Hali!
Kata
Sajnálom.
Sok sikert a következőhöz!!!Miért nem próbálkoztok több emrióval egyszerre, ennyire nem szeretnétek ikreket?
Zsófi
tt is veled vagyunk!
Nem lesz semi gond, dokik vigyáznak rátok.
Nyulasz
Tök szép formás poci.
Rana
Én tudtam, hogy csini vagy.
Kukacka
Akkor szigorú pihi inkább otthon mint a kórházban...de majd kiderül hol mennyit. Ha pihizel, nem lesz gond!!!
Mi megjöttünk Debiből.Hát csak 1 körül értünk oda.
Bementünk a meddőségire, onnan meg leküldtek uh-ra, hogy aztán jöjjünk vissza.Hát lent vagy 100-an voltak.3/4 3kor kerültünk sorra.Férjem elég határozottan "bekéredzkedett", a nő végül beengedte.Bejött velem a fülkébe ahol nekem le kellett vetkőznöm alulról, a másik nőt addig a függöny mögött vizsgálták. Aztán mi jöttünk, na ott az uh-s nő, kiakadt, hogy a párom hogyhogy bejött, ez nem szokás hüvelyi uh-on!!!
Meg hogy ő mit szólna, hogy amíg a felesége bemegy uh-ra, vmi idegen férfi is bent van?Nem tudom mit hepciáskodott, a férjem meg se szólalt, mi nem láttuk a másik nőt, ő nem látott minket...na mindegy.Aztán ez nem zavarta a férjem, maradt.
Diagnózis:Az uterusban élő magzat.9mm.Szíve szépen dobog."Aztán nem tudom a nő mit keresett még, de úgy forgatta bennem azt a műszert, hogy sztem most is azt érzem.
A párom a végén elnézést kért, de kérte ő is, hogy értsék meg, hogy 5 lombik stimu után, persze, hogy bent akar lenni amikor végre sikerült a babó.
Amikor végre elszabadultunk, a meddőségin már senki sem volt. (Így nálunk maradt az ajándékuk.
)Nem tudom miért küldtek le minket, amikor hüvelyi uh-t ők is tudnak csinálni...hát így jártunk sajna.
Utána átmentünk a Kaáliba, ahol ismét átestünk az uh-n, ami persze sokkal emberségesebben zajlott.Az eredmény ugyanaz persze.A párom utána jöhetett be, és lejátszották nekünk a felvételt.
Párom csinált fotót és videót is a telefonjával.
Sajna ő most még lent van a boltban, szóval képet majd vmikor teszek...
Hát ennyi történt.Nagyon boldogok vagyunk.Ja, és azt nem mondtam, hogy 7 hetesre becsülték, szóval a vonalzóm helyes.