Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Benta vagyok a 2009. júniusi topicból, és a szomszédotokban, Tárnokon élek. Érden keresek szemészt a szülés előtti vizsgálathoz. Nem baj, ha császár-párti. Tudtok ajánlani valakit?

Köszönöm!

Benta

Kép
benta

Sziasztok,

Dolli: sajnos a házi doki nem írhat fel ilyen gyógyszert, így holnap ismét megyek az tüdőgondozóba. Igaz elvileg lehet időpontot kérni, de bármikor is hívom nem veszik fel a telefont!!! :evil: Csak akkor nem tudom, hogy minek van kiírva, hogy csak előjegyzés alapján lehet menni. És mi az, hogy CSAK????? :x Na mindegy a szokásos bajlódás…

Jaaa azóta a posta felső vezetőjével is beszéltem. :wink: A postással voltak némi gondjaim, de eddig nem tettem szóvá. Decemberben le kellett mondanom egy heti újság előfizetését, mert heti helyett 3 hetente hozta ki egyben! Majd kiderült, hogy azért nem kaptam meg a decemberi és a februári táppénzem, mert visszaküldték nem kereste jelzéssel, amikor én még értesítőt sem kaptam! Ezenkívül, nem hozza fel a csomagot a 3ra, hanem bedob egy értesítőt (ez a jobbik eset legalább meg van), de ha már itt van meddig tartana beszállni a liftbe, :?: jaa és a februári biztosításos levelünket a múlt héten kaptuk meg. Ire a pont, hogy feladtak nekem egy nagyobb alakú levelet, ami nem fért be a postaládába. Nem hozta fel persze, bementem a postára de ott közölték, hogy név alapján nem tudják megnézni, hogy náluk van e. :?: :!: (nem is értem nem tudják megnézni, hogy a kézbesítendő levelek között van e egy nekem szóló levél????) Na bepipultam és beszéltem a felső vezetővel. Rendes volt és délutánra a levelemet is kihozták! :roll:
Ennyit a postáról és rólam.

Tatabányán van egy kis tó. Ott béreltünk egy kis faházat 4n. Az alvás szörnyű volt, majd leszakadt a hátam! Grrrrr :? , pedig vittem 2 párnát+ a szopi párnát. De vasárnap szuper volt. Olvasgattam a napon (leégett a homlokom és az orrom csücske), a fiúk meg horgászgattak. Megállapíthatom, hogy ők nem tudnak horgászni! Körülöttünk mindenhol fogták ki a 10-15 kg-os halakat :shock: (igaz azokat vissza kell engedni de akkor is), ők meg fogtak 3 kis halacskát. :lol: Mások nagy vödrökkel 8-10 hallal távoztak, mi meg csak a kis halainkkal. De azért jó volt, csak egy kicsit bosszantó, hogy mindenhol ez volt „húúúzd, uu bassszus nézd megkorra…., fog…. Megvan?....” Nálunk meg semmi. De ez a mi formánk nem lepődöm meg. Azért így is jó volt kikacsolódni egy kicsit! :D

A gyerekorvos nevét köszi, szerintem a 36 hét körül fel is keresem! Lassan idő lesz!

Az APEH az grrr :? , és a hivatalok is grrr :? . Nekem sajnos mindegyikkel meggyűlt már a bajom. A hülye, pontatlan, hanyag adminisztrációjuk miatt és akkor még az ember járjon utána grrrr :? . Mi hála az égnek megkaptuk a részlet fizetést az illetékre, de mind a 2nek be kellett fizetni a 2200 ft-ot.

Mária: van valami hír a barátnődről?

Én is jól lemaradtam erről a játszóteresdiről, na se baj majd júniusban én is csatlakozom! A képek jók lettek, jó így képről is látni titeket meg a babókat!

Orsi: szülés és szopi után tőled fogok fogyókúrás tanácsot kérni, nem semmi mennyit fogytál!!!!!! Sőőőőt, hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!! :D

puszka
További szép napot mindenkinek!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Nemrég költöztünk Érdre, Tusculanumba a László tér környékére. Van egy három éves lányom és egy 14 hónapos fiam. A lányom NAGYON vágyik gyerekek után, :( mert játszón nőtt fel. Megismerkednék veletek, illetve a környéken lakó családokkal, hátha nyáron a ti gyerkőceiteknek is hiányzik a társaság. :)
Írjatok!
kingamama

sziasztok:)

mimi:
Igen, kerdezte mar az orvosom mi a velemenyem ezekrol a vizsgalatokrol. Neki van egy nagyon megbizhato ismerose, raadasul ingyen (na azert majd adunk a zsebbe.)
A hasbaszurast nem fogom engedni ha a tobbi eredmeny normalis lesz, ez biztos.

Egyebkent a baratnom is az Istenhegyin csinaltatta a vizsgalatait. (Azt tudom hogy kedden lesz neki a szuris vizsgalat... hat nem irigylem szegenyt, imadkozunk erte! Bizunk benne hogy jok lesznek az eredmenyei.)

Szerdan megyek a Macilacihoz, megnezi a tarkoredos dolgokat, gondolom ad beutalokat a tobabbiakhoz. Ez a het nekem a 13.
Remelem mindent el tudunk majd intezni idoben.

Huuuh, most olvasom hogy a nem magan korhazban 1 honap a hasbaszuris eredmeny? Az tenyleg huzos! Szevasz, magyar egeszsegugy:( Nem akarom bantani a szisztemet de azert ez kicsit furcsa....:(
(Ha mar csak abbol indulok ki hogy masfel honapog kell varni egy nyomorult hasi ultrahangra!!!En attol akadtam mindig ki anno, mert a csaladban sok volt a hasi UH anno....)

Jo hogy irtad ezt az egy honap varakozast, megkerdezem az orvostol, mert ha igy van akkor en is maganba mennek inkabb....28 ezer, de nem idegeskedik az ember olyan sokaig. Asszem megeri, hogy maradjon haj a fejemen:)

Edina:
nagyon koszi az infot, irtam is gyorsan a baratnomnek! Talan meg tud nyugodni egy picit. :)

A kertesz engem erdekelne:)))))

Mi is szeretnenk majd az uj hazba (amikor kesz lesz vegre) sovenyt, lattam valami ultra gyorsan novo fajtat. Nektek is olyan van?

szia benta!
udvozlunk a Topicban:)

lini:
Hat neked rendesen kijutott! A Posta megeri a penzet! Nalunk is folyamatosan hulyesegeket csinaltak amgig anno, a belvarosban laktunk....
Szerencsed van hogy meghallgattatasra talalt a panaszod:))))))

Rendeltem egy kerti nyugagyat. Holnap hozzak! Mar fenem ra a fogam! A hetvegen mi is "kikoltoztunk" a kertbe teljesen.:) Klassz az ido!

Szep napos delutant kivanok nektek!

puszka!

maria

sünciboglya

Sziasztok!

Mária! Remélem, hogy barátnődnél tényleg csak ez a hülye AFP kavar be. :( Hihetetlen, mennyire le vagyunk maradva.
De jó, már 13. hét! Hogy elrepült! :wink: Na jó, azért lehet, hogy a helyedben én megzakkantam volna a sok pihitől.

Lini! Ez egy mekkora baromság! Mármint hogy a házidoki nem írhatja fel a gyogyót. Én azt hittem, hogy szakorvosi lelet illetve javaslat alapján föl lehet írni. :roll:

Kinga! Üdv a topicban! :) Épp pénteken voltunk a József téri játszón csoportosan... ha jól kerestem rá a térképen, hogy akkor Ti is arra laktok. :)
Én fiam is imádja a társaságot... és az új arcokat, embereket. Ugye, Anett? :) Köszi még egyszer a hazafuvart! Valamiért nagyon kidőlt csibe, már ebéd alatt leragadt a szeme, ilyen ezer éve nem volt, pedig nem is keltünk korán, éjjel is egész jól aludt magához képest, és nem is sétált annyit, mint pénteken. Kíváncsi vagyok, meddig húzza a lóbőrt.
Bence melyik oviba jár?

Mimi! Annyi hasznos infot mondasz itt a pocakosoknak, meg az anyuciknak is, nem győzöm fejben tartani. Ezt a genetikai uh-t is olyan jó, hogy írod...

Edina! 400 tő? Az igen! Akkor nem unatkoztatok hétvégén. :) Petrus is tuti imádja a sok friss levegőt.
Én annyira szerettem meg most is szeretem nézni, hogy milyen jól elvan anyummal a csibe... Ha itt van, most már mindenhez őt igényli. feketéshez, játékhoz, meséhez, fürcsihez, evéshez, nekem olyankor semmi dolgom nincs Gézuval. Ha tehermentesíteni akarom anyut mondjuk egy etetés erejéig, akkor megy a reklamálás. :)

Benta! Üdv Neked is a topicon, sajna én nem vagyok otthon még orvosilag (sem) Érden, a többiek majd bizti tudnak segíteni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Csajok!

Dolli jók a képek de sajna Te nem vagy rajta! :(
Nem semmi ez az illeték dolog! Ez mekkora szemétszég!!!!!!!!!!!! :shock:

Te mi a manót csinálsz hajnal 4-kor?????????????????????? :shock: :shock: :shock:

Mária!

Szerintem az AFP nagyon sokszor rossz eredményt ad! Az a ritka ha valakinek jó!Nagyon drukkolok barátnődnek!
Te már 13. hétben vagy?????????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon rohan az idő!!!!!!
Megérkezett a nyugágyad????
Remélem szerda este végre felmentést kapsz végre szobafogság alól!DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!

Lini!

Ide jösz a Hivatalnok utcába tüdőgondozóba???

Ha gondolod beszaladok és kérek időpontot Neked!
Posta ne is mondd!!!! Nekünk is rengeteg bajunk volt vele! :?
Sógórnőm szokott Angliából küldeni csomagot, de mindig van gond vele!

Gyerekdoki: Mi Dr Bognár Sárához járunk! Ő is itt van az Alsó utcai SZTK-ban!
Én merem Őt ajánlani!!!

Fogyi! nem hiszem, hogy Neked kéne majd!!!!! Lemegy az szopi alatt!
Mennyit híztál???
De jó lehetett a horgászás!!!!!!!!!!!!!!!Apukáméknak Szigetbecsén van nyaralójuk, van stégük, ők is mindig horgásznak! :D

Mimi!
Mikor mentek játszóra??? Délelőtt nem szoktatok????
mert nekem ez a 10 órás időpont lenne jó!

Húúúú már Te is túlvagy a félidőn!!!!Hogy vagy? Lehet tudni hogy lány vagy fiú???? Vagy nem akarjátok tudni????

Edina! 400 tő???? Aztaaaaaaaaaa! Mi is egész hétvégén ültettünk!
Pampafüvet, nádat, egy szivarfát, babérmegyet,futó rózstöveket a pergolához(vagy hogy hívják azt amire fut a rózsa és íves??? :oops: )
Egy pár cserjét ültettem át, mulcsoztam! Elültettem a balkonládákba a muskátlit, füvetnyírtam, lemostuk a kerti bútorokat.......stb
Jól ki is purcantam!:(

Edina jó lenne Veletek is talizni!!!! Ti mikor szoktatok sétálni?
Tényleg megnézted a Vital wellnest????

Szia Kinga! Üdv köztünk! Mikor költöztetek?
Nem jártok játszóra?????

Na majd még jövök de közben felébredtek a gyerekek és itt nyüzsögnek!
Vendég

Sziasztok Lányok! :-)

Kinga szia! :-) Kérünk majd képet is a csemetékről! :-)

Benta! Sajnos nem tudok magán szemészt ajánlani:-( Remélem a többiek tudnak majd segíteni!

Lini! Én nem is tudtam, hogy Tatabányán is van tó. Mi Tatára szoktunk járni "kirándulni". Imádom az arborétumot és az öregtavat is... gyönyörű hely!!! Most hogy mondtad, teljesen kedvet kaptam megint egy tó körüli sétához:-)
Hétvégén... szombaton Martonvásárhelyre megyünk... ha minden igaz, és marad a jó idő is! Már úgy várom! :-)

Mária! Igen, ez gyorsan növő sövény! Örökzöld fagyal: egy év alatt több mint másfél méterre nőne... de már kiokosodtunk és ahhoz, hogy sűrű legyen, vissza kell majd jól vágni ősszel. És cikk-cakkba kb. 10 centinként kell ültetni. Ezért kellett a 400 tő! :-)
Privibe majd megírom a barátunk elérhetőségét (kertépítés)!

Dolli! Tényleg jó, hogy sokat lehetünk friss levegőn! Ma is kint voltunk elég sokat, de kb. 1 hete a tündér lányomból egy hisztigép lett (kivéve amikor a nagymami foglalkozott vele) :-(
Talán jön a foga... nem tudom:-( Ma annyit aludt összesen, amíg kint voltunk sétálni... hamar haza is jöttem vele, hogy tudjam a házimunkát csinálni, de kb. 10 percig tudtam kint hagyni a kertben:-(

Orsi! Szinte minden nap 2-3 között szoktunk sétálni menni.
Én is örülnék, ha találkoznánk!
Biztos nagyon szép lesz a kertetek!
Nekünk nem túl nagy, és így is van rajta már egy csomó növény... párom múlt héten vett egy szomorú barkafát, de még gőzöm sincs, hogy hova rakjuk:-) Most a teraszon van a leanderrel együtt:-)

Kérdés!!!!
Napvédőt lehet a dokival íratni a babáknak? Gyógyszertárit szeretnék használni... abba remélhetőleg kevesebb a szintetikus anyag.
És ugye már el kell kezdeni kencézni???????

Edina
Kép
Kép
csszedina

Ja még valami! Hátha valakit érdekel!
Rossmannnak akciója van.. 100 db kép 1999ft!!!!
(Még a nászútról sem hívattunk elő képeket... annak már 4 éve... azóta minden csak a gépen volt, de most a jobbakat kiválogattam:-) ).

Edina
Kép
Kép
csszedina

Ja még valami! Hátha valakit érdekel!
Rossmannnak akciója van.. 100 db kép 1999ft!!!!
(Még a nászútról sem hívattunk elő képeket... annak már 4 éve... azóta minden csak a gépen volt, de most a jobbakat kiválogattam:-) ).

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok csajok!

Mária, szegény barátnőd... :cry: azóta van valami hir felőle?

Orsi, igen általában ilyen mosolygósak a skacok :wink: Édi lehetett Marcipán, hogy megmorgott...egyik éjjel a páromat is megmorogta :wink: . Micsoda véreb Marcipán a képen !
Végül melyik kertészetben voltatok? Sokan voltak?

Anett, Bubó 2ig Lili fél 3ig aludt, de délután is jól megfuttattam őket, nehogy éjszakázzunk... :wink:

Lini, keress rá a neten a Duna utcára, sajna igy nem tudom elmagyarázni, én is mindent a neten nézek meg :wink:

Dolli, majd május környékén tudjuk meg az eredményt, a héten megyünk jelentkezni Bubóval is az oviba, aztán majd meglátjuk..

Edina, 400tő.... ejhaaaa, jó kis meló lehetett!

Szia Kinga, Üdv köztünk!!!!

Nekünk nagyon szuper hétvégénk volt! Majd mesélek, csak már késő van...

Jó éjt mindenkinek, elteszem magam holnapra...
sylph

Sziasztok!

Lini,
Én jól bírom a meleget, már nagyon vártam, hogy végre jó idő legyen. Viszont mostanában már nagyon durván vizesedek. Estére már nem látszik a bokám!
Te hogy érzed magad?

Mária,
Köszi az építkezős infót.
Aztán meséljél majd, hogy mi volt a dokinál!!!

Kinga,
Üdv köztünk. Ti melyik játszóra szoktatok járni?

Dolli,
Örülök, hogy így összefutottunk ma!
Gézu nagyon édes kissrác!!! Hihetetlen, hogy milyen barátkozó!

Orsi,
Neked is szép nagy pocid volt! :)
Nekem csak az a problémám, hogy sajnos nem csak a hasam nőtt óriásira! :cry: :lol: :lol:

Csajok,
Tudtok ajánlani nekem itt Érden egy jó húsboltot?
Hol lehet jó kis húsvéti sonkát kapni?

Kép
Kép
anett_

Szasztok!

Szép jó reggelt!

Szia Anett, én ma akarom megnézni itt a kisbolt melletti húsboltot. A szomszéd mondta, hogy nincs sok minden, de ami van az friss, majd beszámolok! :lol:

Hétvégén, itt voltak anyumék, buliztunk egy kicsit.
Egész nap kinn ültünk a szaletliben, képzeljétek, olyan tortát kaptam, hogy a tizenkét szeletből kirakták a 3x-et.... :lol: :lol: Tök jól nézett ki.
Meg anyum olyan cuki volt, azt, mondta neki mindig is a kislánya maradok, és poénból kaptam tőlük egy barbi párt :lol: :lol: azt tudni kell rólam, hogy én imádtam a babákat, úgyhogy most a Lili játszik a lánnyal, Bubó meg "vezet" a fiúbabával :lol: :lol: :lol:
És a gyerekek, mit össze játszottak.... olyan jó volt látni őket, azzal szórakoztak, hogy lefeküdtek a földre és Lili mindig széttárta a kezét és azt mondta: elesete(elesett)... nyüstölték ezerrel a papát, labdáztak, estére meg jól kifáradtak, de a párom is mert a kezébe nyomtam a Lilit, hogy megigya a tejcijét, és mire befejezte, addigra mindketten aludtak a kanapén... :lol:

Jajj, és vasárnap úgy megijedtünk, mert Yodababa nem nagyon akart enni, feküdt egész nap, lehet, hogy elrontotta a pociját, nem tudjuk, de szerencsére már jól van a kiskópé.

Szép napot mindenkinek!
sylph

Sziasztok,

Mária: nem véletlenül akartam én minőség ellenőrnek menni. Csak hát a sulim útközben megszüntette azt a szakot, így nem volt mint tenni maradt a papír-csomagolás. :roll: Férjem is meg én is 10 termékből az 1-len rosszat megtaláljuk! Plusz én minden hivatallal csak szívok! Ez valami eszméletlen! :shock: Mindig az én papíromat keverik el, vagy hagyják el, vagy könyvelik félre! Már előre tudom, hogy h elkezdek valamit intézni, h ott tuti lesz valami kavarodás. :evil:

Remélem jók lesznek az eredményeid! Szerintem is érdemesebb magánba megcsináltatni, pontosabb és gyorsabb!! Az meg nagyon fontos lehet, h 1 hónap vagy 2 nap!

Dolli: nincs meg a kartonom, így semmi leletem nincs! :cry: Valahol elhagyták, vagy még sem adták fel postán mint ahogy azt állították! Mivel én már évek óta csak gyógyszerért jártam, nem kaptam leletet. Az asztmámat 2006ban állapították meg, de akkor még nem tudtam, h így működnek a dolgok és mindenből kérjek magamnak egy fénymásolatot. Tanul az ember….. :)

Orsi: Igen azt hiszem az a utca neve, h Hivatalnok. Nem vagyok jó nevekben. :lol:
Az időpont jó lett volna, de ma már mindenképpen elmegyek, hátha kapok gyógyszert mielőtt elfogy. Na akkor leszek igazán bajban, ha elfogy és itt nem kapok mert még nincs kartonom, Újpesten nem kapok mert már nincs kartonom! Uuu :shock:
Báááár, ha délutánra tudnál kérni, az lehet jó lenne, mert úgy is ilyen 3 körül szeretnék menni. Na azért elküldöm a számom, hátha összejön. :wink:

9 kg-t híztam, és az mind a combomra ment! :cry: :cry: NAGYON UTÁLOM!! Már alig várom, hogy valamit kezdhessek vele. Most se fogyózni nem merek, sem úgy tornázni, hogy az zsír égető hatású legyen.

Szigetbecsén?????? Ennyire kicsi lenne a világ?? Mi most húsvétkor megyünk le, mert ott lakik nagynénim. :D :D

Edina: lehet h Tata az a Tatabánya. Nem vagyok jó a nevekben mint mondtam. :oops: :lol: De az biztos,h az öregtó után van még jócskán……amúgy tavaly sokat az öregtóra jártunk, még sátraztunk is, muris volt.

Ma megpróbálok elmenni az apehba, hátha megcsinálják az adóbevallásunkat, ha nem segítenél? :oops:

Anett: egyenlőre én is jól bírom. Nekem estére csak iszonyatosan elkezd fájni a bokám, de nem dagad, hála az Égnek! De miért minden este? Kenni meg elvileg nem lehet…..

Már a 35. héten vagy, de jóóóóóó! Nemsokára jön a pocak lakód! :D :D :D

Mára engedélyeztem magamnak egy szabad napot, amikor se nem tanulok, se nem dolgozok. Jupiii. Azt, h még mit csinálok azt nem pontosan tudom, de az biztos, h amint melegebb lesz, lemegyek sétálni, bár egyedül nem szeretek, de sebaj.
Mivel kiderült, hogy a szakdolgozat végső leadási ideje nem május közepe, hanem április vége, és addig lesz egy vizsgám, plusz egy házi dolgozta leadás kicsit bepánikoltam. :? De ha nem lazítok, nem jön az ihlet. Vagy ez csak kifogás?? :wink:
Na húzok, h még beérjek az apehba, remélem nem lesznek sokan!
puszka

Lini
Kép
kicsi lini

Anett, voltam a boltban, hááát tényleg nincs sokminden, úgyhogy itt sonkát nem hiszem, hogy fogsz venni :wink:
Más húsboltot meg sajna nem tudok.

Pááá, megyek főzöm a pörkit....
sylph

Sziasztok! :-)

Anett! Azért a 35. héten nem meglepő a vizesedés! De azért vigyázz magadra! A vérnyomidat gondolom azért mindig méri a doki!

Sylph! Tök jól nézhetett ki a tortád! És az ajándék is nagyon ötletes:-)
Örülök, hogy Yoda jól van! :-)

Lini! Már akartam írni, hogy én is újpesti lány vagyok:-) 26 évig ott laktam!
Nekem az utolsó toxoplazma leletemet csinálták Újpesten (akkor 2 hónapig anyuéknál laktunk, a költözés előtt)... hát az is elveszett félúton!!!!!! Gyanítom, hogy az ottani szakorvosiba valami nem működik túl jól:-(
Amúgy elég hanyagok voltak már a vérvételnél is: levették a véremet, és a kémcsőt a kezembe nyomták, mivel a beutalóm érdi volt már. Azt mondták, hogy majd adjam le Érden vagy szerezzek itt beutalót, és 11-ig akkor beveszik :shock: :shock: :shock: Úgyhogy ott rohangáltam nagy hassal, véremmel a kezembe... a vérnyomásom szerintem ott szökött először a magasba!!!!!
Szólj nyugodtan, ha kell segíteni a bevallásba:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Lányok! Nem tudtok véletlenül itt a közelbe egy jó fogorvost?
A család fogorvosa a II. kerületbe rendel, és elég nehézkes mostanában megoldanom, hogy bejussak a városba. Pedig nagyon jó doki... férjemék már több mint 20 éve hozzá járnak. Ilyen megbízható és jól bevált dokit keresnék most is!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!

Én tudok jó fogorvost a Béke téren van a központban Földhivatal mögött!

Nagyon kedves aranyos, óvatos, finom kezű fiatal kis doktornő!
Dr. Veres Beatrix-nak hívják
Tel: 06-23-363-825

http://www.erdifog.hu/

A rendelő nagyon szép, modern a lakótelepen van!

Én is most váltottam, én is pont emiatt, mert nem tudok már bejárni a régihez! :(

Nyuszit Zsand írta, de csak hogy gondolkozik, hogy fialtassák-e!
A két vasút között van egy kisállat kereskedés oda vissza is lehet vinni a "megunt"nyuszikat!

Többieknek majd írok, de most hulla vagyok és nagyon kibuktam anyósomra megint! Áll a bál! :cry: Annyira kiveszi ez az erőmet, ez az értelmetlen vitatkozás!teljesen megrogyok ilyenkor! :?
Vendég

Sziasztok!
Na én is bejelentkezem kicsit :lol:
Üdv köztünk Kingamama!

Csajok,az én agyam olyan mint a szita.Most olvastam el,ki mit írt.Hát semmire nem emlékszem.Még jó,hogy nem előző oldalon vannak az írások :lol:

Hentes.Bár én piacon vásárolok.De a CBA mögött,mintha lenne egy hentesüzlet.Itt a Parkvárosi CBA mögött mellett..

Ja Újpest.:lol: :lol:
A Szabi még ott született,7hós koráig ott laktunk.Dokinénihez rutinosan Budaörsre jöttem,viszont a védőnő kötelező a körzetes...
Mikor költöztünk én személyesen bementem,elköszönni és hogy a kartonunkat küldjék át Érdre.Majd az itteni védőnő oda telefonált,majd levelet is írt.Nem tudom mennyi idő alatt ért ide,de kb 1éve laktunk itt,amikor még nem volt sehol. :roll:

És amúgy is!!!Mikor jöttök erre játszózni??

Edina!Ha sétálsz erre szólj nyugodtan,megyünk mi is szívesen.
De dobhatnál ide mondjuk egy babakocsis képet,hogy ha esetleg szembe megyünk egymással megismerjelek.
A Fényezőben ott lakunk,ahol egy lila susuki áll a ház előtt.És a házzal szembeni állva a jobb oldali kapu a miénk,Pátkai Lisztes cetlivel.Aki erre jár csengethet nyugodtan :lol:

mimi12

Micsoda gyonyoru nap volt ma is !!!

Tekiroll:
Hat en is a megkattanas szelen vagyok mar, bar az sokat segit hogy egesz delutan kint fekudhetek a hintaagyban...
Azert csore toltott kocsikulccsal varom hogy az orvos feloldja a "kijarasi tilalmamat". :) Akkor majd csak porfelho latszik utanam amint elhuzom a csikot csavarogni:):):)

Orsi:
Nevlegesen mar megerkezett a nyugagy is, parom cegehez vittek del korul, este hozza haza. Holnap birtokba vehetem. (Bar a hintaagyat is megszokatam mar, hanyingerrel fantasztikus erzes ha meglokik velem, hehehe.

Edina:
Koszi elore is a kertesz cimet. Most nagyon kell majd, anyu es en letiltva barmilyen melorol kint, parom meg estenkent jon csak haza, igy nincs ki megcsinalja a dolgokat.
Szoval akkor a gyorsan novo coccot vettetek! Majd ha aktualis lesz (szerintem csak jovore, arraol is kikerdezlek!)

sylph:
Ma csinaltak a baratnomnek a magzatviz vizsgalatot delben. Egyenlore nem jelentkezett, de biztosan hamarosan fog. Nagyon izgulunk erte. (Meg jo hogy a ferje eros es lelki tamasza tud lenni maximalisan!)

lini:
En is igy vagyok a hivatalos dolgokkal, inkabb ferjemre hagyom amit lehet, o nagyon tudja hogy mit kell. Nekem is mindig bajom van, most is eppen be van adva egy papir, amit 60 nap alatt kell hivatalosan megcsinalni, tavaly julius ota (!!!) van benn, azota se semmi, pedig mindent beadtunk hozza ami kell. (No ezt en inteztem...) No comment:( Pedig jo lenne ha mar valamit csinalnanak, mert amig ez a nyavajas papir nincs meg, nem hazasodhatunk ossze magyarorszagon.(A canadai hazassagot anyakonyveztetni kell, addig nem vagyunk itt hivatalosak.) Ha en ezt tudom, itt hazasodtam volna...

puszka: maria

sünciboglya

Orsi!
Köszi, megnézem majd ezt a fogorvost! Sajnos lehet, hogy megint mennem kell:-(
Sajnálom, hogy vitatkoztok anyóssal:-( Remélem azért el tudjátok simítani a dolgot!

Noémi!
Ma a vásárlás volt a séta célja:-) De holnap mit szólsz egy talihoz? 2-3 között valamikor elmegyek majd felétek. Mikor indulok majd írok egy privit!

Hentes! Tényleg van itt valahol a CBA-nál. Ráadásul a hátsó szomszédunk ott a hentes... még akkor mondta amikor ideköltöztünk, és bemutatkoztunk egymásnak... de már nem emlékszem hol is van pontosan, és azóta nem nagyon beszéltünk:-( Majd ha talizok vele megkérdezem! :-)

Angyalkám ma 4 hónapos!!!!!!!!!!!!!!:-) Új fejlemények:
Már oldalra fordul... amikor kedve tartja:-)
Egész jól elvan hason is:-)
Viszonylag szépen eszik kanállal:-)

Kép
Kép Kép Kép

Noéminak... ez az egyetlen babakocsis kép:-)
Kép

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mária!
Privi ment:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mária!
Remélem minden rendben volt a barátnődnél! Biztos megkönnyebbült már kicsit, hogy túl van rajta:-(

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
Holnap nekem nem jó.Megyek délelőtt Budaörsre.Már így mindjárt 23hetes pocakkal,ép ideje a körzeti dokit felkeresni,és holnap van EKG is,így azt is megejtem,majd ezután elviszem a kocsit szerelőhöz,és utána reménykedem,hogy nincs a halálán :lol:
Csütörtök már viszont okés,és a péntek is talán.
Na babakocsit elmentettem fejbe.3kerekű és pirosas :lol:

mimi12

Noémi!
Csütörtök vagy pénteken meg én megyek Budaörsre:-) Anyósomnak szabadnapja van, úgyhogy megyünk hagy babázzon:-)
Majd csak összejön ez a tali valamikor!!!! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Noémi,
Csatlakozom hozzád hogy mindent elfelejtek mire az írásra kerül a sor. Sőt olyat is gyakran csinálok h végig gondolom h mit írnék aztán valamiért kilépek és utána azt hiszem h leírtam. Pedig nem :D

Lini,
Én is műszaki menedzser vagyok és szintén minőségbiztosítási szakirányra akartam menni :D Ja és én meg tatabányai vagyok, az Öreg tó az Tatán van. Tb-án az Erőműnek van egy hűtőtava ahol vannak kis stégek és lehet horgászni. Tatán van még a Cseke-tó, de arra nem emlékszem hogy ott vannak-e stégek. Keresztanyáméknak a Bokodi-tónál volt ilyen kis faházuk, sok nyarat töltöttem ott és imádtam. A mi postásunk is ilyen, nem hozza fel a negyedikre az ajánlott levelet, sőt fel sem csönget hanem rögtön bedobja azt a papírt. Ráadásul furcsa h kb kétnaponta jön csak levél, de akkor mondjuk 6. Szerintem összevárja őket és nem jön minden nap. Egy ilyen ötvenes, sötéthajú hölgy, nálatok is ő van?

Mária,
A Suttogóból én is nagyon sok ötletet merítettem, a Kismamák nagykönyve is szintén jó, illetve még Dr. Miriam Stoppard Babakönyve tetszett még nekem nagyon. Merre indulsz el először?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! De jó, hogy ezt említed (én sok minden másban is csináltam mostanában ilyet, barinőmet is pl totál úgy emlékeztem, hogy felköszöntöttem szülinapján, és nem.... meg Sylphnek is úgy emlékeztem, hogy leírtam a családi napközit részletesen, és azt sem...), már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok megkattanva. :lol:
Postás nekem mondta is a télen, hogy sokszor csak kétnaponta jön... mondjuk ezt nem tudom, hogy teheti meg, mert mi van, ha valami fontosat vár az ember?

Lini! Durva azért, hogy még lift is van, és így sem viszi fel a cuccot. :x Még Andiéknál sem értem teljesen (pedig ott nincs lift), mert hát nem ez a munkája? Legalább kondiban tartaná magát!

Mária! Hú, nagyon kivi vagyok, mit mond a dokibácsi! Drukkolok! :)
Jaj, de zűrös ez a házasulós dolog. Nem lehet, hogy egyszerűbb lett volna bemenni itt is és összeházasodni gyorsan két tanúval? Vagy olyat nem lehet? Nem értek hozzá... :roll:
Barátnődről mi hír?

Edina! De szupi kis kocsitok van! :)
Milyen ügyes nagylány Petrus! :D
Jaj, ez a kertész cím engem is érdekelne, hátha idén már nem csak parlagfüvet termeszt a házunk... :wink:
Én a liget Klinikára járok fogdokihoz:
http://www.ligetiklinika.hu/
Ez a kémcsővel a kézben nagy pocakkal szaladgálás nem semmi. Komolyan mondom, még mindig tud meglepetést okozni nekem az egészségügy... :twisted:

Orsi! Anyós! :evil: Mi a cirkusz tárgya? Elhiszem, hogy ki vagy bukva, annyira rossz, mikor újra és újra előjönnek a konfliktusok, pont mikor az ember már azt hinné, hogy minden rendben...

Mimi! Szabi a szülőotthonban született? :roll:

Képzeljétek, úgy néz ki, lesz homokozó az udvarunkon! :)

Tegnap nagyon trágya napom volt, leszakadt a derekam, meg semmihez semmi kedvem. Délelőtt 3 és fél órát voltunk úton, lementünk az Sztk-hoz, mert elméletileg volt félretéve recept, gyakorlatilag nem. Aztán posta, dm, könyvesbolt (ott sem kaptam, amit akartam), cipőbolt (itt is elfogyott az a cipő, amit előző nap kinéztem). Lehet, hogy a sok kudarc vágta haza a napomat.
Ma újra megyünk sztk-ba, remélem lesz receptünk...

Anett! Tegnap láttam a Deichmann-ban olyan kis klumpás papucsos valamit, nem tudom, minek hívják pontosan, amit szerettél volna Bencének. Volt 23-as is kék színben. Gondoltam is, hogy kár, hogy nincs meg a telószámod, rádcsörrentem volna! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sylph! De klassz, hogy ilyen jól sikerült a szülinapozás! :D Torta is milyen ötletes, kár, hogy párom már betöltötte tavaly a 30-at... Majd a 40-re alkalmazom a módszert! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Edina: ez nagyon durva! :shock: A vér nem alvadt meg útközben? Ez az egészség ügy, ez hihetetlen…..
Ettől függetlenül én nagyon szeretem Újpestet! Szép és van ott minden ami kell, eddig ugyan nem volt szempont, de oviból is több van (ha jól tudom) és elég jók is, legalább is az ismerősöm meg van elégedve, azzal az ovival, ahova a 2 kislánya jár. :)

A bevallásnál jó lenne egy kis segítség. Itt nem segítettek kitölteni, hanem csak az egyszerűsített bevallást átvették, hogy elküldik Pestre, ott megcsinálják, visszaküldik, én meg ellenőrizzem le. De ha tudnám, hogy is kell az enyémet, akkor nem kellene segítség. :oops: Az enyém bonyolult csak, mert nekem egy csomó változás volt évközben+táppénz….. pfff. A férjemé egyszerű elvileg, mert ő ugyanannyit kapott egész évben… szóval most nem is tudom, mit csináljak, várjam meg, amit visszaküldenek? Csak az az igazság, hogy nekem még soha semmit nem sikerült elsőre elintézni, főleg nem ilyen hivatali dolgokat, mindig adódott valami gikszer!!! Szóval nem igen bízom a sikerben. :(

Látom Petrádnak van fülbevalója, én is szeretnék. A hagyományosat már nem lehet kani sehol, ami csak egy kis pontszerű valami. Csak ilyen karikásat, vagy agyon kövezettett. Szóval lehet maradok a karikásnál, ami nem úgy karika, hogy sima karika, hanem virágos, vagy valami ilyesmi, csak karikán van. Na, ezt ha megérti valaki, le a kalappal….. :oops: a kérdésem arra irányulna, nem akad bele a baba keze? Vagy nem zavarja?

A fog dokim Újpesten van. :P

Orsi: én az apósommal vagyok így! Tegnap ő is alakított….. Felfoghatatlan számomra, h egy felnőtt embernek miért kell ilyennek lennie…. :?: :?: :?: :?:

Mária: pedig ezen biztosan sokat kell agyalni. Képzeld el a párbeszédet:
- összeházasodhatnak itt?
- Válasz: nem is tudom, canadában már összeházasodtak
- Ez igaz, akkor megint minek? ezek a fiatalok, mindig csak a buli.
- Válasz: szerintem aludjunk rá még egyet
:lol: :lol: bocsi, de muris
Nálunk minden én intézek, ha a férjemen múlna, még együtt sem laknánk talán….. :lol:

Kostyika: Hú de hasonlóak vagyunk! Akkor ti sem nyertek a lottón, igaz? :lol: Jóó csak viccelek. Hozzánk több postás is jár. A táppénzemet egy fiatal lányka hozza, ő rendes. A többi levelet, hogy ki hozza :?: :!: még nem láttam, de általában idősebb, férfi postásokat látok a házban. Jaaa ez jó, nem láttam, :lol: :lol: mivel lusta feljönni!!! Ha feljönne tudnám ki az aki nem kézbesít időnként! :lol: :lol: Vicces, jól van, jól elszórakoztatom magam.
Te is itt laksz a lakcsin?
Nem tudom most már, hogy hol voltunk horgászni, de jó volt. :P

puszka

Lini
Kép
kicsi lini

[quote="tekiroll"]
írta:
tekirollMimi! Szabi a szülőotthonban született? :roll:

Milyen szülőotthonban???
Szabi a Shöpf-Mérei kórházban született :wink:

mimi12

Lini,
Mi a Művház mögötti 4 emeletesben lakunk, ahol van a nagy parkoló. Ha kinézek a nagyszoba ablakán akkor látom a 10 emeletesek tetejét :D Egyébként az én párom is már jó sokszor volt bent a postán üvöltözni ahol mindig megígérték h legközelebb felcsengetnek. Végülis az 5 év alatt oda eljutottunk ha ez a nő van, akkor ő felcsenget mert végre megjegyezte, hogy de. általában itthon vagyok. De ha más van, akkor rögtön dobja be a papírt. Lehet kéne már vennem lottót?

Dolli,
Én is ezért vagyok kiakadva hogy az a dolga h felhozza a levelet. Nem én tehetek róla h 100 kg és még cigizik is, na és kiköpi a tüdejét mire felér. Napi kardio edzése meglenne :D Ma megyek du kondiba 5 körül. Holnap nem mentek az sztk-ba? Hátha összefutunk, mert nekem meg fél 9-re van időpontom a reumatológiára a hátfájásom miatt.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Dolli, köszi neked is a fogorvost! :-)
Imádom ezt a kocsit... és nagyon jó még ezeken a földes, gidres-gödrös utakon is! :-)
De jó, hogy lesz homokozótok! Én is szeretnék majd... csak nem tudom hova fog elférni, mert annyi mindent szeretnék, a kertünk viszont kicsi:-)
Remélem ma jobb napod lesz!!!
Mindjárt küldöm privibe a kertész elérhetőségét!

Lini! Én is szerettem Újpesten lakni. A legjobb, hogy minden elérhető egy pillanat alatt, ott tényleg minden van... a belváros meg metróval 15-20 perc:-)
Petrus fülbevalója a mamájáé volt:-) Szerintem ezek a fajták jók (nem véletlen, hogy ilyeneket készítettek évekig a babáknak)... nem szúrja hátul a kapocs... eddig még nem vettem észre, hogy bárhogy is zavarná Petrát.
Ha már beadtad az egyszerűsítetthez a papírt, akkor szerintem várd meg hogy kiküldjék... ha még most is bevették így, akkor innentől az ő felelősségük. De megadom a telefonszámom, és ha kell akkor bármikor felhívhatsz és megcsináljuk! Privi megy neked is!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Mária, drukkolok a barátnődnek! Remélem egészséges a baba!!!!

Edina, gyönyörű kislány Petrus! És milyen ügyes már!

Orsi, na megjártátok az ovit?
Ne, tudd meg, elmentünk a felső útiba, és kb. egy órát vártunk, pedig csak ketten voltak előttünk :shock: :evil: gyerekek teljesen lezsibbadtak, hazaértünk gyorsan beléjük tömtem egy pudingot, ágy és fél perc múlva aludt mindkettő. Ha felkeltek majd eszünk....
Remélem valahova felveszik Bubót, a béke téribe, és a felső útiba csak néztek, hogy minek viszem oda :shock: nem oda tartozunk... mindegy már hova, csak vegyék fel....
Mit alakít már megint az anyós?

További szép napot Lányok!
sylph

Sziasztok!

Igen én mondtam a nyuszit, de ez nem húsvéti lesz!!!

Bocsi, lányok de nem olvastam vissza :oops:
Ma voltam dolgozni sajnos nem mindenap megyek. Hazajöttem és kapáltam fáradt vagyok!!!

Mária!

Mi a Kakukk utcában lakunk, közel leszünk egymáshoz.

Edina!
Ti merre is laktok? mi szombaton a favágóba megyün gyerekszülinapra, lesz légvár is!!!

Holnap jönnek az ácsok tetőt varázsolni a teraszra!!! :lol:

Ropi kutyánk még mindig köhög!!!

Cunami!
Ne idegeskedj az anyóson, annyit nem ér, ha nem tudjátok megbeszélni ne emészd magad!!!
Nem voltatok megnézni a táncot??
Hastánccal mi a helyzet, megérdeklődjem megyünk???

Sziasztok!!!!!
Vendég

Sziasztok, Jó reggelt!

Sylph! Sikerült beiratni oviba Fruzsikát, de végül csak Apa ment el Fruzsikával én itthon maradtam Bogival!
Wc ülőkék nagyok lettek, így vihetjük vissza a Szatmáriba! :?
Tegnap nagyon jó kis napunk volt, sikerült elintéznünk mindent! Cicidokinál kezdtünk minden rendben, csak 1 év múlva lesz konrol! :D
Amíg bent voltam dokinál, Apa talált egy csudaklassz fúúl extrás játszóteret a közelben a lányokkal!
Sikerült megvenni a húsvéti sonkát, aztán a beiratás, az autómat visszahívta a szerviz, azt is elintézte Apa, igaz jövőhéten kedden, szerdán, csütörtökön nem lesz autóm :? !
Tényleg Anett Te nem kaptál ilyen levelet????

Aztán együtt mentünk oviba Bubuért, utána sikerült megvenni a szandikat a gyerekeknek, majd Rétesház :oops: , mert csak egy kiskrumplilevest főztem.

Délután alukáltam csimókkal, majd elmentem egyedül vásásrolni! :D :D :D Tesco, C&A, Newyorker, Deichman.....
Este még dolgoztam, de ez is olyan felüdülés volt egy nagyon kedves vendég volt, a nászasszonyom! :D :D :D :D
Apa elvolt a csimókkal, egy hangjuk nem volt! :shock:

Ma délelőtt a nászasszonyom háztűznéző látogatást tesz, hogy ellenőrizze, a családunkat, hogy biztosra menjen, hogy jó helyre adják a lányukat! :D :D :D

Ma már ovi sincs, igy tiszta lazulós napunk lesz!

Feledékenység! Na ez velem is így van!
Én is elolvasok egy csomó mindent, magamban reagálok rá, mire meg írok, addigra elfelejtem! :oops: :oops: :oops:

Akkor amire emléxem:

Sylph olyan jó lenne ha felvennék Bubudat az oviba, ősztől felaszabadul a Bubu hely, átadjuk Nektek! :D
Netek mikorra mondták az eredményt???

Edina csodaszép a Lányod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HATALMAS GRATULA A FORGOLÓDÁSHOZ!!!! :D
Tényleg nagyon klassz a babakocsi, az érdi zötyin meg más nem is nagyon jó! :?

Lini!

Akkor ma mész a tüdőgondozóba?
Szigetbecsére mi hétfőn megyünk! Merre van a telkük? Apáméknak a Napospartsétányon ha minden igaz! Ahol a sarkon van az a lovarda, a strand és ott kell a töltés mellett menni tök sokat! Vízparti telek, van egy vitorláshajójuk a Triton, de az még nincs vizen, így csak kenuzni fogunk!
Annyira nagy kedvet csináltál a horgászáshoz, hogy vettünk Bubuak egy pecabotot! :D :D :D :D

Dolli!

Te tegnap gyalog mentél megint SZTK-ba???? :shock: Siketrült elintézni amit akartál????Remélem tegnap jobb napod volt!

Mimi! Szerintem a héten kihagyjuk már a játszót, de mi csak délelőtt megyünk, amikor Bubu oviban van!
Az a baj, hogy kb 3-kor fekszenek le enyémek és van hogy később és tutira alszanak 5-6-ig! :( Utána már nincs lelki erőm elindulni ennyi gyerekkel! :oops:

Zsand! Hastáncot nagyon szeretném, ha olyan időben lenne, hogy el tudjak menni! Anyósra most nem számíthatok, nem is akarok!!!

Dolli kérdezted mi a vita tárgya anyóssal!
Simán diló a nő, ünnepfóbiája van mivel egyedülálló és teljesen beparázik, hogy egyedül lesz!
Múlthéten rákérdeztem hogy mit főzzek mikor jönnek(sógórnőmék és Ő) erre ő nem nem gondolkozott mert úgy gondolta nem "szándékozunk" vele ünnepelni , mert biztos megint szüleimmel akarunk! :? :? :? :?
Ez hülyeség, mert előtte 2 héttel mondtam, hogy idén nem jönnek a szüleim, mert csak 19-én jönnek és akkor már a csajok szülinapját tartjuk! Amúgy tök feledékeny , kavintont is szed rá, ha nem felejti el beszedni és most állítja, hogy én mást mondtam! :shock:
De ez nem annyira érdekes, de már hetek óta érzem megint hogy kötekszik, sértődött és kellemetlen!Volt már egy két dolog az elmúlt időszakban ami kiakasztott, de ez most betette a kiskaput!
Rájöttem, hogy csak azért küzdök, hogy elfogadjon és béke legyen, de semmi értelme, mert SOSE FOG ELFOGADNI!!!!!
Szerintem az is baja, hogy vége a sulinak, nem kel annyit segítenie, úgymond megszünt az hogy állandóan a segítségét kell kérnem és ő fölényben érezze magát!
Márc 19 óta nem vittem át a lányokat és emiatt fúj rám!
De akkor miért nem jön Ő???? Ha jön akkor este fél 8-ra jön át! :? :? :? :?

Na elég anyósból!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Megyek készülni...

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok,

Kostyika: de jó végre valaki lakótelepi!!! :D Akkor mi séta közben tuti találkozunk vagy a játszón! Igaz erre fele nem láttam túl sok játszóteret, nálunk van egy nagy, amin nem sok minden van. Meg felétek egy kicsi, ami aranyos, ott hinta is van. Van még máshol is?
Lottó? Mondjuk a nyereményt ott nem a postás hozza ki. :lol: :lol:

Edina: Láttad, hogy a Horváth cukrászda, hogy kinőtte magát? Olyan szupi 2 szintes házat csináltatott ott magának, imádom!! És diabetikus sütijük is van. :P
Adóbevallással május elejéig várok, de nem fűzök hozzá sok reményt. :(

Orsi: Igen megyek a tüdőgondozóba, hátha sikerrel járok. Addig felkutatom a lakást, hátha találok valami régi leletet. Bár azóta egy pár költözésen átestünk…..szóval nem tudom érdemes e neki fogni keresni. :?
Becse: Nekem ott élnek nagynénémék, a lányáék meg Makádon. Imádok lejárni a fél gyerekkoromat ott töltöttem. Ők Becse végében laknak, nem a duna parton. Ott ahol van a kis tó, zöldalma utca, őőőő megint ezek a nevek….. :oops: de valami ilyesmi. De rég voltam már a duna parton ott, mondom is majd páromnak, hogy nézzünk le oda is egy kicsit ha már ott vagyunk.
Pecabot, ne is mond! Az én drágám látott egy mini rózsaszín pecabotot, és teljesen oda volt, hogy az kell Lilinek! Na de mikor????? Még ki sem jött!
Ja és még egyszer KÖSZI, hogy beszaladtál nekem a tüdőgondozóba!!!!

puszka

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Egy kicsit most lemaradtam, nem voltam pár napig.
Köszi a hentesboltos infókat! Majd ma már megpróbálom beszerezni a sonkát.

Mária,
Mi volt a dokinál???

Edina,
Csak nem Te is könyvelő vagy?! Én is! :wink:
Annyira gyönyörű Petra baba, hogy amikor néztem a képeket, amiket felraktál, teljesen kedvet kaptam egy kislányhoz!!!
Na mindegy. Én már csak fiús anyuka leszek!! :D

Mimi,
Mi a jövő héten valamikor szivesen megnéznénk azt a játszóteret!
Jó lenne, ha megint össze tudnánk jönni páran!!
Többiek? Kinek mikor jó??

Dolli,
Bence a Tigrisoviba jár heti 3X, az ott van Parkvárosban.

Orsi,
Miért hívta vissza a szervíz az autódat??? :shock:
Én nem kaptam ilyen levelet!!! Remélem, hogy nincs vele semmi komolyabb baj!!!

Most mennem kell!
Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok Lányok! :-)

Köszi mindenkinek a kedves hozzászólást a képekhez:-)

Anett! Igen, könyvelési vezetőként dolgoztam egy út-, magas- és mélyépítő cégcsoportnál... most meg itthon könyvelgetek és gyártom a bevallásokat:-)
Jövő héten ha jöttök esetleg parkvárosba, akkor azért szóljatok nekem is!!! Majd elkocsikázok a játszó felé Petrussal:-)
Húúúú már mindjárt 36. héten leszel!!! Nagy izgalom lehet már nálatok:-)

Lini! Láttam a Horváth cukit... de még bent nem voltam. Én mondjuk a Harangvirág sütijeit jobban kedvelem.
Hívj, ha kellek:-)

Orsi! Hihetetlen anyósod van... nem értem miért viselkedik ilyen gyerekesen! Miért nem megy ő, ha látni szeretné az unokáit?!? Jaj remélem én nem leszek majd ilyen anyós:-)

Zsand! Mi a Műszerész u.-ban lakunk. Hú de jó lesz Nektek szombaton:-) A gyerekek tuti élvezni fogják a légvárat!!!

Egyébként most ez a divat??? Egy sima szülinapi zsúr már nem is járja... kell valami plusz hozzá? Csak mert minden ismerőstől ezt hallom, hogy vagy a MC Donald's, vagy légvár, vagy bohócok...
Emlékszem az én szülinapomon még videót néztünk és táncoltunk:-) Húúú de régen volt:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Anett!
Erre laktok ti is,vagy csak oviba hozod ide Bencét?

MI szombaton elutazunk és kedden jövünk haza.Vagyis szerdátol érnék rá.Viszont itthon lesz a párom,úgyhogy majd egyeztetünk,mert nem tudom mi hogyan lesz?

Mária!!!Merre vagy???Jelentkezz!!
Na rohanok,mert a gyermekem hordja be a bogarakat a lakásba :roll:

mimi12

Sziasztok!

Na csak gyorsan írok most én is, mert mindjárt jön apum...

Szabi, a kis természetbúvár! :lol:
Noémi! Jó utat Nektek!

Orsi! Mi az, hogy... naná, hogy gyalog. S ráadásul kétszer, mert kiderült, azért nincs recept, mert nincs engedélyük felírni... az utolsó zárójelentésünk útközben elkallódott, és nem mertem kockáztatni, hogy péntekig kibírja-e a gyógyszer, mert közben megnézte a torkát és vírusos volt kicsit, ezért meg kellett emelni az adagját. Ráadásul rohamléptekben, hogy délig visszaérjünk a zárójelentéssel a rendelőbe. Ja, és ami dühített, hogy október óta minden zárós-orvosi papírt mindenhova vittem magammal. Még a játszóra is! És hétvégén kiraktam, mondván fix dokinénink van, akinél minden papír megvan.
Ezután elkezdtük a gyógyszertárakat járni és a harmadik helyen végre kaptunk is... Állítólag nem sűrűn írják ezt a gyógyszert, ezért nem nagyon tartanak a patikák, max egyet. És ha azt épp elviszi valaki, akkor ciki.

Orsi! Hú, hát nem egyszerű eset anyósod... :( Átérzem, mert ez nálunk is le szokott zajlani, maximum más kontextusban, hogy "kicsit" mártírkodnak... Aztán kiderül, hogy mindent félreértettek, meg nem emlékeznek egy csomó mindenre, amit elmondtunk. Aztán még mi vagyunk a hülyék. És persze meg kell próbálni túllépni rajta, mert változni már nem fognak az ősök, de annyira gáz, amikor a mindennapokat keserítik meg apró hülyeségekkel. :(
Neked is jó aktív napod volt akkor szerdán! :)

Na puszi lányok, még nem tudom, mikor jövök, majd igyekszem...

Ja, játszón még én is gondolkodom, mikor jó. Kedd tuti nem, mert aznap házasságink van és készülök!

Kép
Kép
tekiroll

Elnezest, ismet "eltavon" voltam. Bedugtak a korhazba megint.
Tegnap hajnalban minden bevezetes nelkul elontott a ver.
Mento ugyesen elokerult, szerintem valami versenyzo sofor lehetett, nagyon gyorsan beertunk!

Szerencsere a baba rendben, nem vesztettem el:))))))))) Hala az Urnak!!!!
Ma reggel mar meg is kaptam az "arany lapat dijat" es hazahozhatott parom.

Jah es olyan aranyos volt Macilaci dokibacsi. Mivel tegnap kellett volna mennunk vizsgalatra, lemondta ferjem telefonon. Eloszor az asszisztens holgy hivott fel, meg volt ijedve, kerte mondjam el hogy vagyok. Aztan keson delutan dokibacsi is felhivott.
Nagyon jol esett:)))))))))))))))

Annyira meghato volt, a noverke aki levitt az UH-ra megolelt, nagyon aggodott ertem es volt ott 2 medika is, ok is vegig izgultak a varakozast, meg a mosdoba is kivittek, ott vartak velem vegig amig pisilek:) Szoval emberileg-lelkileg nagyon jol esett!

Kiderult, a gond az volt hogy az Utrogestan-t tul koran kezdtuk abbahagyni, meg a mehlepenyke nem kepes egyedul termelgetni elegendo progeszteront. Most meg egy ideig vissza kellett ternem a bogyokra, de mar egyaltalan nem verzek!

Baboca boldogan fickandozik a magzatlottyben, izeg-mozod minden vegtagja:)))))

puszka!
maria

sünciboglya

sziasztok,

Edina:
A babad egy tunderke. Kiegyeznek en is egy szep kislannyal:))))))))))))Annyira edes ahogy abban a pottyos kisruciban mosolyog!

baratnomrol: megvolt a vizsgalat, nem lattak Edwardsra utalo elvaltozasokat (a hormoneredmenyek arra adtak gyanut a vizsgalat elott ugyanis.) A kis fejecskejen latott a doktorno "felmarodasokat", amire azt mondta, ha a 24. hetig felszivodik akkor minden OK. Hat most ebbe kapaszkodunk es remenykedunk!

kostyika:
.. hat hogy merre indulok, fogalmam sincs. Kiolvasom a konyveket es remelem ki tudok majd utana valamit hamozni beloluk mert most meg teljes a kaosz :) Anyu szerint ez naturalis es majd oszlik a felhozet az agyamban idoben. :)

tekiroll:
Hazassag: en 15 evig kulfoldon eltem, abbol nyolcat Canada. Ugy volt hogy ott is maradunk vegleg. Azert tartottuk ott a hazassagot mert akkor ott lett volna hacacare a magyar papirok miatt. Most aztan itt all a bal....9 eve lassan hazasok vagyunk, de itt magyarorszagon nem fogadtak el meg egyelore. Juhuuu:) Na azert raverek az asztalra ha mar vegre felkelhetek az agybol:)
Baratnomrol fentebb irtam Edinanak irott valaszomban. Remelem minden OK lesz vele!!!

kicsi lini:
Maximalisan igazad van.Mi is mar kinunkban csak rohogni tudunk az egeszen mert ez tenyleg egy rohej!
Amikor meg a hatosagok kerdezik hogy mi a statuszunk csak vonogatjuk a vallunkat. Hat hazasok vagyunk, de megsem. Hat csodas:))

zsand:
Nem tudom hol van a Kakukk utca, de most megnezem a terkepen. Hiaba, kell tanuljam az utcaneveket, teljes sotetseg uralkodik elmemben ez ugyben :s

Jovo szerdan megyek Macilacihoz vizsgalatra, akkor majd ad beutalot a genetikai ize verveteles reszehez is. Meg asszem lesz meg mas is amit neznek ilyenkor, az egyik a toxemia talan? (Meg jo hogy nem nekem kell tudni, biztos elmaradna a fele vizsgalat adag...)

Addig szigoru fekves. De most jol esik a verveszteseg utan. Tegnap is, ma is oriasiakat szunditottam :)))))))))

puszka

maria

sünciboglya

Jaj Mária!!
Az utrot fokozatosan kell abba hagyni.Kb 2-3hét alatt kell leállni vele.Nem szabad egyik pillanatról a másikra.
Nem tudom mennyit kell belőle használnod.Én anno a Szabival 3x2 bogyót tuszkoltam naponta.Ha ilyen mennyiséget használsz te is,akkor egyesével szabad csak elvenni,szépen fokozatosan.
Amúgy úgy tudom a babának nem lesz semmi baja tőle,ha tovább használod.Ránk nőkre lehet veszélye.Van olyan ismim,aki bár bogyó formájában,de végig szedte a terhesség alatt,mert gyenge volt a lepény.
Figyi!! Tudom,hogy kilométer hiányod van,és mehetnéked van.De légyszi fogd vissza magad!!
Itt vagyunk egy csomóan,ha bármire szükséged van,inkább kiabálj nekünk és segítünk.
Én még kb 8hétig bírok gurulni,utána max ha löknek :lol:
Bár már most is kezdek egy bálnára hasonlítani :lol:

mimi12

mimi:
Fokozatosan hagytam abba a bogyeszt, az orvos utasitasa szerint. Azzal nem is lett volna semmi baj.
Hat visszatertunk bogyocskakhoz, kibirom. Azert remenykedem benne hogy csak "keson ero tipus vagyok" mehlepeny ugyben es a 14. hetre mar funkcionalni fog. (Az UH szerint jol fejlodik a lepenyke, minden OK vele eddig.)

Ugye a nagyokosok szerint a mehlepeny a 12. hettol mar atlagos esetben atveszi a progitermelest. Ezert javasolta a dokim hogy szepen hagyjam abba. (eloszor a 3x2 helyett 3x1, 3 napig, utana 3xfel 3 napig, utana 2xfel 3 napig, es vegul egyszer fel.) Na addig nem jutottam el.

Hat ha vegig kell szedni akkor vegig szedem. A doki szerint nem lesz majkarosodas, de azert en erre visszaterek majd vele, mert nekem folyamatosan (evek ota) magas a billirubinom sajnos. Nem nagyon de azert magas.

Raadasul szajon keresztul szedem a bogyeszokat mert a huvelyemet kicsipte. (na ilyenrol sem hallottam meg !!!)

Jovo heten jol kikerdezem mindenrol, kerek majfunkciot is majd a vervetelkor. Biztos ami biztos....
(Azert a 3 eve lezajlott betegseg kisse megviselte a szerveimet, a majam elegge kivolt a vermergezes miatt es nincs most sem a topon igazan.)

Nagyon nagyon halas vagyok amit irtal hogy segitetek:))))))))))))))))) Komolyan, nincsenek "real life" barataim itt magyarorszagon a remete eletvitelem miatt, de itt a Forumon megtalaltam azt a meleg fogadtatast, aggodast, torodest mint amit a valo vilagban nem.....

Eljen a Forum, eljetek erdi kismamak, anyukak es leendo anyukak:))))))))))))

Puszka! joejt mindenkinek!

sünciboglya

Mária :wink:

Akit én ismerek és végig szedte az utrot,neki nem lett a májának semmi baja,viszont van egy gyönyörű lánya.
Én a Szabival a kúpot használtam.Attól tényleg lehet vérzés,és engem is kimart.
Ha tovább kell szedned,majd megkéred a dokit,hogy 3hetente havonta küldjön májfunkcióra.

mimi12

Igen, szerintem ez a legjobb megoldas. Kulonben is kell mennem havonta vervetelre a satnya trombocitaszamom miatt. Igy a kettot ossze lehet kotni.
Barmit kepes vagyok megcsinalni amit az orvos mond annak erdekeben hogy minden rendben legyen.

:))))

sünciboglya

Mária,
Hú nagy megkönnyebbüléssel olvastam hogy a babód jól van. Azért nagyon durván hangzott ez a vérelöntés. Melyik kórházban voltál? Milyen könyveket vettél meg?

Orsi,
Kedves nászasszony :D Remélem nem bántad meg a mai meghívást, bocs még egyszer a késői érkezésért. Enyémek 5 perc alatt bealudtak délután. A salid nagyon finom volt és olyan jó volt ott ücsörögni a gyönyörű szép kertetekben.

Lini,
A nagy játszóra nem szoktunk menni pont ezért mert nincs rajta semmi. Ezt a kicsit nagyon szeretem csak tényleg kicsi. Beül 3 gyerek a homokozóba és kitehetjük a megtelt táblát. Zsombor is már lelkesen hintázik és tömi a szájába a homokot. Más nincs itt a közelben.

Kép[
Kép[
kostyika

Nászasszonyom! Kár hogy ilyen rövid ideig tudtatok maradni! :( :(
Remélem legközelebb hamarabb jöttök!!!!
Sajnálom a derekadat, eszembe jutott milyen mikor fel sem tudtam emelni Fruzsit! :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Az viszont tök jó, hogy van rá kezelés, remélem hatásos lesz!

A szalont se tudtam megmutizni úgy elszaladtatok! :(

Enyimek is nagyon hamar elaludtak meg én is! :D :D :D
Délután voltam varratszedésese! VÉGEEEE! JEJE-JEEEE! :D
Most egy kicsit sok volt a dokikból az elmúlt időszakban!
Úgy izgultam a varratszedés miatt, hogy ráizzadtam a műtőasztal papírjára! :oops:
Ja és nem kért már pénzt! :wink:

Annyira bánt hogy Marcpipán ilyen bunkó volt tegnap! :oops: :oops: :oops:
Zsombinak nem maradt kezén nyoma????

Bogika szeme ma reggelre akkorára dagadt hogy alig bírja kinyitni! :shock:

Ma meg végre elkezdem a nagytakaríts!
Vendég

MÁRIA!!!!!!!!!!!!!!!

JAJ TE LÁNY VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!!!
:cry:
Mi mind drukkolunk Neked és hiszem, hogy az égiek is figyelnek és védenek, hogy picurkád egészségesen, épségben megszülessen!
Ez sajnos egy komplikát terhesség, de mikor először a kezedbe veszed majd azt csöpnyi illatos kis "csomagot", minden nehézséget feledtetni fog!
Lehet hogy most hülyének nézel, de kérlek beszélj a méhlepényedhez és kérjed, hogy téplálja a babát!
És el a negatív gondolatokkal! MINDEN RENDBEN LESZ!!!! :D

Küldök Neked egy Őrangyalkát!
Kép

Puszi: Orsi
Vendég

Lini!

Sikerült valamit intézned tegnap a tüdőgondozóban?????
Írtak fel gyógyót???

Anett! Hogy vagy????? 36 hét!!!! Je-je-jeeeeeeee!!!! :D
Nagyon vizesedsz??? Most már bírd ki ezt a pár hetet! Szerintem még áprilisi baba lesz! :wink:

Kocsi: a csomagtartó kárpítjában van valami olyan anyag, ami nedvesség, pára hatásásra kicsapódik és marja a karoszériát! :?
Mi kaptunk levelet, hogy visszahívják az autót! Szerencsére inygenesen kicserélik a kárpitot és a felmart részt csiszolják, kezelik és fényezik!
Még szerencse hogy jvőhéten itthon van Apa, mert nem tudnám nélkülözni a járgányt 3 napra!

Dolli!

Kicsit sajnállak a sok gyaloglásért és cipelésért, de közben meg irigyellek is! Gimis koromban minden nap 20-20 percet galogoltam suliba! Nagyon szerettem!!!!Nekem nagyon hiányzik a séta, de 3-mal olyan körülményes! :(
Na ha majd válság lesz és visszaveszik az autómat gyalogolhatok! :D
Na jó vicc volt, remélem addig nem jutunk el! :? De ha gáz van inkább az autótól válnék meg, hogy tudjuk fizetni a házra a hitelt! :roll:

Ha nem jönnék már akkor

NAGYON KELLEMET HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Kép
Vendég

Szasztok csajok!

Feledékenység.... én is csatlakozom, de én trükkös vagyok, 2x nyitom meg a babanetet, az egyiket olvasom, a másikon írok... :wink: :oops: :lol:

Orsi, jó kis programotok volt Nektek is tegnap. Mi is szinte minden nap járjuk a boltokat, mert cipő, szandi kellett a gyerekeknek, meg nekünk is. Ma is anyagboltba megyünk..... majd húsvétkor talán pihenünk. Anyuméknál leszünk kinn...
Köszönjük Bubu helyét, jó lenne, nagyon tetszett az ovi, de szerintem oda nem veszik fel. Aztán gondolkodtam is, hogy nem baj, ha ide a közelbe veszik fel, hisz csak egy évet járna Lili bölcsibe utána, meg ha ovis lesz, az a jó, ha itt lesz a közelben az ovi... majd meglátjuk. Eredemény? nem is tudom, mindenhol mást mondtak, ápr. vége május eleje....

Anett, nekünk talán a hét végefelé lenne jó a játszó, de ha nem, majd legközelebb, de mindenképp jó lenne megint talizni! Nagyon jó volt múlt héten! De ki tudja, lehet Te már nem is fogsz ráérni... :)

Mimi, a fiam azóta is a Ti játszótereteket emlegeti, hogy oda menjünk, mert az itteniben ellopták a csúszdát.

Mária, huhh, szegénykém! Örülök, hogy minden rendben van a pöttömmel!!!!! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra! Elhiszem, hogy jól esett, hogy rendesek voltak Veled a kórházban, az nagyon fontos ilyenkor, hogy jó kezekben tudod Magatokat! Én is mikor "bajban" voltam és a doki is és mindenki kedves volt, nagyon jó volt, akkor döntöttem el, ha lesz baba, biztos annál a dokinál fogom szülni!!!! És ott is szültem mindkettőt! Imádom a dokim! Tök jó fej!
A barátnődnek is drukkolok!!!!
Hát az biztos, hogy jó csapat lett itt, én is örülök neki nagyon, mert kezdetben nem volt az...

Lányok arra gondoltam, hogy úgyis mindenki kérdezgeti a másikat, hogy melyik utcában lakik, hogy mi lenne ha csinálnánk egy táblázatot, nicknév, név, utca, telószám(vagy amit még szeretnétek) és mindenkinek meglenne, hmmm?
:?: :!: :wink: :wink: Ha akarjátok, pü-ben átküldhetitek és megcsinálom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2009.04.10 12:44-kor.
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?