Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Áfonya!
Ok, teszek majd fel én is énekelgetést. Van már egy pár, majd válogatok.
Bugyi: no comment! Jót nevettünk apával.Kép Dodónak nem is mertem megmutatni, mert holnap már azt hallanám tőle.Kép A topicomba leírtam miért félek az elejtett szavaktól én is.

Dokival kapcsolatban: látszik, hogy neked sem az első terhességed. Ugye mennyivel jobban aggódtál Rékával. A harmadikkal már még kevesebbet fogsz. Mellesleg az én dokim is ilyen. Ha nincs semmi gond, minek turkáljon bennem?

Azért picit kakukktojásnak érzem itt magam nálad, bevallom. Mindenki babát vár, de aki nem (Sheila) az is tervezi. Én pedig ugye a babaprojektet már lezártam.

Sheila!Kép
Szaj: aranyos lehetett.Kép Gondolom Te sem sírtál amikor meghallottad tőle.Kép

Áfonya! (újraKép)
Nadrág levétel: addig örülj amíg csak ezzel szórakozik. Dodó mániája újabban teljesen csupaszra vetkőzni. Ha pár percig csendben van, muszáj rá benézni, mert képes levetkőzni. Eddig több időre egyedül mertem hagyni a szobában, de már nem merem. Félek, hogy egyszer valami "komoly dolog" is lesz a pelusban és akkor takaríthatok (jobb esetbenKép). Már nem tudom milyen bodyt adjak rá, mert mindből kibújik. Ő lefelé húzza magáról és persze egy lehúzásnál, már klasszul ki is tágítja.Kép
A hisztiroham nálatok nem párosul "egyedül" kiáltásokkal? Nálunk igen, mindent "egyedül" akar csinálni újabban. Ha nem sikerül akkor hiszti, ha segíteni akarok akkor is hiszti.Kép

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
akkor ne legy kakukktojasKép Még Te is benne vagy a korban es egy fiunak ki tud ellenallni ennyi lany utan?Kép Na de komolyan: ugyan, Te is sejted gondolom, hogy azert a napom nagy reszet az elsoszulott tolti ki.
Majd atnezek hozzad is, irni.
Nadrag: kellett Neked ilyet irni?! Reka ma egesz nap gatya nelkul szaguldozott. PEdig reggel még irni akartam neked, hogy Reka csak akkor veti le, ha oka van ra /kaka, furdes, stb./. Hat nemKép
Es elkezdte a pelust is maceralni, alakul...
Hisztiroham: dehogynem, hisz az a kivalto ok! Es utana detto , mint nalatok, ha segitek, nem jo, ha nem segitek, az sem. De mindennel igy van, ha hisztizik. Akar valamit, megteszem, akkor attol lesz ideges es az ellentetjet keri. Attol meg en leszek idegesKép

Ujabban ilyenkor szep lassan elsetalunk az agyahoz /bekesen jon, tudja a rendetKép/ es beteszem. Kozben mondom neki, hogy ha abbahagyta, kiveszem. Neha mar seta kozben mondja huppogve, kuzdve a hiszti ellen /nehez abbahagyniKép/, hogy "abbahagytam". Neha uvolt egy sort meg es utana szol. Nem tudom, hogy ez helyes-e, de egyreszt itt tudom, hogy nem tud kart tenni magaban, mig "szabadon" barhol kepes hanyattvagni magat, csapkodni, fejet utni, stb..., masreszt mukodik.
Lehet, nem kene még rendes ágyat vennunk?Kép Ami a hisztin kivul még mellette szol:
deli alvas
Lemertem, 55 cm keresztben az agy, de neki igy kenyelmes, a sarokban.

Es egy pelda, hogy nem erdemes a gyereknek draga jatekokat venni, mikor egy orat is eljatszik egy kilo hagymavalKép:
hagymapucolas

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Áfonya: az bántott, hogy nem jött be. De hülyeség az egész, minek jött volna addig be míg nem muszáj? Gondolom ha valami komoly baj lett volna, akkor bejött volna. Kész,lezártam az ügyet, végülis nem történt semmi extra. Csak valszeg az van amit írtál, túl misztifikáljuk a terhességet és néha nagyok az elvárásaink.
Írtam már, hogy eltűnt az AFP leletem? Na, szép kis szerencsefia vagyok, ugye? Kép
Jók a képek Rékáról. Kép

Bellana

(már a fele szalmaságom letelt. Kép )
bellana

Ahh, AFP-t ne is emlitsdKép

Nalunk, Gyorben ez is kulon modi szerint megy. Itt ugyanis csak akkor kapsz papirt /postan/, ha rossz az eredmenyed, kulonben semmi. Igy ha pl. elkavarodik a papirod, rossz helyre kuldtek, sose tudod meg, mert azt hiszed, minden ok. En anno probaltam kideriteni ennek ellenere, hisz vegulis valahol csak megvan az eredmeny, de se a labor, se a vedono, se a terhesgondozo, senki nem tudott rola semmit, osszevissza kuldozgettek telefonon.
Vegulis teljesen veletlenul, a pajzsmirigy-mizeriam kapcsan jutottam el Minden Titkok Tudojahoz, ahol lathattam a jo eredmenyt is, de ez csak mazli volt.
Most mar nem is erdekel, annyi rosszat olvastam rola.
Verezgetes elmult, minden ok?

Kitartas a szlamasaghozKép

-Afonya
afonya

A vérezgetés elmúlt, a pici szeret mocorogni odabennt, remélem már nem lesz több ilyen ijesztő meglepi! Kép
Az AFP-t már a legtöbb országban nem használják, úgy tudom. Pont mert nem megbízható. De azért olyan jól lehet ijesztgetni az anyukákat vele.
Na, mindegy ha nem kerül elő akkor is elmegyünk 13-án 3D-re. Annyira várom már! Kép
Még nem voltam ilyenen, nagyon szeretném látni a Hasibabát úgy is! Kép
Te is hamarabb kezdted el érezni a kicsit mint annó Rékát?

Bellana
bellana

Áfonya!
Húúúú, most Te azt érzed, hogy én nem is a pocakosság miatt érzem magam itt kakukktojásnak. Ez mind ebből a 2 mondatból gondolom:"Na de komolyan: ugyan, Te is sejted gondolom, hogy azert a napom nagy reszet az elsoszulott tolti ki. Majd atnezek hozzad is, irni."

Akkor írsz hozzám amikor kedved és időd engedi. Sokszor én sem jutok el ide hozzád csak 2-3 naponként, de olvasni mindig olvasok.Kép

Nadrág: nem lehetséges, hogy mivel Réka szobájában van a gép, hajnalban benézett a Babanetre?Kép Biztos elolvasta mit írtam az én lókötő lányomról.Kép

Kiságyas kép tündéri.Kép Dodó is éppen így alszik. Hason, felhúzott lábakkal. Csodálom, hogy nem zsibbad el mindene.Kép Pedig biztos kényelmes lehet nekik ez a testtartás.

Hiszti: irigyellek, hogy ő még nem mászik ki a kiságyból.
Tudod én alapjában egy nagyon türelmes ember vagyok, de fel tud ám cukkolni Dodó is amikor semmi nem jó. Ha segítek az sem, ha nem segítek az sem. Mint a viccben a kisnyuszi: ha van rajta sapka azért, ha nincs azért...KépKép

Hagymás kép is marha jó!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Áfonya

Nagyon ismerősek a tünetek,amiket leírtál.Nálunk is hasonló a helyzet.A bőrgyógyász is azt mondta,hogy a fertőzést főleg gomba okozza,ettől lesz csúnya és ez okozza a szárazságos viszketős foltokat is,ami nagyon hasonlít az ekcémához,de valójában nem az.Azt mondta,hogy ez főleg tlen jön ki,amikor a sok ruha alatt a gombák nagyon jól érzik magukat és valóban,nálunk tavasszla elfújta az első szellőKép.De természetesen ezen a télen ismét küzdünk vele.Megnyugtatott,hogy ki fogja nőni.Hát én is csak ezt tudom mondaniKép!

Viszont van még egy kérdésem.Mi a véleményed a győri kórházról?Szülés és csecsemőügyben?Csak 1-2 ,nem túl árulkodó tőmondatra vagyok kíváncsi.Anno a Kismamában olvastam róla,de nem tudom,mennyiben fedi a cikk a valóságot.Szeretnék kórházat váltani,ha lehetséges,de Pest messze van...

Viszzont megdöbbent ,amit az AFP-ről írtál.Szt jogod van megtudni egy vizsgálatod eredményét,nem kezelhetik titkosan.Vagy mégis,milyen címszóval?????

Bellana

Látom,szépen növekedtek!Kép

Mindenkinek sok pusszantás

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Az AFP-m továbbra se került meg. Hívtam a védőnőt és nincs meg. Hétfőn mentem volna UH-ra, de akkor az mindjár csúszik 2 hetet, mert a következő hétfő meg ugye 15-e...
És a jövőhét szombatra vagyunk bejelentve 3D-re.
Akkor oda sem érdemes menni, ha nincs meg a lelet?
Én mindjárt elsírom magam. Azért még várok, hátha előkerül jövőhéten, hogy legalább a 3D-re eljussunk.
Lehet, hogy felhívom őket, hogy mennyire létszükséglet. Azzal a vacakkal csak baj van!

Anyapoc: Daninak is vannak száraz foltjai és neki is télen! Főleg a térdén, alkarján...Mi is kapunk mindig valami kencét, fürdetőt, egyebet. Amúgy nekünk eddig a kamillás testápló száraz bőrre ami bevállt.

Puszi, szorítsatok, hogy ne üssön meg a guta.

Bellana
bellana

Megint én. Bőgicse helyett (mellettKép) felhívtam a Praxist. Azt mondták minden további nélkül megcsinálják a vizsgálatot, nem kell az a vacak!

Bellana
bellana

Bellana

Épp írni akartam,hogy szt nekik nem létszükséglet az az adat,mert amúgy is többet adnak a nyaki bőrredő méretéra,vagy a szemmel látható elváltozásokra.
Bulcsúnak is éppen ilyen helyeken vannak a foltjai,nekem is be kéne szerezni egy tesápolót,de a mindenféle illatosítottakat nem merem.Asszem íratok fel hidratáló fürdetőt,mert a gyerekorvos azt mondta,az használható kenőcsnek is.Ti melyik kamillásat használjátok?Kép
És ne idegeskedj!!

Anyapoc

anyapoc

Csajok megvan a lelet!
A védőnő felhívta pestet és megmondták az eredményt. Jövőhéten ki is küldik. Az eredmény oké.

Anyapoc: a fürdetésnél hydrophil nonionic nevezetű gyógyszertári fürdetőt használunk, amit a gyerekorvos felír receptre és akkor nagyon olcsó. Utána meg most éppen Caomilla testápolót. Bejött.
Köszi a biztatást!

Bellana
bellana

Bellana

Igen,én is erre gondoltam.Erre mondta azt a gyermekorvos,hogy használható krémként is,ő is ezzel keni a kezét(őárom kipróbálta,mert extrém száraz a bőre és ódákat zengettKép).Mi most a bőrgyógyász által felírt fürdetőt használjuk,az is nagyon jó.Örülök,hogy meglett a leletedKép!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Bellana,
uhum, hamarabb kezdtem erezni, mint Rekat. Szerintem mar tudjuk, mit "kell" erezni, azertKép
Azert csak megnyugtato ez a jo AFP eredmenyKép

Kata,
kibujtal a kerdes alol: nincs tobb probalkozas fiu-ugyben?Kép
Lehet, ujabban Reka bekapcsolgatja a szgepet... ugyan nala ez az eger megmozditasakor megszuno monitor-sotetseget takarja, de minap volt itthon egy masik gep is /kek ledekkelKép/, na azt bekapcsolta igazibol is.
Kisagy: es Dodo is igy keresztben alszik?!
Hiszti: es Te olyankor mit csinalsz?

Anyapoc,
nalunk nyaron is voltak bőrgondok, akkor meg a melegtol volt tiszta piros a nyaka, karhajlata, ilyesmik.Kép

Gyori korhazrol epp egy cikk:
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=182&cid=86138

Szuleszet: betegfelvetel monoton, hivatalos, nem lelkizik tul. Elokeszites detto. Mondjuk en siman mondtam, hogy fajasszunet, majd utana diktalom a vegzettsegemKép Orvosom fogadott volt, szuleszno nem, de normalis volt. Nekem elment a magzatviz es nem illeszkedett be rendesen Reka feje, igy fekudnom kellett, de sokan setalgattak a folyoson, van szuloszek, labda, ilyenek. Nekem ez kimaradt a fekves miatt, masreszt 2 ora alatt megvoltamKép
Egybol odaadjak gyerkocot, ket oras megfigyeles alatt is egyutt voltunk.
Csecsemo: csak 24 oras rooming van, de le lehet "adni" oket, ha nem birod. En egyszer tettem, de banom, mert senki nem vigyazott rajuk, mikor erte mentem, ures volt a szoba.
Segitenek a noverek, de kerdezni kell batran. A fo-fo gyerekorvos abszolut szopiparti, mindenkit leellenoriz, hogy jol szoptat-e, magyaraz, ha kered. Van kozos fejogep.
Es kosz. A furdokben. Legalabbis amikor en voltam, de azota allitolag atadtak az uj, felujitott reszeket.
Macera a hajnali 6-os ebreszto, takaritas, reggeli gyerekfurdetes, lazmeres, stb., de gondolom, allami korhazakban mindenhol igy van.
Ami pozitiv volt még, hogy az inkubatoros kekfeny is az ágyam mellett volt, mikor Reka besargult, en pakoltam ki-es be, amikor akartam.

Szoval en nem vartam sokat, nem is csalodtamKép De pl. Sheilanak vannak negativ elmenyei, neki nem tetszett. A gyori topicban most szult Farkas Bogi, esetleg ott is kerdezz, en is kivancsi vagyok a velemenyereKép

Egyebkent miert akarsz valtani?

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Áfonya, igazad lehet a mozgással kapcsolatban. Kép
Hétfőn megyek UH-ra, már várom nagyon. Kép
Vasárnap este jön végre haza a párom! Kép

Nagyon jó hétvégét mindenkinek!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Áfonya

BőrgondokKép.Nekünk legalább nyáron nincs,meg ilyenkor sem,ha kenem a krémmel.Viszont most beszéltem ismerőssel,baba 1 éves múlt,elég korán kezdődtek nála is a bőrgondok,szinte kivakarta a bőrét.De ha nem,akkor is piros és sebes volt.Nekik is ekcémát és egyebeket mondtak,de vgéül Pesten kiderítették,hogy tej és tojásfehérje allergiaKép.Na ennyit az ijesztgetésrőlKép!

Kórház:Köszönöm a részletes beszámolót,nagyjából ennyire voltam kíváncsi.Illetve legfőképpen arra,hogy van-e lehetőség alternatív szülésre,ha akarom.Ha orvosfüggő,akkor kihez kell fordulni.
Váltani azért akarok,mert egyre több rosszat hallok most szült ismerősöktől.Már a dokiválasztás sem egyszerű.Mert ha van dokid,akkor azért nem foglalkoznak veled,ha nincs,akkor meg azértKép.Én sem panaszkodom,mert én meg 4 óra alatt voltam meg,szopival sem volt gond,de szeretnék nem fekve szülni,vajúdni.És azt is szeretném,hogy olyan dokim legyen,aki ismer,tudja ki vagyok.Itt viszont a jó dokiknak annyi betegük van,hogy azt sem tudják ki kicsodaKép.Terhességem alatt (szerencséreKép) csak 4szer találkoztam a dokimmal.Természetesen nem ismert fel egyszer sem,mert SZTK rendelésre mentem.Aztán nem is nála szültem,mert szabadságon bolt,Bulcsú meg 2 héttel korábban jött.Mentségére legyen mondva,hogy bejött szülés után köszönteni.Baj az is,hogy a legtöbb doki itt nagyon pénzéhes.De mondom,fő okom az,hogy természetesebben akarok szülni,így talán elkerülhetem,hogy 1 órán keresztül varrjanak össze és napokig fájjanak a csontjaimKép.Egyébként nekem nem volt rossz tapasztalatom,csak vhogy mégsem az,amit vártam.Itt nincs 24 órás rooming-in és már amúgy is harc megy az ágyakért,lassan csak a protkósok kapják meg.Mindenért szólni kell,nem foglalkoznak veled, a csecsemősök meg "nem érnek rá" segíteni,de szó szerint!!!!!Hát ez van.És úgy gondoltam,talán még Győr van a legközelebb...csak nehogy télen szüljekKép!

Amúgy hogy vagytok????Nődögéltek?Lehet már felvenni a kismamrucikat,mi?Hogy én hogy irigykedekKép!

Zsuzsa

Álljon meg a menet!!!Én még arról is lemaradtam,hogy náltaok úton van a gólya!!!!KépKépNa,szép!Minden esetre gratulálok!És jobbulást,részvétem a rosszullétek miatt.Nekem most hasonlkat okozott egy vírus...akkor egy kicsit meggondoltam,hogy akarok-e terhes lenniKépKép!Persze,hogy akarok...majd olyan 3 év múlva.Párom jövő héten elhajózik és 3 szezont és a sallangokat csinálja végig,így amíg nem jön haza,nem is gondolunk ilyesmire...dehogynem!!!!Épp a minap babáztunk egy 1hónapossal és kijelentette,hogy neki is kell ilyen!Kép
Bulcsú is ,hasonlóan Eldőhöz,nem komálja az öltüzködést-vetkőzést!Viszont Előd nagyon ügyesen beszél!Mi ezt sem sietjük el!Kép

Na,lelövöm magam,mert kicsit hosszú lettem!BocsKép

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Áfonya!
Pedig azt hittem Te is túllépsz a dolgon ha válasz nélkül hagyom.Kép
Nincs több próbálkozás.Kép

Ki-be kapcsolás nálunk is működött egy időben, aztán jött az apai szigor. Nagyon mérges nézés közepette (bár belül vigyorgott), apa elmagyarázta neki, hogy NEM SZABAD. Sokszor mi is a pittyenésre figyeltünk fel, vagy bementünk a szobába és az otthagyott Windows helyett már a Linux állt.Kép

Dodó ÍÍÍÍÍGY alszik.Kép Direkt miattad csináltam ma ezt a képet, a felhúzott lábak miatt. Azt nem mondhatom, hogy keresztben, mert egyfolytában forog.
Ja, és a profilomban is új kép van.

Bellana!
Bocsi, hogy így ismeretlenül belekotyogok, de tényleg azért érzi az anyuka hamarabb a mozgást, mert már tudja mit kell figyelni.Kép Gondolom már Te is érzed.Kép Irigyellek.Kép

Zsuzsa!
Az ok, hogy leköröztelek, de olyan furcsa (viszont jóKép) a pocakos gondokat olvasni.Kép

Anyapoc!
Hogy bírod apa nélkül? Nekem már attól minden bajom van, hogy heti 1-2 éjszakát nincs itthon. Én annyira szeretném ha minden este velünk lenne.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Pocaklakó mozgása:az ahgyján,hogy előbb érzi az ember,mert ugye tudja,hogy mit kell,én még terhesség után is érzetem,annyira tudtam,mit kell érezniKép.Természetesen az csak bélmozgásvoltKépKépKép!de tényleg uolyan!Kép!

Zsuzsa

Mindegy,hogy cica,vagy Tesó,csak hozzon vmit a gólyaKép!Na, igen,én sem tudom,hogy bírom majd ki,de muszáj lesz.Persze azért lesz itthon,meg megyünk hozzá majd' minden héten,de hát ugye nem lehet majd a lurkót lepasszolni,ha úgy tartja úri kedvemKép!Mi voltunk már külön, a kapcsolat elején is.Az rosszabb volt,mert teljesen egyedül voltam itthon.Így talán kicsit könnyebb lesz.De a páromnak nehéz,hogy nem láthatja életünk első értelmétKép!
Beszéd miatt nem is aggódok,addig sem beszél vissza...báűr elég könnyen fejezi ki magát másképpKép!

Kata

Dodó nagyon édi a képen!KépÉs kész kisasszony!Kép
Ismerős,amit írsz.Én sem szeretem,ha távol van,de sajnos muszáj bvállalnunk,hogy előrébb jussunk végre és jöhessenek a TesókKép.De majd megírom,hogy bírom nélküleKép!Jövő héten kezdünk és kapásból 2 hét teljesen.KépDe majd merítek Belőled erőt!Kép

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc!
Akkor jó, én sem vagyok teljesen h.lye!Kép Komolyan mondom a szülés után még nagyon sokáig úgy éreztem, hogy mozog a baba odabent.Kép
Megnéztem a kisfiadat!Kép Nem tudom én miért nem láttam még őt, vagy csak nem néztem a profilod? Nagyon tündéri kispasi! Büszke lehetsz rá!Kép

A távollétet szerintem megszokni soha nem lehet. Legalábbis én nem tudom. Sokan azt mondják erre viccesen, hogy így nem tudjuk megunni egymást.Kép Talán van benne valami, bár én eddig sem untam még.Kép
Na, akkor én meg belőled merítek erőt!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hu de regen irtam, pedig mindennap olvasok... de valahogy ennyi idom sosincs egyben, elkezdeni meg nem lehet a gepelest, mert Reka egy mozdulattal kepes befejezniKép

Zsuzsa,
kosziKép
Na, jobban vagy? Hasfajas elmult?
Papagaj, cica jonKép Nalatok nincs ugy, hogy minel farasztobb, elmenydusabb napja volt, annal rosszabbul alszik ejjel? Mindenkitol azt olvasom, hogy jol lefarasztja a gyereket es milyen jol alszik tole. Na nalunk ez epp forditva mukodik. Gondolom, a sok elmenyt ujraalmodja, feldolgozza es ettol nyugtalanul alszik. Tegnap pl. arra mentem be hozza, hogy hangosan kiabalja, hogy "nem kell a taska". Fogggalmam sincs, mi lehetettKép
Szaladgalas Reka utan: hat, lehet, hogy nem veletlenul nem jonnek most ugy a kilok ram, mint RekanalKép

Vetkozes nagyon beindult, egesz nap gatya nelkul rohangaszik, mar a pulovert is leveti, szal alakulKép

Anyapoc,
alternativ szuleslehetoseg van, a szobatarsam labdazott egy ejszakan at, masodik gyerek gatvedelmes volt, szal vannak pozitivumokKép
Irod: "Mert ha van dokid,akkor azért nem foglalkoznak veled,ha nincs,akkor meg azért."
Ez viszont sokhelyen igy lehet, gyanitom... sokszor furcsallom is, hogy kismamak egyik fele morog, hogy mindenfele doki vizsgalgatta, amikor volt fogadottja, a masik fele meg azert morog, mert az ugyeletes nem nezte meg, amig be nem ert a fogadott.
Szerintem ez a halapenzes dolog miatt ilyen rendezetlen, egyreszt az ugyeletese a felelosseg, ugyanakkor biztos van valami hallgatolagos megallapodas /es elvaras a kismamak felol/, hogy csak a fogadott "matasson". Nehez ugyKép
Hat, a dokik penzehessegerol nem tudok optimistan nyilatkozniKép
Kismamarucik: ne is mondd, egyre gombolyubb vagyokKép Mar vettem egy gatyot es egy bluzt, alkalmit, hogy nonapozni tudjakKép
ParodKép En bele is orulnek...

Kata,
nalunk Apa nem tud eleg mergesen nezni, az a bajKép
Jo az alvos kep, mar meglestem nalad isKép Azert Dodo joval nagyobb kofferral es sonkaval bir, mint RekamKép Profilos kep is tunderKép

Pocakmozgas: en azt nem tudom megszokni, amikor a WC-n kezdi elKép

Reka mai szosszenetei: mivel valogatos, ezert reggel oltozkodeskor megkerdeztem, a piros nadrag jo lesz? Mire o: "tökéletes"Kép

Delutan, mikor viszem ki a kakás pelust a szemetbe, szo szerint ezt mondta: "_nyugodtan_ dobd ki, Anya!"Kép

Enekles: "Hogy a csibe.... harom.... falun at" Kicsit osszevonta a dalokat a dragamKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Kata

Ne aggódj,én még most is érzem,szülés után másfél évvelKépKép!Csak már tudom,hogy mi azKép!Pedig de érezném már!!!!!Köszönöm a dícséretet,szt még nem nézted a profilom.KépBüszke vagyok rá,de csak azért,mert egyikőnkre sem hasonlítKépKép!Meg ne kérdezd,hogy akkor kireKép!
Az tuti,hogy nem tudjuk egymást megúnni...de úgy sem akarok járni,mint egy tengerészfeleség.Amikor végleg hazajön a pasi nyugdíjra,elválnak,mert el sem tudják viselni egymsát,csak ha távol annakKép!
Majd akkor néha összeborulunk vitruálisanKép!

Áfonya

Valóban a legtöbb helyen probléma van a dokiválasztás miatt,de itt ez nem volt jellemző,amikor én szültem.Az utóbbi időben nagyon eldurvult a helyzet,mert néhány doki nagy magánpraxissal rendelekzik és sokan nem nézik jó szemmel.Ez pedig a legjobb módja a bosszúnak.Amikor bent voltam,minden doki megkérdezte,aki arra járt,hogy állok,hogy érzem magam,még ha nem is simertem.Amikor bementem jósló fájásokkal,az ügyeletesek nagyon készségesek voltak...Amit a barátnőm elmesélt,aki 1 hónapja szült,épp az ellenkezője.Hozzáteszem,hogy annál a dokinál szült,akit a nagy praxis miatt kinéznek már onnan.

Nagyon örülök,hogy van lehetőség alternatív szülésre(vagy csak vajúdásra????),mert épp teganp néztem végig a szülőszobát és nagyon tetszett,amit Boros drnő művelt.Szinte hihetetlen volt!Van ott olyan doki,aki ilyesmire hajlandó?

Jó kismama ruhákat lehet arrafelé kapni?Csak mert itt 1 bolt leledzik,ott is mindig uaz van és elég durva árakon...de itt felénk minden ilyen elszomorító...még a babaruhák isKép.

Réka nagy szövegláda!!!!KépKépKépÉs még a fantáziája is szuperKép!

Párom---ne is mondd,én lehet,hogy bele is őrülökKépKépKép!De azt majd úgyis észreveszitek!

Na,lelövődök megint...túlságosan ráérekKép!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok lányok!

Áfonya: ma voltunk 3D-n a Praxisban és megint fiunk lesz! Kép Nagy élmény volt, teljesen felvagyok dobva még mindig! Kép

Anyapoc: nagyon úgy tűnik, hogy nekem is dokit és kórházat is kell váltanom. Kép Vácon áprilistól fél évig (!) nem lehet apásan szülni...Kép De, hogy hova menjek...

Kata: édes a kicsi ahogy alszik! Kép
Az én párom 10 napra ment el, de rémes volt!!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Áfonya!
A 8 napba még beleférek, úgyhogy utólag is Nagyon Boldog Névnapot!
Köszi a sonkákkal kapcsolatban írottakat.Kép Nem éhezik a lelkem.Kép
Nehogy azt hidd, hogy apának könnyen megy a mérges nézés.Kép Mindig én kapok a fejemre, hogy ne vigyorogjak már olyankor ha ő megpróbál mérgesen nézni, mert akkor Dodó is azonnal elkezd röhögni rajta.Kép

Pocakmozgás: irigykedem.Kép

Anyapoc!
Boruljunk!Kép
Persze most szavam nem lehet, a héten többet aludt itthon, mint távol.Kép

Zsuzsa!
Álmodás tuti van náluk. Dodóval tegnap uszin a vízbe csúszást gyakoroltuk. Gyakori szavak voltak a "Nagy levegő, ho-ho-hoppá" Éjszaka egyszercsak elkezdi hangosabban venni a levegőt, majd megszólalt: "levegőőőő, ho-ho-hopppppáááá"
Ezt sehol nem mondtuk így csak tegnap az uszin.

Bellana!
Gratulálok az újabb kisfiúhoz!!!KépKép
A világért oda nem adnám egyiket sem, de azért megkérdezem, hogy nem cserélünk?Kép Te adol egy fiút, kapsz egy lányt.Kép Ezt csak azért írtam, lásd milyen irigy vagyok, hogy neked kettő is lesz, nekem pedig egy sem.Kép
Távollét: tényleg rémes.Kép

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

A sógornőm is felajánlotta ezt a cserét. Kép
Neki is két lánya van. Nevettük is, hogy a sógorom csak lányt tud a férjem meg csak fiút...
Na, de azért inkább nem cserélünk se férjet, se gyerkőcöt. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Anyapoc,
ez komoly, ez a masfel evvel kesobbi babamozgas?!Kép
Nem semmi nezese van a fiadnakKép
Dokik: anno en is ugy valasztottma a dokimat /10 eve kb./, hogy ajanlottak. Akkor még "kezdo" volt. 10 ev alatt en is sokaknak ajanlottam, az egesz csalad nonemu tagja hozza jart, mindenkinek tetszett. Idovel neki is egyre nagyobb "betegkore" lett, egyre kevesbe tetszett. Aztan a szules betett, most mar nem ajanlom. De a csalad tobbi resze tovabbra is jar hozza. Epp ezert mar ugy vagyok vele, egy velemeny nem mervado, sot, tobb sem, ami masnak bejon, nekem lehet, hogy nem. Igazabol csak az a lenyeg, hogy Te meg legyel elegedve, nem?Kép
Az en /volt/ dokim is ilyen, nagyon a termeszetes szules hive allitolag. En ezt csak onnan tudom, hogy egy anyuka panaszkodott, hogy ot nem csaszarozta meg, nem csinalt semmit, stb., hagyta x orat kinlodni es normalisan szulni, neki meg pont ezert nem tetszettKép

Igazabol egy boltot tudok, ami jo, en ott vettem most par dolgot. Aztan van még egy, de az 42-es meretig keszit, abba eselyem sincs mar beleferniKép

Zsuzsa,
utolert minket is a korai kelesKép 6-7 kozott kelunk most mar lassan egy hete. Hat ez valami remalomKép Inkabb kelnek ejjel parszor, mint ily hajnali oraban...
Elod alvasigenye kevesebb, mint a Tied eszerint?Kép

Bellana,
gratula a kisfiuhozKépKép
Lassan en is baratkozom a gondolattal, hatha fiu lesz...

Miert nem lehet majd Vacon apasan szulni? Atalakitas lesz?

Kata,
kosziKép
Nana, akinek nincs ilyen sonkaja, az sem ehezik, csak... csak... csak keveset eszikKép
UszasKép Lattam a profilkepeket, igazi kis holgy mar DodoKép
Erdekes, nalunk meg mindenki azt kerdi, ugye fiut szeretnenk... Haaat, nem biztosKép De lehet, hogy ha a harmadik is lany lenne, mar en is vagynek egy fiuraKép

Rolunk, ujdonsagok:
Elokerult ujra a Montessori-torony, aminel egyre kisebb korongokat kell felfuzni egy rudra. Na, most mar Reka latja, hogy ha nem stimmel valamelyik. Es mit csinal: megforditva rakja raKép Azt hiszi, attol mar jo lesz, olyan aranyosKép

Vetkozes tovabbra is zajlik, nem lanyhul az igyekezetKép

Tukorkep: ha meglatja, hogy maszatos az arca a tukorben, jo helyre nyul az arcan, hogy letorolje, ezt most vettem eszre.

Par kep:
éhező gyermekKép

Temahoz kapcsolodvaKép, natha eseten:
porrszivas a'la Reka

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Elpanaszolom,hogy mától megkezdődött Apa nélküli korszakunk,mert a Drága elindult külföldébe dolgozniKépKép.

Bellana

Csak az apás szülés miatt akarsz váltani?Merrefelé gondolkoztál?Azért marha nehéz,nem?Nálam csak az a visszatartó(egyre kisebb erő),hogy közel van és ugye a második baba elég hamar kint lehet és én azért csak nem szeretném az autópálya mellettKép megszülni....bár az tényleg természetes lenne...Miért nem lesz apás szülés?Átalakítanak?
Mennyire látszik a 3D-n a "lényeg"KépKép?És persze gratula a fiúcskához!

Kata

Akkor már borulhatunkKép.Bár a héten akkor még 1:1Kép!Édes lehetett DodóKép!

Áfonya

Nagyon jók a képek!Kivált az éhezésKép!
És Réka tényleg nagyon ügyes!hihetetlen,hogy milyen taláékonyak tudnak lenni!És hogy milyen az észjárásukKép!
Én is BOLDOG NÉVNAPOT!Csak arra nem emlékszem,mi a neved napja....Ildikó?Kép
Fiamról kösziKép.
Babamozgás komolyKép,minek is a terhesség?Persze a bélműködésem szülés óta kiváló!Kép
Dokiválasztás:persze,az a mérvadó,hogy én mennyire vagyok megelégedve a dokival.A sajátommal nagyon,mert olyan bajomból gyógyított ki egy mondattal,amivel évekig feleslegesen kezeltekKép:Én inkább a kórház miatt problémázom és a természetes szülés miatt.Ami alatt inkább azt értem,hogy más testhelyzetben,ne fekve.Úgy érzem,hogy Bulcsú is könnyebben kijött volna,nem repedtem volna ekkorát,ha nem fekve kell szülnöm(ilyen doki nincs?).Itt sem hívei a dokik a császárnak,bár volt olyan nap,amikor 5 is volt egyhuzambanKép.
mamiboltot akkor majd kérdezem,ha odajutok...ami persze nem mostanában leszKépKép.

Mindenkinek szép napot,a pocakosoknak jó kerekedéstKép!

Anyapoc

anyapoc

Csakgyorsan:
Zsuzsaaaa, lattam a babas gifet, gratulaKépKépKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Ha időtök engedi, szavaznátok a lányomra?

ITT: http://kekpanda.hu/index.php?page=jatek

35-Dóri

Előre is köszi!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Megvagyunk, ma voltam cukrot inni, brrr.... nehezen, de bennmaradt, ez a lenyegKép

Itt a joido, nalunk ez a homokozo-csuszda-hinta szerelmi haromszoget jelenti. Reka megy, mint egy tank, egyedul maszik a csuszdara /en aggodom, mikor esik le, akad fenn az alla, stb.Kép/, hintazast csak akkor jo, ha majdnem kiesik belole, annyira meglokjuk. A homokozas, na talan ott nincs gaz, nem eszi meg, nem szorja /kopp-kopp/.

Mult heten eloszor passzoltuk le ejszakara, a nagyieknal aludt. Hat, en rosszabbul viseltem allitolag, mint oKép Mikor masnap mentunk erte, eszre sem vette, hogy megerkeztunk, tojt a fejunkre. Kicsit zokon is vettemKép

Beszelni imad, be nem all a szaja. Ma pl. a vervetelre vartam a terhesgondozoban, tomeg, stb.. mire Reka jo hangosan bejelenti: "pukiztam". Volt derultsegKép
Hazafele jovet meg egy jajvörös /mikor az ősz hajat hazilag festik es ugy is sikerulKép/ haju no ment elottunk, Reka elkezdett kiabalni: rozsaszin a neni haja, rozsaszinKép

Kicsi nagyon aktiv, mar egyaltalan nem enged hason /felig oldalt/ aludniKép Nevunk még mindig nincsKép

Zsuzsa,
irigykedem a kert miattKép Csak kicsapod Elodot, nem is kell ra vigyazni, van bababiztos resz?

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Jöttem elújságolni,hogy tegnap voltunk először Apát meglátogatni a hajón!Persze a hajó érdekesebb volt,mint ApaKép!Nanem nekem....

Áfonya

A játszótéren mi is így járunk...annyi különbséggel,hogy Bulcsú még nem tud felmászni a nagy csúszdára egyedül,így a feladat rám hárulKép!
Szóval még nálatok is dívik ez az idejét múlt cukorivás...Azért az igazat megvallva,nekem anno kifejezetten jól esett,annyira éhes voltam már!Kép
Réka szövege sem semmi!
Réka mit szól a tesóhoz?Tudatosult már benne vmennyire?

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Áfonyának és minden kedves idelátogatójának kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Bellana
Kép
bellana

Bellana,
koszi!Kép En is hasonlokat kivanok Neked s a tobbieknek is!

Ma nagyiztunk, dediztunk, volt tojaskereses, megminden, ahogy illik. Reka ezerrel porog, en total kifaradtam, mikor lesz mar furdesido?!Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Vegre van egy kis idom... bar Reka ma ugy dontott, nem alszik delutan.

Zsuzsa,
jobban vagy mar? Nekem ugy az 5 honap kozepen maradt abba a hanyinger, de neha még most is elojon /szo szerintKép/, ha sokat hajolgatok.Kép

Anyapoc,
akkor mostanaban nem is leszel szalma? Ittrekedt a hajo?Kép
Teso: Szokta simogatni a pocakom, mikor olyanja van, mondja, hogy aranyos kisbaba... meg hogy nem tud csuszdazni... majd megtanitja, ilyenekKép Meg amikor haragszik ram, akkor a baba sem aranyosKép
Multkor felturtem a polom ujjat.- Latta, hogy fura valami, csupasz a karom. Mondta, hogy ott nincs kicsibabaKép))

Tenyleg, Bellana,
nalatok hogy fogadtak kistesot?

Uj tudomanyok:
mozgas teren - lepcson /persze kezenfogva/ mar egyesevel lep, vagyis csak egyik labat teszi egy fokra. Tud ugrani, paros labbal, levegobe, ezt nagyon elvezi.Kép
Az ágyon ki is rugja maga alol a labat, ilyenkor fenekre ul:
ugrik a gyereeek

Mar par napja elore szol, hogy kaki lesz, majd elvonul a megszokott kis sarokjabaKép Ugyhogy bizakodom, lassan lekerul a pelus. Neha a wc-re is felkeredzkedik, magatol:
pedig nem is ferfiKép
elmelyulten olvasKép

Egy kis kreativsag is:
Minap tesom es sogorom vigyazott a gyerekre. Nyomdaztak, gondolom, mutattak neki, hogy kell lehelni. Reka meg mar arulkodik, igy tudjuk, kitol tanultaKép
Gyanusan nagy volt a csend

Szombaton kerti parti nagyieknal, ajandek aszfaltkreta is felavatva. Reka pedig magatol raallt terpeszben a lora es lovagolt, rogyasztotta a labait es csettegett hozzaKép
talalekonysagKép

Hogy valami elonyosebb kep is legyen rola:
gyongyfogak, nevetes kozbenKép

Tovabbra is slager a mi ruhank:
Apa cipojeben

Mar jol rakja egymas melle a cipoket /nem kacsalabKép/ es ha kerem, be is tudja forgatni nekem ugy, hogy fel tudjam venni es jo is legyen.
A bedobalos, mertani formas kirako is megy mar siman, megtalalja a helyet /nem is probalja mashova bedobni/ es elforgatja, ahogy kell. Es mar be se poccen toleKép

Viszont: elkezdodott a miert-mitol-hol-ezmiaz korszakKép Help, meddig tart ez?! Minden fel percben legalabb 3 kerdes, egyik a masikba kapcsolva, ez valami remes, kiboritoKépKép
A csucs eddig a "Borsot foztem..." mondoka kapcsan feltett: "mi az az ábele bábele?"Kép

Na, naplo letudva, most mar csak ember kell, ki vegigolvassaKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Áfonya, nagyon édik a képek! A WC.s és a nevetős különösen tetszik. Kép
Dani többnyire továbbra is babanyelven beszél, ahogy olvasom addig jó nekem. Kép
Ma voltam kardiológián, szívultrahangon. Két órát vártam, úgy, hogy időpontom volt...
A leletet nem igen értem -nem tudok latinul. Kép-, de mintha nem lenne nagy gáz. Holnap majd a körzetit kifaggatom.
A tesónak mindenki örült,velünk az élen, mert ugye sajna már két picúrt vesztettünk el. Kép
Megvan a neve is már: Gergely lesz. Kép

Zsuzsa: én is gyorsabban gömbölyödök mint Danival. Kép Nálam négy hónapig tartott a hányinger és társai...Kitartás! Kép

Sziasztok:
Bellana
bellana

Zsuzsa,Elődnek jobbulást!
bellana

Sziasztok!

Ismét itt vagyokKép!
Apa 2 hétig itthon volt(úgyhogy csak ennyi időre nem voltam szalma,ÁfonyaKép), ki is apáztuk magunkat rendesen.Hétfőn elkezdődött az igazi meló,most szeptemberig csak mi megyünk.De ami még jobb,hogy hajókázhatunkis 2 hetet,nagyon úri dolgunk leszKép.Csak az alvástól félek kicsit,mert egy szobában leszünk és nem tudom,hogy fog-e így aludni normálisan Bulcsú....

Áfonya

Tényleg nagyon jók a képek és akármit írsz,mindegyik ELŐNYÖSKép!Az ugrálosat hogy a fészkes fenébe sikerült elkapni????A trónolás,úgy látom,nagyon megy a kisasszonynakKép!
Szóval csak eddig voltam szalma,most meg már igazán...2 hét extrapihit kaptak,igazság szt csak most kezdődött volna egyébként is a szezon,debe kellett ugraniuk előbb egy útra,ezért ment hamarabb anno...
Na,igen,a babára minden kivetül.De azért nagyonokkosak tudnak lenni ezek a csöppek,mert egyik ismerősöm mesélte,hogy amikor pl. szoptat,ami nem mindig tetszik a nagyobbjának,csak őt bántja,mert tudja,hogy a babát nem szabad...
Bulcsúnak is tetszenek a kisbabák.A minap éppen barátnőméknél voltunk és nálam volt a 2 hónapos csöpp,Bulcsú meg simogattaKép!Teljesen magától,nemis mondtam neki.

Zsuzsa

Akkor mondok jobbat,én 6 hónapig voltam rosszulKép!Sőt,tk végig,csak a végére megtanultam kezelniKépKépKép!Nekem a mentolos dolgok nagyon bejöttek!
Azért egy pocakos képet feldobhatnál,hadd irigykedjek má!!(Áfonyára is vonatkozik!!!).
Apa-hiányolás van,de pár nap után alábbhagy.Reggel,amikor Apja már nem volt itthon,nagyon kereste.Amikor mama jött és kopogott,szegénykém,azt hitte,hogy Apa jött haza...aztá tudomásul vette,hogy nem.De még néha nekem is Apát mondKép!
Én bírom,köszönöm kérdésed,bár az érettsgéi előtti hajtás elég húzós...egyébként nehezebbnek gondoltam,egész könnyen megy,pláne ha arra gondolok,hogy hamarosan szünetKépKépKép!Elődöt megtekintettem az albumban,nagyon szép legénykeKép!Hogy fogadja a tesót?Tényleg,névválasztás?Vagy erről lemaradtam?
Nődokidnak jó a humoraKép!

Puszi mindenkinek,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Gondolom, Titeket is kizavart a gyerek a kertbe/jatszoterre.Kép Mi is ketszer megyunk egy nap, ossz. a 3 ora tuti megvan, kivagyok, mint egy lo.Kép Mert persze nem lehet uldogelni a padon kozben, mert hol a hintat kell lokni, hol a gyereket elterelni a masik hinta elol, hol a fatuskokon korbesetalaskor a kezet fogni, vagy epp homoksutit epiteni. Vagy egyszeruen spontan utanarohanni es visszacipelni, hogy ne menjen vilagga. Vagy ahogy Reka mondja: világgágáKép Olyan szepen beszel, de van nehany ilyen "kedvencem". Vagy pl. a "pöff-pöff, pöfög a vonat" helyett azt mondja, hogy "böff-böff, böfög a vonat"Kép Pedig tudja a "p" betut. Vagy a "strucc" az "tlucc"Kép
Orulok, hogy a wc-s kepek elnyerttek mindenki tetszesetKép

Zsuzsa,
Elod arca begyogyult? Rekan is mindig van ujabban serules, most epp "hintaztatta" /sajat bevallasa szerint/ a homokozokeszletet es szemoldokon verte magat, kicsit verzett is.
Magabanbeszeles ismerosKép Tolem is mindig megkerdik a telefon tuloldalan, kivel beszelget a gyerek?Kép
"Ügyi vagyok, bekakáltam" - Kép jopofa lehetett
Megnyugtattal Te is, masodik gyereknel valahogy szélesebbek vagyunkKép
Hanyinger?

Bellana,
jo hir akkor ez a kardiologia. Par eve nekem sima allergia miatt kuldtek el mindenhova, tobbek kozt kardiologiara is. Ott eloszor megallapitottak, hogy szivritmuszavarom van, majd hogy valamelyik pitvar /remelem, nem hulyeseg, de mar nem emlekszem pontosan/ jelentosen megnagyobbodott. MAjd atkuldtek masik gepre es ott stornoztak mindent, maradt egy "szokasos", terheleskor elofordulo enyhe ritmuszavar. Erre mondjak, csak dokihoz ne menj, tunetmentesen is ezer bajt talalnakKép
Gergely: nekem is tetszik, csak Gergő formaban. Viszont az a bajom, hogy felnottkent meg nem annyira jo szerintem a Gergo. A Gergely raadasul nem megy a vezeteknevunkhoz sem... nehez ugy ezKép

Anyapoc,
uhh, ez a ket het nem sokKép Elozo terhessegemmel ellentetben most minden tekintetben hianyolnam FerjuramatKép Ezegyszer nem ellenem dolgoznak a hormonokKép
Hajokazas: nalunk a gyerek jol aludna, csak en nemKép Bulcsu nem forog sokat?
Kepek dicseretet kosziKép Ugralos: tudod, ez egy mindennapi feloras program, nem nehez elkapni a pillanatotKép
Apahiany BulcsunalKép
Ez a szunet-dolog nem fair, tenyleg jo dolgotok leszKép

Kepet majd csinalok en is, csak keresnem kell valami elonyos beallitastKép
Most az elobbi tortenes a szobatisztasaghoz kapcsolodik: Reka jott szolni, hogy kakilt. Csakhogy a kezeben hozta a levetett pelenkajat is, a kis ugyesKép Mondtam Apjanak, kerdezze mar meg, hol vetette le, hatha... es valoban, a kiságyában is volt egy elgurult golyoKép
Megyek, mert furdetes van es ágyat kell huznom nalaKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Áfonya

Férj -hiányolást megértemKép.De sajna nekem a következőt egyedül kell csinálnom,mert úgy tervezzük,hogy mire hazajön a párom,addigra szülessen meg a második poronty.Aztán hogy jön össze,az egy másik dolog....
Alvás:nem forgolódós nagyon,hason alszik,úgyhogy ritkán alszik másként,legfeljebb csúszkál hol le,hol fel.A gondom inkább az,hogy külön szobában vagyunk itthon,és nem fogja-e zavarni,hogy én is ott vagyokKép.
Ismerős az egész napos loholás a játszótéren,bár én csak du kapom...homoksüti...csinálom,csinálom,de minek?Mire megcsinálom,szétnyomkodja...Kép
Ez a kaki-bogyós dolog nagyon jó!!!!!!Megnéztem volna,ahogy keresed a bogyeszokatKép.És még mennyi fog előkerülni....?KépKép
Képet pocakról komolyan gondoltam.Pocakról nem lehet nem előnyös képKép!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Látom nagyjából mindenki jól van. Kép

Áfonya: én valahogy nyűgösebben viselem ezt a pocakosodást mint az előzőt. Igaz akkor arany életem volt. Kép Most meg nálunk is megy a lótás-futás. Ráadásul Dani baromi rossz alvó, nappal nuku, este 11 a minimum míg fennt van (!), akármit csinálunk is. Tegnap éjfélkor már majdnem sírtam, mondtam a férjemnek, hogy nem bírom, ha Dani itt fog őgyelegni én akkor is lefekszem.
A játszóterezés megy nálunk is, meg az ugra-bugra. Már boldog vagyok ha leül egy kicsit homokozni. KépNa, meg a kismotor! Csak győzzek utána loholni! Minek nekünk még plussz kismamatorna? Kép
Név: nekem is jobban tetszik a Gergő, de férjem szerint ha felnő akkor azért komolyabb a Gergely és ha akarja még mindig Gergőztetheti magát, míg fordítva ugye nem. Végülis igaza van. Így mindkettőnk kívánsága teljesül. Kép

Férj: Ádit kiakarták küldeni megint 6 hétre, de nem vállalta...

Anyapoc: a te férjed mennyit van távol? És a következő várandósságod alatt itthon sem lenne, vagy valamit nagyon félreértettem?

Zsuzsa: hogy alakul a terhességed? Kép

Sziasztok:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Bellana

Igen,jól értettedKép,valszeg következő pocakosságot többé-kevésbé egyedül fogom csinálni,ha akkor összejön,amikor tervezzük.Férhem 3 évig fog kint dolgozni a hajón.Szezonban nem tud hazajönni,szezonok között rövid időkre,de azért többetKép!.Én meg már nagyon nem akarok várni,ezért nem akarom haolgatni,és ugye ez még csak a második pocak lesz és még szeretnék 3.-at isKép.Szóval azét igyekszemKépKép!
Dani ennyire rossz alvó?Akkor nem csodálom,hogy nem bírodKép.Én,ismerve Bulcsút,akár ikreket is várnékKép!(megjegyzem,szerenék isKép).Apósom Gergely,nagyon szép magyar név,gratulálok a választáshoz!

Zsuzsa

Megváltozott a nicked????Majdnem meg sem ismertelekKép!
Majd azért nyilatkozom pár év múlva,hogyan megy a terheség egyedülKép!Lehet,hogy sehogy...Bulcsú nyugodt gyerek,inkább a vele járó "szagoktól" tartok egy kicsit.Néhány hete "csak" hányós vírusom volt,de azt is alig bírtam...terhesség alatt meg aztán kész katasztrófa volt!
FürdésKép.Azért mindent mégsem várhastz el Elődtől!Most akkor vagy levetkőzik egyedül,vagy kádbamászikKépKép!Képet várom!!!!!!!Nevetni nem szokásom,legfeljebb a következő leveleket sárgával írom...KépKépKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Áfonya: mi újság? Merre vagy? Kép

Zsuzsa:Édes lehetett Előd amint ruhástól beült a kádba! Kép A lábújj számolgatás is tetszik. Kép
Bár Dani is ilyen szépen elaludna...
Úgy tűnik nem valami nagy az alvásigénye.
A babánk fiú lesz. Mégsem hívhatom a lányt Gergelynek. Kép Kép (Ő Noémi lett volna)
Hol az ígért kép??? Kép

Anyapoc: 3 évig? Jó ég! Mikor az én férjem 2 hetet távol volt, teljesen odavoltam. Kép A 3 év nagyon hosszúúúúúú. Hogy fogod bírni?? Főleg pocisan??
Szagok:na, igen. Kép Mikor az elején jártam, akkor minden kakis peluscserénél azon imádkoztam, nehogy
valamit hozzátegyek a tartalomhoz. Kép

Örülök, hogy tetszik neketek a Gergely név! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Pentek reggel Szolnokra mentunk, most estunk haza. Kivagyok, mint egy lo, hiztam vagy 3 kilot a harom nap alatt, az tutiKép Kép
Nem hiszem, hogy ma még lesz energiam irni, de holnap jovok.

-Afonya

ui: Zsuzsa, en egybol megneztem a kepetKép De nem er ket szammal nagyobb ferfiingben mutogatni a pocakot!!Kép
afonya

na jo, a ferfit visszavonom, rozsaszinben csak nem jarnakKép
afonya

Sziasztok!

Bulcsú elkezdett WC-re kéreckedniKép.Újabban az volt a mániája,hogy amint levettem a pelust róla,addig erőlködött,amíg nem sikerült a pelenkázón pisikélni kicsit...Ezért gondoltam,kipróbáljuk a wcszűkítőt,amit megvetetett velem a múltkor.És sikerült neki pisilni tegnapelőtt is fürdés előtt és tegnap is egy kicsit.Ma már ő szólt,hogy oda akar pisilni fürdés előtt,de ma persze nem sikerült..De én azért megdícsértemKép!

Vasárnapi szösszenet:
Sétálgatunk a járdán,jön velünk szemben egy anyuka és nagyobbacskalánya.Leányzón egy pár jókora egysoros görkori...Bulcsú nézi egy ideig,majd rámutat a lányka lábára és feliált: "VA-VA"! (azaz vonat)KépKépKép...végül is...

Zsuzsa

Jajj,lemaradtam a rózsaszín férfiingrőlKépKépKépKép!Na de ez tuti jó kép,miért akarod levenni a profilból?????Azért nem semmi pocakod van már!Hányadik héten jársz?Jó,tudom-tudom, a második hamarabb látszik és jobbanKép!
WC-ügy:én is ebben bízom,amint látod,jó úton haladunkKép!

Bellana

Rólad is akartam nézni pocakosképet,de nincsKép.
3 év:szerintem csak kimondva sok,de a cél szent és azért mindent vállalunkKép!Ahogy a dolgok állnak,lehet,hogy nem is kell 3 évet kint lennie.A pocakosság menni fog,azt hiszem,( a szagokat leszámítvaKép),de majd nyilatkozom akkor.Bulcsúval is jól bírtam,2 héttel szülés előtt a barátnőmnek néztünk esküvői cipőt Pesten,bejártunk vagy 20 boltot,szegény,alig tudott loholni utánamKépKép!
Kakis pelus ügyben én is ettől tartok...nincs az a mennyiségű mentolos cukorka,ami ezt kivédi...Kép
3D-n láttátok,hogy fiú a poronty?Kép

Áfonya

KÉPET!!!!!

Anyapoc

anyapoc

sziasztok
Évezredek óta nem járta erre, de azért még remélem, emlékeztek ránk Kép
Hanna is növöget rendesen, fejlődik szépen. Úgy néz ki, talán még inkább beillünk a topicba, mert ha minden igaz, most kb 11 hetes vagyok én is Kép
próbáltam köveni, hogy kivel mi van, de azért bocs, ha nem mindenben vagyok otthon.
Hanna szépen beszél, mondja a mondókákat, ügyeskedik sokmindenben. bili nem nagyon érdekli, viszont egyre csintalanabb. tegnap pl. leszedte a tapétrabordűrt. nem tudtam, sírjak-e a nevelési csődön, vagy nevessek a huncutságán...Kép
látom, mindenki jól van, bár Zsuzsa leheten jobban isKép én nem vagyok rosszul, néha pont ez a bajom, mert bele sem merem élni magam a kistesóba. alig várom az uh-t. elég sokat fájdogál viszont a pocakom, s elésg szép méretes is annak ellenére, hogy még csak11 hetes. nálatokm is így volt? Katától is kérdezném, a tapasztalt anyukától Kép
próbálok képbe kerülni,
üdv,
bringa és hanka
bringa

Bringa,
nagy gratulaKépKép
Este most mar tenyleg jovok bovebben /remelemKép/, bar digigep ma nincs nalam, kirandul Apaval. Vagy holnap inkabb, akkor Anyak napja alkalmabol gyerekmentes napom lesz, ajandekbaKép Erdekes, hogy a kezdeti "egy_percet_sem_birok_ki_a_gyerek_nelkul" let hogy valtozik at 2 ev alatt a "csak_egy_percet_hadd_legyek_egyedul" vagyakka. Es még csak lelkifurdalasom sincs miattaKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Várhatom én, hogy a topic tulajdonosa is megmutassa nekünk édes kis pociját...Kép
Meg várhatom, hogy jelenkezzen este...
Igaz én is mindig ígérgetem, de ettől még én is hamarabb "tollat ragadok".Kép
Na. Jól kidühöngtem magam.Kép

WC-s kép nekem is tetszett.Kép

Bringa!
Gratulálok! Ez csodálatos hír.KépKépKép
Jelentkezz mi volt az UH-on! Mikor mégy?
Pocak: sajnos aki hajlamos rá, annak tényleg hamar meglátszik. Én az voltam.Kép Én annyira utáltam amikor szörnyülködtek, hogy ilyen idősen ekkora pocak?Kép Ez van. Most mit csináljak? Leszorítani csak nem fogom. Dórival amikor a 16 hetes AFP-re mentem, rendesen kellemetlen volt, hogy akkora pocakom volt mint aki a 28 hetes vérvételre ment.Kép

Áfonya!
Igazad van, tényleg át tud változni ez az érzés nagyon hamar, bár én nagyon szomorú lennék ha anyák napján nem lenne velem a 3 lány közül akár egy is.
A gyerekmentes nap ok, néha tényleg ráfér az emberre, de nekem az anyáknapja az anyáknapja. Miattuk lettem anya, akkor legyenek velem.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
ha most megis lelkifurdalast keltesz bennem, akkor nem viszem ki a gyereket a mamahoz es ma sem tudok jonni hosszabbanKép
Nalunk tegnap volt gyereknap. Vagyis Anyak napja. Meg szinte minden napKép Kaptam viragot is, bar Reka szerint Apatol kaptam /mert o hozta a boltbol, Reka meg csak atadta/Kép

Kepet mindenkepp rakok fel, marcsak Bringa megnyugtatasara is. Bar par hozzaszolassal ezelott epp kitargyaltuk tobben is, hogy masodik gyereknel mar "emlekezik" a szervezet, noveli a pocakot rendesenKép Egyebkent en is utalom, ha ramneznek, megkerdik, mikorra varom, majd ujra vissza a pocakomra es a "biztos nem ikrek?" poenos kerdest teszik fel.

Na majd joszok.

-Afonya

ui: berarol tud valaki valamit? Kata, Te mintha maileztel volna vele...
afonya

Sziasztok!

Áfonya: kép? KépÉn is gömbölyödök, de nem vagyok megelégedve magammal. Bár a vicc az, hogy valaki azt mondja hú mekkora, valaki meg hú, ahhoz képest kicsi. Kép Dokibá szerint 1 héttel késöbb költözött be Gergő mint gondoltuk. Kép Szóval augusztus közepéig is lehet, hogy húzom még. Jaj!
Arról nem szólva, hogy lassan vágóérett leszek. Kép

Zsuzsa: neked tényleg szépen alakul a terheséged. Kép Mennyi hetes is vagy? Nevek?

Anyapoc: Pocisképem van, de nem volt képem iderakni. Kép Meg már pár hetes a kép, kéne új. Kép

Sziasztok:
Bellana
bellana

Áfonya!
Isten látja lelkem, nem akartam lelkiismeretfurdalást okozni Neked. Én csak magamról beszéltem. Én nem tudnám elképzelni az anyáknapját nélkülük.Kép
Képzelj el anyáknapja reggelén 3 lányt suttogni, vitázni, majd elindulni feléd, hátratett kezekkel, hatalmas mosollyal az arcukon. Ezt nem lehet szavakkal kifejezni.Kép
Én ezért szeretem az anyáknapját.Kép Imádom ilyenkor a boldog, izgatott de huncut mosolyukat. Imádok úgy tenni mint aki nem hallott és látott semmit, mint akinek teljesen kiment a fejéből, hogy milyen nap is van ma, hiszen nekik az olyan öröm, hogy meglephetnek.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

sziasztok

Áfonya
Most így ezer év után megint gratula a topicodhoz,(Katának is), meg irigy is vagyok Kép olyan jó lesz Nektek ezeket visszaolvasgatni
A képek nagyon aranyosak. Most végre én is képbe kerültem egy picit, bár bevallom, csak 2 oldalt olvstam vissza, de azért előtte meg olvasgattalak rendszeresen, csak kb két hónap maradt ki...
Olyan ari volt, a lelkisimeretfudalásod Kép
A kimeneteltől is én ki vagyok purcanva, alig várom, hogy a homokozóba menjünk,mer tott a szélén le tudok ülniKép

Kata
Köszi a megnyugtatást. Annyira jó a profilod, bár már régebben is láttam, de le ne vedd, mert nagyon bírom Kép Kép Majd átszambázok a topicodba is, mert nagyon kíváncsi vagyok ott mi újság Kép

Zsuzsa
Én azért követtem ám szuper_Lődi Kép fejlődését! Nem semmi, ahogy tudja a betűket. És tényleg szép a pocakod Kép De nem híztál még, ugye? Én már tuti, csak elromlott a mérlegünk Kép
Alvá egészen pár nappal ezelőttig nagyon szuper volt, most kicsit hisztizik este, múlt héten pedig egy nap sem aludt napközben (ma igen Kép). Előd szopizik még? Én április elején elválasztottam Hannát (simán ment), még néha azért eszébe jut.Főleg ezért, mert fájdigált a hasam. Persze azóta is (most nem annyira), de doki azt mondta, ez normális. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen, holnap megyek uh-ra

Anyapoc
Látom mostanában sokat vagy itt Kép Jól bírod párod nélkül! Bár csak gondolj rám, immár 3 éve Kép De lassan csak hazajön már Kép
Bulcsú nagyon jó pasi, még mindig Kép
Ügyes, hogy már bilizik

üdv,
bringa
bringa

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?