Új privát üzeneted érkezett!

Lill!
És még egy nagy kérés: ha véletlenül mész a Kohl's felé,a Dávidnak szeretnék valami humoros polót!(pl:Silent but deadly tee- most akciós 10dollárért) kb. M vagy talán L-es ,de már a felnőtt méretben.A Dávid 170cm magas és a polóinak hossza 66-68cm.
Köszi!

Edit

Kép

Kép
edit73

Lilla!

Még rövidujju is jó lenne 2-2 db.... krokodilos, autós, ilyesmiket láttam.

összegzem, mert összevissza írtam.

2-2 ujjatlan
2-2 rövidujju
1-1 rövidgatyó
1-1 hoody

Ha sok vagy nincs, nem gond, szortírozz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!

Ha utalnunk kell, szerintem egyösszegben utaljunk Lillának, nem? A ktg.-ek miatt.

Cat!

Paypal az csak nekünk lenne ingyen, Lillának kell utána fizetnie.

Kata

Kép
kateduo

Kata :)

Kifizetjük neki az a költséget. Még mindig olcsóbb mint egy devizaátutalás. :evil: :twisted:

Rájöttem, hogy miért nem tudtalak hívni. Nekem változott a számom 70-esre, és átmásoltam a kártyámat, amin a te számod volt, persze 30-as nélkül, mert nekem is az volt. De nem írtam felül, hogy te 30-as vagy. Így bőszen hivogattam egy 70-es mobilt. :evil: :oops: Most átírtam.

Cat
Kép
cateye

Lányok,

Akkor majd szóljatok, hogy kinek és mennyit utaljak :roll: Mindenképpen egy számláról kellene egy összegben, mert az tényleg olcsóbb és egyszerűbb.
Persze várjuk meg, hogy Lilla mit szól a listánkhoz :shock:

Nagyon jó idő lesz a hétvégén! Ki mit fog csinálni????

Detti

KépKép
kiliman

Várjuk meg, hogy ebből a kívánságlistából kinek mit tud Lilla megvenni. :lol: :wink: Aztán kinek mennyi ebből a tartozása, és ki milyen módon tud utalni.

Hétvége: Holnap Anyukámnál alszanak a fiúk és mi megyünk a barátainkhoz Twilight nézésre a mozijukba. :D Igazi tini program.

Szombaton színházba megyünk délelőtt Az éjjel látó tündérre, délután vendégségbe. 8)

Vasárnap pedig túrázunk a 20 fokban egy szál pólóban. 8)

Volt már valaki a csillebérci kalandpályán? Való ez 4 éves gyereknek?

Cat
Kép
cateye

Cat!

Teló..... :D :D :D

Csak a kisvasútból láttam a kalandpályát, úgyhogy fogalmam sincs hány éves kortól élveznék. De láttam, hogy jó magasra fel lehet menni egy fára, az brutál magas. Nekem.
Amúgy nagyon király a programotok!!!!!
A fiúk még nem aludtak eddig Anyukádnál vagy igen?

Mi még nem tudjuk mit fogunk csinálni, de szerintem vasárnap napközben szabadok leszünk, mert Anyumnál lesznek a fiúk. Szombatra valami gyerekes, kirándulás, bicikli...

Detti? Megvan már a program?

Kata

Kép
kateduo

Hello!

Na, közben kiderült, h a szombat, az jövő szombat, úh relax! :wink: Az sajnos még nem derült ki, h mennyi cucc férne nekik be, mert egy barátnője is küld vele haza dolgokat. A pólókkal nem hiszem, h gond lesz, nem foglalnak sok helyet...

Kata

Én nem láttam ilyen ujjatlanokat a Walmartban, nem volt odaírva, h csak online elérhető? :? Persze, ha időben kiderül a csomaglimit, akkor lehet ingyen a mi Walmartunkba szállíttatni. :? megnéztem, tényleg csak online. :)

Cat

6T nincs, próbálj nézni a fiúsból, ne a bébisből. :D Ez mindkettőre igaz, ujjatlan, póló egyaránt. A kalandpark sztem még nagyobbaknak való, nekem minden magasnak tűnt...

A lányos Kohls pólókkal nem lesz gond, én is bevásároltam Nikinek, picit összemennek, de Nikire még totál jó a 4T-s így is. Nektek 5-t veszek, az jó lesz. Nettke, Sárinak ne legyen inkább 6-os? Egyformát v különbözőt szeretnél a lányoknak?

Tegnap vettem a Walmartban Csingilinges pólót 5-ért, volt még hercegnős is. 8)

Állítólag jövő hét elejére derül ki, h mennyi cucc fér a sráchoz. Remélem jó sok. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)

Ilyesmire gondoltam, és M-est kérek, arra írja, hogy 5-6 éves méret.

Kép

Lehet 1-1 csíkos, és egy-egy egyszínű piké póló. Lehet zöld, sárga, narancs, piros és kék is.

Ujjatlanba is M-est kérek 2-2 db-ot. Azt rád bízom milyen. A mesefigurásakat már nem szeretem rajtuk, de lehet csíkos, autós, baseballos, szörfös, bármilyen sportos. 8)

Cat
Kép
cateye

Most nézem, hogy a Carters és az Oskosh másképp számoz a Kohlsban. Nekik is nagyon klasszak a pólóik.Abból 6-ost kérek. 48 cm hosszú pólók jók rájuk, így csak tippelek.
De úgyis összemennek 1-2 centit, inkább a nagyobb legyen.

Ujjatlanból kihagytam az állatosat, persze az is lehet. Csak mesés ne.
Abból is 6-os, ha Carters v. Oskosh.

Ha nagyon terhes neked, akkor nyugodtan szólj, nem fogunk megsértődni, csak könnyen vérszemet kap az ember. :oops: :oops:

Más: Mit szóltok a gyes megnyírbálásához? :evil: :twisted: Nem sokáig élvezhetjük már ez az irdatlan sok pénzt. :cry:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Szerinted a gyesnél ezt az ikreknek járó plusz x évet elveszik?? Számomra ez nem volt egyértelmű egyébként. Mondjuk eléggé földhöz vágna a -50e ft :twisted:

Nem tudom, hogy ebben a fos helyzetben mi lenne a jó??!!? Nyilvánvaló, hogy szükség van megszorításokra, mert tényleg sz@rban van az ország, de tényleg csak szociális téren kell megvonni??? Sok esetben nem értek egyet a szociális segélyekkel, a gázártámogatással, és még sorolhatnám, de sajnos nagyon sokan vannak, akik tényleg rászorulnak. És persze sokan, akik nem. A családi pótlék módosításaival pl. egyetértek, évente egyébként sem emelkedett olyan nagy összeggel, hogy számítana a két év befagyasztás, és valóban: 20 éves kor fölött már ne járjon. Meg az után a gyerek után se, aki 15 éves kora után nem tanul.
Csak azt nem értem, hogy ezek a nagyokosok a saját házuk táján miért nem szortíroznak? Elég lenne belőlük 100, és még akkor is csak max. minimálbért adnék nekik, no lakhatási támogatás meg benzinpénz.

Nagyon örülök, hogy túl vagyunk a szocpolon meg a két gyereken, mert jelen helyzetben tuti, hogy nem vállalnék még egyet. Nem csak a pénz miatt. Amiatt sem, hogy nehogy már ebbe az undorító magyar társadalomba szülessen :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Lilla,
Natinak 5-ös méretet (2 db-ot), Sárinak 6-ost (2 db-ot). Nem feltétlen kell ugyanolyan, amilyet tudsz venni :lol: Beninek 5-ös méretet.
Köszi!!!

Kép
nettke

Most olvasgattam el az indexen ezt a megszorító csomagot, háát, nem tudom hogy lesz ez értelmezve...
egyrészt az ikrekről külön sose írnak, másrészt emlegetnek valami átmeneti időszakot is.. ilyenkor azok, akik már kapják, meg szokták kapni.. legalábbis bízzunk benne!!
A hitelek kamattámogatás-megvonása is nagyon húzós, de mintha arra is azt írnák, hogy a már felvett hitelekről nem vonják ezt el. Akkor dőlne csak be egy csomó hiteltörlesztés asszem!!
Azért nagy szívás lenne ha elvennék az ikergyest tőlünk :evil: .. nagyon nagy segítség!

Kép
nettke

Detti :)

Na nekem is ez a bajom a szociális költségek megkurtításával. Sajnos kell, de miért csak ezekhez nyúlnak, és miért nem teremtik meg előre ezek alapjait, és utána megvonnak?

Ad.1 Sehol nem látom azt, hogy ovoda-bölcsöde férőhely teremtés, részmunkaidő bevezetése mindenhol, munkahely teremtés, hogy legyen hova viszsamennia kismamáknak, adócsökkentés. Ezeket kellene a megszorítások előtt rendezni.

Ad.2 Nem látom sehol, hogy a parlament létszámának felére csökkentése, az államapparátus létszámának a csökkentése, minimálbérek megadóztatása, segélyen élők felülvizsgálata, átképzése, fekete gazdaság felgönygyölítése.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert rohanásban.

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!

Igen, Edit, most kellett értük aggódni. Hihetetlen sok erőt adtatok nekem akkor is. Jók ezek a szülinapok, évente átélem a szülés körüli időszakot és újraértékelek ezt-azt.

Gyes: minket nem csak hazavág, ha elveszik, de egyenesen éhen halunk. A másik meg, hogy arra leszek igazán kíváncsi, hogy a sok gyesen lévő, de még nem dolgozó kismama hová fog elmenni dolgozni. Munkahelyteremtésről szó sincs, annak is örülni kell, ha nincsenek elbocsájtások valahol. Mindenesetre én bízom a legjobbakban.
És én sem értem, minek nekünk ekkora parlament, ennyi vezető helyenként 5-6 helyettessel többszázezres-milliós fizetésekkel. Különben nem mondom, hogy a szociális juttatásokat nem kell megnyírbálni, mert ez így tarthatatlan, csak minket enyhén szólva érzékenyen érint.

Rendélésből most kimaradok. Egyelőre csak turizni fogunk, most spec. arra sem futja.

Szülinap: volt a múlt hétvégén apumnál egy tortázás, megkapták a 16-os bicajokat. Szerintem már jó nekik, csak szokni kell, hogy kontrafékes, nem cipővel fékezünk.
Kedden megünnepelték őket az oviban, vittem ropit és teszkós vegyessüteményt meg egy Piroska szörpöt, azzal kínálták meg a többieket. Ők meg választhattak maguknak apró ajándékot.
Holnap még tortázunk egyet a leendő keresztszülőkkel (na, ezt sem tudom, hogy mikor kereszteltetük meg őket), a barátnőm elviszi őket a vidámparkba, ha minden igaz. Sok ajándékot az idén nem vettünk. Mondjuk a bicikli épp elég volt. Kapnak még 2 társast, no meg kaptak könyvet.

Még egyszer köszi mindenkinek a kérdőíveket. 3 napig csak rögzítettem.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat, épp erre gondoltam én is, csak utólag olvastalak:)

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Tönkrement a telefonom!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Reggel bedugtam tölteni, a gyümölcsös kosár tetejére tettem a telót. Aztán picit később hallottam valami zajt, de nem néztem meg, mert gondoltam valami odébb csúszott, jelenleg úszik a konyha. Vendel megnézte, ő csak annyit látott, hogy egy kupak van a földön, én meg ennyiben hagytam. Aztán kb. negyed óra múlva kimentem és látom, hogy a telefonom egy félig vízzel teli pohárban "töltődik". Konektorba bedugva. :twisted: :twisted:

Most áttettem a kártyám Attila régi telefonjába, de abszolut nem birom kezelni, nagyon gáz.

Cat!
Próbállak hívni, a telefonlistában megvan a számod, de akkor 70-essel kezdem.

Annamari!

Szerintem a bicaj a legjobb szülinapi ajándék!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Más nem is kell.

Lilla!

Nem értem, mi az, hogy a ti Walmartotokba? Egy központi helyről, a közeletekben lévő Walmartba lehet rendelni?

Ma nem leszek gépközelben, de este, holnap átnézem.

Jó lenne már az a skype, csak én nem tudom megcsinálni. Hétvégén be kell fogni valaki hozzáértőt!!!! Csak a mikrofon kéne.

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Szegény telefonod :cry:

Annamari,

A bicikli szerintem is épp elég ajándék! A vidámparkban mi még nem voltunk, de kíváncsi vagyok, lehet, hogy idén elmegyünk mi is.

Brigi,

Hogy vannak a lányok? Régen jelentkeztél...

Egyébként - visszatérve még egy mondat erejéig a témához - nekem szerencsém van, mert én részmunkaidőben dolgozom, 6 órát. Ezt a 6 órát szigorúan be is tartom, max. pályáztatás időszakában dolgozom otthon is. DE! A részmunkaidő azt jelenti, hogy részmunkaidős fizetés. Tehát nyilvánvalóan a fizumat leosztották 6 órára, ami azért jóval több, mint a gyed vagy a gyes, de mégsem olyan sok. A gyessel meg a családi pótlékkal együtt már egész jó. De ha elvennék azt az 50e ft-ot, akkor nem tudom, hogy mit csinálnék. 8 órában én már nem akarok dolgozni...

Detti

KépKép
kiliman

Én meg a másik oldal vagyok. 8 órában dolgozom, ezért kell a bébiszitter. A gyesből és a csp-ből fizettem eddig őt. Namost ha ezt elveszik, akkor nekem muszáj lesz 6 órában dolgozni, ha adócsökkentéssel nem kompenzálnak - még akkor is ha 20%-al csökkentik a béremet. De itt nincs részmunkaidő. A másik ha betegek a gyerekek, akkor a táppénz is csak 60% lesz. :evil: :twisted: :x

Na mindegy, nem sírok, mert legalább van állásunk. Mit csinál az akinek nincs, és gyesből csp-ből élnek?

Húú szegény telefon!

Cat
Kép
cateye

Cat!
Majd elmesélem,ha elvonják a gyest,csp-t!!!!!
Merthogy itt sincs részmunkaidős meló!Ha meg kell a bébiszitter,szinte meg sem éri dolgozni (már ha csak munkabér van)
De én sem panaszkodni akarok!meg nem is stresszelem rajta magam,mert hatással úgy sem lehetek a történésekre.Majd lesz valahogyan!

Mi megint betegen!!!ÁÁÁ!Nekem már megvan hétvégére a programom: betegáplolás! :evil:

Annamari!
Szuper ajándék!Bőven elég egy szülinapra.Képeket teszel majd fel?

Most mennem kell,mert a Dávid nyúz a gépért!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam és olvasni is csak hézagosan, de a férjem kint van Spanyolországban és egyedül húzom az igát a gyerekekkel, ami nem túl nagy élmény :(
A hír az, hogy talált az uram állást, így pénteken repülünk :shock:
Kicsit hirtelen jött, mert egyik nap még semmit nem mondtak, másnap meg behívatta a főnök hogy akkor ha akar dolgozni akkor ott a munkaügy, ott írhatja alá a szerződést :shock:
Egy hetet kapott hazajönni, mindent lezárni és húsvét után már ott kell munkába állnia. Így vasárnap repül haza, pénteken megyünk vissza.
Spanyolországban a Costa Blancán fogunk lakni, egy szupermodern 2 éve épült kórházban fog dolgozni az ottani sebészeten. Nagyon tetszik neki :P A spanyolt nyomjuk, ezért sem írtam, mert itthon már elkezdtük tanulni, de még rengeteget kell fejlődni. Én szar helyzetben vagyok, mert mivel még nincs szakvizsgám így nem tudom mit fogok csinálni, de majd kialakul, szerencsére jól fog keresni, egy fizuból is megélünk addig.
Netem egy ideig nem lesz, állítólag a spanyoloknál hónapok kérdése és bekötik :? de amint lesz majd írok és ha visszafogadtok szeretnék visszakapcsolódni a csapathoz, mert hiányoztok ám, sokat gondolok rátok, csak itthon egyszerűen semmire nincs időm. De ősz előtt ott tuti nem fogok dolgozni, így időm mint a tenger :)
Bocs ha zavaros lett, most eléggé fel vagyok pörögve, még hétvégén mindkét nap dolgozom aztán hétfőn közlöm a főnökkel a "jó hírt". :?
Mindenkinek minden szépet és jót kívánok, remélem nem felejtetek el :oops:

Néhány kép mert már olyan régen nem volt:

Pepe-lovas:

Kép

Csenge:

Kép

Erdei séta:

Kép

Korcsolyabajnokok:

Kép

Ditke
ditke62

Ditke :)

Na ezen a híren úgy meglepődtem, hogy a Felhasználónevemhez beírtam, hogy Ditke. :shock: :shock: :shock:

Egyik szemem sír a másik meg nevet. Egyfelől örülük a szerencséteknek, hogy talán könnyebben meg tudtok élni majd kint, normálisabb körülmények között, másfelől sajnálom, hogy elmentek, hogy így tűnnek el az országból a jó orvosok, aki kicsit ügyesebb az lelécel innen. :( :(

Gyönyörűek a lányok a képeken!

Sok szerencsét nektek, vigyázzatok magatokra, és bármikor várunk vissza!!!!!! Hiányozni fogsz a csapatból! :)

Végre Gyöngyiék hazajönnek, erre Ditkéék mennek ki. :(

Milyen kis nemzetközi csapat leszünk a végén! 8)

Cat
Kép
cateye

Juj, Ditke!!!! Ez azt hiszem szuper hír!!! Érezzétek magatokat nagyon jól!!
Azért sajnálom én is, Cat-nek van igaza, valahol szomorú ez..
Háát, ez a spanyol, ez biztos nem könnyű :roll: Baromi gyorsan beszélnek, és jó pöszén :lol:
Hány év előre láthatólag?

Kép
nettke

Ditke,

Nagyon jó hírek ezek ám! A spanyol meg menni fog, főleg, hogy beszélsz angolul. Én 5 évig tanultam spanyolt, nagyon szeretem a nyelvet, és kedvenc országaim közé tartozik Spanyolország.

Annnnnyira nagyon jó az idő! Ma egész nap kint voltunk, a fiúk arca és nyaka tök piros lett 8) A fene se gondolta, hogy már naptejezni kell...
Délelőtt kertészkedtünk, mert pakolásztunk az udvaron, délután meg elmentünk Veresre maciékhoz.
Holnap meg kirándulunk egy nagyot :)

Detti

KépKép
kiliman

Ditke!
Juj,nagy gratula!Irtó bátrak vagytok ,de szorítunk ezerrel,hogy minden az álmaitok szerint alakuljon!Sok sikert!
És minél előbb jelentkezz,ahogy tudsz!nagyon várjuk a híreket az új életről!
A lányok még mindig gyönyörűek!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Húúúúú Ditke!!!!!! Ez aztán szuper!!!!!! Jelentkezz minél hamarabb, hogy hogy sikerült berendezkednetek!!!!! :D :D :D
Nagyon nagyok a csajok és nagyon szépek!!!! Még mindig!!!!!!D :D :D :D

Lilla!

Asszem rendelni nem nagyon fogunk tudni, mert kb. 3 nap alatt állítják össze a csomagot és kb. össz. 7-10 nap alatt postázzák ki. Szóval sztem , ha látsz valamit a boltban, amiről úgy gondolod valamelyikünknek jó lenne, azt vedd meg. A fizetésről meg az is eszembe jutott, hogy esetleg a srác, aki jön haza, ott hagyná neked a pénzt, mi meg dolcsiban itt odaadnánk neki...., ezek csak ötletek, már mindenféle variáció eszembe jutott.

Amúgy pénteken beugrottam a Tescoba, tényleg jó cuccok vannak, vettem végre rövidgatyót is a fiúknak, meg polókat, meg őszre pulcsit féláron. Bár gondolom szembejön velünk az utcán. Mondjuk a gatyó nem olyan feltűnő, mint egy poló.

Edit!

Hogy vagytok? Végülis most ki beteg? Remélem nem mind a hárman- négyen?

Detti!

Hát nekem is eszembe jutott már pénteken ez a naptej....

Cat!

Képzeld sikerült 1 biciklit vennünk, olyat, mint a pirosotok volt, csak kékben, gyönyörű, alig használt. Kb. két hetet használták idén, mert tavaly nem ült rá a kisrác, csak a motorra. Idén meg megtanult vele, de már kicsi volt neki és kapott egy 16 -ost. Amúgy 5 éves a kisfiú, nem is tudom, hogy tudott vele menni idén. 14-ről sikerült 13-ra lealkudni, de nagyon örülök, mert alig találni. Egyet már elhappoltak előlünk egy ugyanilyen világoskéket. Most ezerrel rajta vagyunk, hogy húsvétig találjunk mégegyet.

Csajok!

Ha valaki tud eladó Hauser Willy 12-es bicajt, szóljon!

További jó hétvégét!!!!

Brigi!!!

Mi újság Mini hozzátápijával?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok4

Muszály panaszkodnom (hátha a babanet szelleme engem is megsegít :wink: )!A Beni annyira hisztis lett az elmúlt 2hónapban,hogy totál kiidegel vele.Napi 5-6 "műsor" tuti van!!!És bárhol vagyunk,nyomja a hisztit (Marci legalább itthonra tartogatta)
Egyszerűen nem lehet neki nem-et mondani,mert azonnal őrjöng!Most épp mindhárom bent ül a szobában,mert a játszótéren levert a Beni egy akkorra raplit,hogy muszály voltam őket hazahozni.Mindezt azért,mert a még ki se értünk a játszóra,kitalálta,hogy jöjjünk haza azonnal a napszemüvegért.Én meg nem voltam hajlandó 3gyerekkel 3bicóval visszacuccolni majd újra kimenni.Így kitört a műsor és hazajöttünk.Újabban semmilyen egészségre nem hajlandó,nincs benne semmi kompromisszum-készség!!!Megőrülök tőle,hogy minden probléma megoldása nála a hiszti.Már az oviban is szóvá tették,hogy csak akkor van hiszti,ha én is megyek(mert ott is leadja,ha valami nem úgy alakul,ahogy ő kigondolta).Sokszor én is úgy érzem,nekem tartogatja a műsorát.Az apjával nem viselkedik így!!! :cry: :cry: :evil:

Kata!
Beni hozott haza valamit az oviból.Azt nekem is sikerült benyalnom,szarul vagyok,fáj a torkom.De ma már a Dávid is,pedig még nem kapott el tőlük semmit.Így holnap itthon marad ő is,mert kedd,szerdán dogákat írnak.Jó lenne,ha azokat nem a szünet után kellene pótolni.
Amúgy a Marci kötőhártyája nem múlt el,holnap lesz eredmény (remélem). Úgy néz ki,a kamilla szinten tartotta neki.Nem múlt el tőle,de nem lett rosszabb.Így ezt a hetet kibírtuk szemcsepp nélkül.De mindig váladékozik a szeme,igaz nem olyan brutál módon.

Edit

Kép

Kép
edit73

Ügyesek vagytok, hogy találtatok bicót. Remélem hamar lesz párja is.

Mi idegbajt kaptunk Zolival, mert az ebayen most csaptak le egy 20 colos Hausert 15 GBP-ért, hibátlan állapotban. Megesz bennünket a méreg, hogy kint ilyen olcsó. Igaz ide nem vállalnak postát, de akkor is basszus. :evil: :twisted: :x

Edit :)
Szerintem Beninél is figyelem felkeltés a dolog. Többet kellene csak vele foglalkoznod. Biztos nem tetszett neki az sem, hogy Olival csináltál külön programot, még ha nem is mondja. Kicsit vele is lóghatnál kettesben, ha megoldható. Tudom könnyű ezt mondani...

Kirándultunk a hétvégén, isteni idő volt. Voltunk színházban is, Az éjjel látó tündért láttuk Pogány Judittal, nagyon szuper volt. Nem véletlen díjnyertes a mese, nagyon igényes gyerekdarab.
Sajnos húsvétra esős időt mond. :evil: :twisted:

Képzeljétek el, hogy most derült ki, hogy véletlen a Kolpingba velünk egy időben jönnek barátaink, két gyerkőccel, ahol a kislány velünk egyidős. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!
Ez kivan zárva Beni esetében!Több dologban sem stimmel a dolog!
Olival most először csináltunk külön programot.Kivételesen Beni és Marci saját maguk kérték,hogy mehessenek az anyuhoz.Oli viszont mereven elzárkózott a múltkor ez elől,ezért maradt itthon.Beninek és Marcinak is volt egy csomó program az anyunál(tecskóztak,kamionoztak,a helyi arborétumban állatokat etettek stb),de arról nem is beszéltünk,hogy Olival hova fogunk menni.Utólag sem meséltünk róla,bár nem is titkoltuk.De egyikük sem jelezte,hogy tudna róla és valamiért is neheztelne.
Viszont Olival muszály volt kicsit külön foglalkozni,mert Beni hisztijei miatt teljesen háttérbe szorult,illetve csak apa tudott vele foglalkozni.
Benivel irtó sokat foglalkozom (most meg pláne).Ő kiköveteli magának a testi kontaktust is: mindig neki kell,hogy segítsek,vele játszak,ő ül az ölembe,ha mesélek stb.Ezért sem igazán értem,hogy miért van így kifordulva magából.Próbáltam gyengédséggel kezelni ezt a helyzetet,próbáltam határozottan,próbáltam büntetéssel.Semmi!Egyedül a verés jön be.Attól lehiggad.Na de nem üthetem-vághatom napi 5-6szor.(ma kétszer is kikapott)Meg nem is akarom!Útálom magam,mikor ilyen gyenge vagyok,de tényleg felőröl az,amit művel.
Marcinál az ovikezdésre,az elválásra fogtuk a hisztiket.Miután ő lenyugodott,kezdett rá erre az őrjöngésre Beni.Arra gondoltam,hogy ő "most kapott szót",így ezért jön ki rajta most az elválás okozta frusztráció.De már nem igazán bírom ezt a helyzetet,ráadásul mindjárt kezdődik a tavaszi szünet és megint itthon lesznek 10napot! :shock:

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)

Végre hétfő!!!! és a csajok elmentek oviba. A hétvégém rémes volt. Nincs semmi bajunk egyébként, csak múlt hétvégén újratelepítette Artúr a gépet és mostanra (egy hét alatt :shock: ) állt fel a windows úgy, hogy rendesen használni lehet a netet.

A kiscsajom angyalból átment normális gyerekbe. Eddig simán eljátszott egyedül egy kis közreműködéssel, most meg folyamatosan bőg, különösen ha nem is lát. De még ez sem lenne baj, ha aludna rendesen nappal is, de fél óránál többet nem alszik egyhuzamban. Ezt tetézte a hétvégén, hogy a nagyok is itthon voltak és természetesen "igényeik" voltak. Teljesen kibuktam. Artúr egész hétvégén dolgozott, csak fürdetni jött haza, aztán ment vissza.
Nem tudom, hogy Minit ez a hirtelen meleg viseli meg, vagy elkezdődött a szeparációs szorongás, vagy a foga jön, de most rajtam lógna egész nap. De tegnap még a hátamra sem tudtam felkötni rendesen, mert állandóan feszítette magát. Ma éjjel meg felkelt 3-kor és 4-ig rajcsúrozott. Nem kifejezetten sírt, inkább játszott a hangjával, de aludni nem tudtam tőle. Aztán mikor ő nagyjából befejezte, akkor a nagyok ébredtek föl és elkezdtek játszani. :shock: Én nem értem ezeket a gyerekeket. Nem hiányzik nekik az alvás????
A ház meg úgy néz ki ..... Inkább nem részletezem.

A hozzátápi egész jól megy. Az almát mondjuk annyira nem szereti, de azért be lehet adagolni. Az alma krumpli az kifejezetten nem ment, de gondolom még alakul. A nagyok nagyon szerették.

Nálunk Borka ilyen. Egy nyakleves és a sírás után, mintha kicserélték volna. De én is úgy vagyok vele, ahogy te. Egyrészt szégyellem, hogy másképp nem tudom megoldani, meghát nem akarom napi szinten akár többször így intézni a "nevelését". Néha sikerül egyébként másképp is kizökkenteni. Nálunk nagyon bejött, ha elmondom neki, hogy én hogy ki vagyok bukva ettől a folytonos veszekedéstől, hogy mennyi a dolgom és ő még nehezíti a helyzetet, hogy nagyon fáradt vagyok és szeretném, ha legalább ő okosan viselkedne, stb. Szóval az irántam érzett szeretetből kiindulni és úgy hatni rá. Ezeket persze nem egyszerre mondom, hanem mindig egyet-egyet. Igazából talán azt kell megértetni vele, hogy nekem is vannak érzéseim, és hogy mik azok. Rettenetesen hosszútávú hatásai eddig nem voltak, de egy darabig sokkal rendesebb. Megértően vigasztal, meg ilyenek, és közben elfelejti, hogy miért is kezdett cirkuszolni. Nálunk is ő anyásabb egyébként, nagyon igényli a társaságomat. De mivel neki a figyelem a fontos, meg az érzések, hát sokkal könnyebben hajlítható.

Annamari :)
Boldog szülinapot a fiúknak így utólag is.
Ne haragudj, hogy kérdőívet nem töltöttem, de nincs Office a gépen.

Ditke :)
Ez aztán a hír. Sok sikert! Biztos vagyok benne, hogy a spanyollal nagyszerűen boldogulsz majd. Angol/latin után sztem elég könnyű lesz.

Na most ennyi, mert ezt a nyugis időszakot ki kellene használnom kicsit, csak olyan lusta vagyok.

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Brigi!

De legalább nekünk írtál, ez tök jó!!!!!!!!! :D :D :D :D Én is annyira lusta vagyok egyébként, itt ülök a gép előtt és ezer dolgom lenne.
Nem lehetett egyszerű a hétvégéd! Kertészkedni szoktál, most, hogy bejött ez a klassz idő?

Edit!

Nekem Vendellel vannak nagy nagy gondjaim, bár nem mindenki látja annak, de én tudom, hogy az. Nagyon kivagyok Tőle/Miatta. Most nincs is energiám részletezni, de szörnyű dolgai vannak. A megoldást én sem tudom. Minden variációt próbáltam. A csak vele való foglalkozást, feladat adást, ölelem, szeretgetem, büntibe küldöm, odacsapok, ordítok...stb. Tényleg mindent és nem tudom mi jó. Persze ha egyedül van, ami sajnos nagyon ritkán van, akkor semmi gond, csak ha a Gergő is van. Persze szinte mindig együtt vannak. Amúgy bölcsibe se szeret járni, Gergő meg szereti. Remélem javul a helyzet Mindenkinél.
10 napot otthon???? Húúúúú, kemény dió lesz!!!!!!

Cat!

Eddig eszembe sem jutott az ebay....., de tényleg vicces az ára. Komolyan nem is értem, hogy minden nálunk a legdrágább.
Emlékszem még amikor dolgoztam, a főnököm, aki szintén iker, vett a feleségének egy objektívet karácsonyra egy vagyonért. Az ikertestvére pedig az Arab Emirátusokban élt és ő is ugyanazt vett a saját feleségének ajándékba csak éppen fele annyiért. Minden műszaki cikk kb. negyedáron van ott, ráadásul ezerszer több fizetés mellettl. Ja a poén az, hogy az objektív csak utólag derült ki, hogy mindketten ugyanazt vették ajándékba a feleségeknek. Egypetéjű ikrek. :D

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Annnnyira örülök, hogy nem csak nálunk vannak fegyelmezési problémák :lol: Nekem egyébként az a legnagyobb bajom, hogy akárhányszor szólók a fiúkra, hogy ne csinálják azt, amit, mintha a falnak beszélnék. Sőt, a függöny hamarabb megmozdul, és reagál, mint ők :shock: Főleg Ambrus sz@rik arra, amit kérek, mondok. Mondjuk nálunk a zsarolás jön be, sokkal inkább, mint a oda-oda suhintások.
Meg az, ha elkezdek bőgni, akkor ők is, és kérik, hogy ne legyek szomorú, mert ők is azok lesznek. És utána kisangyalok.
És tök büszke vagyok magamra, mert tegnap azt kértem tőlük, hogy fogadjanak szót, és akkor lesz fagyi. El kellett mennem dokihoz, és nem tudtam őket hova tenni, és muszáj volt magammal vinni a fiúkat is. Természetesen nem bírtak magukkal (nem is csodálkozom, mert megint 1 órát kellett várnom, hiába volt időpontom), és megálltam az ordításukat, hogy nem kapnak fagyit.

Cat,

Én most megnéztem a hétvégi időjárás-jelentést, és nem mondanak rossz időt. Lehet, hogy nem lesz 25 fok, csak 20, de elvileg nem lesz eső. És ne is legyen, mert nagyon sok kinti programot tervezünk.
Bár gondolom, ti is :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Hahó

Rossz hír. :cry: Sajnos kiderült, h Robi haverjának olyan jegye van, h Londonban át kell mennie az össz cuccával egyik reptérről (nem terminálról) a másikra. Szóval nem tudunk rásózni még egy bőröndöt ahogy reméltük. :cry:

Viszont Kata és a többiek

ma voltunk bevásárolni a Walmartban és képzeljétek, mégis volt most a szörfös ujjatlan a boltban is. Meg egy csomó másféle, 2.50, 3.50-ért, én betankoltam Dávidnak 5T-s méretből jövőre. Ennyiért otthon a használtat akarják adni, én legalábbis tavaly vért izzadtam mire összevadásztam párat neki. Szal ki kéne találni, h megéri-e nektek a postával innen küldetni és akkor gyorsan akcióba tudnék lépni-elég gyorsan változik a kínálat. Ha kell, ki is mosom a mieinket holnap és mérek pontos hosszakat, le is tudom fényképezni őket. Meg a postázással természetesen még áll az outletes beszerzés, internetes rendelés is. És rájöttem, h nem kell bonyolítani a fizetést se, mert tudok forintos paypallal, bankkártyával fizetni mindenhol, így utalhattok forintot, egészen pontosan tudni fogjuk az összeget. 8)

nna, ez van-sajnálom, h nem jött össze a "futárszolgálat". :( mi se tudunk így küldeni haza semmit. :?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sajnos nem éri meg a 100 USD-s posta miatt. :( Itthon a Vögelében vettem ujjatlan pólókat 1190 Ft-ért. Ez postával többre jönne ki.

Sajnálom, hogy nem jön össze. :twisted:

Cat
Kép
cateye

Lilla,
ha a Kohls-ból meg tudod venni ezen az áron a 6 db pólót, akkor én kérem, postástul is. Ekkora súlyra csak nem 100 USD..
Persze csak ha nem külön macera Neked.
Utalni meg forintban és USD-ben is tudunk, ahogy jó.

Kép
nettke

Lilla!
Így nekünk is tárgytalan a vásárlás,köszi szépen!

Edit

Kép

Kép
edit73

Itthon lógok, beteg lettem... torokgyulladás lázzal tarkítva..
Antibio, meg minden ami kell :cry:
Sárikával vagyunk 2en. Legalább az idő szép.
csak semmi erőm nincs, hogy takarítsak, vagy valami hasznosat is tegyek :roll:

Kép
nettke

Nettke!
Jobbulást nektek!Nem jó ez semmikor,de így húsvét előtt meg pláne nem!!!!
A többiek oviban?Nálatok hogy lesz a tavaszi szünet?

Mi is betegek vagyunk péntek óta.Múlt héten pénteken belázasodott Beni,majd vasárnap a Dávid,aztán kedden Oli,az éjszaka meg marci. :cry: :evil: Nekem is folyamatosan fáj a torkom.Valószínűleg mindenkin átmegy,amit a Beni hazahozott.Mi nem antibigyózunk,nagyon bejött a hoemo.1nap múlva semmi bajuk (na jó!látszólag).De tényleg nem kellett egyiket sem itthon fognom.(kiv. a Marcit ma)
Megjött a Marcinak a szemváladék tenyésztés eredménye is.Hát!!!!Tele van valami gennykeltő bacival!BRRRRR! :evil: 1hétig Tetran szemkenőcs.Nagyon úúútálja szegényem (meg is értem).

Többiek merre?Tavaszi nagytakarít mindenki?

Edit

Kép

Kép
edit73

Én vagyok, csak munkában. Az oviban összevont csoport van, de az enyémek mentek. El is voltak keseredve, de nem tudok mit tenni. Majd kárpótolja őket a bicaj amit kapnak.

Rajtunk is keresztül ment egy torokgyulladás, de lábon hordtuk ki. Oli megint nagyon köhögött, főleg fekve, görcsösen, ahogy szokott. Most először éreztem a homeopátia hatását, hogy nagyon pozitív. Már felkészültünk egy nem alvós éjszakára, és mivel nem volt hajlandó semmi gyógyszert bevenni, adtam neki Arum Triphyllum 9 CH-t, kétszer is este, és lám éjjel végig aludt. Tegnapra meg fel is szakadozott a köhögése. Ma reggel hozta a homeos tégelyt nekem, mert kifogyott, hogy ilyet vegyek még neki, mert ettől gyógyult meg, még sosem volt ilyen. :D

Nettke :)
Jobbulást nektek!

Nektek is mennek a gyógy sugarak! Legalább húsvétra szedjétek össze magatokat, na meg a jövő heti Kolpingra.

Pram :)
Hogy van Kata? Megműtötték? Nem kedden volt a műtét?

Bencével voltatok a Vadaskertnél? Mit mondtak? Régen jelentkeztél. :(

Cat
Kép
cateye

Nettke,

Jobbulást neked! Valamiről lemaradtam? Sári miért van otthon? Beteg ő is?

Edit,

Hááát, ti aztán tényleg kifogtatok most egy beteges időszakot :( Minden beteg gyógyuljon meg jövő hétig!!!

Én sem voltam ma dolgozni, mert két napja észrevettem, hogy letört a fogamból egy darab, és elkezdett fájni. Úgyhogy ma fogorvosnál voltam, és tök szépen megcsinálta. Remélem, hogy nem fog fájni, mert akkor gyökérkezelés :twisted:

Ja, és képzeljétek, tegnap voltam biorezonancián. Én, a bak-kos jegyeimmel nagyon nem hiszek/hittem ezekben a hókuszpókuszokban, de Árpi elrángatott, mert ő is megelégelte, hogy folyamatosan minden bajom van, és tudni szeretnénk, hogy mitől vannak kiütéseim. Nagyon érdekes lett az eredmény. Az első, amit mondtak, hogy van egy rossz fogam :roll: Minden olyan bajomat, ami tényleg már évek óta van, megmondta a csaj. Úgyhogy most tisztítókúrázni fogok, elkerülök egy csomó olyan ételt, amivel telítődött a szervezetem. Egy hete járok futni is kétnaponta, úgyhogy azt ameddig csak jó idő van, folytatom. És érdekes az is, hogy a stressz szintem nem is volt annyira gáz, mint pl. az immun, ami 32-es értéket mutatott (100-tól jó), és az energia szintem is elég alacsony: 103 (1000-től okés).

Na, megyek füvet nyírni :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Cat,
Köszi az érdeklődést. Katát megműtötte a dr.nő kedden. Továbbra is azt gondolom, hogy nagyszerű a Sényi dr.nő mind emberileg, mind szakmailag! Sajnos műtét közben köhögött és kicsit bevérzett a szeme.
Közben megismerkedtünk a nagyon kedves Bendegúzzal, aki szintén iker. Így gyorsabban telt az idő :)
((közben anyósom táv kritizál, mert kérdőrevont a férjemen keresztül, hogy miért ilyen hamar operálták, és mi az, hogy még ide-oda játszik a szeme.....de látogatni, vagy segiteni nem jutott eszébe...ebben az évben még nem látta gyerekeket -bocsi ennek ki kellett jönnie-))
Igen, Bencét is elvittem és azt mondták, hogy az én elmondásom alapján, a korosztályánál egy kicsit hátrébb tart az való lehet, így viszont az a fajta viselkedés BELEFÉR.

Detti,
Ez a biorezonancia már egy ideje engem is foglalkoztat. A 103 engergia szint az nagyon kevés. Kaptál tanácsokat, hogyan tudod ezt az értéket növelni?

Kép
pramprampram

Pram,
de jó, hogy túlvagytok rajta!!! :lol:
Aminek meg ki kell jönni, az itt igazán kijöhet! 8) :lol:

Detti,
mi ez a biorezonancia pontosan, szóval tulképpen MIT csináltak veled?
Az értékek nagyon rosszul hangzanak nekem :roll:
Ja, és igen, Nati meggyógyult, de Sári beteg lett, majd 1 nap múlva én is. Szóval itthon kempingezünk :D
Már jobb sokkal egyébként. Antibigyó döbbenet, én húztam, ameddig bírtam, de nem gyógyultam, szóval elkezdtem tegnap. És ma: semmi!! Eddig nyelni sem bírtam. Azt mondom, egy évben 1x belefér.

Edit,
de jó, hogy ragaszkodtál a tenyésztéshez!!! Horror.
Örülök, hogy bejött a homeo!!! Ti azért sokat vagytok betegek, jobb, ha nem kaptok több antibio dózist.. pláne ha nem is használ. (mi utoljára szeptemberben voltunk orvosnál betegség miatt, januárban csak influenza oltáson - szóval nem lehet egy szavam se)

Cat,
ne búsulj, az enyimek is összevont csoportban!! Szerintem nem olyan rossz, egész nap játszanak, ebben a gyönyörű időben kint vannak!
Ha dolgoznék, mind ott lennének, így meg hogy itthon betegeskedünk, nem akarom, hogy összefertőzzük az egészségeseket, azért vittük be a 2 törpit.

Cél, hogy jövő hétre a Kolpingba mindenki egészséges legyen, mint a makk!!! :lol:

Ja, és nevelési problémák ügyében nem is nyilatkozom... VANNAK..!!! :evil:

Kép
nettke

Nettke,

A biorezonancia számítógépes vizsgálat, amikor is betekintést kapunk a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról. Részletesebben itt is olvashatsz róla: http://biorezonancia.bioenergetikus.hu/

Tisztítókúrázni fogok, hogy ezek az értékek javuljanak. Legalább egy hónapig kell, de ajánlatos 2 hónapig is akár. Majd meglátjuk, most mindenesetre inkább ebbe kapaszkodom, mint a gyógyszerekbe :roll:

Majd a Kolpingban meséld el a nevelési problémáidat, mert érdekelnek!

Detti

KépKép
kiliman

Pram :)

Örülök, hogy minden rendben ment Katával! Milyen kicsi a világ, hogy összefutottatok Orsival meg Bebével. :lol: :lol:

Talán még jobban örülök Bence eredményének, hogy a "problémássága" teljesen belefér a gyerekek tág fejlődési határaiba.

Anyóst meg kakáld le, nem távolról kell unokázni, hanem részt kellene venni a gyerekek mindennapjaiban. :evil: :twisted: :x Mintha apósomat hallanám a bölcs gyereknevelési elveivel.

A Kolpingban is tisztítókúrázni fogsz?

Nekem azóta rossz az immunrendszerem, amióta lefogytam. Elértem a lánykori súlyomat, jól érzem magam a bőrömben, és benyalok minden betegséget. :evil: :twisted: Nem véletlenül mondják, hogy kell az emberen egy kis felesleg, mert ha kicsit ki van bélelve, nem fog rajta a betegség. Ez nálam is így volt.

A szülés óta nem kaptam antibigyót, csak most az arcüregemre. :evil:

Ki hogy ünnepel húsvétkor? Hogy álltok a készülődéssel? Ki mit főz?

Cat
Kép
cateye

Cat,

A tisztítókúrám szerencsére nem azt jelenti, hogy csak gyümölcsöt, vagy csak zöldséget ehetek. Ehetek bármit, kivéve édeset :twisted: Ezt nehezen tudom majd megállni... Pluszban kell szednem ásványianyagokat meg vitamínokat. Meg ezüskolloidot.

Asszem, én már soha nem leszek a versenysúlyomnál, ami 56 kg... De már nem is érdekel, emiatt aztán végképp nem fogom stresszelni magam. Járok futni, próbálok odafigyelni, hogy 6 után már ne egyek, stb.

Pram,

Tényleg ne foglalkozz az ilyen "nagymamával"! Én szerencsésnek mondhatom magam, mind a két oldalról elég sok segítségek kapunk.

Programunk húsvétkor: holnap megyünk a szüleimhez a Mátrába. Kirándulunk, meg elmegyünk a sástói élményparkba bobozni. Vasárnap Szilvásváradot terveztük be, hétfőn meg tojáskeresés :D

Detti

KépKép
kiliman

Nettke!
Nevelési problémákat majd jól megrágjuk a jövő héten! :wink: Hátha okosabbak leszünk! :shock: :wink:
Jobbulást nektek!Fél évente 1antibioval én is kibékülnék.

Pram!
Örülök,hogy túl vagytok a műtéten és minden rendben!Na meg Bencével is!Oviban tudnak erről?Ott mi a helyzet?Vagy mostanában nem is voltatok?

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Edit

Kép

Kép
edit73

Ezzel a két kis tapsifülessel kívánok Nektek Kellemes Húsvéti Ünnepeket:

Kép

Viki

KépKép
vikóka

Mindenkinek Kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Edit,
Az oviban nem tudnak a vizsgálatról, meg nem is járunk mostanában :)

Nagyon jó Kolpingozást kívánok az érintetteknek!
Ha lehet kérni, csináljatok sok képet!!!! :)

Vikó,
Nagyon jó a tapsifüles kép :)

Kép
pramprampram

Boldog Húsvétot Nektek!!!!!

mi itthon pöffeszkedünk, holnap anyósék jönnek, hétfőn a tesóm a kisfiával (az új kisbaba otthon marad anyukájával, érthető okokból) és anyukám. Mi is tojást keresgélünk majd a kertben, nomeg biztos lesz locsolkodás is :wink:
Ma sonka-torma-tojás menü, holnap báránycombot sütök (most először, szóval izgi..), hétfőn gulyásleves pogival. Semmi extra.
Kedden meg meló, sajnos :cry: Olyan jó volt itthon, még ha vacakul is voltam!!
Detti, 56 kiló.. Úristen. Valahol 18 éves korom körül, talán. Nekem a 68 a cél, azzal már jó vagyok 8)

Kép
nettke

Na, nem sikerült a betűtípus, csak a húsvétot akartam vastaggal... :oops: :oops: :oops:

Kép
nettke

Sziasztok!

Én is vagyok. :oops: Kellemes Húsvétot!!!!

Nahát, már jövő héten mentek a Kolpingba??? De jó nektek, úgy ott lennék én is, hiányoztok!!! :cry: :cry: :cry:

Mi a szomszédéknál festettünk tojást, annyira rendesek, h hihetetlen!!!

A hangulatom a béka segge alatt mostanában. :( Amióta kint vagyunk, egyfolytában nagy a feszkó anyámék és köztünk. :( Oké, nem vártam csodákat, és nem is azért jöttünk ide, h konkrétan velük legyünk. De a férje ott tesz keresztbe, ahol csak tud, állandóan anyámat piszkálja, az meg bármit elviselne tőle, csak béke legyen. :evil: Képzeljétek, konkrétan megmondta, h havonta egyszer akar minket látni-tehát ki vagyunk tiltva a házukból. Plusz még anyámnak nagyjából megtiltotta, h elvigye a közös autójukat-tehát ő se tud átjönni ide. Mikor kicsit úgy nézett ki, h észhez tér, anyám elvitte magával Nikit tegnap napközben. Ma megpendítettem, h azért legalább amíg kint vagyunk, egyszer bevállalhatná mindkettőt, h Robival kettesben csinálhassunk vmit amit velük nem tudunk. Kerek perec közölte, h ő azt nem bírja, ne is kérjem. Hogy még ha vmi dolgunk volna, oké, de azért, h én szórakozzak, ő nem fog szenvedni!!! :shock: :evil: :x Neki se segített anno senki, akkor én miért várom el tőle? (megjegyzem, ez marhára nem igaz, ovis koromtól hetekre egyben le voltam passzolva nyáron nagyanyámhoz....) Nem is értem, mi a fenéről beszél?!!! Mintha az én gyerekeim olyan kibírhatatlanok, neveletlenek, hisztisek, stb lennének, h kínszenvedés velük lenni!!! :evil: Amúgy is egyfolytában érezni rajta a helytelenítést, ha kb meg mernek mozdulni v mukkanni... mert minden más gyerek olyan jól nevelt itt, csak az enyémek hangosak és élénkek!!! :evil:
Mindenki ismeri közületek őket, szerintem totál átlagos kölkök, nem???

Tele a tütüm!!! De most legalább már Robi is átlátja a helyzetet, nem védi már. Úh annyi haszna remélhetőleg lesz a dolognak, h elhúzunk innen Bivalybasznádról. Azért akart csak idejönni, h az első időkben anyámék segítsenek....na, arra hiába vár. :twisted: Egy hónapja vagyunk itt napra pontosan és kb 6-szor látta a gyerekeket!!! Úh most bújjuk a netet és kiadó lakást keresünk valahol a parton-eddig úgy néz ki, h az árak hasonlóak, sőt, anyámat lehet, h jól átvágták ezzel, meg főleg a bútorokkal.

Remélem sikerül a tengerhez költözni, mert itt egyszerűen semmit nem lehet kezdeni a gyerekekkel és se ovi (nincs hely), se szitter, se használható nagymama, semmi!!! Robi nyelvsuliba akar járni, egy hónapig minden nap, kb 2,5 óra utazással oda-vissza. Mi kocsi nélkül a játszóra se jutunk el, úh én bezizzenek itt, az tuti! :twisted: Egyszerűen nem lehet fél napos programot szervezni, mert minden messze van és drágák a belépők, nem éri meg rövid időre menni.

Na, befejezem....

Edit

Gyógyuljatok!!!

Nettke

Ti is! Pólókat megveszem, nagyon közel van a Kohl's, picit se gond. Ha van kedved, ki is nézheted, h pontosan melyikek legyenek, de azért többet nézz ki, mert nem biztos, h mindből lesz méret.

Pram

De jó, h neked csak az anyósod ilyen!!! Tényleg tojd le!!! :twisted: Örülök, h Katával minden oké és Bencével is. :D

Detti

Ez a biorezonancia jó lehet, nekem anyós mesélt róla-állítólag az allergiákat is kimutatja, ha másnak nincs rá ötlete, akkor is. Én is elvittem volna Dávidot- a horkolás miatt is, meg h a gégész állítja, h valamire tutira allergiás, de a teszt kétszer is totál - vérből és bőrpróbával is. :? Én is futok megint-kár h nem lakunk közel, sokkal jobban szeretek partnerral futni. :?

Ditke

Sok szerencsét és jó utat!!! Jelentkezz hamarosan!!!

Vikó

Arik a kisnyuszik. :) Írni is fogsz?? :D

raktam fel én is új képeket az albumba: http://public.fotki.com/FloridaLilla/

Kata????

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?