Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Gondoltam kihasználom azt a kis nyugit, ami van így vasárnap reggel.Tesómnál vagyunk Szekszárdon, a Lurkók rácuffantak valami dinós mesére a tesómmal...na pont most találták, ki, hogy éhesek...

Szóval eltűntem egy kicsit...olvasni olvastalak Benneteket, de valahogy az írásig nem jutottam el (vagy munka közben olvastam egy kis kikapcs erejéig, vagy késő este). :oops:

Mi van velünk?
Túl vagyunk egy magas lázas torokgyuszin. Ez kb. egy hétig tartott, azóta nyomjuk az ovit. Én továbbra is gyűröm a melót, és biz' nem könnyű. Azt hiszem az ikrek első hat hónapos periódusán kívül soha nem voltam ilyen fáradt életemben! Megvan az előnye is: belefogytam minden korábbi ruhámba, sőt. Jó, ez nem azt jelenti, hogy karcsú lettem, de nagy lépés! :lol:

És képzeljétek múlt hétvégén voltunk Debrecenben. Eredetileg Nightwish koncertre akartunk menni, de aztán addig csűrtük-csavartuk a programot, hogy egy wellness hétvége lett belőle némi koncerttel kombinálva. A koncert szuper volt, a debreceni thermál nem egy nagy szám!

És akkor némi hozzászólás:

Biorezonancia? Nálunk családi a dolog, mert a sógornőmék ezzel foglalkoznak. Van egy Harmóniaházuk Baján. Eddig még ki nem vizsgáltak, de kezelést már kaptam, és nagyon bejött...a kivizsgálást, mér régóta tervezem, de valahogy soha nem jön össze...

Lilla Anyu? Hát ilyen az élet. Akkor is ilyen volt, amikor itthon volt? Tudom, akkor még nem voltak unokák a pakliban, de azért gondolom az érzései nem változhattak. Jó lenne valami okosat írni Neked, de csak azt tudom mondani, hogy az a legjobb,amit tehetsz, ha tényleg leválsz róluk (földrajzilag). Élvezzétek, hogy kint vagytok! Napsütés, újdonságok...sejtem, hogy nem lehet könnyű...

Cat! A nyuszi meghozta a bicajt! Nagyon bejött. Én fostam tőle, hogy Lullinak nagy lesz, de nem, megy vele szépen. Bence már a kontrát is nyomatja.

Na, eddig bírták nélkülem...

Mégvalami: Mikor talizunk? Van kedvetek egy április végi vacsihoz valahol?

Viki

KépKép
vikóka

Mindenkinek boldog husvetot kivanunk!

Kép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Hahó!

Én is vagyok ám. A fiúk elmentek fagyizni, én meg festem a hajam, kaptam rá egy kis szabadidőt. :lol: :lol: Este a szomszédokhoz megyünk borozni.

Vikó :)
Édesek a nyuszik! Nekünk is megjött a bicaj. Majd teszek fel képet. Imádják, minden nap loholok velük bicajozni. Nyárra leveszem a pótkereket is, addigra biztosan tekernek már majd ezzel. :D Leér nektek a lábatok róla?

Detti :)
Na én sem vagyok ám egy világszép nádszálkisasszony. :lol: Csak sikerült lefogynom 60 kiló alá, ami utoljára 8. osztályban volt. 56 kg lenne a cél nekem is, az még kb 2-3 kiló mínusz. Talán a nyaralásra összejön.

Gyöngyi :)
Olyan szépek a lányok, hogy csuda. És ahogy rájuk néztem A két lotti c. Kastner könyv jutott eszembe róluk. :D A következő kiadást ezzel a fedőlappal csinálnám.

Lilla :)
Sajnálom, hogy Anyukád nem a nagymamák bajnoka. :( :( Robinak is szar lehet, hogy összedőlt ez az illuzió. Akkor tényleg költözzetek el valami más helyre, és próbáljatok szerencsét máshol. Csak ezt a rendes szomszédot sajnálnám. :(

A múltkor a fiúk anyukámnál aludtak egy péntek éjszaka. Tök jól elvolt velük, és a fiúk mondták, hogy máskor is mennének. Mondjuk este kell vinnünk őket, és másnap reggel menni értük, de ez is egy kis szabadság nekünk. Emeletes házban lakik, és nem tudja levinni őket, így hosszabb ideig a lakásban megzizzennének a fiúk. De azt mondták, hogy szuper nagymamás estéjük volt. :D

Nettke :)
Meggyógyultatok? Húú a bárány nagy merészség. Még sosem mertem csinálni. Majd számolj be róla hogy sikerült!

Cat
Kép
cateye

És még annyit, hogy Anyukád már elfelejtette, hogy hogy működik egy gyerek, ezért túl sokat vár el tőlük.

Tipikus mostani nagyszülői duma, hogy "mi is megoldottuk segítség nélkül". Apósom is folyton ezt hajtja. Ja csak azt elfelejtik, hogy minket leadtak júniusban vidékre a nagyiékhoz, és augusztus végén jöttünk vissza. Minden nyáron! Zolinál ugyanez volt.

ÉS amikor elkezdtünk panaszkodni Apósomnak, akkor képzeljétek el felhívta a Sárospatakon egyedül élő nővérét, és megbeszélte vele, hogy elvállalja a fiúkat nyáron 2 hétre nyaralni. Életükben egyszer látták a nőt a fiúk kb 2 évesen. :shock: :shock: Szerintetek maradnának? :shock: :shock:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Először is Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!!!

Lilla!

Vagyok, csak olvasok....., alig van időm...., mi is benyaltunk valamit, torokfájás nekünk felnőtteknek, gyerekeknek takonykór + Vendel köhög. Nem vészes, mindent csinálunk, mint amúgy is, de remélem a Kolpingig minden oké lesz.
nem túl jókat írsz a anyukád "nagyi" szerepéről, tuti a férje? hatása alatt is van. Mondjuk, ha kiköltöznétek a tengerpartra és tényleg nem lenne drágább mondjuk a lakás-ház, akkor ott tuti sokkal jobban ellennétek. Mennyire van a tengerpart? Mondjuk időben?
Így hogy közeledik a Kolping, belegondoltam, hogy milyen kár, hogy kimaradtok ebből. :cry:

Vikó!

Tüneményes nyuszijaid vannak!!!!!! :D :D Nekem jó lenne egy április végi vacsi, már tudok enni, bár nyomom a gyógyszert. Írom is, hogy elég gázok a mellékhatások, totál felpuffadtam tőle, az arcomat szerintem meg sem ismeritek, szóval a Kolpingban számítsatok rá, hogy "más" vagyok. + több kiló. De majd a gyerekekről megismertek......Most eléggé rossz ez az időzítés ebből a szempontból.

Cat, Vikó!

Kérünk bicajos képeket! Nagy nehezen sikerült vadászni még egy biciklit. Más színt szerettem volna, erre egy ugyanolyat sikerült. De nem panaszkodom, mert örülök, hogy találtunk, azóta se semmi. Ma kapták meg a fiúk, boldogok voltak, én meg hulla, mert anyóshoz biciklivel mentünk ebédre. Aztán otthagytuk a gyerekeket, mi meg haza, de az utolsó útszakasz keményen felfelé a hegyre, vagy dombra. ( Nekem hegy) Szóval majd belehaltam, Attila tolt a végén. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok sportember és nem is szeretek sportolni, lusta vagyok. De a gyerekekért mindent.... :D :D Ja és volt nálam egy miniatür kis táska keresztben rajtam, ami folyton elém csúszott, azt dobálgattam hátra és elengedtem a kormányt, hát zakóztam is egyet. Mindkét csuklómról lejött a bőr. Utoljára gyerekkoromban estem, már épp ideje volt.

Gyöngyi!

Lottijaid egyre szebbek!!!!!!!!! :D :D

Csajok!

Tök jó, hogy így lefogytatok, nekem ez most tolódik, bár január, februárban már én is - 5 kg voltam, persze még hiányzott egy pár. Kezdhetem újra.... :cry:

Nettke!

Kipöfeszkedted magad???? :D :D Milyen lett az ebéd? Meggyógyultatok teljesen?

Pram!

Anyóst próbáld meg egyik füleden be-másikon kiengedni. Mást nem tudsz csinálni, különben megzakkansz. Tudom nem könnyű. Nekem is nehezen megy.
Lényeg, hogy Kata műtéte sikerült!!!!! és tényleg a legjobb dr.nőnél!!!!!!!! :D

Húsvét:
Nekem is szerencsés, ugyanúgy, ahogy karácsonykor , a nagynénéméknél szombaton egy hatalmas sonka,tojás, hozzá mindenféle zöldség, meg hideg saláta, ilyesmi menüvel és mivel 6 gyerek is volt, a gyerekeknek voltak mindenféle feladatok a nyuszi által hozott apróságok kiváltására. Szóval jól telt a tegnap délutánunk, a ma anyós ebéd +bicaj, holnap meg anyumhoz megyek be délelőtt, amíg Attila az apjával próbálnak valamit itthon dolgozgatni a ház körül. "kapu-kerítéskészítés". Még jó, hogy tudok már annyira vezetni, áldom magam, hogy elkezdtem.

Cat!

Após....vicces. Majd én is mesélek a Kolpingban az én apósom felajánlásairól. Bár még egy napra sem vitte el őket egyedül soha a három év alatt. Most télen először anyóssal együtt elvitték őket 1 órára szánkózni. Ennyi. 3,5 év alatt!!!!!!!!!!! De ígérget bőszen.
Nem mintha odaadnám ott alvásra, amikor nem is ismeri a gyerekek szokásait.
Apósod nővére tök idegen valaki, nem???

Edit!
Jól vagytok?

Brigi, Baba????

Nem tudom ki maradt ki, de bocsánat, tele a fejem.....

További jó pihit!!!!! Pihit?????

Kata

Kép
kateduo

Hello Megkerült Elveszett Báránykák!!! :D

Vikó

Gratula a fogyáshoz-csak a fáradtságtól v "tettél" is érte vmit? :wink: Ügyik a gyerekek is a bicóval. Képeket!!! Nightwishért nagyon irigy!!!!!

Kata

Örülök, h már jobban vagy! Kilókat ne bánd, most ez van, nem tehetsz róla-nyárra biztos visszaszépülsz. :D Nem hozott neked mikrofont a nyuszika a géphez???? :wink: Biciklis eltakarást sajnálom-majd belejösz, mondom ezt én.... nincs az az Isten, h én a Ti utcátokon felmenjek!!! :shock: Inkább futva, mint h bicajt tekerjek.

Ma voltunk a tengernél, kinéztem elvileg a legközelebbi partot, hát, azt hittem sose érünk oda, több, mint 2 óra volt az út. Visszafelé kölkek már nem bírtak magukkal, DVD se segített. De jó kis Húsvét volt. :P

Cat

Én is a mamánál állomásoztam nyaranta. Sőt, emlékszem, h még első előtti nyáron már táborba is küldtek-hát, nem igazán élveztem!!! :shock: Apósod marha jó fej!!!
Én még egy szabad estét is tudnék értékelni, itt igazán van mit csinálni!!! De arról nem is álmodtam egy percig se, h ő majd egyedül megvacsiztat, fürdet és fektet. :roll: Azon vagyok a leginkább kiakadva, h tavaly nyáron otthon elég sokat csőszölte őket, most egy nap miért olyan nagy kérés?!! Lehet, h ez már a szenilitás. :? :twisted:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ja, Gyöngyi

A csajok még mindig gyönyörűek!!! Mikor költöztök pontosan? Hogy érzed magad? Nálatok milyen az idő, ott is kitavaszodott?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat,
bárányka isteni lett!!! De: Kb 4000 Ft volt egy báránycomb. Mire kicsontoztuk, lett belőle kb egy olyan közepes "sonkányi". Mire megsült, egy nagyobb ökölnyi. Nekünk elég volt, mert nem könnyű, meg a kölkök nem is húsosak nagyon. De azért ez elég luxus így.. :roll: Azt hittem még küldeni is tudok családnak, akkora nagy combika volt.. 8)

Jó, hogy ilyen jó idő volt!! sokat voltunk kertben mi is.
Jelentem, meggyógyultunk :lol: Holnap meló :(

Lilla,
írok privit, és választok mintákat is. Köszi!!
Anyukád, háát.. meglepődtem eléggé :evil:

Gyöngyi,
csajok nagyon szépek :lol: :lol:

Kép
nettke

Sziasztok,

Nettke,

Gratula a bárányhoz! Jó, hogy már meggyógyultatok, főleg, hogy 4 nap múlva Kolping!

Gyöngyi,

Szépek a lányok! Van már neve a legkisebbnek?

Lilla,

Mint ahogyan már korábban többeteknek is írtam, nem is értem, hogyan lehetnek ilyenek a nagyszülők :?: :?: De tényleg! Nálunk törik magukat, hogy minél többet legyenek az unokákkal, máshol meg teher két gyerek??? Nem is értem. Egyébként én azt gondoltam, hogy azért is mentetek ki Amerikába, hogy a gyerkőcök többet lehessenek a nagyival, és a nagyi is nyitott erre. De így?

Innentől kezdve gondolom, hogy nem is szempont, hogy közel legyetek anyukádékhoz, úgyhogy irány a tengerpart!

Cat,

Hová tervezitek a nyaralást?

Kata,

Vigyek a Kolpingba valamilyen sorozatot?

Vikóka,

Én benne vagyok a taliban! Nagyon édesek a kölkök a képen, nagyon Luca nagyon hasonlít ám rád!
A fogyáshoz meg gratulálok! Én is rajta vagyok az ügyön, ma is futottam.

rólunk:

A legfontosabb: Bernát ágytiszta lett!! Már több, mint egy hete nem kér pelust éjjelre! ÚGyhogy ettől most boldog vagyok.

A hétvégénk nagyon jól telt: gyakorlatilag csak aludni mentünk be a házba. Rengeteget kirándultunk, a gyerekeim előtt megemelem a kalapom, mert annyira sokat mentek szó nélkül, hogy le is vagyok döbbenve miatta. Szombaton boboztunk Sástón, aztán felmásztunk egy várhoz, ami Markazon van (itt lakik a nagyim a Mátrában). A fiúk rohantak elől, én meg kullogtam utánuk, és nem kicsi volt a szintemelkedés sem. Másnap Szilvásváradon voltunk, ott is beletettünk olyan 5-6 km-t a lábukba, ráadásul felkapaszkodtunk egy barlanghoz is, ami szintén nem semmi kis túra volt. Ma meg elmentek a faluba locsolkodni, és tojásokat kerestek a fűben.
Szóval jó volt ez a néhány nap, de sajna a kiütéseim nem
múlnak :(

És akkor néhány kép:

Kép Bobozásra várva

Kép Ambrus nézelődik

Kép Fiúk a hegytetőn

Kép Bernát a barlangban

Kép Ambrus sóskát rágcsál

Kép Ma még nyársaltunk is egyett itthon, a kertben

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.Megygógyultunk.Talán,mert a Marci szeme még kérdéses.Ma még az anyunál vannak,így majd csak este látom,mi a helyzet.Ha gáz van,holnap doki.

Detti!
Szuperek a képek!Ügyik vagytok a pelusnélküliséggel!!!Látod,a jóidp ezt is meghozza,nem érdemes görcsölni rajta.A pöttyeidhez is légy türelemes!Ez biztos nem múlik el 2nap alatt (persze ha a stressz indikálja)

Nettke!
Ügyi vagy!!!Bárányhusit én is imádom,biztos finom lehetett.Bár az én húszabló girnyeszem (ez Oli) egyedül megette volna!!!Húsból megeszik annyit (vagy többet),mint a Dávid!!!!

Lilla!
Anyukád: :shock: !Valósítsátok meg a saját elképzelésiteket,hogy egyszer majd elégedetten jöhessetek haza!!!! :lol: Ha nem pozitív hozzállása a gyerkőcökhez,ne várjatok rá!

Kata!
Köszi kérdésedet!Ha a Marci szeme rendben lenne,meggyógyultnak nyílvánítanám a bandát.De ez már lassan hozzátartozik a minden napjainkhoz.

Cat!
Látod,a fiúk is megtették az "első" lépést. Egyszer megérzik a mamánál alvás ízét,azt már otthon se tudod őket tartani.Most kell ráugrani a témára (persze ha anyukád vevő rá) és ha kérik,vinni őket.Mindig kicsit előbb(1-1órával) vinni őket és kicsit később menni értük.Aztán majd csak azt veszed észre,hogy már ott is lehet őket hagyni egy hétvégére! :lol:

MINDJÁRT KOLPING!!!!!!TI IS VÁRJÁTOK? ÉRKEZÉS HASONLÓAN,AHOGY TAVALY???VALAKINEK VÁLTOZOTT A TELÓSZÁMA?pONTOSÍTUNK EZ ÜGYBEN?
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Bocsi, hogy ezer éve nem voltam, de nincs időm rendesen írni, azt meg nem igazán akarom,hogy amikor jövök csak magunkról írjak....

Viszont mégiscsak magunkról, mert mindjárt kezdődik a " dili-ház"....

A húsvét, locsolkodás nagyon jó volt, csak rövid. Mi még " ápoljuk" a hagyományokat, így tegnap sokan voltak Zsófinál locsolkodni, és Zsombi és Kristóf is csomó kislányt / nagylányt meglocsolt. Kristófék még hagyományosan szódavízzel is " öntöztek" az osztálytársaival.

Nagyon várjuk a hétvégét, és nem csak a gyerekek. :wink:
Mi elmegyünk Grétáért , aztán úgy megyünk Páhokra. Jó kis kerülő lesz.

Puszi mindenkinek.

Meme
szinta

Sziasztok!

Úgy jöttem ma dolgozni, hogy csak az éltetett, hogy már csak 3 nap munka, és itt a Kolping. :D A fiúkat is csak így tudtam oviba csalni, mert még mindig összevont csoport van. :evil: :twisted:

Nagyon klassz és mozgalmas hétvégétek volt a képek szerint! :D
Az ágytisztasághoz meg gratulálok!

Kata :)
Örülök, hogy sikerült bringát venni! Az enyémeknél is tuti siker, minden nap menni akarnak tekerni.

Az én Olimnak is kevés lett volna a bárány. Ipari mennyiséget bír húsból enni, na meg én is. :lol: :lol:

Edit :)
Remélem Marcinak azért javult a szeme. Szegény mit szenved ezzel...

Cat
Kép
cateye

Meme!

Most beszélgettünk rólatok!!!! :lol: Jó,hogy pár sor erejéig bejelentkeztél!Remélem,Páhokon sikerül jó sokat dumcsiznunk! :wink: Tényleg kerültök egy picinykét :wink: !!!Azért majd igyekezzetek,mert megint olyan hamar el fog telni ez a hétvége is.

Lányok!
Nem tudom,ki babaszobázik (katán kívül),de találtam egy csajt,aki szerintem szuper dolgokat varr.Melegítő szettek (külön-külön is),nyári szettek,rövidnacik,szoknyák stb.
Én varrattam már vele a fiúknak nacit.Szuper az anyag és jó a fazon is.Nagyon elégedett vagyok vel és árban is jó.
Ha valakit érdekel,itt található:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=330285&page=1

Edit

Kép

Kép
edit73

Tényleg nagyon klasszak ezek a varrt dolgok. Nyárra már mindenünk van, de szeptemberre fogok vele varratni jogging alsókat. Ilyen árak mellett már nem vagyok hajlandó nextet venni, főleg, hogy nem 1-2 kell.

Most vettem észre, hogy kérdezted a nyaralást. Döbröntére megyünk a Hasik Hotelbe, és utána tervezünk egy olasz utat ugyanoda ahol tavaly voltunk, mert kicsíptünk tavalyi árban ott egy saját kertes apartmant. Majd meglátjuk mi lesz belőle, mert ha elszáll a forint akkor maradunk belföldön.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek ilyen jól sikerült a Húsvét!!!!! :D :D :D Na meg, hogy mindenki meggyógyult. Nálunk Vendel határeset. Nem jön ki belőle a takony. Csepegtetek ezerrel.

Edit!

Tényleg szuperül varr ez a csajszi, őszre nekünk is kellene majd az oviba, úgyhogy szerintem én is fogok vele varratni. Láttam a kívánságlistádat... :wink: :D

Detti!

IIIIIIiiiiiiigen!!!!! Hozzál filmeket!!!!! Meg gyerekfilmeket is légyszi. Beszéljük meg előre mik vannak, hogy ne kelljen mindent elcipelned? Én meg viszem az üres dvd-ket.
A srácokról nagyon jók a képek, jól megnőttek!!! És gratula Bernátnak, nagyon ügyes!

Meme!

Na végre..... :D :D :D

Mi úgy megyünk pénteken, hogy valamikor reggel-délelőtt elindulunk, ahogy sikerül, ebédre megállunk a nagymamámnál Szőlősgyörökön, ez Balatonboglár környéke és onnan megyünk tovább.

Kata

Kép
kateduo

Meme,

Jól eltűntél ám! De örülök, hogy írtál, és hát végül is találkozni fogunk néhány napon belül :)

Kata,

Írok majd privit. Az az igazság, hogy elég sok filmem van, de majd összeírom neked.

Cat,

Idén mi is újra Olaszországba megyünk, csak délebbre. Majd elmesélem a nyaralás körüli mizériánkat, kész káosz volt. De már le van foglalva, úgyhogy mostmár sínen vagyunk.

Edit,

köszi a babaszobás tippet, én is megnézem majd.

Mi pénteken elindulunk valamikor délelőtt (attól függ, hogy mikor tudok magamhoz térni az előző éjszakai bulim után...), aztán szerintem útközben eszünk valahol. Kicsit esősebb időt mondanak, de rémélem, nem lesz rosszabb, mint tavaly 8)

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is reggel (ez 9körült jelent) indulunk,valahol ebédelünk .Meg ha nem lesz eső,Siófokon játszóterezünk meg a kikötőben megetetjük a hattyúkat.1-2köztre tervezzük az érkezést.

Örülök,hogy másnak is tetszik a varrós csaj.Én is fogok vele az őszre cuccokat varratni (pulcsit,nacit).Most meg rövidnacikat varratok a fiúknak.

Edit

Kép

Kép
edit73

Mi is elindulunk délelőtt, de még pontosan nem is beszéltük meg. Jó lenne olyan 2 körül ott lenni, és irány a pancsi!! :lol:
Csak hát valamikor aludni is kéne a pörcöknek...

Meme,
de jó hallani Rólatok is!!! :lol: :lol:
Vikó,
igen, egy talit/vacsit szervezni kéne megint, háát április már szűkös, de májusra??? Lehetne péntek megint, hogy a messziről jövő csajok is tudjanak csatlakozni, hm?

Kép
nettke

Pár kép, hogy megismerjetek bennünket... :wink:

Kép gyerekek

Kép gyerekek

Kép gyerekek

Elkezdtük a csomagolást , erre Zsófi közölte: nincs eg normális bikinim... :shock:

Meme
szinta

Mi csak 1/2 1 fele indulunk, mert délelőtt bevisszük az oviba őket, hogy tudjak pakolni, na meg pihizni egy kicsit.(kegyetlen anya) Az autóban alszanak és kb 1/2 3 fele érkezünk.

Vikó :)
Májusi vacsi aranyat ér. :lol: Én is ezt pártolom, mert az április már húzós nekem is. Hely javaslat?

Meme :)
Gyönyörűek a gyerkőcök! Na Zsófi nem az anyjára üt, mert te nem vagy az a túl piperkőc! :D Kristóf megint ott ünnepli a szülijét?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Meme!
Mennyit nőttek a gyerekek! :lol: Azért még megismerném őket!!! :wink:

Nettke!
Mi az autóban alszunk,enyémeknek az teljesen megfelel.Majd útközben bólogatnak és ezzel letudva az aznapi alvás.Ti még mindig nem tudtok autóban aludni?

Cat!
Te kis terrormutter! :twisted: :wink:
Pihizni délelőtt???Nekem egy napot vesz igénybe,mire összepakolok.Bár mondtam a Tamásnak,hogy holnap délelőttre ne tervezzen semmit,mert nekem pakolnom kell.Csak még mellette főzök is.Anyós meg???? :shock: :roll: Na amikor kellene tuti nincs itthon!!!!

Kép

Kép
edit73

Cat,
emlékszem tavaly együtt indultunk bölcsiből! :lol: Milyen rég is volt!
Mi most nem visszük be őket, ilyen rendi vagyok :D

Edit,
kocsiban alszanak, tudnak, szoktak is, csak ha túl korán indulunk, izgatottak lesznek és egy percet se fognak pihenni. Már ismerem őket. Szóval jól kell taktikáznunk, valahol kifárasztani őket, mert ha fél órát már alszanak, akkor jól fogják bírni. Ezért hezitálok az indulással..

Húú, vacsira nagyon bejött a Wasabi nekem, de mehetnénk nem fix árasba most, hogy aki nem akar sokat költeni, ne kelljen. Valami újabb egzotikum? keleti vagy nyugati?

Kép
nettke

Meme!

Meg fogunk ismerni!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Zsófi!!!!!! :D :D :D Mi lesz később??? :D

Edit!

Na igen,a csomagolás.... a rémálmom, nekem is sokáig tart és úgy úúúútálom!!!!!!!!

Májusi vacsi is jöhet!!!!

Detti!

Lehet, hogy inkább megírom mi az ami tuti megvan, gondolom nekem jóval kevesebb van.... :wink:

Remélem nálunk is lesz autóban alvás, mert ha nem akkor brutál délutánunk, esténk lesz.

Csajok!

Nincs valakinek felesleges gumiszandija? Tavaly úgy csúszott a medence széle? Ti hoztok egyáltalán?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Majd azt írd meg inkább, hogy milyen jellegű filmek/mesék érdekelnének. Nem felejtettelek el, csak most elég sok a munkám, majd este tudnék írni neked. Meg fejből annyira nem is vágom, mert elég sok van.

Gumiszandink lehet, hogy van, mekkor a fiúk lába?

Meme,

Egyébként a gyerkőcök arca egyáltalán nem változott - szerintem, viszont megnőttek, azt látszik egyértelműen!

Vacsira nekem lenne ötletem, csak nem tudom, hogy mennyire lehet lefoglalni: Vapiano. Ez egy olasz étterem, én nagyon-nagyon szeretem.

Detti

KépKép
kiliman

Detti!

Attól függ milyen a számozás....24-25 körül. A talpuk 14,5 cm.

Majd írok akkor filmekkel kapcsolatban....

Nekem tökéletes az olasz kaja....... :D :D

Kata

Kép
kateduo

Lilla!

Mi újság házkeresés ügyben? Sikerült valami?

Mikrofon még lehet, hogy jó, de egyszerűen még nem jutottam hozzá, nem tudom hova kell dugni, aztán meg ki kellene valakivel próbálni, akivel utoljára akartam beszélni, azzal nem működött. Kolping után már több időm lesz, de mots annyira el vagyok havazva....

Kata

Kép
kateduo

Tali: Vapiano isteni!!!
Mondjuk ott tudjátok, hogy a székek "kakasülők", nem arra van kitalálva, hogy órákig ott ücsörögjünk. A bár-rész, a fotelokkal, meg lehet, hogy nem elég nagy nekünk.. De tetszene, ha oda mennénk.

Kata,
én viszek gumiszandit, de nem tudom, hogy fognak-e ott a vízből ki-be közben ezzel törődni?

Kép
nettke

Nagyonjó olvasni, hogy már a készülődés lázában égtek :)
Kívánok minden apróságnak jó egészséget és nektek meg derűs órákat a csevegéshez! :)
Tényleg, hány napra mentek?

Kép
pramprampram

Szerintem a gumiszandi felesleges. Elég egy papucs a lábukra, nekünk az a Crocks klumpa utánzat van. Csak azt viszem.

Bizony, tavaly még a bölcsiből indultunk. Hihetetlenül repülnek az évek! De mi nem öregszünk. :lol:

A Vapiano nekem is megfelel, de dumcsizni akarok sokat-sokat. 8) Szerintem több lehetőségünk lesz rá mint most a Kolpingban. :wink:

Pram :)
Láttam a húsvéti képeiteket az albumba. Nagyom helyesek a kölkök. Kata jól van? Oviba jár már?

Egyébként 2 éjszakára megyünk.

Nekem a csomagolás max. fél óra, de akkor lehet sokat mondtam. Már tökélyre fejlesztettem a rutint. Csak magamnak szoktam otthon felejteni dolgokat, a gyerekeknek jól átgondoltan pakolok. :P Na látod ezért viszem őket oviba, hogy ne kelljen főznöm. :lol: :wink:

Most olvastam, hogy visszamenőleg nem fogják tudni a gyest/gyedet lerövidíteni, mert az alkotmánybíróság megvétózza, sőt már a magzati léttől sem lehet. Ez lehet a mentsvára a kismamáknak, köztük nekünk is. :P

Cat
Kép
cateye

Cat,
Csak 2 éjszaka? Azért a pasik remélhetőleg segítenek abban, hogy 1-2 beszélgetés jusson nektek is :wink:

Kedves tőled, hogy nyomon követed a képeinket :)
Kata még nem volt oviban, de holnaptól gondolkodom rajta. Ma látta a dr.nő, mivel még piros, de ettől még mehet.

Kép
pramprampram

Na, gyes/gyed ügyben ebben bízom én is, visszamenőleg nem lehet ezeket elvenni. :lol: :lol: Szívás a leendő kismamiknak.. de most egy picit önzően gondolkodom csak! :oops:

Kép
nettke

Sziasztok!

Kész vagyok!!! :roll: :wink: És még ebédeltünk is! :lol: Ráadásul minden elfogyott,úgyhogy csak jó idő lehet holnap!!!! :D
Úgy néz ki (kop-kop-kop) a Marci szeme is rendben!!!De biztonsági tartalékként szemcsepp,szemkenőcs betárazva.Na meg egy rakat homoeós bogyó! :)

Cat!
Pasik nélkül nekem is elég lenne a pakolásra 1óra.Na de így???
A Tamás elvitte őket 1órára délelőtt.Na akkor haladtam érdemben.

Kata!
Nekünk nincs gumiszandik,papucsban lesznek.
Ugye csak a 2 On pulcsit beszéltük?Mást nem kértél,ugye?

Vacsi:nekem a május elég necces,mert úgy néz ki,minden hétvégére van progi.De majd meglátom,ha lesz konrkét időpont.Vapianot nem ismreme,de nekem minden megfelel.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!

Nagyon nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!! Én még sehol......
Igen, csak a két ON felső lenne. :D

Csajok!

Én mindjárt elalszom!!!!!!!!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Ja és totál fel vagyok pörögve, végre kitaláltuk hova menjünk nyaralni, csak még meg kell szervezni. Persze majd csak ha visszajöttünk a Kolpingból. Total be vagyok sózva!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Húú de ügyes vagy! :D Én még el sem kezdtem. :P

De talányos vagy! Hová lesz a nyári szabadság ha nem titok?

Neked most bölcsiben vannak a fiúk?

Nálunk Oli éjjel elkezdett köhögni, ezért ma megyek homeobogyóért. Úgy látom ez menetrendszerű, minden utazásunk előtt köhögni kezd. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Cat!

Ma nincsenek bölcsiben, mert ma még vásárolni mentem, meg mosok, pakolnom kéne, de azt még el sem kezdtem, úgyhogy ma anyós lemondta a munkáját és bevittem hozzá a fiúkat. Macerás lett volna, 3/4 9-re böli, aztán rohanás, 3/4 12-re vissza, utána anyós és folytathatnám. Így egyszerűbb, bár totál elszarom az időt.

Vendel nálunk is köhécsel, bár nem úgy mint egy hete. De nem vészes. Remélem a Kolpingot megússszuk.

Nyaralás nem titok, Lefkada szigete. Most már elég nagyok a fiúk, hogy Attila is hódolhasson szenvedélyének, állítólag jó szörfös hely, de ez majd úgyis kiderül. Persze az ötlet új, úgyhogy még meg kell nézni, milyen a part...stb. Szállások jónak tűnnek, bár még tényleg csak 3 percre lapoztam bele egy újságba. Jó lenne ha gyerekek szempontjából is jó lenne, úgy értem ők tényleg elpancsolnak bárhol, de ha van egy játszótér vagy ilyesmi az azért nem ártana. A gáz, hogy állítólag 18 óra út, nincs repülő oda, úgyhogy valahol megalszunk útközben. Én sátorra gondoltam. :D Tiszta lelkes vagyok!!! :D

Kata

Kép
kateduo

Nálunk mindenki totál besózva!!4Nem tudom,hogy alszanak így a fiúk az éjszaka! :shock:

Kata!
18órás út?Hűha!Ez igen!!!A sátorozást tuti csípnék a gyerekek! :D

Cat!
Na én ezért nem mertem bevinni őket ma és tegnap az oviba.Enyémek tuti benyaltak volna 2nap alatt valami nyavaját.
Nektek mi jött be a köhögésre?Emlékszem,írtad a múltkor,hogy Oli kérte,de nem tudom,mi volt az.

Edit

Kép

Kép
edit73

Kata,

A lemezeket kiválogattam, viszem. A szandikat is előkeresem.

Sátrazás?? Jól hangzik, mi is most veszünk egy olyan sátrat, amiben elférünk majd négyen. Olyan jó nagy családit :) Ugyanis Olaszország után tervezzük még, hogy Horvátországba is elmegyünk néhány napra a gyerekekkel, és Árpi ragaszkodik a sátrazáshoz. Én belemegyek, de akkor szükségem lesz a megfelelő felszerelésekre :roll:

Gyorsan minden köhögés múljon el, tömjétek a gyerkőcöket a bogyókkal :lol:

Most rohanok, mert még nem pakoltam be, és este megyek a barátnőimmel bulizni :D

Detti

KépKép
kiliman

Merészek vagytok, 18 órás úttal! A sátrazás tuti tetszeni fog a gyerekeknek, én nem bírnám. :D

Arrum tryphillum 9 CH jött be OLinak a múltkor, de az száraz köhögésre. Most hurutosan köhög. De nem vészes, csak 1-1 köhintés van. Samu rekedt kicsit, de ő kapja a Homeovaxot.

Cat
Kép
cateye

18 oras ut nem semmi, mi eddig 1x mentunk ennyit (ebben benne voltak a megallok is), de a csajok mar nagyon rosszul birtak a veget... Satrazas jo otlet, tuti nagyon fogjak elvezni a gyerekek! Nalunk is folyton tervezi a parom, de en allandoan megfurom az otletet... en mar valahogy tul kenyelmes vagyok ehhez... :roll:

Szuper hogy ugy tunik mindenki meggyogyult a nagy hetvegere! En is koszonom a babaszobas linket, megneztem es jonak tunik nagyon amiket keszit a csajszi!

Cat :)

Oli hogy van? Stodal szirupot szoktatok hasznalni? Nekunk az nagyon bejott kohogesre.
Ket Lotti :D, ez nagyon tetszett!

Meme :)

Edesek a gyerekek, nekem nem valtoztak sokat, csak nottek - mar amennyire a keprol meg tudom allapitani. Zsofi kesz no... :D :D :D

Nagyon helyesek a fiuk! Hihetetlen milyen nagyok lettek, en utoljara Lillaeknal lattam oket talan 2 eve... :lol:
Nevekkel meg mindig ugyanugy allunk, van a ket favorit: Enéh es Sarolt... mar csak a sorrendet kene eldontenunk.

Huh, Anyukad nem semmi... :roll:
Merre jarsz mostanaban? Remelem talaltatok uj helyet es azzal vagytok marhara elfoglalva...

Ditke:)

Huh, micsoda meglepetes, Spanyolorszag! Sok sikert hozza es jelentkezz minel hamarabb! Nagyon kivancsi vagyok hogy sikerult a nagy koltozes, beilleszkedes! Csajok nagyon szepek meg mindig! :)

Vikoka :)

Edesek a tapsifuleseid! :D
Szuper, hogy igy bejottek a biciklik! Lulkanak rendesen leer a laba a 16"os bicorol?

Annamari :) Sziszus :) Judyt :) Veletek, gyerkocokkel mi van?

Koszonom a dicseret mindenkinek a csajok neveben is, meg jo hogy nem halljak, igy is hozzanottek mar a tukrohoz...
A husvet nalunk is nagyon jol telt, szerencsere jo ido volt, igy utazgattunk, illetve vagy baratok jottek grillezni vagy mi mentunk vendegsegbe... Raadasul itt csutortoktol kezdve szunnap volt, igy jo sokat egyutt volt a csalad is. :)
Tali: Ha lehet extra kivansagokkal fellepni... :roll: Lehetne egy tali majus vegen, junius elejen is? Ugy szeretnek 1x mar en is elmenni... :D

Ezt persze meg reggel irtam, csak mar nem tudtam elkuldeni. Kozben mar mindenki uton gondolom, azert nagyon szuper hetveget kivanok nektek! Varjuk a kepeket!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Cat,
Bár gondolom most van jobb dolgotok is, de hátha olvasod.
Írtad, hogy Arrum tryphillum 9 CH-t nálatok használt száraz köhögésre. Ma 2 patikában próbáltam venni de azt mondták nem ismerik. Ez a teljes neve?

Kép
pramprampram

Pram :)

Arum triphyllum a pontos neve, a Remedia tuti gyartja, de szerintem a Boiron-nak is kell hogy legyen, mivel a Homeovox egyik osszetevoje is.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Gyöngyi,
Köszönöm :)

Kép
pramprampram

Kolpingolóknak nagyon jó szórakozást!!!! Memét külön puszilom ha valaki esetleg ott olvassa. :D Meg titeket it, kár, h idén nem lehetünk ott. Gyerekek is üdvözlik a kis játszópajtásokat. Csináljatok sok képet!

Tegnap akartam írni, de házakat néztünk a parton és nagyon későn értünk haza.
Ötöt néztünk meg, három pocsék volt, szar környéken, de az utolsó kettő egész jó. Az egyiknek van nagy saját kertje, saját grépfrútfával, de a ház kicsit kicsi, főleg a fürdőszobája.
A másik egy parti 6 emeletes ház, marha színvonalas a berendezése, saját ki öböl kacsákkal, játszótér, grillező. Ezt szinte le is foglaltuk. A másiknak a kertjébe viszont beleszerettünk és a parton végig van bicikliút-járda, ahol lehetne bicózni, futni-ennek ez a hártánya-csak úttest és a környéken minden utca zsákutca.

A szomszédokat nagyon fogjuk sajnálni ha elmegyünk-őket is be kéne csomagolni és vinni. :D Ma bevállalták a gyerekeket délutánra amíg bevásárolunk-ha jó lesz, legközelebb mehetünk Orlandoba kettesben.
A gyerekek szeretik őket, Niki mondta, h majd ha hazamegyünk Mao-ra, hívjuk el őket is. :)

Ma együtt mostunk kocsit velük, a gyerekek felváltva takarították az övéket és a mienket-poén volt.

Gyöngyi

Jó kis speckó neveket találtatok ki. :D Mindkettőt kapja, azért írtad a sorrendet? Mikor költöztök? Nem raksz fel egy képet magadról is? :D

Kata

Akkor jövő héten valamelyik du próbáljuk ki a skype-ot.

Meme

Tényleg nem változtak semmit a gyerekek, de nagyon nagyok lettek!!! :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Pedig nem a specko nev volt a cel. ;) A lanyoknak is 2 neve van, igy Harmaska is 2t kap. A dan nev most kiesik, igy hogy nem itt szuletik. Majus vegen koltozunk, a csajokkal mi mar majus kozepen hazamegyunk. Rolam meg nem keszult pocakos kep... talan jobb is. :roll: ;)
Vegul a kacsas maradt a nyero keco? Mikor koltoztok? Nem irigyellek a koltozkodesert...

Akik vettek mostanaban 16"-os bicajt... Az realis hogy 20.000 Ft felett vannak az arak? Egy Hauser-t neztem eddig ki, es legolcsobban eddig 23.900 Ft-ert talaltam... Tud esetleg valaki valami tuti beszerezesi forrast? Koszi!

Varjuk az pahoki fenykepes elmenybeszemolokat! :P

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Itt a Páhok Post, sziasztok! :D :D

Szuper volt Alsópáhok, a fiúk és mi is tele vagyunk élményekkel. Na meg én mosandó cuccal.Jövőre is szeretnénk menni! Remélem Kiliman és Kata tölt fel képeket, mert mi csak kis gépet vittünk sajnos.

Remélem már jobban vagytok! Sajnálom ezt a kórságot. :( :(

Gyöngyi :)
Klasszak a választott nevek. Én a Saroltot pártolnám elsőre, mert a Rékához és Emeséhez nekem ez passzol.

Sajnos 20 ezer felett vannak a 16 colos bicó árak. A miénk is 24 ezer Ft volt per darab, a Hauser. Sok helyen néztem pedig.

A június eleji talit pártolom! Nagyon örülnék ha tudnál jönni!

A grillezős-kacsás háznál maradtok? Anyukád mit szólt a költözéshez? Mennyibe kerül egy ilyen ház havi bérleti díja?

Igazán rendesek a szomszédaitok, hogy vigyáznak a gyerekekre! Nekik nincsenek gyerekeik?

Cat
Kép
cateye

Hahó Páhokosok!!!

Képeket ide! ÉS a beszámolót se ilyen szűkre szabjátok ám!!!!

Cat, Gyöngyi

Hát, rájöttünk a szépséghibájára a lakásnak. :( Mindenhol gyönyörű, vastag fehér szőnyeg van. Már az előtérben is és sajnos az étkezőasztal alatt is. Képtelenség tisztántartani két ekkora gyerekkel! Úh lemondjuk és keresünk még. Túl sok a kaució ahhoz, h megkockáztassunk valami "balesetet". Elképzeltem pl egy spagetti-kajálást ott..... na kösz, inkább nem. :?

Gyöngyi

Költözés nem lesz durva, alig van több dolgunk, mint amivel jöttünk-a bútorok béreltek, a konyhai cuccok anyáméké....

Cat

A szomszédéknak már a legfiatalabb fia is 18, az unokák Hawaii-n élnek. Elég jól jött ki a felügyelet, jók voltak állítólag. Na, majd meglátjuk, h legközelebb is ajánlkoznak-e.
Anyámék?? Kitalálták, h májusban elhúznak egy hónapra valahova. Nem lesznek itt a gyerekek szülinapján se. No comment. :twisted:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

IGEN! Valóban jól sikerült az idei Kolping hétvége is! A gyerkőcök minden egyes perce le volt kötve, folyamatosan foglalkoztatva voltak.
Mi is tuti, hogy megyünk jövőre is, mert ugyan nem olcsó, de ugyanennyibe kerül máshol is, és ott egy szobába vagyunk a fiúkkal és nincs is ennyi sok gyerek program.

Cat,

Ambrus ma meg is jegyezte itthon, hogy milyen jót biciklizett Olivérrel meg Samóval (Samu) :lol: Vettük a villogást :lol: :lol:

Viszont! a képekre még egy kicsit várni kell, mert Árpi fosik-hány(ik) egyszerre :( Úgyhogy Nettkéékhez hasonlóan ő is beszopott valamit :cry:
Néhány képet felteszek én, de a kommenteket nem vállalom be :lol:

Nettke,

Nagyon remélem, hogy hamar átmegy rajtatok ez a betegség, főleg Sárinak nem lehet könnyű. Szegény...

Gyöngyi,

Én is tökre örülnék, ha a következő talin ott tudnál lenni!

Brigi,

Hátha már te is el tudsz jönni a májusi vacsira!

Lilla,

Drukkolok, hogy megtaláljátok a legjobb lakást! Egyébként belegondoltam, hogy elég nehéz lehet ott, egyedül, mert azért itthon csak le tudtak őket passzolni, ott meg???

Kata,

Majd priviben megírom a címemet, és várom a dvd-t. Ha kérdés van az írt lemezekkel kapcsolatban, akkor kérdezz bátran!

Edit, Meme,

Nektek hogy alakult a mai nap?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a Kolpingban!!!!Ismétlés jövőre nálunk is szóba jöhet!De mi vevő vagyunk más,új élményekre is!!!Úgyhogy ha a nyári kiruccanások alkalmával jártok valamerre,jöhetnek az infók !Hátha találunk még jó helyet! :wink:

Nettke!
Hogy vagytok?

Detti!
Árpi?Jobban van?Többieknek remélem,nem sikerült benyalniuk!!!
Mi vasárnap mág lementünk fürcsizni.Mindenféle árlista és egyebek ellenére sem számoltak fel semmiféle plusz árat ezért.Így 1óráig ott volt,meg is kajáltunk.Utánna elmentünk gokartozni.Szuper volt!!!Mivel vasárnap délután már alig voltak a szállóban,nagyon kevés gyerek volt.Így a 1,5órát mindegyik gyerek végiggokartozta.Sőt!még válogathattak is.Oli talán az összes gokarton ült,nagyon élvezte.Mi is kipróbáltuk a Tamással,szuper volt.3után indultunk haza.persze a fiúk megint csak 10percet aludtak az autóban!De jól viselték az utat.Egyszer megálltunk egy benzinkútnál kb. 10percre.Ennyi lábnyújtóztatás volt.Igaz,este nem kell altató senkinek! :wink:
Ti mikorra értetek haza?

Lilla!
Anyukád :shock: Azt hiszem,sok szót már nem is érdemel.Nem kérdezted meg tőle,hogy miért ilyen? Miért veszi semmibe az unokáit?(már ha vigyázni nem is akar rájuk,de pl. a szülinapjukon ott lehetne) A gyerekek ezt hogy élik meg?

Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok :)

Bocsánat, hogy ilyennel jövök, de többen jeleztétek, hogy érdekelne színházjegy titeket.

Van 3 db eladó jegyünk az Elizabeth május 15-i operettszínházas előadására a 9. sorba. Első szereposztás, (Janza Kata, Szabó P. Szilveszter). A barátnőm és én is egyszerre szereztünk jegyet, nem egyeztettünk, szóval én is ott leszek az előadáson. :D

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?