Sziasztok,
Szerencsére megint pörög a topik
)
Köszi a bíztatást a felállással kapcsolatban, remélem, elunja egy idő után... most épp azon filózok, hogy kicsit alakítgatni kéne a srác napirendjén, mert fél 8-kor ébred, fél 11-körül teszem le a délelőtti alvására, és hát eléggé belecsúszik a délutánba a dolog. Mire a délutáni alvását is lezavarjuk, gyakran fél 5-5 óra lesz, és már sehova nem tudunk elindulni... valami ötlet? Gabicsibe, Rebe, nálatok hogyan alakul most az alvásidő?
Bibar, le a kalappal a fogyi miatt... nekem is le kéne dobnom egy tizest, de fogalmam sincs, hogyan csináljam. Anyósom és a párom gebék, tele a hűtő édességgel, a szekrény csokival, így legyek erős
Vicuska, én szorítok Neked, háthahátha
majd számolj be, mi volt Zekénél
Édes a kis banánevő
Witch, nem semmi méretek...
Mikor hozol fotót? Keresztapusat is!
))) Tényleg muszáj kezdened valamit a gerinceddel, főleg, hogy Jamina ilyen nagy baba, egyre nagyobb súlyt kell majd cipelned. Vigyázz magadra!
Zsókuci, hajrá Madrid!!! Azért gyere...
Chesti, én is akarom majd ilyen csiribirire vinni Gabit, azt hiszem, hozzánk legközelebb a Marcibányi téri szabadidőközpont van. A közlekedés mondjuk elég gáz, de majdcsak megoldom valahogy. Hát, majd ha már tipeg, addig gondolom nincs értelme. Niki tündér
Share, én örülök neki, ha hosszan írsz, legalább képbe kerülök azzal kapcsolatban, milyen problémák merülhetnek fel, ha jönne egy kistesó. Máté napközben is cicin aludt el ilyen korban? Mert este nálunk sincs gond, csak nappal...
Gabicsibe, nem türelmetlenkedek, csak csodálom a fiadat, azt csak szabad
Nem hajszolom én sehova Gabit, nekem ő úgy tökéletes, ahogy van. Majd csinál mindent, amikor elérkezettnek látja az időt
Én pl. egyáltalán nem beszéltem 2 éves koromig, akkor viszont rögtön kristálytisztán, összetett mondatokban nyomtam a dumát
Gondolom, fejben gyakoroltam előtte, vagy nem tudom. Tényleg, Botinak elmúlt ez a fejrázásos dolog? Gabinak igen... viszont a múltkor játtam a játszótéren egy kb. 6-7 hónapos kislányt, ő csinálta.
Jucicuki, wow, válogatás, nem semmi
Számolj be, milyen volt! Sajnálom a balesetet
Nem marad nyoma, ugye?
Gica, lehet, hogy ez segített, hogy már előző nap felkészítetted lelkiekben... remélem én is, hogy így marad.
Azt hiszem (remélem) lassan kilábalok ebből a megfázásból, nagyon gáz... egy szobában alszom Gabival, félek köhögni, nehogy felriadjon
Egyelőre nem kapta el, remélem, megússzuk továbbra is. Amúgy minden oké, megy ezerrel a felállás, meg a jövés-menés a lakásban, sajnos a járóka szerepe is megnőtt; ha eszem, muszáj betennem Gabit, mert tele a lakás lépcsőkkel, meg dobogóval... Más dolgokat úgy intézek, hogy jön velem, vagy kocsiban, vagy hordozóban, vagy a háti hordozóban, amit most vettünk. Mindenütt csak rövid ideig van el, nagy a mozgásigénye, de hát valamikor muszáj felzárkóznom házimunkából. Azért sokat van szabadon is persze.
A legjobb játéka most az, hogy elindul mászni valahova, és a szeme sarkából hátrales, hogy jövünk-e utána. Ha ilyenkor elindulunk, akkor hangosan kacagva rohan tovább
Ő találta ki ezt a sajátos fogócskát, nagyon élvezzük
Ja, és persze ő is ismer már tárgyakat. Kérésre kikeresi a HapciBenőt, a kacsát, a patkányt a játékdobozából (a hapcibenő a sejtbanktól kapott plüssviziló
, a többi is ilyen plüssdög). Játszani nem játszik velük, de odahozza, hogy bábozzak neki velük.
Na megyek, lassan hátha felébred és el tudunk indulni a játszóra. Tegnap nem látszott a talaj a sok gyerektől, lehet, hogy a du. alvás előttre fogom időzíteni a sétánkat...