Remélem hidegélelem bekészítve, sok leszek
Szonce,
Nem semmi lehetett a túrátok de ügyesek vagytok h mindig volt egy B megoldás is.
Tetszett ahogy írtad h mi a férjed véleménye…. Hasonló nálunk is néha-néha apuci hozzáállása
Ádám egészséges szép baba, minden rendben van, először az egyik oldalt nyomja, megerősödik és majd jön a másik. Nyugi…
Kati,
Igazából nem én vagyok az irányadó, hiszen nekem nincs tejem, de azt javasolták h a tápszer mellé mindenképpen adjak folyadékot. Én pedig adok, vizet és teát is. Főleg hogy most melegebb van…. Issza is manóka ezerrel.
Sajnos nem tudok a csípőszűrésről nyilatkozni hiszen nálunk dokibá rutinjából és az évek tapasztalatából kiindulva pár napos korában volt egy gyors check és azóta semmi.
Érdekes módon tetszett szerintem Marcinak a koncert, mondjuk nagyon nézte a színpadot és a sok sok embert, aztán egy idő múlva kimentünk, megetettem és inkább az előtérben nézegettük az akváriumban a halakat, kalitkában a madarakat.
Nagggyon jó a cukis kép.
Babanet kilépegetés: mindig megírom wordben, és utána másolom be, hiszen soxor megjártam én is azelőtt, bosszantó volt újra és újra megírni a leveleket.
Oktávia babakocsi szempontból kircsi, csak az a gond hogy apa autójában hófehér kárpit van, szerintetetek ????? Még jó hogy az én autóm (peugeot 307 kombi) fekete kárpitos, csak abba meg nem tudom berakni a babakocsit. Múltkor egy autópályás defektemnél megállt egy barom segíteni és leszakította a pótkeréktartómat alulról, azóta a csomitartóban van a pótkerekem és csak foglalja a helyet… Tudom tudom el kellene menni megcsináltatni de majd 20 pénz.
Hozzátáplálásról annyit a mi védőnénink szerint hogy a tápiban meg van minden úgyhogy no para, a baba megkap ezért mindent. Mivel a baba bélrendszere még fejletlen ezért nem kell siettetni a hozzátápit, ráérünk 5-6 hóban elkezdeni. Ha meg tejci is van akkor meg pláne..
Millyének igaza van az álometetést illetően, próbáld ki. Én is csinálom, de nem úgy ahogy Millye írja, mármint nem olyan időbeosztással, mindenesetre 11 magasságában néha felkapom és megetetem, így reggel 7-8-ig simán alszik. És én is nyugi vagyok h kellő mennyiségű kaja van benne.