Sziasztok
Hu ezt a sportos bandát
Mire elolvastam a fél napi lemaradást, fogytam vagy két dekát
és megittam egy nagy bögre kakaót
Tigri,
Cuki a lányzó, tényleg kis hercegnő. Kár hogy nem lettek világosabbak a képek a templomban, de az otthoniak csudi jók. (A kép feltöltésnél amugy el lehet forgatni őket és akkor helyes irányban állnak, mert most a monitort kéne forgatnom, hogy igazán gyönyörködhessek bennetek)
Manóka,
akkor hasonló cipőben járunk, csak mi még nem vettünk babygymet, nálunk a járókában lévő dolgok cserélnek folyamtosan helyett, egyik sarokból vándorolnak a másikba. Dani annyira élvezi a forgást, hogy van amikor belelendül és vagy kétszer is végigfordul magakörül és hangosan kacag hozzá
Detti, Vic,
le a kalappal elötettek a séta mennyiségéért. Igy tényleg elüzitek a zsirmanókat
Mi ezt ha sikerül ma teszük meg a szigeten, csak ne essen délután.
Zita,
hu szegény, nem irigyellek a házidogákért, meg a többi finomságokért, nekem már nem lenne erőm éjjel ezzel foglalkozni, annyira hulla leszek az egész nap után. Remélem azért aludtál is valamennyit az éjjel.
Ines,
ez a fránya azonositó mizéria, amugy a szerkesztő rovatban mindenki emiatt reklamált, és tényleg az egyetlen megoldás, hogy kiregisztrálsz és ujra be, a már számodra helyes azonosítóval. Egyedüllét
Visszapillantó
Bogi,
Kötöhártyagyulladás
Jelentem úgy látszik megoldodott a kaki probléma, csak a drágám átvált pelenkatakarékosra, egy nap egy kaki
csak ezt elötte elfelejtette közölni az anyájával én meg itt halálra aggódtam magam
Ann merre jársz, Hami nagylánnyal mi van?
Megyek mert, manónak nem tetszik a jároka és hatalmas esdeklő szemekkel néz, hogy vegyem ki.
puszi
Ági