkőce. Felteszem azért nem tud most vállalni annyi melót. Épp ezért nem is nála csináltatjuk az emeleteshez a létrát.
Örülök, hogy jól vagytok!! Vééégre! :D:D

Andi! Balwin! Katlina! Nagggyon jók a képek!

Balwin! Szép nagy már a pocakod! :)

Dorka! 7végén lesz a Kolompos asszem... Oda valszeg elmegyünk. Remélem Levente most nem lesz olyan dilibogyó, mint tavaly.

Balwin! Olga! Először logopédus, aztán meglátjuk hogy tovább. Meg lehet "befizetjük" egy hallásvizsgálatra is, hogy teljes legyen a kép...
szilbee

Kata! Igen, anyum vigyázott Dévre egész nap. Nagyon frankón elvoltak. Szerencsére minden para nélkül rábízhatom. Valahogy egyáltalán nem aggódtam... Jó kezekben volt! 8)
szilbee

Évi: Csonginak boldog névnapot kívánunk!!!

Jaimee: jobbulást Nektek!!! És éljen a hiszti :lol: innentől a kreativitásodon múlik, mikor hagyja abba :lol: :lol: Az lesz a legszebb, amikor a boltban dobja el magát... :lol: (nagyon kevesen ússzák meg :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Köszi szépen a Csongi nevében a köszöntéseket :lol:

Rengeteg elmaradásom van, és tudom így nem elég személyes, de minden mostanában ünneplőnek kívánok én is nagyos sok boldog név és szülinapot!

Hm, legalább ezért el kezdek írni. Nagyon zsufi hetek vannak mögöttünk, rengeteg programmal, utazással. Meg valahogy nem is vagyok közlékeny kedvemben.Nincs semmi különös, csak vannak ilyen időszakaim!

Ja, és közben nálunk is beütött a válság, 4 órában dolgozok. Hát éppen most mondtam Ivettnek, hozzá fogok szokni, nem rossz állapot, csak a fele pénz azért biztos hiányozni fog :wink:

Nagyon jók a képek, egytől-egyig!!! Imádom nézegetni hogyan változnak, fejlődnek a kicsik!

Rakok már én is egyet. Csongiék játékoskísérők voltak a hétvégi Fradi meccsen, és a szünetben ők fociztak. Készült egy kép Lipcseivel :lol:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Hali,

Kata, nem kerülte el a figyelmem, hogy hová törtek be, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire "mindennapos/éjjeles" a betörés így a nyár közeledtével.
Örülök, hogy Marci is kezd éjjelente jógyerek lenni, nagy könnyebbség, ha már pár órát tudsz egyben aludni :)

Évi, azért remélem gyorsan rendeződik majd a munka, pénz, nem egyszerű most...
Csonginak nagyon boldog névnapot kívánunk, a kép pedig nagyon szupi, örök emlék lesz neki!

Andi, édesek a csajok, mint minidg!!! Majd ha lesz egy kis isős, kedved, írj, mi újság veletek!

Katlina, a halas kép nagyon tetszik!!! Igazi szorgos kis munkaerő lesz, és látom, apa hobbija is leköti :wink:
Pénteken várunk!! :) Köszi!

Nálunk ma új móka került képbe: végre biciklis ülést vettünk, Apát és Szabit le sem lehet kergetni a bringáról, csak amíg alszik :)
Nagyon élvezi, magyaráz folyamatosan! :)
Én meg kocsival utánuk mentem, hogy megnézzem őket, aztán hazajöttem, nem körözöm végig velük a fél várost :)
Kép
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
de jó ennyi képet nézegetni!

akkor megpróbálok mindenkit érinteni.

Szilbee!
örülök, hyog nincsen komoly baj, majd a fejlesztésről is számolj be, tényleg jó kis napot töltöttetek Debrecenben, s az úton is! Dávid ezek szerint már nappal nem kér szopit? Melyiktek ilyen jó barna bőrű, hihetetlen hoyg miylen jó színe van!

Judit!
jaj de édes pockád van már! na most már látszik! :wink: :lol: azta mekkora kutya! és Lucus nem fél tőle? vagy hozzászokott? Nagyon fasza a szerkója!

Olga!
atya ég, az a sztori! de azért gondolom nem nagyon huzigálták szegény öreget a bíróságon! na hülye törvények! de legalább most már két szülinapja is lesz! ilyen eljárásról még nem is hallottam szerencsés a család, és ő is, de nagyon! lottót nem vettek?

Katlina!
tényleg jó kis segítségetek van/lesz! én nem biztos, yhog meg merném fogni az élő halat! de yg jó harcsapaprikást, vagy halászlevet szívesen ennék! de mivel csak én szeressem magamnak??????

cölöpök hogy állnak? nálunk végre betemették a lyukat 4 ifányi van benne eddig, de kell az ötödik is, most Misi folyamatosan locsolja, hogy ülepedjen minél gyorsabban!

Évi!
Csonginak nagyon sok boldog névnapot!
halad a ranglétrán látom! ez is ösztönözte, gondolom!

:cry: a négyóráért, nagyon szar a helyzet mindenütt...

Andi!
hol voltatok vízben? édesek a csajok! a horgolt sapi nagyon szuper! mamák jól érezték magukat?

Dorka!
Szabi is nagyon barna! micsoda kis sportman abban a védőben!

régen írók?

Nálunk a lányok jól vannak, Leti mára visszaszokott a bölcsibe, tegnap sírásba fulladt az elválás. én is nekikezdtem tanulni, most már komolyabban, 8 vizsgám lesz, abból 5 brutál. még az elején vagyok, érdekel, a dolog, aztán 3-4 hét múlva meg majd szidom magam, hyog minek ez már az én öreg fejemnek! Misinek is beindult a szezon, szervezés, szervezés hátán, már nekem si lényegesen kevesebbet tud segíteni, sajn os, pedig ilyenkor kellene csak igazán, dehát ez van.

Judit,
Kép
Kép
bbj

csongi boldog névanpot!!!

Küldeném a szakdogát csak rosszalkodik a freemail....

Dorka pont dolgozom azon a napon, csörögj rám s találkozhatunk majd.
Lesz most is szülésznőd?

Éjszaka jól telt vezettem egy szülést meg egyet az orvos nem engedett :?

Bettike kijelentette hogy ő Samukával nem fog szombaton táncolni...(mert most lenne az első fellépésük a néptánccal) így most nem tudom mi legyen mondta hogy kivel akar ugyhogy majd beszélek az ovónőkkel s akkor majd csak meglátjuk......

szép estét puszika

Kép
kbernadett

Lesz most is szülésznőd?

Bettike kijelentette hogy ő Samukával nem fog szombaton táncolni...(mert most lenne az első fellépésük a néptánccal) így most nem tudom mi legyen mondta hogy kivel akar ugyhogy majd beszélek az ovónőkkel s akkor majd csak meglátjuk......

szép estét puszika

Kép
kbernadett

Lesz most is szülésznőd?

szép estét puszika

Kép
kbernadett

Hola.

Asszem a legfrissebb táblit még nem mentettem el, mer diccs meg mindenki mélcíme :oops: Ez moscsak onnan jutott eszembe (vagy hova), hogy kaptam/továbbküldtem petíciós linket.

Hopsz, Hunor nagy mozgolódásban van íppen 8) Remélem helyezkedik...bukival lefelé :)

Noh...

Dorka, asztaaaa, már NST :lol: Dejóneked! Télleg, röpke egy hónap, oszt meglesz Bálint baba :D
Köszi a privit! Jövőhéten bemenek az üzletbe - ha 3 héten belül bevállalják az ágyat, akkor övék a megbízás :)
Wáow, Szabi nagyon vagány a bicis sapiban :lol: Ehehe, nincs is jobb, mint Apa mögött ülve suhanni :wink:
Noigen, a kisasszony sokat nőtt mostanában...az elmúlt egy hónapban közel egy kilót hízott (alulról veri a 13-at)...magasságot nem mértünk (legutóbb 83 cm volt).

Jaimee, nem írtam legutóbb: örülök, hogy Apukád jobban van! Csak vigyázzon magára! Gondolom kapott egy csomó tilalmat, odafigyelnivalót...
Ma éppen tudtam kommentelni a blogban :) Örülök a blogos sooooksoksok Réka-fotónak, szeretem nézegetni 8)

Katlina, Robika is milyen nagyfiú :shock: Tudom, a vonalzónál vannak időnként friss képek, de tök más így közelről, nagyban :D Főleg feltűrt pulcsiujjal nagylegényes :mrgreen:

Kata, defajin, hogy ti is kilábaltatok a nyavalyákból! Éjszakákhoz gratu :)
Betörés: pedig aszinné az ember, hogy az biztonságos környék :shock: Najah, a házig má nem kéne eljutnia a nemodavalóknak :? Már az is rohadt bosszantó, ha az ember udvarán garázdálkodnak :( Anyukámékhoz évekig járt át a szomszéd cigány família - lopni.

Andi, édesek a lányok :D Jaja, hol voltatok vízközelben?

Csonginak Boldog Nevenapját!
Évi, hát még mindig jobb a négy óra, mint a munkanélküliség :| Hopp, Lipcsei fotó mehet az ereklyék közé :lol:

Judit, akkor jó sűrű leszel mostanában...azé kitartást a tanuláshoz (is) :)
Kutya: egymáshoz vannak szokva Lucival :) Felügyelet mellett össze szoktuk őket ereszteni. Mondtam is Apának, hogy ez a kuvasz egy báránybőrbe bújt bárány :mrgreen: De csak ha a családról van szó. Nagyon jó idegrendszerű kutyi.

Betti, mijé, mibaj Samukával? :lol:

Sztem akartammég valamit, csakugye az üres fejem... :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! Nagyon édes Szabi! :) Hát tényleg jó színe van neki is. Hétvégén anyumék is elvitték bicajozni a fiaimat. Most vettek Dévnek is ülőkét. Alig akartak kiszállni belőle... nagyon élvezték.

Én is úgy szeretnék már bicót... de hát most nem fussa rá... :?

Tegnap mi is kihasználtuk a jó időt. Úgy tünik jó döntés volt, mert mára már esőt mondanak... :(
Kimentünk az edelyi tornapályához. Kacsát etettünk, sétáltunk, játszótereztünk.. stb. Az ifjak nagyon édesek voltak. Fogócskáztak, kergetőztek... aztán kitalálták hogy milyen nagy poén egymás felé rohanni és jól megölelni egymást. Én meg majd elbőgtem magam, annyira jó volt látni, hogy így szeretik egymást. Sose gondoltam volna hogy ilyen melengető érzés ha a gyerekeim között jó a kapcsolat. Ádámmal csak pislogtunk egymásra az elhomályosult tekintetünk mögül... :lol: Annyira idilli volt az egész... :D
szilbee

Sziasztok!

Judit!
én meg pont azt tudtam a kuvaszokról, hogy idős korukra megbolondulnak. anno a régi szomszédunkban csak ez a fajta kutya volt/van, de öregnek mind hamis lett, még a gazdáját is megkapta. erről mit tudsz? persze én fikarcnyit sem értek a kutyákhoz.

kérdés:
ismer valaki oylan kertészt, aki foglalkozik kertöntözés kialakítással, és kerttervezéssel, beépítéssel, garanciákkal? Lehetőleg Szolnok, és a környékén garázdálkodik? ha már így alakult a kertünk, profira bíznánk.

Kata!
Marcinak boldog hófordulót!
én ilyen technikáról (riasztó) még nem si hallottam, talán egyik bánatom, hoyg utcafrontos a házunk, így nagyon a klíma mellett voksolok,a gyerekekre nem nyitom ki nyáron az ablakot, pont ezért. max bukóra, a redőny le van eresztve azon ugyan szélcsendben nem jön be semmi.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?