Sziasztok!
Gondolom, Titeket is kizavart a gyerek a kertbe/jatszoterre.
Mi is ketszer megyunk egy nap, ossz. a 3 ora tuti megvan, kivagyok, mint egy lo.
Mert persze nem lehet uldogelni a padon kozben, mert hol a hintat kell lokni, hol a gyereket elterelni a masik hinta elol, hol a fatuskokon korbesetalaskor a kezet fogni, vagy epp homoksutit epiteni. Vagy egyszeruen spontan utanarohanni es visszacipelni, hogy ne menjen vilagga. Vagy ahogy Reka mondja: világgágá
Olyan szepen beszel, de van nehany ilyen "kedvencem". Vagy pl. a "pöff-pöff, pöfög a vonat" helyett azt mondja, hogy "böff-böff, böfög a vonat"
Pedig tudja a "p" betut. Vagy a "strucc" az "tlucc"
Orulok, hogy a wc-s kepek elnyerttek mindenki tetszeset
Zsuzsa,
Elod arca begyogyult? Rekan is mindig van ujabban serules, most epp "hintaztatta" /sajat bevallasa szerint/ a homokozokeszletet es szemoldokon verte magat, kicsit verzett is.
Magabanbeszeles ismeros
Tolem is mindig megkerdik a telefon tuloldalan, kivel beszelget a gyerek?
"Ügyi vagyok, bekakáltam" -
jopofa lehetett
Megnyugtattal Te is, masodik gyereknel valahogy szélesebbek vagyunk
Hanyinger?
Bellana,
jo hir akkor ez a kardiologia. Par eve nekem sima allergia miatt kuldtek el mindenhova, tobbek kozt kardiologiara is. Ott eloszor megallapitottak, hogy szivritmuszavarom van, majd hogy valamelyik pitvar /remelem, nem hulyeseg, de mar nem emlekszem pontosan/ jelentosen megnagyobbodott. MAjd atkuldtek masik gepre es ott stornoztak mindent, maradt egy "szokasos", terheleskor elofordulo enyhe ritmuszavar. Erre mondjak, csak dokihoz ne menj, tunetmentesen is ezer bajt talalnak
Gergely: nekem is tetszik, csak Gergő formaban. Viszont az a bajom, hogy felnottkent meg nem annyira jo szerintem a Gergo. A Gergely raadasul nem megy a vezeteknevunkhoz sem... nehez ugy ez
Anyapoc,
uhh, ez a ket het nem sok
Elozo terhessegemmel ellentetben most minden tekintetben hianyolnam Ferjuramat
Ezegyszer nem ellenem dolgoznak a hormonok
Hajokazas: nalunk a gyerek jol aludna, csak en nem
Bulcsu nem forog sokat?
Kepek dicseretet koszi
Ugralos: tudod, ez egy mindennapi feloras program, nem nehez elkapni a pillanatot
Apahiany Bulcsunal
Ez a szunet-dolog nem fair, tenyleg jo dolgotok lesz
Kepet majd csinalok en is, csak keresnem kell valami elonyos beallitast
Most az elobbi tortenes a szobatisztasaghoz kapcsolodik: Reka jott szolni, hogy kakilt. Csakhogy a kezeben hozta a levetett pelenkajat is, a kis ugyes
Mondtam Apjanak, kerdezze mar meg, hol vetette le, hatha... es valoban, a kiságyában is volt egy elgurult golyo
Megyek, mert furdetes van es ágyat kell huznom nala
-Afonya