Új privát üzeneted érkezett!

Bea

Nekem is rendesen májfoltos volt az arcom, és most megint előjött rendesen. Két hete vettem észre. :? Úgyhogy rendesen alapozok. Lekéne barnitanom már, hogy ne látszódjon. :)

Kép

Kép
melcsike70

Szintus, Hasli mi van veletek? Tessék bejelentkezni!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Jó a 19.-e, én is remélem jó idő lesz :)
Viszek majd Neked krémet a foltjaidra :wink:
Szépen el lehet halványítani, pár hónap alatt elmúlasztani. Addig is fényvédelem,hogy ne jöjjenek újabbak.
beátab

Szia Melcsikém,édes vagy,hogy hijányolsz!
Tegnap este nem jöttem,mert a férjuram szabadnapos volt és vele töltöttem az estét.Már olyan jó volt,h itthon volt és annyira hijányzott már :wink: :D

Egyébként nálunk minden a régi.
Hasli régen volt már!

Pusszzaannccss!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Melcsike, szerencsés vagy ebből a szempontból, hogy anyukád is, anyós is meg a rokonok ilyen együttérzőek. Az enyémeket is megviseli, tudom, de ők inkább bekkelnek, azt várják, hogy mikor lesz már jobb. Anyámmal beszéltünk a dologról valamennyit azért, anyósommal egy szót sem. De tudom, hogy nekik is fáj, csak nem vagyunk együtt ebben a gyászban.
Istenem, nagyon sajnálom a szomszédaid pici unokáját, legyen neki könnyű a föld. :cry: :cry:
Engem is felhívott egy jó ismerősöm: na, remélem, jó nagy bálna vagy már! Mondtam neki, mi az ábra...ez még egy jó ideig így lesz, mire mindenki képbe kerül. :(
De a dadus néni és az ismerős anyuka is töknormális volt.

Jótündér, nagyon örülök, hogy helyrezökkentetek!
stargate :shock:

Tüncike, persze, megmutatom a fákat. Ha elültettem őket, teszek fel fényképet. Majd most vasárnap este akarom. És elások nekik hozzá egy-egy levélkét. Nehéz lesz megírni... :cry:
Én is filóztam Lily hatására, kit neveznék gyámnak, ha úgy alakulna. Nem tudok senkit én sem, akire szívesen bíznám őt.
Az 1%-ot én a N.A.P. Alapítványnak fogom ezentúl adni, ezt a SOTE II. PIC osztályvezető főorvosa alapította, ott voltak a picikéim is.
Ha valakit érdekel, megírom az adószámot.
Milyen virágokat választottatok?

Lily, majd megszaglászom ezt a magnóliát! :)
Milyen édeseket mond Bence. Vincével a hónapokat szoktuk sorolni, mikor kérdezem, most milyen hónap van? Ő: Ápcius! :D
Remélem, következő alkalommal összejön minden.
Bencusnak gyógypuszik

Szinti, olyan a szemed, mint egy macskáé! 8)

Boboka, képet nekem is, ha lehet!
Fejed?

Bea, mivel kezelted a májfoltokat? Most nekem is lett kettő a szemeim sarkánál, Clinique Even Better szérummal kenem, de ha tudsz valami jobbat? Én is fényvédőzök, mint az őrült, mániákusan féltem a bőröm (mondjuk ehhez képest tökjól visszaszoktam a cigire... :? )

Hű, ez megint maratoni lett...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ja, és tegnap megkérdezte tőlem egy ismerős anyuka, hogy nem lehetne ezt az egészet biológiailag felfogni?
??????!!!!!
És persze nem mulasztotta el ő sem, hogy szerinte milyen jól viselem, ő biztosan beleőrült volna...

Szinti, de jó, hogy férjurad otthon volt már egy kicsit!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tényleg most kéne még jó nagy bálnának lennem a fenébe.

Senki nincs?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Este tudok majd csak jönni..ááh, semmi sem úgy alakul ahogy kéne már két napja..

este írok..

puszi

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Most jöttem haza, Lackókámnál voltunk anyuval.

A hétvégén végig árnyékban voltam (legalábbis azt hittem :x )
Tényleg alig töltöttem 5 percet a napon, aztán mégis itt a leégés...

De most már kenni fogom magam ezerrel. Meg arra duplán vigyáztam, hogy pocak ne melegedjen fel, az se jó állítólag.

Fejem már jobban van, egész éjszaka vizes borogatással aludtam, de délelőttre már jobb lett.

Zaha, ismerős anyuka fel tudná biológiailag fogni :?: :shock: :shock: :shock: Persze, értem én, hogy "természetes kiválasztódás", vagy mi a szösz, de akkor is, Ők a mi Gyermekeink, neki hogy esne, ha most választódna ki a gyereke biológiailag :?: :?: :?: Húúú, csúnya leírni ilyet, de tényleg, hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek, miért nem maradnak olyankor csöndben?

Próbálj azokból a kedves ismerősökből erőt meríteni, akik nagyon aranyosan állnak hozzátok.

Ja, ezt elfelejtettem mondani, kollégám tök aranyos volt múltkor (férfi persze). A felesége szept-re várja a 2. gyereket, és a pasi elkezdi nekem magyarázni, hogy "tudod, az a legfontosabb, hogy jó szülésznőtök legyen..."
Mondtam, hogy nálunk szülésznő nem játszik, mert császár lesz. De akkor is olyan nagyon el akarta magyarázni mi a fontos egy szülésnél :) A pasik persze ezt is jobban tudják :lol:

Lányok, képeket majd holnap küldök. Mai fotó elmaradt, meg már teli kajáltam magam, így meg már az ebéd látszana főként :oops:

Lyly, Bencusnak jobbulást kívánok.

Ma jutott eszembe, mintha Hasli írta volna régebben, hogy ez nehéz két hete lesz, nem? Az apósa már hazament? Meg suli stb. De azért jöhetnél már Haslikám:)

Puszi mindenkinek
Vendég

Mi baj, Tünci?

Boboka, kollégád :)
Örülök, hogy jobban vagy.
Igen, meg is bántam, hogy szóba álltam vele ezzel a témával kapcsolatban. Most már tényleg mindenkinek csak azt mondom, hogy jól vagyok, minden ok, és akkor legalább hagynak a hülyeséggel.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, én is néha úgy csináltam, hogy mondtam, hogy most már azért jobban vagyok, de az arcomról le lehetett olvasni, hogy azért nem jöttem teljesen helyre. És az értelmesebbje nem is faggatott utána.

A másik, amikor észre sem vettek rajtam semmit, ez is jó, nem került szóba Lackó, de akkor meg volt bennem egy olyan, hogy miért nem kérdeznek semmit.

Szóval az első pár hónapban szerintem sehogy sem jó. Vagyis az lenne a legjobb, hogy ha azt mondanák, ha szeretnél Róluk beszélni, akkor ő meghallgat szívesen. De ezt mondják a legkevesebben sajnos.

Nekem is még Lackó után hónapok múlva is megkérdezték, hogy mikor jön a baba? Már úgy bújtam, nehogy beszélgetni kelljen valakivel a házból.
És nem okolok senkit, mert tényleg nagyon lassan ment le a hasam. Csak rossz volt mindig magyarázkodni.
Vendég

Wháháhááááá! Biológiailag????? Na ezen jól kiakadtam! Akkor akinek a gyerekét elütik a zebrán azt is fogja fel biológiailag, mert nem alkalmas az életre, nem tudott rendesen körülnézni vagy nem tanulta meg azt amit az anyja modott neki...

Miért nem tudják az emberek megérteni, hogy elveszteni valakit az fáj! Mindegy mikor!
hettuli

Zaha

Én azért próbáltam kerülni az embereket, mert elég volt a bajom, nem még a sok hülyeséget hallgatni. Sajnos, senki nem tudja ezt megérteni, csak tényleg aki ugyanúgy átéli, mint mi.

A nagymamák és a nővérem ők igen de más nem volt már együttérző. Volt aki a frissen született unokájával akart fényképeztetni, de aztán nem volt ínyére , amikor mondtam neki, hogy akkor Bogi urnáját is velünk együtt. :twisted:

Tünci

Mi nem sikerült?

Kép

Kép
melcsike70

Lányok,
köszönöm a gyógypuszikat, egy kicsit jobb hír: nem krónikus mandulagyuszi, hanem fehér gombafoltok a mandulán. :roll: Valszeg azért, mert már huzamosabb ideje szedi a Pulmicortot is a kicsink, és nemrég volt az antibika is, ill. valahogy összesezdte 8ami egy közösségben ugye nem nehéz). Most van egy jó baromi keserű ecsetelőnk. Rossz hír: a füle nem igazán gyógyult meg Bencusnak, így valszeg tubust raknak be neki, és még egyszer megkotorják az orrmandulát. Ez van.

Tüncike,
mi az, ami nem úgy alakult, ahogy képzelted?

Boboka,
ez egy hülye. Őt is le lehetne köpni. A baj az, hogy őt is "biológiailag" gyártották, és mégsem lett elég normális.

Zaha,
tényleg nagyon finom. :D
Gyermekemnek közmondásokat tanítok, mert azt kell játszanom vele, hogy mi kiskecskék vagyunk, a buksinkat összerakjuk, és letoljuk egymást a "hídról" (egy párnáról, amin térdelünk). Bence-varációban ez így hangzik: "Anya, okosabb szamár szenved! Te menj le a hídról, okos szamár!"
Ápcius...hihi...

Szintus,
jól szeretgesd meg apát!

Kép

Kép

Kép
lyly

Nem hiszem el, hogy amit megírtam elszállt!!!!!ÁÁÁÁ,áramszünet volt, de azt hittem még pont elmegy.

Na, akkor mégegyszer!

KépKépKép
tünci28

Lyly, nekem is meg kellett néznem a neten, de nem találtam semmit pontosan, azt mondják sok a "kincskereső" ezért nem pontosak az infók..Én is úgy tudom, hogy az Seuso villája és tényleg nagyon nagy..

Bencust nagyon sajnálom, szegényem annyit beteg, már biztos utálja, mikor érzi, hogy jön..Legalább nyáron ne bántanák a rohadék bacik! :evil:
Piri... :evil: (az is rohadék!) :cry:

Bea,májfolt-kérdésem lenne.Nekem is lett nagyon csúnya terhesség alatt, de aztán olyan gyorsan eltűnt ősszel, hogy észre sem vettem, csak ,hogy már nincs ott.Viszont most az első alkalmakkor, hogy nap érte az arcom, előjött, pedig 50-es krémmel kenem.Most akkor minden nyáron bajszom lesz?

Jó beszélgetést Melcsikével!!

Szinti,tényleg macskaszemű vagy! :wink:
Szeretgesd a férjed ha nagy néha tudtok együtt lenni,a sok munka mellett kell az is,ezt elfogadjuk igazolt távollétnek! :lol:

Ezt most küldöm, mielőtt gigszer lenne...
tünci28

Boboka, ez is jó szar lehetett, állandóan magyarázni, hogy ez a has már nem az... :(

Heni, hát nem is tudom, miért nem bírják megérteni. Ez a csaj is szerintem azt hitte, hogy "ezek csak valami embriók" lehettek, azok meg tudod, nem emberek, aztán tájékoztattam, hogy RENDES KISBABÁK, csak kisebbek, mire ő: bakker, akkor ez tényleg olyan, hogy Neked meghalt két gyereked! És gondolom, utána veregette a saját vállát, hogy ezt így kibogozta. :roll: :?

Melcsike, hát ez sem semmi kretén volt, a friss unokás. :?

Lily, akkor ez jobb hír valamivel, hogy nem mandulagyuszi.
Már bocs a kifejezésért, de azt kell mondanom, Bencus nem hülyegyerek... :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Tünci!

Várom a folytatást...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha
Képzeld ezt a biológiai szöveget nekem is leadták..még az anyu is, a terhesség alatt.Hogy :Nálad tuti nincs rendben valami a méheddel, mert az nem normális, hogy mindig görcsölsz, biztos biológiai ...Jó, hogy azt nem mondja, hogy a szervezetem egy gyilkos, ami megölte a gyerekem,pont ez kell nemigaz?

Meg a másik..hogy sokan azt mondják, milyen jól viseljük,Ők nem bírták volna..Néha visszakérdeznék, hogy szerinte hogyan viselem,szerinte nem akarok időnknét én is a gyermekem után halni??hogy nem gondolok arra, mennyivel egyszerűbb lenne??Egyszerűbb, mint küzdeni nap, mint nap..Elmondanám még, hogy bárki, akivel megtörténik, kénytelen megélni minden napját a gyásznak, mert senki sincs,aki átvegye, de lehetne, aki segít..

A Kisfiad viszont tünemény lehet, ahogy összeturmixolja a hónapokat! :)

Ami nekem nem sikerült.
A két szabadnapom akkor sem lett volna elég, ha 100 órából áll.
A ház körüli munka, a háztartás és egyebek..
Tegnap összevesztünk a férjemmel csúnyám, már rég nem voltunk így..Nagyon kérlek ne döngöljetek érte a földbe, bár megérdemelném..Szóval az történt:

tegnap napközben a kertben voltam, meg a háztartás, ami a múlt héten elmaradt.Aztán az egész nap nem úgy alakult, ahogy terveztem, a párom elcseszte az időd, aztán vitáztunk ,aztán hisztiztem(prementruációs dili),aztán amikor én békültem volna, akkor Ő hisztizett..Végül estére annyira összevesztünk, mint már nagyon régen...rettenetesen szégyenlem magam,de néha annyira fáj és annyira összeomlok a történtek miatt, hogy azt találtam kiabálni, üvöltve -bőgve, hogy bár ne maradtunk volna együtt, mert akkor nem születik Viola és nem kell minden nap megküzdenem azzal, hogy meghalt..hogy nem kellene minden nap ezzel kelnem és feküdnöm...És így ment el dolgozni, hogy ki sem békültünk..

érzem, tudom, hogy a viselkedésem szörnyű, de azt is tudom, hogy értelmetlennek találom az egészet.Végeláthatatlan taposómalom, csak dolgozunk, hogy fenn tudjuk tartani magunkat, semmi öröm, szórakozás..És még olyan sokat kell várni, alig megy az idő, nem tudom már lefoglalni magam,bármit csinálok feleslegesnek látom, egyre jobban nincs pénzünk, arra sem kerül, ami még kellene a háznál..Ebben a hónapban nem lett volna mínusz a számlán.Az építkezés miatt egész télen spóroltam a vízzel, de az elmúlt fél év fogyasztása után rá kell fizetnünk 40 e forintot...ebben az évben már kb egy millió forintot adtunk fel a rezsire.Nem bírom már...

Azt kiabáltam, hogy az egyetlen örömöm, az egyetlen célom, hogy kijárok a temetőbe..hogy nincs értelme az életemnek, hogy bár halnék meg..

Szörnyen szarul vagyok,minden nap sírok, képtelen vagyok higgadtan kezelni ezt az egészet.

Ma kicsit jobb volt, de tudom, hogy még órákig fennt leszek, pakolok, mert most két napig dolgozom reggeltől estig és nem lesz időm semmire, előre kell dolgozni itthon.
Mára természetesen kibékültünk, megbeszéltük, szeretgettük egymást, de a kimondott dolgoknak még sokáig nyoma lesz. :cry:
Voltunk Violánál, nagyon szép lett nála, gyönyörű árvácskákat kapott.Egyet ültettünk a mellete alvó Petikének, mert Őt nem látogatják, rendbe tettük azt a sírt is.

Hát ennyi..Szarul vagyok.ÚGy érzem két hónapja jobban voltam.Vártam a nyarat, a meleget, de Violára emélkeztet és nem jó..

KépKépKép
tünci28

Húú, most olvasom..hogy RENDES KISBABÁK...(sikítás)nekem azt mondta z unokatesóm(hozzáteszem egy 6 és egy 1 éves gyermek büszke anyukája):Nem is gondoltam ,hogy így ki van fejlődve..hogy van így keze, meg mindene...

most mit lehet mondani?Kb. ennyit tudnak.mint az álatok.Bagzás, párzás,utód.Ennyi nekik. :evil: Ez szóra sem érdemes.
tünci28

Tünci

Annyira sajnálom, hogy megint igy összekuszálódtak a dolgok. Pároddal meg ki fogtok békülni, úgyis tudja, érzi, hogy nem komolyan mondtad. Tudod én annyiszor mondom, hogy jobb lett volna ha nem mentenek meg, amikor embóliám volt. Akkor nem lett volna még egy halott kisbaba. Nem lenne egy halott kis lányom. :cry:

Közben meg az a hülye reklám az gyermekhangon kiálltó csengőhangok, mostanában a tévében. Komolyan akkor olyan érzésem van, hogy Bogi hiv engem.Azt hiszem megint hülye vagyok kicsit.Még jó hogy utána volt amikor már BArci lefeküdt igy jól kibőgtem magam.

Holnap megyek dolgozni. Anyámék el akarják vinni Barcit, egész csütörtöktől jövő hétfőig. Ő menni akar, nekem tuti hiányozna. Bár szombaton dolgozom, meg vasárnap úgyis mennénk anyámékhoz, hétfőn meg munka után haza hozom. De nem tudom, nekem ha elmegy egy napra is nagyon hiányzik. De ő meg menni szeretne, mert ott vannak az unokatesók is. Ma kikapta a legújabb matek dolit. Példásan megfelelt, 2 pontot vesztett csak. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hu hogy lehet valaki ennyire :twisted: :twisted: :twisted: naná hogy rendes KISBABÁK, csak kicsik. :cry: Nagyon-nagyon kicsik és százszorta szebbek, mint néhány rendes időre született baba. :x És nagyon erősek és ügyesek, mert képesek napokat, heteket túl élni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ügyes Barci a matekért :D
És kérlek,hogy ne mondj ilyet,hogy jobb lett volna,
ha nem mentenek meg. :( Akkor ki vigyázott volna Barbira?
Ki törődne vele nap,mint nap?Akkor neki nem lett volna anyukája!
Ezt ne felejtsd el!Neki NAGYON szüksége van rád.Ő nagyon
szeret téged!

Kép
Kép
szintus

Tüncikém sajnálom,hogy így a padlóra kerültél :(
De majd kibékülsz a pároddal,minden rendben lesz.
Igen,néha mondunk olyan dolgokat,amit nem kellene.
Elkellene számolni 10-ig mielőtt kibökünk valamit(tapasztalat)
Meglátod lesznek neked is még boldog napjaid!
Még 136 nap van.Az idő megy,igaz lassan,de megy.
Odáig foglald el magad valamivel,szeressétek egymást a
férjeddel,mert ez kell mindkettőtöknek.A szeretet és a megértés.

Kép
Kép
szintus

Igen,tegnap megszertgettem a férjem :wink:
Sokáig beszélgettünk és olyan jó volt hozzá bújni.
Ma már természetesen nincs itthon :( Azt hiszem,hogy
ezt sem lehet megszokni! :? Báris én azt hiszem nem bírom.
Pénzgond nálunk is akad,de valahogy majdcsak kihuzzuk ezt
a hónapot,aztán meg majd lesz valahogy :?

Lyly szegény Bencével mindig van valami.Gondolom már irtozik
a fehér mantiltól.Gyógyuljon meg mihamarabb!!! :D

Zaha tényleg macskaszeműnek tartasz!?WOW! :wink:
Igen,ezt többen is mondták rám.Mikor kis beképzelt tinédzser voltam,akkor mindég mondtam,hogy a fenekemet és a szememet nem cserélném le(a többit igen)nos,mostmár csak a szemem maradt.
A seggem megnött :oops: :oops: :oops: booccss!

Kép
Kép
szintus

most végeztem..holnap a melóból majd benézek, ha nem lesznek sokan, akkor írok, de olvasni jövök.

Már kibékültünk, csak hát akkor is...vacak ez..

Szép álmokat ..

KépKépKép
tünci28

Gyerekek mit jelent sokszor egy személlyel
álmodni?Pedig nem is gondolok rá,
mégis gyötör álmaimban az első szerelmem :oops: :oops: :oops:
16 éves voltam akkor,ő 15 8) 2 évig szórakoztunk(kisebb-nagyobb megszakitásokkal)már régen vége,elfelejtettem.....
Mégis rengeteget álmodok vele.Néha elakar hagyni(akkor könyörgök neki,hogy ne tegye)néha meg elakar venni feleségül,de akkor kiderül,h én már házas vagyok......
Nos én nem nagyon hiszek az álmokban,de ez szerintetek jelent valamit v.majd elmúllik és csááááá

Kép
Kép
szintus

Szintus

Jó hogy kijavitottál, mert ezt még bele akartam irni a mondani valómba. De mégis kihagytam. Igen Barcinak még szüksége van rám. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

Lehet titkos vágyaid próbálnak feltörni, ami nem valósult meg? :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok. Holnap meló, de majd jelentkezek .

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Látod Melcsi még ilyen messziről is elolvasom a gondolataidat :wink:

Titkos vágyak!Ne máááár :lol:

Már régen elmúlt....még csak annyit,hogy gyerek szerelem volt
olyan ártatlan, s.x nélkül.

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Szinti

Nem a mostani titkos vágyak, az akkori nem valósitottad meg. :wink: :lol: :lol: Most került felszinre. :lol:

Legyen szép napotok!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Most csak gyorsan, mert készülök, megyek Pestre a házidokihoz.

Tünci, ne aggódj, normálisan viselkedsz. Nem baj, ha kimondod dühödben, amire gondolsz, utána meg lehet beszélni, és értelmes emberek, amilyen a férjed is, felfogják, hogy mit érzel, hogy vagy, és miért mondtad. És meg tudnak bocsátani.
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, és képzeletben megölelgetlek, jó?
És még írok, ha hazajöttem.

Melcsike, Téged is, látom, Te sem vagy túl jól most. Puszi

Szintike, na, ezt kielemezzük...

Jövök még.

Zaha

Kép
Kép
zaha

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ lányok hol vagytok? Azt hittem már lesz mit olvasgatnom. Nagggggggggggyyyyyyyyyyyon el vagytok foglalva. :lol: :lol: Én meg csak dolgozom. Ma egész laza nap van. És nagyon jó meleg. :)

Zaha

Még gondolom maradsz táppénzen. Ma túl vagyok már a tegnapi agyikilengésemen. Igazából nem egész napos volt, csak időszaki. :? :oops: Hát ez bizony előfordul, és az a legrosszabb, hogy van csak hirtelen jön. :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsi!

Igen, még maradok, nem tudom meddig. Nem jó itthon, mert állandóan ezen jár az eszem, agyalok, de úgy érzem, nincs elég erőm dolgozni sem, ahhoz még egy kis idő kell, hogy be tudjak járni, odafigyelni, és a kollégáimmal is valahogy ellenni. A házidoki már pedzegette, mikor akarok visszamenni.
Nem tudom, most a június látszik reálisabbnak a lekiállapotom szempontjából, a május olyan közel van, és én úgy érzem, egy helyben toporgok. Olyan az egész, mintha már nagyon rég történt volna, ködös, homályos, még mindig nem fogtam fel, nem tudom felfogni.
Akkor jó, ha túl vagy a tegnapin, dolgozgassál ügyesen.
Ja, és a Barci szuperokos kiscsaj, remélem, mondod neki, mit összedícsérjük itt. Hadd menjen nagyizni, Ti meg legalább kettesben vagytok.

Szinti, miért, nem szoktál rá gondolni, hogy mi lett volna ha? Őszintén!!! 8)
Én is szoktam mással álmodni :oops:

Igen Tünci, ez az, hogy csak úgy látszik, hogy jól viseled. Miért, mit kéne tenned? Az, hogy belül fáj, tényleg nem egy látványos dolog. Ha a cirkuszban mutogatnám magam, ott jajveszékelnék, biztos elhinnék.
Szóval Tüncike, ne gyötörd magad még azzal is, hogy szörnyen viselkedsz, mert nem. Mondd ki, kiabáld ki, amit érzel, gondolsz, mert azt utóbb meg lehet bánni, bocsánatot lehet kérni, és a férjed úgyis tudja, mi miért történik, és hogy nem gondoltad komolyan, csak kiborultál. Ez jobb, mintha magadba fojtanád, ez sokkal emberibb így. Ne kínozd magad.
És tudom, hogy ez nem vigasztal, de a magam módján én is szörnyen viselkedem vele, eltaszítom őt magamtól, befelé fordulok, és ez sem jó. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, drága, szerintem nyugodtan maradj még..majd tudni fogod, ha képes leszel bemenni.Először csak egy-egy óráára menj be, válts pár szót a kollegákkal.Emlékszem engem mennyire megviseltek az első napok.Kb akkor mentem vissza, amilyen időben most Te vagy és biztosan tudom, hogy korai volt, nem voltam elég erős.

Most gondolkodtam dolgokon, ma alig van vásárló, így ráérek és csak jönnek a gondolatok..Tegnap, ahogy kinnt voltunk a temetőben, ahogy virágokat választottunk.A férjem olyan mérnöki gondossággal csinálta meg a virágtartó helyét..Aztán ahogy rendbe tettük a másik sírt és ahogy a kisfiúnak ültetett virágot..Istenem, ez felfoghatatlan, hogy a sírját rendezgetjük a gyermekünknek.Ilyenkor gondolok arra, hogy ezt sosem tudom teljesen elfogadni, vagy elrendezni magamban..

Néha a férjem dédelgetem úgy,ahogy egy gyereket kellene.Pedig ez hülyeség, mert az egy másfajta kapcsolta..De annyira hiányzik a fizikai érintése a Kicsikénknek.. :cry:

KépKépKép
tünci28

Tudom Tüncike. :cry:
Én is arra gondolok, hogy ez már mindig így lesz, és lesz egyszer könnyebb biztos, de ez már ott van a "csomagunkban".
Úgy érzem, tönkrement az életünk, és minden, ami jöhet, talán segíthet, de helyre nem fog jönni. :(

A férjed nagyon aranyos, és tökszép Tőletek, hogy a Kicsipetinek is ültettetek virágot.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci

Mind igy vagyunk. Nincsenek fizikailag velünk, és mégis mennyire odafigyelünk rájuk. Szülők vagyunk .............. igy is. Ezt amikor másnak mesélem tök hülyének néz. Nálunk is tök természetes, ha BArci valamit csinál, akkor ........... Anya nézd mit hoztam a Boginak és beteszi hozzá, vagy hogy beszélünk Róla. Hiába akármilyen névtelennek a beszólásai, ez nem ráerőltetés, ők az életünk részei, ezen nem tud már senki változtatni. Az igazi szülő másképp nem is tud viselkedni. Nekem ott van Barci is, de ugyanúgy Bogival is kell törődnöm, csak nem úgy másképp. De Ő is az én kicsi lányom. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Kedves szomszédomék két gyereket veszítettek el.
Az egyik koraszülött lett,a másik gyerkőcöt pedig öt!!!éves
korában elütötte az autó,meghalt.Utánna született még egy
lányuk,de soha sem lábaltak ki igazán a tragédiákból.
Jó kedélyüek voltak,de a szemükbe ott volt a szomorúság.
Még most is ott van,de ők már teljesen tönkre mentek.A
házaságguk is romokban és ők is.... :(

Melcsike ti szeretnétek még babát?Ne hari,ha nem akarsz,ne válaszolj!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok lánykák!

Melcsike, Barbikának nagy gratula a szép dolgozatért :) Már megint nagyon ügyi volt.

Tüncike, kellenek az ilyen kiborulások néha. Nem lehet mindig mindent magunkban tartani. Ez jó feszültséglevezető. Persze utána én is szánom-bánom, ha esetleg megbántottam férjemet, de valahogy ki kell, hogy jöjjön a düh.
Február elején olyat csináltam pl., mint életemben még soha: egy spagettivel teli :lol: :lol: :lol: tányért vágtam földhöz idegességemben. És segített :lol: :lol: :lol:

Megjöttem a dokitól: képet nem kaptam, csak dvd-re vettük fel, majd abból megpróbálok képet kivágni, nem tudom sikerül e majd, még sosem csináltam olyat.
Nikink lesz :) (Amit titkon reméltem is, mert nem szerettem volna a kistesót Lackóhoz hasonlítgatni)
Vendég

Boboka mint tányér földhöz csapkodó :shock: , hát valahogy tényleg nem is illik hozzád ez a kép. El sem tudom képzelni, ahogy megismertelek a talinkon. :wink:

Niki :lol:, annyira örülök. Gratula. Annyira irigyellek, persze jó értelemben. :wink: Ugye nem érted félre. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Ez tök nagy tragédia ami a szomszédaitokkal történt. :cry: Megértem, hogy min mennek keresztül, de ép ésszel ezt fel sem lehet fogni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt igy elviselni. Még korababáinkkal történteket is nehéz, nem az egészséges gyereket igy elvesziteni. :cry:

Privit küldök!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, gratulálok Nikihez!!! És nagyon örülök, hogy örülsz!!!! :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szinti, ezek mikor történtek a szomszédodékkal?
Szörnyű, nem is találok rá szavakat. Vagy mégis: szar az élet. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Mégsem tudok sehogy sem képet küldeni a kiccsajról, mert a szórakozott dokikám elfelejtette elindítani a felvételt 8) 8) 8) :x :x :x a dvd-n :shock:
Vendég

Boboka

Ne mááááááááááá! Akkor nincs semmiféle felvételed? Ez a doki, ez a doki. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

De kár Boboka!
Na, majd legközelebb. :)

Jó éjt mindenkinek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Persze, nem az a lényeg, de legközelebb jobban odafigyelek majd.

Zaha, szerintem is addig maradj otthon, amíg csak úgy érzed.

Lányok, látjátok a hal a tortánban, hogy a Kordáéknak milyen házuk van?
:shock: :shock: :shock: Azt tudtam, hogy villában laknak, de ilyenben :?:
Vendég

Tüncike,
semmi baj nincs, ilyen mindenhol előfordul. Az a csoda, hogy ilyen előzmények után, mint a mieink, együtt, egymásba kapaszkodva tudunk maradni ebben az érzéketlen, ostoba, törtető világban. Nekem egy idős néni egyszer azt mondta, az a fontos, hogy ne feküdjünk le haraggal a másik iránt. Estig legyen béke... Akkor (21 éves voltam), nem értettem ezt, afféle ostoba falusi babonának tartottam, ma már másképp látom...
Kicsi Violátoknak van egy Kispetike társa. Nagyon kedves volt tőletek, hogy ennek a kisfiúnak is adtatok virágot.
Tudom, milyen szar ez a nagy meleg. Nekem is a szülést juttatja eszembe, azt, hogy ilyentájt fogant a kicsink, és még munkám is volt. Ma egyik sem...

A májfoltra a kövirózsa-cseppeket ajánlják, én nyersen csepegtettem, nekem bevált régebben. (ha krémben veszed, sokkal drágább, és nem biztos, hogy az van benne.)

Gondoltam, hogy ez az ásatás nem olyan egyszerű. Ismerek egy régészprofesszort, Tácon ő vezet (Fitz Jenő), vele sokat beszélgettem erről, és mondta is kb. 5 éve, hol ásnak, sőt a vezető régésznőt is bemutatta, de elsikkadt a tyúkeszemben. Lehet, előbb kiugrom az infóért Tácra. Izgat a dolog, nem a kincskeresés, hanem a nagyszerű emlékek miatt.

Lányok,
nem találok szavakat, milyen hülyék vannak, és hogy reagálnak...amit írtatok, felháborító! :evil:
Bár a sokat emlegetett kertvégesi nagyseggű (akivel együtt szültünk volna), valamelyik nap megkérdezte a kicsit tologatva: Na, kiheverted már? Az idő, ugye csak gyógyít! És ő is önelégülten nézett rám, milyen jól megmondta nekem a frankót!

Melcsike,
Barci lánynak a szokásos puszi az okos kobakra! Hadd menjen az a lány a mamihoz, jót fog tenni! Te meg pihizz is egy kicsikét. De komolyan!!! Beával jó talit nektek!

Szintus,
az álom lehetett az is, hogy valami lezáratlan maradt, tudat alatt "nem hagyott békén", és most jött elő...
Egy agysebész azt mondta, hogy az emberi agy egy végtelen hómező, amit kb. 1 %-ban tudtak idáig feltérképezni az orvosok és tudósok. És tényleg cicaszemed van...

Zaha,
pihenj még egy kicsit. Nem lesz ez egy kicsit túl korai, ha visszamész dolgozni?

Boboka,
szívből gratulálok a kis Nikihez!!!! Az orvosodat máris annyira elbűvölte, hogy elbénázta a felvételt... Ez a lányka még nagy dolgokat visz majd végbe, figyeld meg!!!
Nikolett=győzelem... :wink:

Hát, Bencus még jóban van a fehér köpenyesekkel, talán annak köszönhetően, hogy mindent előre, és világosan elmondunk neki. A szomorúbb, hogy a tubusnál újra megkaparják a kicsi orrát.

15-13 év fegyház, az 1 éves gyermeküket halálra éheztető CIGÁNY szülőknek. A kicsi 4 kg volt. 136.000 Ft segélyt kaptak a szülők havonta!!!!!!!! Hol volt a védőnő, az orvos, a családvédelmi hivatal???? 1 éves korig havonta min. 1x kötelező a kicsit megmutatni a védőnőnek. Egyébként a helyi védőnő azzal védekezett, hogy mindig felöltöztetve(!!!!!!!!!) látta a gyereket!!!!!!! Hát nem volt ez a hülye kíváncsi sosem a kicsire?????????? Nem mérte meg, vagy azt is ruhában tette????????????
Nálunk sem avatkozik be a védőnő ilyen esetekben, mert fél.... Akkor ne legyen ilyen munkája!!!! Menjen ki az orvossal, a családvédelmissel, ha kell, egy rendőrrel együtt, de a gyereket NE HAGYJÁK!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, ez durva amit írsz, a gyereket éheztető "szülőkről" :twisted: :twisted: :twisted: Nem is hallottam. Bár két napja nem is nagyon néztem híradót.

Én azt nem értettem sosem, hogy aki elveszi egy ember életét szándékosan, az miért nem kaphat életfogytiglant? Ő csak tizenvalahány évet kap, de utána kimehet :twisted: :twisted: :twisted:

A rendszerben egyébként tuti hiba van. Nem lehet összehasonlítani az előbbivel, de anyuéknak 1,5 hétig nem volt otthon internet. Vártak volna fontos e-maileket stb, tehát azon a héten tényleg tök fontos lett volna. Meg hát ugye ezért fizet az ember. Naponta többször hívták a céget, persze, dolgoznak rajta... A végén kiderült, hogy a modem volt elavult, amit még az a cég adott, de nem ez a lényeg. Felhívták a fogyasztóvédelmet, és ott azt mondták, hogy tényleg gáz a szitu, de ők nem tudnak fellépni, csak állami cég ellen. Akkor meg minek vannak? Magyarul fizess elő, aztán ha nem kapod meg a szolgáltatást szépen csendben morogjál magadban...

Lyly, köszi neked is :wink: Kicsi Bencusunknak meg nagy puszit küldök
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?