Sziasztok
Hát én ahogy elnézem szokás szerint kisregényt fogok írni. Talán ezért is kellett volna regényírónak mennem?
Banka: tök jó, hogy már így rendezkedhetsz. Milyen mosószert vettél? Tudom, hogy sensitive, de abból is annyi fajta van nem igazán tudok dönteni. Nomeg most zsákoltam be méret szerint a rucikat-ágyneműket stb.
Magdi: ha megvan rá a lehetőséged, akkor válassz szülésznőt. Tényleg szinte ő jobban fontos, mint a doki, ha komplikáció mentes lesz, márpedig miért is lenne más?
Tabati: tök jók a képek! Igazi kismami és ahogy arra a tutyikára nézel
Fergeteges!!! Kicsit sajnálom, hogy nekem nem lesz ilyen képem, mert amit Rod csinál azon vörös a fejem és a szemem is.
csak házi használatra
Tökmag: Mivel nekem mindig volt egy kicsi plusz súlyom, ezért A vonalú kicsit hosszabb felsőket hordtam. Na most azokba meg most belefér a pocim, és baromi büszke vagyok rá én is, hogy lám lám milyen szépen rásimul
Hülye lennék takargatni. Emlékszem anyukám a kertészfarmerhoz ragaszkodott, mert az ő idejükben az volt, hát nem! Egyrészt nem volt olyan amilyenbe a mellem és a hasam belepréseltem volna úgy hogy a fenekemen meg a lábamon ne lötyögjön, másrészt meg ritka bénán néztem ki benne.
Heni :) Kicsit (nem igaz mert nagyon, de pssszt) irigyellek ám, hogy Miki veled marad olyan hosszú ideig. Olyan jó lesz, hogy hármasban, együtt, ott lesztek Benito ágyikójánál, együtt tudtok mindent csinálni, nem kell korán kelni (kivéve persze, ha a baba korán kelő) és munkába rohanni.
Preta: Jól tetted, hidd el az a pár nap kikapcsolódás rengeteget ér! Babymoon
Hárman mégis ketten. Felejthetetlen lesz, majd írd meg milyen volt
Cincibabus: Köszi szépen a bíztatást, tényleg jó, hogy így meghallgatjátok a nyűgjeimet.
Néha muszáj kiírni magamból, mert mindig mindenki erős-határozott-törtető csajként ismer, aki az érdeke miatt bármit-bárkit képes eltaposni, és meghátrálásra kényszeríteni. Csak ugye ez a külső máz
Nehéz volt ám megnyílni Rod előtt, sokáig nehezményezte is, hogy nem bízom benne (megjegyzem még most sem 100%, de én még a saját tesómban sem bízom. A család a vér egy dolog, de az üzlet, a pénz pedig egy másik). Mégis az első pillanattól úgy gondolta, hogy egy bújós cica vagyok
pedig előfordult, hogy lekaptam a tíz körméről és bizony a malacokkal aludt egy hétig és úgy könyörögte vissza magát az ágyamba.
Zsu: Tök jók a képek! Nem semmi, felmásztál a kilátóba!
Erika: Szorítok nagyon, hogy minden sikerüljön. Remélem Ékes már jól van. Azt nem mondom, hogy ne idegeskedj, mert tudom, hogy könnyű mondani, na de be is tartani már nehéz.
Ácica: Nyugi
Nálunk még a kistakarítás is gond. Mindenhol doboz és zsák hegyek, szó szerint labirintus a lakás, és még ilyenebb lesz. Nemhogy ablakpucolás marad el, de sok minden más is
Azért porszívózás stb lesz, csak ugye részletekben, elég sok cuccom „hazamentem” és a maradékot fogjuk egy ideig még kerülgetni.
Mniki: Valószínű, hogy befordult csak a másik oldalra, vagy haránt fekvéses. Az biztos, hogy az alsó bordáknál nyom ideget, akkor szokott a mell alatt zsibbadós, fájós érzés lenni. Paskold meg egy kicsit, hátha arrébb fordul ha harántos.
Én a popsiját megszoktam, ha már nagyon nem kapok levegőt, és szépen vissza is húzza. Gyönyörű pocakod van
Nagyon fáradt vagyok, nemrég értem haza, csak gyors visszaolvastam. Ugye írtam, hogy rohangálok, ügyintézek, még nem is sütöttem húsvétra se semmit, sőt még a sonka sincs meg
Azt hiszem már nem is fogok. Komolyan mondom hazaértem, bezárkóztam a szobába és remegtem meg vagy félórát bőgtem. Örömömben, bánatomban, az elmúlt napok feszültsége, csomagot kaptam
benne egy igen megindító levélkével.
A lakáscsereberét hagyjuk, majd ha tisztázódik akkor írom le mi van.
A lényeg, hogy (elnézést az alpári kifejezésért) még a sza*t is kivertem a másik félből. Ha láttatok kőkemény ügyvédi filmet, nohát valami hasonló zajlott le. Az ügyvéd megkérdezte, biztos nem vagyok-e szakmabeli
a sógor tátott szájjal bámult.
Onnan rohantam az orvoshoz.
Emma baba befordult az éjjel!!! Szépen a megfelelő szögben fekszik, beágyazódott a feje a medencébe, szinte teljesen felvette a szülési pozitúrát, már csak azt kell elkerülni nehogy előbb meginduljon, mint kellene mert azért egy kicsit korán van még. Popsiját egyenlőre felnyomja a gyomromba, nyom egy ideget, azért érzek zsibbadást. A doki nagyon örült, hogy ilyen alapbetegségekkel milyen remek a várandósságom. Persze mondta, hogy mostantól csak pihenni, enni főleg pedig inni bőven. Ne hajoljak, a cipekedés meg eszembe se jusson. (El sem mertem mondani, hogy micsoda mizéria van nálunk, nemhogy pihenni, de még a szokásos délutáni szundikálást sem tudom „végrehajtani”)
Méhszáj, pocak, súly, vérnyomás rendben. Csak minimálisan vizesedem, de hát annyit talpalok mostanában nem csoda.
Méretek: Fej 82 mm, súly 1800 gramm!, combika 66mm, 45 cm hosszú. Azt mondta szépen összeszedte magát az egy hónap alatt, hisz 1000 grammosra esett vissza. (Tehát amit zabáltam, és felszedtem szó szerint a baba lefalta rólam) Szép pofika, és hosszú comb. Mondtam neki nem baj, majd rúdtáncos lesz, csak jól keressen vele
Most pedig megyek, és egy almával elterülök a tévé előtt