Hali Csajok!
Kösz a képes dícséreteket, jó az alany
A varázslós képeket innen csórtam, egyszerű és baromi látványos
:
http://www.photofunia.com/
Lamme: Hordozás: hátra én is most tanultam meg kötni normális a mamamis klubban
nekem a hátradobás nem vált be, így a csípőmre kapom és onnan vezetem hátra. Már egész gyorsan megy, Aliz is élvezi, már akkor sikongat, amikor meglátja a mei tait
Hozd el a tied a talira mindenképp és majd megtanítalak kötni, ok? Addigra talán megérkeznek a kendőim is, majd azt is mutatom, bár az nem megy hátra ilyen profin.
Tök jók az állatkertes fotók, nagyon szépek vagytok (lányok cukrok, anyuka csini
)
Banyoszka: nagyon édes, gömbölyő poci
neked sincs már sok hátra Babóig..
Kriszta: Mi is Siófokon voltunk hétvégén (p-h), sőt, a Hajóállomáson is vasárnap délután! Ha ezt hamarabb tudjuk, össze is tudtunk volna futni
Esztinek hány foga van?
Cosmo: már csak 39 nap? Hűű, nemsoká babáztok! Kész van már minden? (Kórházi pakk, babaszoba..?)
A hordozó típusa mei tai (kötös, ázsiai típusú kenguru), és ez sk, egy kreatív anyuka készítette, mindenhol párnázott, extra kényelmes és (szerintem) gyönyörű.
Ez a nyerési szériád elképesztő
Lilisgabi: én (most már) nagyon term. szülés párti vagyok, de sok doki császár után automatice császárt mond. Ha Neked fontos a természetes szülés, beszéld meg a dokival, elvileg szerintem nincs akadálya (ezt a Vermes is mondta a szülésfelkészítőn!!). Persze, ha valami közbejön, vagy kockázatos, akkor inkább császár. Bábakoktélról én is hallottam, de nem próbáltam és passzolom is az egész témát, mert Aliz indítottan a 41+2-re született és nekünk se balcsis fürdés, se sok meló, se szex nem jött be
Ktc: (megy az ölelés)
Mi holnap megyünk egy Dévényes szakemberhez megnézetni Aliz nem-mászását, remélem mond valami biztatót... kicsit aggódom
Talira úgy készüljetek, hogy 80%-ban jó a május 9. szombat, mert a keresztelő valószínűleg 17-én lesz.
Képzeljétek, ma hívott a főnököm, hogy május végén 3 nap csapatépítő tréning lesz a visegrádi termál hotelben, és lehet vinni + egy embert. Mindenki hozza a párját, mi persze Alizt is és full luxus pihenés lesz, gyakorlatilag csak a neve csapatépítés
Már megnéztem a weboldalukat és szerintem elég jól el leszünk, már úgy várom
remélem, Aliz is jól érzi majd magát, van külön gyerekmedence, meg lesz bébimenü, stb. Volt már itt valaki közületek?