Sziasztok,
Eni, nagyon sajnálom amin keresztül mentél.
Igaza van a dokinak, az egy db pöttyöcske is megmaradhat. Pont a Márti mesélte, hogy volt már ilyen náluk és magmaradt a baba. Nagyon szorítok nektek és küldöm a babaragacsokat. Bízzál benne, hogy csütörtökön pozitív véreredményt produkáltok!
Hugi, na látod, minden rendben van nálatok.
Most már csak egy dolgod van: nyugisan, szépen úgy élni minden pillanatot, hogy menthetetlenül kismami vagy és egy percig sem a félelmekre gondolni.
Lányok, úgy elrepül az 9 hónap, vagyis igazából csak 8, ne hagyjátok (meg majd én sem hagyjam, figyelmeztessetek, ha eljön az idő
), hogy a félelmek uralják. Tudom, hogy mindenki nagyon sok megpróbáltatáson ment már keresztül, de ne hagyjuk, hogy az ezekből fakadó félelem uralja a babavárás gyönyörű hónapjait. Leszámítva persze Vukot.
az nem olyan gyönyörű.
Fáncsika, hát te már 12 hetes lettél szépen lassan sunyiban?
Hogy vagy? Mi újság a barnázgatással? Nagyon izgulok (izgulunk) ám értetek. Ugye minden rendben Kicsi Fáncsival és persze veled is?
Móni, én csak azt tudom javasolni, amit jómagam is tettem anno. (Persze szerintem egy sikertelen lombiknál sokkal szörnyűbb megélni a pöttyöcske elveszítését.) Szóval, kitűzni a következő célt, és az lebegjen a szemed előtt. Közben lehet egy kicsit síni, szomorkodni, feldolgozni a veszteség okozta fájdalmat, de mindig legyen ott a következő állomás képe, ami a szomorúságba becsempészi a reményt és az örömet. És ezek ketten szépen lassan felváltják a bánatot. Hát, ez az én módszerem, de úgy látom, te is egy erős csajszi vagy! Sokat gondoltam és gondolok rád!
Vasikáé, mint mindig, most is hihetetlen vidámság és optimizmus árad az írásodból és persze belőled is!
Olyan jó olvasni, hogy ennyire boldog vagy! Ha jól számolom, ma volt a 4. Suprefact.
Én is ma kezdem a húsvéti sütés-főzést. Idén végre nem azt a vákuumos sonkának nevezett vacakot vettük, hanem a hentesnél rendes, igazi nem gyorspácolt, jól megfüstölt combikát. Gyönyörű húsos darab. Szóval, azt megfőzöm (már oda is tettem). A levében lesz jó kis citromos lencsefőzelék. Sonkatekercs is készül. Krumplisali és franciasali. Na meg egy kis süti, asszem román krémes (mézes lapok között tejfölös diós krém). Ehhez hozzá is kellene kezdenem lassan.
Noki, néhány rozsdás szög az almába. Az alma meg a pocakodba, aztán vashiány eltűnik.
Legalábbis ezt tartja a népi gyógymód. Nem biztos, hogy kipróbálnám.
Atyám, 23 hetesek vagytok! El sem hiszem!
Jó dolog ez a "paraszt"-kodás.
Én is nagyon szeretek kertészkedni.
Tavaly volt paprikánk és paradicsomunk is, meg répa, és retek és saláta. Idén már csak paprika és paradicsom lesz, mert sokkal finomabb, mint a bolti. Küldjél majd képeket a kertetekről. Kíváncsi vagyok.
Úgy látom, ez a nagydolog téma többeknek gondot okoz. Nálatok az nem válik be, ha minden nap esztek gyümölcsöt uzsira vagy tízóraira? Nálam ez remekül műkszik. Meg a reggeli 3 in 1 kávé vagy a koffeinmentes is jó.
Detko, Mitől van izomlázad? Mit műveltek veled a műtőben?
Baba, asztrogurunk, merre vagy?
Tynkib, hogy van a karod? Segített a szuri? Remélem már fájdalom nélkül tudsz készülni a Húsvétra.
Andy, merre jársz? Sok a munka? Biztosan valami APEH határidő van.
Bibus, te is jól eltűntél? Persze, sok a munka a spontán bébivel, azt biztos.
Rólunk: most egy kis pihenés lesz, mert munka szempontjából zűrös az életem minden évben úgy június közepéig végéig. Így, úgy döntöttünk, akkor folytatjuk. Nem bánjátok, ha addig is itt maradok és olvaslak Titeket és néha írok....sokat?
Böbe, Roni, Kockaspled, Mancs, Zsiby, Jolanyka, Pálgi, Kobzoszsu, és valahányan akik zugolvasók vagytok nektek is boldogságos ünnepet kívánok, sok locsolót, hogy ilyen szépségesek maradjunk és egy nagy babaesőt az év hátralevő részére.