Nyuszi!
Nagyon boldog szülinapot kivánok Neked!
Nem folytattam az abbamaradt gondolataimat, mert a többiek nagyjából leirták. Volt még pár gondolatom, de lehet, hogy már nem aktuális. Hogy vagy?
Betty!
Voltál dokinál? Mit mondott?
Angi!
Neked hányinger, valami tünet? Lassan 12 hetes leszel!
Dia!
Én is úgy érzek, mint Angi. Sziszkót semmiért nem tudnám adni, de a másik gyerek is folyton foglalkoztatni, azt sem tudnám hagyni. Az lenne a legjobb, ha mindkettőt megtarthatná az ember, de nyilván, ilyen verzió nincs. Te kibirnád, hogy tudod, hogy a saját gyerekedet más neveli? Szerintem, a végén mégiscsak a vissza-csere megoldás maradna. Fogalmam nincs. Ahhoz benne kéne lenni, DE INKÁBB NE kerüljön soha ilyenbe az ember.
Dia!
Piri még csak szombaton esedékes, csak az lh-m 12 napja lett pozitiv, igy ezért gondolom, hogy a 10-es teszt már kimutatná. Aztán persze bármi lehetséges. Lehet, hogy csak másnap, vagy azután volt pé, mert ugy-e 36 órán belül bármikor lehet, a pozi teszttől. Hát ha nem, akkor nem. Három hónap alatt mostmár csak összejön.
Melish!
Te merre vagy? Nagyon eltüntél! Sok az adóbevallás? Barnázás teljesen elmúlt?
Kirus!
Én gondoltam, hogy nem fognak megvizsgálni, de nem akartam okoskodni. Csak ha nagyon sürgős és és indokolt, akkor vizsgálnak vérzés közben. Lehet, hogy a hajamat én megpróbálnám oldalt elválasztani. De lehet, hogy neked van igazad, és neked igy áll a legjobban. Nagyon szép egyenes hajad van. Az enyém se nem egyenes, se nem hullámos. Beszáritom, és egy alvás után szétesik a frizurám
Nita!
Jaj, mit nem adnék, ha már itt tarthatnék, mint te. Félidő is hamar itt van. Türelem! Minden a legnagyobb rendben!
Adiadi!
Én is azt mondom, nem kell ezen már gondolkozni. Nagyon ritka az az eset, amikor másodszorra mégis él a baba. Szerintem 1000-ből talán egy, de lehet, hogy sokat irtam. Inkább koncentrálj a következőre. Hamarosan a pocakodban lesz/lesznek!!!
Na lányok, én megirtam a litániámat. Gép elé kerültem banki okok miatt, és gondoltam, gyorsan irok nektek. Bocsánat, aki kimaradt! Annak extra üdvözlet!
Szép napot! Ma már nem hiszem, hogy tudok jönni.