Zaha
Képzeld ezt a biológiai szöveget nekem is leadták..még az anyu is, a terhesség alatt.Hogy :Nálad tuti nincs rendben valami a méheddel, mert az nem normális, hogy mindig görcsölsz, biztos biológiai ...Jó, hogy azt nem mondja, hogy a szervezetem egy gyilkos, ami megölte a gyerekem,pont ez kell nemigaz?
Meg a másik..hogy sokan azt mondják, milyen jól viseljük,Ők nem bírták volna..Néha visszakérdeznék, hogy szerinte hogyan viselem,szerinte nem akarok időnknét én is a gyermekem után halni??hogy nem gondolok arra, mennyivel egyszerűbb lenne??Egyszerűbb, mint küzdeni nap, mint nap..Elmondanám még, hogy bárki, akivel megtörténik, kénytelen megélni minden napját a gyásznak, mert senki sincs,aki átvegye, de lehetne, aki segít..
A Kisfiad viszont tünemény lehet, ahogy összeturmixolja a hónapokat!
Ami nekem nem sikerült.
A két szabadnapom akkor sem lett volna elég, ha 100 órából áll.
A ház körüli munka, a háztartás és egyebek..
Tegnap összevesztünk a férjemmel csúnyám, már rég nem voltunk így..Nagyon kérlek ne döngöljetek érte a földbe, bár megérdemelném..Szóval az történt:
tegnap napközben a kertben voltam, meg a háztartás, ami a múlt héten elmaradt.Aztán az egész nap nem úgy alakult, ahogy terveztem, a párom elcseszte az időd, aztán vitáztunk ,aztán hisztiztem(prementruációs dili),aztán amikor én békültem volna, akkor Ő hisztizett..Végül estére annyira összevesztünk, mint már nagyon régen...rettenetesen szégyenlem magam,de néha annyira fáj és annyira összeomlok a történtek miatt, hogy azt találtam kiabálni, üvöltve -bőgve, hogy bár ne maradtunk volna együtt, mert akkor nem születik Viola és nem kell minden nap megküzdenem azzal, hogy meghalt..hogy nem kellene minden nap ezzel kelnem és feküdnöm...És így ment el dolgozni, hogy ki sem békültünk..
érzem, tudom, hogy a viselkedésem szörnyű, de azt is tudom, hogy értelmetlennek találom az egészet.Végeláthatatlan taposómalom, csak dolgozunk, hogy fenn tudjuk tartani magunkat, semmi öröm, szórakozás..És még olyan sokat kell várni, alig megy az idő, nem tudom már lefoglalni magam,bármit csinálok feleslegesnek látom, egyre jobban nincs pénzünk, arra sem kerül, ami még kellene a háznál..Ebben a hónapban nem lett volna mínusz a számlán.Az építkezés miatt egész télen spóroltam a vízzel, de az elmúlt fél év fogyasztása után rá kell fizetnünk 40 e forintot...ebben az évben már kb egy millió forintot adtunk fel a rezsire.Nem bírom már...
Azt kiabáltam, hogy az egyetlen örömöm, az egyetlen célom, hogy kijárok a temetőbe..hogy nincs értelme az életemnek, hogy bár halnék meg..
Szörnyen szarul vagyok,minden nap sírok, képtelen vagyok higgadtan kezelni ezt az egészet.
Ma kicsit jobb volt, de tudom, hogy még órákig fennt leszek, pakolok, mert most két napig dolgozom reggeltől estig és nem lesz időm semmire, előre kell dolgozni itthon.
Mára természetesen kibékültünk, megbeszéltük, szeretgettük egymást, de a kimondott dolgoknak még sokáig nyoma lesz.
Voltunk Violánál, nagyon szép lett nála, gyönyörű árvácskákat kapott.Egyet ültettünk a mellete alvó Petikének, mert Őt nem látogatják, rendbe tettük azt a sírt is.
Hát ennyi..Szarul vagyok.ÚGy érzem két hónapja jobban voltam.Vártam a nyarat, a meleget, de Violára emélkeztet és nem jó..