Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kisbuta,biztos minden rendben van!Ha megnyugtat,még én sem érzem őket :? ...de remélem már nem kell sokáig várnom.
Till drága,jobbulást kívánok!
Katavirág,sajnálom,hogy nem sikrült!Hajrá következőőőőőő! :wink:
Rana,sok sikert az új dokidhoz :D Nekem is mellemig feszül a hasam,honnan veszed,hogy ez csak a harmadik trimeszterben van?
Végül mentek Hajdú dr-nőhöz?
Geszti,endokrinológus biztos adhat beutalót,én nem igazán tudom,mert magánrendelőben voltam terhelésest nézetni.
Puszikám,hogy vagy ma?Lesz végül beavatkozás?Sajnálom a lázat,remélem semmi komoly!
Vkrisz,Kukacka várunk az uhu után!!!
Vendég

Katavirág :( :( !

Dezsi++++++++++++++++++!

Rana, nyugi természetes, nekem a tüszőrepi után volt ilyen, karácsonykor annyira meg volt duzzadva a gyomrom tájékán minden, h enni nem bírtam az ünnepek alatt, és akkor még saját hcg-t nem is termeltem. Nagyon kellemetlen, de egy kis időre, de el fog múlni.

Skrisz, jó pihizést!

Puszi, sikerült levinni a lázad?

Vkrisz, Kukacka++++++++++++++++++++++!!

Kép
kata05

laptető vihető :D
itt egy mai pocifotó:
Kép
Vendég

Mabe!
Gratulálok a fantasztikus képekhez! Ehhez hasonlót nem is láttam még! Nagyon nagyon klasszak!!!! És hát tényleg nunisnak néz ki, még nekem is, aki nem értek hozzá…

Szezsó!
Nagyon tetszik a Bendegúz név!!! A legjobb barátnőm első kisfia is Bendi!!!! És nagyon szép kisfiú! És köszönöm a drukkot…

Puszedli!
Köszi! Okosabb lettem. Nagyon sajnálom a lázat!!! Szegénykém, átérzem milyen érzés ez, hogy nem mehetsz? Van ilyenkor lehetőség pár nappal később menni, vagy pedig ki kell várni a kövi ciklust?

Kata!
De jó lenne kétcsíkozni. Még azért is izgalmas a dolog, mert már a 21. napon vagyok és még nem barnázok…

Zsófi!
Most nézem, hogy Ti Nyulasszal fej-fej mellett haladtok!!! És dupláztatok is! És Nyulasznakis kukackája van… Neked fiúk vagy lányok… nem emlékszem!

Rana!
No para…

Nyulaszkám!
Ha a tesztre gondolsz, akkor április 13án kéne teszetelnem. Nem is tudom, hisz a 13 nem volt szerencsés februárban és márciusban… Hát talán 12én. Ha addig nem barnázom… Mert nem barnázom ám!!!!
Ha pedig a hiszeróra gondolsz, akkor megvan az időpont!!! Április 20án megyek és másnap van eredmény és akkor minden kiderül! Most akkor már hivatalosan is megyek hiszteróra!!! Alig várom már, és milyen izgi lenne, ha nem tudnék menni amiatt, hogy kétcsíkosat tesztelnék!!!
Micsoda poci!!!

Kisbuta!
Boldog szülinapot!!! Gondolom nagyon boldog vagy!!!!!!!
Ne aggódj!!! Mindennek rendben kell lennie! Biztos vagyok benne, hogy rendesen megnéztek a genetikai uhun, hiszen tudták, hogy lombikos vagy!

Till!
Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Katavirág!
Rettentően sajnálom!!!! Nagyon drukkolok a kövi fagyibabáknak! Itt a tavasz!!! Hajrá újabb beülti!!!

Geszti!
Szerintem is el kéne menned, erre az inzulinterhelésesre. Nekem is rágták a lelkem a lányok, hogy menjek… (persze még nem voltam, de tervezem)

Estike!
:D

Vizkriszi!
dezsina

Dezsinám,a hiszteróra gondltam,illetve a vv-re,csak nem emlékeztem írtad-e már itt :D Ápr.20 már csak két hét...node bízzunk inkább a 12.-ben :D :D :D
Vendég

Nyulaszom!
tegnap volt teljes vérkép(már ami ilyenkor szükséges /4fiola/) és vizelet.. kiváncsi vagyok, hogy vajon a vizeletben mit néznek :shock: . Vajon kiszurják az alig múló holyaghurutomat :?: :? nagyon izgi :D Bent kell aludnom egyet, igy akarta a doktorbácsi. de nem baj, mert végre kipihenem magam. viszek hangoskönyvet, rátöltöm a telcsimre (most láttam hogy van rajta mp3 :shock: :P ) szóval hawaii :D :D :D
dezsina

Csajok!
S.O.s!!!!!
most tudtam meg,hogy a terheléses cukrom jó lett,de a Crt-m vagy mi,meg a (norfocita????)nagyon magas,ami gyulladásra utal.jó lecseszett a doki,hogy nem mondtam hogy magasabb a hüvelyváladékom.
holnap újra kell menni,leveszik.
volt valakinek ilyen közületek????
tegnap ugyan felírtam,hogy rákérdezek,de olyan kis nyuszi voltam,nem kérdeztem meg!!!!!!!gondoltam ne tartson kényesnek,nem tudtam terhesség alatt mi a normális.
ez szerintetek nagy baj??????????????
engem annyira zavar,hogy folyamatosan a cikkajánlóban a beteg gyerekekről írnak.titeket nem?

Kép

Dezsina,én is jót aludtam a kórházban :lol: mikor lesz eredmény?
Lola,húzd ki a széléig a fórumunk oldalát,és akkor nem látod :D
Nekem nem volt több a váladék,de úgy tudom normális... :roll:
Vendég

Nyulasz!
másnap reggel kapom meg amikor elengednek...

Lola4
nem tudok hozzászólni :?
dezsina

nyulasz de okos vagy!tényleg! :lol:

Kép

Köszi a gratulákat :-D

Rana: már elég korán éreztem én is olyat, mintha a gyomrom felnyomódott volna. Néha nehezen kaptam levegőt és már nagyon kevés kajától is iszonyatosan elteltem.
Szóval ez normális, csak Nálad ráadásul 2 baba rendezkedik :-)

Katavirág: sajnálom :-( de már nagyon közel voltatok!!!! A következő sikerülni fog!!!

Till: basszus, folyamatosan szarul vagy??? Az nem jó… :roll: jobbulást!

Puszi: remélem ma túlleszel a feltöltésen…

Dezsi: tényleg mennyire jó lenne a spontán bébi a hisztero előtt :-D dupla drukkok!!!! Mi is a Bendire gondoltunk, mint becenévre 8)

Nyulasz: azta, nagyon szép a pocid!!!! :-D Nem nagyon híztál még, ugye? Max a babák meg a többi cucc súlyával lehetsz több.
Tegnap voltam védőnéninél, most másik mérlegen mért, szinte nyári cuccban, (eddig csizmában pulcsiban). Eredmény: nem híztam :-D Na, persze…8)

Lola: nekem sem több a hüvelyváladék, de én is úgy tudom, ha több is, az normális ilyenkor. Amúgy szerintem normális mennyiségű váladék mellett is lehet gyulladás….

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Húú, ezer éve nem jártam itt. Majd visszaolvasok, most csak pár dolog:
Szezso, gratula Bendegúzhoz!!! :D Én is ismerek egyet... :wink: Készülj fel rá, hogy igazi gézengúz lesz. :lol:
Nyulasz, gyönyörű a nyúlbogyók lakhelye! :lol: Mindjárt félidő!
Kisbuta, ne aggódj, biztos csak lustább egy kicsit.
Lola, szégyellem, de már nem emlékszem, hogy nekem mennyi volt. :oops:
Árnika, nagyon drukkolok!
Dezsi neked is!
Till, gyógyulj meg!
Skrisz, érezd jól magad!

Én holnap kezdem szúrni a Gonalt.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Katavirág, irigylem a hozzáállásod! Szerintem a következő összejön. :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszi, lement a lázad, megvolt a vizsgálat???
Rana, lesz ez még így se! :wink: Majd amikor már nem tudod, hogy melyik oldaladra feküdj, majd ha nem tudod bekötni a cipődet, ha mindenhol nyom és húzódik, ha úgy érzed magad, mint egy túltenyésztett gigadinnye.... :?
Vkrisz, kitartás kismami, majd elmúlik a hányinger. :)
Kukacka, ma lehet, hogy fény derül a titokra?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Katavirág, sajnálom a rossz hírt. Ölellek.

Betegeknek gyors javulást!

UH fotók, és pocak fotó fantasztikusak.

Mocorgás (vagyis nem mocorgás) miatt ne aggódjatok! Nincs semmi baj, csak lustik a babák :wink:

Kép
petne

Egerecske!
hajrá szurik! akkor most már gyakrabban jössz!!!

Petne!
:)
dezsina

Nyulaszka: nagyon szép a pocid!

Kata: sajnálom. :(

Nos, nekem elmaradt a mai méhüregfeltöltésem, mert ma is lázas vagyok. Áttettük a köv. ciklusba. Viszont levetettük az Istenhegyin a kromoszómát és a trombózist. Holnap megyek egy immunológiai professzorhoz konzira, pénteken a Mensbe pm. és inz. kontrollra, jövő héten meg Tűű dr.hoz. Szóval van program bőven. :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsinám,a vv eredményre gondoltam 8)
Lola,nekem is itt a fórumon mondta valaki,hogy hogyan lehet eltüntetni a reklámcsíkot :lol:
Egerecske,hajrá tüszik :D
Szezsó,most jött rá egy kevés :roll: úgy 4-5 kilónál tartok...szerencsére még csak a pocira meg cicire ment :D
Gratu a hétfordulóhoz :wink:
Mabe,neked is!
Kukackám,várlak nagyon :D
Vkrisz,téged is :D
Puszi,mi lett végül?
Petne,oké,nem aggódunk...csak jó volna már érezni...Julcsival jártok még tornára?
Vendég

Sziasztok!

Kata :(

Lola,
én úgy tudom, hogy ha a váladék híg, színtelen és szagtalan, akkor rendben van a terhesség alatt, de minden más esetben nem. És ne aggódj, gyorsan kiirtják, bármi is van ott, és nem lesz gond vele.

Nyulasz,
azta!!! Látszik, hogy ketten vannak!

Én voltam a védőnéninél, és hallgattunk szívhangot. A védőnéni megdicsérte, hogy ügyes kis picur.
Tegnap apa megbűvölte a babát, azóta néha kalimpál. :shock: Nagyon az apjához húz, az ő kedvéért bármit megcsinál...
(Különben arra is gondoltam, de lehet hogy butaság, hogy nekem azon felül, hogy mellső fali picur, még az is van, hogy volt nagy hasi műtétem, amikor ugye átvágták az idegszálakat, több mint fél évig zsibbadt a hasam utána emiatt, lehet, hogy nem épült vissza annyi érző ideg, és ez bekavar.)

Dezsi, figyelek ám :wink:

Kép
kisbuta

Katavirág! Ölellek. De tök jó, hogy így állsz a dologhoz.

Nyulasz! Komooooooooooooooly pocak! :lol: :wink: Még jó, hogy feszül!!!!!! Ma reggel megvizsgáltam magam, és lapos volt a hasam, és a bordám alatt is be lehetett puhán nyomni a bőrt. Ebéd óta viszont folyamatosan egyre keményebb, holnap reggel ismét megvizsgálom magam. Ha ismét így lesz, akkor kicsit (!) megnyugszom. :)

Kösz Kata, te is megnyugtattál feszülő pocak ügyében (duplán is, mert ez akkor jót jelent: dolgoznak a pici babák ott bent, teszik a dolgukat!). :wink:

Puszikám, jobban vagy már??? :(

Mai napom: reggel 9-re mentem a hemosztázis szakrendelésre, és fél 1-kor jöttem el. :shock: De még így sem panaszkodom. :? Az első órácska ráadásul gyorsan és vidáman telt, mert átjött hozzám Bumi, és beszélgettünk (nagyon aranyos!!! :D ). Utána már nyögvenyelősebben telt az idő, de végül 12-kor behívtak (akkor már aznap a 3. orvos rendelt, véletlenül ugyanaz, akinél tavaly augusztusban voltam). A dokinő kicsit elbizonytalanodott attól, hogy a Kaális dokim szerint variálni kéne a Clexane adagomat, és végül (szintén nem valami nagy határozottsággal) elküldött a laborba, hogy "Hát akkor nézzünk egy anti Xa tesztet (ezt többször elmondta, mélyen a szemembe nézve, mintha legalábbis fogalmam lett volna arról, hogy az mi), és ha az pozitív, akkor majd csökkentjük a Clexane-t." Kért egy vérképet is. Mindegy, így legalább nem ültem ott hiába. Ráadásul a kedves laborosnéni azt mondta, csinos kismama vagyok. :oops: :D

Mindjárt olvasok még tovább.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="szezso"]
írta:
szezsoRana: már elég korán éreztem én is olyat, mintha a gyomrom felnyomódott volna. Néha nehezen kaptam levegőt és már nagyon kevés kajától is iszonyatosan elteltem.

PONTTTTOSAN ezt érzem!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :wink: (megkönnyebbülős arc nincs). Apának is olvastam buzgón amiket írtatok, és azt mondta, hogy "Na ugye, mondtam én, hogy terhességi tünet!" :D :D :D Nagyon kis tájékozott lett! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Egerecske, hajrá szurik!!!! (Decát nem kapsz??)

Nyulasz, telóztam az Istenhegyibe, és lemondtam az időpontot. Készültem magyarázattal, de a normális nő volt, így nem is kérdezte. Majd a 16-18-hetire megyünk, csak UH-ra (meggyőztetek).

Kisbuta! Gratula egészséges babához! :) Sztem is lehet érzéketlenebb a pocid a műtét miatt.

Sajnos elkövettem egy nagy hibát: pár napja megnéztem a Youtube-on a "Néma sikoly" c. filmet. (UH-on követték végig egy abortusz kivitelezését.) Aznap este bőgtem (Apa nagyon leszidott), és azóta is sokat gondolok azokra a képekre. Ne szidjatok meg, tudom hogy hülye vagyok. Nem kerestem rá direkt, hanem egy nőgyógyi után kutakodtam, és ott volt a kapcsolódó linkek közt. Muszáj volt ezt meggyónnom. :oops: :( :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Követem Nyulaszt, 1 fiú és 1 lány lakik a pociban és szépen nőnek. Rossz hír viszont, hogy a külső méhszájam nyitva van 1 ujjnyira, holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba. Sajnos nem tudom meddig... doki azt mondta csinálnak még vizsgálatokat és kapok gyógyszert.

Vigyázzatok magatokra, mindenkinek drukkolok!!!

Puszi

KépKép
zsófikukac

Rana: :( és :twisted: !!!!!!!

Zsófi: gratula a vegyespároshoz!!!!!! Nevek?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Zsófi!!! Gratula a vegyespároshoz!!!! Nevek??? Krisznek lesz mit bütykölnie majd a táblán, ha visszajön a szabiról! :lol: Méhszájat sajnálom. :( Majd azért üzenj valahogy a kórházból valakin keresztül ám!!! Gondolok rád, hogy minden rendben legyen!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hihi, Puszi, ugyanazt reagáltam Zsófi hsz-ra, mint te!!! (pedig csak utána néztem meg a te hsz-odat!) :D :shock: Nem írtad, jobban vagy már picit? Lázad??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, Puszi!

Mátyás és Málna

KépKép
zsófikukac

Hali!

Kata
Sajnálom. :( Sok sikert a következőhöz!!!Miért nem próbálkoztok több emrióval egyszerre, ennyire nem szeretnétek ikreket?

Zsófi
tt is veled vagyunk! :D Nem lesz semi gond, dokik vigyáznak rátok. :D

Nyulasz
Tök szép formás poci. :D

Rana
Én tudtam, hogy csini vagy. :D

Kukacka
Akkor szigorú pihi inkább otthon mint a kórházban...de majd kiderül hol mennyit. Ha pihizel, nem lesz gond!!! :)

Mi megjöttünk Debiből.Hát csak 1 körül értünk oda. :? Bementünk a meddőségire, onnan meg leküldtek uh-ra, hogy aztán jöjjünk vissza.Hát lent vagy 100-an voltak.3/4 3kor kerültünk sorra.Férjem elég határozottan "bekéredzkedett", a nő végül beengedte.Bejött velem a fülkébe ahol nekem le kellett vetkőznöm alulról, a másik nőt addig a függöny mögött vizsgálták. Aztán mi jöttünk, na ott az uh-s nő, kiakadt, hogy a párom hogyhogy bejött, ez nem szokás hüvelyi uh-on!!! :evil: Meg hogy ő mit szólna, hogy amíg a felesége bemegy uh-ra, vmi idegen férfi is bent van?Nem tudom mit hepciáskodott, a férjem meg se szólalt, mi nem láttuk a másik nőt, ő nem látott minket...na mindegy.Aztán ez nem zavarta a férjem, maradt. :D Diagnózis:Az uterusban élő magzat.9mm.Szíve szépen dobog."Aztán nem tudom a nő mit keresett még, de úgy forgatta bennem azt a műszert, hogy sztem most is azt érzem. :? A párom a végén elnézést kért, de kérte ő is, hogy értsék meg, hogy 5 lombik stimu után, persze, hogy bent akar lenni amikor végre sikerült a babó. :D
Amikor végre elszabadultunk, a meddőségin már senki sem volt. (Így nálunk maradt az ajándékuk. :?)Nem tudom miért küldtek le minket, amikor hüvelyi uh-t ők is tudnak csinálni...hát így jártunk sajna.

Utána átmentünk a Kaáliba, ahol ismét átestünk az uh-n, ami persze sokkal emberségesebben zajlott.Az eredmény ugyanaz persze.A párom utána jöhetett be, és lejátszották nekünk a felvételt. :D Párom csinált fotót és videót is a telefonjával. :D
Sajna ő most még lent van a boltban, szóval képet majd vmikor teszek...

Hát ennyi történt.Nagyon boldogok vagyunk.Ja, és azt nem mondtam, hogy 7 hetesre becsülték, szóval a vonalzóm helyes.

Kép
vizkriszisback

Katavirág
Egy erős teszt sztem kimutatja az ET utáni hcg szurit a ET+12-is...nekem is mutatta mindháromszor és kb 5 volt a hcg-m akkor. Eleve halványan és egyre halványabban persze...a végére már tényleg láthatatlan...De a kövihez megadrukk!!!+++++++++++++

Kép
vizkriszisback

Zsófi,
akkor bizony pihi ezerrel! (néha két nagy hajtás közt bizti eszembe fogsz jutni, hogy milyen jó neked... ;) )

Rana,
azt a filmet én sem bírtam végignézni. Társaságban néztük egyszer, és folyton be volt csukva a szemem, hogy ne lássam, mert horror. Ráadásul akkor már ugye eléggé megjártuk a hadak útját babafronton, és nagyon rossz volt nézni, hogy másoknak meg csak jön és elvetetik, szóval minden szempontból kikészített, soha többé nem nézem meg.

Vkrisz,
nálunk apát a mai napig egyszer sem engedték be uhura, pedig már rég hasi uhut csinálnak...

Engem is leszidott a védőnéni, mert a múlt héten a jó időnek úgy megörültem, hogy csütörtökön gyalog mentem haza a melóból cirka 4 km. Másnap fájt is a pocim, néhány napig emelt adag magne b6-ot kellett szednem és pihenni, de most már szerencsére minden rendben. És jó idő ide vagy oda, nem sétálok 4 km-t többé.

Kép
kisbuta

Krisz! Gratula a babához! Képet mihamarabb! :wink:
Meddőségi :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! És nem kardoskodtatok, hogy Apa esetleg mégis bemehessen??? :roll: Hosszú séta ejnye és bejnye. :twisted:
Na megyek, összecsuklok. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Íme a kép :D ..na nem a mozgó :oops: ...pedig olyan jó nézni a dobogó kis szívecskéjét. :D

Kép

Kép
vizkriszisback

Szép reggelt!
Vkrisz,ejha,gratulálok dobogó szívű csodabébitekhez :D :D :D
Rana,ki beszélt le Hajdú dr-nőről???...na mindegy,én csak azt írtam,és Kukacka is vákaszolt neked az ikresben,hogy vv-t nem kértünk,csak genetikai uhut.De minden okés lesz :wink:
Kukackám,hatalmas gratula a vegyespároshoz :D ....és nagyon sajnálom,hogy be kell feküdnöd,ez mennyire orvosolható???Kitartás,és kérd meg apát,vigye be a laptopot néha,hogy tudjuk mi van veletek!!!
Puszikám,láz???Mikor lesz a méhfeltöltés,tudni már?
Spontánozóknak megadrukk!!!
Vendég

Jó reggelt!

Zsófi: gratulálok a vegyespároshoz és a félidőhöz :-D kórházhoz kitartás, remélem nem tartanak benn végig, nem tudom, milyen a kórház szemlélete ilyen esetben. :roll: (Szhelyen benntartanának…)

Rana: na, ugye, hogy normális vagy :-D Tényleg nem volt jó ötlet megnézni a filmet, babásan az ember még sokkal érzékenyebb, főleg az ilyesmire…Próbálj ne gondolni rá, inkább csak szép dolgokra…Szóval bejöttél a laborosnéninek :-D

Kisbuta: örülök, hogy kalimpál a Kisdrágátok :-D szóval Apja lánya :wink:

Vkrisz: gratulálok a dobogó szívhez!!! :-D aranyos :-D

Puszi: sajnálom, hogy elmaradt a feltöltés :-( de majd legközelebb…minden elismerésem, hogy ekkora erő van Bennetek utánajárni a dolgoknak, nekem nem tudom mennyi kitartásom lenne…:oops:

Dezsi: drukkok továbbra is!!!!!! Barna nincs, ugye?????????

Nyulasz: 4-5 kg az nagyon jó!!! Igaz, a java még csak most jön :wink:

Egerecske: köszi Neked is 8) és hajrá első Gonal!!!!!!! :-D

Na, én csak most realizáltam, hogy Skrisz szabin van :-)

Petne: pusz Julcsinak! :-)

Szép napot Mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szemicilint írtak fel a gyulladásra

Kép

Gratula mindenkinek akinek kell, de sajnos nem vagyok képben.:-?

Rana,
mi a túrónak nézel ilyen filmeket?
Pont neked nm kellene ezeket nézni!!!!
Érezd magad nagyon letolva!!!

Amúgy biztos csini kismami vagy. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Zsófi!
Gratulálok a vegyespároshoz! szupi nevek :D :D :D és nagyon sajnálom a méhszáj dolgot, remélem hamar kiengednek! drukkolok, hogy minden rendben legyen. :wink:

Kisbuta!
:D muszáj is hogy figyelj!!! :wink:

Szezsó!
köszönöm :D jelentem barnanák se híre, se hamva!!!

Vizkriszi!
gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!! nagyon boldog lehetsz :D :D :D

Egerecske!
hajrá szurik!!! :)

Nyulaszom!
dezsina

Dezsinám,már csak öt nap :shock: :D repül az idő,barna meg ne is jöjjön!!!
Vendég

Nyulaszom!
hát igen, izgi lesz, de még barni nem jött.... :)
dezsina

Hali

Dezsina
Drukkok, hogy ne is jöjjön!!! :D

Akartam írni, hogy a hidegrázás pár napja megszűnt, már elég 1 takaró. :D A pici vér orrfújáskor sincs, igaz az csak 3-4x volt reggel.
Álmosság, éhség ugyanakkor étvágytalanság megvan.
A melleim meg úgy tudnak fájni néha...apu tegnap este is átölelt, akkorát üvöltöttem. :lol:

Lola
Jobbulást!!!

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,mellfájás is idővel múlik :D
Dezsi,ne is jöjjön!

Egerecske,hajrá gonal!
Vendég

na, itt a barni :evil: teszt kilőve :twisted: majd hisztero után :wink:
dezsina

sziasztok.

ti nagy szakertok vagytok tuszorepi temaban.

szerintetek lehet az hogy 5000egyseg pregnyl nem urul ki 13nap alatt?

kezdhetek egy induri pindurit remenykedni vagy inkabb ne? :oops:

koszi.

Kép
monyo83

Dezsi: sosenem lehet tudni, így drukkok mennek tovább!!! :-)

Monyó: lehetetlen, hogy 5000NE tüszőrepi ennyi idő alatt ne ürüljön ki. Inszemnél 10000NE-t kaptam mindig és 13.napra, sőt előbb is már nega volt a tesztem.
Igazából ha erősödik, akkor lehet reménykedni… :-)

De vannak itt, akik beülti után végig teszteltek, ők pontosabban meg tudják mondani, mikor lett nega a tesztjük és mikor kezdett termelődni már a babától a HCG :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Én is azok táborát gyarapítom, akiknek kitolja a menzijüket a deca. Na de sebaj, ha addig nem jön meg, akkor pénteken mindenképp kell mennem E2 vv-re.
Tagnap taliztam Ranával. Nagyon csini kismamai ám! :)

Rana!
Örülök, hogy megismertelek! Sajnálom, hogy olyan sokáig kellett várnod!
És azóta próbálom gyakorolni a pozitív gondolkodást! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Monyo! Mióta tesztelsz?? Vagy most teszteltél először? Én nem tudom, mennyi egység hcg-t kaptunk (Ovitrelle), de nekem azt mondta egy doki, hogy 1-4 nap alatt (!) kiürül. Én hcg szuri után végig teszteltem, nega sose lett, de egy-két nap után picit halványodott, aztán megint erősödött. Ha két-három nap után konzekvensen erősödik a csík (vagy legalább nem halványodik!), az jót jelent!!!! DRUKKK! :wink:

Bumi! Pozi gondolkodás nagyon helyes, meglesz a gyümölcse, meglásd!!! Tudod, egyébként minden körülmény adott, szóval miért ne sikerülhetne? :wink: Amúgy meg nem is vagyok csini. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Hát próbállak kicsit olvasni titeket de ez még nekem néha kínai :oops:
Na akkor az figyeljen aki nagyon tájékozott :D vagy PCO-s és petevezetékelzáródásos egyszerre.
Forgatókönyv (szerintem)
Bejelentkezek lombikra Műtéti papírral méhtükrözésről, petevezeték elzáródásról ,friss rákszűrésről.
Megnézetik apát,mindkettőnknek vérvétel ha minden oké akkor az azt köv mensi után peteérlelés uh-ok tűszőrepesztő szuri és irány a cél.
Modjátok hogy így lessz!!Légyszi légyszi :?
Vagy törődjek bele hogy nem ilyen egyszerű???
geszti1

Szép napot, nevetést!

Köszönöm a drukkokat, mindjárt bököm... Jobban izgulok, mint négy éve!

Zsófi, remélem nem kell sokáig kórházban lenned, s pár nap múlva már otthon pihizhetsz! Nagyon jó a vegyespáros, tetszenek a nevek. :D

Rana, nekem csak Gonalt írt egyelőre, szombaton megyek vv-re és uhu-ra.

Árnika, Dezsi, én nagyon drukkolok nektek! :!:

Vkrisz, gratula csodababához! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Szia Geszti, még nem is üdvözöltelek! Remélem, nem kell várnod és ilyen egyszerű lesz! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?