Sziasztok Lányok!
Ez a hétvégém nagyon mozgalmasra sikeredett, ezért nem tudtam jönni. Most olvasok vissza, nem keveset írtatok szerencsére
A tena betéten én is meglepődtem, de ahogy írjátok a tapasztalatokat, szükség is lesz ekkorára, hihetetlen... voltunk hétvégén gyógyszertárban, megvettünk pár dolgot, köztük a betétet is, de ekkorát nem vettem, nem gondoltam, hogy kelleni fog...
Heni, a fáradtság sajnos már nálam is egyre hamarabb jelentkezik. Sokszor az esti fürdés után is kivagyok
Nagyon nagy mázli az autó, mert amennyi helyre még mennünk kell, hogy mindent beszerezzünk, most már tuti nem bírnám szusszal...
Szegény barátnőd, remélem ma már láthatja a kisfiait!
Noémi, már nagyon kiváncsi vagyok Áron szobájára, biztos gyönyörűséges lett!
Most úgy érzem, mi soha nem fogunk ott tartani, ahol Ti
Jó volt olvasni az ikres barátnődről, örülök,hogy ilyen tündéri kislányai vannak! Ahogy olvastam, kezdtem megnyugodni, hogy ha ő bírja a két kisbabával, akkor nekünk sem lesz nehéz belejönni a dolgokba
Mukkancs, Bence baba tündéri aranyos, az a kéztartás nagyon édes!
Tegnap elmentünk a C&A-ba, és csöppet meglepődtem, nézegettem a kismama felsőket, 6 ezer körül voltak, de hagyjuk, hogy milyenek... majd megnéztem a normál felsőket, 3500-4000 Ft közötti áron voltak, szerencsére olyan fazon, amit mi, kismamák is tudunk hordani. Mondtam is páromnak,hogy egyrészt az ára is durva, meg a kinézete is némely kismama cuccnak, nem értem, miért gondolják, hogy az ember nem vesz fel szép cuccokat, ha megnő a pocija
Viszont a babaruhák, valami fantasztikusan édesek voltak, megint nem tudtunk ellenállni, és vettünk két rugit és egy kocsicipőt
Nagyon szép idő van, aki teheti, használja ki és sétáljon nagyokat
Én sajnos dolgozom, de este ismét megyünk beszerző körútra, most barátnőmmel, azért is várom nagyon, mert ritkán tudunk kettesben vásárolni, viszont nagyon szeretünk együtt nézelődni, amit, ugye, a fiúk (legalábbis a mieink
) annyira nem díjaznak