Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ágiboszi
köszönjük, mi is épp sétálni szerettünk volna...

Vic
mi a Németvölgyi legelején vagyunk. És ti?

Orsi
ez a zoknis dolog tényleg nagyon jó ötlet, mi hétfőn megyünk oltásra, és ezt ki fogom próbálni. köszi

Doren

Kép
Kép
doren

Ines, küldd el léci nekem is a Hipp táblát!Köszi

Ági, elöször én is azt próbáltam ...

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Noémi, köszi a képeket! Olyan jók lettek! Kép Kép

Fruzsi gratula a forgáshoz! És drukkolok, hogy a csípővel minden rendben legyen és a köldök is hamar rendbe jöjjön.

Manóka, mi is függőlegesen használjuk a kendőt, és Kitti így szeret benne lenni. Nagyon édi a fiacskád. Anyák napja, tényleg! Kép

Vic, kocsival pontosan 15 km-re lakunk egymástól Noémivel. Tegnap lemértem. Kép Egyébként mi is reméljük, hogy jó barátosnék lesznek. Olyan édesen alszik Dorka a képen!

Doris, de jó, hogy idetaláltál. Üdv közöttünk! Szépen fejlődnek a gyerkőceid. Kép

Bogi, örülök, hogy alakul a házasságod. Lábacskák Kép

Ági, köszi a vizsgákhoz a drukkot, neked is hasonlót kívánok! Kép

Fiona nagy gratula az 5-ös dogához! Nagyon ügyi vagy! Kép És bár már biztosan túl vagy rajta, azért drukk a mai vizsgához!

Pusza,
Tünde
rtünde

Doren,
Mi: Nárcisz u.
Úgy tűnik, hogy tényleg nagyon közel vagyunk egymáshoz!!!

Vic
Victoria

Sziasztok!
Ez a nap nem az én napom, ltörték a visszapillantó tükröt, és a csúcs, hogy volt pofájuk a kocsi tetejére tenni.
Oli elég nyűgös, fáj a lába és nehezen is kakilt. Férjem meg sörözik a kollegákkalKép
És pénteken meg elutazik és csak vasárnap jön hazaKép

Ines
ini

Bogi!
Az egyik barátnőm titokban takarítónőt fogadott, mert az ő férje is panaszkodott, és ő sem bírta gyerek mellett.
De most már a férj is tud rólaKép
Ines
ini

Sziasztok!

No próbálok olvasni, de lehetetlen, így néhány dologra, ami eszembe jutott közben reagálnék:

Detti, nekem is légysziiii azt a norbi-diétát!Kép

Ines, és tőled megkaphatnám azt a hippest?

Kriszti, szerintem is adhatod nyugodtan délután, a kezdetekkor én délelőtt kezdtem, de ha bealudt, akkor délután adtam neki és semmi baja nem volt. Próbálkoztam én is keksszel, de nem tetszett neki, a sima gyümit jobban megeszi. Szerintm a banán és alma nem fogja annyira a pocit, de persze ez változhat az egyes babáknál, nem egyformák!!!

Doris: üdv itt!!! Mi is közel egyidősek vagyunk veletek, Mikor szültél? Én szept.29-én.
Nálam se alussza át az éjszakát Matyi, csak elvétve. De nem szoktam magunk közé venni, a kiságyban próbálom simogatni, ha éhes, akkor szopi van és megy a kiságyba, simogatom és ha nem alszik el ringatom picit, Van úgy hogy 1 órát bírja, van hogy csak 10 percet! Ők ilyenek úgy látszik...

Ines: férjecske elutazásaKép, az enyém is lelép újra Miskolcra! Kép

Doren: ari a kismanód!!Kép

Ma egész nap sétáltunk, most apa nyüstöli a fiát, de már nagy az elégedetlenség, úgyhogy mennem kell, pusz, Zita

UI: jól megtréfáltatok az azonosítókkal!!! Kép
zitus

Zita! KépDetti
Brumóka

RtündiKépOrsiKépIldikóKép
Köszi a saját tapasztalatokatKépMegpróbálok profitálni belőle. Nekem csak ez a 10 órás ébresztés nem jutott még az eszembe. Én fél 8-kor etetem Őket és utána ébredés szerint haladunk az evésekkel. Egyébként október 10-én volt a császáromKép
ManókaKép
Hát bizony nem vagyunk egyformák de Ők tényleg nagyon édes, imádnivaló kis LényekKépApró kis Életkék, TündérekKépKép
LányokKép
Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatástKép

Puszi: Doris
doris

Doris,
Én is okt. 10- én születtem! Csak egy kicsit korábban, mint a Te manócskáid! Kép

Detti,
Megkaptam a mailt, köszi! Nekem is pont ez a lista van megKép
Húúú, én tökre érzem a mai hatalmas sétát ( vajon hány kilométer lehet az út M.szigettől a Moszkva térig?), végre igazán érzem kezem- lábamon az izmokatKép Hurrá!
Zsírmanók, hess!

Vic
Victoria

Hello,

Vic
valóban elég közel lakunk egymáshoz. És ha ilyen jót sétáltatok, legközelebb tényleg én is beneveznék.

Zitus
köszike

Ines
mi is magunkra maradtunk ma estére. Igaz ez sajna gyakran előfordul a sok munka miatt. És így egyedül elég nehéz a fürcsi, mert így estére már picur is nyűgi nagyon. De a mai napot nem is nagyon értem, a hatórás és az esti etetésbe is teljesen belealudt. Ilyet még soha sem csinált, remélem nem lesz belőle éjszakai műszak.

Doren

Kép
Kép
doren

Detti!
Nagyon kösziKép

Manóka: mi is huzogatjuk, mármint a kukit, azaz a babócáét is! Kép
A doki 4 hónapos kortól mondta, hogy mit és hogyan kell csinálni.

Ment az emilke mindenkinek, aki kérte a táblát, és aki még szeretne a különtáblicskuból, szóljatok!!!

Jó éjt, Zita
Kép most ilyen a kedvem, mert a házidogát kellene írnom és valszeg hajnalig betart...
zitus

Szia lányok!

Először is: nagy nehezen végigolvastam a lemaradásom (szombat óta) Kép , nagyon cukik a babák!
Új mamákok és új babákok üdv köztünk!

Noémi a mi papunkat nem szívesen ajánlom, mert elég komplikált volt elintézni a dolgokat a keresztelőhöz. Egyébként sajnos azt kell, hogy mondjam jó pénzért már megy minden simán!
Sajnálom Liliána szemecskéjét, még jó, hogy semmi komoly nem történt! Azóta lesem is Alexa körmöcskéit!

Manga, könnycsatorna átmosás Kép

Fiona: gratulálok, ügyes vagy nagyon!

Ines, kaphatnék én is HIPP táblicskut? Köszi! Kép

Zita, remélem megkaptad a mailomat! Mostanában olyan ramaty a freemail!

Rólunk:
Vasárnap megvolt a keresztelő és mondhatom rém ügyes volt a kislányom! Jó hangosan cuppogott a keresztanyja ujjain és csak akkor sírt amikor meg kellett dönteni a "locsolkodás" miatt. A ruhácska egy kicsit nagy volt rá, de azért irtó aranyosan állt rajta! Igazi kis hercegnő volt! Van egy pár kép az albumban. (http://babanet.hu/album/main.php?album=1092) Sajna nem valami jó minőségűek lettek a templomiak, azért nem is raktam fel többet.

Puszi mindenkinek!
Tigri
tigribigri

Zita köszi megkaptam!
tigribigri

Detti,
magyon köszi a mélt, holnaptól betartom, ma még lepcsánkát sütöttem vacsiraKépKép

B ildi,
a koszmót legyőztük, egyik napról a másikra eltűnt.KépKép

Streitkriszti,
elválasztani, vagy hozzátáplálni szeretnél?
Tanulmányaimból úgy emlékszem, hogy hozzátápi esetén mindig szopi után kell kínálni a bevezetendő új ételt, így nem vész el a tejcsi sem, meg az is marad a fő táplálék.
de biztos van hozzátápos topik.

Ines,
én úgy gondoltam, hogy a régi neved sokkal jobban tetszett.
De olvastam, ha vissza akarsz térni,akkor kiregisztrálni, majd újra be a réi neveddel+ az azonosító is az legyen.

Na, vettünk ma egy babygymet a fiúnak.
Így használja:

Kép

Kép

És nem tom, látszik-e, hogy nem csak ő változtatta helyét, hanem a szerkezetet is vitte magával. Én csak figyeltemKép

Szép álmokat mindenkinek

manóka

manóka
manóka

Vic,
látom, Dorka ágyában is ottlakik Jűlia, nálunk is bolondítja a fiamat, aki szerelmes belé, olyan szépen tud ránézniKépKép

Kép

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Csuda helyes a kisfiad és mekkora haja van! Látom nálatok is elkezdődik a "nem maradhat egyedül egy percet sem" időszak!

Tigri: Megnéztem a tündéri kicsilányt a mesés keresztelőruciban! Hűha el vagyok ájulva!

Most még egyszer nekirugaszkodom a dolgozatnak, már csak órák kérdése.
zitus

Sziasztok!

Ines!
Jó ötlet, de nem túl költséges?
Az én barátnőmnek is van, bár ő bébiszitternek vett fel egy helybéli, idősebb nénit, aki aztán ráérős óráiban szépen kitakarított. Mostmár zömmel azért jár oda. Itt lakik a szomszédban a barátnőm (éppen terhes a 3. fiával Kép ). Megkérem, küldje át a nénit.

Lilinek megint kötőhártya-gyulladása van. Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vic! Amit együtt sétáltunk, az kb. 5km volt. Ehhez add hozzá még a privát utakat Kép Kép Biztos volt 10km Neked is tegnap.

Doren! Gyere velünk! Olyan rég láttalak! Lacikát pedig még élőben nem is szemléztem! Fényképen naon cukor nagyfiú.

Ann Szívem! Úgye jól vagytok? Sokat gondolok Rátok. Napi legalább 2*, amikor a Hajós előtt elmegyek, és még 2* amikor a Csaszira látok átal.
Detti Kolléga
Brumóka

Sziasztok,

<font color="ff0000">Noémi,

NAGYON- NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!</font>

Vic
Victoria

Ma először csak kérni jöttem ;)

Detti

Én is kérek szépen "fogyos" listát. Kép
Olyan lista nincs ami a megmaradt sharpei bőrt tünteti ela derekamról? Kép

Suliba járó lányok!
Segitséget szeretnék érni. Le kellene adnom filozofiából házidolgozatot, de a babázás miatt nincs időm megirni 10-20 oldalt.
Nincs véletlenül "elfekvőben" otthon egy filozofia témáju (mindegy milyen korrol vagy vallásról)irományotok?

Cserébe tudok adni Bartok életéről anyagot. (persze ha valakinek szüksége van rá.)

fiona
fiona

Sziasztok,

TigriHajni,
Megnéztem a keresztelős kislánykát. Annyira cuki abban a gyönyörű ruhában! Nagyon jól áll Neki!!!
Hol vettétek ezt a rucit?
Ja, a nyakam megrándult, ahogyan oldalra döntöttem a fejem, hogy megnézzem a fotókat (én sem leszek már fiatalabbKép).

Manóka,
Nagyon aranyos, ahogyan Imi megszemléli, aztán ismerkedik a babygymmel. Szerintem nagyon jó kis fejlesztőjáték, mi nagyon szeretjük.
Ja, Júlia is jóbarátja Dorkának (vele is együtt alszik), de nálunk most a gyűrögetős Bohócka a legjobb barát.
Tettem fel új képeket az albumba, ahol Bohócot is meg lehet nézni:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2171&page=2

Zita,
Drukk a dolgozatodhoz!

Bogi,
KötőhártyagyulladásKép
Házasságod alakulásaKép

Detti,
Fáj mindenem, de jólesik. Eddig is nagyokat sétáltunk, de ez most még nagyobb táv volt. Már várom az ismétlést!

Na, most megyek.

Doren, ha van kedved, akkor sétálhatunk együttKép

Ann,
Hol vagy?? Hiányzol ám!!

Puszi,

Vic
Victoria

SziasztokKép

Hu ezt a sportos bandátKép Mire elolvastam a fél napi lemaradást, fogytam vagy két dekátKépKépKép és megittam egy nagy bögre kakaótKépKép

Tigri,
Cuki a lányzó, tényleg kis hercegnő. Kár hogy nem lettek világosabbak a képek a templomban, de az otthoniak csudi jók. (A kép feltöltésnél amugy el lehet forgatni őket és akkor helyes irányban állnak, mert most a monitort kéne forgatnom, hogy igazán gyönyörködhessek bennetek)

Manóka,
akkor hasonló cipőben járunk, csak mi még nem vettünk babygymet, nálunk a járókában lévő dolgok cserélnek folyamtosan helyett, egyik sarokból vándorolnak a másikba. Dani annyira élvezi a forgást, hogy van amikor belelendül és vagy kétszer is végigfordul magakörül és hangosan kacag hozzáKép

Detti, Vic,
le a kalappal elötettek a séta mennyiségéért. Igy tényleg elüzitek a zsirmanókatKép Mi ezt ha sikerül ma teszük meg a szigeten, csak ne essen délután.

Zita,
hu szegény, nem irigyellek a házidogákért, meg a többi finomságokért, nekem már nem lenne erőm éjjel ezzel foglalkozni, annyira hulla leszek az egész nap után. Remélem azért aludtál is valamennyit az éjjel.

Ines,
ez a fránya azonositó mizéria, amugy a szerkesztő rovatban mindenki emiatt reklamált, és tényleg az egyetlen megoldás, hogy kiregisztrálsz és ujra be, a már számodra helyes azonosítóval. EgyedüllétKépKép VisszapillantóKépKép

Bogi,
KötöhártyagyulladásKépKépKép

Jelentem úgy látszik megoldodott a kaki probléma, csak a drágám átvált pelenkatakarékosra, egy nap egy kakiKép csak ezt elötte elfelejtette közölni az anyájával én meg itt halálra aggódtam magamKépKép

Ann merre jársz, Hami nagylánnyal mi van?

Megyek mert, manónak nem tetszik a jároka és hatalmas esdeklő szemekkel néz, hogy vegyem ki.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Noémi!

Boldog névnapot Kép.
johitimi

Fiona! KépDetti

Noi! KépBoldog Névnapot!

Na, megyünk mindjárt a napi séta adagunkat megkezdeni. Pusztuljon a zsír!
Brumóka

Noémi, Boldog névnapotKép
Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Noémi!
Boldog névnapot!

Ines
ini

Sziasztok Anyócák!

Kösz, hogy hiányoltatok. Megvallom őszintén: nagyon jól esett. Kép 1 (pontosabban vagy 10) fránya vírusnak köszönhetően nem tudtam jönni, de végülis ideértem, miután a PC dr meggyógyította a masinát. Kép

Szóval kérek felmentést a fizetés alól. Kép Kincsem remekül van, múlt héten megkaptuk a 3 hós oltást. Kis hősöm akkor sírt, mikor apája és a vnő lefogta. Utána már vigyorgott, s ezúttal a kúpnak és borogatásnak köszönhetően nem is volt nyügi. Bár a combi szépen kipirult míg rákerült a borogatás (kb. 10 perc alatt!). De végre ennek is utána vagyunk. Kép Jövő hónapban már 2 szuri + kanalas jön. Kép
Minden Pöttöm anyukának jelentem: az én 4 hónapos Kincsem még nem hajlandó forgolódni! Csak a hasán pördül körbe karikába, de fütyül a szakkönyvekre. Ha én forgatom, azt nagyon szereti, de egyedül nem akaródzik Neki. Mit tegyek? Mivel ösztönözzem? HELP!!!!!!!! Ha nem segítetek, akkor irgum burgum lesz, mert rátok küldöm a gonosz boszorkát, hogy békává változtasson. Kép Kép Kép

Noi, Boldog névnapot!

Manga, szomszédok leszünk?! Kép Szemmosás, csípő Kép Utóbbi nálunk 90 fok volt asszem. Mi most kellene visszamenjünk kontrollra.

Kérés:
Visszaolvasam a több mint 1 hét történéseit. Kérek szépen:
- kenyeres,
- fogyós,
- HIPP-es,
- bálnás-tehenes,
- meg mittudoménmégmilyentküldözgettek mailt. Kép
Köszi!

Most megyek, mert éhes a legény. Kép Ja még mi se hozzátápizunk. Ki igen?????????

Boróka és éhes, az annyáthívó Kincse Kép
femõke

Sziasztok!

Ezer bocs a ferde képekért, hiba korrigálva! Amúgy ez jellemző a mostani agyi működésemre, kicsit szétszórt vagyok... A többi képet is én forgattam el, szóval tom' hogy kell csak tegnap már nem tudtam gondolkodni. Kép
Köszönjük a dícséreteket!
A ruci a Mária nagykerből van a Visegrádi utcából, kiszolgálnak egyéni vásárlókat is. Nem mondom, hogy olcsó hely, de a ruci végül is jó áron volt 3900 pénzért. Meg vettem akciós baba pólót 250 Ft-ért is.

Noémi boldog névnapot! Az Anyukám ma 47 éves!

Ines, köszönöm szépen!

Pusz
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Mára utolért a depresszió,előre is elnézéstKép Bár minek jön ide,aki ilyen hangulatban van... Kép

Szia Boró!

Jó hallani Rólatok! Én azt gondolom,hogy nem kell erőltetni ezt a forgás dolgot,ilyen korban még nem "elvárt",de szerencsére ma már egyre inkább elfogadják a babák egyéni mozgásfejlődését és már nem "kell" ezt és ezt csinálni ebben és ebben a korban. Ha mégis akarsz valamit csinálni, nekünk a forgástornánk: háton fekszik a baba és a combjánál fogva óvatosan,lassan elkezded fordítani. Ahogy fordul a dereka valamennyire erőltetett a forgás, de hasznos gyakorlat. Várd meg,hogy ő tegye le a kezét,illetve a másikat is ő húzza ki, vagy ha egy kicsit megemeled a vállát,akkor könnyebben kihúzza a maga alá szorult karját. Az is jó,ha minél többet fog keresztbe maga előtt,ezt szemét módon nagyszerűen tudja manipulálni a "kedves" szülő. Pl. az egyik kezét finoman lefogod,hogy csak a másikat használhassa. Ezt nem csak tárgyakkal,hanem tükör előtt is lehet. DE! Igaz,hogy mindig leírom a gyakorlatainkat, azonban ha nem korababám lenne, soha nem akarnám ilyen gyakorlatokkal macerálni,és szerintem nem is kell. Biztos eljön az adolog,amiért úgy érzi érdemes megfordulni Kép

Noémi!

Boldog névnapot,mivel nem tudok semmit beszúrni,csak ennyit küldök: Kép

Manóka!

Imi milyen nagyfiú már!

Doren!

Lacika annyira de annyira édes!

Detti!

A profilodban levő cím aktuális,mert szeretnék valamit kérdezni?

Buksi
kisbuksi

Hajni!

Hát isten éltesse az anyukádat Kép Kép Kép!

Kisbuksi
kisbuksi

Buksi,

Mi fáj, gyere mesélj!!!

Hajni,

Anyukádnak Boldog Szülinapot!

Vic
Victoria

Boró,
Szerintem nem kell aggódnod a forgás miatt, tudni fogja majd kicsi Kincsed, hogy mikor mivel fog majd meglepni Téged! Lehet, hogy majd egyszerre zúdítja Rád a sok- sok meglepit:-)

Vic
Victoria

Hajni!
Isten éltesse a mamádat! Milyen fiatal!

Detti!
Köszi a Norbit!

Manóka!
Én nem bánom, hogy most csak ez jelenik meg, mert őszíntén szólva nem tetszett, hogy az egész nevem jelent meg.
Imike tündéri, szép a haja. Olinak mi most vágtuk le. Kisgyerekesen nézki. Hanna volt ilyen.
Biztos nagyon menő srác lesz a csajok körében.

Ines
ini

Doren!
Szerencsére ez nem gyakori, most csak minden egyszere jött. Két gyerkőccel egy kicsit húzós az este. Szerencse, hogy Oli egyedül alszik el.

Ines
ini

Fiona!
Mi a helyzet nálatok a körömmel? Nálunk marad ilyen, talán ahogy nő Oli ez is rendeződik.

Ines
ini

Sziasztok!
Zitus mail a kenyérrecepttel ment!Bocs a késésért!

Boró, nekem Bence 2,5 hónaposan egy hátig hasról hátra fordult, aztán olyannyira elfelejtette, hogy most majd 5 hónaposan kezd újrapróbálkozni. Eddig oldalra sikerült háton, hason pedig a lábát húzogatja fel és "mászik". Nincs két egyforma emberke!

Noé, boldog névnapot!

Lányok van Nestlés táblám, olyan amilyen a HIPP-es! Ki kéri? És a kenyereset(focaccia)?

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Egy kis időjárásjelentés:

Szombatig kora nyárias meleg, utána kora őszi időjárás vár ránk

Péntek: Délelőtt keleten és délnyugaton közepesen, időnként erősen felhős lesz az ég, máshol kevés felhős, sok napsütésre számíthatunk. Délután az egész ország felett a felhő lesz a jellemző, de időnként a nap átsüt a felhők felett. Csapadék nem lesz, a szél gyenge változó irányú marad. Hajnalban 8-13, fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Szombat: Délelőtt változóan felhős lesz az égbolt, főleg nyugaton lesz a több felhő, keleten többórás napsütéssel. Délután nyugat felől hidegfront éri el nyugati területeinket. Fokozatosan nyugat felől beborul az ég. Kisebb zápor a Dunántúlon már lehet. Az északkeleties szél mérsékelt lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 20 fok között alakul.

Vasárnap: Az ország legnagyobb részén felhős, borult lesz az ég, helyenként záporesővel, néhol egy-egy zivatarral kisérve. Az északias szél mérsékelt lesz. A hőmérsékleti értékek néhány fokot visszaesnek. Hajnalban 6, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 17 fok között alakul.

Hétfő: Az ország nagy részén közepesen, időnként erősen felhős égbolt lesz a jellemző, futó eső, zápor kialakulhat, kivétel az északi országrész, ahol a változó felhőzet mellett, pár órás napsütés várható. Az északias szél napközben megélénkül. Hajnalban 5, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 17 fok között alakul.

Kedd: Az ország középső része felett erősen, délután közepesen felhős, gyenge eső, zápor várható. Az ország más területei felett gyengén, illetve közepesen felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Az északkeletei szél mérsékelt lesz. Hajnalban 4, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 18 fok között alakul.

Na, mostmár dugulok,

Vic
Victoria

Egy hétig nem egy hátig! Sorry!
orsi17

Orsi,

Én szeretném!
Köszi!

Vic
Victoria

Buksika! Kép aktuális, meg is néztem már, mert 1 hete nem.... A hanndetta@index.hu -t azonnal látom. Pusza

Boróanya! Kép Detti

Doren és Vic Lustaságok! Én ma már 7km-en vagyok túl, és este is lesz. Kép És nemcsak futás Kép Kép remélem Kép Kép Engem az Apus rendesen kikúrált a depresszióból Kép De ezt persze nem árulom el, dolgozzon még egy kicsit Kép Kép

Puszpusz! Detti
Brumóka

Orsi!
Nekem is jöhet!
Ines
ini

Vic! Te Őrült Asszony!

Most már tudni akarom, hogy mi ez a HIPP-es meg Nestlés összeesküvés! Mi van ezekben a táblákban?
OOOOOOrsi! Hadnémmeg!
Brumóka

Bár megígértem, hogy dugulok, de ezt nem tudom magamban tartaniKép
Nem is vagyok lusti!Kép
Ma is voltunk sétálni, nagyon jó volt, és már itthon végzem a tornagyakorlataimat (mosogatás, teregetés, felmosás stb...)Kép

Engem a tegnapi történések is feldobtak már, nagyon jó volt talizni! És a férjem is kizökkentett a picinyke depimből.
Ja, és túlvagyok (tegnap voltam utoljára) a fogászati kezeléseken, legközelebb 1/2 év múlva megyek! Hurrááá! Kép

Buksi,
Ha szeretnél panaszkodni, akkor nyugodtan tedd meg, akár priviben is!

Puszi:

Vic
Victoria

Depis lányok, ne mááááá!!! Olyan gyönyörű gyerkőcökkel vagytok körülvéve, mindenben segítőkész apucikkal és akkor ti még búslakodtok Kép???

Kisbuksi: ha bármiben tudok segíteni, írj ám, még akkor is ha személyesen mi még nem is ismerjük egymást!

Vic: nem ám Dorka új kérőre akad, akkor mi lesz az én Matyimmal? Séta, jó levegő, na az rendben, de mi nem mondunk ám le a kiszemelt leányról! Ezt tessék szem előtt tartani!

Fiona: próbálok délután küldeni anyagot, ha hazaér a férjem, mert lementette egy lemezre és most nem találom Kép. A címed a profilodban lévő?

Orsi köszi a kenyerest, légyszi küldd el a Nestléset is!

Noémi: Boldog Névnapot!Kép
Zita
zitus

Vic,

Most jól kitoltál magaddal,mail ment Kép

Zitus,

Nagyon kedves vagy! Ha leíratnád velem százszor,hogy "az extra diszfunkciókkal nem rendelkező korababák a torna segítségével szép lassan mindent ugyanúgy csinálnak majd mint nagy és okos társaik",akkor talán végre magamhoz térnék ebből a felesleges mélabúból Kép

De jelentem,már jobban vagyok,ez csak egy gyors lefolyású áldepresszió volt!

Gabi
kisbuksi

Sziasztok!
Detti!
Norbi receptkönyvet is kiadott? Mert írja a fittnesz ételeket, csak gőzőm nincs, hogy azt hogyan krll csinálni.

Egyébként ez nem ua., mint amit én ismertem.
Az enyémbe a szénhidrát nem ehető együtt fehérjével. Tehát minden husit csak zöldkörettel és nem krumplival vagy tésztával vagy rizzsel. Ha megtalálom a csoportosítást, akkor írom.

Kisbuksi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Ines
ini

Ilyen voltam 4 és fél éve.
Ma nosztalgia hangulatom van, megnéztem az esküvő videót stb.

InesKép
ini

Hanna
Próbálgatom a resize-ot.Kép
ini

Sziasztok,

Zita,
Ne aggódj, LeviCirmancsnak Léna baba tetszikKép
De ugye haverság lehet közöttük? KépKép
Mókás, ahogyan már most egyengetnénk a gyerekeink útjait, pedig még annyira picikék, és ha az udvarlós korba kerülnek, úgyis magas ívről le***ják, hogy mi kit szeretnénk párnak. Kép

Ines,
Csodaszép vagy ebben az esküvői ruhában. Nagyon jól állt!
És Hanna is gyönyörű!!!

Most jut eszembe: kéne csinálni egy Pöttömös albumot, és abba közös fotókat tennénk, a közös Pöttömös találkákról, bárhol is legyen az a találka.

Buksi,
Ugye az axelero- s címre küldted a mailt? Mert a freemailes olyan lassú. Kíváncsian várom, de remélem nem leszúrás lesz benne, mert akkor tutira leesik a hétfőn fodrászkodott sötétkék hajamKép
Amúgy örülök, hogy mostmár jó a kedved!

Vic
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?