Hello Lányok!
Megint alig tudtalak utolérni benneteket!
Egyszerűen még önmagamhoz képest is le vagyok maradva, és nálam ez már a csúcs! Most esett le, hogy hétvégén húsvét... na most, ez lesz az első, hogy nincs "kinagytakarítva"
Nincs hozzá erőm, meg időm sem. amúgy meg dolgozok nagyszombaton, meg húsvéthétfőn is.
Olvastam, többen is le vagytok törve, hát én sem vagyok a topon, de szerintem csak a hirtelen meleg nyom minket. Túl leszünk ezen is.
Tömegközlekesdés:
ma én is felhúztam magam. Villamos, tömve, de azért van 3 szabad hely is. Felszáll a kismama, alias én (pocak persze kirakva, ilyen melegben másképp nem is lehet), de az istenért nem állnának picit arrébb, hogy a szabad helyhez jussak. Szólok egy srácnak, engedjen, hadd üljek le. Meg se moccan. kiderült, "dugó" volt a fülében, és ordított a zene... Majd megpukkadtam.
Igaz, előtte jól felhúztam magam, mert be kellett cserélnem a felsőmet, amit szombaton vettünk Puszedlivel, mert kiderült, el van szabva (hogy össze ne keverjem a betűket!), és még az eladók néztek úgy rám, mintha megöltem volna a felmenőiket.
Amúgy babóval minden o.k., bár amikor ideges vagyok, ő is rúg, na és akkor fájdalmasan erőset!
Járok szülésfelkészítőre: eddig 1. óra= nagy nulla (életmódról volt szó), ma volt a 2.= sejtbankos csaj dumált, plusz beszéljünk a szüléssel kapcsolatos félelmeinkről.
Magdii!
Olvasd el (de amúgy mindenkinek ajánlom) a "Szülőszoba, tessék belépni!" című könyvet. Én most járok a vége felé, és szó van benne arról is, hogy lehet fájdalommentesen szülni. Nagyon hasznos szerintem. (Igaz, ezeréves)
Mukkancs, Banka!
Nagyon édesek a bébik, már olyan szépek, mint születéskor, és szépen látszanak a vonásaik.
Tabati, Bvigh!
Gyönyörű kismamik vagytok, az arcotok csak úgy ragyog a képeken! Nem lehet nem észrevenni!
Anuk!
Sajnálom, hogy ennyi baj van a lakáscserével, remélem, megoldódik, és tudsz egy kicsit relaxálni, pihenni. Nagyon rádférne, mondjuk egy anyósmentes helyen.
Erika!
Jó, hogy jöttél, remélem, Ékes jól van.
Sosi!
Te merre kószálsz? Gyere egy szóra, hogy minden o.k.!
Kissmanó!
Durva, hogy nem fogadtak a rendelésen! Még jó, hogy volt gyógyszered. Adrinak jobbulást!
Majd küldök adatokat priviben!
Puszedli!
Kitartást, már nincs sok hátra ezzel a hülye tyúkkal együtt!
Preta!
De figyelmes a párod! Biztos izgi lehet, hogy nem tudod, merre mentek. Irigy, irigy...
A babszobával mi még sehogy sem állunk, be is vagyok rezelve. Az a rémálmom, hogy Prüntyi megérkezett, de semmi sincs előkészítve a fogadására.
Legközelebb 17-én leszünk együtt Apával annyi időre, hogy legalább a kiságyat meg a pelenkázót kinézzük,megvegyük valahol. Katasztrófa!
Na én megint bent ülök a melóhelyen, mert várjuk a Bajnokok Ligája-meccsek végeredményét! Hurrá, kész élmény!
Na de mindjárt vége!
Gondolom, sokan már szunyiztok!
Jó éjt mindenkinek!