Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olllllyan pipa vagyok, precízen válaszolgattam és elszállllllllllttttttttt! Brrrrrrrrrrrr. Ez van, majd akkor megpróbálom emlékezetből.

Mindenkinek nagyon szépen KÖSZÖNÖM a köszöntést! Igazán jólesett! Puszi érte! KépKépKépKép

Olyan csodaszép idő volt ma. Lurkó nem aludt ma sétaközben, hanem úgyanúgy pörögne-forogna a kocsiban, mint a kiságyban én meg idegbajt kapok, hogy mikor esik ki. Ma amikor leértünk azonnal kitakartam, levettem a sapiját, és a kiskabátját is. Csak rugiban feküdt a kocsiban, mert olyan meleg volt. Sok anyuka így is nyakig beöltöztetve sétáltatja a bébijét.
Olyan élénk volt ma, hogy kivettem megmutattam neki az egyik kertben mennyi színes tulipán van, olyan édesen nézegette. Meg az egyik helyen nagyon szépen csiripelt egy madár, hangosan és megálltunk hallgatni. Szinte hegyezte a füleit. Kép

Képzeljétek - Tündi - szemtanúja volt - kedden a kezébe adott csörgöt betömte a szájába. Estére már maga nyúlt ki érte, fogta meg és tette ugyanezt. Azt nem mondom, hogy ezt azóta egyfolytában csinálja (egyébként sem kell még nekik ebben a korban), de egyszer legalább megtörtént.

Doris Kép
Nemis vagy ismeretlen. Én emlékszem rád a "megint megjöttből". Egy időben én is írogattam oda. Az én babám is tápszeres, csak desszertnek van anyatejci. Kép Nagyon szépek vagytok a képen! Gyere gyakrabban!

Vic Kép
Jó volt az időjárásjelentés. Megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi, ami bánt? (kiló) Rajtam még 8-9 van! KépKépKép

DettiKép
Neked mennyi az annyi? Kép

AnnKépKép
Tündi elküldte nekem a tehenes mailt. Tudod, mi a gond? Hgy ezek vékonyabbak mint ÉN! KépKépKép De nagyon jóóóóóóóó!

Boróka Kép
Mindent a maga idejében. Nem vagytok lemaradva semmiről. Ne aggódjál!

Tigri Kép
Nagyon szépek vagytok az albumban! Nekünk is 99-ben volt az esküvőnk.
Kis hercegnő csini volt a ruciban!

Valakiiiiiii papot akarooooooook! Kép Na nem gyónni szándékozom vagy utolsó kenetet feladatni... Kép "csak" keresztelőt!

jajjj mennem kell, ébredés van.

Pusz nektek
noémi

Noémi!
Próbáld meg azt a plébániát, ahova a jáki kápolna tartozik. Minket összeadtak úgy, hogy nem vagyok megkeresztelve.

Ines
ini

KisBuksi,

Most ért ide a mailed. Hamarosan válaszolok!!!
Addig is küldök Neked egy ari pillangót:
Kép

Puszi,

Vic
Victoria

sziasztok!

Csak kutyafuttában olvastam át mindent..
Buksika mél ment!!!KépKépKépKép

:S = fintorgó arc akar lenni, de nem tudom hol találom ezeket a gifeket :S

Most gyorsan legyártok egy rakat palacsintát és majd jövök vissza!!!KépKépKép

Puszi!
Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Tigri, nagyon édik a képek! Kép És anyukádnak boldog szülinapot!

Manóka, ügyi a kisfiad! Kép

Zitus, remélem elkészült a dolgozat. Én is tegnap este kezdtem el írni a szociálpszichológia dolgozatot. Bár én nem sokáig jutottam, inkább mentem aludni. Még van idő a leadási határidőig.

Bogi, jobbulást Lilinek!

Fiona, filozófiából nekünk nem kellett írni házidogát. Sajna ebben nem tudok segíteni.

Ines, nagyon csini menyasszony voltál! Kép És Hanna is olyan bájos!

Noémi, elképzeltem a mai sétátokat, olyan jó lehetett! Virágok és madarak Kép Kép Boldog névnapot ezúton is! Kép

Hicu, jaj de rég ettem palacsintát! Ahogy írtad, úgy megkívántam. Muszáj lesz nálunk is gyártani. Kép

Ma mi is nagyot sétáltunk. Jött anyukám, mert ma szabin volt. Mentem tüdőszűrésre. Igen, csak éppen egy kicsit el voltam tájolva. Ebben a kerületben még nem voltam tüdőszűrön. Telefonon kérdeztem, hogy merre van, és gondoltam, hogy lesétálunk addig. Sétáltunk vagy egy órát, csakhogy pont az utca másik végéről volt a számozás, és még pluszban kellett menni egy csomót. Nem is lett volna baj, olyan jó idő volt. De Kitti pont akkor ébredt fel, amikor odaértünk, és annyira elkezdett sírni. Még szerencse, hogy gyorsan végeztem, de hazafelé egy darabig kézben kellett hozni, hogy ne sírjon annyira. Aztán mire hazaértünk persze megint elaludt. Kép
Olyan jó, hogy Kitti most már nagyon élvezi a húsvétra kapott forgózenélő ágyra szerelt játékot. Szinte mindig elhallgat, ha megszólal, és annyira nézi és tekergeti közben a szemét. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Jaj de kedvesek vagytok,már nincs is rosszkedvem! Képzeljétek! Itt volt az egyik barátnőm egyéves kislánya,és Vencel egyfolytában szövegelt,meg nevetett rá. Majd megfogta a kezétKép Imádnivaló volt!

Noémi!

Tök ügyi Liliána!Vencel másfél hete kezdett hébe-hóba nyúlkálni, ma már nagyon jól megy neki /meg is kóstolja/ sőt 2-3-szor hason fekve,alkaron támaszkodva mindkét kezével meg-megfogott egy tárgyat! Én nem nagyon tudom,mit mikor "kell" csinálniuk,meg ez hülyeség is szerintem,Vencel biológiailag most lesz 3 hónapos,de egy kicsit azért biztos le-lemaradozik a normál babákhoz képest.

Köszi még egyszer,hogy így helyrepofoztátok a kedvem!

Buksi
kisbuksi

Buksikám!
Csak egy dolog!
Édua lassan 6 hónapos.. és csak kb. 5 hós kora óta fogdossa az eléje tett tárgyakat ha hason van!Ugyanis a legtöbb baba kényelmetlennek tartja ezt a pozitúrát nemhogy még nyúlkáljon isKépKépKépKépKép

Tünde!
Hajrá palacsintagyártás!!
Nekem mindjárt odaég, ezért elrongyolok a konyhábaKépKépKépKép

Puszi!

hicudzsi

BuksiKép
Csak reménykedni tudok, hogy nem én bántottalak meg a korábbi hozzászólásommal...ha mégis, nagyon nagyon sajnálom és kérlek ne haragudj, de mi terhesen olyan sokat csevegtünk. Bocsi, mégegyszer, hogy hangosan gondokodtam... A gyógytornászom megnyugtatott minket (tudod, én egy héten kétszer hordtam Őket, meg júniusban is vinnem kell megint), hogy hason fekve legnehezebb tárgyakat fogni és a legutolsó mozdulat fogás szempontjából, mikor mindkét tenyerüket kinyitják. Ezt nagyon nehéz koordinálni agyilag. Az én babáim elvileg most lennének négy hónaposak és Gergőke mindkét kezével fog hason tárgyakat de Lilcsi többnyire még csak az egyiket használja egyszerre. Ebben a korban még az is nagy teljesitmény, hogy hason fekve ki tudja emelni a kis kobakját, vagy kinyomja magát karral. 10 percnél többet nem is igen birnak. Szerintem jól álltok de egyébként kár azon idegeskednünk,hogy mit kéne tudniuk. Bája fene, ha később ülnek,másznak, állnak vagy kezdenek el járni. Lényeg, hogy minden mozgásfolyamat meglegyenKép
NoémiKép
KösziKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok,

Noi,
Hát van még rajtam bőven, Detti a tanúm rá. Egy igazi vizilóval sétálgathatott szerdánKép
Egyébként a profilban lévő kép alapján én nem látok rajtad semmi pluszt. Így vagytok szépek, amilyenek vagytok!

Emő,
Palacsinta, hmmmm. Mi kedden sütöttünkKép Na, ennyit a nagy fogyókúráról!

Kisbuksi,
Mél ment!

Na, mostmár tényleg elég legyen mára belőlem. Ennyit szerintem még sosem írtam egy nap alatt ide!

Puszi,

Vic
Victoria

Halihó!

Köszönjük a dícséreteket, jól esik ám nagyon!
Anyum nevében is köszi a köszöntést!

Orsi én is kérek szépen emailt! Köszi!

Ines, szépek vagytok és Hanna is elbűvölő!

Kisbuksi szeritem Vencel szuperul fejlődik Kép Kép Kép és tök lényegtelen, hogy melyik héten kezd bele újabb dolgokba. Előbb vagy utóbb úgyis ráérez. Nálunk például még mindig nem akaródzik a hasonfekvés Alexának csak nagyon rövid ideig. Doki nénink szerint nem is érdemes szadizni (így mondta Kép )

Betty szomszédasszony mizujs veletek?

Segítsetek nekem mit csináljak a 16 hetes lánykámmal?! Kinézi a szánkból a kaját és hangosan cuppog ha látja, hogy eszünk vagy iszunk! Az almánkra ma egyenesen ráugrott, amikor megengedtük neki, hogy megnyalja. Egyértelműen tetszett neki. Kép
Kizárólag csak szopik, még a cumisüveget sem fogadja el. Úgy gondoltam, hogy hat hónapos koráig csak anyatejcsit fog kapni és utána kezdünk hozzátáplálni. De most megdőlni látszik az elméletem. Mit csináljak vele? Adjak neki szopi után gyümilevet?

Puszi
tigribigri

Doris,

Ne viccelj már! Dehogy bántottál meg! Annak meg külön örülök,hogy vanak kicsit előttünk járó korababák a topikban Kép!

Buksi
kisbuksi

Na, sziasztok!

Csak most jutottam ide, de rendesen megdolgoztattok ezzel a sok levéllel, szerencsére.
Én még csak tanulgatom ezt a fajta "beszélgetést" ezért nézzétek el nekem a kezdeti bakikat, ha esetleg valakit még kihagyok, de nyugodtan kérdezzetek rám többször is Kép

Noémi
Boldog névnapot kívánok én is, még remélem belefér a mai napba.
Nem tudom merre laksz, keresztelővel kapcsolatban egy 13. kerületi ötletem lenne...

Manóka
én ma vettem észre, hogy ez a babygym már kezdi lefoglalni picurt, de kb. 10 percig tart csak. Utána mintha ráunna.

Kisbuksi
köszönjük szépen, aranyos vagy. Örülök, hogy a nap folyamán jobb kedved lett. Szerintem se aggodj, ami késik nem múlik.
Én estére szontyolodtam el megint, mert azuram előre vetítette, hogy hét körül hazaér, én meg elkezdtem tervezgetni, aztán mégsem jött haza.

\greenOrsi}
én is szeretnék kérni a táblázatból, köszi.

Ines
Hannáról nagyon édes ez a kép!

Detti
Én is szívesen találkoznék veletek, minden délelőtt és délután mentek? Majd összebeszélek Vic-kel, neki már tapasztalata van, hogy hogyan lehet innen átruccani a szigetre. Én is kiváncsi vagyok rátok, hiszen három hónapja találkoztunk utoljára Kép)
Ma délelőtt én is "edzettem", mint Vic. Porszívóval, felmosóronggyal...

Vic
tényleg sétálhatunk együtt, mi általában 11 körül és/vagy du. három körül szoktunk lemenni. Akár már holnap is???

Hát most már elég késő van, jóéjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
doren

Emőke!Kép

Édua lassan 6 hónapos és még nem forog. Le van maradva a mozgásfejlődésben, de ez még belefér az egészséges kategóriába, bővenKép
Emiatt ne aggódjKép

Most hírmondózok a lányomról, bár sajna negy hírekkel nem szolgálhatunk..:S:S:S
: gyönyörű és okosKép
A kezeivel rettentő ügyes, fog, rág (ni akar) mindent. Hangosan kacarászik, megeszi a parizeres kenyeremet (amit persze összenyomkodok neki kicsi falatokban Kép) dumál és hörög, morog mint egy kisoroszlánKép Ezt főleg akkor csinálja, ha a szájával cincál valamitKép
A lábait a szájába tudja gyömöszölni de se forgásügyileg se mászásilag nem produkál..KépKépKép

Sebaj!KépKépKép Behozzuk majdKépKépKépKép

A babócák képei gyönyörűek!!Kép

Most végeztem a visszaolvasással, de most úgy jártam, hogy írni már nincs sok energiámKép

Millió puszi mindenkinek!!
Emő

hicudzsi

Doren,

Akkor 11- kor lesétálunk a Németvölgyi elejére. Mondjuk a sarki péksütis körül találkozzunk. Mi egy barna kockás, 3 kerekű babakocsival leszünk, de a fotóalbumban meg tudsz minket sasolni, hogy is nézünk ki:
Dorka 0-3 hónapos, és Dorka 3- 6 hónapos albumban.
Tényleg, Rólatok van kép a fotóalbumban? Hol találjuk?

Puszi:

Vic
Victoria

Vic,
jaj de jó, ha nem haragszol legyen negyed 12, mert kismókus fél órával később kelt reggel, és ezért kicsit csúszunk ma. A sváb péksütisre gondolsz, vagy a Királyhágó térnél a Brúnóra? Mi egy sötétkék-kiskockás kocsival vagyunk, csatolok egy képet, az albumot most próbálgatom... Kép

Doren

Kép
Kép
doren

A kép:
Kép
Doren

Kép
Kép
doren

Doren,
Persze, hogy jó a 1/4 12. Mi is 10.15- kor eszünk, aztán készülődünk.
A Brúnó pékségre gondoltam.
Szerintem tegnap láttalak Benneteket, legalábbis láttam egy sötétkék kiskockás babakocsit a NémetvölgyinKép
Majd szólíts le nyugodtan!

Puszi:

Vic
Victoria

Képzeljétek,
A férjem kollégái olyan kedvesek (akik egyben az én kollégáim isKép): már másodszorra küldenek Dorkának nagy csomagot, amiben csupa hasznos babacucc van (természetesen vadiúj). A múltkor (közvetlen a megszületése után) ruhácskától kezdve a babahordozóra akasztható sípoló, zenélő, csörgő színes lelógókig kapott mindenfélét, most pedig egy nagy Chicco csomagot küldtek.
Tök aranyosak, nem?!
Nektek is küldtek már a kollégák ajándékot a kismanónak?

Vic
Victoria

Vic,
rendben, negyedkor a Brúnónál. Biztos megtaláljuk egymást.
Doren

Kép
Kép
doren

Orsi,

Megkaptam a mailt, köszi szépen!!!

Vic

Ui.: Ann, merre vagy??? Hiányzol!!!
Victoria

Sziasztok!

Mail ment a nestléröl! Aki nem kapott, de szeretne, irja meg!

Az eseményekben lemaradtam,mert a laptopom bemondta az unalmast. Csak most tudtam végre felcsatlakozni.

Vic, az én kollégáim még csak fel sem hivnak! Pedig 4 évig dolgoztam velük és állitólag jóban voltunk!

Bence imádja a tejpépet! De továbbra sem akar enni. Most még aludni sem ...

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

remélem mindenki kihasználja a jóidőt!Nekem mára kutyabajom hangulatilag,ez nagyrészt nektek köszönhető,úgyhogy köszike Kép

Babaételesek!

Én még nem vagyok képben a témában,csak egy szösszenet: a férjem tesója vegyészmérnök,és olyan helyen dolgozik,ahol mindenféle kajákat vizsgálnak be, ő a Hippre esküszik a vizsgálatok alapján.

na most elmegyünk apa elé a dolgozójába,mert pénteken korábban végez. Mert a péntek az MÁS! HÉTVÉGE Kép Kép Kép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Kisbuksi!
De jó, hogy a férjednél a péntek más munkarendben. Nálunk péntek azt jelenti, hogy 17:30 helyett esetleg 17-kor elmegy. Szóval nem sokkal korábban.
Hétvégén mi egyedül leszünk, apuci ma reggel Frankfurtba repült. Vasárnap jön haza. megyünk érte a reptérre, Hannának biztos tetszeni fog.

Én is a Hippre esküszöm. De talán a kecskeméti bébikaját is a Hipp vsinálja. De a Hanna azt kiköpte. Nagyon kemény volt.
A Nestle meg nem elég változatos. Majdnem mindegyik pirosas színű.

Vic!
Mi is kaptunk, de szerintem azért,mert a férjem kollegái egyben az enyémek is. Mint Nálatok.
Akkor Ti is a munkahelyen ismerkedtettek meg?

Orsi!
Köszi a mailt.

Ines
ini

Sziasztok,

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a Pöttömök közös albumát!
http://babanet.hu/album/main.php?album=2323

Ha szeretnétek további közös fotókat feltenni, akkor légyszi küldjétek el nekem, mert az én nevemen van az album (azaz feláldoztam a 3- ból 1- et e nemes célraKép). Szóval várom a közös pöttömfotókat, hogy azokat is feltegyem.

Puszi!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint elmaradtam, de ilyen gyönyörű időben mindig megyünk. Inkább kint vagyunk a kertben, hintapadon, mintsem üljünk a 4 fal között a rumlibanKép (mert a házimunkát is hanyagolom ilyenkor...egy kicsitKép )

Ines: köszi a táblicskut, nem tudom, hogy már megköszöntem e vagy csak akartam...
Nagyon szép menyasszony voltál és a lánykád nagyon bájos!

Vic: tényleg rendesek a kollégák, hogy gondolnak rátok! Nekem volt itt pár koleganőm és nagyon örültem annak, hogy eljöttek! (akik eljöttek meglátogatni, közülük azóta 3-an már babát várnak...Kép )
Néha be szoktam menni a dolgozómba egy vizitre és órák múlva is alig tudunk eljönni, mert mindenki meg akarja Zsófit dajkálni...ne mondjam, Zsófi meg hol ennek hol annak az ölében trónol mint egy pasa és kegyesen osztogatja a mosolyokat...

Nekünk is megvan a keresztelő időpontunk. MI mindketten katolikusok vagyunk, de mivel mi csak így vadasan adjuk elő (nem vagyunk házasok), így Zsófit nem akarták kat. templomban keresztelni. Így volt a munkahelyemről egy evang.lelkész ismerős és ő azonnal rábólintott, hogy semmi akadálya...szóval június 20-án keresztelünk!

Ildi:ti túl vagytok már a keresztelőn? Hogy sikerült? Melyik templomban tartottátok? MI volt a menü? Adj menüre ötletet, mert nekem is kreálnom kell valamit, bár szerencsére anyós konyhatündér és megosztjuk majd a teendőket.

Orsi: táblicskut kérhetek? KÖszikeKép

Tigri: nagyon édes ez a kép az almával! Szerintem csak kíváncsi a babócád! Ha 6hóig csak anyatejcsit akarsz neki adni és van elég tejecske, akkor én megmaradnék továbbra is csak a tejcinél.
Persze élmény, mikor megkóstoltatsz vele ezt vagy azt, de "kotyvasztani" kotyvaszthatsz még eleget ha elkezded a hozzátápit!

Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a tehenes mail....megkaphatnám én is? Bocsi, de már nem emlékszem, hogy kinél olvastam!
Noémi: utólag is boldol névnapot, én is csak egy Kép ilyet tudok idevarázsolni, de ezt szeretettel köldöm!

Még volt valami, amiről írni akartam,de nem jut eszembe, ahhoz, hogy visszaolvassak ezt el kell küldenem.
Ja Zsófiról majd el felejtettem írni!
Két napja, ha tátogok neki, mint egy halacsaka, akkor először csak nézi, majd ő is tátogni kezd! Nagyon cuki!!!! Apának, mikor megmutattuk, magán kívül volt a boldogságtól és azóta mindig mindenkinek ezt akarja mutogatni. Persze őt csak néha utánozza és ilyenkor mindig nekem kell "előtátognom", hogy mindenki megcsodálhassa Zsófi milyen ügyesen utánoz!

OK, majd még jövök! Puszi mindenkinek!

Zsófi+Brigi
hálósipka

Ja, a közös fotókat ne a freemailesre, hanem az axelero- s címemre küldjétek!

Vic
Victoria

Sziasztok!
Nálunk a keresztelő juli 10 körül lesz, mert a nővéremék a keresztszülők, de ők Grazba laknak és a gyerekeknek akkor krezdődik a suliszünet. Mert, ha már jönnek, akkor már maradnak egy hetet és viszik utána a Hannát magukkal.
Hanna imádja őket, teljesen a példaképük.

Brigi!
Hanna már 8-9 hónaposa utánozta a halat, meg mondta, hogy muh a tehénre stb.Hihetetlenül szívják magukba az infót.

Tigri!
Adjál neki egy kanállal, ha ennyire enné. attól még szopizhat eleget, ha utána gyümivel megkinálod.
Én inkább gyümit adnék, mint levet. Mi nagyon pórul jártunk vele, mert utána már csak azt volt hajlandó inni. Most értünk el odáig, hogy megint iszik teát is a Hanna. Oli egyébként nem hajlandó cumisüvegből inni. Pedig, hga nagyon meleg lesz, akkor már nem elég az anyatej a szomjuságra. Talán más cumi felsővel. Most NUK van. Vagy csak a tea nem izlik, de a vizért sem volt oda.
Ines
ini

Vic!
Tündériek..
Ti ületitek már a babakocsiba? Vagy csak a kép kedvéért?

Ines
ini

Brigi, mail ment!

Orsi
orsi17

Sziasztok

Láttam, hogy a bébiételekről beszélgettetek. Én nem akarok beleszólni abba, hogy ki milyen bébiételt vesz, de bevallom nektek, elképedve láttam, amikor Kristófnak bébiételt vettem, hogy milyen dolgokat tesznek bele a különböző bébiételgyártók a bébipapiba. Találtam olyan 4 hónapos gyereknek adható bébiételt, amiben tejpor volt, és olyat is amiben citromsav. A cukorról nem is beszélve. Egyedül a Hipp bébiétel volt az, amiben semmilyen adalékanyag nem volt (vagy legalábbis nem volt ráírva az üvegre). A gyerekorvos is mondta, hogy elborzadva figyelte, hogy mogyoró, meg csoki van némelyikben, ami sok gyereknek allergiát okoz.
Na eldugultam.
johitimi

Sziasztok!

És citrusfélét pedig egyéves korig lehetöleg ne adjak! És mégis benne van egy halom bébipapiban! És éssel nem kezdünk mondatot!

pussz
Orsi
orsi17

vicc:
A szöke nö ül a moziban és a Passiót nézi.
Vége a filmnek, megtörli a szemét, odafordul a barátnőjéhez: Te, megjelenik ez majd könyvben is???
orsi17

Sajnos a hipp bébiétel sokaknak hosszútávon nem megfizethető...Kép

egyébként a hipp kft. gyártja a kecskemetit már, a régi kecskeméti helyett az univer működik...
egyébként sokkal inkább a kevésbé bio bébikaja (Univer, Kecskeméti), mint az agyonpermetezett
zöldség/gyümölcs a boltból. Hozzáteszem, hogy a nem permetezett bio zöldség is rengeteg káros anyagot szedhet fel a talajvízből, a termőföldből..KépKépKép

a bébiételeket, legyen az bármilyen, a káros anyagok viszonylatában folyamatosan ellenőrzik!!!!!!!4Kép
szóval aki nem tudja megfizetni a hippet, az se essen kétségbe!KépKépKép

most csak ennyit tudok írni, mert Dudu sajna nyűgös és már feszeng a karombanKép

millió puszi és szép hétvégét!4KépKépKép
emő

hicudzsi

Sziasztok!

Annyira jó volt a mai nap! Elmentünk apa elé a munkahelyre /Ines! Ő pénteken 2-kor léphet le Kép/ és együtt beültünk egy étterem teraszra ebédelni. Olyan jó élmény volt ebben a kellemes délutáni napsütésben!

Mai aranyos történet: Vencel ült az autóshordozóban és fogdosta a csüngő játékokat. Láttam,hogy egyre álmosabb,de nagyon izgatták a játékok is. Az lett a vége,hogy bealudt ,de közben mindkét kezével fogott egy-egy játékot Kép Készült róla kép,majd felrakom!

Hicu,

csak kiváncsiságból nézegettem a bébiételeket,hát tényleg elég húzós áruk van.

Csajok!

Belegondoltatok már abba,milyen lehetett nagyanyáinknak a pelenkaként funkcionáló jól telepakolt rongyokat kézzel tisztítani? Ez csak úgy eszembe jutott Kép

Hol vagytok többiek?

Jó hétvégét!

Buksi
Hát ez e bébiétel dolog nekünk még odébb van...Kép
kisbuksi

Sziasztok!

Bocsi, hogy a múltkori levél olyan nagyon hosszú lett!

Orsi: küldtem mailt, mert nem jött át csatolás,légyszi küld már el mégegyszer....puszi érte!
Buksi: ez a kézzelmosás már nekem is eszembe jutott és örök hálám az egyszerhasználatos pelus feltatálójának...meg a mosógép feltalálónak meg a turmixgépfeltalálónak és még sorolhatnám...

Bébikajcsi: hát az árak elég húzósak, most, hogy még nem terem semmi kénytelen vagyok megvenni a készet. Én is a kecskeméti mellett döntöttem anyagi okok miatt, de mindig megnézem, hogy mi van benne! Olyan borasztó, hogy ahány cég, annyi variáció, hogy mit lehet 4-6-8stb. hós kortól adni... Nálunk nagy szerencse, hogy nagymamáék megtermelnek szinte mindent, zöldség, gyümi, pipi+malackahusi...csak már ott tarthatnánk, hogy teremnének a finomabbnál finomabb gyümölcsök....

Kérdésem is lenne, tud e valaki segíteni? Kb. két héttel ezelőtt megjött az első menstruációm Olyan 11 napig tartott. ( ne mondjam, marhára örültem neki) Aztán 5 nap szünet után most megint megjött. Azt hittem agyvérzést kapok. Ez normális? Mármint nem az agyvérzés...hanem hogy ilyen rendszertelen?

Mára ennyi fért bele, jó éjt mindenkinek!
Puszi:a már alvó Zsófi+Brigi
hálósipka

Most volt egy picit több időm visszaolvasni...
okosan wordpadba jegyzetelek, hogy nehogy elszálljon, de sajna a mosógép lecsapta a villanyt és
kezdhetném előlről..Kép
KépKép
Szóval ma megússzátok a név szerinti "kiosztást"KépKépKép

Buksika!
Nagyon édes lehetett VencelKép Örülök, hogy szép napotok voltKép

Zsófi!
Mens ügyben nem tudok segíteni, nekem már egy hete kellett volna megjönnie, de késik..:S Remélem még nem a kistesóKépKép

Most egy picit rólunkKép
Édua táncolKép))) Nem forog, nem kúszik. . helyette táncol. . .
Már több napja figyeltük, hogy ha zenét hallgatunk ütemesen rugdal, meg "repked".
Ma ideült a gép elé és persze rögtön gépelni akart.
Apja komolyzenét hallgatott és kíváncsiságból benyomta a Winamp egyik funkcióját,
amikor színes kéepk villóznak a zene ütemére. Dudu teljesen el volt bűvölve!!!!!Kép))
Majd ritmusosan dobálta magát, ahogy ült az apja térdén, egyszerre nyújtva és hajlítva a kis lábaitKépKép
Ha nem tetszett neki a zene meg a kép akkor lehajolt a billentyűzethez és azzal foglalatoskodottKép
Az tuti, hogy Szörényi-Bródy rockoperáit szereti és VivalditKép)))

Szerintem akinek van rá lehetősége próbálja ki ezt a Winampos dolgot.
Mert az a kis idő amíg agyerek előtte ül, nem károsítja a szemét, viszont a kép mozgásának ritmusát is és a zene ritmusát is egyszerre érzékeli és átvesziKép)))

Most kaptok képet ÉduárólKép

hicudzsi

Csak egy percem van, mert a dolgozat végkifejlete hátra van még!

Briginek : én is így jártam nemrégen és felhívtam a dokit, hogy most akkor mi van? És azt mondta, hogy ha még szopizik a babci, akkor ez normális és ne ijedjek meg, csak nem túl kellemes! Kép

Kisbuksi: örülök, hogy ma sokkal jobb a kedved! Már alig várom azt az alvós képet Vencelről Kép

Vic: kollágáid előtt le a kalappal Kép! Az enyémek közül néhányan eljöttek meglátogatni minket, nagyon aranyosak voltak és mindenféle rucit hoztak, meg játékot. Ami rosszul esett, hogy míg ott dolgoztam munkaközösségvezetőként, a matekosok közül szülni ment anyukákat meglátogattuk, de aki engem leváltott nem vette a fáradságot, sőt ... Na de hagyjuk!

brühühü... én nem kaptam se nestlés, se hippes táblát Kép

Jó éjt, puszka, Zita
zitus

Kép

Édua olyan mint a macskánk... az a játék nem kell neki ami pénzbe kerül. Zsákmányolt egy üres papírzacskót ma este és el volt bűvölve tőleKép

hicudzsi

Emő!
Tündéei Édua. És mennyi haja van. Jól láttom, hogy vöröses vagy csak a fény?

Zitus!
Hipp ment egy perce, de én már múltkor is átküldtem.

Kisbuksi!
De jó nektek, hogy pénteken 2-kor vége a munkának. Egyik barátunk, aki színtén ugyanolyan cégnél dolgozik, mint a férjem(bank), ott is 2-kor vége. Ezen én is felhúztam magam anno mindig, hoigy ott ültünk pénteken 5-kor, mikor máshol mindenki hazamegy. Ua. a munkahely, de ezt már írtam.
Ines
ini

Kép
sztigris

Sziasztok!

Íme Ágiboszi kéréséreKép

<pre>
Ünnepelt Dátum Kép
[color=#0000ff]Márk
(Fruzsi) ápr.25 Kép
Márkó (M.Sylvy) ápr.25 Kép
Kitti (R.Tünde) ápr.30 Kép
</pre>

Sztigris
sztigris

SziasztokKép

Egy cipőben járok Hicuval, csak nálam nem a mosógép volt a ludas, egyszerűen az elműKépKép Pedig olan jó hosszú volt, de igy megmenekültök a sok olvasástólKépKép

Igy ami csak eszembejut, össze-visznyaKép

Sztgiris,
köszike a külön táblicskutKépKép
Kép

Zita,
hajrá a végkifejlethezKép

Hicu,
tündéri Edua, sőt így játék takarékos is lesz, amint látom, egy barátosném járt hasonlóan, minden féle játékot vettek a gyereknek, de a kedvenc mégis egy üres delmás doboz voltKép Édes lehet ahogy táncizik a zenére, a winapot majd kiprobálom én isKép jó ötlet.

Vic,
nagyon rendik a kollegáitok. Zsirmanókat számüztétek tegnap is?Kép

Kisbuksi,
örülök, hogy jobb kedved vanKép Ezeket a virágokat azért küldjük, hogy még jobb kedved legyen:
Kép

Ines, Orsi,
a bébikaják néha olyan dolgokat is tartalmaznak, hogy az emberben felvetődik a gondolat, ki a fene találja ki az összeállítást, de hogy nem olvas hozzá szakirodalmat az tuti.

Orsi,
tiz éve dolgoztam együtt a kollegámmal, de még fel sem hivott, pedig Dani már lassan 20 hetes, vagyis szitu hasonlóKépKép
Kérhetek nestlét táblát én is? köszike.

Zsófi,
vissza kell rendeződnie teljesen , az elején azt mondta a dokim, hogy ez előfordulhat, bár én még nem lettem nagylány, de figyelmezetett előre.

Doren,
nagyon aranyos kismanódKép Megtaláltátok egymást Viccel?Kép Jó hogy ilyen közel laktok egymáshoz.

Most mennem kell, mert ezt is vagy két órán keresztül irkáltam és manó megint felébredt, inkább elküldöm, mint hogy megint elszálljon.

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hali!

Hicudzsi,
mi már kipróbáltuk egyszer a Winampot, Alexa is el volt bűvölve! Amúgy ő a tévére is rá van kattanva, ha kézben van képes magát kitekerni csak lássa, hogy mi megy benne, aztán elkezd neki beszélni.
Édua nagyon ari! Kép

Sztigris
szupi a táblád! Kép
Hát akkor így előre: Isten éltesse sokáig az ünnepelteket!
Márk, Márkó, Kitti sok boldog névnapot! Kép

Ines,
Alexa sem iszik cumisüvegből. Már én is kipróbáltam többféle márkát is, meg latexet, szilikonosat stb. De hiába. Most a csőrös itatóból iszogat néha-néha forralt vizet. Pesze ki kellett belőle operálnom a kifolyásgátó szelepet...

Vic,
husik a manókák a képeken és a szöveg is nagyon jó alatta!
A kollegákat inkább ne említsük...

Kisbuksi,
éljen-éljen-éljen a papírpelus kitalálója! A fanatikus környezetvédők meg leszedik a fejem Kép

Na megyek, puszka
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Itt vannak receptek, ha mégis magatok fogtok főzni a picinek.
http://www.babaszoba.hu/services/recipe?BCID=1F2A3F00-30575B6B-16E8E48B-DA3298EE

http://www.mindmegette.hu/main.php?app=cikkek/cikkek.php&cikk_id=85

Én a Hannának bébiételt adta, de azért az iszonyú drága.
Most majd megpróbálok én főzni Olinak, remélem sikerülni fog.

Ines
ini

Sziasztok!

Zita!
Igen ugyanaz a cimem, mint a profilban, ugyhogy küldhetsz mindenfélét!

Kollégák téma:
Engem fel sem hivtak a volt munkahelyemről. De még a friss kismamákban elpanaszoltam, hogy személyes sértésnek vették a terhességemet a r...dt kapitalisták. Az utódom, akivel jóban voltam, szokott felhivni ha kérdez valamit és akkor udvariasságból rákérdez a gyerekre is. Kép (Ja, és több mint 10 éve voltam a cégnél)

Képzeljétek tegnap katasztrófa történt nálunk is:
Tegnap be akartam tenni valamit a mélyhütőbe és akkor vettem észre, hogy nyitva van az ajtaja. De én egész héten nem pakoltam bele. Kiderült, hogy a férjem a mult héten hagyhatta nyitva. 6 fioknyi hus és kaja kiolvadt benne!!!
Már értem, hogy miért volt olyan büdös a konyhában !Kép
A lényeg, hogy odalett a teljes anyyatejgyüjteményem !!! KépKépKépKép
Még szerencse, hogy volt itthon tápszer tartalékba, mert ma igy el tudtam
menni suliba. Szerencse, hogy Zebi szereti a tápszert, de muszály egy kis
cukrot beletenni, mert a tápszer alapból keserű.
Már nem is tudok fejni többet, mert már csak annyi tejem van, mint amennyi a
gyereknek kell (sőt néha kevés is).

Nem akarom elkiabálni, de már két éjszaka Zebinek sikerült 5-6 órát is aludni egyben. Annyira- de annyira bizom benne, hogy sikerül ezt tartani! Az első éjjel arra ébredtem, hogy uszok a tejben és muszály volt fejni belőle amig felébred Zebi. Hajnali 2-kor felkelt és én ugy éreztem, hogy teljesen kialudtam magam. Persze mert eddig összesen tudtam csak 6 órát aludni éjszakánként.
Örömömben felkeltettem a férjecskémet is. Kép Kép Kép

Még egy fontos dolog történt velünk a héten. (12.hét) Zebi igazán gurgulázóan kacagott életében először. Azon
röhögött, hogy a kutyák, hogy veszekedtek egymással Kép Ez annyira tetszett neki, hogy 5 percig is kuncogott rajta, amig látta a kutyákat. Kép
Nálunk a forgás hasról hátra már 6 hetes kora óta megy. Most már sprotból is csinálja. Mindig vissza kell forditanunk és akkor dobálja magát jobbra vagy balra, s közben erősen koncentrál.
Ja! A héten mindkét kezébe vett egy-egy csörgőt és mondtam neki, hogy "rázd meg!" és erre megrázta. Kép Apró lépések tudom, de ezen a héten olyan büszke voltam rá!

Fiona
fiona

Sziasztok!

Majd visszaolvasok, csak ezt most meg akartam mutatni. Kép
Ma vagyunk két hónaposak:

Kép

Kép

Pusza,
Kitti és Tünde
rtünde

Sziasztok!
Már ezer éve nem írtam nektek, de azért nagyjából olvastam a híreket! (Ezt minden alkalommal így kezdem?) Örülök, hogy mindenki olyan jó hangulatú leveleket ír!
Nagyon aranyos minden baba, akiket láttam! Majd a héten végre nekünk is lesz új képünk, mert már elkészültek, csak még nem kaptam meg.
Rólunk annyit, hogy viharosan fejlődünk, már 6.5 kiló Peti, egyre jobban viselkedik, volt már hogy majdnem 7 órát aludt éjszaka! Még mindig itthon érzi magát a legjobban, aminek én nem mindig örülök. Elég sok ugyanis a kötelező program a tesó miatt. (OVi,különtorna) Anyatej rengeteg van, éjszaka sokszor feszít, ha Peti nem ébred, de még mindig nem fejek. (Lustaság + nem jön Kép ) Van egy nagyon aranyos védőnénink, aki megmutatta hogy is kell kézzel fejni, és akkor tényleg spriccelt, de itthon még nem találtam meg azt a fogást.
A káros ételekről jutott eszembe, hogy anyukám hallotta a rádióban, hogy a mai szoptató anyák nagy százalékának DDT van a tejében, ami ugyebár a legesleg mérgezőbb növényvédőszer és be is tiltották kb. 20 éve. Csakhogy mi még kaphattunk belőle gyerekkorunkban és ez nagyon lassan bomlik le, kb.50? év! Ez engem nagyon meglep, akkor hogyhogy nem vizsgálják az anyatejet??? Kié DDT-s kié nem? Jogom lenne tudni! Azért reménykedek, hogy humbug ez az egész sztori!

Ti jártok a Szigetre szerdánként? Hánykor és hol van a találka? Lehet csatlakozni? Én nagyon elmaradtam mostanában sajnos. (Sok vendég jött)

Minden mamának és babának no meg az egész családnak kívánok jó egészséget!
TOvábbra is olvasó és néha író üzemmódban:
Andi és Petike.
andi68

Mégegy érdekes történet. A 4. héten voltunk csípő Uh-n, ahol megállapították, hogy fejletlen a csípő, (valami B1) és érdemes lesz terpeszpelenkázni 3 hónapos koráig. Dokinéni azt mondta, vehetek terpeszpelust, vagy tegyek oda egy extra tetra pelenkát. OKé. Vettem egy guminacis terpesztőt, azt váltogattam a tetrapelenkával. 2 hónapos korában mégis visszavittem, hogy nézze meg, a doki, jól csinálom-e. Erre kijelentette, hogy az a gumibugyis, semmit sem ér, mert túl kicsi benne a terpesztő. Azonnal szaladjak le az alagsorba, megvenni a kantáros, tépőzáras fajtát. Még fel is hívta nekem a boltot, hogy van-e. Nagyon kedves volt. Most visszavittem kontrolra. Egy anyuka hozta a kantáros terpesztővel a kisbabát. Kérdezi, hogy jó-e ez így stb. Erre, nem hiszek a fülemnek, ugyanazokkal a szavakkal degradálja le a kantárosat és ajánlja a gumibugyisat, minte nekem tette 1 hónappal azelőtt!!!! Még fel is hívta a boltot az alagsorban, hogy van-e nekik a gumibugyis? Nem hiszek a fülemnek!!!!!
A tanulság az egészből az, hogy a csípőnk hálistennek tünetmentes lett, a kantáros terpesztőt abszolute nem tudtam ráadni Petire mert kb. 3 percig bírta. A gumibugyis tényleg semmit sem ért. Maradt a tetra pelus, odahajtogatva. Szerencsénk volt. A dokinéni tényleg nagyon kedves. Nem értem.
Üdv.
Andi
Bocsi a regényért.
andi68

Sziasztok!

Márk, Márkó!
Boldog névnapot!

Ma jön haza a férjem, már ngyon hiányzott nekünk.
Megyünk ki érte a reptérre, Hanna élvezni fogja.

Olinak éjjel nagyon fájt a pocija. Aszem a MCdonalds kaja a ludas. Mennyi idő után megy át az anyatejbe?

Andi, amit írtál az anyatejről, nem semmi. Tényleg ellenőrizni kéne mindenkinek a tejét.
És mik a káros hatásai ennek a szernek?
Én egyébként még nem hallottam róla. Mondjuk ez nem jelent semmit, mert én a védőnővel csak az oltáson találkozom. Nem bánom őszíntén szólva. Ha valami kérdésem an úgyis felhívom.

Ines
ini

Szia Zitus!

Dettitől megkaptam a mamácskák táblázatát és akkor vettem észre, hogy én benne sem vagyok.
Kikerestem a régi leveleimet és megtaláltam, hogy én elküldtem ám neked az adataimat márc. végén. Kép
Légyszi engem is tegyél bele.

Most megint elküldtem neked a levelet.

Köszi
Fiona
fiona

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?