Szép jó napot nmindenkinek!
Megpróbálkozom a majdnem lehetetlennel: visszaolvasom a hétvégi termést. Mi kint voltunk a Construma kiállításon, egész jó volt, de mire a végére értünk, már járni is alig tudtunk.
Vasárnap pedig ünnepnapunk volt, így elmentünk egy görög étterembe ebédelni. Dorka nagyon jól viselkedett, folyamatosan mosolygott.
Emő,
Nagyon édes a kis Édua! Biztosan jó zenei hallása lesz Dudunak, ha ennyire tetszik Neki a zene! Mi azóta hallgatjuk naponta a Baba- mama CD- t (amin mindenféle gyönyörű klasszikusok vannak), amióta Dorci még a pocakban volt. Most is azt hallgatja a délutáni csendes pihenő alatt.
Én is Wordbe szoktam írogatni, s csak aztán másolom ide.
Buksi,
Ugye megkaptad a levelem?!
Aranyos lehetett, ahogyan mindkét kezével "kapaszkodik" a kis játékaiba, nehogy elmeneküljenek, amíg Ő alszik
Brigi,
Annyit emlegetitek ezeket a bébiételeket, hogy most már én is megsasolom az árakat.
Zita,
Valami csuda aranyos, ahogyan Matyival beszélget az a kislány! És Matyi hogy figyel rá! Nagyon édesek!
Márkoknak utólag is Boldog Névnapot kívánunk!!!
Ági,
A férjem kérdezte, hogy Nektek botanikus kertetek van? Mert olyan gyönyörű virágokat küldtél az utóbbi üzenetedbe, biztosan mindig kiszaladtál a kertbe, és lekaptál egy növényt
Zsírmanókat folyamatosan űzöm, már 3 kiló elűzve!! Daniról régen kaptunk képet!!!! Tényleg, a fotópályázaton, amin elsők lettetek, mit nyertetek?
Ines,
Köszi a receptoldalakat, át fogom böngészni. Épp most találtam ki, hogy csinálok magunknak egy babareceptes füzetet, hónapokra lebontva.
Ja, mi nem ültetjük Dorkát, hanem a babakocsinak több helyzetbe lehet tenni a fejrészét, és a teljesen fekvőt már utálja Dorka, ezért a félig fekvőre állítottuk be. Ja, képzeld, a doki néni mondta a múltkor, hogy annyira ülni szeretne Dorka, folyamatosan húzza fel magát. Megvizsgálta a hátát és a hasát, és mondta, hogy ha nagyon húzódszkodik, akkor nyugodtan engedjük, mert szerencsére elég izmos hozzá. És azt is mondta, hogy szerinte hamar ülni fog, ha így folytatja.
Fiona,
Gratula Zebi éjszakai alvásához. Úgy tűnik, hogy be fog állni erre! A babakacagás annyira édes. Én is imádom hallgatni.
Tünde,
Gratulálunk a 2 hónapossághoz!!!
Nagyon édes Kitti a képeken! Nagyon mosolygós kislánynak tűnik! Ja, a képekkel első blikkre jól megijesztettél engem, mert azt hittem, romlott a szemem.
Nekem is a közvetlen kollégáim adtak egy nagyobb csomagot az utolsó napomon.
A férjem kollégái pedig azonnal Dorka születése után, és most is küldtek nagy csomit. Tök jó fejek, nem?! Az én közvetlen kollégáim közül csak 1 ember szokott küldeni levelet. Mondjuk ezen nem csodálkozom, mert mikor kiderült a terhességem, akkor útilaput akartak kötni a lábamra a csoporttársaim. De nem sikerült. Más téren viszont jól kitoltak velem. Így dolgozzon az ember még terhesen is lelkesen.
Ja, küldd el a közös Kitti- Liliána fotót, és beteszem a Pöttömös albumba!
Doren,
Nagyon drukkolunk a 3 hós oltáshoz! Majd mesélj, hogy mi volt!!!
Na, most megyek, mert kajaaaaa!
Puszi:
Vic