Jóóóóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeelt Babanet!
Hogy telt az éjszakátok? Nekem pocsékul. Na nem a férjem miatt, hogy lehet ilyet még csak gondolni is! Ejnye-bejnye!!!
Jó kis viharos éjszaka volt nálunk, éjjel 1 órakor még mindig forgolódtam az ágyban. Ma reggel pedig alatta, ugyanis a lázmérö kupakja pont az ágy alá esett. A reggeli torna ellenére mégsem vagyok friss és mangó. Talán majd délutánra!!!
Képzeljétek! Tegnap megnéztük férjecskémmel a Bridget Jones naplóját. Melegen ajánlom mindenkinek, akinek van humorérzéke, szeret nevetni, még akár saját magán is. Jó dumák vannak benne! Igazán alkalmas arra, hogy kikapcsolja az embert. Móni tegnap esti véleményével egyetértek. KIKAPCSOLNI (a tévét is, kivéve, ha valami erotika megy benne!!!)
Norci!
Ha Te vízöntö vagy, akkor nincs vész. Úgy tudom, a vízöntök eléggé gyakorlatiasak!
Lányok!
Azt hallottam, hogy genetikailag is öröklödhet, hogy ki mikor esik teherbe v. szül. Pontosítok. Szóval, hogyha a családban a legtöbben pl. augusztus környékén születnek, nagy az esély arra, hogy te is abban az idöszakban fogsz szülni. Nálunk pl. egy csomóan augusztusiak, az öcsém és apám szeptemberiek; a férjem részéröl egyfelöl az augusztus, másfelöl a május a domináns hónap. Kivéve öt, mert ö februári. De hogy ennek a genetikai dolognak mennyire van tudományos alapja, azt nem tudom. Én egyébként szeptember elején szülnék, ha ... Mindenesetre érdekes!
Csilla!
Bocs, hogy ha elcsúsztál volna a listán. Remélem nem ütötted meg magad!
Megpróbálkozom a mai listával:
Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Orsoly 8c 42 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 40 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 37 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 35 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 34 cn Debrecen 25 év
Cincérke 31c 26 cn Budapest ?
Edina 6c 26cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 24 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 24 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 23 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 23 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 22 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 22 cn Györ 24 év
Gabo 28c 21 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 18 cn Szeged 30 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Cico 4c 17 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 16 cn Budapest 29 év
Süni 3c 13 cn Budapest 29 év
Lora 10c 12 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 11 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 9 cn Calgary 26 év
Éva 27c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 9 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Moni 4c 2 cn Törökbálint 28 év
És egy újabb bölcselet, ha megengeditek:
Véssétek ajtótokra a mondást, mely bölcs és régi: "A merészség megéri!", és mindenütt ott legyen: "A merészség megéri!" A hiánynál jobb a felesleg; a több jobb, mint a kevesebb. (Henry Wadsworth Longfellow amerikai költö, 1819-1892)
Szép
napot Mindenkinek!
Monchy