Sziasztok, Jó reggelt!
Sylph! Sikerült beiratni oviba Fruzsikát, de végül csak Apa ment el Fruzsikával én itthon maradtam Bogival!
Wc ülőkék nagyok lettek, így vihetjük vissza a Szatmáriba!
Tegnap nagyon jó kis napunk volt, sikerült elintéznünk mindent! Cicidokinál kezdtünk minden rendben, csak 1 év múlva lesz konrol!
Amíg bent voltam dokinál, Apa talált egy csudaklassz fúúl extrás játszóteret a közelben a lányokkal!
Sikerült megvenni a húsvéti sonkát, aztán a beiratás, az autómat visszahívta a szerviz, azt is elintézte Apa, igaz jövőhéten kedden, szerdán, csütörtökön nem lesz autóm
!
Tényleg Anett Te nem kaptál ilyen levelet????
Aztán együtt mentünk oviba Bubuért, utána sikerült megvenni a szandikat a gyerekeknek, majd Rétesház
, mert csak egy kiskrumplilevest főztem.
Délután alukáltam csimókkal, majd elmentem egyedül vásásrolni!
Tesco, C&A, Newyorker, Deichman.....
Este még dolgoztam, de ez is olyan felüdülés volt egy nagyon kedves vendég volt, a nászasszonyom!
Apa elvolt a csimókkal, egy hangjuk nem volt!
Ma délelőtt a nászasszonyom háztűznéző látogatást tesz, hogy ellenőrizze, a családunkat, hogy biztosra menjen, hogy jó helyre adják a lányukat!
Ma már ovi sincs, igy tiszta lazulós napunk lesz!
Feledékenység! Na ez velem is így van!
Én is elolvasok egy csomó mindent, magamban reagálok rá, mire meg írok, addigra elfelejtem!
Akkor amire emléxem:
Sylph olyan jó lenne ha felvennék Bubudat az oviba, ősztől felaszabadul a Bubu hely, átadjuk Nektek!
Netek mikorra mondták az eredményt???
Edina csodaszép a Lányod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HATALMAS GRATULA A FORGOLÓDÁSHOZ!!!!
Tényleg nagyon klassz a babakocsi, az érdi zötyin meg más nem is nagyon jó!
Lini!
Akkor ma mész a tüdőgondozóba?
Szigetbecsére mi hétfőn megyünk! Merre van a telkük? Apáméknak a Napospartsétányon ha minden igaz! Ahol a sarkon van az a lovarda, a strand és ott kell a töltés mellett menni tök sokat! Vízparti telek, van egy vitorláshajójuk a Triton, de az még nincs vizen, így csak kenuzni fogunk!
Annyira nagy kedvet csináltál a horgászáshoz, hogy vettünk Bubuak egy pecabotot!
Dolli!
Te tegnap gyalog mentél megint SZTK-ba????
Siketrült elintézni amit akartál????Remélem tegnap jobb napod volt!
Mimi! Szerintem a héten kihagyjuk már a játszót, de mi csak délelőtt megyünk, amikor Bubu oviban van!
Az a baj, hogy kb 3-kor fekszenek le enyémek és van hogy később és tutira alszanak 5-6-ig!
Utána már nincs lelki erőm elindulni ennyi gyerekkel!
Zsand! Hastáncot nagyon szeretném, ha olyan időben lenne, hogy el tudjak menni! Anyósra most nem számíthatok, nem is akarok!!!
Dolli kérdezted mi a vita tárgya anyóssal!
Simán diló a nő, ünnepfóbiája van mivel egyedülálló és teljesen beparázik, hogy egyedül lesz!
Múlthéten rákérdeztem hogy mit főzzek mikor jönnek(sógórnőmék és Ő) erre ő nem nem gondolkozott mert úgy gondolta nem "szándékozunk" vele ünnepelni , mert biztos megint szüleimmel akarunk!
Ez hülyeség, mert előtte 2 héttel mondtam, hogy idén nem jönnek a szüleim, mert csak 19-én jönnek és akkor már a csajok szülinapját tartjuk! Amúgy tök feledékeny , kavintont is szed rá, ha nem felejti el beszedni és most állítja, hogy én mást mondtam!
De ez nem annyira érdekes, de már hetek óta érzem megint hogy kötekszik, sértődött és kellemetlen!Volt már egy két dolog az elmúlt időszakban ami kiakasztott, de ez most betette a kiskaput!
Rájöttem, hogy csak azért küzdök, hogy elfogadjon és béke legyen, de semmi értelme, mert SOSE FOG ELFOGADNI!!!!!
Szerintem az is baja, hogy vége a sulinak, nem kel annyit segítenie, úgymond megszünt az hogy állandóan a segítségét kell kérnem és ő fölényben érezze magát!
Márc 19 óta nem vittem át a lányokat és emiatt fúj rám!
De akkor miért nem jön Ő???? Ha jön akkor este fél 8-ra jön át!
Na elég anyósból!!!
Megyek készülni...
Puszika: Orsi