Új privát üzeneted érkezett!

Mamm

jaj nagyon drága vagy,mindjárt dobok egy privit :D

Chesti

tündéri Niki,micsoda nagylány,kész kis hölgy :D

Share

ne csináld már,beszélgess csak itt,komolyan :D
Emlékszem ám én is,akkor majd a talin.... :wink:

Bibarkám

na milyen volt ma? :D Gondolom szupeeer :D puszika

Beszi

köszi az infót,asszem kipróbáloma abenti cipőt,bár minden porcikám tiltakozik :lol: meglátjuk
Vigyázok ám a szemedre,majd rakok fel képet :lol:

Zsókuci

de jó,indul a szalon :D részletes beszámolóval várunk :D az utazásról is :D

Kép
lukrécia

Share, tegnapi dátummal került fel egy húsos változat is, én emberem is húsevő, meg a lányok is, nekem nem annyira fontos :lol:

Hajrá sütés-főzés :wink:

Dorka ma úgy elesett a taxival, hogy kívül-belül felrepedt a szája, még szerencse, hogy foga nem bánta, de így is ömlött a vér rendesen :? :cry:
Szombaton meg fél tizenkettőre van időpontunk modell válogatásra (mármint a csajoknak, nem nekem)

:roll:

Mindenki írjon csak nyugodtan jó sokat!

Judit

jucicuki

Benszi

benntre milyen szandit vettetek?Vagy az az amiről raktál fel képet?

Juci

modellválogatás?asztabetyárhétszentségit :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Juci

jó fej vagyok :x azt meg nem is írom hogy jobbulást Dorkának :oops: volt nagy siri?

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!
Először is mindekinek köszönöm a tanácsokat. Szerencsére kedden megúsztuk sivalkodás nélkül a menőmanót (nálunk ez a csiribir :) ) Persze előtte nap már elkezdtem mondani, h holnap megyünk és milyen jó lesz, utánna sétálunk stb. Remélem így marad.

Juci!
Milyen modellválogatás? Mik lesznek a lányok? Fotómodellek?
Sajnálom az esést. :( :(

Chesi!
Mekkora már Niki!
Tényeg tartsz csiribirit? De jó! Kár, h messze lakunk és nem tudunk hozzád járni.

Zsókuci!
De jó, már itt tartotok?

Vicuska!
Bízzunk benne, h happyend lesz a vége!
Rami és a banán. :)

Benszi!
Bilibe pisiliés, nagyon ügyi Dóri!

Witch!
Hű, kemény ez a gerincsérv dolog. Vigyázz magadra! Gyógytorna otthon, nem jöhet szóba?

Látom mindenkinél beindult a játszótérszezon. Mi is igyekszünk sokat kinn lenni. Mi nem bogyót szedünk, hanem bodobácsozunk. Imádják ezt a bogarat, mióta az apjuk megmutatta nekik. Zsuzsu hangosan kiabálja: bodobács, bodobács. Gergő halkabban, de ő is mondja. :)

Lassan kelnek, úgyhogy megyek.
Puszi Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

A lányok előtt, meló mellett néha hostesskedtem, kari előtt pl., így fent vagyok a modellvilág.hu-n, csajokat is feldobtam brahiból februárban, és most behívta őket egy fehérvári modellügynökség.

Gondolom reklámokhoz keresnek gyerkőcöket, sokat gondolkodtunk, hogy egyáltalán elmenjünk-e, de végül úgy döntöttünk, meghallgatjuk, aztán majd meglátjuk. Korrektnek tűnt eddig, mert mindenkinek egyéni időpontja van, nem kell várakozni és még az alvásidőnket is figyelembe vették.

Volt nagy sírás, én igyekeztem higgadt maradni, de nem volt egyszerű, mert szó szerint ömlött a szájából a vér és először azt hittem tényleg nagy a baj...

Judit

Gica, tök jó, hogy alakul a torna, holnap mi is megyünk csiri-birire, húsvéti játszóház keretében lesz a baba-mama klubban, ahová járunk.

jucicuki

Sziasztok,

Szerencsére megint pörög a topik :))

Köszi a bíztatást a felállással kapcsolatban, remélem, elunja egy idő után... most épp azon filózok, hogy kicsit alakítgatni kéne a srác napirendjén, mert fél 8-kor ébred, fél 11-körül teszem le a délelőtti alvására, és hát eléggé belecsúszik a délutánba a dolog. Mire a délutáni alvását is lezavarjuk, gyakran fél 5-5 óra lesz, és már sehova nem tudunk elindulni... valami ötlet? Gabicsibe, Rebe, nálatok hogyan alakul most az alvásidő?

Bibar, le a kalappal a fogyi miatt... nekem is le kéne dobnom egy tizest, de fogalmam sincs, hogyan csináljam. Anyósom és a párom gebék, tele a hűtő édességgel, a szekrény csokival, így legyek erős :(

Vicuska, én szorítok Neked, háthahátha :) majd számolj be, mi volt Zekénél ;) Édes a kis banánevő :D

Witch, nem semmi méretek... :) Mikor hozol fotót? Keresztapusat is! :)))) Tényleg muszáj kezdened valamit a gerinceddel, főleg, hogy Jamina ilyen nagy baba, egyre nagyobb súlyt kell majd cipelned. Vigyázz magadra!

Zsókuci, hajrá Madrid!!! Azért gyere...

Chesti, én is akarom majd ilyen csiribirire vinni Gabit, azt hiszem, hozzánk legközelebb a Marcibányi téri szabadidőközpont van. A közlekedés mondjuk elég gáz, de majdcsak megoldom valahogy. Hát, majd ha már tipeg, addig gondolom nincs értelme. Niki tündér :)

Share, én örülök neki, ha hosszan írsz, legalább képbe kerülök azzal kapcsolatban, milyen problémák merülhetnek fel, ha jönne egy kistesó. Máté napközben is cicin aludt el ilyen korban? Mert este nálunk sincs gond, csak nappal...

Gabicsibe, nem türelmetlenkedek, csak csodálom a fiadat, azt csak szabad :) Nem hajszolom én sehova Gabit, nekem ő úgy tökéletes, ahogy van. Majd csinál mindent, amikor elérkezettnek látja az időt :) Én pl. egyáltalán nem beszéltem 2 éves koromig, akkor viszont rögtön kristálytisztán, összetett mondatokban nyomtam a dumát :) Gondolom, fejben gyakoroltam előtte, vagy nem tudom. Tényleg, Botinak elmúlt ez a fejrázásos dolog? Gabinak igen... viszont a múltkor játtam a játszótéren egy kb. 6-7 hónapos kislányt, ő csinálta.

Jucicuki, wow, válogatás, nem semmi :) Számolj be, milyen volt! Sajnálom a balesetet :( Nem marad nyoma, ugye?

Gica, lehet, hogy ez segített, hogy már előző nap felkészítetted lelkiekben... remélem én is, hogy így marad.

Azt hiszem (remélem) lassan kilábalok ebből a megfázásból, nagyon gáz... egy szobában alszom Gabival, félek köhögni, nehogy felriadjon :) Egyelőre nem kapta el, remélem, megússzuk továbbra is. Amúgy minden oké, megy ezerrel a felállás, meg a jövés-menés a lakásban, sajnos a járóka szerepe is megnőtt; ha eszem, muszáj betennem Gabit, mert tele a lakás lépcsőkkel, meg dobogóval... Más dolgokat úgy intézek, hogy jön velem, vagy kocsiban, vagy hordozóban, vagy a háti hordozóban, amit most vettünk. Mindenütt csak rövid ideig van el, nagy a mozgásigénye, de hát valamikor muszáj felzárkóznom házimunkából. Azért sokat van szabadon is persze.

A legjobb játéka most az, hogy elindul mászni valahova, és a szeme sarkából hátrales, hogy jövünk-e utána. Ha ilyenkor elindulunk, akkor hangosan kacagva rohan tovább :) Ő találta ki ezt a sajátos fogócskát, nagyon élvezzük :)

Ja, és persze ő is ismer már tárgyakat. Kérésre kikeresi a HapciBenőt, a kacsát, a patkányt a játékdobozából (a hapcibenő a sejtbanktól kapott plüssviziló :), a többi is ilyen plüssdög). Játszani nem játszik velük, de odahozza, hogy bábozzak neki velük.

Na megyek, lassan hátha felébred és el tudunk indulni a játszóra. Tegnap nem látszott a talaj a sok gyerektől, lehet, hogy a du. alvás előttre fogom időzíteni a sétánkat...

Kép
elan

Chestikém
jaj de jó,akkor csak megoldódik ez a haj dolog :wink: :wink: a csajszi nagyon édes :P :P az a ruhácska...na hallod még lakást is festegetsz,nem vagy semmi :wink: :wink: azért pihizni is kell ám :wink: :wink:

Zsókuci
ez rád is vonatkozik :wink: :wink: képeket dobj majd a szalonról,olyan kiváncsi vagyok :lol: ja és te is legyél rajta,olyan rég láttalak :wink: :wink:

Share
jaj de jó lenne,imádom a meglepetéseket :lol: :lol:

Gabi
igen,Olivér imádja a francia kosztot,bár ma az ajtón levő szigetelést kezdte el csipegetni :shock: :shock: szórakozik velem és nem tudom mit csináljak hogy ne rakjon mindent a szájába :cry: :cry: azt veszem észre hogy ha rászólok azért is csinálja,de ha nem szólok az meg veszélyes....

Lukikám
szuper volt mint mindig,bár Olivér minden babától elvette a labdát,tudod mennyire szereti azokat a golyokat :wink: :wink: kicsit kiakadt hogy más is akar labdázni :lol: :lol:

Juci
szegény Dorka :cry: én is minden nagy esésnél szivbajt kapva nézem a fogait,bár nekünk még nem volt sok vér,én nem is tudom hogy tudok majd higgadt maradni :oops: sokszor én ilyesztem meg a fiam a feljajdulásommal :lol: na kiváncsi vagyok a válogatásra,reklá az tök jó,olyan édesek benne a gyerekek :wink:

Gica
mi a bodobácsot is bekapnánk :twisted: :twisted: az ovodásaim is állandóan bodikat gyűjtöttek,ök igy hivták :lol: én meg irtóztam tőlük,főleg mikor jöttek hogy ovónéni neked hoztam,és elém raktak egy vödör undoritó bogarat :lol: :lol:

Elan
hát ugy én sem tudnék fogyózni ha mindenhol nasi lenne :wink: :wink: nagyon ügyi Gábor hogy igy előveszi a játékait :wink: :wink:

képzeljétek hivtak az oviból hogy nem e akarok visszamenni szeptembertől mert annyira szar aki helyettem van hogy kirakják :oops: én meg mondtam hogy NEM AKAROK,
bár lehet hogy Bajnai Gordon máshogy dönt,de akkor is csak január,de én úúúúgy itthon maradnék 3 évig,de már látom hogy nem tehetem meg :cry: :cry: :cry: :cry:

Benszikém
képzeld kapott az uram,de csak egyre volt pénzünk :cry: :cry: de az is szupi,apukádat és téged is puszilunk :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibarkám

nem csak jövő évtől kezdődik ez a Gordon bácsis projekt?
Nem semmi s kis mindenevő :lol: biztos éhes szegénykém :lol: :lol:

Képzeld ma megint jó volt a séta.Rakok képeket mindjárt:D

Elan

édes lehet ez a fogócska :lol:

Kép
lukrécia

mai sétánk :D

Kép
Kép
Kép

Kép
lukrécia

Annyira édes kis törékeny Falatka!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Luki,
azért a talin szólj majd rám, nehogy elfelejtsem. :wink: :lol:
Hááát, igazán dicsekedhetnél többet erről a lányról! Gyönyörű, ennivaló, csajos, cicás, és ebben a szerelésben nagyon vagány! :lol:
Gordon bácsi már őszre tervezi, hogy nem kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj 2. részletét. Ennél fogva bármi megtörténhet. Azon röhögök, hogy mi a fenének kellett Gyurcsánynak menni, ha így is, úgy is megszorítanak bennünket. :roll: Akkor már nem tök mindegy, hogy ki adja a nevét hozzá?

Juci,
a karrierépítést soha nem lehet elég korán kezdeni a mai világban.
Megnézem a húsos változatot is.
hús nekem sem fontos. Nagyon sokáig vegetáriánus voltam. Mátéval félidős terhes voltam, amikor a dokim végre rábeszélt, hogy legalább vasárnap nyomjak be egy kis husit. Emlékszem Lucia is győzködött, még anno, az első talinkon. :lol: Úgy döntöttem, hogy amíg szoptatok, addig eszek, aztán jött Kornél, a terhesség alatt is ettem, és most amíg szoptatok szintén enni fogok, de sokszor érzem úgy, hogy már elég lenne. Nem szeretem.

Bibar,
Hmm, sajátos ízlése van a kölöknek.:wink:
álláslehetőség tök jó. Megértem, hogy maradni akarsz még otthon.
Nekem is lett volna egy lehetőségem szeptembertől, de magas ívben nemet mondtam. Majd jövőre. Még 9 hónapos lesz Kornél. Elképzeltem, hogy berakják egy járókába a bölcsiben, és ott dekkol szegénykém egész nap... Brrrrr!!! bár vszeg nem így működik a dolog, de az anyai fantáziámat úgysem tudom meggyőzni. :wink:

Elan,
próbáld meg eltolni a délelőtti alvását. Először csak negyedórákkal. Így lassan elérhető lesz, hogy 1x aludjon, ha van már rá igénye.
Alszik babakocsiban? Mert akkor úgy is lehetne, hogy délelőtt később indultok sétára, kap valami tartalmasabb tízórait, és majd elalszik közben. Az ebéd így csúszik, de, ha beáll az alvásideje, akkor előtte ebéd, és mehet durmolni.
A másik, hogy a délutáni séta előtt felébreszted hamarabb, hogy tudjatok menni. Meg fogja szokni, hamarabb alszik el este.
A harmadik, hogy délelőtt ébreszted fel ebédelni, utána mentek levegőre, és még alhat egyet délután. Bár, ez majd a melegben nem lesz jó.
A cél az lenne, ugye, hogy az ebéd utáni alvás alakuljon ki. Pár hétig eltart ez az átmeneti állapot, és nem is biztos, hogy elég lesz még neki a napi 1. Meg kell próbálni. Én sem szeretem felébreszteni a gyerekeket, de időnként meg kell tenni.

Igen, Máté még 1 éves korában is cicin aludt el napközben!! :lol: Amikor várandós lettem Kornéllal, akkor szokott le. Ő magától, én nem nagyon erőltettem. Aztán jött a kánikula, és csak sportkocsiban volt hajlandó aludni. Bemászott, vitte az alvós állatait. A fene se tudja miért. Mindig lemostam a kerekét a kocsinak, és el kellett ringatni a hálószobában. :shock: Csakhogy lásd, tudnak fura dolgokat produkálni a gyerekek.
Számomra éppen ez az időszak hozott megkönnyebbülést. 9-10 hónapos korától kb. 1,5 éves koráig nagyon jó volt közöttünk az összhang. Elvolt már magában, könnyen leköthettem a figyelmét, és tuti jól haladtam a házimunkával is. Sok mindenbe bevontam: mosogatás, zöldésgpucolás, porszívózás, portörlés, teregetés és még eleinte élvezte is. Alvásidőben pedig tudtam vasalni, vagy netezni. :wink:
Most már alig tudom valamibe bevonni. :x

Máté, szerintem, a 16 fogával nem kínlódott annyit, mint most az utolsó néggyel. Szemfogak, és még mit tudom én, hogy hívják a másikat. Már kint a hegye, de nagyon lassan jön. Tegnap este a fém kanalat rágcsálta joghurtevés közben. Úgy megsajnáltam. Adtam neki Nurofent. Nagyon nehezen tud elaludni esténként. 11-ig simán elkínlódunk. Ha ő nyűgös, hisztis, Kornél is átveszi, és ő sem alszik. Csak én és apa aludnánk. :twisted: Éjfél-1 óra mikorra ágyba kerülök. Fejek, ezt-azt még megcsinálgatok. Kornél, szerencsére 5 körül ébred, így valamennyit tudok egyhuzamban aludni.

És most megyek, felébresztem a csöppemet. Nem örülök neki, de 11-re fogorvoshoz kell mennem, és még addig el kell rendeznem, hogy apának már csak az alvás maradjon. He-he, mit fog kezdeni a két gyerekkel? :roll:

Kép
Kép
share

Falatka nagyon édes!! Szép nagyot nőtt!

Bibarka, mai világban tök szupi ha hívnak vissza melózni. Én is jeleztem, hogy októbertől amint 2 éves lesz Rami vissza szeretnék kerülni állományba, de először kiveszem a kb.50 nap szabimat. Fönököm szólt, hogy oké, de a válság miatt mindenkinek írásban le kellett mondania a fizetése 10 %-ról, ha nem vagy hajlandó akkor..és lehet csak év végéig működik a cég..jó kilátások nem?
Sajnos mi nem tehetjük meg, hogy én csak 28 ezer Ft-ot kapjak..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan
Boti is így alszik 1 hete!Reggel 1/4 6-kor tápi aztán 1/4 8-ig alvás,10-től megint alszik másfél-2 órát,délután 4-től megint alszik 2 és 1/2-3 órát.Ennek ellenére 9-kor már ásítozik és fél 10 mire elalszik.Most ez így jó,de ahogy Share írja a melegben lesz nehéz.De a fiam alvásigényét ismerve szerintem nem fog sokáig tartani ez az állapot :? fejrázás elmúlt szerencsére :D

Bibar
utána néztem ezeknek a bogaraknak,hát nem csodálom hogy nem akarsz vissza menni dolgozni :lol: én sem szivesen kapnék ilyen rusnya bogarakat :D Én azt nem értem ha vissza kell mennünk dolgozni hová teszem a gyereket hiszen alig maradt bölcsi,már most nehéz bejutni.Barinőmék Nagykovácsiba költöznek a nyáron és már tavaly fel kellet iratkozniuk a várólistára és még így sem biztos hogy ősszel felveszik.

Vicuska
Hát ez elég rosszul hangzik -10%,de örüljön az ember ha van hová vissza mennie.

LUki
Ezt a gyönyörűséget miért rejtegeted?Jó nagyott nőtt kiscica :D
gabicsibe

Lukikám
jajjjj de cuki a kis menyem :lol: :lol: :lol: örülök hogy jól sikerült a séta :wink: képzeld ma Olivér itt a nappaliban az ölembe ücsörgött és egyszer csak azt vettem észre hogy horkol :shock: :shock: mindezt 10.25kor :shock: remélem nem lesz beteg,leraktam az ágyba,kiváncsi vagyok meddig horpaszt...

Share
ez nem csak az anyai fantáziád,én már sajna láttam ilyet,40 fokba üvöltött a kisgyerek a járókába a NAPON,odamentem szólni hogy nem kellene valamit csinálni azzal a babával??a padon ültek dumcsizgattak,aztán mondták hogy jaj,elfelejtettük árnyékba húzni a járókát :twisted: :twisted: én már szóltam anyunak hogyha vissza kell mennem lesz egy gyereke napközben :lol: :lol: érdekes amit irsz mert én is imádom ezt a korszakot viszont Olivér mostanában megint nincs meg nélkülem,még a mosogatásért is közelharcot vivok :shock: :shock:

Vicuska
szabin nekem is lesz bőven,de én ugy terveztem hogy jövö szeptemberig kihúzom majd januártól a 28.000 el.na a férjem már mondta hogy nem fog menni,ugye az a ku.... törlesztés :evil: hú azért drukkolok hogy ne szünjön meg a céged,ezek nem jó kilátások :cry: :cry: mivel foglalkozol??persze csak ha publikus :wink: lemondani a 10 %ról ,nem semmi,én mindig mondom hogy olyan rég akartunk babát miért pont most jött ez a válság??a második babával meg mi lesz??1 éves korába be kell majd adni valahova??na nem idegesitem magam :oops: :oops: /ja ha egyáltalán lesz pénzünk 2. babára :x /

bibar

Gabi
képzeld a mi ovodánktól most veszik el a tornatermet,mert nagyon sok lesz már a bölcsis,és ugye sokat megszüntettek :oops: na most majd nyithatják sorba,mert sok embernek be kell majd adnia :oops: :oops: na és ugye azt akarják hogy a gyed és gyes összesen 2 év legyen :cry: akkor 2 éves korba mindenkinek mennie kell?? :cry:

bibar

Köszi lányok a Falat dícséreteket :D

Hát pont ezt nem értem én sem.Bölcsi nincs,de mindenki adja be.HOVÁ????Én nem jegyeztem elő a születésünk napján :roll: :wink: azután meg esély sincs bekerülni :evil: nem is akarom.

Bibarkám

na hát ez csúcs ez a kiskrapek :lol: vettünk ma homokozós szettet a tecsóban hogy ne kelljen kunyizni majd a vőlegénytől :lol: Már nagyon gyúrunk :lol: Vettem ma egy teás szettet is,sütünk-főzünk ezerrel azóta :lol:

Share

nem felejtem el,az tuti :lol: csak ne vedd zaklatásnak majd :wink: :D
Kitartást apának! :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok csajok!

Hú jo sokat írtatok! meg sem kisérelem a visszaolvasást!!
Szóval tegnap óta szalma vagyok :cry: :cry: :cry: :cry:
Ezer dolgot kellett előtte elintézni semmire sem volt időm . De innentől talán többet jövök.
Tegnap délre kellett vinnem apát a reptérre. Után a elmentem a Bence triciklijéért. Később rakok fel róla képet is .Nagyon cuki és Bencének nagyon tetszik. Igaz hogy a nyuszi tojta de már odaadtuk neki!4 Ugysem tudja még hogy mi az a husvét és mikor van a napja.
Vettünk egy csúszdát is . Az is tök jó. odatettem a homokozóhoz!
Ja egy két fotó a homokozórol.
Puszi mindenkinek később még jövök

Kép

Kép Kép

Kép
fiona66

Nnnna itt is vagyok. :lol:
Vasárnap voltunk anyósoméknál és délután szép idő volt hát ezt a gyereket nem lehetett az udvarról becsalogatni :lol: :lol:
Amióta ez a jó idő bejött szinte egész nap az udvaron vagyunk :lol:
igy szokatlanul nagy rend marad bent a lakásban :lol: :lol: :lol:

Szóval ilyen a tricikli és ilyen a csuszi! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Megjöttünk a castingról, úgy kezdődött, fizessünk be 54.000 ft-ot a portfólióra és azonnal alá kellett volna írni a szerződést, mert miért nem beszéltük meg otthon. És a végén még ők voltak megsértődve mert miért nem jöttünk felkészülten, még a hat év alatt nem volt náluk ilyen... :shock: szóval ennyit a lányok modell karrierjéről :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Jucicuki Nem semmi cég. Kész átverés shownak érzem.
Viszont a lányok tényleg szépek, helyesek.

Lukrécia Hát ez a falatka. Csak ámulok, hogy mennyit nőt. Igazi kis nőci.

Chesti Jó, hogy alakul a lencsi lány haja. Hátha magától rendeződik.
Lakásfestés. Nem semmi. Ügyes vagy, hogy tartasz tipegő foglalkozásokat. Legalább is nálunk igy hivják. Vannak sokan rajta?
Sajnos nálunk 4,5, max 8 gyerkőc van. Valahogy azt érzem, hogy könnyebb a gyereket bent tologatni a parkban. Nekem erre sosincs időm. Akkor inkább értelmes dologra teljen az idő.

Zsókuci Jó utat nektek. Pihenjetek egy kicsit.

Fiona Jó a tricikli és a csuszda is. Látom szeret pózolni a fiad, ha fényképezik.

Bibar Szerencsés vagy, hogy hivnak vissza a munkahelyre. Mai világban már kisgyermekes anyukának tényleg szerencse kell a m.helyhez. Legalább is felénk igen.
Nem semmi Olivér étvágya, étrendje. Készülök, hogy az én fiacskám is mivel lep meg majd, ha a lábba viszik.
Kitartás a fogyihoz.

Witch Sajnálom, hogy fáj a gerinced. Jobbulást neked is meg anyukádnak is. Kicsi lány rendben van? Rendeződöt a kaki?
Sajnos képtelen vagyok visszaolvasni. Most is a fiamat öt percenként rakom félre a géptől.

Rólunk egy kicsit.
A kicsi fiam a nyolcadik hónapban megtáltosodott. Ezerrel mászik. Hasról négykézláb és felül. Ápr. 1-én este meg 3-szor ismételte meg egymás után a kiságyban a felállást. Elkezdtem pakolni fentebb a dolgokat mert nincs semmi biztonságban. Mondja: agyá, baba, apa. Most mértük 8200 g és 76 cm, 8 fogunk van, de megint jön kettő. Szopi még mindig előnyt élvez, de már azért kezd kajálgatni is. Éjszaka még mindig 3-szor kelünk.

Estére teszek fel képet, ha elalszik. Megyek mert a gép életveszélyben van.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szevasztok csajok!

Fiona!
Sajnálom,hogy szalma lettél!Klassz a triciklitek és édes a fiad!

Share!
SAjnálom a fogzásotokat,de átérzem mi is kűzdünk!

Juci!
Micsoda szemét bagázs!

Jezsoerika!
Szépen fejlődik a fiad!

Bibarkám!
Mindjárt húsvét és még nem sütöttem neked!1csomi pelus is pelus.
Cuki lehetett ,ahogy elájult az öledben Olivér!

Luki!
Nagyon szép Falat!Abban a szandiban meg van egy másik is amiben bent nyomják!

Witch!
Próbálj pihenni a sérved miatt,mert az nem játék!

Chesti!
Szerintem jövőhéten benézünk a csiri-biri tornára!Megpróbálom anyut elrántani magammal,mégis csak ez lesz az első alkalom,nem tudom mit fognak hozzá szólni!
Nagyon cuki a lánykád!

Mi is délelőtt és délután is kint rogyunk a napon!Homokozunk,motorozunk!Ja és délután a teraszon ebédelünk!
ma shoppingoltunbk a kölkökkel!Apa Bricostorba Baluval én a Corában Dórival,majd randiztunk Corában és kajáltunk a kölkökkel egy nagyot!Tök jó volt.Most meg apuka elvitte a kis büdösöket anyósékhoz!
Vendég

Az igért képek. Kép Kép Kép Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Benszi

Balázs sérülése elmult már? Dori nagyon ügyes, hogy már bilizik.
Jó a libigoka. A közös teázás a kedvencem.

Juci A lányok ilyen ügyes kertészek. Igy már könnyebb kertészkedni.

Gabicsibe Boti tul van a betegségen? Nagyon jó a kiflis kép. Igazi huncut kisfiu.

Elán Kérdezted az alvást. Sajnos mi nem jó példák vagyunk.
Reggel 6-7 között kell és legközelebb délben alszik 1 esetleg 2 órát. Igaz most mintha változna, hogy délelőt is alszik egy órát, de akkor délután csak 1 óra alvás van. Este meg 9-kor alszik.
Gabi a fogkefével játszik, vagy valamilyen szinten már mossa is a fogát?
Én is próbálom a fogmosást, de a sok gyógyszertől amit beletömtem (orvosi utasitásra) szájzárat kap, amint közelitek a szájához. Igy nálunk csak a fogkefe rágásig jutottunk el. Oda adom neki, hogy legalább had szokja a fogkefét.
Különben nagyon jó a kép. Huncut a szeme.

Na megyek aludni. Mindjárt kell a fiam.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Bibar, klassz, hogy visszavárnak az oviba, mit szóltak hozzá, hogy nem akarsz még menni? Tartják a helyedet?

Luki, Falatka nagyon szépséges kis cicamica :)

Share, próbálgatom eltolni, de ma elaludt a hordozóban, miközben zuhanyoztam... vannak ilyen helyzetek, amikor már nem tudom tovább húzni, mert semmi sem jó. Aztán lerakom az ágyba, és kipattan a szeme, és rajcsúrozik. Kemény :) Babakocsiban kiskorában nagyon jól aludt, de most hiába próbáltam a teraszon altatni, sajnos már túlságosan érdekli a külvilág ahhoz, hogy elaludjon. Ha nagyon kivan, akkor séta közben elalszik, de a teraszon ide-oda tologatás közben nem. Sajnálom a fogzásos balhét, reméljük, hamar kibújnak. Nem alszol valami sokat :( A gyerkőcök külön szobában vannak?

Fiona, milyen klasszak a játékok!!! Szerencse, hogy ilyen nagy udvarotok van :) Csodás ez a homokozó.

Juci, hááát, no comment... sebaj, a lányok nem biztos, hogy bánják majd, hogy nem kellett modellkedniük ;)

Erika, köszi az alvásos hozzászólást, kemény... nem nyűgös a fiacskád ennyi alvással? Gratulálok a megtáltosodáshoz, csak beindulnak ezek a kölkek :)

Sajnos még mindig beteg vagyok, patakzik az orrom, köhögök, nagyon szar így ellátni Gabit. Főleg a szoptatások meg az altatások néznek ki érdekesen, hogy közben ráz a köhögés és fújom az orrom. Most már vége lehetne, elegem van (szerintem neki is).

Csajok, a dokinénink felírt Gabinak Zymafluort, ez egy fluorid-tabletta, amit azért kell szedni, mert nagyon ramatyak a fogaim. A párom is szedte kölyökkorában, és nincs is egy szál rossz foga sem, pedig elég vacak fogakat örökölt. Na, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a tájékoztatóban benne van, hogy meg kell kérdezni az ÁNTSZ-t, hogy milyen az ivóvíz fluoridtartalma, nehogy túladagolja az ember a bogyót. Ti adtok ilyen tablettát a gyerekeknek? Az ÁNTSZ weboldala egy nagy kalap sz*, semmi infó nincs kint rajta.

Kép
elan

Elán a fiam az ébrenléteket birja, nem nyügös. De ugy néz ki tényleg változik az alvása. Most is 10-kor elaludt. Alszik 1 órát meg majd délután 1 órát. Mig kisebb volt ennél kevesebb is elég volt. Vagy elaprózta negyed fél órákra.
Én is benne voltam a náthába. Az utifüszirup és a hársafa tea segitet. Voltam dokinál, de nem kaptam antibogyót mert szoptatok.
Ja meg elmentünk a gyerköccel sóbarlangba. Na az kihozta a flegmát. 2 napig ömlöt utána már semmi nem volt.
Ha van a környékeden, menyetek el. Megéri.

Jerika

Kép
jezsoerika

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Elan, lányok szedik a Zymafluort, nekem a párom kérdezte meg a vizes ismerősét, mert én két napig nem értem el senkit az ÁNTSZ-nél, aki tudott volna segíteni...

Judit

jucicuki

Fiona
nagyon szuper a homokozó és társai :lol: :lol: mi is egész nap kinnt vagyunk,olyan jóóó,ma kiraktam a napágyam,pár percet hagyott is feküdni a manó :lol: :lol:

Juci
gondoltam hogy ez lesz,barinőméket is próbálták csőbe húzni,ez csak a pénzről szól :twisted: :twisted:

Benszikém
és milyen volt egy gyerekkel shoppingolni??király mi? :lol: :lol:

Jezsóerika
Nagyon ügyi és szép manócskád van :lol: :lol:

Elan
muszáj tartaniuk :lol: :lol: 17 éve ott dolgozom és én voltam a vezetőhelyettes,engem nem tudnak elmozditani onna,no és nem is akarnak/kopp-kopp-kopp/tényleg szerencsés vagyok ilyen szempontból,és akkor megyek vissza amikor csak akarok :wink: :wink:
én még nem halottam erről a tablettáról,de én idegenkedek minden ilyesmitől :oops: :oops: az én elvem az hogy vagy a jót örökölte vagy a rosszat :cry: szóval nem ismerem ezt :oops:

naptejet már használtok a manóknak??én ma bekentem mert annyira égetett a nap,jó korán kezdődik a nyár :lol: :lol: :lol:
reggel kinnt voltunk a kutyival és a bébivel a dunánál,isteni volt :lol: :lol: Olivér bele akart gázolni a vizbe :lol: :lol: képeket késöbb rakok :))

bibar

Juci
jaj de édesek a csajok :lol: :lol: az a kis farmer szerkó,megzabálom :lol: :lol:

na akkor pár kép rólunk is :wink: Kép jaj de vicces:)))

Kép jól fennt van a duna...

Kép a vauuu izgalmasabb mint a fotómasina:))

Kép ez meg már itthon

bibar

Bibarkám

csodálatos,édes,tündéri :P :P jaj az uccsó kép főleg :lol: nagyon nagyfiús :P :P
Képzeld beadtam a derekam,nem megy nekem ez,pedig én hordom a nadrágot :wink: megyek oda,tuuuudod(nem zugló).Holnap mesélek. :roll: ne szídj le :wink: :lol:

Jerika

tündéri a kis mosolygós :lol: nem semmi rumlit csinált a második képen :lol: talira jöttök??

Juci

na hát ezek aztán a modell combik :lol: :lol: tök cukik a szoknyában is :lol:

Fiona

látom jól felszerelt kis kertetek van :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Nagyon-nagyon szépek ezek a tavasz-babák, látszik rajtuk, mennyire élvezik végre a kintlétet!

Erika, én is útifüvezek, de most áttérek a Stodal szirupra, mert az útifű nem jött be. Hagymás-kakukkfüves teát is iszom literszámra, mézzel, ennek ellenére éjjel fél órán keresztül fuldokoltam a szó szoros értelmében. Szerintem lassan Halls cukorka-mérgezést fogok kapni, mert ha altatom Gabit, ezt szopogatom, hogy ne ébresszem fel a köhögésemmel.

Juci, szépek a lányok, látom, jó meleg van nálatok :D Ma felhívtam a Vízműveket, szerencsém volt, mert egy pillanat alatt megmondták, hogy 0,2 Budapesten a víz fluortartalma.

Bibar, értem, akkor ráérsz visszamenni, amikor már nem bírod tovább otthon :) A naptejen gondolkodom, de egyelőre csak késő délután van kint Gabi, nem kapta meg a nap. Várok még vele. Olivér nagyon sármos nagyfiú már!

Most nincs miről beszámolnom, próbálom túlélni a napokat úgy, hogy Gabi ne nagyon vegyen észre semmit abból, hogy nem vagyok 100%-os. Megyünk játszóra is mindennap, ki nem hagynánk :) Hoztam 1 képet, mostanában ez a legújabb hobbi, kidugdossa a nyelvét a kis majom :D

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Köszi az együttérzést a gerincem miatt :)

Elan!

Gabi iszonyat cuki :) Jobbulást, nem lehet egyszerű ilyen állapotban ellátni Gabit, meg a háztartást :)

Bibar!

Olivér nagyon kis huncut :)

Juci!

Sajnálom a lányok modell karrierjét, mert fotogének nagyon :) Nem akartalak elkeseríteni mikor olvastam, hogy modellkednétek tudtam hogy ez sajnos egy ilyen költséges dolog, bíztam benne változott a helyzet, de nem... Mesélt egy barátnőm erről...

Jezsoerika!

Kaki rendben mióta gyümit meg tejpépet eszünk :) Édes a pici fiad, olyan kis pirospozsgás :)

Fiona!

Bencus édes nagyon :)

Luki!

Falat igazi kis nő :) Már akartam írni, ha jól emlékszem elkeseredtél hogy kevés a haja. Anyukám egy éves koráig tar kopasz volt, még pihék sem voltak, és felnőtt korára iszonyat dús haja lett :)

Chesti!

Remélem rendeződik a lánykád haja, olyan kis aranyos :)

Mi jól vagyunk, Jamina kapott szombaton egy járókát, azóta abban játszadozik :) Édes mert elfárad a játékban és alszik egyet :) Élvezzük a jóidőt sétálunk nagyokat :)

Kira!, Nika!

Hol vagytok ?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lukikám
:twisted: :twisted: :twisted: csak ennyit akartam irni te papucs :lol: :lol: :lol:

Vicuska
mi volt kedvenc doktorunknál pénteken????????????????

Elan
édes ez a kis manó :lol: :lol: jobbulást neked,elég nehéz ilyenkor ugyanugy ellátni a bébit :oops:

Witch
köszi :wink: nekem soha nem volt ilyen hogy Olivér csak úgy elaludjonha elfáradt,pedig hogy vágytam rá :lol: :lol: mindig csak ringatásra aludt el amikor pici volt :wink:

látom mindenki élvezi a jó időt,mi is kinnt vagyunk egész nap,tegnap este 7 kor jöttünk be,annyira jóóó :lol: :lol:

Benszikém
mi van máááá veled???hogy vagytok?mi megint végigaludtuk az éjszakát,ja és kibújt a 16. fogunk :P már csak 4!!!

bibar

Bibarkám, csak 17-én megyek, de édes vagy, hogy kérdezed..
Amúgy ma kerek 8 hétre meg is jött. Szóval egy ciklus kimaradt. De nem hiányzott!! Persze azért most már elmegyek Zekéhez, nem árt ha megnézi uhuval mi van az endometriózisommal.
Olivér továbbra is egy sármőr.(jól írtam??)

Luki, mik ezek a rejtjeles mondatok? Hova és kinek adtad be a derekad? Nem ér, hogy itt felcsigázól minket is!!

Jezsoerika, Elan, gyönyörűek a gyerekek!!

Ja, én már kenem Ramit, Vichy napkrémmel, még tavalyi, szerencsére sokáig elég.
Ma megyünk délután a 18 hós oltásra és a barihimlő 2. körre. Készülök lelkiekben..és testiekben is..

Kép

vicuska2007

vonalzó próba..

Kép

vicuska2007

Lányok, köszi dicséreteket csajok nevében is :lol:

Bibar, Olivér már kész férfi :shock:

Elan, édes a nyelvnyújtogatód :lol:

Vicuska, kitartás oltáshoz :?

Judit

jucicuki

Bibar és más rovaroktól iszonyodó anyukák! Képzeljétek velünk az történt, hogy kinn beszélgettem az udvaron Benedek ott sertepertélt, láttam valamit bevesz a szájába és gyorsan ki is köpi, mondom akkor baj nem lehet, aztán szegény jön oda hozzám, sárga a szája és húz oda ahova kiköpte az áldozatot... én még nem tudtam mi az... és egy nagy nyálas 5 centis (nem túlzok), fekete, kemény bogár volt (egy nününke). Hát szegényt sajnáltam, milyen lehetett, ahogy ott mozog a bogár a szájában, gyorsan itattam rá teát és próbálom elfelejteni, de azt hiszem ez már ilyen családi anekdota marad, annyira extrém volt..., a bodobácsokat pedig egyesével szedi össze és morzsolja szét a kis ujjai között, aztán csodálkozik, hogy nem msásznak tovább, ha leteszi őket. Én mondom neki, hogy nem szabad, dehát... Nagyon jók a Dunás képek!

Vicuska! Hát nagyon nehéz most mindenkinek, még jó hogy te visszatudsz menni valahova dolgozni, bár ez azért nem egy álomhelyzet. Szereted amúgy a munkádat, munkahelyedet? Engem is most hívott a főnököm, hogy szeptembertől vissza kéne menni, mert az nekem milyen jó lenne - hahaha - mondtam neki, hogy remélem én babázni fogok megint az ősszel és nem pipettázni, hát ennek annyira nem örült, de szavam sem lehet, mert már másodszorra hívott az idén, hogy menjek vissza (az előző ajánlata márciustól szólt volna, hát azt egy kicsit korainak találtam.)

Szerintem is tök gáz, hogy csak 1 év lesz a GYED, Benedek 1 éves korában például még teljesen függő volt tőlem, még naponta 7-8-szor szopott. Én nagyon sajnálnám, ha be kéne adni valahova majd a másodikat, olyan pici korban. Waldorf óvodába egészen 4 éves korig nem vesznek fel gyereket, mert valójában a család a legjobb közeg, pláne ha már testvérek is vannak. A bölcsödétől én irtózom, még beszélni sem tud a gyerek, vajon mennyire tud egy dada 10-15 gyerekre ráhangolódni. Persze vannak gyerekek akik könnyebben veszik ezt az akadályt is, de mi van a többivel. Nekem vannak konkrét emlékeim bölcsiből, hogy reggel ott kapaszkodok anyába, hogy ne menjen el, és többször hánytam is annyira nem akartam ott lenni. Meg emlékszem, hogy a dada ott cigizik az ablakban, ahol mi játszottunk. Na nem is szomorítom és hergelem magam. Remélem nem kell 1 évesen intézménybe vinni a gyerekem majd.Persze tudjuk, hogy kellenek megszorítások, de azért jó lenne, ha már visszamegyek dolgozni, akkor annyi fizetést is kapnék, hogy a szerintem legmegfelelőbb ellátást ki tudjam fizetni a gyerekemnek, ami mondjuk az én fizetésemmel nem biztos, hogy lehetséges.

Elan! Gabi nagyon cuki azon a nyelvkidugós képen :)
A mei tai-t innen varrtam:
http://www.babakozelben.hu/cikkek/varras_mt.htm
annyit módosítottam rajta, hogy a derékpántot én végig varrtam a deréknál nem csak úgy a végéhez az anyagnak és a vállpántot úgy varrtam hozzá, hogy a "hegyesszög még hegyesebb", szóval nem áll úgy szét, ha érted. És a hátára még raktam egy dekoranyagot, hogy szép legyen. Munkaruhavászonból a legjobb varrni (hogy ne nyúljon), és abból nincsenek olyan szép mintásak. Sokan az ikeás anyagokból varrják, amiknek szép a mintája, de talán egy kicsit vékonyak. Én láttam ilyen babaközelbenes mei tait élőben is, és szerintem a vállpántjai nagyon szétállnak, szóval én ezért változtattam rajta.

A kistesó észrevevése úgy történt, hogy ha nekem késik akkor rögtön azt gondolom, hogy terhes vagyok, ez persze korábban soha nem jött be. Mióta Benedek megvan összesen 3-szor volt meg, és ebből 2-szer késett 2 hetet (az első meg persze váratlan volt), persze az előzőnél is csináltam tesztet, aztán megjött és most azt mondta a férjem ez az utolsó, hogy tesztelünk, aztán már csak akkor, ha 2 hónapig nem jön meg, és akkor legnagyobb meglepetésre pozitív lett. Igazából mindig ez volt a vágyam, hogy csak úgy kiderül, hogy babát várunk, de mindig annyira reménykedtem, akkora volt bennem a várakozás, hogy nem volt akkora katarzis, mint gondoltam. Persze rögtön elmentünk dokihoz, de kkor még csak egy petezsák volt, úgyhogy a következő 3 hetet végigizgultuk, hogy nőjjön bele egy kis embrió is. Amikor igazán örülni tudtam neki, az akkor volt mikor már dobogott a szivecske. Szóval ez a történetünk eddig. Benedeknek szoktam mondani, hogy baba van a hasamban és akkor odateszi a kis fejét. Nem tudom mit gondolhat, de annyira aranyos.

Mamm, Benszi kérdeztétek a szopit így terhesen. Én folytatni akarom amíg Benedek magától, esetleg egy kis biztatással abba nem hagyja. Én nem vagyok ellene a tandem szopinak sem, de nem célom. Mondjuk állítólag segít az új baba elfogadásában is ha még akkor is szopik az idősebb (még nem lesz 2 éves akkor sem), szóval majd meglátjuk.

Mamm! Ti hol laktok? Ugye veled akartunk menni még az ősszel a hordozás hetére? Te is hordozol?

Juci! Na ennyivel is többet tudtok! Mindenhol le akarják húzni az embert és még nekik áll feljebb.Akkor még várnunk kell hogy a lányok szájából csöpögjön a Danone a tévében... :) addig is itt nézegetjük a portfóliójukat :)

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de Benedek most nagyon jól alszik.Aztán irány a játszótér! Mostanában olyan kevés képet csinálunk, majd összeszedem magam megint.

voltunk esküvőn :), ahol Benedek tette ki a tizedét a vendégeknek (nagyon pici esküvő volt)

Kép

és még egy kép előrehozott húsvéti tojáskeresés volt, mert most voltunk a nagyiéknál hétvégén
Kép
gombahölgy

Lukrécia Hát igen. Kicsi fiam megtalálta a két játék dobozát. Na azóta nem kell adni neki játékot, kiszolgálja magát.
A találkozóra nem megyünk. Több mint 120 km-t nem buszozgatók vele. Menni kellene babalátogatóba is Szigethalomra, de oda sem megyünk még. Mig nappal is szopik, nem vállalom be az utazást.
Viszont akik mennek, azók érezzék jól magukat. Majd megnézem a képeket. Jó lenne már személyesen is találkozni veletek.

Wicht Örülök, hogy rendeződöt a dolog. Vonalzódon látom, hogy 3 hónaposak vagytok. Hihetetlen. Most születet.

Elán Nagyon helyes fiad van. A sóbarlang lenne még a betegségedre az ötletem, de tudom az nagyon kevés helyen van. De olyan mintha a sógornőm emlegetet volna sópipát, az is jó lehet. Lehet, hogy az van a patikában is. Én a cukorkákban nem hiszek.

Bibar Nagyon szép helyen laktok. Közel a vizparthoz. Olivér csinos a kalapos képen.

Juci Jól látom sógyurmát festegetnek a lányok? Nagyon ügyesek.

Vicuska Jó a vonalzód. Kitartás. 2 szuri egyszerre. Remélem nem lesz utóhatása. Hu.. Majdnem meglepi lett?

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Végül is 3 szuri lett, mert kellett még egy Prevenar és most túl estünk azon is!
11,5 kg és 83 cm a Drágám, azaz kilóra semmit sem hízott már több mint 3 hónapja..

Kép

vicuska2007

Hú Lányok, remélem nem köveztek meg, főleg Te Gomba! De a tandem szopi gondolata nekem szörnyű. El sem tudom képzelni, hogy lehet azt bírni..le a kalappal Gomba!!

Kép

vicuska2007

Jerika

persze megértem,igazad van.azért sajnálom hogy nem jöttök

Bibarkám

a papucsságot is tudni kell méltósággal vállalni :wink: :lol: megy ez nekem :lol:

Vicuska

sajnálom azért hogy megjött,gondoltam azért hátha mégis van ott vki.semmi komoly és izgalmas nincs abban amit írtam csak a férjemmel közelharcot vívtunk hogy hol béreljünk lakást amíg építkezünk és Ő győzött :D

Witch

de aranyos vagy,köszi a bíztatást :lol: már elkezdett növögetni,hááát reméljük :lol: nekem jó sok hajam van de sztem esélytelen :lol:

Elan

tündéri a kis nyelvnyújtogatós tényleg :D

Kép
lukrécia

Vicuska

atyaég :shock: szegény Rami :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!!!

Annyira de annyira jo idő van,hogy az csuda!!

Bibar!!

Nagyon jok a Dunai képek! Olivér igazi nagyfiú már :lol: És annnnyira de annnyira huncut! Mi is közel lakunk a Dunához de még nem vittem le a Bencust! De már tervezem!!

Luki!!

Falat gyönyörű kislány!!
Lesz hajatok csak ne aggódj :lol: :lol: :lol:

Jezsoerika!!

Igazi kis huncut pöcsösöd van! Még a szeme se áll jól :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek tegnap kölcsönkértem egy gyerekülléses biciklit és délután bicikliztünk a Bencussal!!Nagyon tetszett neki :lol: :lol:
Van a város szélén egy volt orosz lakótelep ami frankón fel lett újitva és 95 %-ban fiatalok lakják! Egy nagyon jo uj játszótér van ott rengeteg gyerekkel. Oda mentünk el tegnap délután és képzeljétek annyira jol érezte magát a szerelmem :lol: :lol:
Mondjuk nem csoda mert ő volt a legkisebb és kb 15 gyerek leste minden kivánságát :lol: :lol: :lol:
De meglepően jol komunikált a drágám :lol: :lol: Az átlag életkor 3-4 éves volt. Tök jo volt asszem ezután oda fogunk járni :lol: :lol:

Ma is egész délután csavarogtunk! Állitólag husvétra megjön a lehűlés :cry:

Holnap viszem a Bencét tanácsadásra és a barihimlő oltást is holnap szeretném beadatni neki :cry:
És megakarom kérdezni a dokinénit hogy lehet hogy nekünk csak 8 fogunk lesz???
Ámulok és bámulok ahogy Bibar itt 16 fogról beszél!!!
Nekünk 8 van. Az is kint van márvagy 3 hónapja és azóta semmi :shock: :shock:
Adom a D vitamint rendesen!!
szerintetek miért van ez ???
Képzeljétek tegnap éjszaka arra ébredtem 2 körül hogy a Roti annyira de annyira ugat!! És....... Nem mertem kimenni!!!!!!
Féltem! Nem ismerek magamra! Ha ez igy megy akkor szép hosszú 7 honapnak nézek elébe :cry: :cry:
megyek aludni mert korán lesz 5 óra. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Megint régen voltunk, de minket is elért a takonykór, az egész családot, még a bartánőmet is, aki látogatóban volt nálunk. Még van egy kis nátha, de talán már kifelé megyünk belőle.

Gomba
Gratulálok, szép babavárást kívánnok! Miló is szopizott a terhesség alatt, a 20. hétig. Sajna akkor elválasztottam, mert nekem nagyon fájt a mellbimbóm kb a 16.héttől, de engem sem zavart volna a tandem szopi. Egyébként miután megszületett Zalán, Miló is kérte egyszer-kétszer a cicit, de már csak bekapta, nem szívta. Szerintem vagy elfelejtette, vagy nem is akarta igazán, csak kíváncsi volt, hogy szabada-e neki is.

Vicuska
Véleménye mindenkinek lehet, nem vagyunk egyformák. Én nagyon szeretek szoptatni, és ha a kisbaba, nagybaba :wink: is szeret akkor miért ne. A szervezetünk sok mindenre képes, csak oda kell rá figyelni, sok vitamin, zöldség, gyümölcs. stb.

Fiona
Nem irigyellek az egyedüllét miatt. Kitartás!!!

Elan
Mielőbbi gyógyulást. Milyen nagy már Gabi, nemrég a talin, amire együtt mentünk még a pocidban volt és nem látszott semmi. :D

Bibar
Oli már kész pasi, az uccsó kép nagyon tuti, kis mosolygós. :D

Jucicuki
Micsoda ügynökség. :twisted: Vagy az összes ilyen?

Share
Alvás annyit változott, hogy apával alszik este, mióta a szülés miatt nem voltam itthon pár napig.. Ha apa nem ér rá, azért velem is elalszik :wink: Délután vagy velem, vagy egyedül alszik el. Mi azt csináltuk, hogy Miló apával alszik a hálóban, én Zalánnal a gyerekszobában, hogy Miló ne ébredjen fel Zalánra, mert éjjel kettővel egyszerre nekem nehéz lenne, apa meg nem szeretne éjszakázni, mert elég korán kel. Most viszont hamarosan visszaköltözhet Miló a helyére, mert Zalán általában 8-9től fél ötig alszik, akkor sem egyből sír, inkább nyöszörög, és tisztába sem kell már tenni éjjel, mert már nem szokott bekakilni éjszaka. Kíváncsi leszek mit szól majd hozzá Miló, persze ezt is előre fogom neki mondani, nem ripsz-ropsz "visszamész és kész." :wink:
Nappal persze kevesebb idő jut Milóra sajnos, házimunka, Zalán stb. És most már Zalánnal is kell "játszani" is. Alakulunk, de persze nem egyszerű. Most, hogy többet lehet kimozdulni sokkal jobb. Ettől a héttől az ebédet is rendelem, több időm maradjon a lurkókra, és egy kicsi magamra is. :wink: Szopikor mesélek a Milánnak, választ mesekönyvet és hozza, vagy a Zalánt teszem mellénk a pihenőfotelbe míg vonatozunk. Szerencsére Zalán nyugis lurkó.Miló akkor borul ki(lehet, hogy már írtam)amikor apa is itthon van és egyikünk sem ér rá vele foglalkozni,akkor viszont nagyon.
Teszek fel pár képet
kakaósbajuszos
Kép
nagyon éhes vagyok
Kép
mosolygós
Kép
mosolygós közelebbről
Kép
kacsintós
Kép
próbálkozós
Kép
figyelős
Kép

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Witch, jól tetted, hogy megvetted a járókát Jaminának, ilyen kicsi korban kell összeismertetni vele, később már nehéz...

Bibar, nem semmi, mennyi foga van már Olivérnek. Azta, nemsokára véget érnek a megpróbáltatásaid ezzel kapcsolatban, irigykedem :)

Gombahölgy, huhh, ez a bogaras sztori :((( Végigfutott a hátamon a hideg. Neked mi a foglalkozásod? Köszi a szabásmintát, elküldöm a barátnőmnek!
Azért nem semmi, hogy 3 ciklusból összejött a meglepetés-baba, ügyesek vagytok ;) Benedek nagyon nagyfiú már, örült a tojáskeresésnek? Mit talált?

Erika, köszi a sópipás tippet, megpróbálok szerezni! A cukorkákban én sem hiszek, ez csak tüneti kezelés, hogy legalább addig ne köhögjek, amíg altatom vagy szoptatom Gabit.

Vicuska, mit szólt Rami a 3 szurihoz? Brrr, szegény :(

Fiona, ne aggódj, a roti leszedte volna a nadrágját, akárki jár felétek :) Bencus aranyos, már nem cumizik napközben?

Agnese, hihetetlen szépek a fiaid, mindig megcsodálom őket. Úgy általában is nagyon szeretem, amiket írsz, tetszik a hozzáállásod, annyira kiegyensúlyozottnak tűnik a kis családod!

A mai éjszaka már jobb volt picit, de tegnap már teljesen kiborultam. Nem elég, hogy rázott a köhögés egész nap, meg még mindig tele az orrom, a fejem is rákezdte. 2-3 naponta fáj, hol erősebben, hol gyengébben, és már nagyon szerencsétlennek éreztem magam :) Jól kinyavalyogtam magam a páromnak, aki rámparancsolt, hogy jelentkezzem be a háziorvoshoz. Szóval holnap megyünk, nem nagyon hiszek a szakértelmében, de legalább meghallgat, hogy nem megy-e rá a tüdőmre ez a sz*r. Ja, és kérek tőle egy beutalót a neurológiára, nézzék már meg a fejemet.

Gabi ma fél6-kor ébredt, most mondjátok meg, mi dolga van egy ilyen kisgyereknek fél 6-kor????

Kép
elan

Csajok, akinek van a lakásban hintája: hogyan kell ezeket felszerelni az ajtófélfára? Akkor az az ajtó mindig nyitva kell, hogy legyen, nem?
elan

Sziasztok!

Jó sokat írtatok amíg nem votam.....bocsi, de meg sem kísérlem visszaolvasni. :oops:
Beszart a gépünk, és tegnap lett kész....

A képeket megnéztem, minden baba nagyon édes! Imádom nézegetni Őket.
Ráadásul a fényképezőgépünk is bedöglött, úgyhogy most képeket sem tudok feltenni...kiváncsi vagyok mi jön még. :shock:

vettünk járókát Ati abban van nap közben. Nagyon élvezi, és ami a legjobb, hogy magától elalszik benne. Ez nagy dolog, mert csak este tudott egyedül elaludni, nap közben altatnom kellett.

Most megyek, mert ébredezik.....

Kép
nika28

Elan,
az ajtófélfa felső részébe kell valamilyen kampót becsavarni, és arra akkor teszed fel a hintát, amikor akarod. Majd lefotózom, hogy milyen van nekünk.

Homeó neked?????

Kép
Kép
share

Elan!
Hintakampó. Ez a neve. Mi az OBI-ban vettük. Szépen be kell csavarozni az ajtótokba és kész. Ha hintázni akarnak feltesszük a hintát, egyébként nincs fenn és ilyenkor be lehet zárni az ajtót.
Jó móka lesz. :wink:

Juci!
Sajnálom, h nem jött össze a modellkedés. Talán mondhatták volna előre, h mire számítsatok. :evil:
Csajok nagyon édesek!

Gomba!
Hű, mi azért még nem eszünk bodobácsot. Remélem nem is fognak. Zsuzska homokevő. :shock:
Tandemszopi jó lesz, hiszen Benedek már oda is tud bújni ügyesen hozzád!

Vicuska!
3 oltás? Jajj!
Sajnálom,h nincs bébike a pocakodban. :(
Ne idegenkedj a tandemszopitól. Jó érzés, csak sajnos nagyon kevés jutott nekem belőle. :(

Luki!
Aranyos a csajod! :) Ha nem Zuglóba, akkor merre mentek?

Bibar!
Már 16 fognál tartotok? Mi is egy ideje, de az utolsó 4 még várat magára.

Zsókuci!
Örülök, h már lassan nyitni fogsz! Hajrá!

Fiona!
Jó lehetett a játszótéren!
Hát, nem irigyellek, h sokáig egyedül leszel. Én is nagyon félős vagyok.
No, hirtelen ennyi, megyek főzni, takarítani egy kicsit, míg a gyerkők alszanak.

Puszi
Gica

Kép
gica1

köszi lányok a képek dicséretét :lol: :lol: :lol:

Fiona
ne aggódj,ez teljesen változó,kinek mikor jön a foga,nincs lemaradva a fiad,az enyémnek jött nagyon korán :wink: :wink: én is beszartam volna,nem szeretek férjem nélkül aludni :cry: de jó egy kutya a háznál :wink:

Elan
jaj szegény,én is fejfájós vagyok,annyira rossz,ma is fájdogált :cry: :cry: jobbulást :oops:

Agnese
gyönyörűségesek a fiuk :lol: :lol: :lol:

Lukikám
remélem mára nincs ujabb verzió :wink: :wink:

Gomba
igy is undorodom a bogaraktól,hááát még ha Olivér szájába látnám :shock: :shock: jó kis kaland...

Vicuska
8 hétre :shock: :shock: :shock: atyaég!!!!!!!!jaj szegény Rami,3 szuri :cry: :cry: hogy viselte??én még kettőt sem merek egyszerre beadatni :oops: :oops:

Gica
remélem az a 4 nálunk is váratni fog magára,hogy szusszanjunk egy kicsit :oops: :oops:

tegnap elkezdett Olivér orra folyni,remélem csak meghűlés és nem virus :oops: :oops: vasárnap éreztem hogy talán kevés a póló,de amikor meg sütött a nap dög meleg volt,na ilyenkor lehet jól megfázni :cry: remélem holnapra nem lesz rosszabbul mert elvileg anyuéknál lesz én meg shoppingolgatok a barinőmmel :lol: :lol: :lol: de szerintem csak szimpla nátha :oops: :oops: na jól van eldugultam :lol: :lol:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?