Sziasztok!
Először is Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!!!
Lilla!
Vagyok, csak olvasok....., alig van időm...., mi is benyaltunk valamit, torokfájás nekünk felnőtteknek, gyerekeknek takonykór + Vendel köhög. Nem vészes, mindent csinálunk, mint amúgy is, de remélem a Kolpingig minden oké lesz.
nem túl jókat írsz a anyukád "nagyi" szerepéről, tuti a férje? hatása alatt is van. Mondjuk, ha kiköltöznétek a tengerpartra és tényleg nem lenne drágább mondjuk a lakás-ház, akkor ott tuti sokkal jobban ellennétek. Mennyire van a tengerpart? Mondjuk időben?
Így hogy közeledik a Kolping, belegondoltam, hogy milyen kár, hogy kimaradtok ebből.
Vikó!
Tüneményes nyuszijaid vannak!!!!!!
Nekem jó lenne egy április végi vacsi, már tudok enni, bár nyomom a gyógyszert. Írom is, hogy elég gázok a mellékhatások, totál felpuffadtam tőle, az arcomat szerintem meg sem ismeritek, szóval a Kolpingban számítsatok rá, hogy "más" vagyok. + több kiló. De majd a gyerekekről megismertek......Most eléggé rossz ez az időzítés ebből a szempontból.
Cat, Vikó!
Kérünk bicajos képeket! Nagy nehezen sikerült vadászni még egy biciklit. Más színt szerettem volna, erre egy ugyanolyat sikerült. De nem panaszkodom, mert örülök, hogy találtunk, azóta se semmi. Ma kapták meg a fiúk, boldogok voltak, én meg hulla, mert anyóshoz biciklivel mentünk ebédre. Aztán otthagytuk a gyerekeket, mi meg haza, de az utolsó útszakasz keményen felfelé a hegyre, vagy dombra. ( Nekem hegy) Szóval majd belehaltam, Attila tolt a végén. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok sportember és nem is szeretek sportolni, lusta vagyok. De a gyerekekért mindent....
Ja és volt nálam egy miniatür kis táska keresztben rajtam, ami folyton elém csúszott, azt dobálgattam hátra és elengedtem a kormányt, hát zakóztam is egyet. Mindkét csuklómról lejött a bőr. Utoljára gyerekkoromban estem, már épp ideje volt.
Gyöngyi!
Lottijaid egyre szebbek!!!!!!!!!
Csajok!
Tök jó, hogy így lefogytatok, nekem ez most tolódik, bár január, februárban már én is - 5 kg voltam, persze még hiányzott egy pár. Kezdhetem újra....
Nettke!
Kipöfeszkedted magad????
Milyen lett az ebéd? Meggyógyultatok teljesen?
Pram!
Anyóst próbáld meg egyik füleden be-másikon kiengedni. Mást nem tudsz csinálni, különben megzakkansz. Tudom nem könnyű. Nekem is nehezen megy.
Lényeg, hogy Kata műtéte sikerült!!!!! és tényleg a legjobb dr.nőnél!!!!!!!!
Húsvét:
Nekem is szerencsés, ugyanúgy, ahogy karácsonykor , a nagynénéméknél szombaton egy hatalmas sonka,tojás, hozzá mindenféle zöldség, meg hideg saláta, ilyesmi menüvel és mivel 6 gyerek is volt, a gyerekeknek voltak mindenféle feladatok a nyuszi által hozott apróságok kiváltására. Szóval jól telt a tegnap délutánunk, a ma anyós ebéd +bicaj, holnap meg anyumhoz megyek be délelőtt, amíg Attila az apjával próbálnak valamit itthon dolgozgatni a ház körül. "kapu-kerítéskészítés". Még jó, hogy tudok már annyira vezetni, áldom magam, hogy elkezdtem.
Cat!
Após....vicces. Majd én is mesélek a Kolpingban az én apósom felajánlásairól. Bár még egy napra sem vitte el őket egyedül soha a három év alatt. Most télen először anyóssal együtt elvitték őket 1 órára szánkózni. Ennyi. 3,5 év alatt!!!!!!!!!!! De ígérget bőszen.
Nem mintha odaadnám ott alvásra, amikor nem is ismeri a gyerekek szokásait.
Apósod nővére tök idegen valaki, nem???
Edit!
Jól vagytok?
Brigi, Baba????
Nem tudom ki maradt ki, de bocsánat, tele a fejem.....
További jó pihit!!!!! Pihit?????