Sziasztok!
Pimpo
szerintem a hozzászólásom is megmozgatta kicsit a dolgot, tudod, hogy nekem van hozzá tehetségem, hogy olyat írjak, amire mindenki válaszol.
Egyébként meg költözés alatt nem lehet elvárni, hogy aktívan írj. Te is költözöl, Henus is, Pilla nemrég költözött, ez hónapokig eltart, mire rendeződtök.
Pilla, Henus
a ti lánykáitok dackorszakban vannak, normális, amit csinálnak. Azt hallottam, hogy elmúlik a dackorszak és kész. De ez még előttünk van! Didri még nem beszél csúnyán, mert nem tud beszélni, csak néhány szót mond, egy hete az egy tál dödölle a menő: ettádö
ezt mondogatja folyton ritmusra.
A homokos ruha, az pedig a halálom! Pfúj, Didri homokos cipővel megy az ágyra, ha nem veszem észre. Utálatos homok, dehát imád homokozni.
Nircee
aranyos a Marci beszólása!
Egyébként köszönöm, lányok, nagyon el voltam keseredve. Én is úgy gondoltam, hogy jobban jár, ha én adom vissza neki, mint ha más gyerek, mert az cseppet sem lesz kíméletes. De nem akartam sebet ejteni rajta! A csipkedésről is úgy szoktattam le, hogy visszacsíptem, de annak nem maradt nyoma. Most ahányszor ránézek, sírnom kell.
És ráadásul képzeljétek el: elkapta egy hányós-hasmenéses vírus! Tegnap már a doki néni be akarta vitetni a kórházba, azt mondja járvány van.
Vigyázzatok, mert rota, calici, meg influenza, minden van most!!! Mi meg szépen beleestünk, tegnapelőtt éjszaka egész éjjel hányt, azt hittem, hogy elrontotta a gyomrát, de tegnap délután elindult a hasmenése, úgyhogy nincs mese, elszaladtam, vettünk valami itókát, olyan, mint az infúzió és azt itattam vele (két percenként egy kortyot), úgyhogy felhúztam az időzítőt és két percenként itattam. Doki néni mondta, hogy ha megissza, nincs kórház, na, én beletömtem, ha sírt, ha nem, mert a kórházba, ott aztán sírt volna rendesen! Szegénykém annyira belejött, hogy a végén már megitta, nevetett, pedig nyöszörgött, amikor a kanállal indultam felé. De nem ismerek pardont, ha gyógyszerről van szó, ezt már eldöntöttem és be is tartom. Nem hagyom azért betegen a gyereket, mert nem jó a gyógyszer íze, jobb, ha már most hozzászokik. Lányok, tegnap egyfolytában sírógörcsöm volt, bőgve mentem a gyógyszertárba, annyira rossz volt! Rettegtem, hogy be kell vinni kórházba, azt mondja a doki néni, hogy már három gyereke bent van, pedig ők is nagyon igyekeztek! De amikor mondtam, hogy egyfolytába ki akar menni játszani és nagyon jókedve van, akkor mondta, hogy ez jó jel, úgyhogy reménykedjünk. Remélem, a Jó Isten megsegített minket, és nem lesz már hányás vagy hasmenés. Azóta nem volt. Szóval ez van velünk azok után, hogy én barom bántottam a gyerekem. Ja, és képzeljétek el, hogy nekiálltam keresni pszichológia könyvekben, meg mindenütt, hogy most mit csináljak, de a gyerekbántalmazásnál csak kékre-zöldre vert gyerekeket láttam, döbbenetes!!! Ki tud ilyet tenni a gyerekével????? Utána írtam nektek, mert teljesen kétségbeestem. Annyira szeretnék jó anya lenni és mindig azt hittem, hogy képes leszek rá, de néha annyira béna vagyok!!! Szegény Didri, választhatott volna jobbat is!
Na, szép napot, lányok! Már megint egy litániát írtam, bocsánat!