Sziasztok!
Bocsi, hogy megint elmaradtam, de ilyen gyönyörű időben mindig megyünk. Inkább kint vagyunk a kertben, hintapadon, mintsem üljünk a 4 fal között a rumliban
(mert a házimunkát is hanyagolom ilyenkor...egy kicsit
)
Ines: köszi a táblicskut, nem tudom, hogy már megköszöntem e vagy csak akartam...
Nagyon szép menyasszony voltál és a lánykád nagyon bájos!
Vic: tényleg rendesek a kollégák, hogy gondolnak rátok! Nekem volt itt pár koleganőm és nagyon örültem annak, hogy eljöttek! (akik eljöttek meglátogatni, közülük azóta 3-an már babát várnak...
)
Néha be szoktam menni a dolgozómba egy vizitre és órák múlva is alig tudunk eljönni, mert mindenki meg akarja Zsófit dajkálni...ne mondjam, Zsófi meg hol ennek hol annak az ölében trónol mint egy pasa és kegyesen osztogatja a mosolyokat...
Nekünk is megvan a keresztelő időpontunk. MI mindketten katolikusok vagyunk, de mivel mi csak így vadasan adjuk elő (nem vagyunk házasok), így Zsófit nem akarták kat. templomban keresztelni. Így volt a munkahelyemről egy evang.lelkész ismerős és ő azonnal rábólintott, hogy semmi akadálya...szóval június 20-án keresztelünk!
Ildi:ti túl vagytok már a keresztelőn? Hogy sikerült? Melyik templomban tartottátok? MI volt a menü? Adj menüre ötletet, mert nekem is kreálnom kell valamit, bár szerencsére anyós konyhatündér és megosztjuk majd a teendőket.
Orsi: táblicskut kérhetek? KÖszike
Tigri: nagyon édes ez a kép az almával! Szerintem csak kíváncsi a babócád! Ha 6hóig csak anyatejcsit akarsz neki adni és van elég tejecske, akkor én megmaradnék továbbra is csak a tejcinél.
Persze élmény, mikor megkóstoltatsz vele ezt vagy azt, de "kotyvasztani" kotyvaszthatsz még eleget ha elkezded a hozzátápit!
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a tehenes mail....megkaphatnám én is? Bocsi, de már nem emlékszem, hogy kinél olvastam!
Noémi: utólag is boldol névnapot, én is csak egy
ilyet tudok idevarázsolni, de ezt szeretettel köldöm!
Még volt valami, amiről írni akartam,de nem jut eszembe, ahhoz, hogy visszaolvassak ezt el kell küldenem.
Ja Zsófiról majd el felejtettem írni!
Két napja, ha tátogok neki, mint egy halacsaka, akkor először csak nézi, majd ő is tátogni kezd! Nagyon cuki!!!! Apának, mikor megmutattuk, magán kívül volt a boldogságtól és azóta mindig mindenkinek ezt akarja mutogatni. Persze őt csak néha utánozza és ilyenkor mindig nekem kell "előtátognom", hogy mindenki megcsodálhassa Zsófi milyen ügyesen utánoz!
OK, majd még jövök! Puszi mindenkinek!
Zsófi+Brigi