Nika,
kitartás az orrocskához!!! Együttérzek! Fül-orr gégész nekünk azt mondta, hogy fél éves koráig tuti eltart, de, ha javul az idő, akkor a váladék mennyisége majd csökkenni fog.
Euphorbium Comp. - Heel orrspray-t próbáltátok már?
Holnap veszünk Sambucus Nigra 9CH-t, ami orrdugulásra jó. Majd beszámolok, hogy használt-e.
Én a hétvégén teljesen kiborultam már az állandó tortúrától, ami az orrszívással jár. Bőgtem 2 napig szinte egyfolytában. Máté menekül, kínlódik, van, hogy ő is sír, ha Kornélnál eljön az orrszívás ideje. Szegénykéim! Borzasztóan sajnálom őket. Minden alkalommal elmondom, hogy ettől fog Kornél meggyógyulni, és, hogy, ha nem szívjuk, nem kap levegőt, de látszik, hogy nem tudja Máté átérezni ezt a problémát. Csak azt látja, hogy "kínzom" Kornélt.
Próbáltam, hogy kihagyok 1-2 alkalmat, de akkor nem bír enni rendesen, és aludni sem. Evéssel így is hadilábon állunk.
Azzal a k... pótlással annyit értem csak el, hogy kevesebb lett a tejem, de a gyerek nem hízott jobban, mert nem kell neki több kaja. Talán egy kicsivel több, mert ugye, nem kell annyit dolgozni. Áhhh, a fene megeszi ezt az egészet.
Nagyon, nagyon várom, hogy elkezdjük a hozzátáplálást. Lehet, nem várok 6 hós koráig, és 5 hósan belevágunk. A kanalazás talán jobban megy majd neki, mint az ivás.
Máté szinte egész nap kint akar lenni az udvaron. A gyomrom egyben van, amikor nem bírom berángatni, de Kornél már vonyít, hogy enne. Akkor kint hagyom, és lesem az ablakból, de nem mindenhová látok el.
Agnese
Elan,
tudtad valami hasznát venni a képnek, vagy fotózzam le úgy is, ha rajta van a hinta? Apát megkérdezem a fémforgácsról. Ő gépész, tuti megmondja a frankót.
Mit mondott a doki?
Chesti,
örülök a hajacskának. Meg fog nőni, ne aggódj. És szebb lesz, mint volt.
Irigyellek a meló miatt. Kár, hogy mi nagyon messze vagyunk tőletek.
Benszikém
csak kitartson ez a tendencia alvás ügyben. Belejönnek lassan. Klasszak a fotók.
Tandem-szopi: nekem sem lett volna ellenemre, de Máté másképp döntött.
Gomba, ha nem kellemetlen a mellednek csak hajrá! Nekem rossz volt egy időben, és szerintem, Máté érezte a feszengésemet, és ez is közrejátszott abban, hogy elhagyta a szopást.
Játszótér: hmmm - nálunk most játszótér sincs, mert ősszel szétszedték. Homokozó amúgy sem volt. Elég sz@r egy kisváros ez!
Máté teljesen antiszociálissá vált, mióta nem járunk közösségbe. Már az ismerős gyerekekkel sem szeret játszani.
Fiona,
belázasodott Bence?
Agnese,
Nagyon édes Zalán!
Kiegyensúlyozott, elégedett baba. Hát kérem, ahol rendben a kaja, ott nincs probléma.
Örülök, hogy nálatok minden rendben már. Azért kicsit irigyellek is. Ha az orrszívás-evés mizéria nem lenne, én sem panaszkodnék. Csak így tovább!
Megyek, hív a legkisebb.