Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Csak egy pár percre ugrottam be, ugyanis mindjárt indulunk Sóskútra, apának ma versenye lesz Kép Csak hármasban megyünk, Csibi ugyanis a nagyijánál van, pedig úúúúúgy élvezné az egészet KépKép Imádja a motorokat, legszívesebben le nem szállna egész nap Kép Mikor lenyelte a kettest, épp nem volt itthon az autónk, így apa robogóval vitte a dokihoz, a kis gyagyás meg hisztizett hogy le kell szállni a motorról, üvöltött, óbégatott, mindenki kétségbe esett hogy mi baja van, mije fájhat ennyire KépKépKép
Húha, apa rámszólt hogy kapkodjak, úgyhogy Edit neked még gyors válaszolok: Tüncivel mi is pokrócozunk a kertben, de csak amíg üldögél. Én is hagyom a füvön, de kocsiban is szokott nézelődni amíg a bátyja a kutyákkal játszik (Kép) vagy kézben van. Még nem mászik, úgyhogy a pokróc jó ideig elég szokott lenni neki. Persze ez már nem sokáig lesz így, de szerencsére nemsokára lehet meztelenkedni, a bőrének nem árt a fű Kép Hogy mit szed össze, azt meg akárhogy figyelsz, úgysem tudod tökéletesen követni. Persze nézem én is folyamatosan mit csinál, de az aggódásról már leszoktam. Mi baja lehet, egy kis kutyakaki ide vagy oda KépKépKép

Na tényleg mennem kell, remélem tudok megint jönni hamarosan.

Sziasztok, Diti
diti

Helló Lányok!

Jócskán pang a topic pedig, sz@r idős hétvége van.
Mi pudingolunk, nagyokat beszélgetünk, hogy mi lesz, meg hogy lesz a jövőben, Apa állást keres, szóval nálunk ez a nagy harci helyzet. A kedvem elég nyomi, szóval most nem tudok visszaolvasmni, bocsi nincs energiám.Kép
Ja Apánk egyébként villamosmérnök, meg informatikus, meg tanár, jó sok tapasztalattal, meg német nyelvtudással, szóval bizti talál állást, csak ez a para borzasztó, mert azért nem akasztasz le minden héten egy jó állást, sajnaKép Ne nem baj, már volt interjún és bizakodóak vagyunkKép, ez a lényeg!

MIndnekinek sok puszi, csak gondoltam bejelentkezem!

Zsizsa!
Neked mail-tem!

Pussz
egy eléggé leggagyisodott Tündér
tündér

Sziasztok! Megjöttünk. Üdv Tündér, azt hiszem, még nem találkoztunk.
Egy kérdés: a húsok milyen sorrendben és mikortól adhatóak? Eddig csirkemellet és csirkemájat kapott Lizi. Próbáltam utána olvasni. Annyit tudtam meg, hogy a csirkemellel lehet kezdeni, ez megvolt. Előbb néhány naponta, majd naponta lehet adni egy kevés húst a gyermeknek. A májat nem szabad túl gyakran adni, de adható az is 6-7 hónapos kortól. Lehet-e már pulykát adni? Gondolom, igen. De a többi? Sertés, marha, bárány? Érdekelne. Lécccíííí, írja meg valaki, aki tudja ezeket.
üdv, panu
panu

Szia Panu!

A pulyka mehet már 7 hónapos kortól, a sertés és a marha 8-9 hótól, a csirkemáj is 8-9 hótól,de csak heti 1 alkalommal. Az édesvizi és tengeri halak 12 hótól. Ezt a Kismama újság táblázatából néztem ki, ott a bárányról nincs szó.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Köszi Hagnosz! A bárányt azért kérdeztem, mert vettem Hipp sütőtökpürét bárányhússal, és azon 5 hónapos kortól ajánlják.

Kicsit visszaolvastam. A gyermekek gyönyörűek, és mennyit fejlődtek!
Jó éjt! panu
panu

Sziasztok lanyok!

Sajnos DAvidnak megint fulgyulladasa van,apr elejen fejeztem be neki az anitbiotikum adasat mert akkor a bal fule volt kicsit begyulladva ,es tegnap elvittem dokihoz mivel majdnem 39 fokos laza volt es azt mondtak most a jobb fule.KépMegint kellene neki 10 napig antibi... adni.Nem sok ez kicsit egy honap alatt szerintetek?(marmint a gyogyszer?)
Na mindegy megvarom a hetfot es akkor ujbol vissza kell menni a dokihoz ,hogy megnezze addig sem adtam neki gyogyszert hatha kicsit javul a helyzet.Olyan flegma volt ez a surgossegi doki a baratnom azt mondta biztos azert mert kulfoldiek vagyunk,fura mert ilyet itt meg nem tapasztaltam.A tobbi doki nagyon kedves hozzank mindig meg ha felszines is a dolog de legalabb nem mutatjak.Olyan durvan bant a fiammal hogy kedvem lett volna beverni neki egyet.SZegeny kicsim ugy sirt,pedig o csak egy baba.

Most mennem kell mindenkinek szep napot kivanok.

Zsuzsofi!
En is gondoltam ra csak egyszeruen nem hittem el hogy 3heten belul 2 fulgyulladas.
gabi75david

Panu!
Szerintem egyáltalán nem mérvadó, hogy egy bébiételes üvegre mi van írva. Ha belegondolsz, a legkorábban adhatóak ugye 4 hónapos kortól vannak. Egy anyatejes baba viszont akkor még javában csak szopik ideális esetben. Ha a hozzátáplálást csak 6 hónapos korban kezdted, akkor a húsok is csak 7-8 hónapos korban kerülnek sorra. Aztán egy bébiételben mindenféle más dolog is lehet. Például van olyan, aminek az alapvető összetevőit már ehetné a baba, de mondjuk tartalmaz sót és hagymát is. Érdemes mindig elolvasni az összes összetevőt. Általános irányelvként talán azt lehetne mondani, hogy először a fehér húsok, aztán a vörösek, aztán a halak.

Gabi: szegény kicsi DávidKépKépKép Jobbulást!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Panu: csak Hangoszt egészíteném ki: simán van 4-6 hónaposoknak való bébiételben tej, tejszín, túró, málna... sajnos nekünk kell észnél lennünk, ők bármit ránk sóznának Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ma hétfő van! És még nem írt senki???? Kép

Na jó akkor majd én. Lacának a két alsó után most bújik éppen ki a két felső fog Kép
Tök aranyos!
Kép
klarissza

Sziasztok!

Látom nem csak én vagyok elveszve. Azért bekukkantottam , viszont írni nem igazán van időm. Lakásfelújítás van éppen nálunk, így gondolhatjátok hol áll a fejem és az erőm merre lehet?...
Azért majd ha rendeződnek itthon a dolgok, ami kb 1-2 hónap, ígérem jövök rendszeresen.
Addigis be kell érnetek egy rohanó, fáradt anyukával, aki néha ide-ide ír egy egy sort.

Viszont a babákat meg kell dicsérnem, hiszen Klarissza Lackája , amint rágogat, csuda édes és Gabi hintázó nagyfiúja a csinibini Zsoltika is tündérien szép, Zsizsa tornászleányzója aki gondolom már az olimpiára készülődik, azért ennyire aktívKép, nagyon édes a kis kalapjában Kép.

Többiek, azért ne tessék ennyire eltűnni!!

Regina: nagyon örülök, hogy írtálKép Kép. Várjuk Domcsi jelentkezését!!

Szisz: boldog nyolc hónaposságot kívánok BorókánakKép:

Kép

Anita
anita77

Sziasztok!

Namégilyet,micsoda pangás...Én már rekedtre kiabálom magam,hogy merre vagytok, de sehol sámli.
Na, mind1, aki tud, az irjon,mert igy kihal a topicKép

Amig el nem felejtem:
Zsuzsófi Bencéjének boldog 10 hónapotKép,
Szisz Borókájának boldog 8 hónapotKép,
És elölegben:
Zsizsa Gabijának is boldog 8 hónapotKép

Na,remélem nem felejtettem ki senkit,aki az elkövetkezendö pár napban ünnepelKép

Klarissza majdnemnégyfogú Lacája nagyon aranyos látom már ti is "hozzátápláltok"

Nálunk semmi különös nem történik, itt a szép idö, sokat vagyunk az udvaron,Ádám kavar a füben, alig lehet utolérni. Végre ezt is megértük, hogy jó idö van errefelé isKép
Most már egyedül végigyalogol az ágy mellett és átbidereg a fotelhez is pár lépéssel kapaszkodva. És a sima fal mellett is feláll, hütönél a mágneseket hajkurássza...

Anita, nem irtál Robódról, mit csinál, hol tart a mászással??

Ma hivjuk az áramszerelöt, hogy jöjjön el és néhány dolgot csináljon meg a pincében, utána itt is indul a melódia ezerrel, befejezzük az alsó szintet.Egy nagy szobát csinálunk, végre lesz rendes kifutópályája Ádámnak is.

Zsizsa, örülök,hogy a jegyek odaértek, bezzeg amit anyuéknak küldök még mindig úton van. A fene ezt a postát ,most már tényleg nagyon megbizhatatlan lett...Ja, és elárulod mi a párod foglalkozása???Megcsináltam a fekete erdei tortát, jó is és fini is lett, de tutti nem kezdö recept. Szerintem a férjed szakmabeli cukrász, hogy ilyen profin sikerált nekiKép

Régen raktam képet, de múltkor nem engedett ez a piszok rendszer, most háhtaenged, akkor kaptok egy közöset:
Kép
Sziasztok, ha tudtok, irjatok!!!Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Hú de nagy a pangás!!! Merre vagytok???

Vagyunk mi is, kicsit elveszve Kép A hétvégén Szentesen voltunk a férjem szüleinél. Zsoltika teljesen "felborult", vagyis hát a megszokott napirendünk borult: először is az úton nem volt hajlandó aludni az autóban, aztán meg ott nem volt hajlandó napközben aludni. Ettől a nagy nem-alvástól aztán nyűgöske lett szegénykém. Azt nem mondhatnám, hogy ma itthon nagy alvás volt napközben... Viszont úgy látom, hogy a bal alsó metszőfog is szépen készülődik kifelé. Lehet, hogy ettől van a nagy ébrenlét?

Barbi,
aranyos a közös kép Kép De jó nektek, és mindenkinek, aki kertes házban él! A füvön mászkálás nagyon jó lehet Ádámnak.

Anita,
lakásfelújítás Kép Mi mindent csináltok? Tapétázás, parketta, fürdő, miegyéb? A dícséretet köszönjük, nagyon büszke is vagyok az én csinibini kisfiamra Kép Csatlakozom Barbihoz, tessék írni Robókáról!

Klarissza,
gratula Laca fogacskájához, hogy viseli?

Gabi,
jobbulást Dávidnak! Sok-sok gyógypuszit küldök a fülecskéjére!!! Egyébként mi a XIII. kerületben lakunk, lakótelepen, 4 emeletes házban. Nagyon szeretem a környéket, nagyon barátságos, sok a park, játszótér, de mégis minden könnyen elérhető.

Panu,
üdv újra itt, írj magatokról! Hogy van Lizi?

Hagnosz,
végülis Clatronic márkájú kenyérsütőgépet vettünk. Naggggyon jó!!! Szuper fincsi kenyeret sütöttünk. Most majd mindenfélét ki szeretnénk próbálni, de még gyűjtögetem a recepteket. Ezzel a géppel még lekvárt is lehet csinálni Kép Az ember esze megáll Kép

Zsizsa,
elkészítettük a feketeerdő-tortát, nagyon fincsi volt! Úgy megettük, mint a pinty! Még egyszer köszönet érte Kép

Lányok, most eddig jutottam. Még annyit, hogy Zsoltika most már nagyon intenzíven áll, a járókában és a kiságyban szinte mást sem csinál Kép Szépen felhúzza magát, és percekig álldogál, lépeget, meg hastáncol Kép Viszont eléggé sasolni kell, félek hogy eldől vagy úgy esik, hogy beveri a fejét a járókába Kép Pedig nagyon ügyes, szépen lehuppan ha elfáradt, vagy elkezd nyavalyogni, és akkor segítek neki leülni Kép

Egy kép az álló Zsoltikáról:

Kép

Most már mennem kell, leragad a szemem. Jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

HAhó! a keddi első vagyok Kép
Lizi királylány köszöni szépen, jól van. Mászik ezerrel a lakásban. Minden veszélyben 50 centi magasságig Kép. Eheti program ennek megoldása. Apa úgyis szabin, mert a héten érkezik nagynénije Arizonából. Szóval a gyermek átment perpetum mobile-be. Járóka meg nincs. Mert a felmenők annyira mondták, hogy kell - és apa besokallt, csakazértis, pontosabban csakazértsem vesz. Még bírjuk, de meddig??!! Kép Mindez csak Zsoltika miatt jutott eszembe, aki nemcsak a hintában, hanem itt nagyon jókedélyű helyes baba, és nagylegény!
Barbi! naggggyon tetszik ez a közös kép, jó hangulatú!
Klarissza! Gratula a hamarosan 4 fogúnak! Látom, ezerrel dolgozik a bizsergő ínye miatt Kép

Mára biztossá vált, hogy egyetlen lányunk nem szereti a sóskát. Egyértelmű jelét adta: köpködött, prüszkölt, csak ne kelljen ennie, ő is, én is sóskásak lettünk, meg az etetőszéke, meg az étkező is. Bezzeg utána a s.tök lazán lecsúszott Kép. Ja, és ma fodrásznál voltam, (másodszor, amióta Lizi van Kép), most festés is volt, szóval 3 óra. Apa addig ebédeltette, és vitte védőnénihez a csajt. Ügyes párom van. Védőnéni is bírta Kép
Corynak is köszi. Szoktam olvasni, amit írnak a bébiételeken, de nem mindig, mert néha szórakozott vagyok, és rendszerint akkor vásárolok össze minden baromságot Kép Kép

Mindenkinek jó éjt! panu
panu

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak most a párommal szabit vettünk ki így nem voltunk gép közelben sajnos. Vissza nem tudtam olvasni, mert rengeteget írtatok, de a képeket megnéztem aranyosak.

Kedden voltunk uszin, jó volt talizni Edittel Kép. A merülés szerencsére jól sikerült, az elsőnél picit elkeseredett, de azután még háromszor csináltuk és azt már nagyon jól bírta, nem is sirt csak prüszkölt a vizet, szóval ügyi kislány volt Kép!

Szerdán meg a védőnőnél voltunk, meg vagyunk dícsérve. hogy Nóri milyen nagy, milyen ügyes stb. Kép

Amúgy különösebb bnem történt velünk, bocsi hogy most senkinek nem írtam, csak kicsit szét vagyok csúszva, egy ideje Nóri nem alszik valami jól és nem tudjuk kideríteni, hogy miért, a foga sem jön több, nem éhes, nem szomjas...nem tudom...

Most befejezem, mert kicsit tevékenykedni is kell Kép

Mindenkinek szép napot

Meme
meme

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéstKép Én is innen szembesültem vele, hogy megint öregedett a gyerekKép

Tej: A szójatejet kapja, de látnotok kéne az arcátKép Én is megkóstoltam, vmi iszonyú íze vanKépKépKép És az a rossz, hogy Anna a rossz étvágyával eddig joghurton meg parizeren élt, s most egyiket se ehetiKépKépKép

Van egy jó hírem isKép Kibújt a hetedik fogacskánk, úgy hogy én ne mis vettem észre, csak apa szólt tegnap, hogy kint van egy újabb fogaKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én is itt vagyok (kicsit zombin, ugyanis Gabi továbbra is szörnyen alszik, pedig második fognak még nyoma sincsen), csak apa szabin van, és a gépet telepíti jobbra és balra és előre és hátra, szóval nem nagyon jutok az íráshoz. Egyébként nem cukrász a szentem (bár most is éppen sütit csinál)Kép, számítástechnikával foglalkozik.Kép Örülök, hogy jól sikerültek a torták!Kép

Bocsi, most nem írok többet, jobbulást a betegeknek, gratula a fogakhoz és az új tudományokhoz, a babók tündériek!

Szép napot, majd még megpróbálok jönni estefelé kicsit hosszabban!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

A hófordulós babákat elfelejtettem köszönteni, boldog tízhósságot Bencinek, boldog nyolchósságot Borónak, és nem utolsósorban boldog névnapot Zitnek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós jókívánságokat. Nagyon kedvesek vagytok és igen jó kedvre derültünk tőlük.
Szép és mosolygós napot mindenkinek!
Szisz

Kép
szisz

Sziasztok!

Szisz,
utólag is boldog 8 hónaposságot Borónak Kép Nagyon aranyos ebben a fodros sapiban Kép

Zit,
boldog névnapot Kép Merre jártok? Régen írtál már.

Zsuzsófi,
boldog 10 hónaposságot! Nagyon nagy már ez a Bence! Gratula a fogacskához Kép

Panu,
nálunk bevált a járóka. Ez amúgy egy hatalmas, 120 x 120 cm-es járóka, így Zsoltika bőven elfér benne a játékaival együtt. Amúgy napközben általában nem teszem bele, hiszen mellette vagyok. De ha ki kell szaladnom a konyhába, vagy máshova, akkor beleteszem Kép Jól eljátszik benne, és mostanában mindig áll, úgy nézelődik. Nagyon mászik is Zsolti, és ha nem tudom szemmel tartani, biztonságosabb neki a járóka.

Lányok, a fejessalátát hogyan kell adni a babáknak? Csak megmosom és turmixolom? Én még sem sóskát, sem spenótot nem mertem adni Zsoltikának Kép De a salátát megpróbálnám mondjuk krumplival.

Most épp alszik a kicsi fiam, de ma jóformán rekordot döntött nem-alvásból. Annyira nehezen sikerült elszunnyadnia, pedig álmos volt nagyon. Éjszaka is gyakran ébredt, szopizott, aztán visszaaludt szerencsére. Hát most nem vagyok túlságosan kipihent... De legalább az idő szép, úgyhogy megyünk egy nagyot sétálni, ha felébredt a kislegény Kép

Pussz,
KépKépKépKép

pgaboka

Boldog névnapot Zitnek és ZsizsánakKép (ö is Zita ám, még ha tagadja is...)

SZisz, ez biztos,hogy igazi kisbaba???Annyira édes, és tökéletes,mint egy játék babaKép NAgyon aranyos!

GAbi, salátához passz, én még életemben nem ettem salátát föziként, asszem Ádámnál sem fogom kipróbálni. Viszont a spenótot finoman fogalmazva is imádja, fincsi husival-fokhagymával finom is ám...Ilyenkor mindig eszembe jut Ann, akiröl tudom, hogy nem adja majd HAminakKép Én örülök,hogy egy napra megint meg van oldva a kaja,mert ezt is szereti.
Mi a brokkolit próbáltuk ki, igaz keverve répával-krumplival csirkehusival és megint lecsusszant 120 gr kezdésként. Mindig abból eszik a legtöbbet, amire nem is számitok!Kép
És persze Zsoltika is nagyon harciasan álldogál a járókábanKép

Meme, legalább pihizzetek ha már szabin vagytok, és persze néha adjál életjelet magatokról!Kép

Zsizsa, nektek is minden jót föleg Gabinak minél több alvást éjszaka! Párod meg csúcsügyi, szakmát tévesztettKépKép

Na megyek, Ádámkám itt álldogál mellettem és folyamatosan magyaráz...Asszem a pelust emlegeti, mert nagyon szaglik valamiKép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gabi! A fejes salátával vigyázz, mert a koraiban sok lehet a növényvédőszer. Cikkeztek is erról vagy egy hónapja. Részleteket nem tudok, nem elrettenteni akartalak. Én már csináltam spenótot, sóskát. Mindkettőt jól megmosod, a szárakat leszeded, ha akarod felvágod. Felteszed vízbe, jó ha az első levét (főleg a spenótnál) leöntöd (tudod, forrásig az első), aztán megfőződ, sok idő nem kell neki, elég 5-10 perc. Majd szintén főtt krumplival, vagy ha van anyatejjel összeturmixolod, illetve sűríted. Gondolom a salátát is hasonlóan kell. A spenót nálunk is megy, viszont a sóska... Kép Mert ugye a sóska kicsit savanyú és azt nem szokták meg. Javaslom, hogy ezeket a zöldségeket vedd biopiacon, vagy legalábbis olyan helyen, olyan embertől, akinél biztosan tudod, hogy nem a növényvédőszerektől, műtrágyától ilyen szép.
Persze, ez cska javaslat, egy vélemény. Írja meg más is a véleményét, kíváncsi vagyok.
panu
panu

Boróka tündéri! Szerintem is. Kép
panu

Szisz !
En is Boldog 8 honapossagot kivanok a gyonyoru kislanyodnak,tenyleg olyan mint egy jatek baba.Festeni sem lehetne szebbet.Kép

ZSuzsofi!
Boldog 10 honapossagot Bencenek>fogak Kép
Tudom hogy ne tartozik ram de szerintem lemaradtam arrol hogy kibekultel a paroddal?REgen meg azt irtad hogy nem akarja a fiadat?Kép
sok boldogsagot kivanok nektek es kitartast!

GAbi !
Zsoltika nagyon edes,es milyen ugyesen all.Az en kicsikemnek mar nincsen laza szerencsere.

Sietnem kell de mindjart vissza nezek!
gabi75david

Akkor befejezem a keddi napot Kép
Ádám és anyukája, Zsolti és a járóka, Boróka és kis sapi tündéri Kép!!! (Na jó az én Lacám is jó pofa Kép)

Lenne egy kérdésem:
vettem egy Vitacolan nevű multivitaminos emulziót, amit csecsemőkortól lehet adni. (Attól stresszelek, hogy az anyatej nem fedezi a Duracel nyuszim vitamin igényét, a hozzátápis kaja pedig szintén kevés vitamint tartalmaz, szerintem.) Szóval az örült gyártó narancs kivonatot is tett bele. Citrusféléket nem lehet adni 1 éves kor alatt, akkor szerintetek mi legyen:
1.dobjam ki naggyon gyorsan,
2.igyam meg én, vagy
3.adjam a szájacskájába és ne görcsöljek?
Előre is köszi!
klarissza

Sziasztok!

Boldog névnapot Zitnek és Zsizsának!

Gabi: Én a salátát meg szoktam főzni a krumplival együtt. Nagyon menő nálunk, de a spenót eddig a kedvenc, meg a cékla.

Dandy
dandy

Hahó!

Csak addig írok, amíg fel nem ébred a kiscsaj, szóval előre is elnézést azoktól, akik kimaradnak.Kép

Gabi75,
örülök, hogy már megszűnt a láz!Kép Az orvosok néha tényleg nagyon durvák tudnak lenni, pedig főleg egy babánál erre igazán figyelhetnének! Remélem már a füle sem fáj!
Zsuzsófi helyett válaszolok: már van új párja, aki Bence igazi apukája lesz, a gyámügyhöz is beadták a papírokat, hogy a nevére vehesse Bencét.Kép

Panu,
egyetértek veled, én sem igazán merek még friss salátát venni a piacon, és direkt mirelit spenótot vettem (holnap próbáljuk kiKép), mert úgy gondoltam, hogy az inkább vegyszermentes. Sajnos nem ismerek vegyszermentesen termelő emberkéket, a biopiacok meg messze vannak.Kép A párod mentalitása teljesen megegyezik az enyémmel, sokszor én is dacból csinálok vagy nem csinálok valamit.Kép Néha próbálok változtatni, mert úgy érzem, hogy ez nagyon gyerekes, de valójában jól érzem így magam.Kép Fodrász.Kép Ügyes a párod, hogy ilyen jól boldogult egyedül is!Kép

Barbi,
most lebuktattál.Kép A süti is ezért készült.Kép Én is fogok Gabinak mindent adni, mert az, hogy én nem szeretem, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő sem. Pl. sütőtököt is adtam, pedig fujjjjjj!Kép Úgy irigyellek jólevő Ádiért, aki ráadásul nagyon ügyi is, hogy már így lépeget!Kép Közös fotó nagyon jó!Kép Aranyeső.Kép

Gabi,
én is úgy tudom, hogy a salátát ugyanúgy kell főzelékként csinálni, mint a spenótot/sóskát. Gabi is szörnyen alszik mostanában, de a barátnőm és a szomszédom kisfia is, lehet, hogy van valami a levegőben. Remélem gyorsan eltűnik onnan.Kép Zsolti nagyon ügyi, hogy már így álldogál. Kenyérrecept: 600ml finomliszt, 320ml rozsliszt (én ebből teljes kiőrlésűt szoktam), 7ml cukor, 8ml só, 9ml szárított élesztő, két evőkanál olivaolaj, 280ml víz. Én lenmagot, szezámmagot és napraforgómagot szoktam beletenni (sokat, mert szeretemKép).

Szisz,
Boró gyönyörű, ebben a kis sapiban meg lehet zabálni!Kép

Zsófi,
sajnálom Annát, szegénynek nagyon rossz lehet.Kép Viszont a fogacskához gratula, főleg ahhoz, hogy ilyen észrevétlenül bújt ki.Kép

Meme,
gratula ügyi Nórinak a merüléshez!Kép A mi Gabink is katasztrofálisan alszik, de lassan már ez a normális nála.Kép Pedig hat hónapig olyan szépen aludt...

Anita,
én is kérdezném, hogy mit csináltok a lakással? És Robóval mi van, róla is tessék ám írni, és a képekkel is adós vagy még!Kép

Klarissza,
Laca nagyon cuki!Kép

Tündér,
én is mailtem! További drukkok mennek az álláskereséshez!Kép

Diti,
remélem jól sikerült a verseny!Kép Robogózó Csibi.Kép

Hagnosz,
ne haragudj a Köki miatt (egyébként talált-süllyedtKép), de nálunk annyira megszokott, hogy azt gondoltam, hogy minden kispesti ismeri a kifejezést. Mások előtt én is kimondom az egész nevet.Kép A tó tényleg messze van tőletek, mi régen sokat bicajoztunk arra.

Dorki,
hát igen, fantasztikus látni, hogy a gyerek szeret minket!Kép A húgom is mindig úgy örül, amikor Gabi "örömtáncot lejt", amikor jön.Kép Hol éltetek külföldön? (Lehet, hogy írtad már, de lyukas az agyam.) Én is úgy szeretnék egy kertes házat! De ez egyelőre sajnos csak álom.

Regi,
ha itt vagytok, akkor írj is egy kicsit!Kép

Edit,
gratula Botinak a kúszáshoz!Kép A vadaspark szerintem nekünk kicsit messze van, sajnos autónk nincsen, bár ha mindenkinek jó (még senki sem írt, ejnye-bejnye nem akartok találkozni?Kép), akkor megfűzöm a férjem, hogy anyukámék autójával vigyen el.

Ma bevágtam egy fél túrótortátKép (á la informatikus férjKép). És voltunk étteremben a férjemmel, addig a húgom vigyázott Gabira. Nagyszerű volt!Kép

Na jó, a kiscsaj ugyan még nem ébredt fel, de én hulla vagyok az előző éjszakai másfél órás ébresztgetésnek köszönhetően, szóval tűzök aludni.

Mindenkinek jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza,
én a kettesre szavazok.Kép

Dandy,
köszi!Kép Te hogy adod a céklát, szimplán megfőzöd és magában, vagy krumplit is teszel hozzá?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!

A céklát is krumplival, adom! Tulajdonképpen egy darabig mindent!

Dandy
dandy

Sziasztok! Kép

Csak azért jöttem, hogy mindenkinek megköszönjem a névnapi gratukat:
KÖSZÖNÖM!!! Kép Kép Kép

Zsizsa:
Neked is boldog névnapot így utólag is. Kép

Nálunk nagy hír van, éjjel Beni este tíztől reggel hatig aludt!!! Csak idi anyukája nem, mert folyton azt hitte, hogy na most fog felkelni a gyerek és készenlétben félkómázott...Kép Majd meglátjuk, hogy ez véletlen volt e vagy most már aludni fog. Kép
Amúgy rengeteget vagyunk kint, csajozunk. Kép
Íme:

Kép

Majd jelentkezek még. Babák édesek a képeken!

zit
zit

Dandy,
köszi!Kép

Zit,
kösz a köszöntést!Kép Ma éjjel Gabi is csak kétszer ébredt, úgy tűnik eltűnt a valami a levegőből.Kép Készenlét ismerős.Kép Csajozás.Kép Beni nagyon cuki, jól látom, hogy szinte fehér a haja? Barátnő is aranyos.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Huh olyan kedveseket írtatok Borkáról. Teljesen bedagadt a fejem és a mellkasom a büszkeségtőlKép

Én a salátát egy kis olíva olajon megpároltam és úgy kevertem össze a krumplival. (én üvegházi, permetmentes salátát kaptam ismerősöktől) A céklát pedig külön főzőm és husival keverem. Aki majd először ad, ne ijedjen meg a piros pelenkától!Kép

Na Borka ébredezik, de még egy gyors kérdés. Nincs valakinek kedve egy állatkerti sétához csatlakozni valamelyik nap (amikor ilyen szép idő van)?

Mindenkinek szép mosolygós napot, még mosolygósabb babát!
Szisz
szisz

Nagyon szépen köszönöm a gratulákatKépKépKép

Nagyon jólesettKép

Viszont most egy darabig eltűnök, mert holnapután van anyu házifeladatainak beadási határideje, és neki segítek ezerrel, szombaton meg esküvőKépKépKép (nem az enyémKép)KépKépKépKép

Puszi:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem, mert hamarosan indulunk sétálni Kép

Zsizsa,
így utólag is szeretnék boldog névnapot kívánni Kép Én valahogy azt hittem, Zsuzsa vagy Kép A receptet köszönöm szépen! Kipróbáljuk, csak beszerzem a hozzávalókat, ami itt a környéken nem egyszerű, de majdcsak eljutok egy Corába vagy Tescoba Kép
Kalácsot nem szoktál a gépben sütni?

Mindenkinek köszönöm a salátás információkat! A mostani salátánk sajnos nem bio, tehát azt nem adok Zsoltikának. De a hétvégén majd beszerzek néhány biozöldséget, legalábbis remélem Kép

No indulunk, szép napot mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Állatkert!! Kép Kép
Mi benne vagyunk, főleg azért, mert nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak és akkor csak rutin levegőzést csinálunk semmi csavargás Anyának Kép

Ki csatlakozik még????
klarissza

Állatkert oké, de csak jövő héten, mert holnap vendég jön, itt lesz hétvégéig.
Zsizsa! Neked is boldog névnapot, most olvasom, hogy Zita vagy.
panu
panu

Szisz,
állatkerti séta nem lenne rossz, de még nem tudom, hogy Gabi hogy viseli a metrót, ugyanis eddig csak buszon utazott, és azt sem sokat. Valamelyik nap kipróbálom, és ha bírja, akkor én is benne vagyok.Kép

Zsófi,
és a tiéd mikor lesz?Kép

Gabi,
hát igen, kicsit kacifántos a becenevem kialakulásának története, de jó ideig használatos volt a családon belül a Zsizsa, aztán megtartottam a netre.Kép Köszi a köszöntést! Kalácsot olyat szoktam, amit Edit írt le, de én több lisztet teszek bele (ugye, én a sütőben sütöm, és ahhoz keményebb tészta kellett), nem teszek bele tejport, és a végén sima vizet használok mézes tej helyett (hiába, a lustaság könnyen legyőzKép). Berakom az eredeti receptet:

Hozzávalók: 1/2 csomag friss élesztő (2,5 dkg) vagy 1 csomag szárazélesztő (7 g), 40 dkg finomliszt, 8 dkg porcukor, 1/2 mokkáskanál só, 1 evőkanál tejpor, 5 dkg margarin, 2 tojás, 1/2 mokkáskanál őrölt fahéj, 2 dl víz.

Az élesztőt a dagasztóedény aljára szórjuk, illetve morzsoljuk, ráöntjük a lisztet, a sót, a cukrot, a tejport, beletesszük a margarint, a fahéjat, és ráöntjük a vizet. A SWEET BREAD menüt kiválasztva elindítjuk a programot. Ha megkelt, sütés előtt megkenjük mézes tejjel, és megszórjuk fahéjas kristálycukorral.

Klarissza,
sok vizsgád lesz? Hogy tudsz tanulni Laca mellett?

Zsizsa

Néhány kép a mai sétáról, új kalapban persze.Kép Ez az új póz, nem is szokott már hátradőlni, csak ha elalszik.Kép

Kép Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Tündér minden itteni baba!!Kép És ügyesek isKép!

Orsi!
Muszáj itt írnom, nem működik az e-mailunk. Úgy néz ki, hogy már biztos nem fogok többet fejni, úgyhogy szerintem gyere el a termésért. Nincs tele az összes üveg, de így is több, mint 2 liter az anyag, úgyhogy valamire még jó lehetKép.

Bóbita
bobita

Zsizsa:
megint 5 lesz Kép de dolgozattal talán kettőt ki lehet váltani. Hát nemtom milyen egy 8-9 hónapos baba mellet tanulni, de a 3-4 hónapos mellett nem volt annyira káosz. Én csak vizsgaidőszakban tanulok, akkor viszont nagyon, úgyhogy Lacának egy picit rossz, mert nincs annyi bohóckodás. De remélem, hogy ezt is túléljük. Mindig mellettem van, most sem lesz másképp. Mondjuk órákra nem tudok járni, úgyhogy sosem fogok ötöst kapni órai anyag nélkül, de ahhoz képest, hogy beiratkozáskor szültem, középmezőnyben vagyok Kép

Tényleg Nektek nincs olyan mániátok, hogy nem szabad egy percre se egyedül hagyni??? Vagy csak én vagyok ilyen aggódós, mindig ott van mellettem, ahol éppen vagyok. Na jó kívéve a toalett Kép De én pédául zuhanyozni sem merek, ha nem alszik Kép
klarissza

Panu,
neked is köszi a köszöntést!Kép

Klarissza,
hát, az öt vizsga nem hangzik túl jól. Én Gabi mellett biztos nem tudnék tanulni. Kit érdekel az ötös?Kép Engem az egyetem első vizsgaidőszaka átnevelt, onnantól a kettesnek is örültem.Kép Ügyi vagy, hogy ilyen jól megy.Kép

Zuhanyozni én sem merek úgy, hogy egyedül hagyom Gabit, ugyanis akkor nem hallom. Én pár percre szoktam egyedül hagyni néha (pl. toalettKép), de akkor is nagyon fülelek, hogy mi a helyzet. Főzni és mosogatni úgy szoktam, hogy kiviszem a konyhába, és a hordozóban vagy az etetőszékben ül, amíg tevékenykedek. Szóval akkor most arra lyukadtam ki, hogy én is aggódós vagyok.Kép (Persze ha lenne járóka, az segítene, de hát mint tudjuk, én és Panu párja egy húron pendülünk, és nálunk sincsen a nagyszülők ajánlgatása ellenére (vagy inkább miatt). De nálunk a védőnő sem ajánja, mert szerinte akkor nincs elég tere a mozgásra. Bár néha nagyon jól jönne. Olyan ez, mint a cumi, megvagyunk nélküle, de néha szeretném, ha lenne, mert egyszerűbb lenne az élet.)

Jó éjt mindenkinek!

Tessék jönni, már észrevettem, hogy amikor tudnék többször írni, akkor mindenki más eltűnik.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Aggódósok!
Csatlakozom. Toalett - nyitott ajtóval. Zuhany csak, amikor a párom is itthon. Főzés este 8 és 11 között. Vasalás szintúgy. Persze, nem ülök a sarkában, de olyant nem merek csinálni, amit nem lehet bármelyik percben otthagyni. A teraszon csinálom azt, hogy beültetem a most kapott hintába, korábban a hordozójába, és úgy teregetem ki a ruhákat. Ma például a hintájából nézte, amint felmosok. Én azt nem tudom, mennyire engedjem neki, hogy mindenfelé mászkoljon a lakásban. Kertes házban lakunk, azaz nincs tökéletes tisztásag, csak 10 percig a takarítás után. A szobában oké, de van, hogy percenként fordítom vissza a küszöbről. És, ha megunja, akkor keres egy olyan polcot, amit még nem pakolt le, vagy megkeresi azt, amit elbarikádoztunk és bont Kép. Megírtam sms-ben anyósnak, hogy felállt egyedül az ágy mellett - válasz: most lesz igazán nehéz vele, szerintem a járókát csak azért nem írta le újra, mert "lefenyítettük" Kép. A cumi dettó. Nagyon imádom, amikor az ujjacskáját szopja, de nem túl gyakran teszi, vagy csak rövid pillanatokra. A cumit most már elfogadja, szintén arra a két másodpercre, amíg ki nem rántja a szájából és el nem kezdi rágni a másik felét Kép
Most is éppen vasalok, és várom apát a magyar-brazilról. Azt mondja, tömeg van, a parkolóból is egy félóra míg szabadul.
Klarissza, nem irigyellek ezzel a tanulással. Gondolom, az éjszakák mennek rá Kép

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Egyedül hagyás. Emlékszem, mikor Balu volt kicsi, akkor én is így jártam zuhanyozni. Mármint hogy csak akkor, ha itthon volt a párom. Most már kicsit máshogy van. Persze, ha meg tudom oldani, akkor most is így van, de vannak helyzetek, mikor nem megy. Olyankor Zsomát beültetem a hordozóba, odarakom a fürdőszoba ajtaja elé (a kádból rálátok), és folyamatos dumálás, éneklés közben tisztálkodom. Egyedüli wc-re járásról nem is álmodom már egy ideje Kép Balu jön, és magyaráz. Tépj le papírt, dobd be a wc-be... Kép

Járóka: Baluval volt járókánk, most is itt figyel az ajtó mögött szétszedve, de nem raktuk össze Kép

cory

cory
Budapest

Cory,
én is így csináltam/om, de Gabi mostanában már mászna ki a hordozóból.Kép Balu.KépKépKép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

MI EZ A PANGÁS?!?!?!?!?!

Megjöttünk a mázsálásról, Gabi egy hó alatt 29 dekát hízott az állandó sajtkukacsága ellenéreKépKépKép, így most 7,03kiló.KépKépKép A dokinéni azt mondta, hogy nem baj, ha csak cicizik, azért kínálgassam, de ne aggódjak.Kép Mindig is tudtam, hogy szupi a dokinénink!!!KépKépKép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Megnyugodtam, akkor nem csak nekem vannak ilyen aggódós mániámim Kép (mindez egy nagy járóka mellett)

Cory:
áttértünk egy-két napos gondolkodás után a tiszta hozzátáplálásra, semmi szopi előtt, két szopi között. De ugye nem lesz vitaminhiánya??? Hülye tápszergyártók bestresszeltek alaposan, hogy muszáj a babákat megtömni valami fincsiségükkel, mert különben bajuk lesz a kicsiknek.... Kép

Panu:
éjszaka amúgy is jobban tudok az anyagra figyelni, mert akkor nem vonja el a figyelmemet el semmit, gondolhatod milyen zombi leszek Kép

Zsizsa:
gratula a hízáshoz!!! De jó nektek!!! Kép
klarissza

Sziasztok!

Szuper idő van, ma már sétáltunk egy jó nagyot, de még megyünk, lehet hogy kétszer is Kép

Aggodalmaskodás téma: én sem hagyom soha egyedül Zsoltikát. Csak akkor tusolok, amikor már Apa is itton van Kép Viszont nekünk van egy szép nagy járókánk. Szerintem nagyon hasznos. Nálunk a nappalinak ugyanis nincs ajtaja, pontosabban volt, egy nagy duplaszárnyú ajtó, de azt még az előző tulajék kivették, így csak az ajtókeret van meg Kép Oda barikádot szoktam építeni, de Zsoltika lebontja Kép Így ha valamiért muszáj kimennem a konyhába, berakom a járókába Zsoltikát. Ő ezt nem érzi büntetésnek, mert jó tágas, sok játék van benne, no meg első dolga, hogy feláll és nézelődik KépKép

Ha eszek, az etetőszékbe szoktam ültetni Zsoltit, de előfordul, hogy nem marad meg benne, akkor is átrakom a járókába. Nagyon izgő-mozgó az én kisfiam, nem jellemző hogy elüldögél magában Kép Mászik, borít, felfedez mindent. Nem is az zavarna, hogy mondjuk széttép egy könyvet, hanem attól félek, hogy baja esik, amíg mondjuk elkészítem a reggelimet, mert hát olyankor nem sasolom őt minden pillanatban.

A házimunkát sajna nem tudom elalvás után végezni, egyszerűen olyankor már nem zajongunk, így muszáj akkor csinálni a dolgokat, amikor ébren van Zsoltika. Hát nálunk így alakult.

Klarissza,
akkor ezek szerint már nem adsz Lacának tápszert, csak főzelékek-gyümik?

Zsizsa,
hízáshoz gratula Kép Tényleg szupi a dokinéni. A receptet is köszönöm, még a hétvégén kipróbáljuk Kép Új kalapos Gabi nagyon-nagyon édes, és a babakocsitok is nagyon tetszik Kép

Panu,
nálunk már a hordozó nem válik be Kép Nem marad meg benne Zsolti.

Nagyon kevesen írogatunk manapság. Merre vagytok, többiek? Bár a jó idő miatt biztosan sokan csavarognak inkább Kép

Tényleg, egy kérdés: van olyan baba, aki már homokozik? Én nagyon vinném Zsoltikát, de egyenlőre még mindent a szájába vesz, így attól félek, hogy fölfalja a homokozót Kép Kábé mikortól lehet / érdemes vinni a babócákat homokozni?

No eldugulok, pussz:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Klarissza: ha te rendesen táplálkozol, akkor nem lesz Kép Ha ettől tartasz, akkor szedj te valamilyen vitamint (én elevitet szedek). Vashiánnyal szoktak riogatni, de azon pl hússal lehet segíteni. Azt már kaphat. Pl csirkét.
Vitaminhiány: nem tudom, láttad-e a múlt héten volt valamelyik kereskedelmi csatorna híradójában, hogy ezek a vitaminnal dúsított élelmiszerek nem túl jók, mert pillanatok alatt túladagolod magadnak a vitamint, ami bizonyos vitaminoknál káros. Viszont jó reklám, hogy ilyen vitamin, olyan vitamin..., mert ugye az ember a legjobbat akarja a babájának. A tápszerekkel az a helyzet, hogy ki vannak találva a babáknak, hogy mik kellenek nekik..., ezeket valszeg a tápszergyártók szépen kiszámolják, és oké is, csak az nem jut eszedbe, hogy a tápszerekkel az anyatejet próbálják utánozni, szóval ezek mind benne vannak az anyatejben! Ne félj, nem lesz semmi gond. De ha még mindig tartasz a dologtól, akkor nézd meg a http://www.iboly.hu oldalt, és ha kérdésed van, írj neki, ő profi anyatej és szoptatás témában Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Gabi, a homokozással szerintem még várhattok 1-2 hónapot, nyárra, nyár végére viszont már tuti elfoglaltság lesz Kép Csibi 11 hónapos kora körül kezdett játszani a sóderban (van egy nagy halom az udvaron a felújítás miatt) és nem sokszor jutott eszébe hogy megegye, talán 1-2 alkalom volt csak Kép Köveket volt hogy be akart venni a szájába, de homokozóban ez sem jelent problémát. 1-2 hónap alatt nagyon belejött, lapátolt, vödrözött, most is még az egyik kedvenc elfoglaltsága. De csak a bicaj után Kép
A barikádépítés helyett szerintem vegyetek ajtóra szerelhető rácsot, azt tuti nem bontja le. Az IKEAban lehet kapni, nagyon praktikus. Így járóka se kell, nagy helye van, nem érzi bezárva magát, és nyugodtan mászkálhat össze-vissza a neki kijelölt területen Kép Nálunk 2 szoba, a nappali és a konyha a játszótér, 2 ajtó nélküli átjáróban van 2 rácsunk, azzal van leválasztva a lakás többi része. Szívem szerint a konyát is berácsoztam volna, csak az egybe van nyitva a nappalival, így lehetetlen a vállalkozás Kép Csak egy ötlet a rács, de szerintem jó befektetés.
Fürdés az nálunk úgy van, hogy a gyerkőcök együtt fürdenek, Tünit kiviszem, Csibi apával is fürdik egyet, úgyhogy végül rajtam kívül mindenki friss, tiszta és üde, én meg majd sorra kerülök ha már mindkét csöppség alszik Kép Még szerencse, hogy legalább apa néha megvár, nem kell egyedül mennem aludni KépKép
Na összeszedem a lurkókat, aztán kimegyünk négyesben, apa motorozik, edz a hétvégi versenyre. Csibi meg fog őrülni KépKép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok, hamarosan jön az áramszerelö, igy nem lesz áram egy jó darabig, addig irok, amig tudok.

Hónapfordulósokat köszöntöm:
Kata Misije 10 hónapos (bocs, de én már nem is emlékszem KAtára, valaki???)
Cory Zsomája 8 hónapos (Te jó isten, hogy rohan az idö!!!)
Nyuszimanó Petrájának és Regina Dominikájának pedig boldog 7 hónapot!!KépKép

Egyedülhagyás, detto nálunk sem megy. Ma is én fizettem az egyedül Wc-zésért, addig ÁDám kertészkedett a pálmánál, amit tegnap locsoltam, igy aztán kellö képpen vizes volt a föld...A fene, de elegem van néha ebböl az egyedül-létböl...
Sajna a tegnapi napom sem úgy sikerült, ahogy vártam, drága párom éppen alvás idö alatt próbálta ki az új ütvefúróját...Most mondjátok,normális az ilyen????Szépen össze is vesztem vele, hiszen elötte 10percig elemeztem milyen vacakul aludt napközben, és most égieknek hála alszik. Erre elövonul az új fúrójával, Ádám sirva ébredt...Huhhh, nem tette zsebre amit mondtam neki.
Szóval hangulatom pocsék, szerencsére a rossz idö elmúlt, volt egy havas napunk megint.
Sziasztok, irány a konyha, amig van áram melegitek reggelit Ádámnak.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Cory:
köszi! Elevitet 6 hónapos koráig szedtem és vasat is, akkor nem hagyom abba Kép
Gabi:
nem pont az van, hogy most még inkább szopizunk, mint szopi helyett főzelékek és gyümik, a tápszert nem ismeri Laca, na jó én sem Kép (ebben szerencsések vagyunk, de meg is teszünk mindent a friss anyatejcsiért Kép, ami valljuk be néha kissé fárasztó, de erről már írtam Corynak...
klarissza

Sziasztok!

Közkívánatra pár sor rólunk:

Lakásfelújítás abban nyilvánul meg nálunk,hogy a velünk élő dédi részét csináljuk, újítjuk fel. A mi részünk új lakrész, az ővé még régebbi , így betonozástól válaszfal felhúzásig, mindenfélét csinálunk.Teljes a felfordulás éppen.

Robó nagyon tündéri azóta is sok új dolgot csinálgat. Most éppen menő nagyon a kézfogás, nyelvmutogatás és kacsinátsKép. Ehhez járul még rengeteg beszéd babanyelven és huncut tekintet.
Éjszakák még átalvatlanok, fogacska még nincs, de majd leszKép.
Nekem viszont begyulladt a foggyökerem vagy az arcüregem alsó része, a fogorvos nem tudta megállapítani hol a gond. Viszont olyan gógyszert írt fel, amit már nem lehet kapni...
Ha valaki esetleg tudna olyan gyulladáscsökkentőt, amit szoptatás alatt is be lehet venni, megköszönném ha megírná.

Tali: mi most sajna nem tudunk elmenni, annyi a dolgunk, de hamarosan több időnk lesz, és jó lenne akkorra is tervezni egyet. Bár akkor lehet sokan már nyaralást tervezgeztik.

Zitáknak utólag itt is boldog névnapot.

Hófordulósakat sem szeretném kihagyni:

Zsizsa: Gabócának boldog 8 hónaposságot kívánokKép.

Cory: Zsomának is boldog 8 hónaposságotKép.

Nyuszimanó: boldog 7 hót Petrána, ha olvasod mégKép

Regina: Domcsi babának boldog 7 hónaposságot, puszi neki ezt Robó üzeniKép.

Kicsit előrrehozva, mert nem tudom mikor tudok írni ismét.

Barbi és Orsi: boldog 9 hót Ádinak és BeninekKép

Zsófia: boldog 8 hót BotinakKép

Kati: Leventének is boldog 8 hót ha egyáltalán olvassol még minket...

Barbi: remélem már jobb a napotok és az áram is visszajött.Küldök egy kis maradék energiát, hátha segít Kép.

NA és a képekre még gyorsan reagélok:

Zsizsa: mit csinálsz Gabócával, hogy napról napra szebb?Csini az új kalapKép.

Zit: jól látom, hogy megzavartátok Benit a fotózással a csajozásban?Kép. Tüneményes fiúcska, igazi férfias vonásokkalKép

Szisz: Boróka tényleg egy festményre illő babaKép. Azaz festeni sem lehetne szebbetKép.Dagadjon csak a melled nyugodtan, gyönyörű kislányotok vanKép.

Gabi: mondtam már, hogy imádom zsoltika fotóit? olyan kis huncut és egyben szép fiúcskaKép

Barbi: olyan megható ez az anya- fia kapcsolatKép. Olyan szépek vagytok együtt, és Ádi is sokat nőtt!

Lassan elbúcsúzom,fáradt vagyok nagyon . Legyetek jók, szép napot holnapra és utánna és utánna . A legutóbbinál gyönyörű reggelre fogunk ébredniKép Kép.

Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?