Sziasztok!
Én is vagyok.
Kellemes Húsvétot!!!!
Nahát, már jövő héten mentek a Kolpingba??? De jó nektek, úgy ott lennék én is, hiányoztok!!!
Mi a szomszédéknál festettünk tojást, annyira rendesek, h hihetetlen!!!
A hangulatom a béka segge alatt mostanában.
Amióta kint vagyunk, egyfolytában nagy a feszkó anyámék és köztünk.
Oké, nem vártam csodákat, és nem is azért jöttünk ide, h konkrétan velük legyünk. De a férje ott tesz keresztbe, ahol csak tud, állandóan anyámat piszkálja, az meg bármit elviselne tőle, csak béke legyen.
Képzeljétek, konkrétan megmondta, h havonta egyszer akar minket látni-tehát ki vagyunk tiltva a házukból. Plusz még anyámnak nagyjából megtiltotta, h elvigye a közös autójukat-tehát ő se tud átjönni ide. Mikor kicsit úgy nézett ki, h észhez tér, anyám elvitte magával Nikit tegnap napközben. Ma megpendítettem, h azért legalább amíg kint vagyunk, egyszer bevállalhatná mindkettőt, h Robival kettesben csinálhassunk vmit amit velük nem tudunk. Kerek perec közölte, h ő azt nem bírja, ne is kérjem. Hogy még ha vmi dolgunk volna, oké, de azért, h én szórakozzak, ő nem fog szenvedni!!!
Neki se segített anno senki, akkor én miért várom el tőle? (megjegyzem, ez marhára nem igaz, ovis koromtól hetekre egyben le voltam passzolva nyáron nagyanyámhoz....) Nem is értem, mi a fenéről beszél?!!! Mintha az én gyerekeim olyan kibírhatatlanok, neveletlenek, hisztisek, stb lennének, h kínszenvedés velük lenni!!!
Amúgy is egyfolytában érezni rajta a helytelenítést, ha kb meg mernek mozdulni v mukkanni... mert minden más gyerek olyan jól nevelt itt, csak az enyémek hangosak és élénkek!!!
Mindenki ismeri közületek őket, szerintem totál átlagos kölkök, nem???
Tele a tütüm!!! De most legalább már Robi is átlátja a helyzetet, nem védi már. Úh annyi haszna remélhetőleg lesz a dolognak, h elhúzunk innen Bivalybasznádról. Azért akart csak idejönni, h az első időkben anyámék segítsenek....na, arra hiába vár.
Egy hónapja vagyunk itt napra pontosan és kb 6-szor látta a gyerekeket!!! Úh most bújjuk a netet és kiadó lakást keresünk valahol a parton-eddig úgy néz ki, h az árak hasonlóak, sőt, anyámat lehet, h jól átvágták ezzel, meg főleg a bútorokkal.
Remélem sikerül a tengerhez költözni, mert itt egyszerűen semmit nem lehet kezdeni a gyerekekkel és se ovi (nincs hely), se szitter, se használható nagymama, semmi!!! Robi nyelvsuliba akar járni, egy hónapig minden nap, kb 2,5 óra utazással oda-vissza. Mi kocsi nélkül a játszóra se jutunk el, úh én bezizzenek itt, az tuti!
Egyszerűen nem lehet fél napos programot szervezni, mert minden messze van és drágák a belépők, nem éri meg rövid időre menni.
Na, befejezem....
Edit
Gyógyuljatok!!!
Nettke
Ti is! Pólókat megveszem, nagyon közel van a Kohl's, picit se gond. Ha van kedved, ki is nézheted, h pontosan melyikek legyenek, de azért többet nézz ki, mert nem biztos, h mindből lesz méret.
Pram
De jó, h neked csak az anyósod ilyen!!! Tényleg tojd le!!!
Örülök, h Katával minden oké és Bencével is.
Detti
Ez a biorezonancia jó lehet, nekem anyós mesélt róla-állítólag az allergiákat is kimutatja, ha másnak nincs rá ötlete, akkor is. Én is elvittem volna Dávidot- a horkolás miatt is, meg h a gégész állítja, h valamire tutira allergiás, de a teszt kétszer is totál - vérből és bőrpróbával is.
Én is futok megint-kár h nem lakunk közel, sokkal jobban szeretek partnerral futni.
Ditke
Sok szerencsét és jó utat!!! Jelentkezz hamarosan!!!
Vikó
Arik a kisnyuszik.
Írni is fogsz??
raktam fel én is új képeket az albumba:
http://public.fotki.com/FloridaLilla/
Kata????