Hahó!
Csak addig írok, amíg fel nem ébred a kiscsaj, szóval előre is elnézést azoktól, akik kimaradnak.
Gabi75,
örülök, hogy már megszűnt a láz!
Az orvosok néha tényleg nagyon durvák tudnak lenni, pedig főleg egy babánál erre igazán figyelhetnének! Remélem már a füle sem fáj!
Zsuzsófi helyett válaszolok: már van új párja, aki Bence igazi apukája lesz, a gyámügyhöz is beadták a papírokat, hogy a nevére vehesse Bencét.
Panu,
egyetértek veled, én sem igazán merek még friss salátát venni a piacon, és direkt mirelit spenótot vettem (holnap próbáljuk ki
), mert úgy gondoltam, hogy az inkább vegyszermentes. Sajnos nem ismerek vegyszermentesen termelő emberkéket, a biopiacok meg messze vannak.
A párod mentalitása teljesen megegyezik az enyémmel, sokszor én is dacból csinálok vagy nem csinálok valamit.
Néha próbálok változtatni, mert úgy érzem, hogy ez nagyon gyerekes, de valójában jól érzem így magam.
Fodrász.
Ügyes a párod, hogy ilyen jól boldogult egyedül is!
Barbi,
most lebuktattál.
A süti is ezért készült.
Én is fogok Gabinak mindent adni, mert az, hogy én nem szeretem, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő sem. Pl. sütőtököt is adtam, pedig fujjjjjj!
Úgy irigyellek jólevő Ádiért, aki ráadásul nagyon ügyi is, hogy már így lépeget!
Közös fotó nagyon jó!
Aranyeső.
Gabi,
én is úgy tudom, hogy a salátát ugyanúgy kell főzelékként csinálni, mint a spenótot/sóskát. Gabi is szörnyen alszik mostanában, de a barátnőm és a szomszédom kisfia is, lehet, hogy van valami a levegőben. Remélem gyorsan eltűnik onnan.
Zsolti nagyon ügyi, hogy már így álldogál. Kenyérrecept: 600ml finomliszt, 320ml rozsliszt (én ebből teljes kiőrlésűt szoktam), 7ml cukor, 8ml só, 9ml szárított élesztő, két evőkanál olivaolaj, 280ml víz. Én lenmagot, szezámmagot és napraforgómagot szoktam beletenni (sokat, mert szeretem
).
Szisz,
Boró gyönyörű, ebben a kis sapiban meg lehet zabálni!
Zsófi,
sajnálom Annát, szegénynek nagyon rossz lehet.
Viszont a fogacskához gratula, főleg ahhoz, hogy ilyen észrevétlenül bújt ki.
Meme,
gratula ügyi Nórinak a merüléshez!
A mi Gabink is katasztrofálisan alszik, de lassan már ez a normális nála.
Pedig hat hónapig olyan szépen aludt...
Anita,
én is kérdezném, hogy mit csináltok a lakással? És Robóval mi van, róla is tessék ám írni, és a képekkel is adós vagy még!
Klarissza,
Laca nagyon cuki!
Tündér,
én is mailtem! További drukkok mennek az álláskereséshez!
Diti,
remélem jól sikerült a verseny!
Robogózó Csibi.
Hagnosz,
ne haragudj a Köki miatt (egyébként talált-süllyedt
), de nálunk annyira megszokott, hogy azt gondoltam, hogy minden kispesti ismeri a kifejezést. Mások előtt én is kimondom az egész nevet.
A tó tényleg messze van tőletek, mi régen sokat bicajoztunk arra.
Dorki,
hát igen, fantasztikus látni, hogy a gyerek szeret minket!
A húgom is mindig úgy örül, amikor Gabi "örömtáncot lejt", amikor jön.
Hol éltetek külföldön? (Lehet, hogy írtad már, de lyukas az agyam.) Én is úgy szeretnék egy kertes házat! De ez egyelőre sajnos csak álom.
Regi,
ha itt vagytok, akkor írj is egy kicsit!
Edit,
gratula Botinak a kúszáshoz!
A vadaspark szerintem nekünk kicsit messze van, sajnos autónk nincsen, bár ha mindenkinek jó (még senki sem írt, ejnye-bejnye nem akartok találkozni?
), akkor megfűzöm a férjem, hogy anyukámék autójával vigyen el.
Ma bevágtam egy fél túrótortát
(á la informatikus férj
). És voltunk étteremben a férjemmel, addig a húgom vigyázott Gabira. Nagyszerű volt!
Na jó, a kiscsaj ugyan még nem ébredt fel, de én hulla vagyok az előző éjszakai másfél órás ébresztgetésnek köszönhetően, szóval tűzök aludni.
Mindenkinek jó éjt!
Zsizsa