Tüncikém,
gyűjtöm a nyálamat köpés-sorozathoz, ha még továbbra is ilyenek járnak hozzád. Tudod, most úgyis ráérek...
Nincs gyereke, és a sanyarúság beszél belőle. Ha lenne/lesz gyermeke, az pedig szegény egy lelki sivárságban kellene, hogy felnőjön...
Nyáron mi is leszünk....remélem...
Megkönnyeztem, amit a kislányokról írtál. Igen, nagyszerú dolog, hogy életben vannak mind a ketten.
Magunkról egy Ady-versidézet jutott eszembe:
"Az Úr Illésként elviszi mind,
Kiket nagyon sujt és szeret:
Tüzes, gyors szíveket ad nekik,
Ezek a tüzes szekerek..."
Beáta,
de jó, hogy írtál!!! Munkaügyben semmi, egy turkálós boltba is beadtam a cv-met, részmunkaidős állás, szóval bármit vinnék már a 3 műszakoson kívül, de sehová nem kellek...Pedig a felsőfokút már be sem írom, csak a középiskolait, majdhogynem új, "hamis" cv-m van... rohadt egy világ ez...
Örülök, hogy legalább párodnak van állása. Nagy szó ez mostanában...
Nem tudom, mi lesz velünk, egyelőre beírattam Bencust a megyeszékhelyen lévő oviba, mert valahol legyen helye. A párom egyik kedves kolléganője bejelentett magukhoz tartózkodási címre, ezért lesz ott helyünk.
Melcsike!
Nagyon büszke vagyok Barcitokra!!!! Csuda ügyesek, nagyon nagy puszit adj neki a nevemben!!!! Ez a páholyos hely jól hangzik...
Nagyon fáradtak vagytok, ugye?
Ma elmentünk egy kicsit kirándulni, a Balcsihoz...nagyon szép idő volt, édes képek készültek Bencusról. És készen vannak a bölcsiben készült fotók is. Kérdezték, hány másolatot kérek, pl. anyák napiból, egyéb beállításokból... Mondtam, nekünk elég ez a négy. Jó, de a rokonság? nagyik, nagynénik, keresztszülők...? Hát, mondom, annak híján vagyunk mind...
A legkedvesebb idősebb barátnőm lesz Bence gyámja, ha velünk valami történik. Nemsokára jogilag, végrendeletileg is lefixáljuk. Ide is el lehet jutni...