Új privát üzeneted érkezett!

Norci!

Egyszer nekem is lement a koleszterinszintem a határérték alá, de ez akkor volt, amikor nem ettem rendesen. Amikor újra normálisan ettem, visszatért a normál értékek közé. A másik kettöhöz nem tudok hozzászólni.

Melinda!
Ezek az alacsony hömérsékletek nem akkor keletkeztek, amikor szájban mértél höt, vagy nem ugyanabban az idöpontban mérted?
E. drnö szerint csak egy teljes havi görbe értékelhetö ki, de van amikor ez is kevés, és három havi kell.

Monchy
Monchy

Melinda

En ugyan csak 2 evig szedtem gyogyit, de miutan elkezdtunk probalkozni nekem is ossze vissza voltak a ciklusaim 35-50 nap korul erre a doki neni azt mondta, hogy nincs semmi gubanc csak tulsagosan akarjuk es nagyon stresszes vagyok.
edina

Melinda,
Úgy néz ki tényleg (még) nem volt peteérésed, de ezt biztonsággal csak egy havi görbéböl lehet megállapítani. Szóval ne keseredj el, és méregesd csak továbbiakban is, ne hagyd abba erre a hónapra sem, mert ez legalább ad valamiféle összehasonlítási alapot a következö ciklusodhoz.

Én is most fejeztem be egy teljes hónap mérését, az elsöt, de folytatom. Mert tényleg biztosabb a több havi hömérözés mint egy.

Mindenesetre az is számít, hogy helyesen mérd a hödet!!!!
Puszi, Moni
mj

Monchy
Ezek elegge mix adatok. Kép Az utobbi par napon mertem ugyanabban az idopontban, de mindegyik homerseklet adatra igaz hogy ebredes utan tortent es szajban. Majd csak a kovetkezo ciklustol fogok atterni popo meresre, most mar keso.
Latom figyelsz! Kép

Edina
Az a 35-50 nap nalam is realis Kép. Viszont az akarat meg a stressz ellen nem tudunk tul sokat tenni. Az valahol onmegtagadassal jarna. Miutan falnak rohanok egy parszor biztos alabbhagy a lelkesedes es mikor mar nem is remenykedem megtortenik a csoda. Remelem! Kép
Melinda

Szia Bubi
Orulok hogy felviditott ferjem beszolasa...mar csak azert is mert a Nevetes a legjobb orvosag, es szerintem itt mindanyian raszorulunk.
Kép
Melinda

Melinda!

Még annyi, hogy tavaly, amikor tudatosan eksönöztünk, akkor nem jött össze semmi, amikor viszont nem "figyeltünk" oda, akkor igen.
Az egy más kérdés, hogy a vége sajnos tudod mi lett. Azt olvastam valahol, hogy minden 2. terhesség vége vetélés. Kép
Ha én voltam a 2., Te csak elsö lehetsz! Kép

Puszi Mindenkinek! E.T., alias Monchy
Monchy

(E.T. haza.)
Monchy

Sziasztok!

Ezzel a túlzott akarással kapcsolatban egy barátnőmnek azt mondta a legnormálisabb orvos, hogy persze könnyű mondani, hogy ne akarják már annyira, mert az okozza a gubancot. És az éhezőnek se lehet, azt mondani, hogy nem kapsz enni, de te azért ne legyél éhes.
Van benne valami, nem?

Egy öt gyerekes családanya azt mondta nekem egyszer (amikor még nem voltunk összeházasodava és csak én akartam gyereket), hogy majd akkor lesz ha mindketten akarjuk.
És ha belegondolok, eddig amit elértem az életben azt mind annak köszönhetem, hogy akartam, sőt nagyon akartam és volt is hozzá elég akaraterőm. Miért van/lenne ez egy gyerekkel másképp? Itt is érzek egy kis ellentmondást, ti nem?

Norci
Norci

Norci!

Egyetértek az akaraterövel kapcs.-ban. Nekem is van böven és ha jobban belegondolok eddig kevés dolog volt, ami ne sikerült volna. Úgyhogy, hajrá!
Nem az oroszlán jegyében születtél véletlenül?

Na, de mostmár tényleg elmentem.
Nem úgy, haza!!! Kép

Monchy
Monchy

Norci,
Ha akarod(juk) akkor össze fog jönni. Szerintem az teljesen mindegy a férjed mit akar (bocsánat az uraktól, de tényleg úgy érzem ez csak a nöktöl függ, hacsak nem szed ffi fog. gátlót, vagy titokban óvszert használ). Igen, és akarással és kitartással sokmindent el lehet érni. Nem szabad feladni. A lényeg az, hogy annak ellenére, hogy akard, viszont ne tegyed görcsösen, ha nem jön össze akkor ott a következö hónap és a sok kivizsgálás lehetösége. (Persze azért szerintem itt majd mindannyian görcsösen várjuk a peteérést vagy a mensi meg nem jövetelét). Szóval, próbálj meg relaxálni, ha úgy érzed nagyon belelovalltad magad a kérdésbe, vond el a figyelmedet valamivel. Olvass, végy egy meleg fürdöt (ne forrót), nézz TV-t, kertészkedj, tanulj, bármi, csak vond el a figyelmed, ha tényleg úgy érzed most már napi 16 órás fennlétböl 16-ot ezzel foglalkozol!!!!! Próbálj meg a pároddal mássról is beszélni mintsem a hödröl vagy az orvosokról, vagy hogy mennyit késik, siet, stb. Ezekbe ök fáradnak bele a leghamarabb.

Hallottad már azt, hogy sok beteg, aki képzelt beteg, hacsak kap egy vízsóoldatot injekcióban, azzal a hozzászólással, hogy ez jó lesz a fejfájására, elmúlik a fejfájása? Tehát, ha úgy érzed, hogy valami gond van veled (nagyon erös és fájdalmas mensidre utalok) menj el az orvoshoz, vizsgáltasd ki magad és már az is ad egy nagy lökést ahhoz, hogy újult erövel bizakodj.

Bocs, ha egy kicist ide-oda jártak a gondolataim, remélem érthetö mit akartam kihozni belöle.
Puszi, Moni
mj

Ez az "Akarom" tema eleg erdekes. En is ugygondolom mint Norci. Az eros akarat elobb-utobb pozitiv eredmenyhez vezet. Kép Miert lenne ez mas a Biologiaban? Egy nagyon beteg embernek nagyobb eselye van a gyogyulasra ha azt mondja magaban "Meg akarok Gyogyulni, es meg is fogok" mintha "Nekem mar ugyis mindegy...az idom lejart. Az agy nem dolgozik ellened! Ki lehet probalni: Mikor megkerdezi legkozelebb valaki: Hogy vagy? Valaszold: Szarul...Faj a fejem meg stb...(meg akkor is ha nem igaz)...eredmeny: 5 perc mulva valoban el kezd hasogatni a buksi.
Melinda

Olyat is hallottam hogy a kudarc hatasara stresz hormonok termelodnek es ezek gatolnak. Ez a tudomanyos magyarazat sem kielegito hisz ennel a szituacional sokkal nagyobb stresz helyzetek vannak az eletbe amit ki kell kuszobulnunk meg kell oldanunk. Szep is lenne ha pont a teremtes lepcsojenel buknank orra.
Melinda

Móni!

Azt hiszem félre értettél, az rég volt mikor a férjem nem akarta, most ő is nagyon szeretné. Szerintem az hat ránk pszichésen, hogy az urak is szeretnék. És azt se felejtsük el, hogy ők is kellenek hozzá. Ja és ha a mi hormontermelésünket pszichés tényezők befolyásolják, talán az övéket is.

Relaxálni persze próbálunk mindannyian, de nap mint nap ér annyi inger, amitől önkéntelenül is eszünkbe jut. (Kismamák a metrón, főnökök megjegyzése, hogy ugy-e nem mész még el szülni, szülök kérdése, hogy mikor jön az unoka,stb.)

Placeboról persze, hogy tudunk mindannyian, lehet, hogy nekem is ilyen ez a Családtervezési Intézet, de ezt jobb nem tudatosítani magamban.

Monchy! Nem oroszlán jegyében születtem. Vízöntő vagyok.

Melinda! Teljesen igazad van. És ehhez még annyit, ami a görcsösséghez is kapcsolódik, hogy én sem azt értem akaraterő alatt, hogy "Ugy szeretném és nem sikerül, de miért nem. Tuti baj van velem", hanem azt, hogy "mi ezt szeretnénk mindketten egészségesek vagyunk, és ha van is v.mi átmeneti gubanc, akkor azon tuti tudnak segíteni, szóval a győzelem előbb, vagy utóbb ógyis a mienk lesz"!

Voltak olyan gondolataim, hogy nem erőltetjük, hanem Istenre, a Sorsra és a Babára bízzuk ezt az egészet, mert ha ő jönni akar, akkor úgy is jön!!! Viszont ott van egy csomó negatív példa az orrom elött, hogy évekig nem foglalkoztak vele, hogy, mitől, ezért abban maradtam magammal, hogy ha gond van, az derüljön ki most. Eddig úgy tűnik egészségesek vagyunk, ha majd a hormonvizsgálat is ezt mutatja, akkor az megadja a lökést és végképp a fentieket tarthatom szemelött!

Norci
Norci

Megmarad a biologiai problema: petevezetek dugulas hatrahajlo meh stb...ezek mind kezzelfoghatok, es nagyreszt orvosolhatok.
Vagy pedig amit en szemely szerint eltudok meg fogadni a lelki problema. Pld-ul Partnered nem szeretne igazabol meg kisbabat, vagy nem erzed jol magadat a kapcsolatban es egy gyerekkel szeretned feldobbni...esetleg sajat magadnak vannak elfojtott ketsegei, ellenerzesei, felelmei a terheseggel kapcsolatban csak nem szivesen vallod be. Nem erzed lelki vagy anyagi biztonsagba magad...stb.
Melinda

Edina!
Én is gratulálok! Kép Tényleg szépek, aranyosak vagytok!

Monchy!
Hálásan köszönöm a bíztatást. Kép Így estére kicsit jobban lettem, bár elég rendesen fáj, görcsöl a pocakom...
A történet nagyszerű! Kép Tetszik nekem is és "leendő" apának is... Kép

Különben mi is mindenért megkínlódtunk egész életünkben (évösszevonás az egyetemen, munka, a párom elfogadtatása a szülőkkel stb... valószínű a babára is ez lesz a recept. Sajnos!!!

Jó éjt mindenkinek! Kép És jó akciózást, akinek esedékes! Kép
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!
Mindenkinek szép hetet kívánok! És főleg eredményeset akiknek aktuális!!!
Egy nappal el vagyok csúszva a listán a mai már a harmadik nap volt. Lassan ébredhet az új remény...
Csilla
Staudt Csilla

Kedves Lányok!

Szeretném pontosítani az Orsolytól kapott információt: A Gynevac-ot Dr. Újhelyi Károly Kossuth díjas immunológus tudós találta fel, amint azt a Gynevac honlapján is olvashatjátok. Lázár doktornö (ö szülész-nögyógyász) a vizsgálataiban vett részt, és a gyógyszerröl kb. 25 éve tart elöadásokat nekünk nögyógyászoknak a különbözö nögyógyász kongresszusokon.

Kedves Lella!
A 160/80-as vérnyomás magas, ha ez ismételten is ilyen. De valószinübb, hogy az orvosi vizit miatti izgalom mutatkozik az elsö számban. A második normális.

Talán szerdán lesz egy kis idöm hosszabban válaszolni a kérdéseitekre az Erazmusz topicban. (Azért képben vagyok)

Kedves Bubi!
Az Utrogestan még jobb, mint a Duphaston, csak drágább. A hüvelyi UH-val nem lehet megsérteni a petezsákot. A 36,9 egy kicsit alacsony. A várható menses elött nagyon ritka UH tud kimutatni valamilyen pocaklakót.

Üdv
Erazmusz
Erazmusz

Jóóóóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeelt Babanet!

KépKépKépKépKépKép

Hogy telt az éjszakátok? Nekem pocsékul. Na nem a férjem miatt, hogy lehet ilyet még csak gondolni is! Ejnye-bejnye!!!Kép Jó kis viharos éjszaka volt nálunk, éjjel 1 órakor még mindig forgolódtam az ágyban. Ma reggel pedig alatta, ugyanis a lázmérö kupakja pont az ágy alá esett. A reggeli torna ellenére mégsem vagyok friss és mangó. Talán majd délutánra!!!

Képzeljétek! Tegnap megnéztük férjecskémmel a Bridget Jones naplóját. Melegen ajánlom mindenkinek, akinek van humorérzéke, szeret nevetni, még akár saját magán is. Jó dumák vannak benne! Igazán alkalmas arra, hogy kikapcsolja az embert. Móni tegnap esti véleményével egyetértek. KIKAPCSOLNI (a tévét is, kivéve, ha valami erotika megy benne!!!)Kép

Norci!
Ha Te vízöntö vagy, akkor nincs vész. Úgy tudom, a vízöntök eléggé gyakorlatiasak! Kép

Lányok!
Azt hallottam, hogy genetikailag is öröklödhet, hogy ki mikor esik teherbe v. szül. Pontosítok. Szóval, hogyha a családban a legtöbben pl. augusztus környékén születnek, nagy az esély arra, hogy te is abban az idöszakban fogsz szülni. Nálunk pl. egy csomóan augusztusiak, az öcsém és apám szeptemberiek; a férjem részéröl egyfelöl az augusztus, másfelöl a május a domináns hónap. Kivéve öt, mert ö februári. De hogy ennek a genetikai dolognak mennyire van tudományos alapja, azt nem tudom. Én egyébként szeptember elején szülnék, ha ... Mindenesetre érdekes!

Csilla!
Bocs, hogy ha elcsúsztál volna a listán. Remélem nem ütötted meg magad! Kép

Megpróbálkozom a mai listával:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Orsoly 8c 42 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 40 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 37 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 35 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 34 cn Debrecen 25 év
Cincérke 31c 26 cn Budapest ?
Edina 6c 26cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 24 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 24 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 23 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 23 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 22 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 22 cn Györ 24 év
Gabo 28c 21 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 18 cn Szeged 30 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Cico 4c 17 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 16 cn Budapest 29 év
Süni 3c 13 cn Budapest 29 év
Lora 10c 12 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 11 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 9 cn Calgary 26 év
Éva 27c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 9 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Moni 4c 2 cn Törökbálint 28 év

És egy újabb bölcselet, ha megengeditek:

Véssétek ajtótokra a mondást, mely bölcs és régi: "A merészség megéri!", és mindenütt ott legyen: "A merészség megéri!" A hiánynál jobb a felesleg; a több jobb, mint a kevesebb. (Henry Wadsworth Longfellow amerikai költö, 1819-1892)

Szép Kép napot Mindenkinek!

Monchy
Monchy

Korrigált lista, Cincérke szegény is elcsúszott. Kép
Remélem ez már a jó lista. Különben Kép leszek.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Cincérke 31c 2 cn Budapest ?

Cincérke!
Te hány éves vagy? Vagy titok? Kép

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!
Eszméletlen mennyiségű a hozzászólás vagy olvasok vagy írok. Nincs idöm mind a kettöre a meló mellett. De igyekszem tartani az iramot.

Andi!
Igazuk van a lányoknak, addig ne aggódj amíg nincs miért. Tuti minden jó lesz csak türelemmel kell lenned.

Melinda
Szerintem ha nincs peteérés akkor is van mensi,mert nem a petesejt távozik hanem a máhnyálkahártya válik le és távozik vérzés kíséretében. Az én ismereteim szerint amit a kabalkönyvböl szereztem. A petesejt felszívódik.

Monchy
A szívemen a kezem.........ESKÜSZÖM!Kép

Lányok a kabalkönyv nagyon jó. Most már rengeteg infót kaptam belöle. Sokminden megvilágosodott.KépKép
Ja és titkon remlem ebben a hónapban beválik.KépKép

Cincérke
Gyere vissza, hogy feltöltödj és eröt gyüjts. Nekünk a te sikertörténetedre is szükség van. Hiszen a tiéd is az lesz. Igaz most még a nehézségekkel közdessz te is, de eljön a nap amikor a siker is a magadénak könyvelheted.KépKép

Én amikor megjön mindig úgy érzem, azon túl, hogy csalódott vagyok, mintha csalódást okoznék a szerelmemnek is és a családtagjaimnak is.
De mióta ismerlek titeket tisztára fel vagyok töltödve a ti energiáitoktól és még marad eröm optimizmust sugáározni a kedvesemnek is.
Hát örülten jó, hogy vagytok nekem.
A mensimet pont a szülinapomra várom. (Vagy nem várom)

Most olvastam, hgoy a prolactin szint elsödlegesen a stressztöl lehet magas és sajnos ebben a túlhajszolt világban és a nagy babavárásbanképtelen vagyok stressz nélkül élni.
De elhatároztam, hogy jógázni fogok.
Ez biztosan segít. Mi a véleményetek. Meg akarom tanulni azt, hogy hogyan tudom tudatosan kikapcsolni magam. Önkontrol stb. Szerintem ez is egy lépés a sikerhez.

A stressz témához még annyit, hogy szintén a kabalakönyvben olvastam, hogy a stressz hatására a szervezet kikapcsol olyan funkciókat mint például a szaporodás, azért, hogy a megnövekedett szivverés stb. okozta megterhelést el tudja látni a szervezet. Hiszen a szaporodás másodlagos szerep a test részére.

Túl vagyok a félidön a höm mutatott, nyák is volt, akció is kétnaponta. Hát ha sikerült szép szülinapi ajándék lenne.LESSSSZ!!!!!KépKép
Csütörtökön megyek a dokihoz aztán elmondom neki az itt tanultakat hagy okosodjon és kezeljen rendesen. Megnézetem végre a progi szintet.

Úgy érzem, hogy az eltelt hosszú hónapok csalódásai után talán végre lenyugodtam és higgadtan látom a dolgokat. Köszi nektek.Kép

Puszi Mindenkinek és kitartás.: GABÓKép
Gabómanó

MOst nézem miylen szómenésem volt. Remélem nem baj. Ritkán írok, de akkor ............
De muszály volt. Ha bennem marad az rossz, ha elmondhatom nektek az jó. Ezért vagyok sokkal jobban. Na jó most már tényleg befejezem.
Üdv Mindenkinek aki itt van: Gabó
Gabómanó

Gabó!

A jóga jótékony hatásáról én is olvastam. Söt, benne is van a Babát várunk c. könyvemben is és egy-két oldalon keresztül foglalkozik a témával. Nagyon hatásos, főleg amiatt, hogy megtanít arra, hogyan kapcsolj ki.
Véleményem szerint, ha az embernek akár csak 1-2 perce van, használja ki a lehetöséget és lazítson. Tudom, ezt munkahelyen elég nehéz kivitelezni. De talán el lehet vonulni a folyosó végére egy kis idöre, ahol egyedül lehetsz. Be kell hunyni a szemet, ki kell "üríteni" az agyat és mélyeket lélegezni, egy pár percig így maradni. Nagyon pihentetö tud lenni és a stresszt is oldja. Ha odaáll az ember az ablakhoz és úgy tesz, mintha csak nézelödne, biztos nem tünik fel senkinek, hogy tkp. relaxál. Kép

Monchy
Monchy

Jó reggelt!

Monchy!
Esö még nincs, de babaesö remélem várható. Az éjszaka nyugodt pihenös volt, no de a reggel...KépRemélem hatása is lesz.

Tegnap este ilyen görcsös fájásaimra eszméltem és felfedeztem a nyákot. No gondoltam lehet, hogy már itt vagyok a kapuban???A góólt csak reggel sikerült elérni, semmit nem eröltetünk!!!!Szerintem még nem lehetett ebből..., de biztonság kedvéért, no meg amúgy is letelt a két nap.A hőm még mindíg fenn de kicsit már esett.36,8
bubi

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Cincérke 32c 2 cn Budapest 26 év

Lánykák!
Már kicsit jobban vagyok, főleg, hogy tegnap este kiderült, hogy egy barátnőmnek (38 éves) sikerült a 4. lombik!!!! Nagyon-nagyon boldog volt. Én is az vagyok és nagyon szeretnék egy korban hozzá illő "babuci-baráttal" menni majd hozzájuk látogatóba.... Ugye értitek? Kép

Megyek melózni!
Cincérke
Cincérke

Vidam reggelt!Kép

Edina
Oriasi gratula nektekKépSzepek vagytok es latszik,hogy nagyon boldogok.

Gabo
Csak igy tovabb!Kép

Cincerke
Na ugye,itt van Optimista-Pista!Kép

Jelentem az uj matrac kivaloKépUgye ertitek!?Vegre megint a `jo` resznel`tartunkKépKép

Andi
Irtam am!!!Ugye mar nem sirsz!?!?

cuppppi K
kriszti

Szép jó reggelt kedves barátnőim!

Cincérke fel a fejjel.

Nálunk az az újság, hogy sajna ma még sem tudunk a Családtervezési Intézetbe menni, a f;rjemnek bejött v.mi sűrgős meló. . Szóval ma nem fog kiderülni, hogy mi az a sok csillag a vérképemen. Mindegy, megyünk csütörtökön, addigra legalább a mensi is elmúlik és a genetikus is ott lesz.

Norci
Norci

Sziasztok v.mit sikerült formáznom, de nem színes. Jajjaj! Még gyakorolnom kell.
Valamit akartam még kérdezni töletek. Nos, a hömérséklet - ne nézzetek hülyének - én rájöttem, hogy nekem miért sokkal magasabb közvetlen ébredés után a hőm még az ágyikóban. Mostanában nagyon megizzadok éjjel, ma reggel is 36,8-at mutatott (3.cn.) aztán meg 10 perccel késöbb megint megmértem már kitakarozva, direkt fekve ne lehessen semmit a vérnyomásra fogni addigra 36,3 volt. Ja és direkt vagy négyszer egymás után mértem, hogy a hőmérőt is teszteljem háromszor mutatott 36,3-at egyszer v.mi akörüli értéket. Ti hogy vagytok ezzel?

Norci
Norci

Nagyon szép kedd regelt kívánok Mindenkinek!

Hogy vagytok ma? Én nagyon jól, bár idefele jövet megfagytam. Hiába itt az ösz elöszele és itt vannak az összel készülö babák is!!! Úgyhogy Bubi pont jó idöben jött az a GÓL és Gabó, kívánom, hogy meglegyen a szülinapi ajándékod!

Különben a mensim, aminek ma a 2. napján vagyok nem olyan amilyen szokott lenni. Bocs, hogy leírom, de viszonylag kevés (nem barna) és szinte görcsmentes. A derekam ilyenkor már le szokott szakadni. Furcsa, de mindegy, még beindulhat!

Kérdés!!! Gondoljátok, hogy a barnás elötrutyi lehet lelki gondok miatt is? Azért kérdem, mert nekem a tavalyi évem (Januártól-Januárig) katasztrófa (rossz munka, stressz, stb) volt, egy komoly szemmütéttel megtetézve és azóta csak nagyon nehezen és sok munkával és magamban való beszélgetéssel leltem rá a harmóniára. És, ha jól emlékszem ez a trutyi akkor jelentkezett elöször, amikor a gondok kezdödtek. Viszont már 2 hónapja se híre, se hamva. Hát még azért kiváncsi vagyok a következö mensire. Vagy mégsem???? :-)))
Üdv, Moni
mj

MJ
Huuuuuuha!Nocsak-Nocsak!!megis??Kép

Monchy
Komoly hidegfront volt az ejjel,le sem hunytam a szememKép

Figyuzzatok!Ha 1 oraval elobb keltem mint szoktam attol lehet 0.2 fokkal kevesebb a hom.Sajna nem tudtam,hogy ma ilyen koran kell kelni.

Naa kicsit dogozok es jovok!!

K
kriszti

Sziasztok!

Már én is tudok ilyeneket: Kép
Szóval én is küldök egy kis pozitív energiát
clipart{smile} ++++++++++++++++++++

Móni ne csüggedj, fogd föl ugy, hogy a fájdalom hiányzik a fenének. Elöször én is azt hittem, hogy nem olyan mint máskor, igazam lett, mer aztán sokkal jobban fáj és a lavina is hevesebbvolt. Ez csak nem hiányzik.

Nekem a hangulatom ciklusról ciklusra olyan mint egy hullámvasut. Megjön az a tuti mélypont, azt 3.cn.-tól elkezd emelkedni majd 14 nap fele már száguld felfele, aztán a nem várt mensi elött a remények miatt egyenesen kuszik előre, nem engedem se föl, se le, (ill. az a jelektől függően, hol kicsit emelkedik, hol legurul), aztán ha megjön egy őrült nagy zuhanás következik. De ma 3.cn. van és a jeleket sem fogom figyelni megígérem nektek Kép és most hó végén, azért se zuhanunk és a házassági évfordulomra már az uh is ki fog mutatni egy pocaklakót tudom! Kép

Norci
Norci

Bocsi lányok!
Úgy kellett kilépnem, mint a villám. A főnököm állandóan itt keringett.
Norci gondolod, hogy a meleg miatt és a kitakarózom vagy nem, miatt olyan magas a hő??? Nekem is az! Csak azért kérdezem, mert mostanában rólam is folyamatosan szakad a víz, de hajnal felé meg már fázok ha nem húzom magamra az ágyhuzatot.
Kedves MJ!
Ne aggódj a mensi miatt ez a ciklusom, nekem is így kezdődött pedig gyógyszerrel segítettünk rá, hogy megjöjjön.
Nekem a dokim azt mondta, hogy napi 1 dl vérzés is vérzés!
Nekem csak 3 napig tartott.Én is ájuldozni, no meg fájni, görcsölni szoktam, de most semmi!
Nem érzékenyek a melleid?? Azért légy óvatos nehogy aztán kiderüljön, hogy mégis terhes vagy!
bubi

Mág kicsit bébáztam, majd belejövök.
Norci

Bubi, én is csak találgatok. Se hát mi az istenért lenne folyamatosan, magasabb az ébredési hőmérsékeltem mint a napközbeni. Meg kellene kérdezni ezt is Erazmusztól.

Egyébként hol volt vihar, itt verőfény van és meleg! És én ugy aludtam, mint a bunda.

Sziasztok. Eldugulok, elvégre nagy takarítani vagyok szabin a héten, de eddig még csak a gép elött ültem.

Norci
Norci

Bubi
te jo isten!En napi 2-3 foltocskat produkalok!Akkor en nem is verzek!!?

Norci
Jobb dolgotok nincs??!!KépKép

Kriszti
kriszti

Szép napot mindenkinek!

Kriszti a höd lehet alacsonyabb a korán kelés miatt. (oránként elvileg 0,1 C emelkedik)Érdekes nekem az elsö félben láthato a külömbség, a második magasabb részben, ha korán kelek akkor is azonos!

Edina
nagyon szépek vagytok a képen, sok boldogságot kivánok az éteren keresztülKép

Monchy
Érdekes ez a genetikai megállapitás. Én anyuval születtem közeli időpontban az év végén, a többiek szanaszét.
Egy viszont biztos a statisztikák szerint a legtöbb baba nyár végén és összel fogan!Kép
Hajra mindenkinek!

Gy
Névtelen

Kriszti!

Lenne ha nem vérezénk. (És az uram nincs szabin, a postásra meg inkább ne hasonlítson a babuci.)
Kép

Norci
Norci

Györgyi vagyok csak elbénáztam a küldést!
Bocsi
Györgyi

Gy=Gyorgyi????

Norci!
nalunk no a postas:Na de hetvege fele apa is kivehetne 1-2 napot?!Nem??
Konnyen beszelek az en ferjemet meg kell zsarolnom,hogy szabit vegyen kiKép

Andikam
Eltuntel??

Kriszti
kriszti

Én is bizom a statisztikákban nagyon, azt is tudom, hogy jók az esélyeink, viszont sajnos tanultam matematikábol némi valószínűség számítást így hát és tudom, hogy az elemi események kimenetelét a statisztikai eredmények, valószínüségi elméletek alapján nem lehet elöre megitélni.

Bocsi nem akartam ünnepronto lenni és különben is fö az optimizmus.Kép Valamiben muszaj biznunk nekünk is!Kép
Norci

Sziasztok!
Szep remenyekkel teli Jo reggelt/napot....
Kepzeljetek felment a hom 36,4-36,7-re (ez csucs homerseklet)szajban...
Remelem nem megint egy szabalyos egyenloszaru haromszog lesz a vege Kép. Igaz nyakkal meg nem talalkoztam...Lehet hogy kesobb jonn? Vagy az akciozasok vegett elhasznalodott? Elkepzelheto hogy megvaltozik az allaga az ondo miatt?
Melinda

Kriszti!
Éljen az új matrac! Aztán csak tessék szépen tönkretenni!
A postásnön jót derültem. Bocs. Kép

Norci!
Hol lax te, hogy elkerült a szélvihar? Nálunk majd elvitte a házat. Szerintem a kutyám is ott röpdösött a kert fölött egész éjszaka. Olyan nyúzott volt reggelre, biztos nehéz éjszakája volt. Kép
Örülök, hogy kicsit jobb kedved van. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Moni!
Barnás elötrutyi nekem is szokott lenni az elsö napon, szerintem ez teljesen noooooooooooormáááááááááááááális.
Csak így halkan súgom: De jó lenne ... Kép

Csajszik!
Szavazzuk meg, hogy utáljuk a barna színt! Le a barna színnel, meg a pirossal is!!! Jöjjön a fehér, meg a sárga!

Aúúúúúú, szúr a bal oldalam alul. Mostmár 10 perce, a petefészek környékén, vagy a méhecskémnél, nem is tudom pontosan hol. De kétségkívül éles fájdalmakat érzek. Ez lehet menzis elögörcs? Vagy ne görcsöljek? Kép Egyébként tegnap éjszaka meg olyan hányingerem volt, hogy ha nem ülök föl az ágyban, szerintem baj történt volna. Ezek a frontos idöszakok mindig úgy megviselnek. Kép

Éljen az ösz!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Szia Melinda!

Akkor te most nagy "hös" vagy? Gratula. Megvolt a pár tized fokos ugrásod fölfelé, elvileg ez ovulációra utal.
A hüvelyváladék nem mérvadó akciózás után. El kell telnie egy pár órának, míg teljesen kiürül a párodé és csak a tiéd marad ott.

Monchy
Monchy

Monchy
Nem biztos hogy frontrol van szo Kép
Kivancsi vagyok mi lesz az eredmeny?
Egyebkent a rokonaim, ismeroseim nagy reszenel 4-5 ciklusnal jott ossze a kisbaba. Ritkan szokott elso probalkozasra sikerulni. Mindenesetre ez eleg biztato.
Melinda

Haliho!

Meg minidg nem jott meg ez a szenya...nem lehet hogy a doki elnezte, es megis volt peteeresem es baba van a dologban? JO is lenne, csak hat nem tul valoszinuKép

Pedig a kabalakonyvet meg a mult heten megvettem es ki is olvastamKép Tenyleg klassz konyv, jol kiokositottKép

Edina nagy gratula nektek, nekunk most lesz 9-en az elso evfordulonkKép

Majd meg jovok, pusssz: orsoly
orsoly

Monchy

Hat meg ha latnad!!Kép
Ne gorcsolj inkabb,24. napon nem illik gorcsolniKépKép!!!
En alapon utalom a barna szint tehat megszavazom!A pirosat viszont imadom azert az sem mindegy hol piroslik ugyebar!Kép
Latom szereted az oszt.En is ha nem esik az eso folyton.

Melinda

Ez aranyos,latod hos lettel!Kép

pusssssz Kriszti
kriszti

Moni
Koszi a biztatast...legalabb valami ovulacios tunetet en is produkaltam Kép
Egyebkent elkepzelheto hogyha ha meg mindig szur talan tobb peted is megeret. Vagy a baba ficankol Kép (bar meg korainak tartom)
Melinda

Melinda!

Köszi, de sajna Kép ez már a 14. próbálkozás úgy, hogy tkp. az elsö is egyben, mert majdnem félévet kihagytunk elötte. Hát, majd meglátjuk mi lesz. Fö az optimizmus!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egyenlöre még túl korán van bármit is gondolni.
De a remény örök!!! Kép

Egyébként hogy hívod most az UFO-idat, IFO-knak?

Kép

Monchy
Monchy

Monchy!
Budapesten lakunk. Ha volt is vihar, akkor én azt átaludtam. Lehet, hogy tegnap a rendelőben tényleg belőttek, azér van v.mi a vérképemme lés azért ájultam el majdnem.
A francba megint elkezdtem görcsölni.Kép pedig már elakartam menni ma tornázni Kép. A mozgás mindig ugy megnyugtat, no nem csak az aerobic.Kép

Sziasztok!

Norci
Norci

Kriszti!

Ha látnám, biztos belepirulnék Kép (nem vagyok mérges, csak a piros szín miatt tettem ide). Kukkolni pedig nem szeretek. Kép.
Azt nem tagadom, hogy a tévében megnézem én is. Kép Kép Kép

Az öszt viszont csak elöre megfontolt szándékból szeretem most. Lehet, hogy kimaradtál itt fontos infókból??? Kép Állítólag összel termékenyebbek a nök! Kép

Évszakom a nyár minden mennyiségben!!! Kép

Monchy
Monchy

Pattanasaim is vannak (ket szep nagy piros)Kép
Ez menzi tunet mar...ugy szamolom hogy 36-napra fog megjonni...
Melinda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?