Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok olvasgatlak benneteket és mindenkinek szívből drukkolok!!! Betty, Angie34 hajrá, lehet hogy pocaklakót hoz a nyuszi!:-))))))
Melish, szerintem inkább hívd fel a dokidat hátha ő meg tudja mondani hogy mitől lehet. lehet hogy a megerőltetéstől jobban kitisztul odabent minden. Olyan jó lenne olvasni téged is hogy minden ok. Szurkolok nagyon.
Nita örülök hogy minden rendben van. Én is nagyon kívánom a krumplis tésztát, és a húsoktól meg egyenesen rosszul vagyok, vajon mitől lehet ez?!
Királylány tessék magadra vigyázni. Szörnyű hogy egy olyan pici dolog mint a kisujj mennyire tud fájni, én is mindig mindenbe belerugok. Aztán csak szép kis pasis nadrágot Bencusnak!!
Mucus, én is sok jót hallottam erről a természetgyógyászos dologról, az olyan hogy köveket raknak a pocidra, vagy ez másfajta? Domi kérdései tényleg nem semmik, már előre félek Levikétől, de majd segítesz nekem pár ötletes frappáns mondattal leszerelni őt, ugye!!?
Melinda Pistike haja nem semmi, újra olyan mint egy kis csecsemő. Nagyon kis helyes fiatok van.
Nyuszi, ne haragudj hogy ezt írom, de én nem értelek benneteket.
Mindketten okos értelmes egyetemista emberek, hogy tudtok ilyeneket gondolni illetve mondani. Az már bebizonyosodott hogy a párod kb. egy 12 éves szintjén mozog, hogy ennyire ne legyen benne felelőség, nem tudom elhinni hogy amikor elkezdtetek próbálkozni, nem esett le neki hogy igen ebből bizony lehet baba.
Úgy érzem nem mértétek fel kellő képen hogy milyen hatalmas felelőséggel jár egy kisbaba. Szőrnyű olvasni is hogy miket mond neked a párod. Komolyan mondom nem jutok szavakhoz. És ő belőle lesz ügyvéd???? Ne haragudj hogy ezt most így leírtam csak nem bírtam már magamba tartani. Nyuszifül te meg ne is gondolkodj ilyenen, nagyon szeretted volna ezt a kisbabát, akkor nőj fel a feladathoz és ragaszkodj is hozzá, mert ugye nem ő kérte hogy megfoganjon, nem szabad így játszadozni egy kisbaba életével. Néz körül mennyien szeretnének, lásd. Melish Betty, és nem jön össze nekik olyan könnyen. Gondolod el micsoda szerencsés vagy hogy alig próbálkoztatok és ott van a kis pocaklakó a pocidba, akire annyira, de annyira vágytál. BECSÜLD MEG!
Senki ne haragudjon hogy ezt leírtam de már nagyon bennem volt, mert ...............................
Kirus, remélem minnél hamarabb megjönn, és helyre áll a ciklusod. És nyáron már babásodsz is!!!!!!
Szép napot Mindenkinek!