Új privát üzeneted érkezett!

jaaaaj!!!

Trinky! Gratulálok a nagylányhoz! Remélem, hamarosan te is tudsz majd egy kicsit jönni, némi beszámolóval..

Domo! Visszapörgettem kicsit! Tündéri hajasbabád van! Pusszantom!

Tücsökbogár! valami hír az embrikékről?
zel
 
 


zel, olyan aranyos vaaagy :lol:
jajj hasfájós Lukácsotok...na gondolom akkor már kaptál mindenhonnan jó kis tanácsokat... 8) :lol:
ennyire szeret fürcsizni a nagylegény, hát ez nagyon jó :lol: így aztán megvan az esti program :lol: :lol:

mágnes, de jó, nagyon köszönöm neked :!: :!: :!: olyan jó, hogy itt bármit meg lehet tőletek kérdezni és van megoldás :lol: :lol:
már csak az lenne a kérdésem, hogy a vizsgálatért kell fizetni? ill. kell-e hozzá a neurológiai vizsi eredménye? jajj meg mágnes, neked kellett vinni Annát 1 éves kora körül vérvételre? nekünk kéne mennünk de annyira félek, hogy Lujzi majd szenved tőle, ja és azt látom a papíron, hogy a vasat nézik meg, ezért bökdössék??? kap kétszer tápszert 2x tejpépet, ezekben mind van vas...hosszú voltam...

odry???????jajj mi lehet már...

többiek?

reni? Nia hogy van? bírjátok ezt a hírtelen meleget? Lujzi nem szereti a napot, tüsszög :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok :D :D :D ,

hát itt vagyunk mi is. Nagyon felületesen tudtam visszaolvasni, úgyhogy most csak annyit, hogy:

Zel, gyönyörű Lukács, nagyon szépen fejlődik. Te méred otthon, vagy el kell menni a védőnőhöz?

Mágnes, Anna nagyon elfáradhatott, ha ilyen pózban elaludt :D :D
Nagyon édes, na meg persze a kicsi fiú is.

Tücsi, Kata mi újság lombik fronton jelenleg?

Rólunk:

márc.31-én görcsre ébredtem, ami elmúlt. Jött tesóm és bementünk a kórházba NST-re gyalog, és közben néha jött egy-két mensi szerű fájdalom. Az NST 40-45-ös fájásokat mutatott, amire a szülésznő azt mondta, hogy lehet, hogy délután lesz valami, de az orvos teljesen zárva talált. Hazajöttünk, párszor jött egy két fájás, de nem gyanakodtam arra, hogy tényleg elindul valami. Délután ötkor azért már nem volt valami túl kellemes, így beleültem egy kád meleg vízbe. Na, nem is múlt de nem is erősödött semmi, csak sűrűbb lett, de nagyon rendszertelen. Volt erősebb és gyengébb fájás. Este tízkor gondoltam megyek aludni, de akkor kissé jobban fájt, így újra meleg víz, de szintén nem történt semmi különös, csak már volt 2 perces fájás is, egy 7 perces után. Mondtam a drágámnak, hogy menjünk be a kórházba, mert inkább nézzenek meg, mint, hogy itthon szüljek.
Bementünk 23.30-kor, a doki megvizsgált, és közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok, szerinte vajúdok. Mondtam neki, hogy szerintem is :lol:

Szóltunk a szülésznőnek, aki gyorsan jött is, megvizsgált, beöntött, és utána apával vajúdtunk. Sétálgattam, lépcsőztem, labdán ültem, majd fél háromkor újra megvizsgáltak, akkor már 2 ujjnyira voltam nyitva. Mondtam, hogy szeretnék EDAt, erre behívták az orvosom, aki szintén megvizsgált - ez nagyon gáz volt - és mondta, hogy nem fordult be a baba feje, ezért még nem biztos, hogy természetes úton szülünk, várjunk még. Itt már nagyon álmos voltam, és szinte semmire sem emlékszem, de nem volt egy leányálom :? Fél ötkor ismét megvizsgáltak, -felszólítottam a dokit, hogy azonnal vegye onnan ki a kezét :lol: :lol: - és már bő 3 ujjnyira voltam nyitva. Na ekkor mondta a doki, hogy nincs mese, még mindig nem fordult be a baba feje, így császár lesz. Kicsit rosszul esett, hogy így a finisben mégis műtenek, de azért már vártam, hogy vége legyen a fájdalomnak.
Na szóval, összeállt a csapat és 5 óra 9 perckor kint volt 3120 grammal és 50 centivel a mi tündérkénk. Az orvosok vigyorinak nevezeték, mert mosolygott amikor kivették. Én még mindig alig hiszem el, hogy megszületett, annyira drága kislány, annyira jó volt minden. A szülést bármikor újra csinálnám, nem érdekel, hogy fáj, sőt rájöttem, hogy még EDA nélkül is ki lehet bírni. :oops:

Szombaton hazajöttünk, igyekszem úrrá lenni a káoszon. Sokat sírok, mert ha Lottira nézek elborítanak az érzelmek. Emellett iszonyat bizonytalan vagyok a szopi terén. Tejem van dögivel, csak nem tudom mennyit eszik a pici lány. Össze-vissza kaptam a jó tanácsokat, ezért bekattantam. Vasárnap minden evésnél csak szopizott Lotti, amibe persze jól belealudt. Így mikor az ágyába tettem állandóan sírt, mert éhes volt. A végén annyira elfáradt, hogy nem tudott aludni. Utána rájöttem, hogy ennek a gyereknek több kaja kell, így most szopizik, utána cumisüvegből kap egy kis lefejt tejet. Így normálisan tud aludni. Éjszaka egyszer kel fel - két órára :D - nappal 3-4 óránként eszik.

Bocs, hogy nagyon sok voltam, most teszek képet a kicsinyemről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trinky 2009.07.14 05:36-kor.

KépKép
trinky
 
 

 
 

Sziasztok!

Először is: MINDEN GYERMEK GYÖNYÖRŰ!!!
GRATULÁLOK LOTTIHOZ!!!

Sajnos nem jó a gépünk, így ha máshoz eljutok, csak akkor tudok írni. Most ránk jár a rúd, mert mindenünk megy tönkre és hát nem a számítógép lesz az első, amit pótolunk.
Jól vagyunk, bár a Dávid taknyos volt, majd én és épp 1 hetünk volt, h meggyógyultunk, mikor is a kedves baráték az állítólagos nem beteg lányukkal eljöttek, így Dávid ismét beteg.....

Tegnap voltam 4D és láttam az Óriási Bálint fiamat. Nem semmi. Nekem a Dáviddal nem csináltak ílyet, így most nekem ez új és érdekes. Szinte épp olyan mint a Dávid, csak nem lesz annyira pisze orra. Jó kis húsikás gyerek, bár anyja-apja is :lol:

Boris!
Elmentettem a számod és írok, ha történik valami, sőt még képet is küldök a telefonodra. Ez most így jó ötlet, de remélem lesz otthon is gépünk hamarosan.

Mindenkinek Jó Babázást és a többieknek meg Hozzon a Nyuszi BABÁT!!!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, na már annyira gondoltam rád, hogy mi lehet :lol: úgy örülök, hogy jelentkeztél :P :P na ezek a betegségek.....én is ezért nem szeretem az ilyen találkozókat amikor 'nem beteg a gyerek' aztán meg mégis..
vigyázzatok magatokra!!!!! írj!!!!

nem tudod felrakni a 4D-s képeket :?: tudod a kíváncsiság :?:

trin, hát nem csodállom hogy már eleged volt és szeretted volna ha már természetesen zárul le a szülés, de jobb így, hogy biztonságban megszületett Lotti :lol: :lol: :lol: és milyen édi a mosolya, meg ez a narancsárga fejvédő is nagyon tetszik :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


trinky, a kis mosolygós Lottid gyönyörűséges. Biztosan ügyes vagy a szoptatásaal, az a lényeg, hogy te győzd ellátni a kislányt. Klassz, hogy van tejed, és hogy ilyen jól viselted a szülést!
Minden jót nektek!

odry, hipp-hopp eltelik az a bő 2 hónap és megnézheted élőben is az orrocskáját. (na meg mi is :D ) Reméljük hamar rendeződnek a dolgaitok!

mágnes, jaj de szépek! :) És háromszoros hurrá a jó eredményhez! Majd megkérdezem a férjemet volt-e Harasztin földrengés, amikor leesett a kő a szívedről!

katata, no mi volt ma?

tücsökbogár, nálatok valami fejlemény?

kicsiboris, ne aggódj annyira a gyerekek olyan ügyesek, és egy kis tűszúrást gyorsan elfelejtenek, gondolj arra, hogy érte van és nem lesz tőle semmi baja. Könnyen beszélek ugye?
Unokatestvér is vitte erre a tornára a kislányát, mert nem tudott elindulni a letapadt izmok miatt, azóta gyönyörűszép futkosó hercegnő cseperedett belőle. Ilyen lesz Lujzácska is.

sapé, ??
bbilona
 
 


Kicsibém! Remélem, nem lesz hasfájós a csöppünk, eddig nem volt az, csak a tojásos noki zavart be. Azt már tudtam, hogy főtt tojást nem ehetek, vagy legalább a sárgáját ki kéne hagyni, de hogy a nokedli is is bántani fogja, nem gondoltam volna. Neeeem kaptam tanácsokat. Talán jobb is. Vettem egy Mecsek teát, de csak végső esetben akarom használni. Remélem, még sokáig fel sem ekll bontani!

Trinky! Még egy nagy gratula! Tündérszéped van!
Egy ismerősöm írta a császárra, hogy " ne bánd, legalább alul nem változott semmi" ! :lol:
Lukácsom sem akart kijönni.. Majd összehozzuk ezt két kis pocaklakó lustaságot! :lol:
A tejcin ne aggódj. Én is ráparáztam, hogy nem elég neki, mennyit kell ennie. Aztán négy nap alatt hízott 15 dekát és a doki néni azt mondta, "eeeez igen". Akkor méregettem egy hétvégén, hogy mennyit eszik a pici. Átlag 60-80 g körül. De ez nem mérvadó, mivel ők is lehetnek éhesebbek, vagy csak szomjasak..
Sírj.. Én is bőgtem jó pár napig. majd a hormonok kicsit lazítanak és elmúlik. De addig is tök jó, mert örömödben sírdogálsz! :lol:

Odry! Sajnálom a betegséget. Én is mindig félek, amikor kimegyünk sétálni és még a radai rosseb is a kocsi fölé hajol.
Szóval gyógyuljatok meg gyorsan, aztán gyógyuljon meg a számítógépetek is!

Ma voltunk csavarogni a mamáékkal... papa kicsavarta a kocsit kezemből. Olyan büszkén feszített, amíg tologatta Lukácsot!
Anyuval mi vásároltunk , a fiúk meg sétáltak.
De ami a csúcs, múlt héten már útlevelet csináltattunk a prücsöknek! Május végén megyünk nyaralni, ide a Horvát tengerhez! Jaj, nagyon várjuk! Beszéltem a doki nénivel erről, aki minden héten jön ám látogatni Lukácsot! Ő is engedélyezte. Azt mondta, milyen jókat fog majd a jó levegőn ott aludni, meg hogy milyen jó lesz neki, hogy ilyen utazós szülei vannak, láthat világot rendesen! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zelem, te olyan jól megérzel mindent szerintem Lukáccsal kapcsolatban, hogy nem lesz itten hasfájás :lol: :lol: :lol:
jujj de régen ettem tojásos nokit :shock: most ennék...
persze anyósom holnap halászlét főz :cry:
Horvátország :P irígyirígyirígy :lol: :lol: sőőőt: énisénisénis, hadd legyek potyautas :lol:

tényleg sapé :?:

katám, ez a tavasz jó lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Mágnes,
ezek az alváspózok!! :lol:

Trin,
milyen édes ahogy mosolyogva szuszókál ez a lány!!!! :D :D
Az első napokban én is tuti mindenen paráznék. Majd belejöttök és minden megy mint a karikacsapás. 8)

Zel,
Hú, de jó is lesz az a tengerpart!!! :D

Boriska,
remélem!!!! 8)
katata
 
 


Ja és magamról!
Voltam vérvételen, prolaktilom szokás szerint magas, ma este kezdem a bromo-t szedni rá.
Holnaptól kezdem a fogigátlót 24 napig.
Május 8-án indul a stimu!!! :lol:
Közben lesz még a stimuig egy vérvétel + uh.
Röviden ennyi!!! :lol:
katata
 
 


Boriskám:
Nekünk nem kellett még szerencsére vérvételre mennünk... A szomszéd kisfiúnak kellett, állítólag fejvénűból vesznek...
A Dévényes felmérésért nem tudom, hogy kell-e fizetni, szerintem igen.. Nekünk már első alkalommal elkezdte a tornát, aznap este fel is ült Anna magától. (ez egy évesen volt).

trinky
gyönyörű a kicsi lány!! Milyen formás fejecskéje van!!! Mehetnénk udvarolni???? :wink:

kata:
akkor már egy hónap sincs hátra!!!! :lol: A tavasz ebben a topicban nagyon jó ómen.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Trinky!
Gratulálok a gyönyörű kislányhoz!

Zel!
nagyon szép Lukács baba. Hát nem semmi egy utazó baba lesz.

Kata!
csak így tovább, mindjárt itt a május és az egy gyönyörű hónap.

Rólunk:
A nyolc babóból hét buborék nagyon szépen fejlődött tovább, így kettő gyönyörűségesen gömbölyded 8 sejtes babót kaptunk vissza, ötöt pedig elküldtünk hidegebb éghajlatra. Dr. bácsi nagyon elégedett volt a körülményekkel, így reméljük hogy bubikák is megfelelőnek fogják találni. MOndtam Csabikámnak, hogy ő még biztosan tud buboréknyelven, úgyhogy győzze meg a tesókákat, hogy igazán nem lesznek nálunk rossz helyen.
Sajna mára úgy tűnik, hogy Csabi náthás lesz. Hónapok óta először az éjszakát sem tudta végigaludni és nagyon keservesen sírt. Nekem meg nem engedik emelgetni, úgyhogy csak a hátát simizhettem. Hát most nagyon nem hiányzik hogy beteg legyen a Manókám. Egyébként elindult elindult előre is, bár nem szabályosan, de sikerül pár lépést előre is megtennie négykézláb. És ma megvan az ötödik fogacskánk is, úgy jött mint a gyorsvonat. Szóval rendesen rájár a rúd a gyerkőcre.
Jó hosszú lettem.
Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!
Trinky! Gratulálok! nagyon szép Lotti baba. Nem sárga egy picit, mert akkor szoktak általában cicin elaludni.
Nekem Peti még mindig sárga (főleg a szemén látszik) és elég sokszor be is alszik a cicin. De amugy nem igazán aluszékony.
Már van hogy 1 órát fenn van és nézelődik, gagyarászik aztán szépen elalszik.
Olyan édes amikor beszélek hozzá a nagy kék szemeivel úgy tud nézni.
A tejcsivel én is bajban vagyok, mert nem tudom mennyit eszik. Csak ha üvegből is kap akkor kb.-ra tudom.
Zel! Nagyon édi Lukács baba is. Jó hogy szeret fürcsizni. Peti egyenlőre nem élvezi. Ezért nem is mindennap fürdünk, és még a bőre is száraz ezért sem.
Nekünk is szokott fájni a pocik, de hálistennek nagyon ritkán. Tegnapelőtt este volt ilyen és amikor hazajöttünk az első napokban.
Ági! Szuper, hogy jó lett a leleted. Nagyon szépek a gyerkőcök. Én Annám is szokott igy aludni mint a Te Annád.
Bence meg kis vasgyúró.
Kata! Hajrá május!
Beirnád a tábliba, hogy Peti 2009. március 15-én született. Köszike.
Tücsökbogár! Gratula a kettő buborékhoz! Sikerülni fog, mert nem rájuk fogsz többet koncentrálni, hanem Csabira.
Gratula az 5. fogacskához!!
Boriska! Lehet Lujzika csak picit lustább és várja a nagyon jó időt, hogy Anya tudjon már utána futkosni a kertben.
Kellemes Husvétot Mindenkinek!! )Ha már nem jönnék.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Még annyit felejtettem el. Voltunk leméretni Petit. Már 3270 g és 2800 g-mal jöttünk haza.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Trinky, gratulálok, nagyon szép babátok van :lol: az első hetet én is végigbőgtem: folyton ránéztem, és már indultak is a könnyeim. De ez elmúlik...
ha van tejed bőven, akkor miért kell a cumisüveg is? csak nehogy végén a cicit ne akarja (húgom járt így).
mi itthon mérjük Lilit.Hetente 20 deka körül hízik, és van bőven kaki a pelusában :lol:

Zel, Lukács nagyon helyes kisfiú! Lili is ilyen arcokat szokott vágni :lol: csak ő nem szeret fürdeni :cry:
nem is tudtam, hogy a főtt tojás tiltott dolog (én mindent eszek :? )

Tücsi, jobbulást Csabinak, a két picinek pedig jó kapaszkodást :lol:

Kata, a május nekem tavaly szerencsét hozott :lol:

Boldog húsvéti ünnepeket mindenkinek :lol:

Kép
domo
 
 


Hát csajok romokban vagyok. Csabi náthája is bedurvult, de nekem is fáj a torkom és eldugult az orrom. Hát ez most nagyon rosszkor jött. Miért pont most?????

tücsökbogár
 
 


Tücsi,
szuperul ügyeskedtek akkor a kis buborékok!!
Nyugi, úgy emlékszem volt már itt valaki, aki szintén beteg volt a beülti után és sikeres lett attól!!! 8) Erősek lesznek és ügyesek!!! :lol:
Szorítok nagyon!!!
katata
 
 


Csajok,
kikészít az állandó fűlocsolás, vagyis még csak fűmag. Alig várom már, hogy kikeljen, mert kezdek kipurcanni. :? Leglább egy nap esne egy kis eső, hogy pihenhetnék!!! Férjem csak 1 hét múlva jön haza, addig muszáj nekem... :roll:
Álmomban is a füvet locsolom minden éjjel. Nem elég, hogy nappal, még éjjel is?? :? :evil:
katata
 
 


Boldog Húsvétot!!!

Kép
katata
 
 


Tücsök!
Én voltam beteg.. Úgy mentem a punkcióra, hogy telefújtam az orrom sprayvel, nehogy ott is folyjon. Aztán 5, azaz ÖT hétig tutultam, mint a kutya, már nem volt köhögésnek nevezhető.. Gyógyszert nem vettem be, semmit.. Éééés tessék. Lukács az előbb szállt le a ciciről.. Most kajakóma, alszik.
Nyugi! nem lesz gond, legalább az immunrendszered nem az embrikkel foglalkozik!
Csabinak mielőbbi jobbulást kívánok, neked meg szintén, egy nagy adag ragival!

Katám! Legalább álmodban pihenj!


Kellemes Húsvétot Kívánunk mi is mindhárman!


Lukács, Apa és Anya!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Köszönöm a dicséreteket lányok. Annyira jó ennek a szuszogó csomagnak az anyukájának lenni, ááááááá csak a bődörgésem múlna már el :oops: :oops:

Tücsi, nyugi rendben lesz minden csak ne idegeskedj. Fél liter forró vízbe egy kanál almaecet és egy kanál méz csodákat tesz. Nekem a szülés előtti napon még rettentően fájt a torkom, de aznap már semmi sem volt. Gyógyuljatok meg hamar!!

Domo, először szopi, utána jön a cumis üveg. Sajnos kicsit besárgult, meg hát a kajakóma nála is jelentkezik, így elkezd szopizni és 5 perc múlva alszik. Hiába ébresztgetem rongybabát játszunk. Ezért nem tudott annyit enni, amennyi elég neki, így büfizés közben ette a nyakamat :lol: Ezért kap még cumisüvegből egy kis tejcsit, de például ma már 80 grammot szopizott az előbb és el is aludt, nem kellett a cumi. Szóval változó, hogy csináljuk, a lényeg, hogy ne éhezzen.

Katám, álmodd azt, hogy kinőtt a fű, és nyuszik ugrándoznak benne a nagy éjjeli eső után :D
Meddig lesz itthon a férjed?

Ilonkám, ezennel átadom a helyemet a zebrásoknál Neked. Mi lesz a lombikkal? Itt a tavasz, látod Kata is és Tücsi is beindult.

Mágnes, te huncut asszony :D hát nem ígérted már el Bencét? Azért jöhettek udvarolni :)

KépKép
trinky
 
 


katata, akkor csak hajrá május! Öntözőrendszer nem lesz? Ha itt esik,akkor majd küldök belőle, egyelőre azonba semmi. :roll: .

tücsökbogár, akkor igazából alakul a sikersztori. 2 babácska apocakodban, 5 tartalékban ha mégis focicsapatot szeretnétek. Immunrendszer gyengítési program Csabi által beindult, csak hogy a szervezeted tuti befogadja őket. Jobbulást kívánok nektek és zeléhez hasonló sikert!

trinky, köszönöm szépen a helyet, meg sem érdemlem mert csak várok ölbe tett kézzel :( !Lombik, hm, hááát esetleg nyáron, májusban nem lesz aki helyettesítsen. Majd szólok ha elszántam magam :roll: :oops:

zel, nem is te lennél, ha ez a ti kisfiatok még nem rendelkezne útlevéllel is :D A tengeri levegő, biztosan jót tesz majd!
Naná, hogy nagyapó büszkén tologatja a babkocsit. Ugye mindenki kíváncsiskodik? És fogdossák is?

További szép ünnepet lányok!
bbilona
 
 


Trinky,
Ette a nyakadat, ez édes!!! :lol: :lol:
2 hétig lesz itthon a férjem és valahogy megoldjuk, hogy a szivattyú zárható legyen.Mire megint visszamegy, már nem kell majd naponta locsolni. De már elég jól belejöttem, sokkal hamarabb végzek. :D

Ilonka,
egyelőre nem tervezünk lefektetett öntözőrendszert, mert még ugye nincs ház, és így az egész telekre nagyon drága lenne. :?

Újabb babafotók???? Húsvéti képek??? Tegyetek lányok!!!
katata
 
 


Sziasztok!
Hogy telt a Húsvét?
Teszek pár képet:Első: Igy alszunk büfi helyett: Kép Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


A második kép Anna babája fekszik Peti mellett

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike, hogy ezek a gyerekek mennyire hasonlítanak az anyukájukra, elképesztő!
Nekem tetszik büfi helyett az alvás, tündérbogár, eszem a kis szívét!

katata, akkor kondiban tart ez a "kis" kerti munka, kitartás!
bbilona
 
 


Gyöngyi, nagyon édesek a picik! Peti még nagyon kicsi :lol:

Tücsi, hogy vagy?

Nekünk ma volt az első éjszakánk, hogy Lili 6 órát aludt egyben :lol: már ez is valami :lol:
egyre könnyebb vele az élet, és még mindig órákig tudom csak csodálni, bámulni :lol:
rakok friss fotókat:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
domo
 
 


Gyöngyike,
az a kis gyűrött térd!!! :D Imádnivaló!!! :D
Anna meg kész hölgy! Nagyon csinos!!! :D

Domo,
ezek a hatalmas szemek!!!! És hogy figyel!!! :D Édes a kis nyelvecskéje is. :D
katata
 
 


Sziasz!!!!

Remélem, szép volt mindenki ünnepe!

Ilonám! Hát, ja. Mindenki ezt mondta, hogy furcsa is lenne, ha nem utazna Lukács egész pici korától! :lol:
De inkább utazzunk, mint ne tudjunk vele menni, mert nem bírja!
:lol:
Egyelőre pedig úgy tűnik, nincs vele gond. Az ünnepek előtt elmentünk apával vásárolni. Hárman természetesen. Igaz, "csak" 45 km, de akkor is. És élvezte az autózást!

Tegnap betöltöttük az egy hónapot. Hihetetlen. Mintha tegnap jöttünk volna csak haza... Erre tessék. Már 4405 g-mos babát fürdetek! :lol: Egy kilót gyarapodott Lukács amióta hazajöttünk a kórházból.

Gyöngyi! nagyon szépek a gyerkőcök! Anna igazi csajos már! Nagyon édes, a kissrác meg csúcs, ahogy alszik... Miért ismerős ez nekem is?! Lukács is elaluszkálja néha az böfikét... :lol:

Domo! Ez a haj??? Fantasztikus.. gyönyörűséges a kiscsaj!
6 óra alvás? Váó!
Bár én sem panaszkodhatok a 4,5-5 órákkal éjjel...

És akkor én is hoztam képeket. Bocsi, ha sok, de nem tudok válogatni...
Tipi-tappancs
Kép

Fürdök! A popeszom a vaku miatt pirosabb!!!!!
Kép
Kép

Ébredezek
Kép

Supermaaaaaan!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
klassz a kis Superman!!!! :D Hihetetlen, hogy már 1 hónapos!!!
Szerintem is tök jó, hogy viszitek ide-oda. Én sosem szerettem azt, hogy jajj kisbaba van és akkor ki sem lehet mozdulni, csak max. 1-2 óra intervallumban, mert egyébként eszik, alszik, ébredezik, telefon kihúzva, csengő leragasztva, meg hasonlók. Nekik is jó, ha van nyüzsi és tanulja meg, hogy aludjon nyüzsiben is és pl.ne csak otthon a saját kiságyában.
Persze megint csak okoskodom.... 8)
katata
 
 


Gyöngyike:
Hát a 2 gyerkőc le sem tagadhatja, hogy testvérek :) Nagyon hasonlítanak egymásra!!!

domo:
gyönyörűséges Lili, el vagyok ájulva a hajától :lol:

zel:
Igaz, Apát nem láttam, de Lukács rád hasonlít :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239715292.4394.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239715336.0149.jpg[/img] Megtéplek!!

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Úristen de szépek a babák!

gyönyike!

Anna mint egy baba,és tényleg mint két tojás.Nekünk is van Júlia babánk.A kis fa szék ami a háttérbe van az honnan van??megkérdezhetem?

Mágnes!
Nagyon szépek a csimóták :lol:

Zel!

Mindig elpityergem magam amikor az anyaság mindensége
árad belőled :lol: annyira szép Lukács :lol:

Domo!

Ezek a szemek :shock:
gyönyörűséges a lánykád :oops:
hajrá átalvás :lol: :lol:
Nia 2hónapos kora óta át alussza az éjszakát.

Katata!

Növöget a füvecske?
m. reni
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket.
Reni! IKEA-s a szék és 1 asztal van hozzá.
Domo! Lili is nagyon szép hajas baba. És mekkora szemei vannak.
Zel!Lukács is édes . És milyen hosszú baba. Nekem az utolsó kép nagyon tetszik.
Ági! Te gyerkőceid és szépek. Bence nagyon hasonlít a párodra. Anna is nagyon szép kislány.
Mi is holnap leszünk 1 hónaposak. Annyira gyorsan elszaladt ez az idő.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Domo, Zel, Mágnes, Gyöngyi a gyerkőcök gyönyörűek. Olyan jó nézegetni ezeket a kisebb-nagyobb csodákat, akikre olyan sokat és olyan nagyon vártatok és lám, itt vannak és gyönyörűek és édesek és nem lehet betelni velük.

Köszönjük az érdeklődést, talán jobban vagyunk. Bár Csabit még rendszeresen szívatjuk, nekem meg a szívem szakad meg, de fontos. Tegnap kapott volna oltást a Drágám, de így egy hét haladékot kapott.
Én megvagyok. Érzelmileg kicsit kibukva, mert a férjem teljesen bepánikolt a náthám miatt is, meg azért is, hogy megterhelem magam Csabi emelgetésével. Három napig kibírtam a terrort, mert itt volt anyu és segített, aztán besokalltam és jól összemondogalódtunk. Most egy kicsit jobb a helyzet, legalább nem néz rám villámló szemekkel ha felveszem Csabit. Tudom, hogy csak aggódik értem meg nagyon szeretné ha sikerülne ez a beültetés, de szerintem az idegesség többet árt mint a Kissószsák emelgetése.
Na, bocs hogy jól kipanaszkodtam magam.
Ja, az meg már csak hab a tortán, hogy két napja olyan szorulásom volt, hogy ennyi erőlködéssel akár cementeszsákokat is cipelhettem volna. Szóval a helyzet így áll nálunk, alig várom hogy hétfő legyen és kapjunk valami eredményt.

tücsökbogár
 
 


Tücsi,
szerintem semmi gond nincsen ha egy picit emeled Csabit. Nem ettől függ a siker. Persze tényleg nem kell cipekedni hosszabb távon. A férjed tényleg csak félt téged. Menj oda és adj a nyakába egy cuppanósat :D :D máris jobb lesz a kedved. Nyugi minden rendben lesz, csak most a hormonok miatt is feszültebb vagy.

Szorulásra glicerines kúp, akár a Csabiéból is. Nekem mindig beválik, vagy ha mégsem, akkor a Laevolac.

Domo, Gyöngyi, Mágnes, édesek a picik. Én csak kapkodom a fejem, hogy mennyire fejlődnek. Lotti is már két hetes, leesett a köldökcsonkja tegnap hajnalban, szóval most már nagylány
:D :D

Szerintetek miért van az, hogy amikor alszik már egy huzamosabb ideje, akkor elkezd nyöszörgni, picit felsír. Ez kb.5 másodpercig tart, utána pár perc múlva megint nyöszörög. Ezt egészen sokáig tudja produkálni, mígnem felveszem és jön a tisztába tevés és szopi. Nem ébred fel közben, de nem tudom, hogy jól teszem, hogy kiveszem az ágyából, vagy hagyjam hadd aludjon.
Este például tízkor elaludt, fél három után kezdett nyöszörögni, fél négykor vettem ki az ágyból, de még aludt volna. Lehet, hogy éhes, csak nem ébred fel rá????
Amúgy szintes sosem sír, csak ha már a szopizás közelében van, és harcolunk a kicsi kézzel, ami mindig kalimpál :D :D és nem jön belőle a tejecske.

KépKép
trinky
 
 


trinky!

Biztos mélyen alszik,de azért a pocak felébreszti.
Nem volt sárga?.Nia sokáig az volt,és nagyon mélyen aludt.
Mennyiket eszik kb?
m. reni
 
 


Tücsökbogár!

Nehéz lehet :roll: Én annak idején mikor azt hittem,hogy nem sikerült.
A keresztlányomat emelgettem a doki bácsi majdnem agyvérzést kapott.12kg volt.Ha minden körülmény adott akkor úgy is megtapad :lol:
m. reni
 
 


trinky:
a babák sűrűn csinálnak ilyet, hogy nyöszörögnek álmukban. álmodnak. Meg újraélik a napjukat. Bence is csinál ilyet, és kezdetben kivettem, és megetettem, de aztán,milve nálunk van cumi, beadtam neki, és így még volt, hogy 2 órát ráhúzott az alvással...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Boriskám:
Mi van Lujzival? Voltatok Dévényesnél?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok :!:
bocsi, hogy csak most jövök, de elutaztunk.

még nem jött meg, de két negatívat teszteltem...

zelem, te egy szuperfej vagy :lol: :lol:

kata, hát ez a fűmizéria...már én is átéltem---elég vacak, jó lenne, ha már nem kéne maceráznod vele...

trin, lujzi is besárgult és emiatt átaludta az éjszakát....persze aztán felébresztgettem, hogy egyen, de szerintem az sem gond ha kevesebbet eszik egy kicsit, majd behozza :wink:
és olyan ari az anyukás mondatod, csípem :P

mágnes, még nem beszéltem dévényessel, de nagyon sokat segítettél, holnap telcsizek :lol:

tücsi, talán nem gond ha emelgeted Csabit, nekem is az a véleményem, hogy ettől nem lehet gond, mert eddig is emelgetted.. :lol:

gyöngyike, na Anna egy tündér, olyan szép az arca, szívesen nézem :shock: :lol: és Peti, nahát, olyan tökéletes a pofija, olyan sima az arcocskája, nagyon helyes :lol: és kezdesz hozzáedződni a kétgyermekes anyukák sorsához :lol: :lol: :lol:

odry???? hogy vagytok???

többiek???

juci??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Halika!

Trinky!
Hú, ez a nyöszörgés... Lukács is csinálta, én meg ugrottam rögtön, futottam, útközben mostam a cicit, hogy éhes, meg minden. Aztán ránéztem az órára és tudnom kellett, hogy nem az, hanem egy kis ölelésre vágyik. Na ez okés napközben, de éjjel kaja után egy órával már kicsit fárasztó. Azóta ez megváltozott. Apa szól éjjel, hogy drágám, Lukács ébredezik én meg reflexből, a hangja alapján, " nem éhes még" és alszok tovább. Természetesen a pici is. Majd rájössz te is, várj egy kicsit és már te sem fogsz minden nyikkanásra futni.
Napközben annyival másabb, hogy ha más dolgom nincs és nagyon küzd Lukács az álommanókkal, akkor megyek és kicsit segítek a manóknak. :lol:

Kicsibém! Miért? Mit csináltam már megint? :lol:
Érdemes volt már tesztelned? Még ne aggódj, ha várni kell a kistesóra. Jön, ha úgy érzi, eljött az ideje. Lujzi sem pikk-pakkra készült! :lol: Sőőőőt!!

Mágnes! Hááát Bence tiszta apja! Én mondjuk találkoztam is a pároddal, emlékszem, milyen. Nos, Lukácsunkra is azt mondják, hogy tiszta apja, és nagyon tudok örülni minden mondatnak, amikor azt hallom, rám is hasonlít. Köszönöm! :lol:

Tücsök! Biztosan többet ártanál, ha minden nap vitáznál mamiddal, mint Csabi emelgetésével. Komaasszonyom szekrényeket tologatott és mégis májusban fog szülni. Én már azt mondom, ha egy baba meg akar tapadni, hegymászás közben is meg fog... Pihivel kicsit több esélyt tudsz neki adni, de van egy csomó többgyermekes mami, akinek nagyobb babákat is kellett már emelgetni.

Katám! Nem okoskodsz szerintem. Mi így is terveztük, hogy kirándulósok leszünk. Egyébként is sokat utazunk, csavargunk. Egy gyerek talán nem azt jelenti, hogy évekig ne menjünk sehova. Lukács mellett egyelőre lehet porszívózni, mosni teregetni, ugathatnak a kutyák, szemben van egy templom, harangoznak. Ha alszik mellette lehet rendesen beszélgetni is, sőt egyik délután apa füvet nyírt a pici meg az udvaron aludt a babakocsiban. Autózni is szeret. :lol:
Remélem, nem rontjuk el, ha már megyünk vele erre-arra. :shock: :lol:

Ma is kalandban voltunk! Tegnap látogatott minket a védőnéni, és megbeszéltük, hogy ma mi megyünk tanácsadásra hozzá. 58 centit és 4,5 kilót mértünk. Aztán elmentünk a postára is! Megérkezett Lukács útlevele!

És a csúcs. Lukács alszik. Ilyenkor nem szokott!!!!! Bekajált, és kicsit beraktam a kiságyba, amíg nyugis volt. Erre elaludt. Na ez azért érdekes, mert este hatkor szokott enni, vagy akörül és utána nyolcig küzdünk. Hétig el van, kaja, böfi, pelus, torna, ilyenek, aztán elfárad és sírdogál, nyűglődik. Most meg leraktam, amíg a csirkét beraktam sülni és mire mentem, hogy mi van mááá elaludt... nyugis este. Kíváncsi vagyok mi lesz így éjjel..
:shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Csajok!

Nőőőőőőő a fűűűűűűű!!! :lol: :lol:
Ma már 1 cm-es kis hajtásokat láttam és ha belenézek oldalról határozottan kezd zöldellni! :D
Hú, de örülök!!! 8) Holnapra még jobb lesz már! :wink:
Csak ne lennék így kinyiffanva...
katata
 
 


katata, éljen a fű!!!!!! Hurrá! Csak így tovább, kitartás, mindjárt itthon a férjecskéd!

zel, ennyi mindent csinálni egy nap, postára, védőnénihez menni, az azért egy ekkorkának nagyon fárasztó. Én 6-7 éves koromban kezdtem boltba járni, őt meg már postára külditek! :wink: :D

tücsökbogár, mikor derül ki a jó hír?++++++

kicsiboris, kíváncsi vagyok mit mondanak a kislányra, mikor kaptok időpontot!

Mindenkinek szép napot!
bbilona
 
 


Kata!
Gratulálok, ezek szerint jó munkát végeztél.

Köszi lányok a támogatást, én is úgy gondolom, hogy nem lehet baj abból ha Csabival foglalkozok. Viszont nagyon rossz lelki állapotban vagyok. Tegnap délben Csabinak olyan hasgörcse volt, hogy majdnem a kórházban kötöttünk ki. Védőnéni tanácsára ugyanis karfiolt ebédelt és úgy tűnik nem bírja a pocija. Jó egy órán keresztül őrületesen sírt, nagyon nagy fájdalma lehetett. Ezen ugyan túljutottunk, de kb ezzel egyidőben kiderült, hogy apukám nagyon beteg. Bár a pontos diagnózisra egy hetet várni kell, de az már biztos hogy nagy a baj. Egyszerűen nem értem, mintha minden kezdene összedőlni körülöttünk.
:cry:
A férjem szerencsére egy kicsit nyugodtabb, bár nem maradhatok egyedül, most anyósomék őriznek déltől amíg ő haza nem ér.

Ilona, hétfőn megyünk vérvételre.

tücsökbogár
 
 


Tücsi, nyugodj meg kérlek, bár most ez nagyon nehéz tudom. Sajnálom, hogy minden így összejött, Remélem, hogy kiderül, hogy apukádnál mégsem olyan nagy baj. Tiszta szívből kívánom, hogy így legyen.
A védőnő nagyon gáz, hogy karfiolt tanácsolt. Még jó, hogy nem káposztát, bár már mindegy lett volna. Szegénykém......... Szerintem maradj a jól bevált kajáknál, az ilyen puffasztó kajákat meg ráér megkóstolni később is.

Kata, éljen a fű, vagyis nőjjőn a fű!!!!!!!!

Zel, minden nap rájövök valamire. Például rájöttem, hogy valószínűleg azért nyöszörög, mert a gyomrocskája dolgozik és a gázok kicsit gyötrik. Nem mondanám hasfájónak a drágámat, de biztosan nem valami jó érzés, hogy rotyogtatnia kell, és ez nem megy olyan könnyen. Reggel is nyöszörgött csukott szemmel, kivettem az ágyából, kicsit tornáztattam a lábát, betrottyolt és aludt tovább. Úgy sajnálom ilyenkor. Most nem is iszom a laktoherb teát, mert attól is lehet hasfájása.

Borisom, várjál még azokkal a tesztekkel. Össze fog jönni a picitesó nyugi. Lujzikámnál minden oké? Nem jelentkezett nála azóta a "roham"?

KépKép
trinky
 
 


Trinky, pont ugyanezt csinálja Lili is. Forgolódik, küzd a kis kezeivel (csukott szemmel), majd jön egy hatalmas puki, és megnyugszik. Majd kezdődik elölről. Sajnos nem nagyon tudok segíten rajta, pedig úgy szeretnék. Voltunk hasi UH-n (biztos ti is mentek), és ott mondták, hogy meteorisztikus a bélrendszere, vagyis tele van gázzal. Hétfőn megyünk a doktornénihez, az UH-n at mondták, hogy ő fog segíteni.
Én már egy hónapja nem iszom a laktoherb teát, de ez sem segített.

Kép
domo
 
 


tücsökbogár, nagyon sajnálom ami apukáddal történik.
Csabikának karfiolt :shock: , ohhh. A védőnő tanácsa nélkül jobban csinálnád, azt hiszem.
Aranyosak, hogy így vigyáznak rád és őrséget állnak.
Hétfő, az áldóját, az már itt kopogtat az ajtóban!+++++++

Lányok, hogy ti milyen ügyes anyuk vagytok!
bbilona
 
 


Tücsök! nagyon sajnálom a hirtelen jött sok gondot. Remélem, apukádnál mégsem lesz akkora baj, mint mondják.
Csabika és a karfiol? Tényleg elég korainak tűnik...

Katám! Milyen jó lesz majd a füvet nyííírni! :lol:

Domo, Trinky! Tényleg fájhat a pocakjuk a teától. Én meg nyugodtan iszogatom, mert tele van köménnyel, meg egyéb szélhajtókkal, így azt gondoltam, a tejcimel az is megy majd neki, és még jót is tesz. Bár jelzem, mi azóta sem vagyunk igazi hasfájósak, csak ha túl tojásozok. Így húsvétkor megpróbáltam csak fehérjét enni, de az sem volt jó, meg persze ismét salátáztam, és azt hiszem, az sem jó a pocaknak... A teával meg csalok. Mert egy-két filtert teszek egy nagy kancsó, kb liter vízhez, csak az íz miatt.
Ma vettem Infacolt. A doktor nénink mondta. Meg ismerősök is ajánlották a pocifájásra.
Szerencsére nincs puki gondja Lukácsnak. Inkább a böfike megy nehezen.

Ilonám! veled most mi is van pontosan? Nagyon nem válaszoltál.. Nem vágtok bele egy lombikba? Már járnak felénk a gólyák, zavarnám neked!!!!

Jaj, megyek, nyekergőm van...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Volt a dokinéni és megegyeztünk, hogy adok Lottinak az esti szopizás után espumisan cseppet, hátha könnyebben tud durrantani :oops: :oops:

Majd beszámolok az eredményről.

Domo, majd megyünk mi is uh-ra, lehet, hogy az én picim is meteorisztikus (ez olyan mint a Mézgáéknál kissé utópisztikus.... bocs, már le vagyok zsibbadva)

KépKép
trinky
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?