Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na megjöttem a "kontrollról", 1 orát ücsörögtem aztán mondom megkérdezem az aszisztenst hogy ilyenkor megvizsgál-e a doki ha pirizek....hát közölte hogy jöjjek 1 hét mulva mert hogy itt hogy vizsgál meg?? Na a vérnyomásom asszem az egekbe szökött akkor...aztán igy utolag nem is bánom mert...elég jol megvan :oops:

adiadi!
Hidd el ezen én is rengeteget agyaltam,pedig nekem csináltak kb 4 uh-ot és 2 doki is... Probálj tényleg bele nyugodni,és lebegjen elötted az hogy pár hónap és ujra probálkozhattok...

Még egy pirit várok aztán uccu neki :lol:
De most meg tök olyan érzésem van hogy sokára fog össze jönni...türelmetlen vagyok én is :oops: ..

Jaj és képzeljétek tegnap fél napot a grill-be töltöttem,kaptam már kassza kodot is...mondták hogy gyakoroljak :)

mucus! Nagyon jók a képek :wink: ,helyes srác Domi :D
Vendég

Sziasztok! Olyan sz@rul vagyok. Reggel elvittük Bencét oviba, utána beugrottunk a Tescoba, mejd gyógyszertárba, aztán vettem neki 2 db vászon nadrágot, meg 2 db melegítőnadrágot. Apa pedig egy mezt. Alacsony a vérnyomásom szerintem, mert mindjártelájulok érzésem van és a gyomrom is fáj :? Egész jól bírtam sétálgatni a cipőben, igaz csak az egyiket bírtam felvenni :roll:
Angie kérünk szépen képet....na lécci!!!
Melinda :lol:

királylány

laptetőőőőőőőőőőőő :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mucus: Volt egy kis időm:

Kék felső: Kis szörnyeteg. (Little monster)
Zöld felső: Viszlát később aligátor... (See ya later alligator...)
Piros felső: Mit mond a csíntalan dinoszaurusz? (What do you call a naughty dinosaur??) Egy nagy pimasz szaurusz! (A big cheeky a saurus!!)

Sajna a száját és a zokni feliratait nem látom jól...

Kép
kicsi80

Királylány: A kávé nem segít? Hogy vagy már?

Itt káprázik a nap! Hamarosan indulok haza, olyan egy óra múlva 8)

Kép
kicsi80

Sziasztok! Nem tudtam jonni a hetvegen mert a fiam egesz nap kint akart lenni igy a kertben dolgozgattunk. Holnap talan tudok visszaolvasni is. Ma ablakokat pucoltam, foztem es el is telt a nap. Most keszulunk ki. En ma csinaltam egy 10 hcgt. 15 perc utan egy alig lathato csikot lattam, aztan 1 ora mulva neztem, de nem tudom azota sem eldonteni h vegul ott van vagy nincs.
Vendég

angie az 1 óra utáni nem számít de azért drukkolok neked

Kép
Kép
melisch

10. napon a pe utan a 10es tesznek mar ki kellene mutassa ennel egyertelmubben. Hat akkor ez a honap is uszott. Pedig a 2 ev gyed miatt jo lenne juli elott teherbe esni. Lyly, az lh teszten nekem is megjelent egy halvany csik de ezek szerint nincs jelentosege.
Vendég

angie azért nem igyál rá hideg vizet arra a - tesztre még azért korán teszteltél. LH teszten nekem is volt halvány csík piri előtt

Kép
Kép
melisch

Nincs sok remenyem. Talan meg annyi h kesobb agyazodott be mint az atlagos 6 nap. Van hogy 7-8 nap a beagyazodas.
Vendég

Pedig a cicim is feszulget. Es szurkalast is erzek neha. Mikor erdemes legkozelebb tesztelni? Szerintem szerdan, ha kibirom addig.
Vendég

Angie még ne add fel én nem hiszem, hogy kimutatná a teszt még várj szerdáig legalább ha nem péntekig és akkor tesztelj de még akkor sem 100%-os az eredmény

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Kicsi!
Nagyon köszi a fordítást. :wink:

Írtam Nektek,hogy tegnap barna volt kicsit a wc papír.Nos ma tampon volt bent a melóban és teljesen üres volt délutánra. :shock: Semmi menszi érzés,igaz másféle sincs. :roll: Azért reggel csinálok egy tesztet. :wink:
Viszont nagyon náthás vagyok és fáj a torkom. :x

Ma azt hallottam,hogy aki júniusig teherbe esik az még 2 évig fogja kapni a gyedet és 1 évig a gyest mint most.Szóval hajrá Nekünk!!! :D :D :D

KépKép
Kép
mucus75

jaj mucus ugy izgulok mikor kell megjöjjön? Reggel ird meg a teszt eredményét okvetlenül.

Betty veled mizus?????????????

Kép
Kép
melisch

Betty!
Teszt???????? :) :)

Kirus!
ÚÚú,akkor nem vizsgált meg. :x

Dia!
ÓÓóó elfelejtettem mit akartam írni. :shock: :oops: :lol:

Lyly!
Jó,hogy jöttél! :wink: Hová menjünk idén nyaralni?Mind belföld,mind külföld. :D

KépKép
Kép
mucus75

Melish!
Ma vagyok a 28.napon,szóval ma kellett volna.Persze még akármi lehet tudom Én jól. 8) :roll:

Mára búcsúzom,5kor kelek.

KépKép
Kép
mucus75

sziasztok..........ma lecsapoltak....... :)
holnap védőnő....aztán szerdán egy kis potya uh.ha nincs tumultus a szűlőszobákon......
a tesztelőknek druk+++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt! sziasztok!
Olyan jó, hogy újra a net előtt ihatom a reggeli kávém!
Mindenkinek nagyon drukkolok a babához.
Teszteljetek és osszátok meg velünk.
Ezen a Gordonon én is nagyon kiakadtam.
Remélem nem fogadják el, mert akkor tuti rossz lesz az anyuknak.
Otthon hagyni egy 1 évest? Ilyet csak egy szívtelen pasi találhat ki!
Nem is bosszantom magam, mert csoda szép idő van már reggel is.
Mindenkinek szép napot!
Jövök még ha tudok

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

sziasztok.....
már voltam kint a boltba és olyan jó idő van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus,
nekem Görög a nagy szerelem, és Jordánia, de ez elég drága lett. (4 éve még 29.000.- Ft/fő volt repülővel, félpanzióval, ***-os hotel). Most százon felül van.
Itthon pedig én a kicsi, emberséges, családbarát magánházakat vagy panziókat, kis hoteleket preferálom, és a hegyeket, vizeket. Na, ez elég tág, ugye? Ha van elképzelés, akkor találok hozzá települést, szállást.

Kép

Kép

Kép
lyly

Dius! Teszt??? En ma nem teszteltem. Majd talan holnap.
Vendég

Sziasztok!
mucus! Megy a drukk neked!!! +++++++

Most jöttem a fodrásztól :)

Kép ilyen voltam

Kép és most ilyen lettem

Kép
Vendég

Amugy kékes fekete..és benne lila csíkok...ami leginkább fényen látszik :)
Vendég

sziasztok........voltam védőnéninél...és csak fél kilót híztam 4 hét alatt!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
kirus nagyon csinos lettél!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska! Köszi :oops: !!!!!
De jó, hát az a fél kg nem is rád ment szerintem hanem a babára meg erre-arra :) . Ügyi vagy hogy ugy tartod a súlyod :)

mucus!! Mi lett a teszt eredmény???? :)
Vendég

köszi kirus...nem tudom hogy csináltam....imádom a hasam teletenni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Lyly!
Elképzelés.Terület Balaton vagy Horvátország,üdülőfalu ahol van medence vagy víz a közelben,ellátás minden módon érdekel árilag.4 felnőtt és 2 gyerek ebből 1 4éves,1 10 éves.köszike.

Kirus!
Jól nézel ki nagyon. :wink: Miért középen van a választék?

Ma teszteltem az oviban egy 20as vizelet sugarasat.Képzeljétek nincs rajta semmi. :shock: :shock: Se 1 se 2 csík. :idea:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!
na a tegnapi napom nagyon rossz volt. Rázott a hideg, de még csak hőemelkedésem sem volt. Mikor felültem a buszra rosszul lettem. Szédültem, gyomrom forgott, karom-lábam fájt......Az előadás alatt is majdnem ki kellett jönnöm, ülve szédültem, csak az volt a bibi, hogy nem bírtam felállni. Így még sohasem vártam, hogy szünet legyen. Vizes zsepit vittem magammal a második felvonásra. Akkor már jobban voltam, élvezni is tudtam az előadást, de azért megkönnyebbültem mikor vége lett. A lábam is annyira megfájdult a végére, hogy alig bírtam felvenni a cipőmet. Itthon aztán gyorsan vízszintesbe vágtam magam. Ma már jól vagyok, igaz enni nem nagyon tudtam csak túrórudit, almát, egy szendvicset, banánt és a jó reggelt keksz joghurtos változatából egyet. Nem is vagyok éhes..........még.
Betty tessék jelentkezni, annyit gondoltam rád, hogy mi van veled!
Angie34 amíg nincs piri minden lehetséges!
Kírus jó lett a hajad csak a csíkokat nem látni így, de gondolom milyen. :wink:
Nita nagyon ügyi vagy!
Többieknek pusy.

királylány

Dia!
Nekem is fáj a fejem.De nem lehet,hogy Téged valaki más piszkálgat? :wink: :lol: 8)

KépKép
Kép
mucus75

Dius én örülnék a legjobban, de hát az képtelenség lenne. Árilis 1-én voltunk együtt, ennél hamarabb nem lehetett. Szóval még egy hét sem telt el. :cry:

királylány

Sziasztok!!!
Én is elkezdtem magam kakául érezni,ahogy írtad,milyen volt.... :shock: Ez ám az empátia!!!
Nyuszifül!!!!Áááááá,ez nem olyan hely!!!Itt durván leugatnak,hogy mit képzelsz,van jobb dolguk,annak örülj,hogy megvan mindene,ez nem babamozi,stb!!!!Mindenki azt mondja,nem bírom úgyse megállni,hát megbírnám,márcsak azért is bebizonyítanám!!!!!Tényleg teljesen mindegy!!!Azért egy lánnyal hirtelen nem tudnám mit kezdjek!!!Képzeljétek a barátnőm kicsomagolta a pelusból a kislányát,én meg felsikítottam,hogy nincs fütyije....mondta is a barátnőm,még jóhogy,mert kislány!!!Annyira idegen tőlem!!!!
:oops: :oops:
Egy másik alkalommal meg ásított,na akkor is elsápadtam,hogy Úristen,nincs foga!!!!!(2 hónapos volt) Tiszta hülye vagyok,de úgy megszoktam Pityeszt!!!
Na ez az összecserélősdi meg?????Láttátok,vagy 3 napja a Fókuszba????Én nem adnám vissza,ha jönnének Pityeszért,kaka lenne,mert a másik a vérszerinti,de nem tudnám odaadni!!!!Őt neveltem,őt szoptattam....hát lányok,nem tudom!!!!És a nagytesó meg azt mondta,az előző tesóját jobban szerette.....na az milyen sérülést szenvedhet majd,a 2 anyáról nem beszélve!!!!
Ti mit csinálnátok,ha beállítanának,hogy összecserélték????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

királylány! Köszi :) A csíkok fényen látszanak inkább...
Jobbulást neked!!!

mucus! Mindig is középen volt a választékom,így van beállva a hajam :lol: ...mondjuk ritkán látni így a hajam,mert mindig össze van fogva :)
Vendég

Mucuskám,
holnap küldöm priviben az ajánlatokat!

Dia,
mi lehetett veled? beszedtél egy vírust?

Nita,ügyi vagy a fél kilóval!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Melinda köszi az együttérzést :) de remélem nem vagy már rosszul. Nehéz kérdés visszaadnám-e a gyereket, elgondolkodtam rajta, de a választ nem tudom. Most hajlok arra, hogy nem. nem adnám Bencét semmi pénzért. Még a hideg is kiráz tőle, brrrr.....
Lyly nem tudom mi volt velem, ha valami baci akkor remélem átment rajtam, de azt nem bánnám, ha nem bírnék enni csak ennyit mint ma 8) :wink: :lol:
Kírus nekem sosem volt ilyen hosszú hajam, nem bírtam kivárni, hogy megnőljön. Mondjuk nem is állna jól, mert lelapulós hajam van, a kicsit tépett, felnyírt dob rajta kicsit. :wink:

királylány

meli én se cserélném vissza a gyereket aki addig velem élt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo reggelt! Mai teszt is nega. Pedig a 11-12 napon a pe utan mar mutatnia kellene. Akkoq hat nem sikerult ez a honap, de legalabb nem kell karacsonykor szulnom. Juniusig viszont jo lenne teherbe esni a 2 ev gyed miatt. Addig meg 3 honap van, hatha!
Vendég

Dius! Dia! Betty! Kirus! Melish! Majd majus lesz a mi honapunk! A hasam mar fajdogal, szurkalgat, cicijeim is feszulnek egy kicsit. Ez talan annak a jele hogy jol termelodott most a progesteron. Ma is rengeteg dolgom lesz. Vmikor meg jovok.
Vendég

Melinda én nem is néztem ezt a fókuszban. Hát nem tudom mit élhetnek át a szülők és a kistesó? És tényleg visszaadta a gyereket?
Drukk a májusra gyúróknak!!!!!!!!!!

Kép
jerneine

Jó reggelt lányok!
Ez az összecserélős dolog nekem a mániám.
Én nagyon féltem ettől, persze sokan hülyének néztek, hogy manapság ilyen nem fordul elő. Hát tessék! Én nem láttam és most úgy érzem nem tudnám odaadni Benit. De biztos a másik baba is foglalkoztatna.

Lyly,
nekünk is Görögország a kedvenc, sajna csak 2szer voltunk apával közelebbi helyeken és ott kérte meg a kezemet is a tenger közepén hajókiránduláson.
Nagyon romantikus volt, hozott pezsgőt is, elhívott a hajó végébe, letérdelt, mint a mesében...... :lol:

angie34,
sajnálom, hogy most nem, de minden hónap új remény, drukkolok

nita,
ügyi vagy, hogy alig híztál. Én még nem híztam, de 10 hetesen még nem is kellene nekem.Van elég rajtam :wink:

kirus, jó a hajad így

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nyuszi!
Nagyon boldog szülinapot kivánok Neked!
Nem folytattam az abbamaradt gondolataimat, mert a többiek nagyjából leirták. Volt még pár gondolatom, de lehet, hogy már nem aktuális. Hogy vagy?

Betty!
Voltál dokinál? Mit mondott?

Angi!
Neked hányinger, valami tünet? Lassan 12 hetes leszel!

Dia!
Én is úgy érzek, mint Angi. Sziszkót semmiért nem tudnám adni, de a másik gyerek is folyton foglalkoztatni, azt sem tudnám hagyni. Az lenne a legjobb, ha mindkettőt megtarthatná az ember, de nyilván, ilyen verzió nincs. Te kibirnád, hogy tudod, hogy a saját gyerekedet más neveli? Szerintem, a végén mégiscsak a vissza-csere megoldás maradna. Fogalmam nincs. Ahhoz benne kéne lenni, DE INKÁBB NE kerüljön soha ilyenbe az ember.

Dia!
Piri még csak szombaton esedékes, csak az lh-m 12 napja lett pozitiv, igy ezért gondolom, hogy a 10-es teszt már kimutatná. Aztán persze bármi lehetséges. Lehet, hogy csak másnap, vagy azután volt pé, mert ugy-e 36 órán belül bármikor lehet, a pozi teszttől. Hát ha nem, akkor nem. Három hónap alatt mostmár csak összejön.

Melish!
Te merre vagy? Nagyon eltüntél! Sok az adóbevallás? Barnázás teljesen elmúlt?

Kirus!
Én gondoltam, hogy nem fognak megvizsgálni, de nem akartam okoskodni. Csak ha nagyon sürgős és és indokolt, akkor vizsgálnak vérzés közben. Lehet, hogy a hajamat én megpróbálnám oldalt elválasztani. De lehet, hogy neked van igazad, és neked igy áll a legjobban. Nagyon szép egyenes hajad van. Az enyém se nem egyenes, se nem hullámos. Beszáritom, és egy alvás után szétesik a frizurám
:evil:

Nita!
Jaj, mit nem adnék, ha már itt tarthatnék, mint te. Félidő is hamar itt van. Türelem! Minden a legnagyobb rendben!

Adiadi!
Én is azt mondom, nem kell ezen már gondolkozni. Nagyon ritka az az eset, amikor másodszorra mégis él a baba. Szerintem 1000-ből talán egy, de lehet, hogy sokat irtam. Inkább koncentrálj a következőre. Hamarosan a pocakodban lesz/lesznek!!!

Na lányok, én megirtam a litániámat. Gép elé kerültem banki okok miatt, és gondoltam, gyorsan irok nektek. Bocsánat, aki kimaradt! Annak extra üdvözlet!

Szép napot! Ma már nem hiszem, hogy tudok jönni.
Vendég

Még egy kép Sziszkóról:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Angie28 képet-képet!!!! Tessék feltenni képet, hogy tudjalak egy archoz kötni, na meg persze pocifotó is kellene, meg ha lesz uh-s kép is. :wink:
Angie34 sajnálom, hogy nem jött össze, de ki tudja, hátha mégis.
Ma délelőtt megszülettek az egyik kedves ismerős házaspárnak az ikrei. Lányok: Hanna és Dorka, 2100 és 2150 gramm, nem tudom hány centi és nem tudom kihez melyik súly tartozik - apa tájékoztatott engem - a 37. héten. Nagyon örülök neki, mert nagyon sokat szenvedtek értük, végül lombikkal jött össze, a sokadik próbálkozásra. Ez adjon erőt mindenkinek! Az ismeretségi körünkben most vagy várandósok vagy most szültek. Be kellene már állnom a sorba nekem is.
Bettykém sokat gondolok rád, csak nem bentfogtak a kórházban? Jó lenne, ha tudnál jönni és beszámolnál mi volt. Vagy megcsinálták a műtétet?

királylány

Angie akartam írni Sziszkó nagyon édes pasi!

királylány

Hahó csajok, merre vagytok? Melisch fel vagy írva a hiányzók listájára! Sok a munkád?

királylány

Sziasztok voltam a tegnap is olvastalak benneteket de nem volt erőm írni. Dolgoztam is meg tetőznek a gondok. Elegem van a sok fenyegetésekből mindenki csak ezt tudja, olyan aljasok az emberek :evil: Nagyon sok dolog összejött a cégnél a tegnap estére a fejem és a hasam is fájt az idegességtől. Aztán még tett rá egy lapáttal mikor elolvastam az új törvény javaslatot azt mondtam megyek és lelövöm az illető pasit aki aláírta, felháborító mennyire ki akarják használni a kisvállalkozókat. Inkább örülnének, hogy van még pár munkahely ott is. Ha így haladnak lassan mi is becsődölünk és mindjárt lesz még vagy 14 munkanélküli, pedig ha minden jól menne még kéne legalább 5 embert alkalmazni +1 nőt ha én babás lennék helyettem :lol: Ez őket nem érdekli csak, hogy minél több pénzt összeszedjenek az államkasszába legyen miből lopjanak. Na megint politizálok.
Ma meg 1-1 órát álltam sorba az Apehnél leadni egy papírt és a munkaügyi hivatalnál 3 papírért. :evil: :evil: Oda az egész napom. Na de mindjárt megyek szépségszalonba (kölcsönkért pénzből a cégtől) hiszen jön a húsvét és fizut még nem kaptam meg a múlt hónapból így elfogyott a pénzem :evil: és 10-én ismét fizunap hátha akkor felteszem az elmaradásomat is. Na csajok ha még irigyeltétek, hogy én utalom a saját számlámra a fizumat hát van mit mi ha nem volt már pénz nem volt mit utaljak, csak a többieknek adtuk oda kézbe :cry: :cry: kétszeribe. Ilyen sem volt még az elmúlt 2 évben.
Lassan úgy érzem nem lenne jó most a baba mert mi lesz ha becsődöl a cég ott a jelzáloghitel a házra azt fizetni kell és most nehezen kapnánk más munkát még ha akarnánk is menni dolgozni. Nagyon feketének látom a világot, hátha kis kikapcsolódás jól fog jönni. Munkánk is van tehát hátha ügyesen csináljuk és legalább úszunk az árral. Ma reggel örvedet a férjem, hogy húsvét után lehet kezdeni Moldvában a munkálatot de alábbhagyott a lelkesedése mikor mondták neki a kollégák, hogy Chisinau-ban most nagy forradalom készül és nem lehet átmenni a határon, sőt azt írják, hogy ismét bevezetik nekünk a vízumot. Na menj dolgozni ha átengednek a határon.

Kirus nekem is nagyon tetszik a hajad, én is középen hordom a választékot, magas a homlokom és azért.

Nita gratula, hogy tartod a súlyod és a baba miatt is természetesen

Királylány remélem már jobban vagy.

Angie34 még semmi nincs veszve még van pár nap piriig.

Betty gyere már én is nagyon aggódóm érted.

Melinda, Móni, Angie28 puszi nektek is meg a piciknek.

Aki kimaradt bocsi puszi nektek is

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Köszi a frizkó dicséretet mindenkinek :wink: !!!

angie! Á ne gondold hogy ilyen egyenes a hajam :? ,össze vissza hulllámos,csak itt a képen ki van egyenesítve...néha szoktam magamnak is mert katasztrofa hogy áll...
Nekem nagyon sokáig rövid hajam volt...aztán Kíra megszületett és elkezdtem növeszteni nem sokkal utána...
Vendég

Melisch ne legyél szomorú, tudom sz@r a helyzet. Én látom a másik oldalt is (a vállalkozó oldalát). Nem könnyű, a sok járulék, fizetés ilyen-olyan adó befizetése tönkretesz mindenkit. És legyél becsületes. Nem éri meg! Ott húzzák le az embert ahol tudják. És csak a kisemberek érzik a megszorításokat, akik jól élnek azoknak meg sem fog kottyanni. Már nem is nézek híradót mert csak felhúzom magam rajta. Fel a fejjel lesz ez még jobb is. Remélem. vagy túl naiv vagyok?

királylány

sziasztok!!!!!!!!
voltam ma uh-on..........a nemét nem tudtuk meg de hallottuk a szívverését és olyan boldog vagyok!!!!!!
a méretei:crl:80 mm
bpd 31 mm
legközelebb a 18.héten látom!
angi te is itt fogsz tartani hamarosan.....hidd el......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jajj, de jó, hogy minden oké veletek! Kép esetleg?

királylány

Sziasztok!
Hát csajok nem tudom mi van de ez nem nevezhető menszinek. :( Napi adag a tampon végén egy kevés barna. :roll:
Bejelentkeztem egy dokihoz jövőhét péntekre(ismerős ajálotta)Ő a magánrendelőben is végez inszeminációt.Nem kell meddőségi klinikán órákat ülni. 8) Most ebben bizakodom. :wink:

Lyly!
Nagyon köszi,előrte is. :wink:

Endzsi!
Tündéri Sziszkó. :D

Nita!
Juj de szép méretű pocaklakód!Gratula. :D

Dia!
Április 1.(jó áprilisi tréfa lenne ha besikerült volna :D )

Holnap megyek Reikire aztán pénteken utazunk haza 5 napra.Már alig várom.Aztán reszkessetek mert rengetek képpel jövök! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?