Új privát üzeneted érkezett!

Tüncikém,
gyűjtöm a nyálamat köpés-sorozathoz, ha még továbbra is ilyenek járnak hozzád. Tudod, most úgyis ráérek... :?
Nincs gyereke, és a sanyarúság beszél belőle. Ha lenne/lesz gyermeke, az pedig szegény egy lelki sivárságban kellene, hogy felnőjön...
Nyáron mi is leszünk....remélem...
Megkönnyeztem, amit a kislányokról írtál. Igen, nagyszerú dolog, hogy életben vannak mind a ketten.
Magunkról egy Ady-versidézet jutott eszembe:

"Az Úr Illésként elviszi mind,
Kiket nagyon sujt és szeret:
Tüzes, gyors szíveket ad nekik,
Ezek a tüzes szekerek..."

Beáta,
de jó, hogy írtál!!! Munkaügyben semmi, egy turkálós boltba is beadtam a cv-met, részmunkaidős állás, szóval bármit vinnék már a 3 műszakoson kívül, de sehová nem kellek...Pedig a felsőfokút már be sem írom, csak a középiskolait, majdhogynem új, "hamis" cv-m van... rohadt egy világ ez...
Örülök, hogy legalább párodnak van állása. Nagy szó ez mostanában...
Nem tudom, mi lesz velünk, egyelőre beírattam Bencust a megyeszékhelyen lévő oviba, mert valahol legyen helye. A párom egyik kedves kolléganője bejelentett magukhoz tartózkodási címre, ezért lesz ott helyünk.

Melcsike!
Nagyon büszke vagyok Barcitokra!!!! Csuda ügyesek, nagyon nagy puszit adj neki a nevemben!!!! Ez a páholyos hely jól hangzik...
Nagyon fáradtak vagytok, ugye?

Ma elmentünk egy kicsit kirándulni, a Balcsihoz...nagyon szép idő volt, édes képek készültek Bencusról. És készen vannak a bölcsiben készült fotók is. Kérdezték, hány másolatot kérek, pl. anyák napiból, egyéb beállításokból... Mondtam, nekünk elég ez a négy. Jó, de a rokonság? nagyik, nagynénik, keresztszülők...? Hát, mondom, annak híján vagyunk mind...

A legkedvesebb idősebb barátnőm lesz Bence gyámja, ha velünk valami történik. Nemsokára jogilag, végrendeletileg is lefixáljuk. Ide is el lehet jutni...

Kép

Kép

Kép
lyly

Helló csajok!

Melcsike, először is ismeretlenül puszilom a Barcit, nagyon-nagyon ügyes, remélem, örül nagyon! :)
És van mobil-interneted?

Melcsike, Boboka, Lily, Bea, Nektek is köszi Vincus nevében a névnapit, meg mindenkinek, bocs ha valakinek külön nem köszöntem meg. Átadtam az illetékesnek. :wink:

Lily, én a kedves, empatikus szomszéd kismamának küldök egy virtuális tockost. :evil:
És szorítok Nektek nagyon.
Ez annyira gyönyörű verse Adynak, én is nagyon szeretem. Engem is volt, aki ilyesmivel vigasztalt.
Képeket Bencusról esetleg küldesz?

Tünci, ismerősöd normális????!!!
Az ikres hírek mindig padlóra küldenek, ha jók, ha rosszak. :cry: :cry:
Remélem, egyszer el fogom tudni viselni őket.

Kinéztem két gyönyörű liliomfát az előkertbe, Húsvétkor fogom elültetni őket. Hatalmas - Tünci, figyelj - bíboros, lilás, rózsaszínes a viráguk.

Ma meg eljött anyám, anyósom, sógoromék Vincust köszönteni. Vince épp aludt, így nagyon szimpatikusan én is úgy tettem, mint aki alszik, és csak az utolsó előtti pillanatban, közvetlenül indulás előtt "ébredtem fel", olyan szinten nem volt kedvem hozzájuk. Ők azért jól elviháncoltak, volt jókedv, móka, kacagás. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Zaha

Egyedül vagy fent látom. A többiek megszöktek?

Igen van mobilinternetem de még csak 1 hónapja, ha dolgozom akkor is tudjak fent lenni. Meg Bogikámnak gyertyát gyújtani. Laptopom is csak 1 hónapja van. Amúgy otthon kábelnetem van.

Nekem a családomat jobban megviselték a történtek. Bocsi ha félre értem, de nálunk nem volt jó ideig móka kacagás, mert egymásra néztünk csak sirtunk. Anyósom, anyám, nővérem. Szóval mindenki. Ez sokat jelentett nekem, hogy éreztem hogy ők is meggyászolják.

Kép

Kép
melcsike70

Ma megtudtam, hogy a nálunk a földszinti öregeknek, tegnap hamvasztották az unokájukat, 23 hétre született meg. :cry: Még nem tudok többet csak ennyit.

Kép

Kép
melcsike70

Jó estét mindenkinek!

Szóval, azért beszélgettünk mi, csak nem olyan mély lelkizős volt a dolog. :wink:

Tüncike, ismerősöd egy idióta. Az ilyennek jobb is, ha nincs gyereke. :evil:

Melcsike, Barcikád nagyon kis ügyike. :D

Bea, örülök, hogy férjednek van még meló. Nagy szó a mai világban.

Lyly, nálunk hétfőn lesz ovis beíratkozás. Remélem felveszik a választott oviba Manót. Ha nem akkor egy évvel később kezdi az ovit, a körzetisbe én nem íratom.

Zaha, nem csodálom, hogy nem volt kedved a társasághoz. És igazán lehetnének tekintettel rád. :?

goodfairy

Tüncike! Írtad nem régen, hogy honnan szoktál filmeket letölteni. Megírnád még egyszer? Köszike. Nagy Stargate (Csillagkapu) rajongó vagyok (párom szerint mániákus :D ) és le szeretném tölteni a sorozatot.

goodfairy

Hasli merre vagy?

Szintus, szokás szerint férjecske nélkül?

goodfairy

Jó reggelt!
Ugyanaz, mint tegnap reggel, fútááás melóba, majd onnan írok! :D

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci

Ma úgy döntöttem, hogy veled együtt én is bejövök , hogy nem egyedül kelljen ilyen jó időben dolgoznod. :wink: Én is bejöttem dolgozni. :?

Jó tündér

Remélem sikerül az ovibeiratkozás. Úgyis csak akkor tanácsolnak el, ha a körzetben betelik a létszám. De remélem nem lesz igy. Nálatok a körzeti ovi nem jó? Nekem sem nagyon volt inyemre, de jól döntöttem, hogy nem is járattam oda. Azért jó lenne Manónak is ha már tudna menni idén oviba, meg neked is könnyebb lenne. Az utóbbi időben rád is szegényemre rád járt rúd rendesen.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ez egyházi óvoda, ahova nagy a túljelentkezés. Itt nálunk ugyanis úgy van, hogy vannak az önkormányzati ovik, amik körzetesítve vannak, és van még ezen kívül 5 egyházi, amik ugyebár nincsenek körzetesítve, de oda meg nagy a túljelentkezés. Az a baj, hogy ahova körzet szerint tartozunk - azon kívül, hogy nekem nem szimpatikus - messzire van. Még bicajjal is majd' 1 óra, autóval kb. fél óra. Gyalog esélytelen elindulni, az Manónak még nagyon hosszú út lenne. :(

Jó munkát nektek. Nálam most "gyerekmentes" övezet van, párom elment a fiúkkal az anyukájáékhoz, majd csak ebédre jönnek. Sárgaborsó levest főzök sült kacsacombot és krumplipüré lesz hozzá. Már minden félkész állapotban van, leültem kicsit kávézni, meg bekukkantani "hozzátok".

goodfairy

Sziasztok,már itt vagyok, ma egyelőre úgy néz ki, hogy nyugi lesz.

Jótündér,örülök, hogy jelentkeztél ,meg annak is, hogy jobban mennek a dolgaitok.Manó várja már az ovit? Elkapott a nosztalgia, milyen jó is volt a békebeli idők ovija,mindenféle kirekesztés, meg előítélet nélkül,meg mindenféle erőszakos "fejlesztés" nélkül!Vidéki oviba jártam, voltunk vagy 40-en a csoportba, van egy csomó ovis emlékem. :D

Az internetes honlap címe MININOVA, kell hozzá egy letöltőprogram ,én a mikrotorrentet használom, de itt csak angol nyelven lesznek, felirat is kell hozzá,azt meg a feliratok.hu-ról.

Lyly!

Nagyon mélyen elgondolkodtam, azon, amit írtál..hogy kire lehetne bízni a gyermekünk..sokáig gondolkodtam és rádöbbentem, hogy igazán senkire sem merném,akire igen, az nem vállalná..borzasztó ez és sose legyen szükség rá.

Nyálat gyűjtsd! :wink:

Zaha,drága!
Nekem is nagyon fájt tegnap látnom azt a kislányt, de olyan szép volt és olyan ..nem is tudom, hogy an mondjam, még most is könnyes lesz a szemem... :cry:

A fák gyönyörűek lesznek, megmutatod majd a virágokat rajta?Én is olyasmit szeretnék, jövő héten kertészkedünk és megbeszéljk, hol legyen a helye..

Melcsike, köszi a szolidarítást!!! :wink:

Szomszéd baba... :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hová ajánljátok fel az 1% adótokat?
Persze nem sok pénz, de mégse a Máv felsővezetője kapja, hanem inkább egy gyermekmentő alapítvány... :(

Néztem a gyermekrohamkocsi honlapját, azonnal elsírtam magam, alig tudtam összeszedni magam, hogy dolgozni tudjak... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci

Én nem tudom felajánlani, mert nincs mit, de én mindig a gyermekrák alapitványnak ajánlottam fel régen. De evidens, hogy én is valamelyik koraszülött alapitványnak ajánlanám fel.

Tegnap taliztam volt ovistárs anyukájával, együtt voltunk kiirva. Mondta csodálkozott, hogy nem találkoztunk a kórházban. Elmeséltem neki, hogy Bogikám korán született. Aztán kérdezte hogy van? :cry: Persze elsirtam magam. Mondta, hogy náluk is volt elég nagy gáz, mert elég gyenge volt a szivhang. De aztán azt mondták neki, hogy minden rendben. Közben másnap mégis megcsászározták és a kicsi nyakára volt tekeredve a köldökzsinor. Aztán meg majdnem elvérzett a műtőasztalon. Egy életre elege lett ebből a kórházból, bár én csodálkoztam is rajta német a férje, miért itt szült? :? Mikor kint is van lakásuk. Mesélték neki, hogy volt egy koraszülött pici baba pár hónapja. Ezek szerint még pár hónapig beszéltek ott rólunk.

Kép

Kép
melcsike70

Hmmm...Anita, nagyon finomat főztél. Nálunk májgaluskaleves volt + boros-hagymás hús kukoricadarával, és sajtos pogit sütöttem. De még meg kell csinálnom ma a tiramisut... :)
Drukkolok az ovihoz, hogy sikerüljön.

Melcsikém,
jaj, nagyon szörnyűek ezek a még-mindig-találkozunk-olyanokkal-akik-nem-tudják,-mi-történt - esetek. Hogyhogy dolgozol ma? Eredetileg is így volt?
Szegény kicsi...édes istenem, miért van ennyi tragédia???

Tüncike,
ugye milyen szomorú ez??? Félve kérdeztem meg a barátnőmet, és ő örömmel vállalta, mondta, már fel is akarta ajánlani. Biztos anyagi háttere van, kiegyensúlyozott, kedves, törődő asszony. Nála jobbat nem találtam, és az a szomorú, a családjaink szóba sem jöttek... :(
Nálam az 1 % eddig az alábbiaknak ment:
- koraszülött-mentők,
- rákbeteg gyerekek,
- bohócdoktorok,
- szívbeteg újszülöttek. Általában ezeket variáljuk a párommal.

Zaha,
jól tetted, hogy "átaludtad" a rokonságot. Ha már maguktól nem vesznek észre semmit... A magnólia nekem is nagy kedvencem, Yves Roche-nál van is parfümjük, hű, nagyon kellemes illata van. Régebben nem volt drága, egészen pici porcelánban is lehetett kapni, nem tudom, most mennyi lehet.

Ma ablakot pucoltam, főztem, és eléggé elfáradtam, és elszomorodtam, mert érzem, hogy jön majd piri. Bár nem számítottam a sikerre, jó lenne már egy kis "csoda".
Hallottátok ezt a hormonzavaros pékáru-históriát? Nem lehet, hogy mi is ilyen fertőzött búzából készült gyorspékárukat eszünk, és attól borul fel némelyikünknek a hormonháztartása?

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép

Ez vagyok én lányok,hogy megismerjetek :D

Kép
Kép
szintus

Probálgatom a képek felrakását,mivel egy kicsit béna vagyok hozzá
:mrgreen: :roll:

Hej,hej csak a pékeket nem bántani no-no :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Lyly

Már 3 napja nem dolgoztam úgyhogy épp itt az ideje. :wink:

Szintus

Végre.........végre pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy nem is tudom hogy nézel ki. Csak elfelejtettem megirni, meg gondolkodtam rajta hogy fent vagy-e az iwiwen.

Naggggyyyyyyon helyes vagy ám!!!!!!!!!!!! :wink: Friss a kép? Én hamarosan megint hajat vágatok, olyan gyorsan nől a hajam. :? Megint utálom. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike te nekem meg is vagy az iwiw-en

Nem friss :? most plusz 10kg :oops:

Kép
Kép
szintus

Komolyan? :shock: :oops:

Bocsi én akkor kicsit zizi vagyok!Nem emlékeztem rá. Vagy lehet nem volt kép fent neked?

Zaha

Ezt Vincusnak küldöm hiszem ma van igazi névnap.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Már jártam nálad az iwiwen. :lol: Nem tudom miért nem emlékeztem rá, hogy fent vagy. Bocsánat. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, ezt gyorsan leírom:

Bence csigát talált a kertben Apával. Kijön a kis csiga, jól kinyújtózik, persze kisfiunk rögtön a két szarvacskáját megérintette, mire a csiga ijedten visszahúzódott. Bence nevet: Apa, bezártam a szemikéjét!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Tündéri lehetett a kis Bence. :lol: :lol: :lol: El kellett volna énekelnetek a csiga-biga gyere ki....... hátha újra előbújt volna. :wink:

Meg van az új miniszterelnök jelöltünk. Tök jó, nekük egyre sz@rabb lesz. Jönnek az újabb megszorítások. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

munka után gyorsan kimentünk az urammal a temetőbe, holnap megint megyünk, megbeszéltük milyen legyen a tavaszi-nyári virág, meg mécsesek..és képzeljétek, aki Viola mellett van testvérpár, a szülők ültettek egy fát nekik.Nem tudom milyen, remélem egy szép ,árnyékot adó fa, ahol lesz sok madárcsicsergés,de remélem nem lesz akkora a gyökere hogy elnyomja a a sírt...

Szinti nagyon szép vagy!!
Nem bántjuk a pékeket! :wink:

Lyly,meséltem most a férjemnek, hogy mit mondott Bencus, jaj, akkorát nevettünk!!
Sajnálom pirit..de hátha nem...

Melcsike, három napot otthon voltál???????Kivel tetszett ezt egyeztetni????Na de majd most én leszek kettőt! :lol: :wink:

Akkor az adó a koraszülött mentő alapítvány lesz.A páromé ez, mert nekem sincs, amit felajánlhatnék, de a páromé nem kevés.

KépKépKép
tünci28

Melcsike,
jaaaa.... így könnyű! :lol: 3 nap pihi???? Megérdemelted, jól kirohangáltad magad Barcival.
Mennyibe kerül havonta a mobilneted? Már írtad, de elfelejtettem.... :?

Tüncike,
ezek a kis fák nagyon aranyosak tudnak lenni, tapasztalatból írom neked, hogy nagyon tudnak vigyázni minden ártatlanra. Nekünk is volt egy kutyus-sírunk a kertben, 16 évig volt hű társa a családnak. és persze jöttek a fák...szép csendesen körbenőtték, de véletlenül sem bolygatták meg a kis társunk halmát...
lesz madárcsicsrgés, szerintem Viola nagy állatbarát kislány, télen nyuszika, most majd kis csicsrik...

Tüncikém,
már meg akartam kérdezni, hogy hol ásnak most nálatok a régészek a kisfaluban? Érdekelne a dolog, mert lehet, unalmamban elmegyek hozzájuk ásogatni, igaz, nem nagyon tudnak fizetni, de megőrülök lassan a semmittevésben (és tanulni sem akarok egész nap).

Piri biztosan jönni fog, de ez van.
Hát...néztem a Naplóban azt az anyukát, aki a szekszárdi kórházban az ügyeletes orvos hanyagsága miatt elveszítette a kisfiát... Na, kellett ez a bőgés is.

Haslival mi van?????

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci

Csatlakozok hozzád én is otthon leszek két napig. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

6000 elég sok, de ennyibe kerül a korlátlan, én nem kockáztatom meg a korlátozottat, hogy rosszabbul járjak. Kiszámolta a csaj ha csak 1 GB túlléptem volna + 30ezer lenne a számlán. Jó átverik az embereket, ennyi az olcsóbbik netjükről. :evil:

Sajnálom, hogy nem sikerült :( pedig én is annyira drukkoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.04.05 20:27-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Jó estét, Lányok!

Tüncike, nem is tudom, várja-e Manó az ovit. Nem nagyon beszél róla. Én útáltam oviba járni, csak rossz emlékem van róla. Remélem Manó szeretni fogja. Közben megoldódott a letöltős bajom, köszi. Van egy oldal, ahonnan csak a Stargate sorozatot lehet letölteni, csak nem volt kép amikor meg akartam nézni. De mostmár van egy másik filmnéző progim azzal szupi minden. Stargate minden mennyiségben (amíg fér a gépemen). :D

Melcsike, milyen rossz lehetett ez most neked. :(

Lyly, köszi a drukkot, megyek reggel korán, hogy szinte első legyek. Te is finomat főztél. :D

Mikor én Kokóval a klinikán voltam itt a helyi kórházban született egy baba, aki elment. Én ismerem az anyukát, kb. ugyanakkorra volt kiírva, és ő is egy hónappal hamarabb szült. Szóval a lényeg, hogy mikor már itthon voltunk egy ideje, én elmentem Manóval sétálni - Kokót nem vittem - és találkoztam egy közös ismerőssel, akin látszott, hogy zavarban van, nem akar rákérdezni, hogy mi van a babámmal. Aztán csak megkérdezte, és mondta, hogy azért volt ilyen zavarban, mert az xy is megszült, és angyalkája lett. És ő mikor látta örömmel ment oda hozzá, hogy gratuláljon neki, mert csak azt hallotta, hogy megvan a baba, és szegény xy meg mondta, hogy kösz, de... És szegény majd elsüllyedt szégyenében. Ez is milyen borzasztó. :(

goodfairy

Szia Jó tündér!

Nocsak ilyen korán te itt? :lol:

Sajnos amit leirtál igy én is jártam. BArci volt dadusa elment mellettünk bicajjal és utánunk kiabált hogy gratulál, akkor már Bogika meghalt. És én visszaszóltam neki, hogy már ne gratuláljon, bevágta szegény a féket visszafordult és elkezdett sirni. Szegény Ő is nagyon kellemetlenül érezte magát.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, képzeld ma apa altat. :D Illetve altatott, mert a "törpe terroristák" már húzzák a lóbőrt. :lol:

goodfairy

De jó, hogy néha te is igy el vagy kényeztetve, már nagyon rád fért. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

De jó, hogy néha te is igy el vagy kényeztetve, már nagyon rád fért. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Úgy látszik duplán örülök neki. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Igazából mindig ő altatott, csak az elmúlt pár hónapban nem.

goodfairy

Akkor tényleg úgy látszik, hogy a férjed magához tért. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ó, nem ő volt az, aki nem akarta altatni a gyerekeket, hanem igazából Manó hol velem, hol apával akart aludni. Általában az volt, hogy feljöttek velem, elolvastam az éppen aktuális mesét aztán szólni kellett apának. :)

goodfairy

Jó reggelt !

Jól elmaradt mindenki az este. Legyen ma is mindenkinek szép napja. 1 óra múlva én is megyek haza. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Lyly,képzeld, nem tudom pontosan.. :shock: Mindig ,mindenki csak azt mondja-írja, hogy a falu határában, nem messze a Sárvíz -csatornától,úgyhogy én úgy gondolnám, hogy talán Mihály felé??? :shock: Nem tudom....

Lyly, piri ügyben már nem is lehet reménykedni?

Ma megyünk ki a temetőbe, lefényképezem a fát, Ti meg majd jól megmondjátok nekem, hogy milyen fa, jó?? :wink:

Mindjárt készülődöm is, aztán délután meg itthon kertészkedünk.

Jótündér!
Tényleg milyen korai voltál tegnap!

Az ismerősöd szerintem elég jól kezelte a helyzetet, még ez a legjobb, amit tehetett..

Melcsikének jó pihenést délelőtt, aztán ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ! :lol:

KépKépKép
tünci28

Még valami nagyon fontos!

Kérlek nézzétek meg a hivatkozást:
http://www.golyahiregyesulet.hu/adomanyvonal.php
tünci28

Tünci

Azt hiszed tudtam aludni. HÁt nem. Megfőztem. Sebaj, most két nap itthon leszek, majd kipihenem magam.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, nagy gratula Barbinak :!: Nagyon ügyesek voltak megint :wink:

És sajnálom a házbeli házaspár unokáját :cry: :cry: Szegény kicsi Angyalka :cry: :cry:

Tüncike, nagyon örülök a szomszéd kis fátoknak, jó lesz a nagy melegben az árnyék, és a kis madárkáknak is biztos szép otthona lesz :wink:

Jótündér, nagyon örülök nektek, hogy rendeződtek a dolgok :wink:

Manónak drukk az ovihoz, hogy szeresse majd.

Bea, örülök, hogy férjednek kicsit rendeződött a munka.

Lyly, sajnálom, hogy ilyen dolgokról is gondoskodni kell. De ne legyen rá sosem szükség :wink:

Mi hétvégén barátoknál voltunk, jól leégtem a napon 8) 8) 8)

Haslikám, merre vagy?

Puszi mindenkinek
Vendég

Szinti, nagyon jól nézel ki a képen.

Tüncike, én már évek óta egy gyermekkórháznak ajánlom fel az 1 %-omat.
Idén vagy a Cerny alapítványnak fogom felajánlani, vagy a Bethesda gyermekkórháznak.
Gondoltam az I. számú gyermekklinikára is, ott volt Lackóm, de férjem azt mondta, hogy az valószínű, hogy súlyponti kórház és ők eleve több pénzt kapnak mint más gyermekkórházak.
Vendég

Hahó ma senki nem volt dél óta? :roll: Tessék mondani, valaki lesz este?

Ma kiakadtam, egyik anyukával beszélgettem, mondta már nem nézek ki olyan rosszul, mint néhány hónapja. Új gazdag majom anyuka, tudod volt az a.............. Mondtam neki igen meghalt a gyerekem nem az a. Legszivesebben letalpaltam volna. Lyly gyere ide, új gazdag anyukára ráférne egy kis nyáleső. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
megyek, lehet, az elkövetkező években ez is egy szakma lesz...mármint a leköpés... 8) Pihenj egy kicsit.

Anita,
de jó, hogy elalszanak a manók apával. Igaz, a párom is remek altató, bealszik a gyerekkel együtt...
Ovis beíratás oké?

Tüncike,
hát tudom én, hogy ott, ahol írtad, csak a pontos helyet kerestem a Google Earth-ön, de azon nincs rajta, valszeg a régészeti felvételeket kiveszik róla. Elég könnyű beazonosítani a lelőhelyeket.
Pedig ez a helytartói palota nagyobb, mint az eddigi magyar római koriak. ha minden igaz, megtalálják a Seuso-kincsekhez a bizonyítékot. Seuso több mint valószínű, hogy itt élt, ebben a palotában.

Boboka,
napoztattad a kicsit? De jó!!! Képet küld magadról (pociról), kicsiről pü-ben, lécci, lécci!!!

Puszi nektek, megyek aludni.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nagyon fáj a fejem, csak fekve kibírható :cry:
Van most valami front?

Lyly, Bea, holnap csinálok majd képet és küldöm. A Piciről majd szerdán lesz új kép, Róla csak akkor tudok majd.

Nagy puszi nektek, lehet, hogy még később benézek, fejfájástól függ.
Vendég

Jó reggelt!

Boboka!
Várom a képeket,meg a beszámolót :wink:
Mióta ilyen bolond idő van nekem is majdnem minden nap fáj a fejem.
Tegnap reggel mentem Pestre tréningre szétfagytam a vonaton, visszafelé ezer fok,levegő nem volt IC vonat,ablakot nem lehet lehúzni,klíma még nem üzemel, jó drága jegyár,sülj meg magyar :evil: :evil: Mire Győrbe értünk már alig láttam a fejfájástól. Kész megváltás volt végre leszállni.
A napozással nagyon vigyázz,pont napvédelem volt a tegnapi tréning témája és az elődadó felhívta a figyelmünket,hogy milyen nagyon károsak már ezek a korai napsütések is és már nem tanácsos a napon tartózkodni fényvédő nélkül.
A kismamákra hatványozottan káros lehet,mert a hormonváltozások miatt erőteljes pigmentáció léphet fel ami maradandó károsodást okozhat a bőrben.
Ami meglepő volt,hogy állítólag egy leégésnek 10-20 éve után jöhet elő a következménye,amikor telítődik a szervezetünk a hámréteg sérüléseitől. Tehát csak óvatosan!!!!

A kisgyerekeket is nagyon óvni kell én már kenem őket fényvédővel. Nekem az arcom hajlamos nagyon hamar leégni,elég világos a bőröm,ezért nagyon vigyázok,a nappali krémem is fényvédős, meg az alapozómban is van.
Kyrával mikor trerhes voltam májfoltok jelentek meg az arcomon,akkor még nem használtam csak napozáshoz fényvédőt. Szülés után hónapokig kezeltem mire eltüntek , a következő terhességemnél már nagyon odafigyeltem nem is lettek foltok.

Szép napot!
Bea
beátab

Tüncike,
nem reménykedek, semmilyen tarehes tünetem nncs (sajnos). Pirire utaló viszont van, fájdogál a hasam, fáj a fejem, stb.

Boboka,
hát front nincs, azt mondják az okosok, de a hirtelen nagy meleg a múlt heti hidegre szerintem elég nagy fejfájósságra adhat okot.
Képeket várom. Beára hallgass, nagyon más már ez a nap, mint pl. a gyerekkoromban.

Bea,
milyen tréninget tartottál?

Bencének a változatosság kedvéért krónikus mandulagyuszija van, szinte biztos, hogy műtét lesz ebből is. Két óránként váltottuk egymást pával éjszaka, mert annyira köhögött a kis lázasunk, hogy csak majdnem függőlegesen tudott pihenni. Így hát tartottuk.
Ez volt a sokadik éjszaka, hogy max. 4 órát aludtam, nem is csodálkozom, hogy nem tud bennem a bacikon kívül semmi megfoganni.
:(

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly!

Hát nagyon sajnálom,hogy Bence megint beteg :( :( , jobbulást neki. Azért remélem nem kell műteni. Mennyire gyakori nála a mandulagyulladás? Nem irigyellek az éjszakázás miatt,próbálj meg napközben pihenni. Kitartás!!!
Nem én tartottam tréninget,én voltam a hallgatóság többet között.
Lancaster napvédelem tréning volt, ilyesztő dolgokat hallottam a nap káros hatásairól,a megnövekedett bőrrákról......hát nem sok kedvem van ezek után napozni :?
beátab

Sziasztok!

Lyly

Sajnálom Bencust én is nagyon :( . Jobbulást neki.

Bea

19-én összehozhatnánk az állatkertet ha nektek is jó. Csak jó idő lesz akkor is még.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?