Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nos ez a hétvége sem lett olyan, amilyet szerettem volna! Suli volt, eső volt, hideg van, főzni kell, stb... A dolgozat legalább kész lett!!!Köszi a drukkokat, szerintem nagyon pofás lett Kép

Fiona: bocsi, hogy az adataid nem kerültek a táblázatba, de vagy nem kaptam meg a levelet vagy a többi közt elkevertem és kitöröltem mielőtt beírtam volna a táblázatba! Ne haragudj, pedig annyira igyekeztem, hát Kép
Küldtem!
Tejci ügy Kép

Andi: örülök, hogy végül is minden rett csipő ügyben, hát ennyit változik az orvostudomány 1 hónap alatt!Kép Kép
Ezzel a DDT-s dologgal engem is felcsigáztál, úgyhogy utána fogok járni...

Hicu: Édua nagyon aranyos és hogy eljátszadozik azzal a zacsival!

Márk babáknak BODOG NÉVNAPOT!Kép

Tünde: Kitti nagyon ügyes és boldog hófordulót!!!

Ines: köszi a táblázatot, nagyon hasznos!

Búcsúzom, mert jön az ebédidő és még a krumplipüré hátravan. Jó étvágyat mindenkinek!
Zita
zitus

ini

És még egy kép: a nővérem kislánya így neveli az én picifiamat.
Kép
zitus

Sziasztok!

Tigri, olyan édes az az almás kép! Kép

Vic, de jó, hogy ilyen kollégáitok vannak. Bár én se panaszkodhatom, nekem a bucsuztatáskor vettek mindenféle babaholmit.

Kisbuksi, én is áldom az egyszerhasználatos pelenka feltalálóját. Főleg olyankor, amikor tisztába tevés után két perccel kerül egy kis csomag a pelusba. Kép

Hicu, Édua ezzel a papírzacsival Kép Kép

Fiona, anyatejgyűjtemény kárbaveszett Kép, viszont alvás Kép Kép

Andi, örülök, hogy a csípővel minden rendben. Erről a DDT-ről még én sem hallottam.

Zita, köszi! Kép És gratula a dolgozathoz! Olyan édes a két gyerkőc! Kép

Sztigris köszi a különtáblicskut! Márknak és Márkónak boldog névnapot! Kép

Ma elmentünk anyukámmal az Árkádba és bevásároltunk Kitti névnapjára. Az első névnapjára vettünk csörgőt, meg zenés mesekazettát. Bár lehet, hogy egyenlőre én fogom élvezni. Annyira szerettem ezeket gyerekkoromban, Paff a büvös sárkány stb. Kép
Kitti nagyon jól viselkedett. Egyszer kezdett el csak sírni, aztán hazajöttünk, és azóta is alszik a babakocsiban.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Zitus! Elküldenéd nekem mégegyszer azt a táblázatot? Elmentettem valahová, de nem találom. (Ilyen nagy a rend nálam!) Még egy változtatást is szeretnék ha lehet, most vettük észre a naptárban, hogy ehó 29-e is Péter nap. Mivel Kitti nap pedig a 30-a, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább Petinek is most tartjuk a névnapját, hogy együtt ünnepelhessenek! Micsoda véletlen Kép !
Ezt, ha kijavítnád megköszönném!
Így is köszi!

Ini!
ELolvastam ezeket a cikkeket, egy kicsit azért megnyugodtam, mivel én azt hittem, hogy ez a DDT olyan szer, amivel a gyümölcsfákat stb. permetezték, de a cikkből kiderült, hogy főleg a Gezarol alapja, amit nem fújkáltak fákra és ehető növényekre. Szerencsére. Persze az anyatejről nem írnak. Azért köszi a cikkeket.
Mindenkinek jó hetet kívánok!
Andi
andi68

Na hello!

mi van itt,hogy senki nem ír semmit??????? nem hétfő van?

Kisbuksi
kisbuksi

Szép jó napot nmindenkinek!
Megpróbálkozom a majdnem lehetetlennel: visszaolvasom a hétvégi termést. Mi kint voltunk a Construma kiállításon, egész jó volt, de mire a végére értünk, már járni is alig tudtunk.
Vasárnap pedig ünnepnapunk volt, így elmentünk egy görög étterembe ebédelni. Dorka nagyon jól viselkedett, folyamatosan mosolygott.

Emő,
Nagyon édes a kis Édua! Biztosan jó zenei hallása lesz Dudunak, ha ennyire tetszik Neki a zene! Mi azóta hallgatjuk naponta a Baba- mama CD- t (amin mindenféle gyönyörű klasszikusok vannak), amióta Dorci még a pocakban volt. Most is azt hallgatja a délutáni csendes pihenő alatt.
Én is Wordbe szoktam írogatni, s csak aztán másolom ide.

Buksi,
Ugye megkaptad a levelem?!
Aranyos lehetett, ahogyan mindkét kezével "kapaszkodik" a kis játékaiba, nehogy elmeneküljenek, amíg Ő alszikKép

Brigi,
Annyit emlegetitek ezeket a bébiételeket, hogy most már én is megsasolom az árakat.

Zita,
Valami csuda aranyos, ahogyan Matyival beszélget az a kislány! És Matyi hogy figyel rá! Nagyon édesek!

Márkoknak utólag is Boldog Névnapot kívánunk!!!

Ági,
A férjem kérdezte, hogy Nektek botanikus kertetek van? Mert olyan gyönyörű virágokat küldtél az utóbbi üzenetedbe, biztosan mindig kiszaladtál a kertbe, és lekaptál egy növénytKép
Zsírmanókat folyamatosan űzöm, már 3 kiló elűzve!! Daniról régen kaptunk képet!!!! Tényleg, a fotópályázaton, amin elsők lettetek, mit nyertetek?

Ines,
Köszi a receptoldalakat, át fogom böngészni. Épp most találtam ki, hogy csinálok magunknak egy babareceptes füzetet, hónapokra lebontva.
Ja, mi nem ültetjük Dorkát, hanem a babakocsinak több helyzetbe lehet tenni a fejrészét, és a teljesen fekvőt már utálja Dorka, ezért a félig fekvőre állítottuk be. Ja, képzeld, a doki néni mondta a múltkor, hogy annyira ülni szeretne Dorka, folyamatosan húzza fel magát. Megvizsgálta a hátát és a hasát, és mondta, hogy ha nagyon húzódszkodik, akkor nyugodtan engedjük, mert szerencsére elég izmos hozzá. És azt is mondta, hogy szerinte hamar ülni fog, ha így folytatja.

Fiona,
Gratula Zebi éjszakai alvásához. Úgy tűnik, hogy be fog állni erre! A babakacagás annyira édes. Én is imádom hallgatni.

Tünde,
Gratulálunk a 2 hónapossághoz!!!
Nagyon édes Kitti a képeken! Nagyon mosolygós kislánynak tűnik! Ja, a képekkel első blikkre jól megijesztettél engem, mert azt hittem, romlott a szemem.
Nekem is a közvetlen kollégáim adtak egy nagyobb csomagot az utolsó napomon.
A férjem kollégái pedig azonnal Dorka születése után, és most is küldtek nagy csomit. Tök jó fejek, nem?! Az én közvetlen kollégáim közül csak 1 ember szokott küldeni levelet. Mondjuk ezen nem csodálkozom, mert mikor kiderült a terhességem, akkor útilaput akartak kötni a lábamra a csoporttársaim. De nem sikerült. Más téren viszont jól kitoltak velem. Így dolgozzon az ember még terhesen is lelkesen.
Ja, küldd el a közös Kitti- Liliána fotót, és beteszem a Pöttömös albumba!

Doren,
Nagyon drukkolunk a 3 hós oltáshoz! Majd mesélj, hogy mi volt!!!

Na, most megyek, mert kajaaaaa!

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok!

Ági, Zitus mail ment!

Zita bocsi, azt hittem a kenyeressel együtt már elküldtem! Gratulálok a dogához.

Fiona, gratula Zebi produkcióihoz. Bence már majdnem megfordul hátról hasra, csak épp a keze van még útban. Hasról hátra titokban szokta csinálni, mert sosem látom. Mire észreveszem már forditva van. De ez ritkán van még.

Lányok! Totál le vagyok maradva, megpróbálok csatlakozni, de hétvégén elutaztunk, plusz itt volt az anyósom ...

DDT-s anyatej? Akkor most is legyen lelkiismeretfurdalásom, hogy csak egy hónapig tudtam szoptatni? Vagy azért legyen, mert egy hónapig is szoptattam?

pussz
Orsi
orsi17

A kiolvaszott anyatejen kivül a mult héten sikerült még egy "katasztrofát" megélnünk:

Nagyon nagy telkünk van és egy kicsit lejtős. A férjem kivitte Zebit sétálni mózeskosaras babakocsiban egyik napos délután, és maga után huzta a babakocsit miközben lefelé ballagott a lejtőn. Ám valamiban megakadt a babakocsi kereke és előrebillent. Erre Zebi nagyivben előrerepült és arcal tompitott a füvet.
Annyira , de annyira sirt és a szája televolt földdel. Kép Negygyőztük puszilgatni és ölelgetni vigasztalásképpen. Utána egész délután ijedős és nyöszörgős volt. De tuléltük, végül nem lett semmi baja az ijedségen kivül.
Hétvégén vettünk egy uj babakocsit, amibe be lehet szijjazni a gyereket!
Kép Kép Kép
Fiona
fiona

Sziasztok!

Fiona, mostanában nagyon zajlik nálatok az élet. Ez a fűbeni landolás nem semmi, gondolom Zebi hogy meg lehetett rémülve. Biztos azért volt annyira megijedve, mert azt hitte, hogy ez együtt jár a jóidővel, hogy ki van borítva a kocsiból és arra gondolhatott, hogy mi lesz itt még a nyáron...Kép)
Nálunk apája "szokott" elesni Zsófival a karján, engem meg a gutaütés kerülget.

Délelőtt barátnőmmel palacsintát sütöttünk, Zsófi ott volt velünk a konyhában, de annyira élvezte a nyüzsgést, beszédet, hogy majd kiugrott a bőréből. Egész végig ott szövegelt, kacagott nekünk. Nagyon édi volt. Most meg kiterülve piheni a délelőttöt...

Mindenkinek kellemes hetet,bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de még vár rám a konyhai felfordulás. puszika:Zsófi+ Brigi
hálósipka

Nahát, milyen kevesen vagyunk ma. Lányok, merre vagytok????
Victoria

Szia mindenkinek,
én is visszaolvastam, de már megjegyezni semmit sem tudtam.

Vic,
köszi a képeket.
Orsi,
köszi a mailt.
Kisbuksi,
édes lehetett a babákkal Vencel. Én is ma vettem észre, hogy picur megpróbálta kézbefogni a macit.
Ági,
igen, sikerült a találkozásunk, pont egyszerre értünk oda. Aztán szép nagy kört csináltunk, hegyre fel, hegyről le. Szerintem beillett legalább egy Detti féle szigeti körnek! Kép

Ma megkaptuk a 3hós oltást. Nagyon-nagyon ügyes volt kismókus, épp csak egy kis nyikkanás volt, de utána már kacarászott volna...
Csakhogy dokinéni azt mondta, hogy ki kellene nyomni a BCG heget, mert gennyes, és később csúnya lesz. Én meg rábólintottam, hogy jó. Na onnantól kezdve szegényke nagyon ordított. Ráadásul este még nekem is lehet hogy ki kell nyomogatni. Az oltással egyenlőre nincs problémánk, még fel sem dagadt délutánra a combija. De ez az egész biztosan megviselte, mert most 5-kor kellene ennünk és még mindig alszik 2 óta.

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok!

Vic, a közös fotót Noémi csinálta, majd biztos el fogja küldeni.

Fiona, szegény Zebi, hát elhiszem, hogy megijedt. De szerencse, hogy nem lett nagyobb baja.

Ma megkaptuk a két hós oltást. Hát Kitti nem viseli valami jól. Nagyon nyűgős volt és nagyon sokat sírt, szinte nem is aludt ma napközben. Remélem estére már nyugisabb lesz.
Amúgy minden rendben vele, 4350 g és 55 cm-t mértek a dokinál. Megkaptuk a beutalót csípőszűrésre, jövő hét pénteken megyünk.

Ti beadattátok az agyhártyagyulladás elleni oltást? Azt mondta a doki, hogy ő mindenkinek ajánlja, de mivel nem kötelező döntsük el, és ha kell, akkor a következővel együtt beadná ezt is.

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép

Orsi,
köszike mail megérkezettKép

Vic,
cyber botanikus kertem vanKép Webshoton szoktam kutakodni, nagyon baba képek vannak rajtaKép
Dani a fotópályázaton nyert egy Nuk cumisüveget, egy fogkefét, egy kiszoknit, egy 15 dbos popsitörlőt, egy szélvédő krémet, meg egy kis fehér flotir előkétKép

Doren,
ha jó idő van szerdán mentek a szigetre? lehet hogy mi is csatlakoznánk, bár nekem azért kicsit macerásabb odajutni, de megpróbáljuk.
A BCG oltásra a dokinénink azt mondta hogy az magától ürül és ne bántsam. Gratula a hősies 3 hós oltáshoz.

Fione,
hát nem irigyellek a sok horror miatt, hogy ne érezd magad egyedül, itt a mi horrorunk: manó annyit forgolódik, hogy sikeresen leesett az ágyról a szőnyegre, jó nagyot huppanva kiterült mint kisbéka, akkor kezdet el sirni, mikor meglátta a rémületet a szememben, addig meg se nyikkant.

Brigi,
ez nem ér, ez kinzásKép palacsintaaaaaaaaaaKépKép kénytelen leszek sütni, mert nagyon megkivántamKépKép
Édes lehetett Zsófi, ahogy kommentálta a látotakat a konyhábanKép

Zitus,
tündéri a fiad, ahogy viseli a neveléstKépKép

Ines,
ez a ddt elég borzalmas azértKépKép és még minek isszuk a levét, amit nem is tudunkKép

Minden Márknak és Márkónak utólag is boldog névnapotKép
Kép

Andi,
azért nem semmi a doki csipőszűrésenKép lehet hogy érdekelt a boltban? bámikor tudja az ellenkezőjét ajánlani, mint amit a kismama használ.

Ma kenguruztunk egy nagyot, elmentünk megigényelni a gyedet a Teve utcába, elég jól birta Dani, sőt a metro nagyon tetszett nekiKép
Incselkedett az emberekkel, mosolygott rájuk, majd elbujt, ugy hogy hozzám bujt a kis fejecskéjévelKép

Képekre még várni kell, mert még mindig nincs gépünkKépKép

Most ennyi, mert manó éhesKép majd este jövök mégKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Így jár az, aki néhány napig nem néz errefelé! "Csak" 1 órámba telt, mire mindent elovastam.
Szóval a szoksos mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton Szegeden voltunk a vadasparkban, nagyon élvezte mind a 4 gyerek. A szopival is jól kijöttünk, amikor megérkeztünk és mielőtt elindultunk volna vissza megetettem, közbe meg a kendőben nézelődött, szundikált. Délután már a másnapi bulira készülődtünk, akkor sütöttük a sütiket.
Brigi, kérdezted a keresztelőt, igen megvolt vasárnap, a nagytemplomban. Vera is nagyjából jól viselte, csak a közepén üvöltött egy hatalmasat. A menü: húsleves by anyósom, töltött csirkecomb, rizs by én, gombás husiragu anyutól és franciasaláta a keresztmamitól. Sütit minden vendég hozott így az is volt bőven. Meghívtuk az atyát is és házszentelőt is tartottunk. Nagyon szépen sikerült a nap. Ma mindezek örömére Verácska megkapta a négyhónapos szurikat délután meg elmentem dolgozni.

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkire reagálni! Tényleg ti hogy csináljátok hogy nem felejtitek el mire írtok? Két ablak van nyitva, vagy jegyzeteltek? Bocs, ha nagyon béna a kérdés.

Ildikó
b_ildikó

Raktam föl egy-két új képet az albumba, Barna család címen futunk. A mi parafánkról is csináltunk képet, valaki valamikor kérte.
http://babanet.hu/album/main.php?album=1567
b_ildikó

Buksi,
Meglestelek TiteketKép
A csajozós szettes nem semmi!!! Igazi hódító!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Most már igazán előkerülhetnétek: Ann,Detti,Hicu,stb... Kép

Velünk minden rendben, szombaton volt három hós oltás,este kicsi láz,és Vencel még soha nem dumált ennyit. Egyfolytában panaszkodott bágyadtan. A szívem szakadt meg...

Ja ! Meg volt nagy méricskélés :62cm és 5580 g!

És itt vannak a beígért képek, mindenkinek ajánlom figyelmébe a tavaszi csajozósszettet Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=2126&page=3

Fiona,

Hát én biztos még a mentőket is kihívtam volna egy ilyen borulás után Kép Majd a harmadik gyereknél már csak rutinosabb leszek Kép Bár én azon is kikészülnék,ha elúszna az anyatejgyűjteményem. Azért úgy jó,ha zajlik Kép

Tünde,
Oltás Kép

Kitti,Márk,Márkó!

Isten éltessen Titeket így utólag is !

csajok!

Én most ezerrel készülök apa szerdai meglepi szülinapi partyjára. eyg egész napos titokzatos szellemi vedélkedőn kell majd résztvennie,mire odakeveredik a helyszínre. Kérdésem: Egy kaját biztos kihagyok, azt anyu odaadja Vencelnek /fagyasztott tejcsi/. De most azon hezitálok,hogy mi legyen az esti,lefekvés előtti kajával. Mert nagyon lenne kedvem,ha már egyszer kimozdulunk,kicsit tovább résztvenni a mulatságban /csak anyura merem itthagyni,csak ők jó messze laknak/,de amiatt meg mar a lelkiismeret,hogy nagyon bezavarom-e Manót,ha nem én fektetem le és elmarad a meghitt szopi. Ti mit gondoltok erről?

na mára elköszönök!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Vencelke csajozósszettjétől beájultam! Kép Holnap megmutatom a lányomnak!

Ildikó ti is szépek vagytok! Amúgy én általában jegyzetelek Kép

Zita nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Fiona, micsoda kalandok Kép

Tünde Kitti is csuda ari! Az agyhártyagyulladás elleni oltáson még mi is gondolkodunk. Úgy tervezem, hogy kifagattom a dokinéninket a jövő héten úgyis hozza a 4hós oltást Kép

Megyek mert beájulok a fáradságtól!
Jóccakát!
Kép
tigribigri

SziasztokKép

Ildikó,
nagyon aranyos a családod, szépek a csajok, de a fiad is egy tündérKép
Amúgy én mindig végigolvasom amit irtatok, aztán ha jó sokat hagytam ki, akkor jegyzetelek, ha nem tul sok a lemaradás, akkor vissza vissza tekerem.
Keresztelőről nem készült fotó?Kép
Jó mozgalmas volt a hétvégétek, nem irigyellek érte, én mostanában kerülöm a tul sok emberrel járó bulikat, mert manó valahogy nem kedveli a tömeget.

Buksika,
Gratula a méretekhez, megnéztem az albumotokat, nagyon édi, és az a csajozós szett, hát tuti döglenek utána a lányokKépKép De a húsévti idill is nagyon édiKép
Hasonló gondban vagyok én is, mondjuk csak az estével, mert napközben én végig vele leszek, csak apának lesz egy bulis estéje a cégnél ahova mehetnek a családtagok, csak pont lefekvésidőben kezdődik, nem tudom mit csináljak, mert nálunk a cumisüvegből nem fogadja el a tejet, csak anya cicijéből (jó izlése vanKépKép Még töröm a fejem, hogy oldjam meg, de lehet , hogy az lesz belőle, hogy később megyek a bulira, majd csak ha elaludt.

Tünde,
szegény kismanód, bizzunk benne, hgoy holnapra elfelejti az egészet és jó kedvű lesz.
++++++++++ a gyors felejtéshez.
Én megkérdeztem a doki néninket, de azt mondta hogy mivel nincs veszélynek kitéve, fölösleges, de ha nagyon ragaszkodom hozzá beadja, még nem tom mit tegyek.

Zita,
Nagyon sok boldog névnapot kívánunkKép

Kép

Tigri,
nektek kihozzák a négyhósat?? nekünk már mennünk kellett a sabin cseppek miatt, mert azt hüteni kell.

Mindenkinek jó éjszakát.

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ágiboszi!
A férjem is ezt mondta az orvosról, de nekem ez annyira hihetetlen, hogy megkeseríti az anyukák és a babák első pár hónapját ezekkel a vacakokkal, nem akarom elhinni, hogy egy orvos ilyet tesz. Kedvem lett volna elmesélni az egészet annak az anyukának, de aztán nem akartam magam belekeverni, hogy akkor nem adja rá a cuccot, és nehogy emiatt legyen valami baja a babának.

Ildi!
A hozzászólásokról. Nekem van egy technikám, amit elég ritkán alkalmazok, de (mint pl. most is) bejön. Nyitok egy word dokumentumot, és ahogy olvasom az üziket, rögtön válaszolok is, így nyitogatva csukogatva az ablakokat. Mondjuk kicsit lassú, de én egyáltalán nem tudom máshogy megjegyezni ki, mit írt. A végén persze csak bemásolod a hozzászólás ablakba a dokumentumodat. Lehet, hogy van egyszerűbb mód is?
Nagyon szép a parafátok!
Még egy kérdés ezügyben, miért is jobb ez, mint a parketta? Nekem nagyon tetszik, és ha egyszer lenne rá mód, ki is cserélném az étkezőben és az előszobában a követ ilyenre. Hogyan lehet tisztítani?

Fióna!
Van itt egy topik egy babakocsis balesetről, amióta ezt olvastam én mindig bekötöm Petit, szerintem is jobb félni, mint megijedni! http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html ( Móni, szeptember 21.)
Szerencse, hogy tényleg nem lett baja, és hogy puhára érkezett. Nekem a legjobb barátnőm állt fejre a babakocsival szó szerint. A gyermek már kb. 1 éves volt, és egy kockakőben megakadt az esernyőkocsi kereke, ő pedig átesett rajta. A kocsi persze arccal előre bukott és az anyuka rá a gyerekre. SEMMI bajuk nem lett! Nagyon kell vigyázni ezekkel a kocsikkal.

Zita!
Boldog névnapot kívánunk !!!!!!Kép Igaz, Húsvét már elmúlt de ezek a virágszálak névnapra is jók! REmélem!

Mi holnap kapjuk a 3 hós oltást, jó megkésve.

ÜDv.
Andi+2gyermek.
andi68

SziasztokKép

Andi,
igazad van, az ember úgy megmondaná, de bened van, hogy ne hogy ő legyen majd később a bünbakk hogy nem javult a másik gyerekKépKép
Mások is meséltek hasonló dolgokat, főleg a gyógyszrek felirása környékén, a gyógyszergyártók nagyon megkörnyékezték a dokikat és nem biztos, hgoy igy a legmegfelelőbb szert irják fel, hanem azt amit az a gyár készit akitől kapnak egy kis támogatástKépKép

Amit bemásoltál sajnos nem jött össze, mert a topikokat adja beKép A hozzászólásnál, a név felett vannak ikonok, nyilak meg egy kis sárga bigyó nem tom mire hasonlitKép Nah arra a bigyóra kell kattintani jobb egérgombbal és ott a parancsikon másolás menűt használva tudod ide beilleszteni majd a hivatkozást.
Drukk a háromhós oltáshozKép

Ági mostmár tényleg alvó üzemmódbanKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Zita!

Boldog névnapot! Kép
johitimi

És természetesen utólag is boldog névnapot Márkoknak és Márkóknak Kép.
johitimi

Zita!

Nagyon boldog névnapot kivánunk!

Ági, hozzánk kijött a Dr-nö a 4hóssal is! És beadta a cseppet is.

Buksi, én eddig egyszer hagytam itthon anyósomra Bencét, bár ö tápszeres, de eddig csak én etettem, és fektettem. Nem volt semmi gond, bár keresett, hogy hol vagyok, aztán hamar megbékélt a kajcsitól. Ö igazándiból altatás nélkül alszik el, igy azzal végképp nem volt gondunk. Bár sikerült anyósomnak a nappali cuccában letenni aludni. NO pizsi!

Drukk az oltásosoknak! Ne feledejétek! Zokni!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok,

Zita,
Boldog Névnapot! Küldök Neked egy dalt!
Kép

Hozzánk ki fog jönni a doki néni a 4 hós oltásnál is (jövő hétenKép). Hogy szalad az idő!

Oltásosoknak drukkolunk!!!!!

Doren,
mi újság Lacikával? Ugye semmi gond?

Detti,
Hogy sikerült a futás a férjednek?
És mi a helyzet a szigeti sétákkal?
Kép

Ági,
Mostanában keveset mesélsz DanirólKép Pedig mi kíváncsian várjuk a történéseket!

Tünde,
Ugye jobban van már Kitti?

Hát ma nincs valami jó időKép

Képzeljétek, tegnap rosszul lettem az utcán, majdnem elájultam. Gyorsan belekapaszkodtam egy kerítésbe (ahol szerencsére nem volt kutya), és vártam, amíg jobban lettem egy kicsit. Aztán siettünk hazafelé. Szörnyű voltKép
(de mielőtt még bárki erre gondolna: nem vagyok terhes)

Puszi:

Vic
Victoria

Vic, nem vagy vérszegény? Nekem animiám van egy ideje, és hasonló tüneteket tudok produkálni. Ezzer szedem a vasat!Bármég nem jöttem rá minek... Örülök, hogy semmi baj nem történt!

pussz
orsi17

Sziasztok!

Nálunk jó kis "baleset" volt éjszaka. Szopinál éreztem,hogy jön a kaki ezerrel /mármint Vencelnek Kép/. Ilyenkor felkeltem apárom,mert inkább ő aludjon pár perccel kevesebbet,mintsem elbénázzam,és nagy átöltözés,fürdés legyen belőle. Kibontjuk a pelust: hát éppen csak kakis egy picit. Jót nevettünk: vajúdnak a hegyek,kisegér születik. Erre már a tisztába tevés közben észrevettük,hogy Vencel a bodyja alatt nyakig sz.ros hátul. Az egész dolog teljesen ellentmond minden fizikai törvénynek. nagyon durva volt, természetesen fürdés,stb. Vencel pedig egy jó ksi kalandnak élte meg,normál esetben biztos sírt volna,most tetszett neki,hogy mindenki előkerült és "buli" van Kép

Vic,

Valamit félreolvastam,és azt hittem terhes vagy! mielőtt gratuláltam volna,megnéztem még egyszer Kép

Orsi,

A zokni bevált Kép

Ági,Tigri,

köszi a bókot Vencel nevében is Kép

Ági,

Nekünk magándokink van,úgyhogy kijön oltaniKép De én még a védőnőhöz sem fogok soha lemenni tanácsadásra,mondtam,hogy bediktálok minden adatot,és amúgy meg jól vagyunk, nem kérünk segítséget Kép

Vencel amúgy szereti a lefejt tejet,már egyszer én is itthagytam anyukámmal napközben, emiatt nem izgulok,csak hát a lefekvés az olyan meghitt, inkább bűntudatom van, nem a gyakorlati része miatt aggódom. Én lehet,hogy hazajövök addig,és utána visszamegyek. Vencel is egyedül alszik el,utána meg soha nincs gond.

Zita,

Boldog névnapot!

Többiek!

Bújjatok elő,mert Rátok uszítom Borót, meg fizethettek is Kép! Tényleg,Boró hol vagy?

Buksi
kisbuksi

Orsi,
Aranyos vagy, hogy aggódsz! Remélem, hogy nem vagyok vérszegény. Én első körben vitaminhiányra gondoltam, mert az összes kedvenc zöldségemet (brokkoli, káposzta, karalábé stb) mellőznöm kell Dorci miatt, és ezért tulajdonképpen szinte csak az Elevit jön be, mint vitaminpótlás.
Persze sok répát is eszem, és spenótot is.
Még egy kicsit várok, s hogyha még egyszer megtörténik ez a rosszullét, akkor irány a doki.
Az is lehet, hogy a frontok tettek be tegnap, mert a fejem is iszonyatosan fájt.

Puszi:

Vic
Victoria

Buksi,
Szép lenne, ha szülés után 3 1/2 hónappal már terhes lennékKép
Habár a férjem is rögtön ezt kérdezte, és már üdvözölte is az új pocaklakótKép
De nincs pocaklakó!!!!
Majd lesz, de még nem most!
Most egy darabig minden percünket Dorcinak szeretnénk szánni!

Megkaptad a levelemet?

Puszi:

Vic
Victoria

vic,

válaszoltam is,nem ment át /a freemailesre küldtem/? De itt is letudom írni: KÖSZI EZERREL!

Buksi
kisbuksi

Doren, de jó, hogy emlited a BCG-s heget.
Már rég meg akartam kérdezni tőletek, hogy milyen egy normális BCG reakció?

Nálam az első gyereknél óriási begyulladás lett a kulccsontjánál és majdnem müteni kellet. végül elég volt a kinyomkodás, de a lányom azóta (8 éve) nem engedi, hogy hozzáérjünk a vállához) Kép Kép Kép
Most Zebinél a BCG oltás pontján van egy legalább 1 Ft-osni és 0,5 cm magas vöröses-lilás duzzanat. Tegnap óta átlátszik a bőrén, hogy genny van alatta. Ezt is ki kell nyomni?

Kisbuksi
Helyettem eddig egyszer altatta el a párom a gyereket, amikor nem értem haza a suliból. Ugy ment minden mint máskor, csak cici helyett cumisüveg volt és ringatás. A fürdetésben ugy kifáradt, hogy nem volt ereje tiltakozni.
Nem vettük észre, hogy Zebi nagyon kikészült volna tőle, szerintem jól viselte. Ugyhogy vágjatok bele, ha a kis szived birni fogja az elszakadást. Kép
Ja és ha ugy döntesz, hogy tovább maradsz, akkor vihetsz magaddal mellszivót is, nehogy beton cicid legyen. Kép Kép
Én néha a suliban kénytelen vagyok otthagyni az előadást, ha szét akar durranni a cicim és száguldok haza kocsival. Ilyenkor persze Zebi már jóllakot a cumisüvegből és alszik. Én meg ott topogok, hogy most fejjek, vagy felébresszem. Kép

Kakis balest:
Tegnap Zebi melegitőben ücsörgött az ölemben és a tenyeremben volt a popija. Egyszercsak akkorátt durrantott, hogy megremegett a pelus a kezemben. Kép Egyszercsak meleg éreztem a tenyeremben, megnéztem és tiszta szutyi lett a kezem. Szoval a pelenkán át belesz@rt a kezembe!!! Én is kiáltottam apának és ment a zuhany alá. (nem apa, hanem Zebi)Kép

Detti
Nagyon irigyellek a futás-séta miatt! Én még nem vagyok ilyen jó állapotban. És lusta is vagyok!
Én csak kiteszem a babakocsit a kertbe és vagy kertészkedek, vagy bent kuksolok a szobában a tankönyv felett.

Ma nagyon zsufolt napom lesz:
Délután megyek a mumus matek vizsgákra. (egész délelőtt hasmenésem van tőle ) Kép
De előtte elviszem Zebit CSECSEMŐUSZÁSRA. Lehet, hogy még nem uszunk csak nézzük, mert még nincs baba uszonacink (lehet , hogy ott lehet venni)

Zita, boldog névnapot!

Kép

Fiona +12 hetes Zebi (ha jol számolom)
fiona

Sziasztok!
Zita!
Boldog névnapot!

Kisbuksi!
Édes Vencel. Jó hallani, hogy milyen lelkesen készülsz a férjed szülinapjára. Én 3 éve így készültem a 30.szülinapjára. meglepetés út volt Párizsba. Előző este tudta csak meg, becsomagoltam neki a repjegyet, Párisz könyvet, anyukámtól Párisz újság meg persze mindenkitől Frankot kapott. El se hitte hirtelen, hogy miről van szó. Teljesen titokban ment az egész én vettem ki helyette a szabit, egész munkahely tudta a meglepetést csak ő nemKép Csodálom, hogy nem járt el senkinek a szája, hiszen jó kis pletykás egy banda. Reggel 6-ra kellett a reptéren lenni. Eredetileg úgy szerettem volna, hogy reggel 4-kor ébresztem, hogy indulás Párizsba. aztán inkább az esti ajándékozást választottam.

Néha úgy érzem, hogy az orvosok nem ua. a tananyagot tanulták.
Én csodálom, hogy egyáltalán kijönnek hozzátok oltást adni. Nekem egy szenvedés 2 gyerekkel elmenni. A védőnő szerencsére mindket sem zaklatKép

Vic!
A vitaminhiány bizony lehet ludas.
Nővéremnél egy év egy hónap van a két gyerek köztKép

Ines
ini

Fiona!
Tegnap voltam a kenguru boltabn és ott volt úszónadrág. Én néha a HAnnánál a Huggiestól a vízben való pelusta dtam rá. De általába az úszodába is lehet kapni, hiszen ebből is jó pénzt lehet csinálni. Az egész nem más, mint egy biciglisnadrág.

Ines
ini

Ines!

Akkor mi egy húron pendülünk Kép Én ugyanezt csináltam tavaly, csak mi Egyiptomba mentünk.Én is kivettem helyette a szabi,meg minden,de egy héttel előtte el kellett árulnom a titkot,mert egyre rosszabbul érezte magát a munkahelyen,miért érdeklődik mindenki,hogy állnak a dolgai, meg miért szállt rá az egyik kolléga,mintha át akarná venni az ügyeit KépPedig pont úgy terveztem,mint Te,hajnali meglepi ébresztővel Kép

Buksi
kisbuksi

Ines,

Biciklisnadrág Kép
kisbuksi

Sziasztok,

Vic,
köztem és a hugom között is egy hónap van! Kép Kép

Fiona,
azt hiszem, ahogy leírtad, nekünk is pont így nézett ki a BCG. Ezt nyomta ki a dokinéni. Én biztosan nem mertem volna. Este fürcsi után még megnyomkodtam, de csak kivérzett, így nem is gyötörtem tovább neki. Nagyon remélem, hogy nem gyűlik meg újra.

Orsi,
előre kikészítettem mindent. Lefőztem kamillát, szétvágtam egy pelust, majd egy zoknit. Nagyon jó ötletnek találtam, amit írtál. De végül nem kellett Kép Még csak be sem dagadt a combja kismókusnak. Így elteszem ezeket a "kellékeket" a következő hónapra...

Kicsi megint kibabrált velem Kép Kicsit fájt a pocija most reggel, jöttek nagy pukik, de utána annyira sikerült megnyugtatnom, hogy most meg bealudt. Pedig 10-kor ennünk kellene...

Doren

Kép
Kép
doren

SziasztokKép

Kisbuksi,
olyan jót rötyögtem a baleseteteken, itt van az enyém, hogy Te is mosolyoghas. Reggel a szokásos ceremónia szerint jön a peluscsere, kibontom, csak pisi van, szépen megtörölgetem a kendővel, hajolok le a tisztapelusért, majd térek vissza manó elé, amikor egy mini pukival kisérve jól telibetalál a kakival és mindehez bájosan vigyorogva kacagKép Remélem elég szemléletes voltamKépKép A legjobb a dologban, hogy csak magamat kellett átöltöztetnemKép

Nálunk a dokinéni születésétől a háromhós oltásig kéthetente járt ki, azóta mi megyünk le.

A lefejt tejjel magával nem is lenne probléma, csak a cumisüvegből nem issza meg picur. Végiggondoltam, és azt fogom csinálni, hog ymegfürdetem, megetettem, szépen elalszik és csak akkor fogok elmenni, ha már elaludt akkor nincs gond, reggelig durmolni szokottKép

Vic,
nem lehet, hogy leesett a vércukorszinted és azért lettél rosszul? Legyen nálad egy vagy két szem cukorka ilyen esetre és tessék vigyázni magadra.
Irkálok én Daniról, csak nem külön hanem beleszövöm a hozzászólásokra adott reakcióimba, de nagyon aranyos hogy ilyen figyelmes vagyKép

Orsi,
nálunk is előfordult hogy a nappali cuccában aludt el prüntyő a nagyinál, de üsse kavics, ennél nagyobb baj ne történjen veleKépKép A lényeg, hogy egy jót aludt, majd ha már nyakig homokos meg saras lesz gézengúz, akkor már egy kicsit ciki a dologKép

Ne is emlegessük azt a csunya oltást, jövőhéten nekünk is jön az öthósKép de utána hurrá hurrá egy jó darabig csak mázsálás leszKépKép

Dani mostanában olyan szépen fog már, mindent aprólékosan megvizsgál, elöbb a szemecskéjével, majd a szája következikKépKép olyan édes ahogy megcsócsálja a játékait. A járókájába csempésztem egy nagyobbacska pöttyös labdát, olyan mókás ahogy igyekszik megfogni és a labda meg folyton tovább gurul, a végén olyan mérges tud lenni és panaszkodik ezerrel. Ilyenkor megszánom, megvárom amig visszafordul hátra és odaadom neki a pocakjára helyezve, két kis kezével megfogja és a szájához huzza, nah ekkor jön a következő döbbenet, nem fér be a szájába, csak nyalogatja és iszonyuan probálkozik beleharapni. NAh ekkor van az hogy legszivesebben "megenném" őt a nagyigyekezetét látva.

Holnap lesz sziget túra?

puszmák

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Bocsi,
köztem és a hugom között is egy év és egy hónap van.
Doren

Kép
Kép
doren

Ági,
nem tudom, hogy lesz-e holnap sziget túra, ebben azt hiszem Detti a "főszervező".
Mi holnap biztos, hogy nem tudunk menni, mert nagymamihoz megyünk a város másik végébe.

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok!

Vic, remélem tényleg csak a frontok, vagy max. egy kis vitaminhiány!

Doren, tök jó, hogy nem volt szükség még a borogatásra sem! Jó, hogy igy reagál az oltásra! Valószinü, hogy a betegségekere is hasonlóképpen fog majd reagálni! Bence most a 4hósnál is belázasodott, két napig höemelkedése volt. Ö talán nehezebb fog megbirkózni a bacikkal!

Ági, én sem voltam mérges vagy ilyesmi, csak épp reggel sem kapott új bodyt, hanem a pizsibody volt rajta egész nap, meg majdnem este is. Azt ezért nem nagyon dijaztam. Én is imádom, ahogyan játszik a játékaival. Mi teniszlabdát adtunk neki oda! Addig hergelte magát amig meg nem tudta tartani!
Mi azért nem esszük meg Bencét mert akkor nagyon hiányozna! Kép

pussz
Orsi
orsi17

SziasztokKép

Orsi,
Édesek ahogy vitatkoznak és mérgelődve panaszkodnak, ha nem sikerül nekik valami, teniszlabda eszembe se jutott ,de nagyon jó ötletKép Na jó én se eszem meg Danit nagyon csak egy kicsitKépKépKépKép

Doren,
magam részéről én pont a szigettel vagyok igy: a város másik feleKépKép Jó utazást a nagyihozKép
De jó, hogy ennyire ügyes volt manócskád, hogy nem kellett semmi amit előkészítettél, ugy látszik jó mumus lesz, legközelebb is bekészülsz és minden simán fog menniKép

Fiona,
olvasgatom a hozzászólásokat, hogy ki maradt ki, mert kb egy óra mire megirom a magamét, smire elküldöm tuti irt már valaki, aki ugye kimaradKép Odaértem a tiedéhez, közben Dani felébredt, karombavettem, dajkáltam. Olvasom a kakis sztoridat, erre a fiam egy jó nagy hangos puki kiséretében alkotott egyet a gatyóba, gondolhatod, hogy nem birtam ki röhögés nélkülKépKépKépKép
Délutánra kina összes termése a matek vizsgához (megtoldom manó előző alkotásával is a biztonság kedvéértKépKép)
Mesélj majd milyen volt a bébiuszásKép

Ines,
le a kalappal elötted a szülinapi meglepi megszervezésében. Elképzelem azt a meglepetést amit a párod átélhetett, nem semmiKép
Nálunk apája most lesz negyven, én csak egy meglepi partit próbálok neki megszervezni, de még elég gyerekcipőben járok vele, pedig a börze napján van a szülinapja, vagyis már nincs két hetem se rá.

Sokan panaszkonak ám a dokikra, hogy az egy kötelező kijövetel után rá se néznek a manókra, vidd te leKépKép Két gyerekkel azért ez a dolog már sokkal nehezebb.

Kisbuksi,
neked is gratula a leleményességedhez, kár, hogy a kollegák annyira ügybuzgók voltak, de gondolom annak ellenére is nagy volt a meglepiKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Muszáj leírnom, mivel is töltöm a drága időt, talán másnak is hasznára lesz...

A Reader's Digest (számomra olvashatatlan) lapot apósomék előfizették nekünk 1 évre ajándékképpen. Lejárt az 1 év (összvissz 3 szám érkezett meg) és mi nem hosszabbítottuk meg az előfizetést. A levelek azonban különféle akciókról hétről hétre megtöltötték a postaládát, hiába szóltunk nekik telefonon, hogy kösz nem, és hiába ment be apósom is cirkuszolni, nem használt. Így aztán a leveleket elkezdtük felbontatlanul kidobni a postaládába. Ez megy kb. 1 éve. Erre tegnap kaptunk egy általunk ismeretlen cégtől egy levelet. Kibontottuk, mert nem tudtuk ki küldhette. Az állt benne, hogy ők egy végrehajtó cég, és tartozunk a Reader's Digestnek kb. 6000 ft-tal, mert tavaly augusztusban rendeltünk tőlük egy videóalbumot, aminek csak az első részletét fizettük be és a többivel még tartozunk, + kamat. Csak néztünk, köpni nyelni nem tudtunk. Nemhogy nem rendeltünk semmit, nem is fizettünk semmit, és a postástól sem vettünk át semmit. Tegnap de. felhívtam őket, hogy panaszt tegyek, erre a csaj a telefonban közölte velem, hogy márpedig mi befizettük az első számlát, a második meg csak emlékezzek vissza, a csomagban volt a kazetta mellett... Mondom neki, hogy ember, figyeljen már egy kicsit, nincs kazetta, se részszámla, se megrendelés. Felhívtam a végrehajtó-követelés behajtó Rt. is, azok is csak néztek, hogy mit akarok, ha már befizettem az elejét fizessem is ki!
Komolyan mondom, már csak nevetni tudok z egészen, annyira abszurd. Végül mondtam a csajnak, hogy ugyan már nézzenek utána a postán, hogy kikézbesítettek-e ide csomagot és ha igen, ki vette át, mert mi nem. Ja és közölték, hogy mi vagyunk a hibásak, mert miért nem akkor szóltunk, amikor az első felszólítást küldték, hogy fizessünk!!!
Szerintetek ilyenkor mi van? Csak nekik kéne bizonyítani, hogy a postás átadta-e a csomagot vagy sem, nem? Mi hogy bizonyítsuk be? Egyszerűen értetlenül állok az ügy előtt.

Mielőtt elmerülök az olvasásban leírom még mi nálunk az újabb produkció:

A pelust az arcunkra tesszük, majd elengedjük és 2 kézzel hadonászva meg akarunk fulladni alatta. Utána lehúzzuk, megnyugszunk, majd megint betakarjuk az arcunkat és megint hadonászunk. Persze ez egyesszámban, a baba magától csinálja ezt. Nagyon aranyos, csak mindig megijedek, hogy mi van, ha ezt akkor csinálja, ha nem vagyok ott. Úgyhogy most a pelust messzebbre teszem, ne legyen a keze ügyében.
És a másik: az előbb otthagytam az ágyon, nyalogatta a kendőcskéjét és kint voltam a konyhában és mire bejöttem, betette a cumit a szájába. Kivenni azt már kb. 2 hete tudja, és rakosgatja egyik kezéből a másikba, de visszatenni még csak ma sikerült 1x.

No, megyek olvaslak benneteket.

Pussz
Manga
manga

Manga!

Ez döbbenet! Szerintem ,ha nem tudják bizonyítani,hogy átvettétek a csomagot,akkor nincs gáz, de biztos lesz még ezzel elég telefonköltség,utánajárás,macera Neked,mert persze kettőtök közül neked a fontos,hogy a végére járjatok! Csak határozottan!

Buksi
kisbuksi

Manga, én pont emiatt vettem Bencének egy "alvós" macit. Magyar termék, sokféle figurával kapható, és olyan jó puha! Kisvacak imádja gyömöszkélni, rágcsálni, arcára teriteni, meg elaludni vele, ha épp ugy van kedve. Aggódnom sem kell, mert nem tudja nagyon magára teriteni és bele sem tud csavarodni, mint a pelusba.
Riderz Dájdzseszt hááát nem irigyellek, én úgy tudom, nektek kell bebizonyitani igazatokat! De talán majd az áláirással sikerül!

Mindenkit irigyelek, aki meglepi bulit tud szervezni! Én már az ajándékötletnél le szoktam ragadni. Na meg a férjemnek meglepetésbuli? Ö szokott engem meglepni, hogy végre itthon van egy kicsit.

pussz
Orsi
orsi17

Szia Manga!
Bizonyítsák be, hogy Te befizetted az első részletet,hogy átvetted a videokazettát. Sőt azt is, hogy egyáltalán létezett ilyen akció.
Nagyon kell ezekkel vigyázni.
Remélem sikerül letisztáznod.

Kisbuksi!
És a férjed Téged is meg szokott lepni? Mert ez akkor szép, ha kölcsönös. Sajnos nálunk csak én vagyok ilyen lelkes.
Mondjuk még van 2 évem, hogy 30 legyek.

Ines
ini

Sziasztok,

Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, de tényleg nem vagyok terhesKép És mivel csaszis voltam, nem is szabad annak lennem még egy darabig.

Doren,
Örülök, hogy nem volt baj a szurin. A BCG- s oltást finoman ki lehet nyomkodni, ha nagyon gennyes és nem akar magától kifakadni.

Manga,
Hát nem semmi ez a RíderDájdzseszt dolog. Őrület, hogy mit meg nem engednek maguknak. Ne hagyd magad, csak keményen!!!
Mi is vettünk Dorcinak gyűrögetős bohócot (az albumunkban megnézheted), ami nagyon jó arra, hogy gyűrögesse, de nem túl nagy méretű. Ja, és különféle anyagokból van összevarrva, így a tapintást is fejleszti. Dorka imádja, tulajdonképpen enélkül már nem mehetünk sehova, folyton gyűrögeti, beszélget hozzá, ölelgeti. Jó barátok lettekKép

Ines, Buksi,
De jó, hogy ilyen meglepiket találtatok ki szülinapra.
Buksi, És szabadtéri nagyszabású meglepetésvacsi lesz? Az én férjemnek augusztusban lesz a szülinapja, és már most azon agyalok, hogy mivel lepjem meg...

Ági,
Merre laktok, hogy a sziget ennyire kiesik Nektek?

Detti,
Merre vagytok? Hogy vagytok?

Jut eszembe: mi van a Pöttömös találkával pöttömöstül, Kispapástúl???

Üdv,

Vic
Victoria

Vic!
Én már most azon gondolkodom, hogy két év múlva, mikor 35 éves lesz a férjem,milyen meglepivel lepjem meg.
Megint utazásra gondoltam, de most New Yorkba.
Pont ma gondolkoztam rajta, hogy a legjobb lesz már most gyüjteni rá pénzt.
Ő januári én meg 2 év múlva júniusban leszek 30.Kép

Ines
ini

Ines,

Én is folyton meglepiken töröm a fejemKép
Mi építkezni fogunk, így nem hiszem, hogy ebben az évben és jövőre messzebbre tudnánk utazniKép
Addig is elleszünk a nászút élményeivel és az ott készült fotók nézegetésével.

Vic
Victoria

Sziasztok! Kisbuksi! Nagyon szépek vagytok, megkuksiztam a képeteket! Vencelke szépen hozza be a lemaradását, nagyon szépen gyarapszik!

Ági! A keresztelős képek csak most lettek feltöltve, és borzasztóak lettek. Vagy én mentem ki nagyon a formából... Azért majd rakok föl egyet-kettőt, de most hív a babus meg az oviba is menni kell.

A többieknek majd később.

Ildikó
b_ildikó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?