Új privát üzeneted érkezett!

Nem Melcsikém,holnap még leszek.
Azután szombaton sütök egy sütit és megyünk anyósékhoz ebédre.
Vasárnap pedig anyuméknál van a kajálda.
Férjem most ment el,jött érte egy munkatársa(egyébként gyerekkori barátja),külömben biccel jár.
Az utcánkban van a pékség(ugy 10 perc biccel) :D

Egyébként ti lányok mit süttök husvétra?

Kép
Kép
szintus

Szinti

Én nem sütök mert nem is leszünk itthon. Holnap a férjem dolgozik, szombaton én, vasárnap anyáméknál leszünk, hétfőn meg megint megyek nappalra. Most ez nekünk nem lesz egy családi ünnep. Azért talán jó, hogy Barci eltud menni anyámékhoz, mert ott vannak a 2. szomszédban a nővéremék ott van három fiú unokatesó. Neki legalább jó legyen.

Kép

Kép
melcsike70

ÁÁÁÁ,ma sem lesz már időm ideülni,talán holnap.Mindenkinek akartam reagálni, de nem megy,fáradt vagyok.

Puszi Nektek!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Csak bekukk.

Nono, köszönjük, neked is nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

Szintus, én szerintem nem sütök-főzök semmit. Anyuéktól hoztunk fel sonkát, az megoldódott, max. főzök pár tojást hozzá.
A sütit megsütöttem tegnap, majdnem el is fogyott, azt sem sütök másikat. Még azt sem tudom itthon leszünk-e a hétvégén, szóval nem készülődök nagyon.

Locsolókat nem szeretnék :oops: :oops:

Puszi nektek, ha már ma nem jönnék, jóccakát
Vendég

Jó reggelt!

Én majd talán holnap sütök sütit, bár most intenzív tavaszi tisztítókúrán vagyunk a férjemmel,a hastáji hájacskák miatt.. :)
Még a menüt sem találtam ki,boltba mindenkéé mennem kell ,alaposan bevásárolni, emrt a férjem mindig csak a legszükségesebbet veszi, ha Ő megy.
Szinti,Te mit sütsz?

Ti festetek tojást???Most először azt hiszem passzolom a dolgot...

Nemsokára indulok Anyuhoz, de most van egy kis időm, amíg szárad a hajam, visszaolvasok.

Most olvasom, hogy Boboka tányérokat reptet??? :wink: Csajok el tudjátok képzelni, hogy ilyet csinál???Ott áll a szelíd szemeivel és egyszer csak földhözvág valamit??Boboka férj!!Képet ideges Bobokáról!!! :lol:

Hasli remélem a párod barátainál és tesódnál is minden rendben!
A cicus meg biztosan a macskamenyországban van....

Párod meggyógyult már teljesen??

Vastag vessző vágó olló=metszőolló?????????? :lol:

Zaha,sok-sok fájdalmas tapasztalat árán mondom:Igen, a legtöbb férfi sokkal jobban reagál, mint a legtöbb nő... :cry:

Az éheztető szülőkről csak olyan dolgok jutnak eszembe, ami szavakkal 10 különböző törvény sértenék meg.... :cry:
A fogcsikorgatás..én is csinálom, van, hogy felébredek rá.Az oka a pszichológusom szerint egyértelmű.Elfojtott érzelmek, feldolgozatlan stressz.A tudatalattink küzd álmunkban azzal ,amit elnyomunk nappal.Sajnálom a Kisfiad, neki is nagyon nehéz lehet..Mennyi minden lehet egy ekkora gyermekben ,amit nem tud szavakba önteni... :cry:

Lyly,mostanra már kiderült biztosan, hogy hogyan sikerült a hónap?

Nekem órák kérdése és érkezik... :?

A férjemmel már minden rendben, nagyon figyelünk egymásra, nagyon szeretgejük egymást..Ő most a szokásosnál is jobban félt engem, én meg küszködöm egy hatalmas adag lelkiismeret furdalással...

Most ennyi, legkorábban este jövök, delehet csak holnap.

Legyetek jók.

KépKépKép
tünci28

Helló csajok,

én is befutottam.
Reggel elmentünk Vincével tornázni, aztán bevásároltunk, ő már vízszintesben.

Kedves Nono, én is szép ünnepet kívánok Neked.
És köszi. Nagyon kedves vagy, hogy érdekel, kivel mi a helyzet itt.
Megkérdezhetem, miért törlöd a regisztrációdat?

Hű Szinti, jó hosszú az utcátok, ha bicajjal 10 perc a pékség! :shock:
Én nem sütök semmit, veszek kalácsot, vasárnap meg hazanézünk anyámhoz, anyóshoz.
Van sonka, Boboka után szabadon tojással megspékelem és viszontlátásra.

Melcsike, a Barci biztos nagyon jól fogja érezni magát.

Tünci, és mit takar a tisztítókúra?
Én most a tojásfestést is passzolom. Vincusék festettek az oviban, nincs energiám. :(
Örülök, hogy jól vagytok férjeddel. Elárulhatom, hogy a mútkor azt vágtam a fejéhez, hogy talán azért történt az egész, mert ez egy jel arra, hogy nem szabad több közös gyereket vállalnunk. Szóval én is tudok ilyen aranyos lenni... :(
A fogcsikorgatás nálam is gyerekkor óta tart, és biztos, hogy ez a háttere, amit írtál, mert én éjjel sokkal intenzívebben élem meg általában a velem történteket.
Azért is volt nagyon rossz hallani, hogy esetleg Vince szoronghat, mert annyira kis mosolygós, kiegyensúlyozott kisfiú, és annyira sajnálom, hogy nem értheti még teljesen, mi történt velünk. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ja, és Boboka, mi bajod a locsolókkal? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nem tudom, látjátok-e, hogy mi lett belőlem...khm.
Felhasználó, kezdő jelző nélkül! :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hello csak jöttem üdvözölni titeket lányok! :D

Mindjárt fürdetem a Fruzsit és utánna csinálom a kalácsot :wink:

Madártej szelet a kalács neve,innen a babanetről az ötlet!

Puszi,jó éjt lánykák :D :lol: :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!!!

Tüncike,
asszem, nekem is órák kérdése a dolog...
Örülök, hogy otthon újra minden oké nálatok!!! :D
A tisztítókúra engem is érdekel!

Lányok,
visszaolvasok én, de nagyon rövid eszem van mostanában, ne haragudjatok, ha valakinek nem reagálok pontosan a kérdésére, hozzászólására.

Tácon még nem voltam, pillanatnyilag leköt Bencus, hogy lesz-e újabb fülgyuszi, vagy sem (reggel fájtatta).

HASLI!!!!
Olyan jó, hogy végre jöttél, bár nem a legjobb hírekkel. Remélem, minden rendeződik nálatok a rokonságban. Cicust sajnálom. :(
Metszőolló megvéve??? :lol: Vagy sövényvágót vettél???? :lol:

Melcsike,
már Barci nélkül???

Nálunk sem lesz semmi extra, Bencusnak elrejtünk kis tojásokat a fűben (azt kell összeszedni a kis kosarába), de nem ajándékozunk (nem akarjuk, hogy minden ünnep az ajándékról szóljon). Holnap készítünk együtt gipszből tojástartót (nyuszi + tyúkanyó), holnapután kifestjük együtt, és szeretném megcsinálni a kis fali ceruza- és laptartóját is (tengeri akváriumot utánzót).
nálunk csak bolti szeletelt sonka lesz kaszinótojással, körözött, a tiramisut szerintem holnapra megesszük. :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Zaha,
akkor üdvözöllek, mint "öreg" felhasználót! :D

Szinti,
ez a kalács jól hangzik. Még most sütsz majd? Csodállak, én mindjárt beszédülök az ágyba, igaz, ma is ültettem.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

A délelőttöm úgy eltelt mint a pinty. Ebéd után Barci elment. A férjem elvitte a nagyszülőkhöz, aztán meg ment dolgozni. Én meg egyedül vagyok............... nagyon egyedül. :cry: Nem jó igy. Üres a lakás.

Holnap megyek dolgozni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Holnap benézegetek, remélem lesztek néha azért.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Zaha, üdvözölni akartalak, de jó lene más miatt régi felhasználónak lenni..

úgy döntöttem idén én sem tojásozok, nem együnk sehová, nem jön senki Anyun kívül.Most feküdt le, beszélgettünk..Emlékeztek még hogy Betti írt egy terápiáról, a családállítás, meg a születés körüli körülmények hogy hogyan befolyásolhatják az életünket??
Kikérdeztem alaposan.Amire jól emlékezik ,hogy jöttem ,mint a gyorsvonat, alig értek a kórházba és amikor felült a vizsgálóra rákiabáltak, hogy Jaj, látom a fejét, ne nyomjon, húzza vissza...(na, mintha vissza lehetne... :roll: )..viszont Anyu úgy megijedt, hogy azt mondta fél órára még a fájások is elmúltak...Szóval a terápia szerint ami ez esetben lényeges, hogy születésemkor én szépen tettem a dolgom, igyekeztem a lehető leggyorsabban a világra,aztán rám ijesztettek, ordítottak, hogy nem jó ez így..és talán azóta is, ha valami nagy változást tennék, hajlamos vagyok megtorpanni és visszafordulni..Nem beszélve arról, hogy csak 16 órával később tett anyu először mellre(egyébként még párszor megpróbált szoptatni, aztán egy hetes koromtól tápszeres voltam)és nem is sírtam fel csak pár perc múlva...A kötődésről ennyit..

Lyly,Bencusnak megelőző gyógypuszis manókat küldök..

Melcsike,Barci biztos jól érzi magát,TE se szomorkodj, holnapra pedig jó munkát!

Szinti,képet kérek a sütiről, ha már enni nem lehet,jó? :wink:

Reggel frissítettem a vonalzót és valamiért egészen másképp néztem rá..Nem arra gondoltam, hogy már 8 hónapja is elmúlt, hogy megszületett..s, nem is arra, hogy még 5 hónap mire esetleg reménykedhetünk..Azt zakatolta a szívem, hogy nemsokára egy éves a lányom..Hogy lenne egy közel egy éves lányom...Ez más.. :cry:
Mintha visszafelé lépegetnék..Rettenetes mélypont lesz az évforduló,most először hálás vagyok az orvosomnak, hogy minden igyekezetével rávett a várakozásra, mégha olyan nehéz is.

Jó éjt ,szép álmokat.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok lànyok!

Aranyosak vagytok nagyon!Metszö ollo a neve! :oops:
Mivel a fèrjem ellèggè furcsàn mond magyar szavakat(pl pelenkàzo asztal=gyerek tekerö)!Lassan èn se tudok màr rendesen magyarul fogalmazni....-teljesen àt veszem lassan a "szavait"! :oops: :D
Cicànak adtam szo szerint 1 puszit az àllatorvosi rendelöben bucsuzàskèppen...-erre ràm nèzett ès, mintha valamit mondott volna ès ,hogy tudja mi fog következni!Tudom hülyèn hangzik,de igy èreztem! :cry: Nagyon rosszul èrintett,mert imàdom az àllatokat...

Ma voltunk a szomszèdban vendègsègben indiai-t enni(a fèrje indiai)!
Fincsi volt,plàne hus nèlkül!Ràadàsul mèg beszèlgettünk is 1 jot.
Este ,màr nem volt valami jo,mert vègig hisztiztem a pàromnak,hogy mikor mit kèrek! :oops: :) Persze ö türelmes volt szerencsère!Azthiszem arcüreg gyul-om van enyhèn...-remèlem elmulik,de gyorsan.
Kèpzeljètek holnap esküvöi sminket csinàlok,màr vàrom nagyon!
Aztàn vasàrnap meg megyünk branch-olni baràtokhoz,ahol lessz 1-2 magyar szàrmazàsu is szerencsère.

Na magambol elèg! :wink:

Melcsi nèha azèrt jo 1 picit igy nem?Ilyenkor 1 jo fürdö,1 tàbla finom csoki,1 jo film vagy könyv stb...! :wink: -,ha unatkozol igy is akkor meg varàzsold ide magad ès segits kertèszkedni! :oops: :wink: Turorudièrt cserèbe meg dolgozni sem kell! :wink:
Lyly!Bencusnak gyogyulàst!A festèshez pedig jo kedvet!
Boboka nem sokat lessz a napon ugye?! :wink:
Szinti! Azonnal ide a sütivel!!!!!!! :wink:
Tüncikèm egy mosoly rendel!!!!Sok türelmet ès eröt küldök!!!Sok szenvedès utàn mindig jobb jön!!!Remèlem mindannyiunkal igy lessz majd!!!Nekem is mèg mindig minden nap ott van az èn kis Amelim a szemem elött....-nehèz -tudom!
Bea,Anita,Hettuli!Mi ujs veletek?!?
Zaha remélem a napok mulàsàval jobb eggy csöpnyit,sokat gondolok ràd mostanàban!
Betti irsz nekünk 1 picit,hogy vagy

Na mostmàr megyek,mèg a fogmosàs is kihivàs lessz olyan älmos vagyok,de akartam mèg irni nektek! :wink:

Szèp àllmokat gondolatban is! :wink:
Vendég

Bevégeztem a sütivel és a tojásfestéssel.
Mostmár remeg a lelkem,annyira álmos vagyok!
Jó éjt!

Kép
Kép
szintus

Tünci,
lehet, hogy én most félreértettem ezt a kötődés-dolgot, de szerintem nem ezen múlik. Jó, lehet, hogy jobb, ha nyugodtan, csöndben, a maga tempójában születik meg egy baba, azonnal szopiztatni tudják és sokáig, de én azon a véleményen vagyok, az alapkötődés a szeretetben együtt élők között alakul ki. Ezért lehet ilyen az örökbe fogadott gyermek, és szülők között is (mert nem is a szülésen múlik). A szopi és az előbbiek "csak" hozzátehetnek ehhez valami kis pluszt, de nem ezen múlik. Még csak azon sem, hogy mennyi ideig van velünk az illető...
Én pontosan ezért nem értem az elsőszülők némelyikét, amikor ilyen hülyeséget kérdeznek: fogom majd szeretni a gyerekemet?! Vagy a többedszülőket: A többit is úgy fogom szeretni, mint az elsőt?!
Én úgy érzem, minél többször, minél több embert szeretünk, a szeretet úgy hatványozódik. Vagyis fittyet hány itt mindenféle természettudományos és racionális magyarázatnak, miszerint semmi nem tartós, és energia nélkül nem halmozódhat.
:D
Szegény anyukádnak is nagyon rossz lehetett, hogy így rákiáltottak. Hogy van édesanyád? Munka?
Igen, én is így gondolok a kisfiunkra, főleg, hogy látom a szomszédét. Már 3 hónapos lenne...már megtörtént volna az első mosolya, emelgetné a kis buksiját...lehet, mohón keresné a pici rózsabimbó szájával a "bimbit", és ha olyan lenne, mint Bencus természetre, akkor el sem engedné egy jó óráig... :cry:

Gyógypuszikaz köszönjük, a változatosság kedvéért én vagyok nagyon pocsékul. Szurkál a hasam, tele az orrom (alig aludtam valamit), nagyon fáj a torkom, ahngom alig van. Ezt hozta a meleg.

Melcsike,
jaj, tudom, milyen rossz így egyedül. Amikor még nem mentem férjhez, alérletben tengődtem Pesten, én, a vidéki, falusi lány. Annyira magányos voltam. Nagyon sokszor gondolkodtam azon, vajon miért nem kellek én senkinek? Anyámékat már akkor sem érdekelte, hol vagyok, ha megmondtam, tudták, ha nem, akkor nem. Sokszor mentek Fehérvárra a húgomhoz (ott tanult), képesek voltak úgy keresztülmenni Pesten, hogy még csak rám sem telefonáltak, akarok-e velük valahol találkozni a városban haza- vagy odafelé. Pedig kértem is őket erre, azt mondták, nem érnek rá. Neki jól felpakoltak, volt, hogy napokat lent töltöttek (önálló albérletet tartottak fenn a húgomnak, mert máshol nem volt hajlandó tanulni és lakni).
Te próbáld meg úgy kiélvezni az időt, hogy arra gondolsz, most megajándékozott ezzel a családod.

Haslika,
jó pihenést, szórakozást nektek a hétvégére. Képzeld, nekem nagy és nagyon régi vágyam, hogy eljussak Indiába a családdal.
A cicád biztos, hogy elbúcsúzott, én egyáltalán nem tartalak ezért hülyének. Mi, emebrek hajlamosak vagyunk nagyon okosnak tartani magunkat, de nem hiszem, hogy sokkal többet tudnánk a világ belső dolgairól vagy az érzelmekről, mint egy kis, velünk élő állat. Még talán okosabbak is néha, hiszen értik, amit mondunk, mi meg csak találgatunk velük kapcsolatban.
Erről a menyasszonyi sminkről sem tudsz fotót készíteni? Biztosan nagyon szép lesz.

Szinti,
milyenek lettek a remekművek? Fotók?

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt mindenkinek!

Délután elutazunk anyámhoz és anyóspajtihoz, ha nem lennék, akkor szép ünnepet kívánok mindannyiótoknak és családjaitoknak és valamennyi drága tündér angyalkánknak!

Nekik (és persze Nektek is) küldöm, hogy kacagjanak, sikongassanak nagyokat!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.5057.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Áldott, békés Húsvétot kívánok Nektek és Családotoknak.

Ha hiszünk Isten ígéretében és Jézus feltámadt, talán találkozunk még valahol a Gyermekeinkkel, a feltámadás reményében.
A legszebb ünnep és a legkevésbé megértett, pedig ígérete az örök életet hordozza magában.
(kis vallási kitérő)

Locsolkodjatok is, el ne hervadjatok!

(egy mindjárt 30.-as)

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Végre itthon vagyok 6 nap munka után. Ismételten zűrös napjaim voltak,majd mesélek.....
Már felraktam főni a sonkát,délelőttre tervezem a tojásfestést a gyerekekkel, nálunk ezt nem lehet kihagyni. Tegnap már bevásároltam csak friss kenyérért kell elmennem a pékségbe.
Rendbe kell raknunk az udvart,- Dani fiam segít benne- mi is el szoktuk dugni az ajándékok.

Majd benézek még délelőtt,most mennem kell.
beátab

Jó reggelt!

Drága Betti nagyon nagy szeretettel gondolok Rád. Legyenek nektek is megnyuvással teli a Húsvéti Ünnepek. Hiányzol, hogy nem irsz többbet, de én bízok benne, hogy visszatérsz majd hozzánk.

Nálunk sem lesz tojásfestés, vettem festéket, csak nem volt előre betervezve, hogy Barci nem lesz itthon. De végül is elvitte magával a festéket, és ma a nővéremmel tojást festenek. Amúgy szereti az ilyesmit csinálni. A tavalyi tojásfestérről van is kép fent a iwiwjén.Én hétfőn jövök nappalra, úgyhogy nem nagyon leszek locsolgatva. Amúgy sem olyam már mint régen. Nálunk mindig annyian voltak az egész rokonság jött egymás kezébe adták a kilincset, de már az emberek valahogy másképp állnak hozzá az ünnepekhez.

Kép

Kép
melcsike70

Szioka mindenkinek!
Nemsokára indulunk anyósékhoz ebédre!
Ma nem nagyon aludtam ki magam :? Már 8 elött fenn voltam és a férjem is ment dolgozni 3óra alvás után,szegény :(

Bea már hijányoztál! :wink: Sok volt a munka így husvét elött,igaz?
Az emberek még azt a kis rejtegetett pénzüket most előveszik és elköltik 8) Kellemes ünnepeket,gyerekeknek sok szép ajándékot,a szüleiknek pedig egy kicsit jobb világot kívánok!!!:)))

Melcsikém egy kis locsolás azért nem árt

:wink: ,azt mondják egészséges leszel a következő 1 évben.(babona)Jó munkát neked!Kellemes ünnepeket!

Bettikém kellemes ünnepeket nektek!

Zaha nagyon édi képek :D Kis családodnak is kellemes ünnepeket kívánok!!!

Tünci a kötődéssel én sem értek egyet!Nekem a Fruzsi hosszú kinlódás után császáros lett,3 napig nem hozták szopizni,azután pedig egyszerűen nem is akarta a cicit és én nem érezném,hogy ezért kevésbé kötődünk egymáshoz! :) Kellemes ünnepeket!

Hasli,sajnálom a cicust.ÉN is jópár állatot megsírattam már...... :(
Kellemes ünnepeket!Képet én is kérnék a menyasszonyról(ha lehet
:wink: )

Lyly nektek is kellemes húsvétot!Sajnálom,hogy a szüleid így bántak veled!De miért? :roll:

Puszi nektek csajok!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Kép

EZT KÍVÁNOK 2010-RE MINDEN BABÁRA VÁGYÓ CSAJSZINAK
A TOPICBÓL :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Nekem a Barci tápszeres volt, mert nem tudtam szoptatni. Nem volt mivel. :( Most Bogikánál meg szinte nem is volt tejem, el akarták apasztani, aztán nem is volt. Egy hét után volt egy kis előtej-csöpögés. A védőnő megmondta legalább borogassam a mellem, nehogy begyulladjon, 1 hét után már nem is emlékeztem arra, hogy volt benne valami. Úgy eltünt. Ez valószinű ez is testi dolog, hogy van-e vagy nincs. Nálunk pl. a nővérem sem tudta a gyerekeket szoptatni. Anyám sem minket. Na ezt most jól kimeritettem, mint témát. Na a lényeg a lényeg, hogy Barcinak hatalmas lelki kötődése van irántuk, de ez talán a lélek érzékenységével is összefügg. Ami viszont nálunk családi vonás ez a nagy lelki érzékenység. Hogy ezt tudat alatt tanuljuk a családon belül, vagy örököljük?

Kép

Kép
melcsike70

Kép

A kalácsom(elárulom az első piskotás,amit én készitettem) :oops: :D

Kép

Tojcsijaim :D :lol: (nem éppen lettek szép pirosak,sz.r volt a festék :? )

Kép
Kép
szintus

Szintus

Szerintem ez a süti is meg a tojás is rendben van teljesen. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Édesek a nyuszijaid.

Én is mindenkinek kivánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket

Kép

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Betti,
örülök, hogy benéztél. Nagyon sokat gondolok rád, rátok. Nektek is áldott, csendes, reményteljes húsvétot kívánok!

Zaha,
nagyon kedvesek a képek.

Szinti,
azt a kis tojáskopogtatót már nagyon bevállalnám! :lol:
A süti is és a tojások is gyönyörűek! Ügyes vagy! Sütireceptet hol találtad?

Melcsike,
egy kis víz azért csak elkel. Barci tegyen majd fel képeket a mostani tojásokról is, megkukkantom!

Bea,
nálunk is hasonló a program. Átültettem az összes benti virágot, kint is ültetés, remélem, a pocakomban is lesz egy kis virágbimbó hamarosan.

Puszi nektek, békés, áldott ünnepeket kívánok mindannyiunknak!

Kép

Kép

Kép
lyly

ANYUKÁK,kívánok Nektek szép ünnepet!

Ez a húsvét olyan ünnep,
fák, virágok megzsendülnek,
mintha húznák-vonnák őket,
oly sebesen, gyorsan nőnek.

Ez a húsvét olyan ünnep,
fiatalok megszédülnek,
összebújnak, súgdolóznak,
szavakból szép jövőt fonnak.

Ez a húsvét olyan ünnep,
Szelek, vizek megperdülnek,
Hol a napfény, hol a zápor
Nyes nagyobb részt a határból.

Ez a húsvét olyan ünnep,
Sírás és bánat, elülnek.
Minden örül, hogy létezhet,
Hogy nagy lélegzetet vehet.

Ez a húsvét olyan ünnep,
Bocsánata van a bűnnek
Fönt a hegen az a Kereszt
Új élet útjára ereszt.

A tél szennyét mind lemosva
Készülődünk a holnapra,
A pünkösdre, szép pünkösdre,
Lángos csodák jövésére.

Szirmos jövőnk féltve, óva
Készülődünk még nagyobbra,
El nem érhető csodára:
Örökös harmóniára.

KépKépKép
tünci28

A következő napokban valószínűleg mindannyian kevesebbet nézünk be.Ezért szeretném Bettit már ma felköszönteni, legyünk mi az elsők, akik Boldogságot kívánunk neki!

Számomra ez a legszebb születésnapi köszöntő,ha nem ismeritek, akkor adjatok magatoknak 5 percet, hogy meghallgassátok..

A verset Ágnes V. írta..Sokat hallgattuk Violával, sokszor képzeltem el, hogy ezzel köszöntöm majd mindig.Most egyfajta hitvallás már..

BETTI,LÉGY BOLDOG,ezt kívánom....

Szeretettel ölellek

Az AJÁNDÉK:
http://www.youtube.com/watch?v=cKgBuADV ... re=related
tünci28

Tünci

Pont ezt a verset néztem ki, hogy felteszem Bogikámnak a gyertyásoldalra. De majd holnap akartam.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
beátab

Kép

Kép
beátab

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
aarnika

Jó reggelt!

Lányok, mindenkinek mégegyszer Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok. Már nem teszek fel nyuszti, tojást, mert annyi szép képet raktunk már fel. Ma mindenkinek legyen szép napja.

Sok-sok puszi mindenkinek. És aki szereti sok locsolót kívánok!

Nem tudom ma be tudok e még nézni.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Neked kívánom, hogy ezzel a kerek évfordulóval az életed is változzon teljessé, és megerősödve újra legyenek terveid, váljanak valóra a vágyaid.

Boldog születésnapot kívánok Neked!

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Betti,
nagyon boldog szülinapot kívánok én is! Úgy legyen, ahogy Melcsike írja: teljesüljön szíved minden vágya hamarosan!

Tüncike,
hát ez egy gyönyörű vers és dal, köszönöm!

Melcsike,
neked is legyen nagyon-nagyon szép napod!

Bea,
Aarnika,
nektek is köszönöm a szép képeket!

Kép

Kép

Kép
lyly

Betti!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Kép

Már megvolt nálunk a kertben a keresgélés,majd rakok fel képeket.
Ebédre anyuékhoz megyünk,délután csavargunk egyet ebben a szép időben. Este jövök.

Szép napot Mindenkinek!!!!!
Bea
beátab

Betti!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Kép

Már megvolt nálunk a kertben a keresgélés,majd rakok fel képeket.
Ebédre anyuékhoz megyünk,délután csavargunk egyet ebben a szép időben. Este jövök.

Szép napot Mindenkinek!!!!!
Bea
beátab

:roll: :roll: :roll: Mostanában igen béna vagyok...... :? :?
Hogyan kell ilyenkor törölni? szoktatok szerkeszteni, én nem tudom hogy kell :oops:
beátab

Betti boldog szülinapot!!!

Teljesüljön minden álmod!

Puszi!!!

Kép
Kép
szintus

Helló lányok!

Mi még itthon vagyunk, majd délben megyünk ebédre. Ma kicsit késői lesz mert kerti grillezés lesz anyáméknál. De mi itthon eszünk kicsikét. :wink:

Barcinak is megjött a nyuszija a kosárkában amit kitett mielőtt elment.

Bea

A verseny szombaton lesz úgyhogy a vasárnap egyre tökéletesebbnek látszik jövőhéten.

Kép

Kép
melcsike70

Egy beköszönés és már megyünk is.

Barci

nyusziajádéka

Kép

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Bogika nyusziajándéka

Kép

Kép

Nyuszi ül a fű...... ja nem a konyhaablakban. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ahogy ígértem rakok fel képeket,remélem nem bánjátok lesz egy pár :oops:

Kép Húsvét reggelén Kép
Kép Húsvéti asztal reggel
Kép Kyra az illatos cicájával Kép Marcell és én Kép Búcsúban Kép Kép Kép Kép Kyra és a teve Kép és az asztal estére
beátab

Szép napot mindenkinek!

Látom ma mindenki várja a locsolókat! :lol: Majd azért mindenki tartson beszámolót!

Kép

Kép
melcsike70

Betti!

Nagyon boldog születésnapot kívánok, így utólag!!! Talán nem véletlen, hogy idén erre a szép ünnepre esett ez a nap. Remélem békét és megnyugvást találsz...
hettuli

Lányok!

Annyi szépet írtatok, nagyon aranyosak a képek. Főleg a gyerkőcösök tetszettek...

Én is vártam a locsolókat, nálunk nem csak ez, hanem más szokás is van, sibálás. De sajnos már nem nagyon űzik, pedig én nem bánom. Inkább jól verjenek el, mint az a sokféle kölni. "Fiaim" még mindig körúton vannak és ahogy olvasgattalak benneteket rádöbbentem, ha az égiek is úgy akarják akkor jövőre már ketten várjuk a kis pocaklakómmal a locsolókat, míg a srácok házon kívül lesznek. Én sem szeretem, ha üres a lakás.
hettuli

Szia Hettuli!

Mi az a sibálás? Talán jól elkalapálják a lányokat? :lol: Legalábbis arra következtetek abból, hogy irtad inkább jól verjenek el. Én sem nagyon vagyok az a locsolóvárós tipus, mi mindig elmegyünk otthonról ilyenkor. Csak a családon belül hagyom a locsolást. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Fűzfavesszőből font korbáccsal verik el a lányokat, asszonyokat. Ez tót népszokás. Na persze azért érzéssel... Én szeretem ezeket a szokásokat, de sajnos már inkább az ajándék, a pénz a motiváció vagy inkább nem is mennek sehová a fiatalok. Mondjuk ez itt falu. A szomszédnak illik átmenni a szomszédasszonyhoz. De az nagyon visszataszító, amikor már délután tök részegen teszik ezt meg.

Ja, van a sibáláskor versike is ám:
Sibiribi tojásos, kelléses, bolhásos, esztendőre vagy kettőre ne legyél olyan lusta, mint most!

A legjobb az, amikor még ágyban találják a ház női tagjait és akkor aztán kapnak a sibával... :lol: :lol: :lol:
hettuli

Az öcsém édes volt, hozta a kölnit és azt mondta, inkább nem locsol meg, a barátnőjét is kíméletből kihagyta. Inkább kaptunk jó nagy puszit meg ölelést, de ő nem akar tovább büdösíteni rajtunk. Vödör vízzel meg pláne nem öntene nyakon senkit. Jó fej, nem?
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?