Új privát üzeneted érkezett!

Mucus-Mucus!!!SZERELMES VAGYOK A FIADBA!!!!!!!!!!!!!Baj???ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,DE JÓKÉPŰ,NA KÖSD FEL A GATYÁD,MERT EZT A FICKÓT A CSAJOK SZÉTSZEDIK!!!!!! :lol: :lol:
Nyuszi!!!Te nem vagy normális,hogy szóba állsz Attilával!!!Jól érzem,hogy ezt a f@sszopó Attilát jobban szereted,mint a saját gyerekedet????Jó,nekem hazudhatsz,de magaddal legyél őszinte!!!
Boganna véleményét osztom!Hót értelmes emberek vagytok...na meg anno valaki írta neked,hogy az a ti bajotok,hogy minden a seggetek alá lett tolva,nem küszködtetek semmiért,mert ha csak jórészt magatokra,illetve egymásra számíthatnátok,eszetekbe se lenne marakodni,hanem együtt gürcölnétek,hogy mindenetek meglegyen....
Miért függsz Attilától????Mit tud,amit más hapsi nem???Nem értem,miért vagy még vele,amikor bebizonyította,hogy alkalmatlan apának...
Ilyet mondani,hogy nem most,nem tőled????Te Nyuszi egy akkora papucs vagy,már bocsi,belédrúgnak,leköpnek,de neked ez a hapsi kell?????Ne nekem,magadnak válaszolj......

Kép
Kép

Kép
melinda1985

csajok azért nem kéne ilyen keménynek lenni nyuszival.....igazatok van...de neki most szeretetre volna szüksége......nem? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!Én szeretem!!Épp ezért írtam le a kőkemény igazságot!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Holnap jön a barátnőm,regisztráltam neki,mert őt nem engedte!!!!És holnap benéz!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Hat a mai lhm sem erosebb a tegnapinal. Tovabb nem idegelem magam tesztelessel. Ha terhes vagyok, ugyis kiderul jovo heten. Csut magassagaban a 10es hcgnek ki KELL hogy mutassa. Szep napot mindenkinek! Mi ma bdvasarloi koruton leszunk, ferjem kapott ruhapenzt es azt kell elkoltenunk ma. Puszi!
Vendég

Nyuszika! Nagyon nehez lehet most neked! Azert is nem irtam eddig, mert nehez okossaggal biztatni barkit is igy az eteren keresztul. Nem latjuk a pontos reszleteket, nyilvan te sem tudod 100%ban objektiven megitelni a helyzetedet, foleg h a hormonjaid is ezerrel dulnak, pluszban meg valoszinuleg egy erzekeny lelkuletu ember is vagy. En azt tudom tanacsnlni h egy napig tedd felre a konnyveidet....
Vendég

Nyuszi! Este folytatom mert a telom vacakol es nincs is idom tobbszor megirni egy uzit mert kidob :evil:
Vendég

szép jó reggelt lányok!!!!!!!!!
gyönyörű tavaszi az idő ismét!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt, itt is szép az idő. Ma én sem leszek: mosni, kapálni a kiskertben, ablakot pucolni akarok és délután jönnek grillezni az öcsémék :roll: .Az este sem írtam már mert hulla voltam főztem levest+csirkecombot és miután megvacsiztunk megcsináltam a krémes lapokba a krémet. Már ezer éve nem tésztáztam, remélem ízleni fog mindenkinek. Úgyhogy fél 11 lett mire végeztem a mosogatással meg a tésztával.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Nyuszifül jól látod, azok kis koszorúslányruhák. És még mennyi van belőlük! Ebben a szobában csak az 1/3 ruhák vannak. Igern az alapszínem is szőkés. Tényleg nagyon szeretünk, még akkor is ha úgy látszik, hogy nem. Attilát már én is kirúgtam volna a helyedben még akkor is, ha nehéz. Ilyen emberre nincs szükséged. Nem írtad, hogy a szüleid milyen álláspontot képviselnek.
Dius de tutkó cuccokat vettél Dominak! Nagyon jól néz ki a fiad, az tuti, hogy pisilni fognak utána a lányok :lol: Most barna csíkokat szerettem volna a hajamba, úgyhogy stimmel a barna :cry:
Angie nagyon remélem, hogy lapul a pocakodban egy picike baba.
Melinda várjuk a barátnődet sok szeretettel.

királylány

Melischkém ugorj már át ide is megpucolni az ablakokat :wink: :lol:

királylány

nyuszi gyere...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus én is akartam irni, hogy irtó jóképű a fiad és a rucik pedig nagyon szépek.
A második trikó felirata "a kis szörny", másik "látjuk egymást később krokodil/aligátor" a következőnek nem értem a szövegét, nem tudom összekötni mit akar . Nem vagyok nagy angolos.

Betty mi van veled gyere mondjad mizus veled, annyira vaárom, hogy gyere és mondjad, hogy a teszted jól látható kétcsikós.

Csajok jelentem tegnap nem volt barnázás, remélem ma sem és minden ok volt egy 27 napos oanvulációs havim talán, hiszen nem teszteltem.

Nyuszi Melinda kicsit durván fogalmazott de tényleg el kell döntened mit is akarsz te igazából és Attiláról meg mondj le, nem fog megváltozni és ha azt mondta nem szeret sajnos a szerelmet nem lehet visszacsinálni még ha akarja sem az ember. Szánalomból pedig szerintem te sem akarod, hogy melletted maradjon.

Kép
Kép
melisch

királylány lehet az enyém sem lesz megpucolva, attól függ milyen lesz a kedvem. De ha készen vagyok jövök estére, nézd az eget sárkányrepülővel érkezem :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

betty merre vagy?????????????????????????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, nem vagyok aza sértődős típus, csak az igazságtalanságot nem bírom. Egyébként jobban vagyok, képzeljétek ma a hasam sem fájt, pedig ülve tanultam, kicsit lassan haladok, de próbálom magam összeszedni.
Nem gond, amit Melinda írt, neki ilyen szókimondó stílusa van...:)
Nem volt bekapcsolva a telóm, wiwről, és emailről letiltottam. Tegnap ünnepeltük vlna itthon a szülinapom, mire elmondtam Anyámnak mi a helyzet, ő meg tűrni kell a gyerek érdekeében.
Hát egy nagy lófaszt, mondtam és bezárkóztam a szobámba, no meg felhívtam egy közeli családtagom. Az a baj, h nálunk mindenki ad a látszatra, főleg Anyám...többször voltam kórházba , mert lelkileg kikészített, no megvertek is gyerekkoromba. Tudom nem kellene ilyeneket írnom, de már leszarom, h mások mit gondolnak.
Annyi, h a tanulással kapcsolatba tényleg mindent a seggem alá rakott, de ennek az volt az ára, h nem azt csináltam, amit szerettem volna, no meg az összes ruhám, és egyéb dolgaim mind magamnak teremtettem elő ösztöndíjból, meg szoctámból. Attilát meg nem szeretem jobban, mint a picit, sőt azt érzem, h nem érzek iránta semmit, csak utálatot. Legjobb barátommal, aki szerencsére itt van, megbeszéltem, h 15-éig, ha hív, akkor sem vceszem fel a telefont, utána meg annyiban leszek hajlandó vele beszélni, ha eljár 3 hónapon keresztül legalább pszichiáterhez, vagy pszichológushoz, mert lelkileg beteg ember.Én nem bántom ezért őt, de nem fogom hagyni, h úgy bánjon velem,mint az apja az Anyjával. Utálhat engem a családom, Attiláé, és ő, gondolhat akárki bármit...én a gyerekemnek nem akaraok olyan apát, mint ő. Csak az a furcsa, h úgy állt a dolgohoz, h azért ő itt akar lenni a fia mellett, szép is lett volna., ha közben a pici azt hallgatta volna hogy beszél velem. Nem baj, majd most gondolkozhat. Ezt az egyetlen esélyt adom neki, h elmegy szakemberhez, és bemutatja a papírokat. Vagy él ezzel a lehetőséggel, vagy elhúz örökre, és az apaságin találkozunk a bíróságon...ennyi. Sztem én nem vagyok gonosz, se beszari. A gáz talán, amiért nagyon ragaszkodom hozzá, hogy mellette változtam meg, lettem jobban lelkileg a családom után. Nagyon sokat adott nekem lelkileg, előtte 2 olyan kapcsolatom volt, ahol a fiúk de főleg az első nagyon erőszakos volt velem, szexuálisan bántott, én meg senkinek nem mertem elmondani...
Nyugi, egyébként tényleg jobban vagyok!
Itt gyönyörűen süt a nap, így ebéd után elmegyek egyedül sétálni egy picit...:)
Na, írjatok, mert még egy kis ideig itt leszek.
Mucus: tényleg szép a fiad!

Kép
nyuszifül16

Nya, most viszont megyek még tanulok egy kicsit, jóétvágyat mindenkinek az ebédhez. Egyébként jobban érzem magam, h nem aláz Attila, de olyan lelkiismeret-furdalásom is van.... :oops: :cry: Mindegy a babynek nyugalom kell...
Szóval jó étvágyat!
Majd este még benézek!
puszi

Kép
nyuszifül16

Sziasztok! Én új vagyok itt, egyik ismerősöm ajánlotta az oldalt.
Majd készítek vonalzót is. Jelenleg a 20. hétben járok, és több mint 2 évet vártunk a csodára. Cisztás petefészek, stb. 3 Closty kura sem segített, egy hónap akupunktúra után viszont teherbe estem.
Ha bárki hasonló cipőben jár, szívesen segítek, megosztom a tapasztalataimat. Szép napot: Móni
jerneine

Csak kipróbálom sikerült-e vonalzót készítenem. Remélem igen!

Kép
jerneine

Nyuszi örülök, hogy jobban vagy. Fel a fejjel, jól teszed, ha csak a babával foglalkozol. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Nagyon boldog szülinapot Nyuszifül!

[Jerneine üdv a körünkben, te vagy Melinda barátnője? Gratula a kiscsajhoz :wink:

királylány

Királylány kösz, igen, én vagyok.

Kép
jerneine

jerneine üdv köztünk....gratula a kis puncishoz!!!!!
nyuszi....Nagyon Sok Boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Punás???????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor nálunk meg majd Kukás???????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jerneine: üdv köztünk!!!! Örülök, h sikerült ennyi idő után! Akkor júliusi vagy agusztusi baba?

Királylány, Nita: kösziiiiiiiiiiiii! Édi a mendvebocs :oops: :D
Csak holnap utá van, csak akkor öcsém nem lesz itthon...nem mintha odaültem volna... 8)

Kép
nyuszifül16

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!
Megjött a mensim!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Ugy örülök neki :) .
Csak most meg az a problémám hogy hétfön kell vissza mennem kontrollra,és akkor még meglesz tuti.... ilyenkor mi van???? Járt már így valaki?
Tegnap este majd ki ugrottam a bőrömből mikor megláttam hogy megjött :)...
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlést.
Kírus engem sajna már vizsgáltak meg úgy hogy megvolt, nem is egyszer, sőt ultrahang is volt már úgy, ráadásul hüvelyi.
A sok ciszta miatt. Én is azt hittem szörnyű, de ki lehetett bírni.
A dokik meg már megszokták a vért, szóval miattuk ne aggódj. Kellemetlenebbre számítottam, de elment. Igaz jobb másképp de ha muszáj, akkor muszáj.

Puszi a "kukásnak"

Kép
jerneine

Sziasztok!
Köszönöm a fiam dicséretét,szerintem is jó pasi. :lol: :lol: :lol: Nem is vagyok elfogult. :oops: :wink:
Megjöttünk Bánkról,gyönyörű idő volt.Ami horror volt számomra,hogy a tóparton sétálva mindenhol tele volt varangy békákkal,úgyhogy Én lépten,nyomon sikítoztam. :shock: :D
Majd jövök képekkel.
Holnap jó lenne valami fürdőbe elmenni.Csak félek a fertőzéstől.Holnap lesz a 27.napom.Szerintetek egy 20as teszt már kimutatná ha valami?

Jerneie!
Üdv közöttünk!
Esetleg nincs egy jobban megjegyezhető neved? :D

Nyuszi!
Boldog Szülinapot! :wink:
Ugye nincs hari?
Kép

Kirus!
Juhééé piri. :lol: :lol: Én a múlt hónapban úgy voltam dokinál,hogy pont véreztem.Simán megvizsgált. 8)

KépKép
Kép
mucus75

Na,jöttem jó sok képpel. :oops: :wink:
Békák. :x
Kép Kép Kép
Virágok,kacsa
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Mi.
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Dius akartam írni, hogy ha már Bánkig eljöttök, ugorjatok be hozzánk is. Kb 30km. Látom jól sikerült a napotok, a képek nagyon jók. Dominak volt kire ütni, Apátok is vagány csávó :wink: 8) Én is úgy mentem volna valamerre, de apa ma dolgozott én meg alig bírok a lábamra állni.
Jerneine azt hiszem Móni. Ugye? És szólíthatunk így?
Kírus én még nem voltam mensi közben dokinál, de gondolom nekik ez semmi. Tény, hogy neked kellemetlen. Látom nagy az öröm :)
Nyuszi akkor majd hétfőn is felköszöntünk :wink: :lol: Voltál sétálni? Nálunk apa most vitte el Bencét bicajozni. Szegény egész délelőtt be volt velem zárva, ebéd után aludtunk 2.5 órát. Most apa megsétáltatja.

királylány

Kirus: ahányszor kórházba kerültem vérzéssel, mindig vizsgáltak...ez természetes, a dokinak ez a dolga, és még így is jobban jár , mint egy nagy feltáró műtétnél pl.vakbél...

Mucus: miért lenne? Ha elmondtok vmit, én intelligensen meghallgatom, igyekszem megfogadni. Ha vki nem intelligensen ír, az nem engem jellemez, erre csak ennyit írhatok. :D
Tök jók a képek, bár a varangyot soha nem csíptem!

Királylány: még nem voltam ,de most mek. Egyébként nem beszéltem azzal a fasszal és sokkal jobban vagyok!:) Jaj, csak pici is legyen jól.Sztetek majd 4d-re mikor lehet menni, vagy mikor érdemes? Mert egyszer a babavárás alatt elszerettem volna menni. Majd vmelyik barátnőm biztos szívesen eljön... :D Csak minden rendben legyen... :D
Lábadujja????? :)

Kép
nyuszifül16

Mucus Melindánál tegyetek panaszt a nevemre, ő regisztrált be. A gépemről nem sikerült.
Amúgy a férjes nevemet választotta.
Hívhatsz Móninak is.
:P

Kép
jerneine

Nyuszi azt gondolom olyan 20. hét körül érdemes 4D-re menni, mi nem voltunk Bencével. Lábujjam jól van csak most a sarkam fáj, mert azt terhelem. Ha belejövök a jövésbe-menésbe itt a lakásban akkor ok. Csak cipőt ne kelljen vennem. Hétfőre össze kell kapjam magam mert színházba megyünk.......

királylány

A Mónikák foglaltak volna.... :twisted: Na ezt megkaptam!!!
Nita,te merre jársz?????
Mucus,fúj de csúnyák!!!!
Hol van Bánk????Egyszer kirándultam ott,azt hiszem elsőbe...
Bocs Nyuszi,ha megbántottalak,de hogy írhatsz örökbeadásról,mikor annyit nyígtál ezért a gyerekért...na ott szakadt el a cérna...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda Bánk itt van Nógrád megyében. Honnan mondjam? Rétság megvan? Ott kell elfordulni, pár km. Ismerős vagy errefelé?
Semmi baj a felhasználónévvel, majd a keresztnevén írunk neki. :wink:

királylány

meli köszike hogy hiányolsz.......... :lol: :lol: :lol: :lol:
kint voltunk a kertbe......játszottunk a gyerekkel meg a kutyával......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda!
Budapesttől kb:65 km.re van,Rétság mellett(Nógrád megye).
Azért mentünk oda mert ott volt nyaraló anyóséknak és szerették volna látni(honvágy)és Én is nyaraltam ott anno általános koromban. :wink:
Nagyon szép hely,gondoltunk rá,hogy a jövőhéten is elruccanunk.

Dia!
Gondoltam ám rád mert láttam a Balassagyarmat-Salgótarján táblát. :wink:
Pénteken utazunk haza Istenmezejére(közel van Salgótarjánhoz :) ).Különben az unokabátyám is a Nógrád volánnál dolgozik a nővérem pedig a salgótarjáni gyivinél. :wink:

Szerintetek a 27.napon,20as teszt??????

KépKép
Kép
mucus75

én azt mondom inkább 10-es teszt...a 20-as az menzi után vagy a közel mutatja ki ha kimutatja....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Inkább 10-es,szerintem is!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Áááá 10es nincs itthon csak 20as vagy 25ös. :evil: :evil:

KépKép
Kép
mucus75

De köszi csajok. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

probáld meg de ha nega ne keseredj el..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dia, Mucus,
jólesett, hogy hiányoltatok. Sűrűek a napjaink, nagyon fáradt vagyok esténként, egyébként semmi lényeges nem történt velünk, de már ez is jó hír...kopp-kopp-kopp. Bencusnak megint valami nyavalya van a torkában szerintem...
Hétfőn megyek beíratni oviba, kicsit szocreál az épület, de állítólag nagyon jó, kedves óvónénik dolgoznak ott. Nekem szimpi volt, remélem a kisfiunknak is az lesz.
Dius, gyógyulgass ezerrel! A képek nagyon szépek! Bencusom elbűvölve nézte...

Mucuskám,
miről jutottam eszedbe?! Édes kispofa a kisfiad.
Várj még egy napot, aztán majd meglátod azt a tesztet. Nagyon szorítok neked!

Nyuszifül,
küldtem pü-t. A helyzet az, hogy nagyon alaposan át kellene gondolnod ezt az egészet. nem a babával kapcsolatos dolgokat, mert szerintem ő egy kis csoda, őrá vigyázz nagyon és óvd, szeresd! Nem az anyagiakon múlik, hidd el...
Próbálj kilépni a családod, a "jóakarók" és Attila árnyékából., mert bizony elég egyszer rosszul dönteni, ez egy csomó rossz döntést maga után vonz. És arra is gondolj, hogy egyszer a gyermeked mindezt számon kérheti tőled, ha pl. egy állandó feszült, veszekedős családban nő fel, arról már nem is beszélve, hogy egy baba is megérzi, ha nem szeretik... Szóval én mindenképpen távol tartanám magam ezektől az emberektől. Raffainak van egy könyve, a Lelki köldökzsinór. Ebben leírja, hogy több olyan irányú vizsgálatot is végeztek, hogy a (házas)párok a fogantatás után sokat veszekedtek, az egyik már nem akarta a gyereket, aki végül el is halt az anyaméhben minden előzmény nélkül (orvosi ok azóta sincs). Ez nem ijesztgetés, de gondold el a helyzetet: egy kis lénynek NYUGALOMRA ÉS SZERETETRE VAN SZÜKSÉGE. Te az egyiket biztosan megadod neki. De mi van a másikkal???? Te hogy tudnál élni, létezni, fejlődni, ha állandóan viharfelhők, viták lennének körülötted??? És bizonytalanság??? Állítólag a babák ezt is érzik. Hogyan fogod rábzni a kisbabádat Attilára, akár két percre is, ha tudod, hogy nem várta, nem akarta őt??? Rá mered egyáltalán bízni? Mi lesz, ha később, amikor túl vagy a sok-sok éjszakai kelésen, a betegségeken, a nehéz pillanatokon, nem fogja magáénak követeleni a gyereket, és elvenni tőled??? Ezeket is gondold át, az élet furcsa dolgokat produkál...
NAGYON VIGYÁZZ RÁ, AZ ÉLETE A TE KEZEDBEN VAN! AZ ORVOSOK SEM TUDNAK MINDENT MEGTENNI, EHHEZ TE IS KELLESZ, ÉS Ő IS, HOGY AKARJON ÉLNI EBBEN A VILÁGBAN.... és bizony a fogadtatása már nem éppen ideálisnak mondható az első hetecskéiben sem... Ahogy Melinda írta, nézz magadba mélyen, nekünk itt nem kell semmit megmagyaráznod. Ha kell neked így is, ilyen áron is Attila, akkor dönts így, és vállald minden következményét ennek. Ha pedig nem, akkor VÉGLEG szakítsd meg a kapcsolatot, és - te ezt nagyon jól tudod, hiszen jogász vagy/leszel - ha apaságira mész, ezt majd a gyerekednek is meg kell egyszer magyaráznod, és jogot is formálhat a gyermeketekre bármikor Attila. Hiszen kérsz tőle valamit, ezért pl. cserébe láthatás is jár. Elengeded az ő bolond családjához a gyermekedet, ahol telebeszélhetik a fejét? Szóval szerintem van min elgondolkodni. Ha segíthetek emberileg, barátilag, írj!!!

Bocsi lányok, hogy itt írkálok, de már engem is feszít a düh, ahogy melcsi írta.

Melischkém,
nem tudom, mi lehet ez a barnázás. Lehet átmeneti hormonzavartól, felfázástól, méhszájsebtől, egy "forróbb" együttléttől, a nagyobb megterheléstől, stb... Szerintem is orvos, egy telefont megér...

Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Nekem könnyű megjegyezni a nevem Melinda, ne aggódj, jó az.
Köszi mégegyszer :D
Mucus mikor nem kellene megjönnie? mert nekem a 20-as is halvány volt a menszi várható napján is. Utánna erősödött csak.

Kép
jerneine

sziasztok......jó reggelt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép jó reggelt mindenkinek, hétágra süt a nap!!!!
Tegnap 2x elolvastam mit irtatok de nem volt időm/erőm írni. Nagyon jó telt a nap egész nap kint voltunk délután a kertbe meg az udvaron. Maya is jól elfáradt ott volt végig a nyomunkban annyira édi volt.
Mucus szép helyen jártatok és szép család vagytok.

lyly kösz, hogy hamar írtál de úgy gondolom feleslegesen aggódtam, már nem volt 2 napja barna, pedig kapáltam és hajoltam eleget. Biztos a konditerem nem tetszett neki és azért csorgott kicsit tovább. Szóval Bencét viszed oviba remélem nem lesz nagy hiszti reggelente. Másképp mi van veled, magadról nem írtál. Írjál magadról is, hogy mizus veled.

Királylány, babicsek, hogy álltok a főzéssel?
Melinda mi lett a kresz teszt eredménye?
Nita Máté mit szól a kis tesóhoz adott már neki nevet?

nyuszikám azt hiszem téged több sérelem ért mint azt te nekünk elmondtad és a szeretett hiánya miatt akartad ezt a babát úgy érezted Attila szeret és együtt megteremtitek azt a családi légkört amire te vágysz. Sajnos még házasságon belül is veszélyes lehet egy baba érkezése egy kapcsolatra ha a másik nem akarj a babát. Nem értek egyet a házasságon kívül vállat gyerekkel, de ez csak az én régimódi felfogásom de nagyobb az esélye ilyenkor, hogy az apa megijed és lelép ha a kapcsolta nem élég bensőséges, vagy marad de idővel az a kapcsolat is véget ér és végül az anya egyedül marad a gyerekkel. Mára már nem titok, hogy egy gyerek nem fogja összekötni a szülőket, csakis az igazi szeretet. Na ha ez megvan akkor legfeljebb megerősíti a szeretetet de nem köti őket össze akkor sem. Ezért a babáért nagyon megszenvedtél ne gondolj arra, hogy jobb az örökbe adás. Lehet vannak olyan párok akik nagyon is szeretnék ha örökbe tudnák fogadni de szerinted mennyi az esélye, hogy a babának jobb élete lesz mint melletted. Ezt soha nem tudhatod meg és mindkettötők életét megpecsételnéd. Bár van egy topiktársam akinek 10 év sikertelen próbálkozás után a koruk miatt is már csak az örökbefogadás az egyetlen esélye, hogy legyen gyerekük és szörnyű olvasni milyen nehéz neki és milyen hosszú cécó az egész. Csak te tudod mit is akarsz mennyit bírsz el. Lehet a pszichológushoz menés nem volna rossz figyelembe véve régi sebeidet is. De ne feled amit írtam a hormonok is okoznak kétségbeesett gondolatokat, hogy nem leszel jó anya. Bárhogyan is döntesz egy életen át fog kísérni. Attilát meg inkább felejtsd el, bár én öt is sajnálom valahol. Ő nagyon nagy felelőtlen férfi volt de nem szeretném én sem ha lenne gyerekem attól akitől nem szeretném és az csak azért is a világra hozza és soha nem szaladhatok el a felelősség alól egy olyan dolog miatt amit végül is nem akartam de nem is tehettem ellene. Ha meg beletörődik feladja az álmait tényleg. Bár nem értem hiszen megkérte a kezed még mielőtt terhes lettél volna, tehát csak szeretet, legalább is ez arra utalt. Aztán mikor megtudta, hogy apa lesz elszaladt. Most vagy ő is be van szarva az apaságtól vagy tényleg nem szeretett mint ahogy azt te hitted. Nem tudom mi a jó, pedig nagyon szeretném beleélni magam és mit is csinálnák én de nem megy. Ez az egész túl bonyolult nekem és sajnos te is bonyolítottad a kissé felelőtlen, naiv viselkedéseddel. De most már anya leszel és fel kell nőj a feladathoz és ha úgy döntesz felneveled a fiadat akkor pedig erősnek kell lenned, hogy a fájdalom nem gőzön le!

jerneine üdv közöttünk és gratula a kislányhoz! Ja mig sokat irsz és van copy+paste addig nekem nem gond a neved :lol: :lol: , ha meg nem lesz honnan lemásolnom és nem jut eszembe akkor marad a Móni hiszen csak te vagy Móni közöttünk szerencsédre :wink:

Kép
Kép
melisch

melisch még nem adott neki nevet...ugyhívja hogy tesó vagy pedig baba...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj Nita de drága lehet, mivel még pici ő is talán nem is fogja fel, hogy milyen jó lesz neki hiszen lesz kivel játszón.

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?