2009.04.08 19:56
[quote="susytunder"] írta:susytundern is vagyok, eddig a jó idő miatt nem voltam, most meg már... ebből gondolhatjátok mi van a cisztámmal. Magamba szakadtam.
Nőtt, meg kell műteni, ráadásul vágni akarnak.
2009.04.08 19:59
[quote="hékás"]S írta:hékásusy, ez nagyon rossz hír Sajnálom nagyon.
Kitty, nekünk most egy Hyundai Atos van, 12 éves. Ez egy olyasmi autó Daewoo Matiz vagy a Toyota Yaris. Túl sokat nem tudunk kérni érte, de minden fillérre szükségünk van Helyette pedig egy Honda Jazz a kiszemelt áldozat Nekem is ilyen megfontolásból volt ilyen autóm. Vidéken laktam, kellett egy pici autó, aminek kevés a fogyasztása, a fenntartása, amivel melóba járhattam. De sajna kinőttük, pedig tényleg annyira szerettük...
Sziszkó, kíváncsi vagyok, majd mutizz nekünk képeket, oké? Drukkolok, hogy megmutassa magát az apróság. A barátnőmnek a 27. héten fordult úgy, hogy látták a nemét. Nekem meg már 15 hetesen megmondták Mondjuk ahogy szétrakta a lábát,
kétség nem fért hozzá, hogy fiú
2009.04.08 20:50
2009.04.08 22:27
[quote="susytunder"]M írta:susytunderegmondom a frankót, nem tudom milyen ciszta. Amit tudok, hogy a jobb petefészkemben van, 47 mm és nem sima folyadékkal telt, hanem vagy alvadt vér van benne, vagy valami más sűrű folyadékkal telt. Azért kellene vágni, mert ha kipukkad ki kell tisztítani a hasamat, és azt csak így tudják. De egyenlőre hallani sem akarok a műtétről, megyek más dokihoz, és próbálkozunk természet gyógyászattal is.
Sziszkó
De szépen gömbölyödik a pocid, szééép!
2009.04.09 03:47
2009.04.09 13:21
2009.04.09 14:08
2009.04.09 15:09
[quote="susytunder"][ írta:susytunderb]Szilvike
Nekem még soha nem néztek semmilyen hormont. és mi az az inzulin rezisztens?
Köszönöm a sok sok segítséget, azt hiszem nagyon tudatlan vagyok e téren.
2009.04.09 15:13
[quote="hékás"]N írta:hékásitácska, nekem elmaradt az a katartikus élmény szüléskor. Mivel belekakilt a magzatvízbe, egy pillanatra megmutatták apukának, és már rohantak is el vele megvizsgálni. Kb 30 perc múlva kaptam vissza, már teljesen felöltöztetve. Pedig jó lett volna, ha a mellkasomra rakják...
Szilvike, már nem hyundait akarunk. Nem igazán értékálló, és hát én pici koromtól vágytam egy Hondára. Egy ismerősömnek Hyundai terepjárója van, és hát tényleg remek autó. Sajnálom eladni, mert nagyon megszerettem, de hát már be vagyok zsongva a Jazz-ért. Remélem nem viszik el jövő hét végéig, mert akkor elmennénk érte. Annyi a gáz, hogy Zalaegerszegen van ez a kocsi. Jó kis királndulás lesz A drukk megy természetesen, korán reggel gyere a jó hírekkel Úúúúúgy változtatnék már a táblán
2009.04.09 16:33
2009.04.09 17:05
2009.04.09 18:55
[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!
Micsoda autós topik lettünk Páromnak AudiA6 van, ezt cseréljük idén, van egy dolgozós Ford Transit, meg nekem a Citroen C3. Meg páromnak van egy veterán Mercije, ami kabrió. Annyit költött rá, hogy az kész, de imádja, hát legyen... Nekem talán jövőre cseréljük (még csak 3 éves lesz 2010 nyarán, de 2 gyerekkel már kicsi lesz, főleg a csomagtartó), és akkor nekem is Audim lesz, ha minden igaz. Nagyon szeretnék Q7-et, de az biztosan nem lesz. Talán egy 6-os allroad, vagy egy Q5. Az én szerelmem tavaly óta a Q7-es. Sokan tartják böhöm, formátlan állatnak, de én odavagyok érte, mert olyan magabiztos és nagy és íves, és óriási a motorja.
Sziszkó,hétvégén a párom tesójáék jönnek, vasárnap repülünk, hétfőn foci és a falumúzeumban húsvétolás. NAgyon aranyos pocakod van
Nekem olyan popsiizomlázam van, hogy na. Még mindig a térkövet szedjük fel. Nagyon sok... És nagyon sok a hangya.
Tegnap voltam nőgyógyásznál, és nálam frankón hat a fogigátló: bent semmi nem működik. Olyan rossz volt ezt hallani, még ha most nem is állhatunk neki. Jövő hétre lesz meg a rákszűrés. Szedem a gyógyszert és ha babát akarunk, akkor abbahagyom, és bepróbálkozunk azonnal. Ha nem jön össze, akkor hormonmérés.
Szilvike, nekem a terheléses cukrom lett olyan, hogy 2,3 volt az első, cukor és +2 óra múlva 2,5. Nem túl magas, de legalább nem alacsonyabb Ez érdekes, nem tudod, mitől van ez az IR? Mármint, azt leírtad, hogy sok az inzulin, meg ilyesmi, de mitől alakul ki? Másoknak meg pont az a baja, hogy magas a cukra. Nekem mindig leesik, és akkor szédülök, meg fényeket látok, meg elájulok. Nem is tudok reggeli nélkül létezni pl.
Susy, nem pont az a csokiciszta, amiben vér van? Ne szomorkodj, megoldódik! És milyen jó, hogy vagyunk itt (most éppen Szilvike) és segítünk
Brigi, majd legközelebb lesz baba a hasadon is. hamarosan meg a hasadban Nekem lehet, császár lesz a második, a szemem miatt. De nagyon nem szeretném.
Nitácska, micsoda óriásiak vagytok már
Na, megyek, beállok a térkőfelszedőkhöz...
K.
2009.04.10 11:15
2009.04.10 14:18
[quote="kima75"]S írta:kima75ziasztok!
annyira szép az idő, hogy mi az utóbbi napokban állandóan a szabadban sétáltunk és csak kajálni és délben aludni jöttünk haza.
Sziszkó!
Szépen kerekedik a pocid és még mekkora lesz
Nita!
De jó, hogy ilyen sűrűn látod a babódat! Szép méretei vannak már
Kinga!
Ha IR-ed van, akkor az is csinálhat ilyet. Amíg nem szedtem a metet, addig rendszeresen rosszul voltam, szédültem, volt, hogy elájultam, mert nem ettem rendesen. Ha magas az inzulinod az frankón lenyomja a cukidat és nagyon belefér az amiket leírtál.
Szilvi!
Drukkolok a zebrádhoz. Hétvégén nem fogom tudni megnézni a netet, de hétfőn ha hazajöttünk megnézem és remélem jó híreket fogok olvasni.
Nekem már megint megjött. Ennyi volt a türelmi idő, ha elmúlt megyek a dokihoz és megbeszélem vele mi legyen a továbbiakban. Kérek egy kis hormon rásegítést. Meg szeretnénk próbálni az inszemet (remélem nem kell majd vagyonokat fizeti).
Most lépek, mert alszik Marci és addig kiteregetem a ruhákat....
2009.04.10 17:55
2009.04.10 19:28
2009.04.10 21:21
[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!
Szórakozik a gépem Nemenged wordben írni, pedig jobban szeretm onnan bemásolni, mert félek, elszáll, amit írok...
Znéildi, rád gondoltam ma, mert mi is kaptunk egy új rendszert, egyszer sikerült bejelentkeznem (többeknek ez sem ment), majd egész nap azt javították...
Kitty, nem várunk 3 hónapot. Van egy olyan elv, hogy gátlás (azaz a gyógyszer) után jön a serkentés, tehát, mivel jó ideig gátolva volt
a pé, ezért miután kiszabadulnak a gátlás alól a peték, nagyobb eséllyel eshetek teherbe. Nem akarom elszalasztani ezeket a kis serkentett petéket. Ez a serkentés pont kb 3 hónapig tart, így mire elkezdenénk, nem lenne serkentett pete. Beszéltem erről a dokimmal, ő is így gondolja. Először egyébként a NLC-n olvastam erről a dr Radványi Krisztina blogjában. (Nekem Bendi is fogigátló után azonnal született).
Az autós sztori ismerős: egyik ismerősöméknek is BMW van, ugyanez a szitu... Pasik...
Szilvike, köszi az infót, dokinéni Fura az ember...
Kima, mi az a met? De miért nem foglalkozik ezzel senki, ha látják az alacsony cukromat, meg mondom is a dokinak, hogy szédülős, ájulós vagyok???
Sziszkó, köszi!Természetesen nektek is
És természetsen mindenkinek, bár szerintem én még jövök holnap is! KELLEMES HÚSVÉTOT!
K.
2009.04.11 07:44
2009.04.11 11:37
2009.04.11 20:44
2009.04.12 21:41
2009.04.13 10:19
2009.04.13 10:30
2009.04.13 20:31
2009.04.14 09:08