Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Először is bocsánat,hogy így eltűntem......de nagyon depis lettem,olvasni mindig járok ide,de írni nem volt kedvem!!!Sőt,nagyon semmihez sem...

Először is:

Monic:
Tisza szívemből gartulálok Nektek!Danika gyönyörű kisbaba!!!!!!!!

Amina:
Örülök,hogy ilyen jól haladtok és mindjárt belevágtok!Meglátod minden úgy lesz ahogy akarjátok!

l.móni:
sajnálom,hogy így alakultak a dolgok,de ne hagyd el magad!Meglátod hamarosan jön a kistesó,hiszen ő is spontán költözött a pocakba!

kisbuta:
Meddig fogsz dolgozni?Nem érzed magad kimerültnek?

És egy kis helyzetjelentés rólunk: :D

Megcsináltattunk mindent amit a dokimmal megbeszéltünk,csak egy valami maradt még el,az pedig az átjárhatósági.Nagyon ki is voltam bukva,hogy mikor mehetek már,meg depis is lettem,hogy ilyenkor amikor várom,hogy megjöjjön és hívhassam az orvost időpontért,akkor persze nem jön meg.....Semmi különös nem történ t velem,de ma reggel arra az elhatározásra jutottam,hogy csinálok egy tesztem,amiket útálok,hiszen mindig egy csíkosak....
DE MA REGGEL LÁNYOK NEM EGY CSÍKOM VOLT.......HANEM KETTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csináltam egyet ovulációssal és az is ugyanezt mutatta!!!!
Úgy félek,nem akarom elhinni...Alig várom hogy holnap legyen és hívom a dokit időpontért!
baba22

Baba: wow ezt a hirt! gyanutlanul megnyitom a topicot, erre mit olvasok!!! :) Nincs meg teszted otthon? en tutira csinalnek meg parat :oops: :) biztos ami biztos! es persze GRATULALOK! Latod, nem kell itt mindjart lombikon gondolkodni :). Hanyadik ciklus napon vagy-mennyit kesett? Hogy erzed magad?
Na elso korben csak ennyi kerdes :oops: :D

Lassan mindenki babas lesz a topicbol :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hát igazából nem tudom mikor jöhett össze a dolog,mert totálisan nem foglalkoztam vele,de tényleg...Arra koncentráltam,hogy minél hamarabb megjöjjön és irány az átjárhatósági!!!!Már lelkileg teljesen fel vagyok (voltam) készülve a legrosszabbra és tessék!!!!! :D :D :D
Hát elvileg az 56 cn tartok,de nem is vettem észre semmit eddig,csak mérges voltam magamra miért vagyok ilyen szerencsétlen hogy ilyenkor nem jön meg!
Reggel megcsináltam a terhességivel aztán nem hagyott nyugodni a dolog és csináltam egyet ovulációs teszttel is!És az még erősebb lett!! :D

Holnapra van két teljesen különböző,azokat is megcsinálom...
Lányok nem akarom elhinni hogy igaz!
baba22

Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodok közétek, de segítséget szeretnék kérni. Utolsó éves pszichológus hallgató vagyok, szakdolgozatomat pedig a meddőség pszichés okai témában írom. Ha valaki kedvet érez, szívesen kitöltene 3 kérdőívet a témával kapcsolatban, nagyon megköszönöm a segítséget. Természetesen a kérdőívek szakszerű kiértékelését el fogom küldeni, remélem ezzel is segíteni tudok egy kicsit.
Aki vállalná a kérdőívek kitöltését kérem, hogy küldjön egy emailt a kispanka@yahoo.com címre és elküldöm a kérdőíveket.
Előre is köszönöm
Andi
kispanka

Baba,

azt a mindenit, gratulálok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ekkora meglepetést! Párod mit szólt?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Ma reggel megcsináltam még kettő tesztet és +++++++++++!!!!!!
Húúúúúúúúúúú........
Hogy mit szólt a párom?????Még nem akarjuk elhinni,csütörtökön megyek orvoshoz és ha majd meglesz az első ultrahang akkor szerintem elhisszük majd mind a ketten!
De addig még sok víz lefolyhat a Dunán!!!!Olyan picike még!
baba22

SZIASZTOK

GRATULÁLOK ÉN IS

BOCS HOGY RITKÁN VAGYOK DE NAGYON FÁRADT VAGYOK EZEKTŐL A VACKOKTÓL SZERINTEM
MOST UGY ÁLLUNK HOGY MA IS VOLTAM A KAÁLIBAN 5 TÜSZIM VAN A LEGNAGYOBB 17 MM ES ÉS SZERDÁN KELL MENNEM REGGEL VÉRVÉTELRE IS ÉS UGY NÉZ KI HOGY PÉNTEKEN LESSZ A LESZÍVÁS HA NEM JÖN KÖZBE SEMMI
JA ÉS HÁNYINGEREM IS VAN...

TOVÁBBRA IS SZURKOLOK MINDENKINEK AKINEK ELKÉL A SZUKOLÁS

SZIASZTOK
zálika78

Zálika,
folyadék, fehérje, folyadék, fehérje.
És nagy fazék szurok péntekre!!!!

Baba,
én mondtam, hogy nektek nem kell lombik!!! :lol: :lol: :lol:
Nagy-nagy gratula!!!!! Hidd csak el, és gyere az uhu után azonnal, hogy halljuk az örömhírt!
De csütörtökön nem fogsz ám megnyugodni! Én is azt hittem, hogy uhu után nyugtom lesz, de most már évtizedekig oda a nyugalmad! :lol:

Amina,
tök jó, hogy így feljöttek Tiéd-Apa eredményei!!! Ez csak jót jelenthet! Esetleg neked is spontán bébi, mint Pozinak? :roll: Én drukkolok!

Panka, szívesen segítenék, de nálam nem lelki okai vannak a meddőségnek, és egyébként a lombikos párok többségénél nem lelki eredetű, hanem van valami testi gubanc is.

Én egyelőre bírom a melót, a nyártól félek egy kicsit. De utánaszámoltunk, a táppénzem olyan minimális lenne, hogy semmire nem elég, szülési szabira meg legkorábban július 23-án mehetek. Így is nagyon szerencsés vagyok, hogy nincs semmi komplikáció, és bírom a melót.

Kép
kisbuta

Baba: akkor oriasi drukk a csutortoki nodoki randihoz! De jo lesz, latni fogod a kis tronorokost! :) Gyere a hirekkel!

Zalika: millio drukk, es tuszonovelok! GYakorolsz mar, hogy hanyingered van :D .

Kisbuta: holnap akkor UHU? :) Tok jo, hogy igy birod a melot! De azert vigyazz magadra!

Bonya, Melania, Pozi :wink: , no meg a tobbiek: hova tuntetek?

amina09

Igen gyakorolok de nem csak ingerem van hanem hányok is
meg fáj a hasam Sőt még étvágyam sincs nem panaszkodni akarok csak érdeklődök hogy ez normális?
habár nálam semmi nem normális :oops:
na puszi sziasztok

mindenkinek akinek szüksége van rá: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++ :D
zálika78

Zálika,
nem merném azt mondani, hogy normális, szóljál róla a dokinak!
És még több víz és víz és vízí és még akkor is, amikor már azt hiszed, hogy szétpukkadsz a sok víztól és folyton pipilni jársz, meg sok fehérje, ezek ugyanis nagyon túlstimus tünetek. Úgy gondolom, hogy nem akarod magad nagyon megszívatni, pláne nem akarod, hogy leállítsák a stimudat, úgyhogy légyszi vedd nagyon komolyan a sok vizet és fehérjét!
És persze nagyon drukkolok ám!

Baba,
várom az uhu-dat!

Én ma voltam uhu-n, úgy áll a dolog, hogy kislányunk lesz, ici-pici Katica-bogárkánk.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Köszi Köszi köszi
mondtam azt mondta a doktornő hogy nem vagyok tulstimus 2 nagyobb tüszim van meg 3 picit kissebb most adtam be magamnak 21 15-kor a ovitrelle-t és péntek reggel 8 15-kor esemény
nagyon nagyon várom már
és eszek meg iszok sokat amit kell ..............
köszönöm a biztatást meg a jótanácsokat majd jelentkezem

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

Sziasztok!

Na....jöttem jelentést tenni! :D :D :D
Megkaptuk az első ultrahang képünket,a mi kis manónk,még nagyon pöttöm,kb 1-2 mm. Nem méhen kívüli,jó helyen ágyazódott be!!!!
Olyan jó volt az ultrahangot nézni...még fel se fogtam az egészet! :lol:

Meglátjátok,hamarosan itt mindenki ilyen hírekkel érkezik!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
baba22

Baba: most mar hangosan gratulalok! Kepzelem, hogy meg mindig nem tudod elhinni :) pedig igaz! Kismami lettel!

Kisbuta: gratulalok Katicahoz! szep nevet valasztottatok! :)

Zalik: rad gondolunk egesz nap! gyere majd a hirekkel! csak ugyesen, es ugy ahogy Kisbuta mondja: viz+feherje a szetrobbanasig!

Szep hetveget mindenkinek!

amina09

Sziasztok,

Baba,

gratulálok, vigyázz magatokra és nagyon boldog kismamiságot kívánok neked!

Kisbuta,

grstulálok a kislányotokhoz :wink:

Zálika,

drukk neked mára!

Amina,

2 napja szurizod magad már.,.. Neked is hamar események lesznek!
Nagyon drukkolok! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Zálika mi volt ma? Mennyit sikerült leszívni?
Jól vagy?

Kisbuta gratula Katicához :lol:

Baba gratulálok :lol:
látod nem kellett az intézet segítsége :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

köszi köszi köszi

megvagyok de nagyon fáj a hasim most ettem catafrant
köszi
6 -ot szivtak le ügyessen mos nekik drukk hogy induljanak osztodni
köszi nekik drukkokat a gyogyszert is megettem már amit mára irt meg a hüvelykupot is feltettem az elöbb ugyhogy megyek is pihizni

majd jelentkezem holnap
sziasztok
zálika78

Mi újság Zálika? Megindult mind?
Mikor lesz a beültetés?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt mondták hogy három biztos de a negyedik is meg lessz ugy mutatja
:D :D
holnap reggel 9-kor kell telóznom az időpontért de azt mondta hogy hétfő

izgulok már nagyon .... bocs nem irok többet mert feküdnöm kelll a hüvelykupokkal most tettem fel az előbb csak még ide benéztem

Köszi és Sziasztok
zálika78

Sehol senki

Holnap 12-kor beültetés

szoritsatok nekem

holnap bizti nem jövök de majd irok hogy mi volt

sziasztok

mindenkinek akinek kell :+++++++++++++++++++++++++++++++

:D :D :D :D :D :D :D
zálika78

Zalika: visszamenolegesen is ezer drukk
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
ugyes vagy nagyon! hany embriket kaptal vissza?

Monic: lehetek pofatlan? :) raknal par kepet Danikarol :)

l.moni: hogy vagy? Greta baba? :) A kis Tunderlanyrol is szivesen latnank kepeket :) :) :)

El voltam kicsit tunve, mert doktorbacsinal volt a szamitogepunk, valami franya virust kapott el, de mostanra mar kiheverte.
Ja meg ferges is volt :roll: :D .
Koszonom a drukkokat, nagyban Suprefactozunk :)

Pussz mindenkinek!

amina09

sziasztok

kaptam vissza 2-öt :D
azt mondta doktornő hogy a két szebbet , van még kettő de az csak
2 pontos ezek meg hárompontossak de monjuk én ezt nem értem de holnap kell csörögnöm hogy mi lessz a másikkető sorsa ha megérik
:) :)
köszi a biztatást
na megyek igaz fekve gépezek de olvasgatni könnyebb mint irogatni

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

Zálika :lol: :lol: ez szuper :lol: :lol:
mennek a babaragacsok++++++++++++++++++++++++++++
vigyázz magatokra!
Sok folyadék, fehérje, kímélő életmód :lol: és 9 hónap múlva nézegetjük a kismanód fotóit :lol: :lol:
másik kettővel mi lesz? Mennek a fagyóba?

Amina mikor mész a Kaáliba?
fotókat most hétvégén tettem sokat a blogba.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia szia sziasztok

köszi a drukkokat
még nem tudni mi lessz velük most hogy kérdezted most jutottak eszembe teloztam is de azt mondta a biologus hogy még megvannak de csak csütörtökre érik el azt a fejlettségiszintet hogy mehessenek a fagyóba ha megélik

néztem a képeket tündéri a kismanód

kisbuta , monic , bonya , baba .... hová vagytok eltünve mi ujság irjatok 8) :!:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D :D :D :D :D :D :D :D
zálika78

Zalika: akkor nagyon drukkolunk az embrioknak, hogy mehessenek sielni! No de meg jobban drukkolok, hogy legalabb 2 evig ne is legyen rajuk szukseg ;). ++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat, es nezess a babakkal sok rajzfilmet! :)

l.moni: neztem a kepeket ;)
Meg nem tudom mikor megyek a Kaaliba, varom a mensit egyelore...

amina09

köszi amina rád azért nem tértem ki mert te itt vagy

ez érvényes monira is :D :D :D

Többiek még mindig sehol?????????????????????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zálika78

Zalika: hogy vagy? nagyon drukkolok am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

amina09

Amna :köszönöm szépen jol vagyok egy kicsit fájdogál a ball oldalam

de nem vészes vitaminokat eszem meg fekszek sokat

neked is nemsokára kezdés szurkolok ám neked nagyon
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

SZiasztok,

kicsit Danika nagyon anyás lett, kicsit elkényeztettem és mindig kézben akar lenni. :oops: Most megy az átnevelés, de sokat sír miatta én meg vele :cry:

Amina,

remélem mihamarabb meglátogat a mensi. :wink:
Mindjárt teszek képeket :wink:

[i]Zálika,[/i]

pihenj sokat, minden rendben lesz. Mikor kell tesztelned? Vagy vérvétel lesz?

Kép}
monic80

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Zálika,
itt vagyok és drukkolok a háttérből, csak írni nem nagyon van időm.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
neked is drukk, remélem a banya hamar megtalál, ez a szép tavasz babásodásra való!

Monic,
Danikának puszi a hasára! :)

Kép
kisbuta

DANIKA CSODÁS BABA

köszi köszi
husvét hétfön kell tesztelnem ha nem jön meg addig

maradék 2 kis blasztom tegnap feladta ugyhogy nem mentek sielni

de a két erős bizti kapaszkodik nagyon :D :D :D :D :D

puszi mindenkinek

zálika78

Zalika: a fagyibabakra nem is lesz szukseg, mert a legjobbakat ugy is megkaptad, es babaragi ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monic: imadnivalo a kis Danika! Annyira edes! (tetszik a kis rugdalodozo felriata ;)

Kisbuta: hogy vagy? Birod a munkat?

Koszonom a banyakuldest, nagyon jol mukodott, mar meg is jott! pont idore, pedig supre mellett altalaban kesik. Hetfon uhu, majd kezdem a gonalt…

amina09

Amina :nagyon szupi :D :D :D :D

tök jó

monc: nekem is nagyon teszik a rugi csak elfedtem megirni de még apának is mutatam hogy nézze meg milyen szép baba és milyen tök jo kis rugi :D :D :D :D :D :D

mennek a pozitiv energiák akiknek szüksége van rá

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

zálika78

Sziasztok!

Amina :lol: :lol: éljen a pontos piroska :lol: :lol: :lol:

Zálika babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++
nem fog megjönni!

Monic Danika tüneményes :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zálika mi újság? Érzel valamit?

Amina mi volt tegnap UH-on?

Bonya te is mostanában kezded az új stimut :roll:
Pontosan mikor?

Nagyon el van tűnve mindenki :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Édesek vagytok, hogy hiányoltok!!!!!!!!!!
Szégyellem is magam , hogy így eltüntem.
Nos, minden változatlan igazából nem történt semmi.
Úgy döntöttünk, hogy most nem indulunk, mert családban vannak gondok és most arra kell koncentrálnom.
Mamámnak pacemakert ültettek be és a papámat szürkehályogra műtötték.
Anyukámnak még mindig nincs munkahelye és nagyon nehéz a megélhetésük.
Hát dió héjban ennyi róluk.
Én jól vagyok a fájdalmaim eltüntek, kiváncsi lennék mizújs odabent.
Jól érzem magam!

Ha nem haragszotok most nem szólok mindenkihez külön-külön pihenkéljetek és élvezzétek a jó időt!

Április 26-án Budapestre jönn BRACO, További info + képek a http://www.trigonstudio.shp.hu oldalon.

Pusszantalak benneteket!

bonya

Kép

Kép
bonya

köszi az érdelődést
elég gázul vagyok iszonyuan fáj a fejem tegnap délután ota és
ez elront mindent..............köszi
zálika78

Zálika hülyén hangzik de annál hatásosabb: citromos kávé.
Elég fura íze van de nekem a migrénes fejfájást elmulasztotta.

Bonya jobbulást a nagyszüleidnek.
Sajnálom, hogy nem indultok de így legalább esélyt kap a spontán baby :wink: :lol:

:arrow: csini ébredt, megyünk az udvarra

KépKép
Kép Kép
l.móni

hát Moni pont az kavarta fel regel ugy a gyomromat mint álat és kb fél ora fogás után ki is jött de el nem mult el sem a fejfájás sem a hányinger enni sem tudtam ma semmit pedig olyan jo evő vagyok de ma nem
sajnos nagyon sokat szokott fájni igy a fejem és már elég sok mindent ki tudtam rá probálni de ha ugy igazábol rákezd tényleg semmilyen gyogyszer nem mulasztja el napokig sem ,most meg hogy nem ehetek gyogyszert........... nem is mondom nem sajnáltatni akarom magam
ugyhogy ha fejfájás nélkül volna hányingerm akkor örülnék de igy nem merek
most vagyok et+8 on mikor teszteljek milyen tesztel szerintetek ?
vagy annyit várjak hogy megjön e

köszi sziasztok
zálika78

Zálika: sajnalom ezt a franya fejfajast-de nekem is be szokott valni a kave+citrom kombinacioja!
(erdekes, altalaban a stimu alatt a fejfajos lanyok tobbsegenek elmulik a fejfajas, ugy tunik ez sem torvenyszeru)
Hat hivatalosan mar az ET+14 napon kell tesztelni, de mar a 12-13-n is kimutatja. En mar az eT+7-tol teszteltem :oops: igy igazoltan irhatom, hogy hulyesseg-de most is igy fogok tenni :D .
Mennek a drukkok ezerrel Zalika +++++++++++++++++++

l.Moni: hetfoi uhan minden OK volt, most szombaton megyunk ujbol. Nagyban mennek a szurik.

Bonya: jobbulast a nagyszuloknek! ES hajra spontaeitas ;)

Baba: hogy vagy? ujabb hirek? :)

Bringunsz :?:

Puszi mindenkinek!

amina09

Zálika remélem elmúlt már a fejfájásod.
Én sosem teszteltem idő előtt. Megvártam a megbeszélt időpontot :roll:
Babaragacsok mennek++++++++++++++++++

Amina szombatra akkor mennek a drukkok
addig id tüszőnövelő energiákat küldök+++++++++++++++++++

Bringusz tényleg nagyon eltüntél :roll:
Legalább életjelet adj!

KépKép
Kép Kép
l.móni

köszi köszi
miden ok néha rámjön a fejfájás de nem annyira erősen és el is mulik
most semmilyen tünetem nics nem fáj semmim hányingerem sincs

:oops: :oops: :oops: :oops:

izgulok már nagyon de nem akarok tesztelni csak hétfőn................ :shock: :shock:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

drukk akinek szüksége van rá
zálika78

ja Amina eddig nekem sem fájt a fejem stimu alatt még csodálkoztam is rajta hogy hová tünt de tegnapelött bepotolta

mennek a tüszönövesztök +++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

Hát sziasztok!

Újra itt vagyok,(bocsánat hogy így eltűnök!!!!)

zálika:
Pihenj sokat,nagyon drukkolok Nektek! :wink: Meglátod,hétfőn+++++++++++++++++++++++++++ :D

amina:
Örülök,hogy megjött és kezditek ti is!Ilyenkor úgy várja az ember,hogy minél hamarabb teljenek a napok és végre piros betűs napok legyenek!

monic:
Danika csoda szép kisbaba!Megszoktátok már egymást?

És most mesélek magunkról:
Tegnap voltam UH-on és a kismanónk 11,2 mm!Olyan pöttöm Istenem!És már pulzál a szíve....úgy elérzékenyültem a dokinál!!!
Azt mondta minden OK, hónap múlva menjek vissza,mert kb.akkor leszek 12 hetes.Remélem nem lesz addig semmi gond,bár nem is gondoltam hogy így érzi magát az ember terhesen!Ez a része nem igazán jött be lányok!Fent van a savam,meg mindig éhes vagyok és ráadásul nem jó a közérzetem sem...!Na sebaj,csak egészséges legyen!De lelkileg fel kell dolgoznom,hogy anya leszek,azt hittem egyszerűbb dolog lesz!!!
Hát egyelőre ennyi....

Puszi mindenkinek!!!!!!!!
baba22

Jó reggelt!

Amina UH után jelentkezz kérlek.
Remélem minden rendben.

Zálika már csak 2 nap a tesztig :lol: :lol:
Ragacsok mennek ma is++++++++++++++++++

Baba gratula a 11,2 mm dobogó szívű babádhoz :lol:
Az anyaság egyszerű dolog. Belülről jön.

KépKép
Kép Kép
l.móni

köszönöm szépen pihizek sokat és habár vettem tesztet nem merem
megcsinálni félek az eredménytől mivel semmilyen tünetem nincs most
modjuk se jo se rossz tünetem sincs 8)

de a havim se jött még pedig ma voltam a 28 napon és 2 nappal korábban szokott jönni mondjuk ez az utrogesztántol is lehet......... :roll:

na szoval FÉLEK :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Amina hol vagy nem ma voltál uhu-n :?:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a pozitiv energiák mindenkinek
zálika78

Zalika: huha, mindjart itt a teszt ideje! sok sok drukk

Baba: gratulalok a picinyedhez! A legszebb dolog az anyasag. Kerlek ne hanyagolj el minket, es gyere gyakrabban! :)

Moni: Greta babanak mit hoz a nyuszi? :)
Haaaaaaaaaaaat, voltunk a dokinal. Elvileg minden rendben, hormonok ok, petefeszek es meh allapota olyan, amilyennek lennie kell. Doki sem erti a verzest. Ugy volt hogy abbamaradt, de tegnap delutan megint volt egy kis barna... :( Most megint semmi.
Egyelore folytatjuk, aztan kedden kiderul, hogy leallitja-e a stimut vagy lesz belole punkcio... :roll: :(

amina09

Kellemes husveti unnepeket kivanok! :)

amina09

Kicsi csibe,nagy buksi,
a tojásból most bújt ki,
kémleli a világot,
ilyet Ő még nem látott...

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

bonya

Kép