Jó sokat írtatok!
Mariann!
Kata!
Gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok!
Nagyon jó nézegetni ezeket a képeket a babákról amiket ide felraktok!!! Mindannyian olyan édesek!
Móki, Bogi, Rita!
Én imádok pocakos lenni és nagyon furcsa elképzelni, hogy hamarosan vége lesz. Talán én vagyok a kivétel, aki nem várja a szülést, furcsa látni, ahogy egyre feljebb kerülök a táblázatban, már a 4. vagyok. Persze nagyon fogok örülni ha végre a kezemben tarthatom, ebben biztos vagyok, de én csak májusra várom és nem szeretném ha korábban jönne, pedig már most sem számítana koraszülöttnek.
Nekem még kell az a 8 nap, hogy befejezzem itthon a dolgokat, és nagyon szurkolok, hogy megforduljon időben, mert még mindig ferdén fekszik, és nem szeretném, ha indítás nélkül, egyszer csak úgy döntenének, hogy irány a műtő és kiveszik.
A ferde fekvés miatt viszont sikerült rám ijeszteniük (doki, védőnő), hogy így könnyebben megrepedhet a burok és elfolyik a magzatvíz, abból meg baj lehet, ha előreesik a köldökzsinór, néha már ilyeneket hallucinálok, éjszaka arra ébredek, hogy jaj, ne... de szerencsére nem. Szóval nálam inkább a pánik van, mint a sürgető várakozás, néha már lelkiismeretfurdalásom is van e miatt, hogy ezt a baba is megérzi.
Brigi, Humi!
Én szoktam heti 1x nagyon enyhe mensis görcsöket érezni, gondolom jósolgatok. Mást változást, felkészülést még nem érzek, csak a fent említett félelmeim vannak, hogy szivárog vagy elfolyik a magzatvíz. Pedig azt hittem nem sikerült a dokinak meg a védőnőnek rám ijesztenie, de úgy látszik mégis.
Szerencsére azért nem élek örök pánikban, a hét végén voltam Pesten babanetes talin (egy másik topickal), itthon mindenki csodálkozott, hogy milyen bátor vagyok.
(Humi téged nagyon hiányoltalak a taliról!!!)
Kérnék még egy kis segítséget, bár gondolom a babakelengye dolog már mindenkinek a könyökén jön ki...
Az ágyneműk közül mindegyik 50% pamut és 50% poliészter? A 4 részes ágyneműkre nem kell huzat? Mert itt a párna és a takaró egyforma mintájú a baldachinnal és a fejvédővel, ha huzatot húzok rá, akkor nem lesz egyforma.
Hogy van ez, ti hogy csináltátok?
Mivel mossátok a babaruhákat? Valahol olvastam hogy milyen folyékony mosószer jó erre. Öblítőt is mást használtok?
Elég ha csak 1 vékony kissapkája van a babának? Gondolom májusban már nem lesz nagyon hideg...
Hány rugija kell legyen a babának? 1 nap egyet használ, vagy sűrűn lebüfizi (gondolom használtok szakállkát is) vagy befolyik a kaki?
Bocs hogy hosszú lettem, de nem tudok túl sűrűn jönni, mert mostanában mindenki velem szeretne találkozni "amíg még ráérek". Meg az utolsó simításokat csinálom a babaszobán és kelengyén, meg a ház körül.
Leone (37+2)
Régóta az egyetlen a táblázatban aki nem tudja kisfiút vagy kislányt hord a pocakjában.