Sziasztok Lányok!
Először is bocsánat,hogy így eltűntem......de nagyon depis lettem,olvasni mindig járok ide,de írni nem volt kedvem!!!Sőt,nagyon semmihez sem...
Először is:
Monic:
Tisza szívemből gartulálok Nektek!Danika gyönyörű kisbaba!!!!!!!!
Amina:
Örülök,hogy ilyen jól haladtok és mindjárt belevágtok!Meglátod minden úgy lesz ahogy akarjátok!
l.móni:
sajnálom,hogy így alakultak a dolgok,de ne hagyd el magad!Meglátod hamarosan jön a kistesó,hiszen ő is spontán költözött a pocakba!
kisbuta:
Meddig fogsz dolgozni?Nem érzed magad kimerültnek?
És egy kis helyzetjelentés rólunk:
Megcsináltattunk mindent amit a dokimmal megbeszéltünk,csak egy valami maradt még el,az pedig az átjárhatósági.Nagyon ki is voltam bukva,hogy mikor mehetek már,meg depis is lettem,hogy ilyenkor amikor várom,hogy megjöjjön és hívhassam az orvost időpontért,akkor persze nem jön meg.....Semmi különös nem történ t velem,de ma reggel arra az elhatározásra jutottam,hogy csinálok egy tesztem,amiket útálok,hiszen mindig egy csíkosak....
DE MA REGGEL LÁNYOK NEM EGY CSÍKOM VOLT.......HANEM KETTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csináltam egyet ovulációssal és az is ugyanezt mutatta!!!!
Úgy félek,nem akarom elhinni...Alig várom hogy holnap legyen és hívom a dokit időpontért!