Új privát üzeneted érkezett!

Bibarka, jól viselte! Már ha az ordítás annak számít..na, jó ez ha csak egyet kapott volna is meg lett volna, mert már a mérlegen is ordított.
Amúgy egyenlőre semmi de semmi baja. Dokinénink mondta, hogy legyen így, én meg hallgatok rá, azért őt választottam, mert megbízok benne. És eddig még soha semmi baj nem volt, remélem most sem lesz. Most minek cipeljem el szegénykémet még egyszer?

Fiona, hát én is be lennék ijedve, hallod-e!! Raminak 12 foga van, de volt olyan 3 hónap amikor egy sem jött. Ez teljesen változó! Még nem hallottam olyan gyerekről akinek ne nőttek volna ki egytől-egyig a fogai, Te se aggódj!

Ne értsetek félre én is imádtam szoptatni, közel 1 éves koráig sikerült is, de emlékszem, hogy Rami az első 2 hónapját a cicin töltötte. Komolyan, még levegő helyett is azt szívta. :lol: Néha nagyon fárasztó volt és bele gondoltam, hogy erre még egy nagyobbacska is rácuppan..hát komolyan tisztelem akinek ez minden további nélkül megy!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibarka, nem lesz semmi baj, egy kis orrfolyás lesz csak!
Hú, de jó shoppingolás!! Szuper!!

Kép

vicuska2007

Fiona!

Nyugi, ismerek olyan babát, aki egy éves és még nincs foga, és semmi baja a gyereknek...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska! Én egyáltalán nem haragszok azért, mert te máshogy érzel, mint én. Amúgy még nincs mihez gratulálni, mert még csak a 14. héten vagyok szóval a következő 26-ban még bármi történhet. Én pont ezt mondom, hogy nem hozok olyan döntéseket, amiket nem tudok tartani. Azt sem mondom, hogy tűzön vizen át tandem szopi, de leszoktatni sem akarom. Sodródom Benedek szopi igényével, úgy hogy közben nekem se legyen rossz. Szerintem ez a legjobb, amit tehetek. Amúgy ha addig is még szopizna, az már nem olyan, mint egy 1 év alattit szoptatni.

Agnese! Látom az étkezésekkel nincs gond Milóval :) Nagyon édes a mosolygós kép. Jó, hogy írtatok az alvásról, mert már mi is gondolkozunk rajta, hogy legyen. Nemsokára új házba költözünk és jó lenne már úgy menni, hogy eldöntjük ki hol fog aludni. Szerintem nálunk úgy lesz, hogy amíg nincs baba addig egy szobában alszunk, mint eddig is. Utána meg megpróbálok én átköltözni egy időre a babával a leendő gyerekszobába. Amúgy nekem is egy kicsit érzékenyebb a mellbimbóm, de tűrhető, és valójában már nem szopizik olyan hosszú ideig egy-egy alkalommal, mint régen. Én úgy tudom, ha megvonod vagy magától abbahagyja a szopit, akkor 2-3 hét alatt úgymond elfelejtenek szopni, elfelejtik a szopás technikáját, ezért nem tud már utána úgy szívni.

Elan! Gyógyulj meg minél hamarabb. Annyira rossz gyerek mellett betegnek lenni, még szenvedni sem tud rendesen az ember. Én biológus vagyok, szóval mi sokat nézzük a bogarakat, meg a virágokat, amiket annyira azért nem ismerek, mert egyáltalán nem ezzel foglalkoztam, de azért enni mi sem szoktuk őket, csak most Benedek :)

Gica! Benedek is eszi a homokot is. Szerintem ebben a korban mindent a szájukba vesznek még. Azt már sikerült elérnem, hogy a homokos homokozójátékot ne nyalogassa, de nagyon nagy a kísértés. Mostanában mindent szagol, lefekszik a földre például és szagolja a füvet. Te tudtad egyszerre szoptatni az ikreket? Azért az sokkal nehezebb, mint két eltérő korút. Meddig szopiztak?

Fiona! Barátnőm kisfiának 1 évesen egy darab foga sem volt. Aztán szépen lassan elkezdtek nőni, olyan idős mint Benedek (16 hó) és most 8 foga van. Benedeknek 14 hónapos korára már 16 foga volt. Szóval nagyon változó. Ha meg nincs foga akkor úgy sem tudsz vele mit csinálni, ez csak vicc volt - haha - bocsi

Lenne egy kérdésem hozzátok. Kinek mi a véleménye arról, hogy a játszótéren a gyerekek egymás játékával játszanak, esetleg kérdezés nélkül is. Még nem volt kellemetlen szitunk, de a helyzet a következő: bemegyünk a bekerített játszótérre, Benedek eldobja a kismotorját és az első útjába kerülő idegen motorral útra kel. Valamint a homokozóban is válogatás nélkül játszik a játékokkal (mi is szoktunk vinni). Erre a többi anyukától meg azt hallom, hogy mondják a gyereküknek, hogy jaj ne nyúlj hozzá ahhoz a kisvödörhöz az nem a mienk. Bevallom engem irritál az ilyesmi. Szerintem, ha egy játszótéren vagyunk és odavisszük a játékot azzal más gyerek is játszhat, amivel nem akarom, hogy más is játszon azt nem viszem ki 15 másik gyerek elé. Csak kiváncsi vagyok kinek mi véleménye, de ne csak elméletben, hanem képzeljétek el, hogy a ti gyereketek játékával játszik egy másik.

Na ma is keveset írtam, de olyan jó, hogy Beni alszik 2 órát délután, addig van időm főzni, rendet rakni és még netezni is. Ez csak mostanában van így, sokáig csak úgy aludt, ha én is ott feküdtem mellette, amúgy 20 percenként felébredt, mostanában meg jó nagyokat durmol délután.
gombahölgy

Gomba, megmondom őszintén mi nem szoktunk játékot vinni, mert a két gyerek + pelenkázótáska mellett, nem tudunk még két mocit is cipelni. Csajok is néha kölcsönveszik más járművét, eddig még nem volt gond.
Mondjuk mi pl. homokozni nem járunk, mert van saját és itthon homokoznak eleget, ott eszükbe sem jut, inkább csúszdáznak, hintáznak. Most átjár a szomszéd kislány ill. mi is hozzájuk, lányok tanulgatják az osztozkodást.
Egyébként engem nem zavarna, ha más is játszana a mi játékainkkal, azért van...

Remélem érthető voltam :lol:

Judit

jucicuki

Szió,

Köszönöm a hozzászólásokat hinta-ügyben! Bevallom, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ha becsavarozom az ajtókeretbe a kis fém-izét, akkor hogyan tudom majd becsukni, ha le is veszem a hintát. A füles rész nem lefelé kell, hogy nézzen? A másik problémám, hogy néztem a neten ezt a hintakampós megoldást, és úgy láttam, hogy a becsavarozott füles tartón egy karabíner mozog, az tartja a hintát. Mivel itt fém csúszkál fémen nem képződik fémreszelék? Olvastam nemrég, hogy valami hinta fémreszeléket potyogtatott a gyerek szemébe, és a szemészek alig bírták kiszedegetni...

Bibar, remélem, hogy csak nátha, az is épp elég lenne... :/ Én sem igazán tudom eltalálni, mit adjak Gabira... Mindig azon vacilálok, hogy kell-e már sapka vagy nem.

Share, homeos Stodal sziruppal probálkozom most, meglátjuk, segít-e... A fejfájásra is próbáltam ezt-azt, de ehhez profi homeos dokihoz kéne menni, mert ezerféle szer van mindenféle típusú fejfájásra, és én nem tudtam igazán eldönteni, melyik lenne a jó.
A fotóért hálás lennék!

Gombahölgy, mi még csak hintázni meg csúszdázni járunk a térre, de ha mást is csinálunk majd, én nem fogom bánni, ha más gyerek hozzányúl... Én azt tudom elképzelni, hogy azok az anyukák inkább attól félnek, hogy a másik szülő rossznéven veszi, ha hozzányúlnak a másik játékához, ezért szólnak rá a gyerekre, nem? Vannak ilyen territoriális szülők ;)

Kép
elan

Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok :)

Share még semmit nem kapott Niki a hajára, max hajszeszt :) De sűrűsödik. Most meg lett nyírva, elhalt hajakat muszáj volt. Kisfiuska most :)A múltkori kifakadásod meg érthető volt, de most már itt a tavasz, jó kedv :)

Gabicsibe ige a retróban vagyok csüt :) A honlapon a helyszínek mellett amugy ott a nevem, időpont, cím. :) Gyertek. :)

Jucicuki akkor ennyit a modellkedésről :) Majd mesélj milyen a fehérvári csiribi :) A képek nagyon édesek, mennyit változtak a csajok. :) Kreatívkodás nem semmi. :)

Gica igen tartok csiribit és nagyon élvezem. :) A gyerekeknek kell 3-4 alkalom egymás után h tudják miért mentek oda, és mit kell csinálni. Teljesen normális ha az első alkalmakkor kicsit sír, vagy anyához bújik, rohangál stb :) A szervezett együtt játszás viszont nagyon hasznos lesz, ami elősegiti az ovira felkészítést. :)

Elan a marcitéri tömve van, azt hiszem az a legjobban menő hely :) Talán még bejelntkezés is van. :) Csak ha tud már menni akkor vidd. :) Fogocska édi lehet. :)
Azt a kis cica nyelvét be kell kapni :)

Bibar :) Muszáj festeni mert 300 ezret ne keressenek már azon h 2 nap alatt kifest. Agyam elszáll az áraktól! :shock: Te óvonő vagy? :) Hát el is hiszem h nem akarodzól visszamenni, mikor dől el? Én most viszem beíratni Nikit...most született... meg már ovi megy... :shock: :lol:
Olivéres Dunás képek szuperek. Kis mosolygós. :) Szépek vagytok együtt. :)

Luki néni a partról visszanézős őzikéd...hűűűű :lol: zabálnivaló. :) Tényleg a fül dolog teljesen rendben azóta?

Vicuska akkor Te is mész vissza melózni?

Fiona Bencus de édes a homokozóban, a tricikli meg nem semmi. :)

Jezsorika, én úgy gondolom ahogy Gicának is írtam a szervezett foglalkozás jó dolog. 1 héten egyszer 45 perc szerintem nem egy hűű meg ha dolog. AMúgy is a hét többi napján, órájában úgyis kint vannak a levegőn. :)
Felálláshoz gratula. :) A képek husik :) Csak nem fülhallgatót szerzett magának? :) Mosolygós kiegyensúlyozott babának néz ki. :)

Benszi remélem h tudtok jönni. :) Kinti kajózás király :) Grat a bilihez, nyáron pikkpakk leszoknak pelusról.

Witch derekad?

Gomba úristen mekkor Benedek!!! Kész férfi. :)
Homokozóról annyit, hogy Én is rászólok Nikire h ne játszon más játékával, mert belefutottunk már olyan anyukába aki, inkább nem magyarázta el a gyerekének, hogy nem kell önzőnek lenni, osszuk meg másokkal is a játékunkat. Persze ha visszajelzést kapok h nyugodtan játszhat vele az más, de elsőre mindig rászólok Nikire, ami neki is jó, mert ne azt tanulja meg h bárhol bármikor bárkitől elvehetek mindent.

Agnese a képek egytől egyik édesek. :) Nem is tudok kiemelni egyet sem, mind nagyon husi (nade azért a kacsintós überelt mindent. :) ). :) Meggyógyultatok már?

Nika :) no problem várunk ám :) Ha van időd irj. :)

Na mennem kell, összebújós este apával. :)

chesti

Share, nagyon köszönöm!!!!
elan

Sziasztok!!

Na most képzeljétek elmentünk ma tanácsadásra és egy helyett KÉT!!!! szurit kapott a szerelmem!
Kiderült hogy jövöhéten járna a 15-hos kötelező oltás és azt meg nem lehet hogy ma megkapja a barihimlő ellenit egy hét mulva meg a kötelező 15-host. Ugy döntöttünk a doktornéninkel hogy inkább kapja meg most egyszerre a kettőt :shock: :shock:
Akkor per pillanat nagyon sirt de nem sokáig! Gyorsan megvigasztaltam kapott egy girizd narancsot és utána már nem volt baj :)
Egész délután árgus szemekkel figyeltem a drágámat de nem vettem észre rajta semmi különöset. Most este egy kicsit nyügi volt. szerintetek a szurik miatt????
Most nyugodtan alszik! Szerintem nem sokat fogok aludni az éjjel :roll: :roll: Figyelem ezerrel :lol:
Egyébként képzeljétek 2 honapalatt 10 dekát hizott :shock: :shock: :shock:
Mondtam is neki hogy: Hát ezért etetlek gyerekem :lol: :lol: :lol:
Aztmondta a dokinéni hogy valszeg lesz még fogunk.... :wink: :wink:

Agnese!!!

Gyönyörűek a skacok!!
Az a kacsintós!!!! Eszméletlenül jól elkapott pillanat! :lol: :lol: :lol:

Elan!!!

Jol leharapni azt a kis kilogó nyelvecskét... :lol: :lol: :lol:

Gomba!!!

Mi is voltunk játszótéren és bennem fel sem merült hogy esetleg más gyerek nem nyúlhat a Bence játékaihoz!!
Azért vittük. De a Bencének is odaadtak mindent amire csak ránézett :lol: :lol:

Bibar!!

Mit shopingoltatok???
Remélem nem lett beteg oli!!Tényleg ilyenkor a legkönnyebb megfázni. Én is azon filózok minden indulás előtt hogy mit vegyünk fel.Aztán oda lyukadunk ki hogy viszem magammal a fél ruhásszekrényt :oops: :wink: :wink:

Juci!!

Gyönyörűek a csajok!!
Különben is ne aggódj a leghiresebb modelleket mind az utcán fedezi föl valami jó fotós. Meglátja őket és már indulhat is a karrier!! :lol: :lol:

Witch!4

Jamináról nincs újabb kép??? Mondjuk valami sétálós, csavargós, játszóteres????? :lol: :lol:

Na puszika mindenkinek elteszem magamat holnapra!! Imádkozom hogy Bence baba nehogy belázasodjon!!! Csak nem!!!

Kép

Anyóséknál az árokban......

Kép Kép
De jó lenne ráülni a tesó mocijára..... :lol: :lol:

Kép
fiona66

Köszi a képek dicséretét.

Chesti
Köszi kérdésed, Miló már jól van, csak jön alul, hátul a két utolsó tejfog. Zalán még náthás egy kicsit, de javul ő is.

Gomba
Engem nem zavar, hogy más játszik a játékokkal, de én szólok a Milónak, hogy kérdezze meg játszhat-e, azzal ami nem az övé. Egyrészt azért mert nem szeretném, hogy más anyukát zavarjon, hogy használjuk a játékait(én találkoztam olyannal, akit zavar), másrészt, azért hogy a Miló is megtanulja, hogy ami nem az övé, azt nem vesszük el kérés nélkül. Persze a homokozóban, amikor ki van öntve a sok játék, megy a homokozás ezerrel, szerintem sem kell minden egyes lapáttal, vödörrel stb körbefutni a játszóteret, hogy kié és lehet-e használni :wink:

Jó éjszakát mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Chesti!
Nekünk nagyon bejönnek ezek a foglalkozások. Nálun menőmanotorna van, ez hasonló lehet, mint a csiribiri. Kb 14 hós koruk óta járunk. Pár hete volt az, h Gergő nem akart bemenni, panaszkodtam is, h mit kezdjek, de szerencsére sikerüt megbeszélnem vele, h foglalkozás után még séta lesz és így semmi gond nincs. Nagyon szépen fejlődnek, már a körjáték is megy, labdaszedésben is ügyesedtek sokat stb. És érdekes, h van olyan anyuka, aki 1x elhozza és mivel a gyerek nem tudja, h mit kell még csinálni, rohangászik, élvezi a teret, többet nem hozza, mondván még nem érdekli a dolog. Pedig épp, h hoznia kellene, h megszokja. Na, ezt jól leírtam.
Örülök, h Niki haja alakul. Ezek szerint most centisre nyírtátok le?

Erika!
Nálunk sokszor van, h csak 4-5 gyerek van, de szerintem az nem gond. Most is ennyien voltunk.

Gomba!
Sajnos én csak megízlelni tudtam a szopiztatást, mert nem jött meg a tejcsi. Csak pár napig volt tandemszopi. :(
Játszótér:
Mi egy kevés gyerek által látogatott játszótérre járunk és én meg szoktam kérdezni, h ráülhetünk-e a motorra, amit egy másik gyerek hozott. És szoktam mondani, h ez nem a miénk, kérdezzük meg, h használhatjuk-e. Volt már olyan, h egy nagyobb kisfiú lelökte a kisebbet a motorjáról (a nagyobbé volt a motor, és zavarta, h más ül rá). Homokozójátékoknál persze ezt nem igazán lehet megvalósítani, ha ezer játék van a homokozóban, és nem lehet beazonosítani melyik kié.

Vicuska!
Hogy van Rami a 2 oltás után?

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok csajok!

Minden betegeskedőnek jobbulást és gyógypuszit!

Bibar,Agnese,Fiona,Elan,Jezsoerika,Gomba!
Gyönyörűek a gyerekek! :lol:

Gomba!
Úhhhh,bogárevés!Hány centi Benedek?OLyan nagy!

Vicuska!
Hogy vagytok a 3oltástól?
Nekem a legszebb élményeim egyike a tandemszopi volt!Sajnos rövid ideig tartott!

Bibar!
Javul már Oli?Jó lenne,mert úgy nem tudom hízlalni a seggedet húsvétkor! :P

Chesti!
Sajna most a héten nem tudunk menni,mert apuék jönnek előrehozott húsvétolni,mert ők nem lesznek itthon!
Fotót a kiscsávóról :lol:

Jezsoerika!
Köszi már jól van Balu arca,most inkább a lábukon van plezúr,mióta futkároznak!

Witch,Nika!
A legkirályabb dolog a járóka!

Fiona!
Ne aggódj,jönnek nem soká a fogak!

Játszótér!
Én jó hangosan magyaráznék a gyerekemnek,hogy ez nem a miénk,de kérdezd meg,hopgy használhatod-e!Amúgy engem sem zavar,ha más játszik a mi cuccunkkal!

Ma 6-ig aludt a fiam!Dóri sajna 2-kor riadót fújt!De már alakukunk!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Benszi!

Nagyon jók a képek!
Dórinak az a teli vigyor.....Balu meg a kis mosollyal :D
Nagyon szépek!

Fiona!

Mi is 2 oltást kaptunk a múltkor! Annyira sajnáltam szegényt. Ez volt az első oltása, és kapásból 2-t kap. Neki sajnos volt hőemelkedése, remélem Ti megúsztátok.

Mi ma voltunk a doktor néninél, mert jobban elkezdett tortyogni a nózija, de semmi komoly. A torka nem piros, a tüdeje tiszta, csak ez a frány szűk nózi. Éjjel már annyira sajnáltam, mert olyan nehezen kapott levegőt....Azt mondta a doki, hogy sajnos még sokat fogunk vele kínlódni. Nah, kösz. Jól megvígasztalt. :?

Kép
nika28

Nika,
kitartás az orrocskához!!! Együttérzek! Fül-orr gégész nekünk azt mondta, hogy fél éves koráig tuti eltart, de, ha javul az idő, akkor a váladék mennyisége majd csökkenni fog.
Euphorbium Comp. - Heel orrspray-t próbáltátok már?
Holnap veszünk Sambucus Nigra 9CH-t, ami orrdugulásra jó. Majd beszámolok, hogy használt-e.

Én a hétvégén teljesen kiborultam már az állandó tortúrától, ami az orrszívással jár. Bőgtem 2 napig szinte egyfolytában. Máté menekül, kínlódik, van, hogy ő is sír, ha Kornélnál eljön az orrszívás ideje. Szegénykéim! Borzasztóan sajnálom őket. Minden alkalommal elmondom, hogy ettől fog Kornél meggyógyulni, és, hogy, ha nem szívjuk, nem kap levegőt, de látszik, hogy nem tudja Máté átérezni ezt a problémát. Csak azt látja, hogy "kínzom" Kornélt.
Próbáltam, hogy kihagyok 1-2 alkalmat, de akkor nem bír enni rendesen, és aludni sem. Evéssel így is hadilábon állunk.
Azzal a k... pótlással annyit értem csak el, hogy kevesebb lett a tejem, de a gyerek nem hízott jobban, mert nem kell neki több kaja. Talán egy kicsivel több, mert ugye, nem kell annyit dolgozni. Áhhh, a fene megeszi ezt az egészet.
Nagyon, nagyon várom, hogy elkezdjük a hozzátáplálást. Lehet, nem várok 6 hós koráig, és 5 hósan belevágunk. A kanalazás talán jobban megy majd neki, mint az ivás.

Máté szinte egész nap kint akar lenni az udvaron. A gyomrom egyben van, amikor nem bírom berángatni, de Kornél már vonyít, hogy enne. Akkor kint hagyom, és lesem az ablakból, de nem mindenhová látok el.

Agnese

Elan,
tudtad valami hasznát venni a képnek, vagy fotózzam le úgy is, ha rajta van a hinta? Apát megkérdezem a fémforgácsról. Ő gépész, tuti megmondja a frankót.
Mit mondott a doki?

Chesti,
örülök a hajacskának. Meg fog nőni, ne aggódj. És szebb lesz, mint volt. :lol: Irigyellek a meló miatt. Kár, hogy mi nagyon messze vagyunk tőletek.

Benszikém
csak kitartson ez a tendencia alvás ügyben. Belejönnek lassan. Klasszak a fotók.

Tandem-szopi: nekem sem lett volna ellenemre, de Máté másképp döntött.
Gomba, ha nem kellemetlen a mellednek csak hajrá! Nekem rossz volt egy időben, és szerintem, Máté érezte a feszengésemet, és ez is közrejátszott abban, hogy elhagyta a szopást.

Játszótér: hmmm - nálunk most játszótér sincs, mert ősszel szétszedték. Homokozó amúgy sem volt. Elég sz@r egy kisváros ez!
Máté teljesen antiszociálissá vált, mióta nem járunk közösségbe. Már az ismerős gyerekekkel sem szeret játszani.

Fiona,
belázasodott Bence?

Agnese,
Nagyon édes Zalán! :lol: Kiegyensúlyozott, elégedett baba. Hát kérem, ahol rendben a kaja, ott nincs probléma. :wink: :lol:
Örülök, hogy nálatok minden rendben már. Azért kicsit irigyellek is. Ha az orrszívás-evés mizéria nem lenne, én sem panaszkodnék. Csak így tovább! :lol:

Megyek, hív a legkisebb.

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Chesti, igen, be kell jelentkezni a marczin. De akkor egyelőre még úgysem aktuális ;)

Fiona, ugye nem lázasodott be Bence? Nem baj, ha nem hízik, szerintem így csinos ahogy van ;)

Benszi, annyira édesek, jókedvűek a gyerekeid, hogy csak na! Jól csinálod ;)

Nika, sajnálom az orrocskátokat. Remélem, mielőbb rendbejön! Talán a nyár majd rendbehozza.

Share, jó volt a kép! Majd meséld el, mit mondott a párod! Huhh, nagyon kemény lehet ez az orrszívás, viszont Máté milyen szolidáris az öccsével, nagyon jófej! Én 5 hósan kezdtem a hozzátáplálást, mert vegyesen kapott Gabi anyatejet és tápszert. A szomszéd lány gyereke 7 hós, de csak szopik, és óránként kell etetni, mert úgy keresztülszalad rajta a kaja. Na, akkor már inkább a hozzátáplálás szerintem...

Voltam dokinál. Sajnos antibiotikumra fogott, ilyen 3 naposat írt fel. Mondanom sem kell, mennyire nem örülök neki, igaz, hogy már csak este van tejem, de akkor is, ahhoz a szoptatáshoz még ragaszkodom. Mivel ma először jobban érzem magam, úgy döntöttem holnap estig várok a kezdéssel, meglátom, hátha múlik magától is már ez a betegség. Aztán ha egyforma, akkor szopás után beveszem, utána meg fejek majd 4 napon át. Kiváncsi vagyok, utána vissza tudom-e állítani a szoptatást, remélem.
A fejfájásomra azt mondta a doki, hogy biztos vashiány, és beutalt vérvételre. Egész életemben vashiányos voltam, miért pont most fáj tőle a fejem? Na, majd meglátjuk.

Gabi ma utazott először az új autósülésében. Pontosabban nem új, használtan vettük a barátainktől, az ő gyerekük pont most nőtte ki. Maxi Cosi Priori XP, szuper kényelmes, Gabi odavolt :D Egész úton kurjontgatott, élvezte, hogy jól kilát :)

Kép
elan

Elan,
most csak Neked írok, több témában is.

Antibiotikum: ne vedd be - szerintem! Van olyan, amit szoptatás mellett is szedhetsz. Nem tudom hirtelen a nevét, de, ha érdekel, akkor megkérdezem a háziorvosomat. Amikor Máté 1 éves volt, én is összeszedtem egy nehezen múló valamit, és 2 kúrát is végig kellett csinálnom, mire kikupálódtam. Nem mellékesen, teherbe is estem. :wink: Ezt a gyógyszert szokták mellgyulladás esetén is adni. Nem olyan hatékony, mint az újabb, széles sprektumú antib., de azért hatásos lehet, és nem kell a szopit sem szüneteltetni. Ha pedig szedsz antib-t, a szedéssel egyidőben igyál Lactiv-ot. Az immunrendszert is erősíti, és az antib. káros hatásait javítja.

Fémreszelék a hintán: akár ez is előfordulhat, DE, nem jellemző. Ezek az eszközök - elvileg - kopásálló anyagból készülnek v. kopásálló réteggel vannak bevonva. Megoldás: időnként cserélni kell. Apa valamit még magyarázott a levegőben szálló por fémtartalmáról is, de a felét sem értettem, úgyhogy ebbe inkább ne menjünk bele. :oops: :roll:

He-he, nemcsak Máté szolidáris Kornéllal szemben, hanem fordítva is. Ma Máté hisztizett egy sort, miközben Kornélt etettem. Próbáltam M-t jobb belátásra bírni, közben büfiztettem K-t. A kicsi egy ideig nézte Mátét, aztán legörbült a szája, és elkezdett bőgni. Én ott röhögtem a két kerge kölykömön. :wink: (hmm, de szép alliteráció)
Ja, és még kérdezted korábban, hogy együtt alszanak-e. Igen. Az úgy van, hogy 2 szobánk van egyelőre. Az egyik a nappali, a másik a háló. Szóval velünk is együtt alszanak. Eddig nagyon megfelelt, és remélem, sikerül valahogy összeszoknia a két gyereknek, mert mostanában nem is tudjuk szétrakni őket.
Vettünk egy régi, 2 szobás kertes házat - panelt nem akartunk, és ez így olcsó volt. Tavaly ki is fizettük, nincs rajta teher. Gondoltuk, összeszedjük kicsit magunkat, és majd veszünk fel nagyobb hitelt, hogy építsünk hozzá, addig apránként csinálgatjuk. Igen ám, de most nem merünk hitelt felvenni, és a szoc.polt is elveszik. Szóval, nem tudom, mi lesz így.

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Sziasztok!!

Hát kérem jól imádkoztaqm és.....nem lett lázas a szerelmem!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök neki :lol: :lol: :lol: Sőt!! Semmit nem vettem rajta észre!
De ma jól kiszúrt velem a fiatalúr!!!!!!!!!!!
Elmentünk a Szabináért Pécsre!!És én kis naiv :roll: :roll: ugygondoltam hogy
Ja ..Először leirom hogy Bence du-tán 1és negyed kettő között szokott elaludni és 4-ig szundi van.
Na szóval én kis naiv :roll: :roll: ugygondoltam hogy fél 3 körül óvatosan átrakom a kocsiba az ülésbe és ha nem száguldozom kb 4-re vagyok Pécsen, addig alszik az autóban.
Szóval szép óvatosan átraktam az ülésbe és..............
A kis hunci-poci nem aludt egy makula mákszemnyit sem! Pedig direkt hátra raktam az ülést mert különben mellettem szokott ülni. De gondoltam hátul majd kevesebb inger éri, meg a hátsó ablakok sötétitve vannak. Semmi zene, ablakot sem huztam le hogy ne legyen hangos inkább picire tettem a klimát. És nem aludt egyáltalán. Végig dumálta az utat. Na gondoltam lesz nyügi meg hiszti egész délután! De képzeljétek olyan kirobbanó jókedve volt egész délután hogy meg kellett zabálni. Az árkádban van nyuszisimogató!!Elvittük oda Szájtátva bámulta a tapsifüleseket!!De nem is az élő nyuszik tetszettek neki a legjobban hanem vannak ilyen élő képek csinálva. Mű nyulak amik mozognak. Hát az nagggggyon bejött neki. Volt olyan hogy a nyuszi tanitóbácsi mutogatott a nyuszi gyerekeknek akik a padban ültek és bólogattak.
Elég jol megcsinálták. Ha nem hozom el onnan szerintem m ég mindig azt néznénk. Utána mentünk a Metroba ott meg azt sem tudta hogy is bohockodjon. Egyszerűen imádni való volt.Vettünk egy nagy traktort mert most min den traktorba szerelmes :lol: :lol: :lol:
Hazafelé félúton már semmi nem volt jó. Akkor kezdődött a nyügi. Alig vártam hogy hazaérjünk. De összességében jó volt.

Share!!!

Hú hát sajnálom nagyon ezt a kinlódást!! De talán most hogy már itt a jóidő lehet hogy kevesebb lesz a váladék!!
Miért nem eteted Kornélt kint az udvaron. És akkor ott vagy Máté mellett is! Nem tök mindegy hol szopizik???
Nekem hogy egyáltalán nem volt tejem max nasira egy kicsi már 4és fél honaposan elkezdtük kanalazni a sütőtököt. Az volt az első azthiszem.Én is alig vártam már hogy legalább egy adag tápszert ki tudjak váltani.
Kitartás nemsokára jobb lesz.

Benszi!!!

Tutti a homokozótok!! Dori egy tündér azon a vigyorgós képen!! Na persze Baluka se semmi
:lol: :lol: :lol:

Gica !!!

Képeket a tündérkékről!!! :lol: :lol:

Na megyek alszom kicsit mindjárt 5!!!!!!!!!!!! óra. Puszika
Kép

Kép
fiona66

Share, köszönöm, hogy írtál! Sajnos csak most olvastam el, és már késő... éjjel annyira rosszul voltam, hogy kétségbeesésemben bevettem az antibiotikumot. Megint rám tört a köhögőgörcs, szúrt a mellkasom, el voltam keseredve. Ma viszont veszek ilyen Laktivot, amit mondtál, jobb nem tetézni a bajt.

Ismerve magamat, 2-3 napon belül jön a gomba is. Nem tudjátok, Canesten hüvelykúpot lehet használni szoptatáskor?

Azért remélem, Gabi 4 nap alatt nem felejt el szopni. Addig is fejek, mint egy kisangyal.

A hintás tanácsot is köszi! Szerintem a teraszra felszerelünk egyet :) Klassz, hogy tudtok úgy együtt aludni, hogy nem zavarjátok egymást. Nálunk ez nem működött. A párom horkolására mindig felébredt Gabi, és ordított. Így még mindig az van, hogy én Gabival alszom, a férjem meg egyedül. Nem ideális, de azért rossznak sem mondanám, szerencsére Gabi este 9 és éjfél között nem szokott felébredni, így azért van lehetőségünk kettesben lenni. Az első felsírásától viszont már ott alszom vele, nincs kedvem mászkálni az emeletek között. Ma fél5-től 6ig akciózott, nem bírtam visszaaltatni, végül velem aludt el. Arról álmodom, hogy majd egyszer megint átalussza az éjszakát, és akkor véglegesen összeköltözünk megint a férjemmel :D A mi lakáshelyzetünk sem egyszerű, megpróbáljuk kihozni a maximumot belőle, de nem könnyű; nagyon vacak a beosztása.

Fiona, Bencus édes lehetett! Nem is aludt egész nap? Este mikor ájult be?

Na megyek, még intézek ezt-azt, mielőtt felébred őfelsége.

Kép
elan

Chestikém
igen,ovónő vagyok :wink: igazából majd januárban eldöntöm,addig meg bizom a tesóbabába :lol: :lol: :lol: hihetetlen hogy már oviba megy :shock: :shock: milyen nagylány :wink:

köszi lányok a kérdést,de tényleg csak nátha volt,már alig folyik a nózi :lol: :lol: tegnapi napom szuper volt?bevetettem magam a kedvenc boltomba/H&M/és szétvásároltam magam a bébinek :lol: :lol: :lol: na aztán egy turiba is beugrottam és ott is sikerült szuper dolgokat kifognom :lol: csak magamnak nem kaptam semmit :cry: de nem baJ,majd ha tekjesen lefogytam :wink: már 3 kiló lement,még 7 van hátra :roll: :roll: ja és Olivér ma 7ig alukált :lol: :lol:

Benszikém
éééééédesek :P :P :P már várom a hizlalást :lol:

Share
sajnálom hogy ennyire nehéz az orrszivás :cry: :cry: :cry: Mi 4 hosan kezdtük a hozzátápit :wink: :wink:

Elan
Ha normaflort is szedsz talán nem jön ki a gomba,legalábbis nekem az bevált :oops: :oops: :oops: jobbulást :oops:

Fiona
örülök hogy nem lett semmi utóhatás :wink: :wink: no és jó kis napotok lehetett :lol: :lol:

Lukikám
kedden jön a telós csaj,remélem megkötjük :lol: :lol: :lol: azért addig hivjuk egymást :lol: :lol: :lol:

jaj csajok még annyit,hogy úúúúgy visszamennék már a fagyikért :oops: :oops: csak az a sok feljárkálás a bmc-be,na meg az Olivér emelgetés,nem tudom,annyira vivódok,menjek vagy ne menjek... :lol: na ez nem kérdés,csak gondoltam leirom :oops: :oops: ha nyáron nem akkor szeptember lesz belőle,annál tovább nem akarom húzni :oops: :oops:

bibar

Bibar, hűűű, én is úúúgy vágyom már egy kis soppingra!!! Ami a fagyikat illeti, én is vívódnék, bár mondjuk én inkább amiatt, hogy ha végre átalszom az éjszakát, akkor kezdjem-e ilyen hamar előről az egészet :oops:

Mindenesetre, ha mész, itt ezerrel drukkolunk neked, ez nem kérdés :)

Képzeljétek, annyira örülök! Felhívtam a gyerekdokinkat, és ő azt mondta, hogy ezt a napi 150 grammot, amit még szopik Gabi simán adhatom neki továbbra is, tehát nem kell leállni a szoptatással. Ez az antibiotikum amúgy is olyan, hogy még több szopással is mehetne. Csak annyi teendő van, hogy adjak a gyereknek fél ampulla normaflore-t. Ez számomra most a nap híre :D

Kép
elan

Sziasztok csajszik!
Már két napja csak olvasni tudtalak benneteket,írni már nem jutott időm,mert Boti mindig felébredt :evil:

Elan
Jobbulást neked,remélem az antibiotikumtól gyorsan rendbe jössz.megleptél,hogy már csak 1X szoptatsz :roll: Gabinál mikor van az első étkezés?Boti most át tette magát reggel 4-re :twisted: akkor szopizik és tápizik is aztán durmol tovább.ma a játszón azt mondták,hogy lekéne szoktatnom róla,mert már kikellene birnia reggelig kaja nélkül!Hát nem is tudom,az a baj ha nem adom neki oda akkor ordítás van,az meg nem hiányzik.
Nekünk olyan hintánk van amit nem kell fúrni hanem,rugós és csak fel kell pattintani.(úgy kell elképzelni mint egy fonendoszkópot)Igaz maximálva van kilóra.Igaz nektek jobb a másik,mert kintre is tudjátok használni.Gabiról szupi a kép :D

Bibar
Ez most már így lesz :D a gyerkőcnek mindig lesz mit megvenni magadnak pedig nem fogsz találni semmit :D irigyellek,hogy már bevállalnád a kistesót :oops: én önző módon azt mondtam egy darabaig nem kérek belőle,szeretnék egy kis nyugalmat.Bár volt aki azt mondta olyan már nem lesz,szokjak hozzá a gondolathoz!

Szóval Agnesee és Share minden tiszteletem a tiétek :D

Fiona
Én is félek anyóséknál,nekem nem való családiház :( Egyik éjszaka páromat felriasztottam,hogy zajokat hallottam lentről,persze sehol semmi.Apa szerencsére csak mosolygott rajtam.Látom Döbröginek megjött az étvágya :D ki van kerekedve a pofija :D

Benszikém
Tündériek a kölkeid :D És már megint mini tali?de jó lesz nektek :D

Gomba
Hát nem semmi ez a bogárevés!ma annyit gondoltam rád játékügyben!ma voltunk játszón és Boti mindent megfogdosott,megnézegetett és kicsit kellemetlenül éreztem magam,hogy mi nem vittünk semmit.De hát nem is gondoltam,hogy lefog ülni a homokozóba.Amúgy engem sem zavarna ha valaki kölcsön venné a játékunkat,szerintem ez óhatatlan a gyerekek között!Láttam mindenkinek benne volt a neve a formákba,lapátokon,vödrökön :D

Luki
végül hová mentek,szabad tudni??

Nika
Sajnálom a nózi ügyet :( nem száraz nálatok a levegő?Botinál is ez volt,miután ezerrel párásítunk enyhültek a panaszai.Anyóséknál meg persze semmi baja(átkozott panel :twisted: )

Holnap megpróbálok friss képet tenni Botiról amikor apa nem lesz itthon:D
Képzeljétek ma felültettem a rugós játékra és elkezdtem hintáztatni,kisfiam közölte,hogy NE-NE és integetett a kiskezével és mikor elengedtem magától mozgatta.Aztán beült a hintába és nem akarta,hogy lökjem és akkor is közölte,hogy ne-ne és integetett.Addig csinálta mig abba nem hagytam a lökdösést.Hihetetlen,hogy már kitudja fejezni magát,még csak most született és már itt tartunk.

Rebe
Rég írtál,mi van veletek????

Kira,Zuzmó ???
gabicsibe

Gabi, Boti nagyon nagyfiú már! Hogy kommunikál! :)))

Igen, már csak este szoptatok, mert reggel már csak 30 grammot tudott enni Gabi, és ahhoz sem mindig volt kedve, ellökött magától. Így nem cicóztam, kapja a cumisüveget, több marad a cicimben estére :) Este kb. 150 grammot szopik, és után még eszik 50-60 gramm tápszert. Általában reggel fél7-fél8 között kelünk, akkor van az első kaja. Az utolsó meg 9-kor.

Várom a képeket :)

Kép
elan

Kép

Kép
agnese

Jó Reggelt Lányok!

Bibar, én jövő hét pénteken megyek Zekéhez, hogy megnézessem mi újság oda bent. (de tudjátok, nálam van a bibi:endometriózis)
Szóval mióta bejelentkeztem állandóan agyalok. Tuti a kistesó beültit fogja javasolni. Nekünk már csak 1 embriónk van. De! és most én is önző leszek: jön a nyár..strand..esti gin-tonic..amikor kedvünk van szex..már 2 éve nem volt "igazi" nyaram. 2007:terhesség, 2008:szoptatás.Mindkettő dolog fantasztikus(főleg a várandósság!!) de mondom önző vagyok.
Szóval ha nagy gázt lát bent és azt mondja most vagy soha tesó akkor naná, jöhet a beülti. De ha nem annyira akkor én kivárom az őszt.
Tényleg Lányok, mit tudtok 1 embriós beülti mennyire sikeres? Ismertek olyat akinek sikerült? Szeretnék majd jól rákészülni, vitaminok, tisztítókúra, stb..és a tesó emelgetés nem húzza keresztbe az egészet? Főleg a beültetés után 2 hét a rizikós..
És Lányok, kinek miért volt lombikja? Pl. GOMBA? hiszen a 2.baba olyan szép gyorsan összejött.
Ja, és láttátok tegnap a Fókuszt? A neten megy egy videó, hogy egy nő a 8 éves lányát még szoptatja..hát no komment..nekem ez durva...haza jön a suliból, ledobja az iskola táskát és rácuppan a cicire a lecke előtt..ááááá!

Fiona, ez a Bence gyerek nagyon édes! Cuki lehetett ahogy vidámkodik a bevásárló központokban!

Kép

vicuska2007

Apa elment dolgozni :D íme az igért képek:

KépMár így is tudok menni
Kép
Kép segítek a nagypapának
Kép
gabicsibe

Vicuska
Nem tartalak önzőnek,szerintem én is így tennék!Gin-tonickal tisztitó kúra :lol: :lol: ez jó :lol:
gabicsibe

Jaj Lányok majd elfelejtettem!
Mi megint elmegyünk ma házat őrizni és nem tudom lesz e alkalmam olvasgatni benneteket!Így mindenkinek
Kép
gabicsibe

Bibar!
Hajrá fagyika! Szorítok majd nektek, ha eljön az ideje. Igen, elhiszem, hogy a macera nem hiányzik.
Soppingért irigy-birigy. :)

Vicuska!
Szerintem is hagyd meg magadnak ezt a nyárt, ha Zeke nem mond mást!
Napcsinak anno 1 babót ültettek vissza és lett belőle egy szép Nóribaba. :)
8 évesen szopizni, háááát, tényleg elég meglepő.....

Gabi!
Mekkora már a fiad! Még csak most született! Hihetetlen!

Elan!
Örülök, h jó híreket kaptál a gyerekdokitól.

Fiona!
Jó lehetett a pécsi kirándulás!

Eltűnt anyukák jelentkezzetek!!!!!!

No, megyek főzőcsézni!

Kellemes Húsvétolást Mindenkinek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Elan
hááát az éjszakázás nekem sem hiányzik,de ez a velejárója :lol: :lol: örülök hogy mehet a szopi rendben :wink:

Gabi
én is várnék ha nem lennék 35 és nem kéne visszamennem jövöre :oops: :oops: de én nem akarok megint munka mellett lombikozni,igy ennek idén jött el az ideje :wink: :wink: apám neked is van ám kerti segitséged,nagyon cuki Boti :lol: :lol:

Vicuska
nekem annyira a szeptember nem szimpi,Olivér is májusban jött össze pedig minden évszakot kipróbáltam :lol: bennem is volt aggodalom a nyár miatt,de azt hiszem én terhesen is ki tudnám élvezni,legfeljebb alkoholt nem innék no de most sem iszom sűrün :lol: :lol: hát igen az emelgetéstől én is félek,de azzal győzködöm magam hogy ha ott akar maradni akkor is ott marad ha szekrényt mozgatok :oops: :oops: majd óvatosan emelünk :wink: :wink: na meg az epeműtétem után 6 hétig nem emelhettem,akkor kibirtuk akkor most is :wink: nekem 5 fagyim van,de látod Napcsit :lol: :lol: szóval én is televagyok kétségekkel,mégis azt hiszem nem várom meg a szeptembert :lol: nekem egyébként az egyik petevezetékem van elzáródva,a másik nyitva elvileg :oops: más bajunk nincs :oops: na azt a nagy gyereket én is láttam szopizni,szerintem nagyon durva,ez már beteges a véleményem szerint :oops: :oops:

Gica
soha nem kapunk kééépet???nem is tudtam hogy Napcsina egyet raktak be,és abból van Nóri :wink: :wink:

bibar

Share!

Még nem próbáltuk, de megpróbáljuk.
Várom a beszámolódat. :)

Gabi!

Milyen szép nagy Boti! :)
Nálunk nem száraz a levegő.....sőt.

Fiona!

Édes lehetett Bence. :)

Kép
nika28

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti milyen napvédő krémet használtok?

Kép
nika28

Nika

la roche posay 40-es,szuper jó,spray-s kiszerelés.

Bibarkám

hajrá május :P :lol: :lol:

Vicuska

sztem ha még így érzed várd meg az őszt,kivéve ha Z doki erősködik.

Benszi

csodálatosak!!! :lol:

Gabi

csúcsszuper a kis segítség,nagyon édes :lol:

Fiona

hú,Bence már motorozásra vágyik? :lol: Láttad Mamm Zsófiját a papájával?Nagyon vagány,ajánlom :wink: :lol:

Zsókuci

már nyaralsz?Mizu van?

Napcsit
nagyon hiányoljuk már Bibarral :roll:

Hú,bocsi,felébredt Macisajt,mennem kell.....

Kép
lukrécia

Hú, Napcsinak egy babó beültetéssel jött össze Nórika?? Nem is tudtam! Ez nagyon biztató!

Nekem a januári beülti volt a nyerő. Előtte volt október, december nem nyertek..akkor mit csináljak? :lol:

Kép

vicuska2007

Judit Kép
Kép

Boldog Húsvétot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Boldog nyulat mindenkinek!!! (Juci, látom, nektek mindjárt kettő is van :D )
elan

Elan, két gyerek, két nyúl :lol: :wink:

jucicuki

Sziasztok!

Hát nem semmi módon elfáradtam ebben a két napban.
Most azért volt forgalom a boltban. Gyerekek annyira ostobák az emberek hogy el sem hiszitek!Azt hiszik hogy ezalatt a kétnapos ünnep alatt megesznek mindent!! Pedig nem eszel többet most attól hogy a holnapot ugyhivják hogy husvét. Aztán szépen elmúlik ez a két nap és utána a szerencsétlen egy hétig nem vesz kenyeret meg semmit mert rájött hogy egy hétre való kajája van es eszi a szikkadt kenyeret több napig mert kaját kidobni ugye............ :roll:
Hát ez van. Én mondtam a fiamnak,hogy egy sütit válasszon amit szeretne enni azt megcsinálom de én nem sütök össze vissza 26 féle süteményt. Holnap megyünk anyósomékhoz ott is lesz 2-3 fajta süti. Elég az.
Kinél mikor jön a nyuszi??? Nálunk ma fog már alig várom hogy felkeljen a manó. Kint valamelyik tujánál eldugom a finomságokat és majd eggyütt megkeressük :lol: :lol: :lol:
Elöl az udvarban 28 tuja van ,lesz választék.... :lol: :lol: :lol:

Vicuska!!

Szerintem is hagyd meg ezt a nyarat magatoknak. Lehet hogy a kapcsolatotoknak sem fog ártani egy kis lazulás gin-tonikkal .
Aztán meg őszre feltöltődve jöhet a kisteso project. Lehet hogy sikeresebb is lesz kipihenve feltöltődve nem gondolod??
Meg tudod én inkább hive vagyok annak hogy azért pár év legyen a két tesó között. Nálunk nem véletlen a Szabi meg az Antika között a 6 év. Mert lassan már ott tartunk hogy sosem akar vége szakadni a gyerekkornak. Konkrétan 3 gyerekről kell gondoskodnom de a-z.ig. Pedig a legnagyobb már 23 éves. Nem panaszkodás képpen mondom de azért elég nehéz!!!

Bibar!!!

Na jó tudom ti kő gazdagok vagytok és igy nincs akadálya hogy jöjjön a babó :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve nálad persze azért már ott a 35 év. Nem mintha öreg lennél de az ember minél többet szeretne ott lenni a gyereke mellett! Tudod milyen sokszor gondolok erre mostanában?? Hogy de jo lenne egy kicsit még a Bencussal lenni. :oops:
De hát én hozzád képest......Vén csoroszlya vagyok... :lol:
Szóval minél hamarabb azt a babókát :lol: :lol: :lol:

Luki!!!!

Látnád a Bence képét amikor az Antika viszi egy kört a mocin. Azt az átszellemült önelégült boldog vigyort ha látnád :lol: :lol: :lol:
Mit tojt a nyuszi a nyuszikának :lol: :lol: :lol:

Elan!!!

Nem biztos ám hogy a második nem fogja hamar átaludni az éjszakát!!! Bence 10 hetes kora óta nem ébred fel. /kop kop kop/
este 9-től reegel 7-ig 8-ig szundi van. Mikor jött a foga akkor is. Mondjuk az már elég régen vol,t. Már vagy 3 hónapja 8 fogunk van és slussz :lol: :lol: :lol:

Gabi!!!

Nnnna igy aztán könnyű!!! Hogy egyem meg azokat a dolgos kezeket!!! Annyira nagyfiú már. naggyon ügyi ahogy megy :lol: :lol:

Nika!!

A Bence élből elég kreol. Én Nivea gyereknaptejet használtam neki tavaly. azthiszem 40-es faktorú vagy 50-es. De nem szereti amikor bekenem. Mondjuk én sem kenem magam.

Kép
Ez nagyon tetszett neki :lol:

Kép
Meg ez is.. :lol:

Kép
Kendőben... :lol: :lol:

Kép
fiona66

Boldog húsvétot :)

Nika!

Én ma vettem garnier armbsoler-t 50 faktorosat, mert már megfogta a nap a manókám arcát :)

Ezer dolgom van, csak átfutottam az írtakat, bocsi ha nem írok mindenkinek...

Vicuska!

Nekem is endóm van, neked nem mondta Zeke, hogy szopi után fogigátló? Nekem mondta a dokim, hogy ne sok esélye legyen ennek a dögnek... Nekem még két manókám van, remélem 2-3 éven belül visszatudok még menni értük :oops:

Fiona!

Bence csudiszép :)

Gabi!

Hordozó kendővel tartod Botit? ilyet még nem láttam :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Drága csajok!

Jólesik, hogy még ennyi idő után sem felejtettetek el, ígérem, az ünnepek után jövök bővebben is!

Most csak annyit:

Kellemes nyuszivárást mindenkinek!

KépKép
naposoldal

Napcsi
na neeeeeeeeeee,nehogy már ennyivel lelépj :shock: :shock: Lukival szétizguljuk magunkat miattad,az iwiwre sem lépsz be :cry: :cry: nem igazság :cry: :cry: tessék irni!

Fiona
hááát lóvé van bőven :lol: :lol: csak nem nekünk :lol: :lol:
azért még kicsit leszel a Bencussal nem? :wink: :wink: cirka 40 évet mindenképpen :lol: jók a képek :wink: :wink:

mi ma egész nap kintt voltunk megint,elkészült a hintánk :lol: :lol: majd valamikor dobok róla képet,biztos mindenki nagggyon kiváncsi rá :lol: :lol: :lol: Boldog nyuszit mindenkinek,sok tojást a kisfiúknak és sok locsolót a kislányoknak :wink: :wink: puszi

bibar

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, holnap megpróbálok rendesen jönni!

Csütörtökön érkeztünk haza Madridból! :D Iszonyatosan jó volt, szívem szerint már most indulnék vissza :wink: Majd lesznek képek is, nagyon sok készült, csak photoblogot akarok csinálni, h mindenki meg tudja nézni aki szeretné. :)

Mindenkinek sok puszi, és:

BOLDOG HÚSVÉTOT!
:)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi

de jó hogy jöttél :D már alig várom hogy végre mesélj,hogy vagytok

Bibarkám

én minden hátsó szándék nélkül :shock: kíváncsi vagyok nagyon a hintára :lol:

Juci

nagyon édik a nyuszók :D

Zsókuci

várjuk a beszámolót és a képeket :D

Kép
lukrécia

Na persze...BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK :D

Kép
lukrécia

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Kép

Kép
Kép
share

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!

Kép

Kép

vicuska2007

BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK! :D

Kép

Gabi, Aranyos vagy, hogy hiányolsz, olvastalak benneteket, csak az írás maradt el valahogy! Ma megpróbálom bepótolni! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na írni azt nem sikerült ma, de tényleg pótolom!
Helyette dobok pár tavaszi képet :lol:

Kép Kép

Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Remélem, mindenkinél jól telik a húsvét. Nálunk nincs nagy felhajtás, sőt, igazából semekkora nincs :) Viszont élvezzük, hogy alig lézeng valaki a játszótéren!

Agnese, köszi a tippet, úgy tűnik, megúsztam a gombát ;)

Vicuska, én megértelek, hogy vágysz már egy kis kikapcsolódásra, fel kell töltődni, aztán jöhet a kistesó. Szerintem normális, ahogy érzel, kell egy kis egészséges önzés mindenkibe.

Gabicsibe, Boti iszonyat jóképű, és milyen ügyes! Milyen cipőt vettetek végül?

Nika, én azt hallottam, hogy az Eucerin napteje jó, mert abban nincsenek kémiai fényvédők. De ennek még utána kell néznem. Mi még nem vettünk semmilyet, csak késő délután megyünk napra Gabival, de nemsokára itt lesz az ideje.

Fiona, milyen jóláll Bencének a sapi, klassz! Hol vettétek?

Bibar, várom a hintafotót!

Zsókuci, élménybeszámolót követelek! Meg a fotóblog címét ;)

Rebe, én is hiányoltalak már, írj! A csajszikat mindig meglesem iwiwen, annyira nagyon már! Szépségesek!

Nálunk az van, hogy Gabinak új rossz szokása lett. Éjjel egyszercsak felébred (általában 3 és 5 között valamikor) és 1-1.5 órámba telik, mire visszaaltatom. Nem sír, egyszerűen feláll, dumálgat, kidobálja a cumiját, egyszóval szórakozik. Az sajnos nem opció, hogy hagyom kibontakozni, mert nem tud még leülni egyedül, egyszóval előbb-utóbb a bömbölés ideje is eljön. Volt valakinek ilyen? Mi a megoldás?

A másik az, hogy azon agyalok, nem fektetem-e túl későn le a gyerkőcöt. Most az van, hogy a délutáni alvásából 4-kor szokott felébredni, ekkor kap egy kis gyümölcsöt, majd elmegyünk a játszótérre, sétálni, vásárolni, mikor mit.
6-ra otthon vagyunk, ekkor kap vacsorát, általában valamilyen főzeléket, minimális húsmennyiséggel, vagy nélküle.
8-kor fürdetünk, utána Gabi szopik (tartok tőle, hogy irtó keveset) és tápszert kap, és 9-kor már alszik is. Viszont este 7 körül már elég nyűgös, jó lenne korábban lefektetni, de az elalvás előtti szoptatáshoz/tápszerhez még ragaszkodik, és félek, hogy ha fél 8 körül ráetetek a 6-os főzelékes vacsira, akkor fájni fog a hasa. Most elsősorban a Gabival egykorú gyerekek anyukáit kérdezném, hogy Ti hogy csináljátok? Meg persze azokat, akik még emlékeznek rá, hogy volt ez :)

Kép
elan

Kép

Kellemes Húsvéti ünnepeket! :)

Köszi a naptejes válaszokat! :)

Witch!

Igen, és is azért kérdeztem, mert már most szép barna a pofija.:)
Úgy nézem szerencséje van és nem az én érzékeny bőrömet örökölte, mert egyből barnult, nem pirosodott meg.

Fiona!

Meséld ám el, hogy hogy telt a finomságok felkutatása...:)

Rebe!

Csodálatosak a lányok! :)

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?