Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita!
Gratula!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én jövő pénteken megyek uh-ra,már nagyon várom!!!! :lol:

Kitty!Csinált a párom ma egy pocakfotót,azt felrakom!
remélem azért látszik belőle valami! :oops: :wink: Kép 11 hetesen :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziaszkó látni a pocakod de jól meg kell nézni mert a fekete takar.....
amugy nagyon csini vagy.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz,
nagyon szép a pocid :wink:
Vendég

Nitácska, de jóóóóóó. Én elsírtam magam, mikor először hallottam. :oops:

Sziszkó, nagyon szép a pocid. Elkezdtél már kismama-ruhákat beszerezni? Emlékszem, én alig vártam, hogy vehessek :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és most látom, hogy kerek oldalszám. Akkor rakom a táblát :lol: :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás ennél szebb élmény mikor megszületik :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!
Szép a pocid!!!
Vendég

[quote="susytunder"] írta:susytundern is vagyok, eddig a jó idő miatt nem voltam, most meg már... ebből gondolhatjátok mi van a cisztámmal. Magamba szakadtam.
Nőtt, meg kell műteni, ráadásul vágni akarnak. :(

De ez most mi is?
Csokiciszta????
Mert csak azt szabad engedni műteni, PCOS cisztát isten ments!!!!
Az az insulin rezisztencia+rossza anyagcsere zavar miatt van és drilling az régi módszer.
Aki még azt hiszi nőgyógy betegség, holott endokrin.

www.pco-szindroma.hu

Irj, hogy mi ez!
Vendég

[quote="hékás"]S írta:hékásusy, ez nagyon rossz hír :cry: Sajnálom nagyon.

Kitty, nekünk most egy Hyundai Atos van, 12 éves. Ez egy olyasmi autó Daewoo Matiz vagy a Toyota Yaris. Túl sokat nem tudunk kérni érte, de minden fillérre szükségünk van :cry: Helyette pedig egy Honda Jazz a kiszemelt áldozat :lol: :lol: :lol: Nekem is ilyen megfontolásból volt ilyen autóm. Vidéken laktam, kellett egy pici autó, aminek kevés a fogyasztása, a fenntartása, amivel melóba járhattam. De sajna kinőttük, pedig tényleg annyira szerettük...

Sziszkó, kíváncsi vagyok, majd mutizz nekünk képeket, oké? :lol: Drukkolok, hogy megmutassa magát az apróság. A barátnőmnek a 27. héten fordult úgy, hogy látták a nemét. Nekem meg már 15 hetesen megmondták :lol: Mondjuk ahogy szétrakta a lábát,
kétség nem fért hozzá, hogy fiú :lol:

Szia Márkatárs!!!!
Már nem Hyundai-t akartok???:((((
Nekem H Atos, 6éves :-)

Az öcsém a gportálos H.Klub alapitója és elnöke:-DDDD
Szerintem jobban beszámitja még a kereskedő is, és vannak naaagy H-ok:))
Vendég

Megmondom a frankót, nem tudom milyen ciszta. Amit tudok, hogy a jobb petefészkemben van, 47 mm és nem sima folyadékkal telt, hanem vagy alvadt vér van benne, vagy valami más sűrű folyadékkal telt. Azért kellene vágni, mert ha kipukkad ki kell tisztítani a hasamat, és azt csak így tudják. De egyenlőre hallani sem akarok a műtétről, megyek más dokihoz, és próbálkozunk természet gyógyászattal is.

Sziszkó
De szépen gömbölyödik a pocid, szééép! :)

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"]M írta:susytunderegmondom a frankót, nem tudom milyen ciszta. Amit tudok, hogy a jobb petefészkemben van, 47 mm és nem sima folyadékkal telt, hanem vagy alvadt vér van benne, vagy valami más sűrű folyadékkal telt. Azért kellene vágni, mert ha kipukkad ki kell tisztítani a hasamat, és azt csak így tudják. De egyenlőre hallani sem akarok a műtétről, megyek más dokihoz, és próbálkozunk természet gyógyászattal is.

Sziszkó
De szépen gömbölyödik a pocid, szééép! :)

Nekem is voltam 3*7cm-es ciszták, de azok felszivodtak.
Tudom ajánlani az akupunkturát.
Ha PCOS-ciszta, akkor viszont lehet Te is insulin rezisztens vagy, mert azoknak tud megnőni, egy meg nem repedt tüszőből.
Mikor néztek utoljára, 3. és 21. napi teljes női hormonsort?
Ezt is nézess, légyszi!
Hozd, és kielemzem!!!

Valamint javaslom a jó endokrin orvost!!!Ezt is tudok mondani.
www.mensmentis.hu
Nem olcsó, de egy babáért mindent.
Nekem itt fedezték fel a PCOS cisztákat, itt kaptam rá diétát, bogyót, és 3 havonta ide járok kontroll.
Máshol csináltatom a vvételt, kiiratom nődokimmal a baross utcában, igy az ingyenes.És ugy időzitam, hogy tudjam épp a kontrollra vinni az előző ciklus 3. napiját, minimum.

Jó uh-st is tudok, az sem olcsó, de a drága dokim, a kútvölgyisnek, a magánban külön szonográfusa van, ezért külön kell fizetni az uh-ért...sajna, de megéri.
Én ott is szoktam nézetni a cisztákat, és hát legutobb már csak 1-2 érésre várő tüszőt láttak.
És volt domináns tüszőm.

Szombaton drukkoljatok, 9.nappal pé után csinálok reggel tesztet a szuper érzékeny hcg-m ből.
Irtam már, hogy a prolaktinom a norprolac hatására már pé előtt is csak 140volt????
Ez szuper érték, eddig mindig 300fölött volt, ez is lehetett az oka, hogy nincs baba.
Persze sokan a laparra esküsznek nekem.
Addig még a tv-ban látott budaörsi Szigfridhez is elmegyek, sokan járnak a PCOS másik oldalas topikbol.
És van akinek már használt, van pozi tesztje!!!
Vendég

Nitácska, nekem elmaradt az a katartikus élmény szüléskor. Mivel belekakilt a magzatvízbe, egy pillanatra megmutatták apukának, és már rohantak is el vele megvizsgálni. Kb 30 perc múlva kaptam vissza, már teljesen felöltöztetve. Pedig jó lett volna, ha a mellkasomra rakják...

Szilvike, már nem hyundait akarunk. Nem igazán értékálló, és hát én pici koromtól vágytam egy Hondára. Egy ismerősömnek Hyundai terepjárója van, és hát tényleg remek autó. Sajnálom eladni, mert nagyon megszerettem, de hát már be vagyok zsongva a Jazz-ért. Remélem nem viszik el jövő hét végéig, mert akkor elmennénk érte. Annyi a gáz, hogy Zalaegerszegen van ez a kocsi. Jó kis királndulás lesz :lol: A drukk megy természetesen, korán reggel gyere a jó hírekkel :wink: Úúúúúgy változtatnék már a táblán :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvike
Nekem még soha nem néztek semmilyen hormont. :shock: és mi az az inzulin rezisztens? :oops:
Köszönöm a sok sok segítséget, azt hiszem nagyon tudatlan vagyok e téren.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Brigi,
mi BMW-sek vagyunk :lol: Páromnak van egy ötös, jó nagy böhöm kocsi, ahhoz képest hogy már 14 éves, elég jól megy :wink:
Nekem meg valszeg egy 3as BMW lesz, mert párom nem enged másmilyen kocsit. Amúgy nekem a Ford Ka tetszik :roll:
Vendég

Hú SZilvike, nem semmi tudományra tettél szert :shock: ebben a kérdésben... drukkolunk a babához :wink:

Pocakhoz, UH-oh megy a sok gratula, remélem egyre több lesz itt a jóból :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Köszi a bókokat pocak ügyben,nagyon Drágák vagytok! A párom jelenleg csak kishordónak hív! :oops: :lol: :lol:

Autó: Nekünk egy 206-os Peugeot-unk van!Nagyon jó kis autó,csak egy hibája van,3 ajtós,és ha anyósék is jönnek velünk,akkor nekem kell apósommal hátramászni! :twisted: Anyósom nem tud bemászni! :roll:

Húsvétkor ki hova megy?Vagy otthon várjátok a locsolkodókat? :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz,
vicces apa :lol:
Ha majd nagy hasad lesz, te sem tudsz hátra bemászni, szóval le kell hagyni anyósékat :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sziszkó! Nagyon szépen látszik az a nagyon szép kis pocakod!!!

Nekünk Skoda Octaviank van, meg egy szolgálati kocsi: skoda fabia..ő diesel és szeretem, az octaviat nem nagyon..nagyon nagy és benzines. Én meg kuplungozok nagyon, ugyhogy nekem a diesel fekszik igazán!!! :lol:
Szilvike!! Mennek a drukkok szombat reggelre!!!

Susy! Sajnálom a cystád! De hátha megoldható műtét nélkül is!!! :roll:

Már megint gyönyörű idő van!! Csak az a baj, hogy azt mondták, hogy hétvégén talán esni fog!!??? Nem akarom! Úgy terveztük., hogy 3napig megyünk és csináljuk a kertet, a metszést, fűnyírást, meg ilyenek.. meg jó lenne szombaton már végre csempét találni a fürdőbe..
ronci

[quote="susytunder"][ írta:susytunderb]Szilvike
Nekem még soha nem néztek semmilyen hormont. :shock: és mi az az inzulin rezisztens? :oops:
Köszönöm a sok sok segítséget, azt hiszem nagyon tudatlan vagyok e téren.

Insulin rezisztencia:IR
Az insulin a sejtekben megtapad, túl sok lesz belőlük, nem pedig kevés, mint a cukrosoknál/1es tip.nál/
Éhgyomri értékhez képest 2 órával is vesznek vért, és az az 5*öse, az már IR.
Sőt, ha a cukor vvétel 2 órás az éhgyomrihoz képest alacsonyab!! már az is az IR hajlama.
Ez azért rossz, mert ez megakadályozza, hogy a tüszők ovuláljanak, igy bent ragadnak, és ha már 8-10kis tüsző van, azt policisztás petefészeknek nevezik.
Ha valaki súly problémákkal küzd, vagy volt családban 2es cukros, az már eleve halmozott rényező.
De ezt mind elolvashatod a www.pco-szindroma.hu oldalon
Érdemes, még ha nincs ezzel baj, akkoris.
Felelőtlenek ám a nődokik, sajna, én biztos csak ha csoki ciszta engedném műteni.
De ha jól tudom az meg endometriozistól lehet.
Én már 8éve ezekben a témakörökben mozgok, ugyhogy szinte diplomázhatnbék.
Vendég

[quote="hékás"]N írta:hékásitácska, nekem elmaradt az a katartikus élmény szüléskor. Mivel belekakilt a magzatvízbe, egy pillanatra megmutatták apukának, és már rohantak is el vele megvizsgálni. Kb 30 perc múlva kaptam vissza, már teljesen felöltöztetve. Pedig jó lett volna, ha a mellkasomra rakják...

Szilvike, már nem hyundait akarunk. Nem igazán értékálló, és hát én pici koromtól vágytam egy Hondára. Egy ismerősömnek Hyundai terepjárója van, és hát tényleg remek autó. Sajnálom eladni, mert nagyon megszerettem, de hát már be vagyok zsongva a Jazz-ért. Remélem nem viszik el jövő hét végéig, mert akkor elmennénk érte. Annyi a gáz, hogy Zalaegerszegen van ez a kocsi. Jó kis királndulás lesz :lol: A drukk megy természetesen, korán reggel gyere a jó hírekkel :wink: Úúúúúgy változtatnék már a táblán :lol:

:)
Nálunk szüleim vettek Hyundai terepjárót, öcsémnek is Atos van:)
Honda nekem is tetszik, de az meg a motorom:)
Autóban már nem jön be, drága és ha azt nézzük egy autó sem tartja az értékét, ha kihozod a szalonból, -1milliot ér!
Én még 6 évig nem cserélek, nagyon megkimélem, és hát most járt le a hitele.
Legközelebb majd 6 év múlva cserélek, de akkoris kb 2-3 évest veszek. Ja és ha lehet cabriot:-D
Vendég

Vendég

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Nagyon remélem, hogy jó hirrel szolgálhatok.
Szép húsvéti ajándék lenne!
Vendég

hékás sajnálom......de a kistesót már rád fogják tenni.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Micsoda autós topik lettünk :) Páromnak AudiA6 van, ezt cseréljük idén, van egy dolgozós Ford Transit, meg nekem a Citroen C3. Meg páromnak van egy veterán Mercije, ami kabrió. Annyit költött rá, hogy az kész, de imádja, hát legyen... :shock: Nekem talán jövőre cseréljük (még csak 3 éves lesz 2010 nyarán, de 2 gyerekkel már kicsi lesz, főleg a csomagtartó), és akkor nekem is Audim lesz, ha minden igaz. Nagyon szeretnék Q7-et, de az biztosan nem lesz. Talán egy 6-os allroad, vagy egy Q5. Az én szerelmem tavaly óta a Q7-es. Sokan tartják böhöm, formátlan állatnak, de én odavagyok érte, mert olyan magabiztos és nagy és íves, és óriási a motorja.

Sziszkó,hétvégén a párom tesójáék jönnek, vasárnap repülünk, hétfőn foci és a falumúzeumban húsvétolás. NAgyon aranyos pocakod van :)

Nekem olyan popsiizomlázam van, hogy na. Még mindig a térkövet szedjük fel. Nagyon sok... És nagyon sok a hangya.

Tegnap voltam nőgyógyásznál, és nálam frankón hat a fogigátló: bent semmi nem működik. Olyan rossz volt ezt hallani, még ha most nem is állhatunk neki. Jövő hétre lesz meg a rákszűrés. Szedem a gyógyszert és ha babát akarunk, akkor abbahagyom, és bepróbálkozunk azonnal. Ha nem jön össze, akkor hormonmérés.

Szilvike, nekem a terheléses cukrom lett olyan, hogy 2,3 volt az első, cukor és +2 óra múlva 2,5. Nem túl magas, de legalább nem alacsonyabb :( Ez érdekes, nem tudod, mitől van ez az IR? Mármint, azt leírtad, hogy sok az inzulin, meg ilyesmi, de mitől alakul ki? Másoknak meg pont az a baja, hogy magas a cukra. Nekem mindig leesik, és akkor szédülök, meg fényeket látok, meg elájulok. Nem is tudok reggeli nélkül létezni pl.

Susy, nem pont az a csokiciszta, amiben vér van? Ne szomorkodj, megoldódik! És milyen jó, hogy vagyunk itt (most éppen Szilvike) és segítünk :)

Brigi, majd legközelebb lesz baba a hasadon is. hamarosan meg a hasadban :) Nekem lehet, császár lesz a második, a szemem miatt. De nagyon nem szeretném.

Nitácska, micsoda óriásiak vagytok már :)

Na, megyek, beállok a térkőfelszedőkhöz...

K.

Kép

Kép
kinga82

Szilvi
te leszel a topik dokinénije :wink:
Megnéztem a honlapot, tök jól meg van csinálva!

Kinga,
bátyámnak is A6 van, és mindig vitatkoznak párommal, hogy melyikük kocsija szebb, jobb, gyorsabb :lol: Mint a gyerekek :lol:
ha a fogigátlót abbahagyod, nem kéne várni 3 hónapot, amíg kiürül? Mert most én is szedem, de utána szigorúan be is tartjuk a 3 hót, de lehet, hogy lesz az 6 hó is... :roll:
Vendég

kinga bizony növögetünk..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Micsoda autós topik lettünk :) Páromnak AudiA6 van, ezt cseréljük idén, van egy dolgozós Ford Transit, meg nekem a Citroen C3. Meg páromnak van egy veterán Mercije, ami kabrió. Annyit költött rá, hogy az kész, de imádja, hát legyen... :shock: Nekem talán jövőre cseréljük (még csak 3 éves lesz 2010 nyarán, de 2 gyerekkel már kicsi lesz, főleg a csomagtartó), és akkor nekem is Audim lesz, ha minden igaz. Nagyon szeretnék Q7-et, de az biztosan nem lesz. Talán egy 6-os allroad, vagy egy Q5. Az én szerelmem tavaly óta a Q7-es. Sokan tartják böhöm, formátlan állatnak, de én odavagyok érte, mert olyan magabiztos és nagy és íves, és óriási a motorja.

Sziszkó,hétvégén a párom tesójáék jönnek, vasárnap repülünk, hétfőn foci és a falumúzeumban húsvétolás. NAgyon aranyos pocakod van :)

Nekem olyan popsiizomlázam van, hogy na. Még mindig a térkövet szedjük fel. Nagyon sok... És nagyon sok a hangya.

Tegnap voltam nőgyógyásznál, és nálam frankón hat a fogigátló: bent semmi nem működik. Olyan rossz volt ezt hallani, még ha most nem is állhatunk neki. Jövő hétre lesz meg a rákszűrés. Szedem a gyógyszert és ha babát akarunk, akkor abbahagyom, és bepróbálkozunk azonnal. Ha nem jön össze, akkor hormonmérés.

Szilvike, nekem a terheléses cukrom lett olyan, hogy 2,3 volt az első, cukor és +2 óra múlva 2,5. Nem túl magas, de legalább nem alacsonyabb :( Ez érdekes, nem tudod, mitől van ez az IR? Mármint, azt leírtad, hogy sok az inzulin, meg ilyesmi, de mitől alakul ki? Másoknak meg pont az a baja, hogy magas a cukra. Nekem mindig leesik, és akkor szédülök, meg fényeket látok, meg elájulok. Nem is tudok reggeli nélkül létezni pl.

Susy, nem pont az a csokiciszta, amiben vér van? Ne szomorkodj, megoldódik! És milyen jó, hogy vagyunk itt (most éppen Szilvike) és segítünk :)

Brigi, majd legközelebb lesz baba a hasadon is. hamarosan meg a hasadban :) Nekem lehet, császár lesz a második, a szemem miatt. De nagyon nem szeretném.

Nitácska, micsoda óriásiak vagytok már :)

Na, megyek, beállok a térkőfelszedőkhöz...

K.

Neked is azt javaslom, hogy 3 óránként egyél és reggel inkább kenyeret, teljes kiörlésűt, az lassu szénhidrát, ami lassan szivodik fel, és nem hirtelen emeli meg a vcukor szintet, és nem leszel rosszul
Az alacsony cukor sem jó, persze.
Hogy az IR mitől alakul ki, hát fene tudja, anyagcsere zavar, ugyhogy részben lehet öröklött és plusz gondolom a mai kor vivmányai miatt, ami pl fehér liszt, cukor, mind haszontalan értékű dolgok.
Pl háboruban mikor kevés a kenyér, a liszt, megfigyelték, hogy kevesebb a liszt érzékeny is pl.
Mármint utána ugrik meg a számuk...

Ugyhogy amikor elájulsz az is kómázás, hipózás névre hallgat, olyankor mondjuk szőlőcukor, vagy cukros lötty is jó hirtelen.
Vendég

Sziasztok!
annyira szép az idő, hogy mi az utóbbi napokban állandóan a szabadban sétáltunk és csak kajálni és délben aludni jöttünk haza.

Sziszkó!
Szépen kerekedik a pocid és még mekkora lesz :lol: :lol:

Nita!
De jó, hogy ilyen sűrűn látod a babódat! Szép méretei vannak már :wink:

Kinga!
Ha IR-ed van, akkor az is csinálhat ilyet. Amíg nem szedtem a metet, addig rendszeresen rosszul voltam, szédültem, volt, hogy elájultam, mert nem ettem rendesen. Ha magas az inzulinod az frankón lenyomja a cukidat és nagyon belefér az amiket leírtál.

Szilvi!
Drukkolok a zebrádhoz. Hétvégén nem fogom tudni megnézni a netet, de hétfőn ha hazajöttünk megnézem és remélem jó híreket fogok olvasni.

Nekem már megint megjött. :evil: Ennyi volt a türelmi idő, ha elmúlt megyek a dokihoz és megbeszélem vele mi legyen a továbbiakban. Kérek egy kis hormon rásegítést. Meg szeretnénk próbálni az inszemet (remélem nem kell majd vagyonokat fizeti).

Most lépek, mert alszik Marci és addig kiteregetem a ruhákat....

Kima
Kép
Kép
kima75

kima idáig sűrűn láttam de mostmár leállok......nem bizonyított hogy ártalmas a sok uh de inkább vigyázok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

LÁNYOK!MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

[quote="kima75"]S írta:kima75ziasztok!
annyira szép az idő, hogy mi az utóbbi napokban állandóan a szabadban sétáltunk és csak kajálni és délben aludni jöttünk haza.

Sziszkó!
Szépen kerekedik a pocid és még mekkora lesz :lol: :lol:

Nita!
De jó, hogy ilyen sűrűn látod a babódat! Szép méretei vannak már :wink:

Kinga!
Ha IR-ed van, akkor az is csinálhat ilyet. Amíg nem szedtem a metet, addig rendszeresen rosszul voltam, szédültem, volt, hogy elájultam, mert nem ettem rendesen. Ha magas az inzulinod az frankón lenyomja a cukidat és nagyon belefér az amiket leírtál.

Szilvi!
Drukkolok a zebrádhoz. Hétvégén nem fogom tudni megnézni a netet, de hétfőn ha hazajöttünk megnézem és remélem jó híreket fogok olvasni.

Nekem már megint megjött. :evil: Ennyi volt a türelmi idő, ha elmúlt megyek a dokihoz és megbeszélem vele mi legyen a továbbiakban. Kérek egy kis hormon rásegítést. Meg szeretnénk próbálni az inszemet (remélem nem kell majd vagyonokat fizeti).

Most lépek, mert alszik Marci és addig kiteregetem a ruhákat....

Köszi!!!

Hol lenne az inszemed???
Vendég

Sziasztok!

Szórakozik a gépem :( Nemenged wordben írni, pedig jobban szeretm onnan bemásolni, mert félek, elszáll, amit írok...

Znéildi, rád gondoltam ma, mert mi is kaptunk egy új rendszert, egyszer sikerült bejelentkeznem (többeknek ez sem ment), majd egész nap azt javították...

Kitty, nem várunk 3 hónapot. Van egy olyan elv, hogy gátlás (azaz a gyógyszer) után jön a serkentés, tehát, mivel jó ideig gátolva volt
a pé, ezért miután kiszabadulnak a gátlás alól a peték, nagyobb eséllyel eshetek teherbe. Nem akarom elszalasztani ezeket a kis serkentett petéket. Ez a serkentés pont kb 3 hónapig tart, így mire elkezdenénk, nem lenne serkentett pete. Beszéltem erről a dokimmal, ő is így gondolja. Először egyébként a NLC-n olvastam erről a dr Radványi Krisztina blogjában. (Nekem Bendi is fogigátló után azonnal született).
Az autós sztori ismerős: egyik ismerősöméknek is BMW van, ugyanez a szitu... :roll: Pasik...

Szilvike, köszi az infót, dokinéni 8) Fura az ember...

Kima, mi az a met? De miért nem foglalkozik ezzel senki, ha látják az alacsony cukromat, meg mondom is a dokinak, hogy szédülős, ájulós vagyok??? :evil:

Sziszkó, köszi!Természetesen nektek is :)

És természetsen mindenkinek, bár szerintem én még jövök holnap is! KELLEMES HÚSVÉTOT!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Kinga
én ezt még nem is hallottam :shock: Mindenkitől csak azt, hogy várni kell, hogy a gyógyszer maradványai is kiürüljenek, min. három hónapot várni kell. Érdekes :roll: Azért tök jó, hogy már ebben is megoszlanak a vélemények, aztán mindenki döntse el, kinek hisz :twisted:

Kima
milyen hormont fogsz szedni? Ezek szerint te szedtél már ilyet?

Szisz
várunk vissza :wink:
Vendég

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Szórakozik a gépem :( Nemenged wordben írni, pedig jobban szeretm onnan bemásolni, mert félek, elszáll, amit írok...

Znéildi, rád gondoltam ma, mert mi is kaptunk egy új rendszert, egyszer sikerült bejelentkeznem (többeknek ez sem ment), majd egész nap azt javították...

Kitty, nem várunk 3 hónapot. Van egy olyan elv, hogy gátlás (azaz a gyógyszer) után jön a serkentés, tehát, mivel jó ideig gátolva volt
a pé, ezért miután kiszabadulnak a gátlás alól a peték, nagyobb eséllyel eshetek teherbe. Nem akarom elszalasztani ezeket a kis serkentett petéket. Ez a serkentés pont kb 3 hónapig tart, így mire elkezdenénk, nem lenne serkentett pete. Beszéltem erről a dokimmal, ő is így gondolja. Először egyébként a NLC-n olvastam erről a dr Radványi Krisztina blogjában. (Nekem Bendi is fogigátló után azonnal született).
Az autós sztori ismerős: egyik ismerősöméknek is BMW van, ugyanez a szitu... :roll: Pasik...

Szilvike, köszi az infót, dokinéni 8) Fura az ember...

Kima, mi az a met? De miért nem foglalkozik ezzel senki, ha látják az alacsony cukromat, meg mondom is a dokinak, hogy szédülős, ájulós vagyok??? :evil:

Sziszkó, köszi!Természetesen nektek is :)

És természetsen mindenkinek, bár szerintem én még jövök holnap is! KELLEMES HÚSVÉTOT!

K.

A met: metformin tartalmú gyogyszer, meforál, merkcformin, stb.
Elvileg cukrosok szedik, illetve külföldön már az insulin rezisztensek is 20-30éve, nálunk csak pár éve.
Nézess esetleg ismét, évi 1 terheléses cukor az ok, és esetleg egy hormonsor, amiből más is kiderülhet.

Nekem 4.3 volt az éhgyomri, és 4.2 a 2órás.
Már ez is IR gyenge.
És egy uh sem árt, bár nem kell még ciszta sem petefészekbe, hogy PCOS legyél.
Nekem sem magas vérny, sem más tünet, max a pattanásos bőr volt, amiért elmentem erre a klinikára:
www.mensmentis.hu

Már Erdélyből is járnak hozzájuk!

Na persze nem akarok itt vészmadár lenni!
Vendég

Sziasztok!

Kitty, látod :)Aztán döntsél csak :)

Szilvi, most voltam, cisztám/im nincsen/ek. Majd nézetek, aztán meglátjuk. :) Mondjuk, nekem közelebb van a tapolcai PRI, ahol a Török prof egy baromi jó orvos. Sok-sok babát segített már megfoganni. Nem vagy vészmadár, bármi előfordulhat, végül is Bendi óta eltelt 4,5 év, azóta sok minden változhatott bent. Igaz, nekem kimondottan alacsony a vérnyomásom is (90/50; 85/nem mérhető, és ezzel én jól vagyok), pattanásom (szerencsére) sosem volt, nem görcsölök, a ciklusom 28 napos és nem vérzek erősen soha. Sajna, most nem nagyon érdemes hormonsort csináltatnom (ezt is most beszéltük meg a dokimmal-ő amúgy konzulens a Kaáliban), mivel fogamzásgátlót szedek, ez pedig hat a hormonokra. Pl biztosan alacsony lenne a prolaktinom, de nem tudná, hogy azért, mert alacsony, vagy azért, mert a fogigátlóm ösztrogénje lenyomja. Így marad a várakozás, aztán ha oké, akkor nekifutunk egyszer vizsgálatok nélkül (a serkentett peték miatt), és ha az nem jön össze, akkor már lehet nézni hormont, összenövést, mindent. :) De a cukrot megnézetem, azt meg lehet. Érdekelne, főleg, mert mindig furának tartottam, hogy egy rakat csokit/cukrot/szénhidrátot eszem (tényleg tonnaszámra, bár már kevésbé) és sosem magas a cukrom, meg nem is híztam meg tőle, meg ilyesmi.

Na, megvan a báránycomb, roston báránycombi lesz a kaja, libamáj, sonka, kalács, tojás.

Gyerekeknek/keresztgyerekekenek megvannak már a nyusziajándékok? Én tegnap úgy jártam, hogy a keresztlányomnak kerestem vmi Hanna Montana-s cuccot, mindezt úgy, hogy azt sem tudtam, mi az. Csak telón leadta a rendelést... De találtam, táncszőnyeg, meg ilyen bigyók, egy dobozban, amin Hanna Montana felirat van :twisted: . Mi ez egyáltalán? Tudja vki? Valami film? A keresztfiam Star Wars trilógiát kért, DVD-n. Azt legalább tudom, micsoda.

Jó pihit!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ok, KInga drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

nekem mai 9.dpo teszt nega...még marad a reménykedés, hogy túl korai az érzékeny teszttel is...és hát elvileg péntekre kéne megjönnei, illetve nem kéne.
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
Vendég

szilvike drukk a pozi teszthez...még korai volt nagyon....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike, szerintem korai volt. Drukkolunk nagyon!

Kittynek: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/ ... =10&page=2
A 17-es bejegyzésről van szó (remélem, jól linkeltem). Nekem hihetőnek tűnik, dokim rábólintott. De ezt neked kell eldönteni, mert ha bizonytalan vagy magadban, akkor meg amiatt nem fog úgysem sikerülni. Szerintem az ember nagyon bonyolult lény, és még ha teljesen ismerjük a testi dolgokat (de nem ismerjük), nálunk erősen bejátszik a leki vonulat.

Voltam piacon, annyi szép, friss dolog volt :)

Most megyünk anyóshoz a kórházba.

Szép napot!

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Kinga
köszi a linket. Elolvastam, hát ez is egy vélemény, én azt mondom.
Abban meg igazad van, hogy úgyis az fog beválni, amelyikben hisz az ember. Ha ráerőltetnek mást, úgysem fog összejönni.
Anyósodnak jobbulást!
Vendég

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kellemes húsvétot mindenkinek!!!! És annyi locsolót amennyit Ti szeretnétek!

Szilvike!szorítok, hogy pozi legyen a következő.. ezért rossz a korai teszt.. van egy szomorú nega teszt, aztán meg még vagy 1hét tovább izgulás... :roll:

Kinga!! Most nem emlékszem, írtad, hogy miért van anyósod kórházban?? :oops: Mindenesetre jobbulást neki! /főleg ha azért mentetek hozzá a kórházba, mert ott dolgozik! :D /

Kitty! Össze fog jönni az a baba serkentés nélkül is, ugyhogy csináld úgy, ahogy Te szeretnéd! :lol:

Susy!!! Ne foglalkozz a cystákkal, legyél vidám az ünnepek alatt is!!! Attól nem múlnak el ha rágódsz rajtuk... fő a pozitív hozzá állás!!!!!!

Puszi mindenkinek!
ronci

Ronci
hát nagyon remélem, hogy igazad lesz :wink:
Épp akartalak már hiányolni, de gondolom, dolgoztál.
Vendég

Szia-mia!!!

Hát nem nagyon voltam itthon, meg hát a jó idő...
De azért olvasgattam az írásaitokat... De min t látható, mindenki jó időzik, kertezik, este meg hulla fáradt... :lol:
Most is már mindjárt lecsukódik a kicsi szemem...ugyhogy jó éjt, de majd holnap írjatok, hogy kinél hogy telt az ünnep!!!

pussszzzii
ronci

Sziasztok!

Ronci
hát igen, mi is a kertben vagyunk, de most inkább bezárkóztam :oops: Nem szeretem a locsolkodást... így nem is jön senki, mert nem is tudna bejönni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Peteérés után, a 6-8. nap már elkezdődik a beágyazódás.
Ez a 12. napig tart.
A korai tesztek, ez a 10es érzékenységű, már a 9. nap, a peteérés után kimutatja, ha van.
És mivel mindig tudom pontosan peteérés időpontját/lh teszt, nyák, kis fájás petefézseknél, hő/ ezért tudom, hogy már pozitiv lenne, ha lenne baba.
Ma a 11.dpo is negativ.
Ugyhogy nincs baba, nem kell erre egy hetet várni, péntek a 15.dpo meg fog jönni.

Végülis lehet csak sima hsg-re megyek, párom félt a lapartól, meg esetleg méh tükrözés, ezt megcsinálják bóditásban.
Ha itt nem derülne ki semmi gond, akkor még reménykedem a spontán babában.

Lehet ujra lúgositani kéne, hogy a hüvely nyák ne ölje meg a kiskatonákat...na meg reflexologushoz megyek, aki többeknek "csinált " már babát.
Vendég

Sziasztok!

Boldog Húsvétot!

Kitty, persze, hogy összejön :)

Ronci, cukrobeteg anyósom és mindenféle baja lett emiatt. Már sokkal jobban van, szerencsére.

Mi kint voltunk a reptéren és repültünk, bowlingoztunk, fallabdáztunk, meg csocsóztunk. Összejöttünk páran :)
Ma meg pihenem ki az izomlázat.

Szép napot mindenkinek!

K.

Kép

Kép
kinga82

Megjöttünk Szilvásáradról. Nagyon jó volt, csak nagyon elfáradtunk. Sajna a fényképező itthon maradt...annyira mérges voltam.

Szilvi!
Szerintem még korán volt a teszt. Ha megpróbálod pár nap múlva semmit nem veszítesz vele.
Ha a helyedben lennék a lapart vállalnám be! A HSG jó arra, hogy megnézzék a petevezetőket, de a laparral mégis jobban körül tudnak nézni odabent és ha esetleg olyan gond van, akkor azt helyben meg is oldják. (pl. mióma)
Az inszemet a klinikán szeretném csináltatni, de nem tudom hogyha megvolt már a 6 alkalom akkor mi a helyzet.......Lehet, hogy a második gyereknél újra lehet kezdeni??

Kitty!
Igen, már szedtem hormonokat. Még nem tudom milyen hormont fog írni a doki. A Closty nekem régen nem jött be, mert szinte semmit nem ért, nem lettek jók a tüszők. Kaptam Gonal-F-et, de az sem hatott végül a Puregon hozta meg a várt hatást- igaz lónak való adagokat szúrtam- de akkor végre voltak rendesen tüszőim. Mivel az a doki, aki csinálta az inszemeket és akinél Marci született elköltözött Svédországba, így egy másik dokihoz kell menjek sajnos és nem tudom Ő mit fog adni.

Kinga!
Mozgalmas napotok volt nektek is . Mostantól lehet nektek is drukkolni :D

Ettől a hónaptól akinél megfogan a baba, az már 2010-es baba lesz.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima
kár, hogy nincsenek képek :(

Szerintem mondd meg a dokinak, hogy eddig mikkel próbálkoztatok Marci előtt, és mi vált be. Aztán csak nem fog már olyat adni, ami nem jött be...

Kinga
de jó napotok volt! :)
Vendég

Sziasztok!

Utólag is mindenkinek boldog feltámadást kívánok!! Remélem volt mindenkinek pihiben része!

Kinga, én úgy tudom hogy kétféle fogigátló van:
- az egyik nem engedi megérni a petéket,
- a másik pedig elvékonyítja a nyálkahártyát ezért hiába termékenyül meg a pete, nemtud beágyazódni.
Én eddig így tudtam, de akkor most nagyon összezavarodtam! Hogy-hogy mégis serkentett petesejtjeid vannak?

Én kb. két éve hagytam abba fogigátlót és egészen tavaly év végéig úgy jött meg mintha még mindig szedném (pontosan 28 naponta, néhány napos enyhe vérzés, semmi kellemetlenség). Aztán év eleje óta meg (valószínűleg most tisztult ki teljesen a szervezetemből) kezdi újra megtanulni a hormonrendszerem, hogyan is kell saját magának kialakítania a ciklust. Tehát 25-35 nap közötti a ciklusom, kicsit nagyobb mennyiségű, és hát érzek mindent ami odabent történik.

Szilvi, megy a drukk!!!!!!!! És természetesen a két kismaminknak is!!!!
zénéildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?